Ο δημοσιογράφος-ταχυδακτυλουργός ξανακτυπά!

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Στην φωτογραφία βλέπουμε το δημοσιογράφο-ταχυδακτυλουργό καθώς κάνει το άσπρο-μαύρο και καθώς προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να πείσει πως ο ήλιος ξημερώνει από τη δύση!

Ο γνωστός δημοσιογράφος-ταχυδακτυλουργός, ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο στο πι και φι, ο "μπάτσος" της μπλογκόσφαιρας που εργολαβικά αναμεταδίδει την προπαγάνδα του ΑΚΕΛ στα μήκη και στα πλάτη του διαδικτύου ανέλαβε πάλι δουλειά.

Ο Κόκκινος Ιαβέρης, γνωστός και ως Μιχάλης Μιχαήλ, εκ των υπευθύνων της νέας εφημερίδας "ΓΝΩΜΗ" η οποία αποτελεί 'παρελκόμενο' της "ΧΑΡΑΥΓΗΣ", ξανακτυπά με την γνωστή μέθοδο "κόβω, ράβω, βάζω σχολιάκα, βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα".

Δεν ξέρουμε που εκπαιδεύτηκε, πάντως η προπαγάνδα που κάνει είναι τρισάθλια.

Τον είδαμε και στις αρχές Ιανουαρίου 2010 (http://christofias-watch.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html), όταν σε συζήτηση με άλλους μπλόγκερς σε ανάρτηση της Επιτροπής στο christofias-watch (την έχουμε αποθηκευμένη την συζήτηση σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος ταχυδακτυλουργός διαγράψει "ως δια μαγείας" τις αναρτήσεις του), ο Μιχάλης Μιχαήλ πιάστηκε να τροποποιεί πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου παρουσιάζοντας τα κομμένα (συγκεκριμένα είχε κόψει δηλώσεις του Τάσσου), για να φταίξει τον Λυσσαρίδη διαβάζοντας με αλχημικές μεθόδους τις δηλώσεις του, και να καλύψει με την σιωπή του τον Κληρίδη στο καίριο ζήτημα της ανταλλαγής πληθυσμών. Όταν άλλοι μπλόγκερς παρέθεσαν τα πλήρη πρακτικά με παραπομπή (πράγμα που δεν έκανε ο Κόκκινος Ιαβέρης), αυτός απλώς εξαφανίστηκε! Τόση είναι η αξιοπιστία, το ήθος και η προσφορά του προς την αλήθεια!

Το νέο, χυδαίο προπαγανδιστικό βίντεο στην σελίδα του Κόκκινου Ιαβέρη

Ανήρτησε στο μπλογκ του ένα νέο χυδαίο βίντεο, όπου παρουσιάζει αποσπάσματα από δηλώσεις του Χρύση Παντελίδη (συνεργάτη του Τάσσου Παπαδόπουλου) και του Γιώργου Λιλλήκα, όπου αναφέρονται στην αποδοχή εποίκων από τον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Και οι δύο, Χρύσης Παντελίδης και Γιώργος Λιλλήκας, το κάνουν ξεκάθαρο:

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος κληρονόμησε ένα Σχέδιο Ανάν όπου θα παρέμεναν ΟΛΟΙ οι έποικοι, ένα Σχέδιο Ανάν όπου ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ μηχανισμός να φύγουν οι έποικοι, ένα Σχέδιο Ανάν το οποίο στήριξαν, εκτός από τους έποικους και τον ΔΗΣΥ, και ο Μιχάλης Μιχαήλ.

Σε αυτό λοιπόν το απαράδεκτο Σχέδιο Ανάν, την υστάτη, ο Τάσσος Παπαδόπουλος έστειλε επιστολή προσπαθώντας να μειώσει την παραμονή εποίκων στους 45.000. Σε αυτή την επιστολή (η οποία παρατίθεται και στο ίδιο βίντεο!) ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε βάλει αρκετούς όρους, προσπαθώντας ουσιαστικά να απαλείψει όσο το δυνατόν περισσότερο τις πρόνοιες του επάρατου Σχεδίου Ανάν.

