Προσκυνώ τη χάρη σου Λαέ μου

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

"Κάντε αυτό που κάνουμε, όχι αυτό που σας λέμε να κάνετε"
Πολ Κρούγκμαν, Αμερικανός οικονομολόγος


«Χαιρετίζω το βέβαιο και βροντερό ΟΧΙ των αδελφών μας Ελληνοκυπρίων, που το θεωρώ ισότιμο με τα μεγάλα ΟΧΙ των Ελλήνων και επιπλέον ως απαρχή αντίστασης στον αγώνα για την υπεράσπιση της τιμής και της αξιοπρέπειας της πατρίδας μας.»

Μίκης Θεοδωράκης
Αθήνα, 21η Απριλίου 2004



Στις 24 του Απρίλη του 2004:

Ο ελληνισμός της Κύπρου πήρε την τύχη του στα χέρια του.

Ξεπετάχτηκε μέσα από το βούρκο που τον είχαν κατατάξει οι ασπόνδυλοι πολιτικοί ηγέτες του.

Αψήφισε τις απειλές των αγγλοαμερικάνων και των εδώ υποτελών τους.


Εμπνεύστηκε από τον ηγέτη του Τάσσο Παπαδόπουλο.

Όρθωσε το ανάστημά του!

Βροντοφώναξε:

ΟΧΙ στη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.


ΟΧΙ στη μετατροπή του κράτους του σε τουρκοβρετανικό προτεκτοράτο.

ΟΧΙ στη νομιμοποίηση των τετελεσμένων της εισβολής και της κατοχής.

ΟΧΙ στο ρατσιστικό διαχωρισμό.

ΟΧΙ στην υποταγή των ξένων δικαστών.

ΟΧΙ στην παραμονή τούρκων στρατιωτών και εποίκων.

ΟΧΙ στις εγγυημένες πλειοψηφίες επί του πληθυσμού και επί των περιουσιών.

ΟΧΙ στα συνιστώντα κράτη.

ΟΧΙ στην εκ περιτροπής προεδρία.

Ο κυπριακός ελληνισμός υπερασπίστηκε
το ΔΙΚΑΙΟ
την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και
την ΙΣΤΟΡΙΑ του.


Ο κυπριακός ελληνισμός επιβεβαίωσε τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη:


«
Η ελληνική φυλή ήταν πάντα, είναι ακόμα, η φυλή που έχει το επικίντυνο μέγα προνόμιο να κάνει θάματα. Όπως όλες οι δυνατές, μεγάλης αντοχής φυλές, κι η ελληνική μπορεί να φτάσει στον πάτο του γκρεμού, κι ακριβώς εκεί, στην πιο κρίσιμη στιγμή όπου οι αδύνατες ράτσες γκρεμίζονται, αυτή δημιουργεί το θάμα. Επιστρατεύει όλες της τις αρετές και πετιέται μονομιάς, χωρίς διάμεσους σταθμούς, στην κορυφή της λύτρωσης. Το απότομο τούτο, απρόβλεφτο από το λογικό, ανατίναγμα προς τ’ απάνω ονομάζεται θάμα. Όλη μας η ιστορία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα βίαιο επικίντυνο δρασκέλισμα από το χαμό στη σωτηρία...».




Ο Κυπριακός ελληνισμός, για ακόμα μια φορά, έπραξε καθώς ετάχθη...


Τί είπαν οι ειδικοί για το σχέδιο Ανάν:
  • "Κείμενο παράφρονος", που "καμιά ομοσπονδία δεν θα μπορούσε να συζητήσει".
Δημήτρης Τσάτσος
Καθηγητής συνταγματικού δικαίου
  • "Συνταγματικό τερατούργημα", που "έρχεται σε πλήρη αντίθεση προς τις θεμελιώδεις αρχές του σεβασμού της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, της προστασίας των δικαιωμάτων του και της δημοκρατίας"
Κοινή δήλωση
Κώστα Μαυριά
Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων
και Γεώργιου Κασιμάτη
Διευθυντής του Ινστιτούτου Συνταγματικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Αθηνών


Στις 24 Απριλίου 2004, ο κυπριακός ελληνισμός έδωσε με τη ψήφο του συντακτικής ισχύος εντολή στους ηγέτες του και στους διεθνείς μεσολαβητές να μην αμφισβητήσουν ξανά το κράτος του, την κυριαρχία του, τις ελευθερίες του και το δημοκρατικό πολίτευμα του.
Μόδεστος για το christofias-watch

Υ.Γ. Δημοσιεύουμε επίσης ανακοίνωση του Κέντρου Μελετών "Τάσσος Παπαδόπουλος" για την επέτειο του δημοψηφίσματος.

Ανακοίνωση
του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος
με αφορμή την επέτειο του Δημοψηφίσματος της 24ης Απριλίου 2004
Λευκωσία, 24 Απριλίου 2010

Το Δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας της Κύπρου. Ο Κυπριακός λαός κλήθηκε το 2004, για πρώτη φορά μέσω ενός δημοψηφίσματος, να εκφράσει την άποψη του για ένα σχέδιο λύσης το οποίο υποβλήθηκε από τον τότε Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Ανάν.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός, υπό την καθοδήγηση του τότε Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και Ηγέτη της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, απέρριψε το Σχέδιο Ανάν με το συντριπτικό ποσοστό 76%. Εξέφρασε έτσι με καθαρότητα και αποφασιστικότητα τη βούληση του να απορρίψει ένα διχοτομικό και απαράδεκτο σχέδιο που διέλυε την Κυπριακή Δημοκρατία. Και αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα για μια λύση που να αποκαθιστά την ενότητα και ακεραιότητα της πατρίδας και του λαού μας.

Στο Δημοψήφισμα του 2004 ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν απέρριψε τη λύση. Απέρριψε το συγκεκριμένο Σχέδιο. Και παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι η λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που επιδιώκουμε θα πρέπει να έχει το σωστό περιεχόμενο. Ένα περιεχόμενο που θα διασφαλίζει την επανένωση του χώρου, του λαού, των θεσμών και της οικονομίας. Ένα περιεχόμενο που θα σέβεται πλήρως τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ένα περιεχόμενο χωρίς ρατσιστικές, διχοτομικές πρόνοιες, χωρίς εγγυήσεις ή επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας ή άλλων χωρών. Ένα περιεχόμενο που θα διασφαλίζει την ειρηνική συμβίωση σε συνθήκες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου.


