Εμπάργκο στο Νενεκόβραδο!

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Τι παραπονίεστε κύριοι Επίτροποι; Τα νενέκια έχουν περισσότερη φωτογένεια. Γι' αυτό και έχουν πλειοψηφία στις παρουσίες.

Αυτό που είδαμε απόψε 19 Απριλίου στο πρόγραμμα της Ευέλικτης Ειρήνης, δεν είχε προηγούμενο. Πάντα λέγαμε για τις αναλογίες των καλεσμένων της, αλλά απόψε ξεπέρασε κάθε όριο.

3 Αρχινενέκοι (Ρολάνδης, Γκιλζίγκιουρεκ, Πουργουρίδης), ο σοβαροφανής εκπρόσωπος του Δ. Χριστόφια και μόνος του ο Γιώργος Κολοκασίδης. Από το Ευχάριστο Τσιελεπόβραδο δηλαδή, περάσαμε στο Ευχάριστο Νενεκόβραδο.

Δε θα απευθυνθούμε σε άλλον, αλλά μόνο στον αγαπημένο μας συναγωνιστή Γ. Κολοκασίδη. Αγαπητέ συναγωνιστή, όπως και όλοι οι συναγωνιστές που προτάσσετε την αντικατοχική θεώρηση του Κυπριακού, οφείλετε να σταματήσετε να παίζετε το προσβλητικό και υποτιμητικό παιγνίδι της Ευέλικτης Ειρήνης.

Εμπάργκο στη Χαραλαμπίδου! Μέχρι να μάθει να σέβεται το κοινό, το οποίο και επιχορηγεί στο κάτω κάτω την εκπομπή της. Οι χαζές ερωτησούλλες και η προώθηση του Νενεκισμού μέσω της εκπομπής, δεν είναι κάτι που θέλουμε, είτε να το σπονσάρουμε, είτε να το ενισχύουμε με την παρουσία και τη συμμετοχή μας.

Δε βλέπουμε Χαραλαμπίδου, δε συμμετέχουμε στη Χαραλαμπίδου, δε θέλουμε να πληρώνουμε για τη Χαραλαμπίδου!

Δορκώνας για το christofias-watch

13 Σχόλια:

Ταύρος είπε...

α ρε γαμώτο... μας πόση υποκρισία επιτέλους που πλευράς ΑΚΕΛ... πόση υποκρισία από πλευράς Χαραλαμπίδου...

φτάνει πια με αυτή την εκλογή Έρογλου...

γιατί δεν σχολιάζει κανείς το γεγονός πως τα ρουφιανοχωρκατόπαιδα Φάντης και Εζεκίας έπιναν blue curacao στην υγειά της Her Majesty, στην πτήση με τον λόρδο τον Κληρίδη, μετά που έφαγαν pudding και φράουλες βουττημένες σε ζάχαρη και κρέμα.

εκεί είναι και η ουσία του Κυπριακού...

την ώρα που έκρουζεν η Κύπρος γαμώτο που την Εοκα Β και τον Αττίλα ο Εζεκίας άραζε πας το αεροπλάνο των Βάσεων εκουτσομπόλευκε με τον μεταπραξικοπηματία τα ερωτικά του νεαρού τότε Πρίγκηπα Κάρολου...

την ίδια στιγμή ο άλλος ο χοντρόπετσος ο αθκειασάρης ο Φάντης έκατσε πίσω πίσω, στις αναπαυτικές θέσεις του αεροπλάνου και εθκιάβαζε το σκορ Μάντσεστερ Γιουνάιτετ - Τσέλσι, τζαι εζήτησε τζιαι ζεστά υγρά μαντηλάκια, διότι τάχα επόνησε τα δαχτύλια του άνοιξε-άνοιξε φίζες γλυκό του κουταλιού, έτσι εδικαιολογήθηκε της αεροσυνοδού...

αυτοί δυστυχώς είναι οι ηγέτες μας...

arxiepiskopos είπε...