Το Σχέδιο Ανάν όμως, ΕΥΤΥΧΩΣ, απορρίφθηκε. Ο κυπριακός λαός δεν άκουσε τους όμοιους του Κόκκινου Ιαβέρη, και το καταψήφισε, και με αυτό τον τρόπο ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ την παραμονή ούτε όλων, ούτε 45 χιλιάδων εποίκων. Και θα υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά τον Μάγο - 'Δημοσιογράφο' πως σύμφωνα με τις πρόνοιες του ίδιου του 'πολυπόθητου' Σχεδίου Ανάν, όποιεσδήποτε συζητήσεις, διαβουλεύσεις και αποφάσεις που είχαν σχέση με αυτό θεωρούνται νομικά άκυρες, και ως να μην υπηρξαν ποτέ, μετά την απόρριψη του.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος ξαναξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την 8η Ιουλίου. Στη 8η Ιουλίου, και με την επιστολή Γκαμπάρι, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ πουθενά ο Τάσσος παραμονή εποίκων. ΟΥΔΕΠΟΤΕ μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν ο Τάσσος Παπαδόπουλος αποδέχτηκε εποίκους.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στο βίντεο του ο Μιχάλης Μιχαήλ. ΓΙΑΤΙ;;;

Τώρα βλέπετε γιατί του πάει γάντι ο χαρακτηρισμός "δημοσιογράφος-ταχυδακτυλουργός"!! Γιατί ο άνθρωπος δημιουργεί οφθαλμαπάτες! Δεν σου λέει 100% ψέματα! Οχι! Αυτά τα αναλαμβάνουν τα κουτοπόνηρα ανώνυμα κομματοσκυλάκια της Επαγρύπνησης που αμολύονται στην μπλογκόσφαιρα και στα κυπριακά καφενεία. Αυτός λέει την μισή αλήθεια. Και όταν δεν ξέρεις την άλλη μισή, ναι, σου δημιουργούνται ψεύτικες εντυπώσεις. Όπως ακριβώς κάνει ένας ταχυδακτυλουργός!

Στη φωτογραφία συνάδελφος του δημοσιογράφου-ταχυδακτυλουργού, προσπαθεί να πείσει πως ο Άντρος Κυπριανού είναι σοβαρός πολιτικός

Ερωτούμε λοιπόν τον Κόκκινο Ιαβέρη:

- Ο Χριστόφιας ΔΕΝ κληρονόμησε ένα Σχέδιο Ανάν όπου παρέμεναν ΟΛΟΙ οι έποικοι. Τι ανάγκη είχε να δεχθεί από πριν 50000, χωρίς καν ειδικές ρυθμίσεις, χωρίς καν να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις;

- Τι έλαβε ως αντάλλαγμα ο Χριστόφιας για τις 50000;

- Ας πούμε, για χάριν συζήτησης, πως ο Τάσσος δέχτηκε 45000 - ο Χριστόφιας λοιπόν γιατί συνεχίζει πολιτική Τάσσου; Γιατί συνεχίζει πολιτική Τάσσου ΜΟΝΟ στα σημεία που τον συμφέρει αυτόν και τον Ταλάτ;

- Ας δέχθουμε, για χάριν συζήτησης, πως ο Τάσσος αποδέχτηκε 45000 εποίκους. Ε και λοιπόν; Ο λαός ψήφισε Τάσσο ή Χριστόφια; Όπως και με την εκ περιτροπής που λέει πως την αποδέχτηκε ο Κληρίδης. Ωραία, την αποδέχτηκε ο Κληρίδης (όχι πως αυτός ήταν καλύτερος). Ο λαός ψήφισε Κληρίδη; Ο λαός ψήφισε Τάσσο; Όχι, ψήφισαν Χριστόφια, ο οποίος ΣΕ ΚΑΜΙΑ προεκλογική του δέσμευση, ή στο πρόγραμμα διακυβέρνησης, δεν είπε έντιμα στο λαό την πρόθεση του να αποδεχθεί τους εποίκους.