Η πολιτική που εφάρμοσε ο Τάσσος Παπαδόπουλος μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν, πέτυχε την άμεση εμπλοκή για πρώτη φορά και των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβούλιου Ασφαλείας, την εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης - στην οποία εντάχθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία μία βδομάδα μετά το Δημοψήφισμα – και, κυρίως, τη Συμφωνία της 8ης Ιουλίου 2006 που σε συνδυασμό με την επιστολή Γκαμπάρι έθεταν τις βάσεις για μια νέα διαδικασία προκειμένου να επιτευχθεί μια λειτουργική και βιώσιμη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με το σωστό περιεχόμενο.

Η σημερινή επέτειος στέλνει ξανά το μήνυμα, εντός και εκτός Κύπρου, ότι ο Κυπριακός Ελληνισμός έχει και το σθένος και την αποφασιστικότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται υπερασπιζόμενος το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία του.

59 Σχόλια:

Unknown είπε...

αρχιεπισκοπε που εχαθηκε ο USSU OLAN????????????????

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πήγε να αγοράσει σαπούνια Clerides για να λούσει τον arxiepisko και τον ππαραόπιστο τον ανευ ορίων με βραστή ΚΕΑΝ

Πενταρόγιωρκος είπε...

Παιθκιά, διότι όπου να'σαι θα εμφανιστεί ο arxiepiskopos, μην πέσετε στην παγίδα του.

Θα προσπαθήσει να εκτροχιάσει την συζήτηση ούτως ώστε να σας στείλει στο μπλογκ του (το οποίο διαχειρίζεται από διαμέρισμα που νοικιάζει με καθεστώς επαγγελματικής στέγης) για να βγάλει λεφτά.

Ο arxiepiskopos το κάνει επίτηδες. Θέλει να σας στείλει στο μπλογκ του aneforiwn.blogspot.com για δύο λόγους:

1. να μαζέψει και να φακελώσει ip διαφωνούντων
2. να κερδίζει λεφτά από κλικ στις διαφημίσεις και στα posts του

Αν θέλει να κάνει συζήτηση, ας την κάνει εδώ. Στο κάτω κάτω εδώ μέσα μπαίνουν οι αναγνώστες, γιατί αυτός δεν θέλει να κάνει εδώ την συζήτηση;

Μην πέσετε λοιπόν στην παγίδα του φιλάργυρου, ο οποίος θέλει να "χαλάσει την πιάτσα" μόνο και μόνο για λίγα χρήματα.

Unknown είπε...

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ac0yOnJh_Z8

Unknown είπε...

εχουν και το γελιο τους τα βρωμονενεκια

http://www.youtube.com/watch?v=iSQxFbnx7ao

Unknown είπε...

καιρος να ξεκαθαριζουν οι ψευτιες του ΑΚΕΛ

Ο Μακάριος απορρίπτει τη Διζωνική Ομοσπονδία!

http://www.youtube.com/watch?v=37yMpbhnYx8

arxiepiskopos είπε...

Εξυπνήσετε καβλωμένοι κοπέλια;Καλημέρα σας.Πενταρόγιωρκο,έκαμα και μπλογκ;Έφας τον Τσιέλεπο,δύστυχε!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Χρόνια πολλά συναγωνιστές.

Χρόνια πολλά και σε σένα Anef_Oriwn. Αν δεν είμαστε εμείς, εσύ, η σύζυγος και ο γιόκας σου, θα ήσασταν χανουμάκια της Τουρκίας.

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β,μάλλον θα κάναμε μπάνιο στην Αμμόχωστο!Αλλά αποφασίστε ποιος είμαι,επιτέλους.Ο Ανεφ Ορίων,ο Χρίστος Χρίστου, ο μουφτής της Λεύκας ή ο εαυτός μου;Τελικά είστε μια παρεούλα με απολαυστικά βλακώδες μυαλό!Σας χαίρομαι.Δεν ξέρω η μάνα σας!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

καλημερα μαγκες, μερα θυμησης της αξιοπρεπειας του λαου μας σημερα, μερα σεβασμου στον τελευταιο ηγετη ,τον προεδρο μας, τον προστατη της πατριδας μας ,τον Τασσο της Κυπρου. μερα σεβασμου στον λαο που σταθηκε ορθιος, μερα σεβασμου στον ηγετη που σταθηκε ορθιος. τραγικη ειρωνεια στην ιστορια μας ο σημερινος ευελικτος που γονατα και καθεται στα τεσσερα να προσκυνησει τον κατακτητη και τπον βιαστη.

http://www.youtube.com/watch?v=tikGkhvLBoQ&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Ρε παληκάρια, σε ποιόν μοιάζουν αντεθνικά τα πιο κάτω; Ερωτήσεις σκέτες είναι βρε. Δεν είναι θέσεις. Προς τί όλη αυτή η επίθεση; Εντάξει το διασκεδάζω και λίγο δε λέω, αλλά η κατάσταση του έθνους είναι για κλάματα. Γιατί να μην ψάξει κάποιος για τις αιτίες του κακού;

Από το Ελληνικό διαδίκτυο είπαμε, και μη σκούζετε. Το μεγάλο σκούξιμο έρχεται αργότερα για όλους μας. Πάψτε να βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.


Έλληνες,

Γιατί πρέπει εμείς οι φορολογούμενοι να πληρώνουμε, μέσω των φόρων μας, τους παπάδες?

Ποιό ακριβώς "εθνικό αγαθό" προσφέρουν εκτός από το να τα παίρνουν σε κηδείες και βαφτίσια?

Με αυτή την λογική γιατί να μην κόβουμε εθνικό μισθό και σε ιμάμηδες κλπ ιερωμένους?

Γιατί δεν φορολογούνται τα έσοδά τους (ούτε από ενοίκια, ούτε από ακίνητη περιουσία, ούτε από τίποτα)?

Γιατί το "άγιον" όρος τελεί υπό ειδικό καθεστώς? Δεν είναι Ελληνική επικράτεια ο Άθως?

Από πότε θάλασσες, εθνικοί δρυμοί, αρχαιολογικοί χώροι και λίμνες έχουν ιδιοκτήτες με οθωμανικά συμβόλαια και χρυσόβουλα?

Γιατί να έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τη παιδεία που δίνει το κράτος στα παιδιά μας, αφού αυτοί έτσι κι' αλλιώς δεν κάνουν παιδιά;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

συναγωνιστες και φιλοι, σημερα την μερα μνημης της εθνικης αξιοπρεπειας, σας παρακαλω να ειστε επιεικης με τον αρχιμουφτη-ανεφ-χριστο της αχνας. ειναι καθαρο οτι ειναι συναισθηματικα φορτισμενος ο ταρανδος σημερα.