Μια η τιμωρία για τη Χαραλαμπίδου:Για μια βδομάδα αναμμένα φώτα αυτοκινήτων και ρυθμικό κορνάρισμα,σε ένδειξη απέχθειας(αναkοίνωση μπαταριών EXIDE)

Ταύρος είπε...

νομιζω η καλύτερη τιμωρία για την Χαραλαμπίδου θα ήταν να μην πιει blue curacao με τον Γλαύκο και τον Φάντη για 2 μήνες

αχ ρε γαμώτο, γιατί να έχουμε τέτοιες ηγέτες... γιατί το αριστερό δήθεν κόμμα μας να μην πολεμήσει τους φασίστες, και να ταξιδεύει με τις πτήσεις της RAF από τις Βρετανικές Βάσεις στο Λονδίνο, γράφοντας ποστ-καρντς με φωτογραφίες τα μαύρα ταξί του Λονδίνου και το Στόουνχεντζ...

γιατί...

Ανώνυμος είπε...

Από τα παράθυρα του διαδικτύου.

Στην χώρα μας η Ορθόδοξη Εκκλησία διαθέτει τεράστια κινητή και ακίνητη περιουσία, εμπλέκεται στα κοινά και πράττει ελάχιστα για το κοινό καλό. Θεωρητικά (δηλ. σύμφωνα με τη διδασκαλία του ιδρυτής της, του Χριστού) θα έπρεπε να αποποιηθεί την περιουσία της και να την μοιράσει στους φτωχούς. Πράγμα απλό που αρνείται να κάνει. Η άρνηση αυτή διαψεύδει τα χριστιανικά ιδεώδη της. Μου είναι περιττό, αν η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι καλύτερη από την Ρωμαιοκαθολική, ποιός έχει δίκιο για το δόγμα, από πού εκπορεύεται το αγ. πνεύμα, και άλλα τέτοια. Βοηθά να γίνει η ζωή μου καλύτερη; Να ζω με οικονομική ασφάλεια χωρίς εκμετάλλευση και αδικία; Συμβάλλει στο ελάχιστο στην βελτίωση της ζωής μου; Όχι.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Προς αρχιμουφτη- τραουλλε σε ξαναρωτω

λεει ο αρχιμουφτης στις 12.38 τα μεσανυχτα εχτες.
"τον ππαρά στα κατεχόμενα τον ρίχνει η Άγκυρα κι αυτή θα κάνει παιχνίδι.Και ο Έρογλου θα συνομιλήσει,"


εγω συμφωνω μαζι σου (και οποιος εχει ιχνος λογικης ξερει οτι το παιχνιδι το ακνει η αγκυρα) οποτε εξηγα μου σε παρακαλω ,αφου ερογλου-ταλατ θα περνουν οδηγιες απο τον ιδιο μαστρο (στρατηγειο αγκυρας) ,τοτε προς τι η εμμονη του ευελικτου να εκλεξει τον ταλατ? προς τι ο αυτοεξευτελισμος του ιδιου (ξευτιλας ειναι εδω και καιρο βεβαια) αλλα και του θεσμου του πτδ ? ποιος ο λογος να βγαινει και να λεει μαλακιες του τυπου "δυστυχως δεν εχω ψηφους να στειλω του Ταλατ"???????????

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑΛΑΤ/ΕΡΟΓΛΟΥ= ΑΓΚΥΡΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΠΑΝΑΥΡΙΝ Ο ευελιχτος ΠΟΥ ΕΠΑΣΚΙΖΕΝ ΝΑ ΦΚΑΛΕΙ ΤΟ ΤΑΛΑΤ?

ΡΕ ΤΑΡΑΝΔΟΥΛΗ, ΕΜΕΙΝΕ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΥΔΑΚΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ ΕΙΠΑΝ ΜΟΥ. ΑΦΗΣΜΟΥ ΜΙΑ ΦΙΖΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΙΤΙ.
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ Η ΑΛΙΟΣ ΜΕΤΕΞΕΔΕΝΙΑ-

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ-ΤΑΡΑΝΔΟ ΟΤΙ ΤΑΛΑΤ Η ΕΡΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?? ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ?