Αλλά όπως βλέπουμε μάλλον Ταλάτ, Σογιέρ ή Έρογλου ψηφίσαμε, αφού η δική τους πολιτική υλοποιείται...

Στη φωτογραφία, συνάδελφος του Κόκκινου Ιαβέρη προσπαθεί να πείσει ότι ο Τάσσος δέχθηκε 50,000 εποίκους ΜΕΤΑ την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν

Δημοσιογράφε-ταχυδακτυλουργέ, Δρουσιώτη-wannabe, ουφολόγε του Astra, σε καταλάβαμε. Δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα σωστό προπαγανδιστικό βίντεο ...βρε αδελφέ;;; Το να επιλέγεις αποσπάσματα, να παρεμβάλεις κείμενα χωρίς παραπομπές και αναφορές, να κόβεις και να ράβεις, να λες ότι σου συμφέρει, και να αποκρύβεις ό,τι δεν σου αρέσει δεν ονομάζεται δημοσιογραφία, ονομάζεται προπαγάνδα, ονομάζεται ψέμα, ονομάζεται 'μαγάρειος ντροπή'.

Ντροπή σου λοιπόν! Ντροπή σου, που αντί ως δημοσιογράφος να επικρίνεις τις απαράδεκτες υποχωρήσεις του Χριστόφια, τα ρίχνεις στον Τάσσο. Απέδειξες και πάλι ότι είσαι ένας άξιος κολαούζος και υποτακτικός του καθεστώτος Χριστόφια, ένα άβουλο όργανο της εξουσίας όπου αναλαμβάνεις να κάνεις τις βρωμοδουλειές της.

Δεν το καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι με αυτά τα χονδροειδέστατα ψέματα; Δεν το καταλαβαίνεις πως καταστρέφεις μια για πάντα την δημοσιογραφική σου καριέρα με αυτή την αστεία, παλαιοσταλινικού τύπου προπαγάνδα; Θέλεις να γίνεις και 'συ δημοσιογραφικός περίγελος όπως τον Ερτογανικό Δρουσιώτη;

Δεν μπορείς από μόνος σου να αντιληφθείς πως σε μια κοινωνία όπου υπάρχει ελευθερία του λόγου, όση επιτρέπει φυσικά το καθεστώς, τα ψέματα σου θα καταρρεύσουν μόλις κάποιος αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί τους;

Ντροπή σου!

ΟΝΗΣΙΛΟΣ για την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

43 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Πανηλίθιε ΟΝΗΣΙΛΕ της Επιτροπής,και ο Τάσσος και ο Χριστόφιας αποδέχτηκαν την παραμονή 50000 εποίκων,διότι η σκληρή πραγματικότητα της κατοχής τόσων χρόνων καθιστά-ακόμα και νομικά-ανέφικτη την αποχώρηση όλων.Το μόνο εφικτό,λοιπόν,είναι η μείωσή τους.Αυτήν την πραγματικότητα δεν την ανατρέπουν ούτε εκατόνδημοψηφίσματα και το ξέρετε.Είναι σαν να εγκρίνουμε ομόφωνα την κατάργηση του θανάτου και να απαιτούμε αυτός να παύσει να υπάρχει.Πέστε μας τη δική σας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μέθοδο εκδίωξης όλων των εποίκων από την Κύπρο.Βρισιές περί προδοτων και τουρκόσπορων δε γίνονται δεκτές ως απάντηση.Και,ΑΙΑΝΤΑ,ποιος είπαμε ότι οργάνωσε το μνημόσυνο του Θεόφιλου Γεωργιάδη;Έκρυψες μες στα πετσιά σου,πατριώτη της κλανιάς,γιατί κατάλαβες τι θα σε ρωτήσω παρακάτω,όταν απαντήσεις!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ οριων-κατα κοσμο Χριστο ,

ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΛΙ, ΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ, ΝΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ"
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

arxiepiskopos είπε...