1. ειναι η μερα που τα σχεδια του για να ξεπουλησει (το εχει ηδη κανει βεβαια) πατριδα και ψυχη (και σωμα προφανως) στον κατακτητη εγιναν σμπαραλια απο την περηφανια του λαου μας.

2.ειναι η μερα που το βροντερο οχι του 76% σαν χαστουκι ακομα τον πονα.

3. ειναι η μερα που του θυμιζει τα σημερινα γκαλοπ ,που δειχνουν ακομα μεγαλυτερη απορριψη των σχεδιων του ευελικτου ανεπαρκη.

4. ειναι η μερα που για πρωτη φορα η μανα του τον διαολοστηλε απο το σπιτι. ειναι η μερα που για πρωτη φορα ακουστηκαν οι καταρες της μανας του εκει στην αχνα να φωναζει "δεν εισαι γιος μου, δεν ειμαι εγω η μανα του προδοτη, να μεν ξαναπαρτησεις πουλημενο τομαρι"

αφηστε τον ανεφ-χριστο-αρχιμουφτη στην μιζερια του σημερα. αφηστε τον εφιαλτη αν συρθει σαν ολα τα σκουλικια στην τρυπα του στο χωμα.

ειναι και το ταρανδουλημα που τον ενοχλεο καθως μεγαλωνουν οι κεραιες στο κεφαλι του.
μαλλον σημερα θα αφιερωσει την μερα του παρακωλουθωντας το νεο dvd , "η πενηνταρα που κρατουσε την φιζα με το γλυκο για τον αντρα της και ο αντιστασιακος"

Ανώνυμος είπε...

arxiepiskopos η Αμμόχωστος έπρεπε ήδη να είχε δοθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία ως αντάλλαγμα στις υποχωρήσεις που έχει κάνει διαχρονικά η ηγεσία μας. Απλώς εμείς δίνουμε χωρίς να έχουμε πάρει ποτέ τίποτα!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Ο τασος ηρωας που μας εφερε ενα σχεδιο, εταξε στην ΕΕ οτι θα λυθει το κυπριακο, και γι αυτο η ΕΕ μας εβαλε στην ενωση της, και μετα ερχεται ο τασος, κλαιει, χρησιμοποιει ομορφα λογακια και λεει στον κοσμο να πει ΟΧΙ. ο κοσμος ουτως η αλως οχι θα ελεγε, δεν περιμενε τον τασο η τον οποιοδηποτε τασο να του πει τι να κανει. το σχεδιο αναν δεν ηταν βιωσιμο. η ΕΕ ειπε οτι ηταν βιωσιμο και οτι το κυπριακο θα επρεπε να λυθει στη βαση του σχεδιου αναν. κατα τα αλλα, ο τασος που ηταν ο συνομιλητης, ειναι ηρωας.
ρε παιδια, ο ανθρωπος που συνομιλησε για το σχεδιο αναν, εκεινο το εκτρωμα, ειναι ο ηρωας σας?? δηλαδη, κατηγορειτε τη σημερινη κατασταση του κυπριακου, η οποια ειναι αποτελεσμα του σχεδιου αναν που ο τασος σας συμφωνησε και μετα αππεριψε, αλλα ο τασος θεος τζαι ηρωας?? ποια η λογικη σε ολο αυτο?

Ανώνυμος είπε...

Μεταξόπουλε καλό είναι να λέμε όλη την αλήθεια..

Όπως είπε ωμά και ο Ειδικός Σύμβουλος του Κόφι Ανάν, Άλβαρο ντε Σότο, εκείνο το σχέδιο δεν έπεσε από τον ουρανό. Τεχνουργήθηκε κατά τη διάρκεια 30 χρόνων υποχωρήσεων και προσχώρησης της πλευράς μας σε τουρκικές θέσεις, επειδή ακριβώς οι Τούρκοι δεν υποχώρησαν ούτε κατά ένα ιώτα.

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΛΕΠΕ,θύμισέ μας τι είπες του Νεοκλή όταν σε έφτυσε δημοσίως στο οίκημα του Ευαγόρα Πάφου;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anefpiskope, έλεος πλέον. σταμάτα να διαλύεις κάθε συζήτηση για λίγα αργύρια στο μπλογκ σου.

Και πότε επιτέλους θα απαντήσεις τις ερωτήσεις που σου έθεσα; Ή μήπως οι εντολές από το ΑΚΕΛ είναι ρητές: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΤΕ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΣΤις 22 Απριλίου 2010 ο Νεοκλής Συλικιώτης επισκέφθηκε τον ΑΝΤ1 και ευχαρίστησε τον Λουκή Παπαφιλίππου.

Μάλιστα ο Λουκής του έδωσε και δώρο επισόδεια της Αίγιας Φούξιας.

ΚΑΛΟΣ Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΛΟΥΚΗΣ, ΕΕΕΕ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΤΟΥ ΑΚΕΛ;;;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

στον αρχιμουφτη δηλαδη ανεφ δηδη χριστο απο την αχνα

συναγωνιστες και φιλοι, σημερα την μερα μνημης της εθνικης αξιοπρεπειας, σας παρακαλω να ειστε επιεικης με τον αρχιμουφτη-ανεφ-χριστο της αχνας. ειναι καθαρο οτι ειναι συναισθηματικα φορτισμενος ο ταρανδος σημερα.

1. ειναι η μερα που τα σχεδια του για να ξεπουλησει (το εχει ηδη κανει βεβαια) πατριδα και ψυχη (και σωμα προφανως) στον κατακτητη εγιναν σμπαραλια απο την περηφανια του λαου μας.

2.ειναι η μερα που το βροντερο οχι του 76% σαν χαστουκι ακομα τον πονα.

3. ειναι η μερα που του θυμιζει τα σημερινα γκαλοπ ,που δειχνουν ακομα μεγαλυτερη απορριψη των σχεδιων του ευελικτου ανεπαρκη.

4. ειναι η μερα που για πρωτη φορα η μανα του τον διαολοστηλε απο το σπιτι. ειναι η μερα που για πρωτη φορα ακουστηκαν οι καταρες της μανας του εκει στην αχνα να φωναζει "δεν εισαι γιος μου, δεν ειμαι εγω η μανα του προδοτη, να μεν ξαναπαρτησεις πουλημενο τομαρι"

αφηστε τον ανεφ-χριστο-αρχιμουφτη στην μιζερια του σημερα. αφηστε τον εφιαλτη αν συρθει σαν ολα τα σκουλικια στην τρυπα του στο χωμα.