Η

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ευελικτο ΠΟΥ ΠΑΣΚΙΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ? ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ"

Η

ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ μπεεεεεεεεεεε ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ?

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ?

Τηλέμαχος είπε...

Η κ. Χαραλαμπίδου είναι τόσο αδέξια που δεν μπορεί καν να προσποιηθεί ότι κράτα ισες αποστάσεις. Εξυπνοβλακιες του ΡΙΚ που νομίζει ότι απευθύνεται σε αρνιά. Μπεεεεεεεε!

Είναι μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια της κυβέρνησης να ποδηγετήσει την κοινή γνώμη. Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ακόμα σαν ηγεσία του ΑΚΕΛ και αντιμετωπίζει την κοινή γνώμη σαν οπαδούς του ΑΚΕΛ. Μπεεεεεεεεεε!

Εισηγούμαι στο ΡΙΚ να βάλει την εκπομπή Σάββατο βράδυ και να εκδώσει και λαχεία για να γίνεται κλήρωση. Όλα τα λεφτά που θα μαζεύονται να δοθούν προς ενίσχυση του ανανισμου-νενεκισμου.

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Α. Λυκαύγης

ΧΩΡΙΣ καθόλου να υποτιμάται ο ρόλος του επικεφαλής των Τουρκοκυπρίων, εντούτοις: Οσα συνιστούν τις πολιτικές πραγματικότητες σ’ αυτό τον χώρο, δεν επιτρέπουν σ’ εμάς (ή και άλλους) ψευδαισθήσεις.

Θα ήτο εκτός όχι απλώς πραγματικότητος, αλλά και λογικής, να προσδιορίζονται οι προοπτικές του Κυπριακού από την οπτική της νέας (και ακραίας) τουρκοκυπριακής ηγεσίας. Γιατί; Διότι:

1. Κατά ποια λογική μπορεί ν’ αφεθεί ένα ελάχιστο πληθυσμιακό μέγεθος -της τάξεως μερικών δεκάδων χιλιάδων- να κατευθύνει τις πολιτικές και κυρίως τις στρατηγικές επιλογές μιας περιφερειακής υπερδυνάμεως;

2. Η Τουρκία ως «μητέρα πατρίδα» κι εν πολλοίς «προστάτιδα χώρα», δεν έχει ασφαλώς επενδύσει τόσα δισεκατομμύρια και δεν έχει κυριολεκτικά υποθηκεύσει τις πολιτικές και προοπτικές της για τα μάτια των εκατό χιλιάδων Τουρκοκυπρίων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές δεν αποτελούν -έστω και αν φαίνονται τέτοιες- απλουστευτικές προσεγγίσεις. Είναι, αντιθέτως, αδυσώπητες διαλεκτικές. Τα παράγωγα των οποίων και θα εισπραχθούν από εμάς στη συνέχεια. Γιατί: Ενώ δεν θα μπορέσει ο εθνικιστής Ερογλου να εκτροχιάσει τη δεδομένη πολιτική της Αγκυρας στο Κυπριακό -αλλά θα ενεργεί εκών ή άκων ως υπάκουο κινούμενό της-ταυτοχρόνως μπορεί ν’ αποβαίνει άλλοθι για την ίδια την Τουρκία, εφόσον αυτό τη βολεύει.

Η Αγκυρα έπαιζε (κι ενέπαιζε) τη διεθνή κοινότητα με αυτές τις στρατηγικές. Οδηγώντας τις εκάστοτε διαδικασίες από το ένα αδιέξοδο στο άλλο. Εισπράττοντας πάντοτε κάτι ως λύτρα εξαγοράς του. Με αποτέλεσμα η ελληνική πλευρά (που κατατρύχεται από αυτές τις μικροπολιτικές και περισπάται από τα ήσσονα) να διολισθαίνει ολοένα και βαθύτερα στην παγίδα της νομιμοποιήσεως των τετελεσμένων.
ΕΘΝΟΣ

Πλαστήρας είπε...

Διαφωνώ με τον Λυκαύγη. Οι Τ/Κ είναι 80.000 και όχι 100.000.