ΟΝΗΣΙΛΕ,είδες το επίπεδο των "απαντήσεών" σας;Πράγματι πειστικότατες και τεκμηριωμένες!Και μη μου πεις πως ο Κήρυκας είναι τεκμηριωμένα ασκήσιμος!Αν εσύ έχεις απάντηση στο ερώτημα,την περιμένω!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ-χριστο,
ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-
ΑΠΑΝΤΑ-
1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, Η ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ?
2. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗ,ΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ, ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΠΟΣΥΡΕΙ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ" ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗ.ΚΟ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ", ΣΩΣΤΟ, "ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΩ Η ΑΠΣΟΥΡΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ"?
3. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ μαριο, ΟΤΟ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ?
ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

αρχιεπισκοπος 5-0 ΑΙΑΝΤΑΣ/ΚΥΡΗΚΑΣ

ρε δεν αντρεπεστε ρε, ειμαστε 3 και εισαστε 10 εδω, τζαι παλε κρυφκετε μες τα πετσια σας! λαλειτε κατι που θελετε, απλα για εντυπωσιασμο, τζαι μετα πατε για υπνο.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΧΤΙΟΥ, ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ, μεταξοπιλος,
ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΚΕΛ- ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΛΑ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΡ. ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ- ΛΟΓΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ,ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ "ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"
ΜΠΡΑΒΟ μεταξοπιλε, ΜΕΤΡΑ ΣΚΟΡ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ.
arximoyfti-ΟΡΙΣΤΕ Η ΚΑΤΝΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΙΣΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΞΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΕΥΓΕ.

Mario είπε...

Ονήσιλος,

Να φύγουνε οι 50Κ έποικοι οταν φύγουνε και οι ΡωσσοΠόντιοι έποικοι στην Νότια Κύπρο.

Μάριο

arxiepiskopos είπε...

ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΕ,πάψε να ασχολείσαι ειδικά με τον Κήρυκα.Είπαμε,να συμπονούμε τα ασκήσιμα,όχι όμως και να προσπαθούμε να τα διδάξουμε φιλοσοφία, πριν ακόμα μάθουν γραφή!

arxiepiskopos είπε...

Άτε,επίτροποι,βάλτε την ανάρτηση με το μεγάλο ηγέτη Λιλλήκκα να τελιώνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Μάριος, συγκρίνει τους εποίκους που κουβάλησε στην Κύπρο το κατοχικό καθεστώς για να αλλοιώσει την πληθυσμιακή σύνθεση και να καταπιέσει τους Τουρκοκυπρίους με τους ομογενείς πρόσφυγες από τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, που ένα μεγάλο μέρος τους είναι Μικρασιάτες πρόσφυγες, τους οποίους η «μητέρα-πατρίδα» παρέδωσε στον Στάλιν αρνούμενη να τους αποδεχθεί, ως όφειλε από τη Συνθήκη Ανταλλαγής των πληθυσμών και περιουσιών της Λωζάννης.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,συμφωνώ μαζί σου.Μάριο,άστοχη η σύγκριση!

Mario είπε...

Επειδή η Ελλάδα δεν την ένοιαξε για τους Ρωσσοποίντιους στην Κύπρο γιατι τους φέρανε. Και να για να ξέρετε είναι πολύ γνωστό πως και η Κυπριακή κυβέρνηση τους έφερε για να αντισταθμίσει τους εποίκους. Κάποιος ουδέτερος ετσι θα το δει. Φερνουνε στο βορρα Τούρκικα φύλα φερνουμε στο νότο Ελληνικά φύλα. Δεν ξέρω δηλαδή γιατι είναι διαφορετικο? Οι ΡωσσοΠοντιοι δεν αλλοιώνουνε τον δημογραφικο χαρκατήρα ?
Προσέχετε δεν έχω τίποτα εναντίον των Ρωσσοποντίων απλά βλέπω τα πράγματα σαν ουδέτερος.

arxiepiskopos είπε...