ειναι και το ταρανδουλημα που τον ενοχλεο καθως μεγαλωνουν οι κεραιες στο κεφαλι του.
μαλλον σημερα θα αφιερωσει την μερα του παρακωλουθωντας το νεο dvd , "η πενηνταρα που κρατουσε την φιζα με το γλυκο για τον αντρα της και ο αντιστασιακος"

Πενταρόγιωρκος είπε...

Οι βραστοΚΕΑΝιστές είναι οι ΑΚΕΛικοί οπαδοί του Ταλάτ που θα γούσταραν να κάνει αεροψεκασμούς η τουρκική αεροπορία με βραστή ΚΕΑΝ και τις ελεύθερες περιοχές, σε ανάμνηση του γεγονότος που ο Ταλάτ έλουζε σαδιστικλα με μια βραστή ΚΕΑΝ τους Ε/κ αιχμαλώτους, πριν τους εκτελέσουν, στην Κερύνεια κατά την εισβολή.

Κήρυκα, ποια η άποψη σου για την σχέση Anefpiskopou και βραστής ΚΕΑΝ;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξενια , σορρυ κορη, μετεξεδενια ηθελα να πω,

μα η ηγεσια και τεραστιο ποσοστο των ακελικων δεν ειπαν οχι στο αναν?

μια και αναφερθηκε ο χατζηδημητριου και ο χατζηγεωργιου

καθαρο ερωτημα , οι χατζηγεωργιου(ο πρωην tv star) και χατζηδημητριου προτοστατησαν και υπερψηφισαν (και ακομα αγωνιζονται για να επαναφερουν ) το σχεδιο αναν, σχεδιο το οποιο τοσο η ακελικη ηγεσια αλλα καιο κοσμος του ακελ διαολοστηελε.
ποια η αποψη σου για τους 2 "κυριους" οι οπιοι αντιτιθενται στην βουληση της ακελικης ηγεσιας και ακελικου λαου.
(ποσο ηταν θυμασαι το ποσοστο των ακελικων που διαολοστηλαν το αναν?)

Πενταρόγιωρκος είπε...

Οι βραστοΚΕΑΝιστές είναι οι ΑΚΕΛικοί οπαδοί του Ταλάτ που θα γούσταραν να κάνει αεροψεκασμούς η τουρκική αεροπορία με βραστή ΚΕΑΝ και τις ελεύθερες περιοχές, σε ανάμνηση του γεγονότος που ο Ταλάτ έλουζε σαδιστικλα με μια βραστή ΚΕΑΝ τους Ε/κ αιχμαλώτους, πριν τους εκτελέσουν, στην Κερύνεια κατά την εισβολή.

Κήρυκα, ποια η άποψη σου για την σχέση Anefpiskopou και βραστής ΚΕΑΝ;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ο γνωστος ταρανδος του διαδυκτιου, αρχιμουφτης-ανεφ οριων δηλαδη χριστος απο αχνα, εκανε πριν λιγες μερες μια απελπιδη προσπαθεια καλοπιασματος ,περκι γλυτωσει που τις κεραιες που κουβαλα, και αφιερωνε τραγουδακι στο μοναχικο του μπλογακιον, (την πριγκιπεσσα του μαλαμα, ο γελοιος ταρανδος).
Μετα την αποτυχια της προσπαθειας επαναπροσεγγισης (εν η δουλεια του τουτη η επαναπροσεγγιση) και αφου παρακολουθησε το dvd,"ο αντισατασιακος και η 50αρα που κρατουσε την φιζα με το καρυδακι για τον ανεφ οριων επαναπροσεγγιστη" ,αφιερωνει σημερα το δημοτικο τραγουδι ,"ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΝΕΦΠΙΣΚΟΠΕ, ΧΡΙΣΤΟ
μμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ναι, Κήρυκα, αλλά η βραστή ΚΕΑΝ;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΚΥΡΗΚΑΙΑΝΤΑ, συμφωνω οτι μεγαλο μερος του ακελ, και εγω ο ιδιος, ειπαμε οχι στο σχεδιο αναν. αυτο το ειπα και στο προηγουμενο μου σχολιο, οτι ο λαος ουτως η αλλως οχι θα ελεγε.

το ερωτημα μου, που αποφευγετε, ειναι γιατι να θεοποιειτε τον ανθρωπο που το εφερε! κατηγορειτε το αναν, αλλα θεοποιειτε τον τασο!

και γιατι ο τασος να συνομιλει για το μελον μας, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΛΥΣΗΣ, και μετα να ερθει και να μυξοκλαιει να πει οχι ο λαος? βρεστε μου λογικη σε αυτο! κατα τα αλλα, ειναι ο εθνικος σας ηρωας και δεν δεχεστε μυγα στο σπαθι σας για τον τασο. θελω μια λογικη και απλη εξηγηση.

Skorpion είπε...

Μεταξωπουλε, παντα ειχα την απορια. Γιατι εχεις την σημαια της Κυπριακης δημοκρατιας ως αβαταρ σου και οχι την σημαια του Ανανοκρατους, η την σημαια του ψευδοκρατους, η ακομα την σημαια της Τουρκιας ;

Παραδοξο δεν ειναι να εχεις την σημαια του κρατους το οποιο θελεις να διαλυσεις ; Ειναι οσαν ενας Γερμανος Ναζιστης να ειχε σημαια του οχι το Ναζιστικο του συμβολο, αλλα το κρατος το οποιο επιθυμουσε βα διαλυσει και να καταργησει.

Και βεβαια συμμαχοι σου σε αυτη την προσπαθεια διαλυση της Κυπριακης δημοκρατιας και αναγνωρισης του πλεον συνκυβερνωντος κρατους (πρωην ψευδοκρατος), ειναι η Τουρκια και το ψευδοκρατος της.

Βαλε τουλαχιστον την σημαια των Εγγλεζων η των Αμερικανων.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξενια , σορρυ κορη, μετεξεδενια ηθελα να πω,

μα η ηγεσια και τεραστιο ποσοστο των ακελικων δεν ειπαν οχι στο αναν?