Όσο για το πρόγραμμα της Χαραλαμπίδου... Απλά μην το βλέπετε. και για τους έντιμους πολιτικούς... Απλά να μην πηγαίνουν. Να την αφήσουμε μόνη με τους νενέκους.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, ναι, αυτο ειναι ενα απο τα πραγματα με τα οποιοα διαφωνησε με τον προεδρο της Κυπριακης Δημοκρατιας (την ανοιχτη στηριξη προς τον ταλατ). ισως να ηταν πιο σωστο να το ελεγε με πιο κομψο τροπο, οπως εκανε ο παπανδρεου κατα την επισκεψη του στην Κυπρο.
περαν απο αυτο, θα συμφωνησω οτι η λυση συνομιλειται μεταξυ Κυπριακης Δημοκρατιας και τουρκιας, γι αυτο εξαλλου εχουμε και τοσα προβληματα στις συνομιλιες, οπως επισης παρατηρουσαμε και αυτη την αλλαγη στα λεγομενα του ταλατ μερα παρα μερα. αυτο ειναι κατι που ολοι συμφωνουμε, θελω να πιστευω.
περαν απο αυτα ομως, και ο ταλατ ειναι πιο καλος απο τον ερογλου επικοινωνιακα, και ηθελε μια λυση πιο κοντα στις δικες μας θεσεις, σε σχεση παντα με τον ερογλου. ο ερογλου στο παρελθον, με τα λεγομενα του εδειξε οτι οι προσωπικες θεσεις του για την ενδεχομενη λυση ειναι ισως χειροτερες και απο αυτες της τουρκιας. δεν ειδατε τι δηλωσε την ωρα που ψηφιζε? "ειμαι βεβαιος οτι η λυση θα εχει τη δικη μου υπογραφη, θα κατελθω σαν προεδρος ενος ισοτιμου κρατους", ποτε δηλωσε τετοια πραγματα ο ταλατ? μπορει να τα εννοουσε η να τα ειπε με πιο εμμεσο τροπο.
ακομα και η κορη του ερογλου ειπε "δεν θα ειμαστε γειτονες. ποτε. ουτε φιλοι. δυο χωρες."
και κατι αλλο, η ΕΕ θελει (διακαως) την τουρκια μεσα στην ενωση. απο οτι φαινεται, προσπαθει να το κανει σιγα σιγα, για να μην υπαρχουν αντιδρασεις απο τις χωρες οι οποιες θελουν να την βλεπουν να πληρει τις υποσχεσεις της πρωτα.
και για να προχωρησουμε λιγο παραπερα, πιστευει καποιος εδω οτι η ΕΕ λειτουργει τελεια και αξιοκρατικα? οτι δεν επηρεαζεται απο αμερικανους? οτι δεν ειναι αμερικανοκρατουμενη?

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ταυρο, το πολυ red bull βλαφτει γιε μου

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τραμπουξόπουλε,

Ακόμη δεν μας είπες. Έβγαλε καμιά ανακοίνωση το ΑΚΕΛ ή εκανε καμιά δήλωση κάποιο στέλεχος του κόμματος που να διαφωνεί με την αφίσα για ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Τουρκία;

Επίσης, τι διαφορά έχει ο Έρογλου από τον Ταλάτ όταν ο Ταλάτ δήλωνε στην Καθημερινή πέρσι τον Μάιο πως ο ίδιος θέλει ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αλλά «για να διατηρήσουμε την εποικοδομητική ασάφεια, χρησιμοποιούμε τον όρο ‘διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία’»;;;

Δηλαδή και ΕΝΩΤΙΚΟΣ και ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ο Ταλάτ, αλλά δεν βλέπω καμιά ανακοίνωση του ΑΚΕΛ εναντίον αυτών

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου (και κάποιοι άλλοι) μετέτρεψαν το Ρ.Ι.Κ. σε ΜΠΑΥΡΑΚ των ελεύθερων περιοχών. Ντροπή της και ντροπή σε αυτούς που την βάζουν εκεί.