μια και αναφερθηκε ο χατζηδημητριου και ο χατζηγεωργιου

καθαρο ερωτημα , οι χατζηγεωργιου(ο πρωην tv star) και χατζηδημητριου προτοστατησαν και υπερψηφισαν (και ακομα αγωνιζονται για να επαναφερουν ) το σχεδιο αναν, σχεδιο το οποιο τοσο η ακελικη ηγεσια αλλα καιο κοσμος του ακελ διαολοστηελε.

ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ,μπεεεε, για τους 2 "κυριους" οι οπιοι αντιτιθενται στην βουληση της ακελικης ηγεσιας και ακελικου λαου.
(ποσο ηταν θυμασαι το ποσοστο των ακελικων που διαολοστηλαν το αναν?)

Skorpion είπε...

Μεταξωπουλε, οσοι κατηγορουν τον Τασσο επειδη εφερε το Ανναν λενε και πως δεν το διαπραγματευτεικε καλα διοτι ηθελε ο κοσμος να πει το ΟΧΙ. Και βεβαια οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι αγκρισμενοι που ειπε ΟΧΙ ο Τασσος. Και που το ειπε με τον τροπο που το ειπε, χωρις τους ενδοιασμους. Αυτοι οι συγκεκριμενοι ειανι της Μητσοτακικης σχολης και περισσοτερο ενδοτικοι και αχαπαροι απο οσο μπορουσε να ηταν ο Τασσος.

Η σκεψη που εγω καμνω ειναι πως Α) το συνολο της ηγεσιας μας πιαστηκε κοροιδο απο Ερτογαν και Ταλατ.
Β) Τουλαχιστον κερδισαμε την ενταξη μας στην ΕΕ.

Οπως και να εχει το θεμα, το σημαντικο ειναι πως Δεν μπορουμε να αυτοκτονησουμε μονοι μας. Δεν μπορει κανενας λογικος ανθρωπος να υποστηριζει εκ περιτροπης προεδριας. Εαν το μονο που μπορουμε εμεις οι αδυνατοι να κανουμε, ειναι να μην αυτοκτονισουμε μονοι μας, ε ας το κανουμε τοτε.

Η σταση του Τασσου στην αμεσως πριν το δημοψηφισμα περιοδο ηταν αξιεπαινη. Η σταση οσων προσπαθουσαν να του κανουν πολεμο, οχι μονο αυτου, αλλα να κανουν πολεμο και στην Κυπρο, σε Ελλαδα και Κυπρο, ειναι αξιοθρηνητη.

Διοτι την Κυπρο προσπαθησαν να τιμωρησουν και οχι τον Τασσο καποιοι κατζιαριες καραγκιοζιδες.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μεταξόπουλε, θα μας πεις τελικά:

Το σύνθημα "Ο ΤΑΛΑΤ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ" εκφράζει το ΑΚΕΛ, ναι ή οχι; Διότι δεν είδαμε ακόμη διάψευση, άρα θεωρώ πως είναι λογικό να θεωρούμε το ΑΚΕΛ ως ενωτικό κόμμα, με άλλα λόγια:

ΑΚΕΛ = Το DRASIS-KES της Άγκυρας

Ανώνυμος είπε...

Μια και στην ανάρτηση αναφέρεται το όνομα του...

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο διακεκριμένος συνταγματολόγος και ακαδημαϊκός Δημήτρης Τσάτσος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

Λευκωσία: Ο βυθός της λεκάνης της Λεβαντίνης στην Ανατολική Μεσόγειο, μέρος της οποίας ανήκει στην οικονομική ζώνη της Κύπρου, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου στον κόσμο, ενώ διόλου αμελητέα είναι και τα κοιτάσματα πετρελαίου που έχουν εντοπιστεί. Τα ευρήματα ανακοίνωσε το Κέντρο Γεωλογικών Μελετών των Ηνωμένων Πολιτειών (USGS) και η ανακοίνωση έκανε το γύρο του κόσμου.

http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,34854-.aspx

arxiepiskopos είπε...

Με κατηγορείτε ότι με τις παρεμβάσεις μου προσπαθώ να διαλύσω τη συζήτηση στο μπλογκ.Ειλικρινά εγώ δε χρειάζεται να κάνω τίποτα.Τη δουλειά μου την κάνουν επιτυχέστερα ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ κι ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ.Μα πού τους πετύχατε;Είναι φοβεροί!Εκεί που διαβάζεις τα μουγκρητά του ενός και γελάς λέγοντας "Θεέ μου,πόση ηλιθιότητα;",τσακ,εμφανίζεται ο άλλος με τα επιφωνήματά του και τότε καταλαβαίνεις ότι μπήκαμε σε περίοδο εκπτώσεων σ'αυτό το μπλογκ:η βλακεία προσφέρεται με τη μορφή του "ένα συν ένα δωρεάν"!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Όταν σου έκανα κάποιες σοβαρές ερωτήσεις γιατί δεν τις απάντησες Anefiskope?

Μήπως γιατί ο νους σου εν πας τα ριάλλια ρε βραστοΚΕΑΝίτη;

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,επειδή μουγκάθηκες και δε μας λες την ιστορία σου με το Νεοκλή Δημοσθένους σπό την Εμπα,σου τη θυμίζω:Σαν παλικάρι της φακής,με το καλάσνικοφ στο χέρι,μαύρισες το Νεοκλή στο ξύλο στις 16.7.74. Στις 25 Αυγούστου σε έκοψεν ο Νεοκλής στο οίκημα του Ευαγόρα.Ήσουν,βέβαια,χωρίς όπλο κι ο Νεοκλής μιαν κεφαλήν πιο ψηλός σου.Σε έφτυσε μπροστά σε όλους κι εσύ τι ψέλλισες ,ρε "παλικάρι";"Συγχώρα με, ρε Νεοκλή,εκτελούσα διαταγές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ".Η Χούντα εθνικό κέντρο!Και παριστάνεις σήμερα τον πατριώτη τσογλάνι!Η τσιουππέ του Τάσσου εχώρεσεν κάθε λογής πορτοπαλίκαρα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Γιατί δεν λαλείς και την υπόλοιπη ιστορία Anefiskope?

Ο Τσιέλεπος, πριν τα κάνει αυτά, την προηγούμενη, συμμετείχε στο πραξικόπημα. Διότι ήταν Παφίτης, τον στείλανε στα Κοκκινοχώρια, για να μην έχει ηθικούς ενδοιασμούς να επιβάλει "τάξη και ηθική", όπως και άλλοι πραξικοπηματίες από την Αμμόχωστο στάληκαν στην Πάφο, Κερυνειώτες στην Λεμεσό κ.ο.κ.

Γιατί δεν λες για την επίσκεψη του στην Άχνα με το Land-Rover της Εθνικής Φρουράς, όπου η παρέα του Τσιέλεπου ξυλοφόρτωσε τους αριστερούς και τους λυσσαριδικούς συγγενείς σου;

Και όταν πήγαν πάνω σου τους λες "όι ρε παιδια, για ονομα του Θεού, εγώ αριστερός; Κοπιάστε μέσα."

Γιατί δεν λες ότι κάτσατε 2 ώρες με τον Τσιέλεπο τον παφίτη και λέγατε ξεκαρδιστικά ανέκδοτα "για τον τραουλλόπουστο τον Μακάριο τον τσούρο" και δοξάζατε "το Εθνικόν Κέντρο", με τα γλυκά καρυδάκια, τα γλυκίσματα και τις λουκανικόπιττες που κέρασες τον Τσιέλεπο και την χουντοπαρέα του, εσύ και η γυναίκα σου;

Γιατί δεν τα λες αυτά ρε φιλάργυρε Anef Oriwn Arxiepiskope?

arxiepiskopos είπε...

Αγρυπνούντες πατριώτες,σας αφήνω για δυο μέρες να αυτοικανοποιηθείτε με την ησυχία σας.Θα είμαι σε σεμινάριο της Επαγρύπνησης στα Περβόλια Λάρνακας.Θα μας μάθουν πώς να κλέβουμε τα i.p σας για να σας φακελώνουμε και πώς να σας βασανίζουμε όταν σας εντοπίζουμε.Ενδιαφέροντα θέματα,ιδίως το δεύτερο.Αν ήταν δικός μας ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ θα τον αξιοποιούσαμε ως καθηγητή!Γεια σας και καλό Σαββατοκυρίακο!Θα τα ξαναπούμε τη Δευτέρα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και συ γλυκό καρύδι, Anefiskope

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι ασχολούμαστε με τρίχες!

Το σχέδιο Ανανα προέβλεπε υφαλοκρηπίδα για τις Βρεττανικές βάσεις.

Σήμερα βγαίνει είδηση στον Φιλελευθερο ότι σύμφωνα με το Κέντρο Γεωλογικών Μελετών των Ηνωμένων Πολιτειών (USGS)στη λεκάνη της Λεβαντίνης, υπάρχουν «122 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια, ανακτήσιμου φυσικού αερίου» όπως «περίπου 1,7 δισεκατομμύριο βαρέλια, τεχνικά ανακτήσιμου πετρελαίου».

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

πενταρογιωρκε, γιατι πρεπει να απαντουμε στην καθε μαλακια? πρεπει το ΑΚΕΛ να βγαινει και να τιθεται εναντιον στην καθε βλακεια? σαφως και δεν συμφωνουμε με τη συγκεκριμενη κινηση.

απαντηση στο ερωτημα μου ομως δεν πηρα, που ειναι καθ ολα σχετικο με το αρχικο ποστ, μια και παραγραφεται το γεγονος οτι ο τασος εφερε το αναν, που ειναι η βαση στην οποια συζητειται σημερα το κυπριακο, και ωραιοποιειται το οχι του που ειπε. και κατι αλλο, στην ΕΕ μπηκαμε γιατι ο τασος υποστχεθηκε στην ΕΕ οτι θα λυνοταν το κυπριακο με το αναν. και τα εκανε θαλασσα.


πως γινεται ενας ηγετης να συνομιλει για λυση, να φερνει στο λαο του το σχεδιο που συμφωνησε, και να του λεει να το απορριψει??? ντροπη επρεπε να νιωθουν μερικοι για αυτη του την κινηση, οι να τον θεοποιουν. το αναν ηταν το χειροτερο σχεδιο λυσης μεχρι στιγμης, μια ευγενης προσφορα του τασου παπαδοπουλου (κλαψ κλαψ)

και αν καποιος προσπαθει να αλλαξει κουβεντα, αυτος δεν ειναι αλλος απο τον εμερσον, που μιλα για πετρελαια σε ποστ για το οχι του τασου!

εν τω μεταξυ, arxiepiskope, το δικο μου βραβειο βλακειας το απονεμω στον πενταρογιωρκο (με διαφορα στηθους απο τον ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ), γιατι εχει εναν αερα υπεροχης, πως να το κανουμε!

ΑΙΑΝΤΑ, πως ειπαμε εκεινους που βριζουν οποιοδηποτε δεν συμφωνει με την αποψη οτι ο χριστοφιας προωθει τουρκοποιηση της κυπρου?

Skorpion είπε...

Μεταξοπουλε, εγω εδωσα μια απαντηση σε αυτα που ειπες εαν θες να την δεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεταξόπουλος βλέπει μόνο τις απαντήσεις που θέλει!

Skorpion είπε...

Που βρισκόμαστε στο κυπριακό

Συνέντευξη του πρώην Δοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και Υπουργού Χριστόδουλου Χριστοδούλου στον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο

http://konstantakopoulos.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

στην ΕΕ μπηκαμε γιατι ο τασος υποστχεθηκε στην ΕΕ οτι θα λυνοταν το κυπριακο με το αναν. και τα εκανε θαλασσα.



Αυτό είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ και σε βλέπω που το επαναλαμβάνεις συνέχεια και αυτό που κάνεις είναι ΑΝΗΘΙΚΟ.

Διότι εάν ίσχυε αυτός ο ισχυρισμός, τότε η ΕΕ θα μας είχε δεκτεί ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΟΥΣ.

Λες να ήταν τόσο αφελής ολόκληρη η κοινότητα της ΕΕ να πιστέψει μια "υπόσχεση", γνωρίζοντας μάλιστα ότι την τελική απόφαση θα την λάμβανε ο λαός με δημοψήφισμα;

ΑΑ τώρα αυτό που λες ισχύει, τότε θα ΠΡΕΠΕΙ με τον συλλογισμό σου να δεκτούμε ότι:

α) Η ΕΕ ήταν αφελέστατη (για τον λόγο που αναφέρνω πιο πάνω) και

β) Ο Τάσος τους γέλασε, μπήκαμε στην ΕΕ και την ίδια στιγμή γλυτώσαμε από το καταστροφικό σχέδιο.

Με άλλα λόγια, ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ είναι ότι

1) Ο Τάσος ήταν ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ και ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ και φρόντισε να μπούμε στην ΕΕ,

2) Ο Τάσος έσωσε την Κύπρο από το Ανάν.

Είδες λοιπόν που συμφωνούμε;


Ρ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μεταξόπουλε,

Δεν είναι σημαντικό ε; Ωραία, ας το θέσουμε διαφορετικά τότε:

Αν το ΔΗΚΟ εβγαζε αφίσα στις εκλογές "Ο Τάσσος με ΕΝΩΝΕΙ με την Ελλάδα" πως θα αντιδρούσες;

Skorpion είπε...

Η κλασικη προπαγαδα των αγκρισμενων Ναινεκων η υπποτιθεται ειπαμε Οχι παρολο που ειμαστε Ναινεκοι. Υποσχεθηκε στους Ευρωπαιους να διαλυσει την ΚΔ για να εχει οφελη (ο Τασσος η η Κυπριακη δημοκρατια ;) αλλα δεν το εκανε.

ΑΡΑ ειναι σωστο να τιμωρηθει η Κατζια ΚΔ και ο Τασσος.


Αυτη η ιστορια με την τιμωρια που μας περιμενε ειναι ιστορια του 2004 ατε του 2005. Πως τολμουν καποιοι να επαναλαμβανουν τετοιες ιστοριες ειδικα σημερα, δεν μπορω να καταλαβω.

Εγω πιστευκω πως ο Μεταξοπουλος το καμνει διοτι εχει προσωπικο συμφερον να ειναι αρνι του κομματος. Ισως να κανω λαθος αλλα αυτο πιστευω.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Δεν είναι καθόλου περίεργο να το κάνει.

Το ίδιο πράμα κάνει και ο έτερος συμφεροντολόγος ΑΚΕΛικός, ο AnefOriwnArxiepiskopos, ο οποίος καταστρέφει επίτηδες τις συζητήσεις με σκοπό να σας στείλει στο μπλογκ του aneforiwn.blogspot.com για δύο λόγους:

1. να μαζέψει και να φακελώσει ip διαφωνούντων
2. να κερδίζει λεφτά από κλικ στις διαφημίσεις και στα posts του

Αυτός είναι ο κολλητός του Τσιέλεπου

Skorpion είπε...

Παντως, ισως να ηταν λαθος του Τασσου αλλα και ολων των υπολοιπων,(αλλα αυτος εχει την μεγαλυτερη ευθηνη), που δεχτηκε την επιδιαιτησια.

Αν το εκανε διοτι αλλιως δεν μπαιναμε στην ΕΕ, ε τοτε, αλλαζουν τα πραγματα.

Εαν οχι, τοτε ηταν λαθος διοτι πιο σωστο θα ηταν να μην μας φερναν καν για να απορριψουμε σχεδια τετοιου ειδους.

Απο την αλλη, το Αναν ηταν ενα παθημα που μπορει οχι σε ολους, αλλα σε πολλους να μας εγινε μαθημα.

Δηλαδη εαν δεν μας εφερναν Αναν πιθανον ο κοσμος να ηταν πιο τζιμισμενος απο οτι ηταν σημερα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

anefpisope

μα θα λυπεις 2 μερες που σπιτι?
thank you my boy.
θα σου αφησω καινουρια dvd συναιτερακι . "η 50ρα και ο αντιστασιακος" και "πως ανοιγουν την φιζα του γλυκου οι 50ρες"
κερατουκλι τυχερος παλε.
πες μου το τραγουδι "ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" πως σου ακουγεται?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μωρη μεταξενια
τελικα αφου ο η ηγεσια του ακελ λογο της πιεσης του ακελικου κοσμου αναγκαστηκε να πει οχι στο αναν, ο χατζηγεωργιου γιοσουφακις τι εγυρευκε πανω στη πλατφαρμα των νενεκων με τον χριστου γιουσουφακι και τον silly-κιοτη?
αυτοι ηταν εναντιον της αποφασης της ηγεσιας και του κοσμου του ακελ? αυτο λεει η λογικη, μπεεεεε μπεεεεεε αρνιααααα

Ανώνυμος είπε...

Μα η μεγαλύτερη υποκρισία είναι ότι το ΑΚΕΛ ήταν συγκυβέρνηση τόσα χρόνια. Αποφάσισε ότι διαφωνεί με τον Τάσο και άρχισε να κάνει αντιπολίτευση 4 μήνες πριν τις εκλογές. Σήμερα, τους φταίει ο Τάσος για όλα.

Ρ.

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! είπε...

Ως γνήσιος ακελικός, ο Ταλάτ έφυγε με το διπλοκάμπινο από το ψευδοπροεδρικό!

Στα τσακίδια μουτζαχίντ της TMT. Λούχου τις βραστές ΚΕΑΝ σου και παράτα μας!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Σκορπιε, ειδα την απαντηση σου και δεν με καλυψε.
γιωρκο της πενταρας, εν εβαρεθηκες να καμνεις αντιγραφη τζαι επικολληση γιε μου?
Ρηγα, εχει τζαι αλλο κομμα τη δυναμη του ακελ να καμει τουτο το πραμα? να συγκυβερνα, να φυει 4 μηνες πριν τες εκλογες, τζαι να φκαλει προεδρο?
επισης Ρηγα, θα συμφωνουσε σε αυτα που ειπες, ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΑΝΑΝ!

ξαναρωτω: πως γινεται να θεοποιειτε τον τασσο απο τη στιγμη που συζητησε και αποδεχτηκε (στις συνομιλιες) ενα σχεδιο που μετα καλεσε τον λαο να αποριψει?
δηλαδη ειναι σαν να τζαι ειπεν ο τασος (κλαψ κλαψ) οτι εσυνομιλουσε για τοσο καιρο για ενα σχεδιο που θα απεριπτε, τζαι οτι μας εφερε σε μια θεση χειροτερη απο πριν, με ενα σχεδιο ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ! και προωθησε σαν βαση του κυπριακου το αναν, και μας ρεζηλεψε στην ευρωπη, και σπαταλησε χρονο! Θεος, Θεος!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μωρη μεταξενια
τελικα αφου ο η ηγεσια του ακελ λογο της πιεσης του ακελικου κοσμου αναγκαστηκε να πει οχι στο αναν, ο χατζηγεωργιου γιοσουφακις τι εγυρευκε πανω στη πλατφαρμα των νενεκων με τον χριστου γιουσουφακι και τον silly-κιοτη?
αυτοι ηταν εναντιον της αποφασης της ηγεσιας και του κοσμου του ακελ? αυτο λεει η λογικη,ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ρε μπεεεεε μπεεεεεε αρνι?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

η δημοκρατια και αξιοπρεπεια που διδασκεται στο ακελ, αποκαλυπτεται με τα λεγομενα της μεταξενιας
"και μας ρεζηλεψε στην ευρωπη, και σπαταλησε χρονο"
το σχεδιο αναν μωρη κραγμενη δεν το εφεραι ο τασσος ,ηταν προιον επιδιαιτησιας μωρη κραγμενη. ηταν σχεδιο που μας εδωσαν μετα την ομοφωνη αποφαση (δεν ειχε και επιλογη ο Τασσος οταν ανελαβε) της πολιτικης ηγεσιας για αποδοχη της επιδιαιτησιας.
το σχεδιο αναν μωρη κραγμενη το απερριψε ο κυπριακος λαος ,με τον Τασσο μπροσταρη.
συμφωνα με την μεταξενια, ο κυπριακος λαος μας ρεζιλεψε στην ευρωπη γιατι απερριψε ενα διχοτομικο σχεδιο. μπαααα εσυ κοριτσακι μου μεταξενια δεν χρειαζεσαι το 76% του λαου να σε "ρεζιλεψει" οπως λες στην ευρωπη επειδη ¨τολμησε" να απορριψει ενα σχεδιο που θα διαλυε την κυπριακη δημοκρατια. με αυτα που λες κοριτσαρα μου μια χαρα ρεζιλευεσαι απο μονη σου. δεν εχειε αναγκη εσυ μεταξενια.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τραμπουξόπουλε,

Όχι δεν εβαρέθηκα να παρουσιάζω την αλήθεια για το ΑΚΕΛ η οποία είναι μια και μοναδική:

- Δέχεται την ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, γιατί ΠΟΤΕ δεν τάχθηκε εναντίον, μάλιστα τάχθηκε υποστηρίζοντας Ταλάτ.

- Δέχεται τον βασανιστή και λουστήρα με βραστή ΚΕΑΝ Ταλάτ ως σύντροφο, ενώ είναι ένα κάθαρμα και ένας εγκληματίας πολέμου

- Ανέχεται άτομα όπως ο Anefiskopos να κερδοσκοπούν εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών, με πολλαπλά κλικ στο μπλογκ του

Αυτό είναι το ΑΚΕΛ και οι Μεταξόπουλοι: ένα κόμμα τραμπούκων, σαδιστών και Τούρκων Ενωτικών.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρε Τραμπουξόπουλε,

Μπας και ήσουν και εσύ μες τις ομάδες του Ταλάτ; Διότι αυτός έλουσε βραστή ΚΕΑΝ τους αιχμαλώτους Ε/κ όταν ήταν στην ΤΜΤ. Και βρέθηκαν στους βοτανικούς κήπους της Κερύνειας, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ, κόκαλα εκτελεσθέντων Ε/κ...

Εσύ όμως δεν λες τίποτα για αυτά, δηλαδή το ΑΚΕΛ τα αποδέχεται...

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

γιωρκο της πενταρας, απο τωρα και στο εξης θα σε αγνοω. φασιστομουτρο τυφλωμενο αντιακελικο σαν εσενα δεν ξαναειδα (σορρυ ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ)

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, δεν μας ρεζιλεψε ο κυπριακος λαος, ο τασος μας ρεζιλεψε. καλαν ρε, αφου η βαση για το κυπριακο τεθηκε απο την επιδιαιτησια, ο χριστοφιας τι φταιει? αφου δεν ξεκινησε απο μια ασπρη κολλα το κυπριακο πριν 2 χρονια, αλλα απο τα συμφωνηθεντα του τασου, γιατι να φταιει ο προεδρος της κυπριακης δημοκρατιας, δημητρης χριστοφιας?

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΚΕΛΙΣΜΟΥ!

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

Ο Μεταξόπουλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να απαντήσει τα ερωτήματα που του έθεσα, και έτσι ξεκίνησε τα γνωστά ΑΚΕΛικά: ύβρεις, χαρακτηρισμοί, χολή και μίσος!

Του έκανα κάποιες ερωτήσεις στοιχειοθετημένες με ημερομηνίες και παραπομπές, και αυτός δείτε πως απάντησε:

"γιωρκο της πενταρας, απο τωρα και στο εξης θα σε αγνοω. φασιστομουτρο τυφλωμενο αντιακελικο σαν εσενα δεν ξαναειδα
24 Απριλίου 2010 11:25 μ.μ."


Αυτό είναι κυρίες και κύριοι το ΑΚΕΛ! Ένα κόμμα που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πει ΟΧΙ στην Ένωση της Κύπρου με την Τουρκία που στηρίζει ο Ταλάτ, ένα κόμμα που ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον μουτζαχίντ της ΤΜΤ Ταλάτ, ο οποίος έλουνε σαδιστικά τους αιχμαλώτους Ε/κ το 1974 με βραστή ΚΕΑΝ, και μετά στους βοτανικούς κήπους απέναντι από το σπίτι του στην Κερύνεια βρέθηκαν τα κόκκαλα εκτελεσθέντων Ε/κ.

Και ο ΑΚΕΛικός Μεταξόπουλος, μαζί με τον Anef_Oriwn/Arxiepiskopo δεν καταδικάζουν, άρα ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ αυτές τις πρακτικές!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

καλα μιλαμε μεταξενια ,η βλακεια σου δεν εχει ορια. εσενα πρεπει να σε αφησουμε να μιλας μονος σου, γινεσαι ποιο ρεζιλι απο ποτε.
πρωτα λες οτι ο κυπριακος λαος που απερριψε το σχεδιο αναν σε ρεζιλεψε, ρεζιλι.
μετα λες οτι ο χριστοφιας δεν ξεκινιησε απο λευκο χαρτι.
μα ποσο βλακας εισαι? αν ο ευελικοτς δεν ηταν ανανολαγνος και δεν χρωστουσε στα αφεντικα του (θυμασαι τα μεταμεσονυκτια τηλεφωνηματα των αμερικανων) απο τη στιγμη που ο λαος σε ρεζιλεψε (και καλα σου εκανε) και απεριψε το αναν, μπορουσε να αρχισει ητε απο την 8 ιουλιου, ητε οπως λεει ο ερογλου τωρα απο μηδενικη βαση ρε βλακα. το μονο που ηταν δεσμιος ο χριστοφ ειναι στην ανεπαρακεια στον ενδοτισμο και στονε γωισμου του ρε βλακα.