H επόμενη ανάρτηση της Επιτροπής ξέρουμε πως θα είναι για το μεγάλο ηγέτη...Λιλλήκκα,που επανέρχεται στην πολιτική.Στόχος να ηγηθεί κινήματος με την επωνυμία Σ.Κ.Α.Τ.Α,που σημαίνει Συντονιστικό Κίνημα Ανένδοτων Τραμπούκων Αγωνιστών!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Όταν (ηλιθιωδώς) προτείνεις κάτι εκτός του τραπεζιού των συνομιλιών (50Κ εποίκους) θα πρέπει να ξέρεις ότι προτείνεις το ελάχιστο όχι το μέγιστο που μπορεις να δεχτείς. Αυτός είναι κανόνας της τεχνικής των διαπραγματεύσεων που διδάσκεται σε πρωτοετείς φοιτητές διεθνών σχέσεων.

Στην πορεία οι 50Κ ενδέχεται να πολλαπλασιαστούν και ο Αλλάχ ξέρει πόσοι θα γίνουν!

Όταν δηλαδή πηγαίνεις σε μια διαπραγμάτευση με τον κώλο γυρισμένο περιμένεις να μοην σου τον αρπάξει ο άλλος;

Unknown είπε...

Να ρωτήσω την επιτροπή για ποιο λόγο εβγαλε την αναρτηση για τον Γιώργο Λιλλήκα;
http://christofias-watch.blogspot.com/2010/03/is-back.html
Δεν είναι πρέπον και σωστό διότι δημιουργει διάφορους συνειρμούς και αποριες τοσο απο καλοπροαίρετους οσο και απο κακοπροαίρετους
Πιστεύω οτι θα πάρω μια πειστικη απάντηση απο την ιδια την επιτροπη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ονήσιλε,

Σε χαιρετώ. Πολύ καλό το άρθρο και μην φοβάσαι τις απειλές από τα γιουσουφάκια και τους μπράβους.

Η αλήθεια ΠΟΝΑΕΙ!

Ένα μόνο σχόλιο:

Το ανθρωπάκι αυτό, πουτάνα είναι. Τυγχάνει απλώς νάναι σήμερα μια από τις πολλές φτηνές πουτάνες του καθεστώτος.

Αν αύριο του δώσει κάποιος άλλος περισσότερα, θα λέει και θα γράφει και θα διακυρήττει ακριβώς τα αντίθετα.

Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο.

Εδώ κοτζάμ Κόμμα (ένα είναι το κόμμα) και πήγε από την "ΕΝΩΣΗ ΝΑΙ, ΝΑΤΟ ΟΧΙ" στο νάναι η cheerleader ενός μουτζαχεντίν εγκληματία της ΤΜΤ.

Παρομοίως και για τον ΔΗΣΥ.

Στις πληρωμένες πουτάνες θα κολλήσουμε τώρα;

Στην θεματική ενότητα (Κατάντια Είναι...) ο "Χαλαρός" θέλει λέει να μας ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ.

Χαλάρωσε μάγκα μου και μην σφίγγεσαι διότι θα σου φύγει καμοιά ...κομματική διακύρηξη!

Χαλαρές, μεταξένιες, παπαδοπαίδια, κόκκινοι, ροζ, βαθύ ροζ, πουτάνες, γιουσουφάκια, ευνούχοι...

"Where have all these creatures emerged from?"
--John Gotti.


Ρήγας

arxiepiskopos είπε...

Attivan,ΡΗΓΑ,attivan!

arxiepiskopos είπε...

Εμάλωναν δυο καθίκια μεταξύ τους και βρίζονταν,οπότε λέει το ένα στο άλλο:"Σκάσε,βρε Ρήγα!"

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ" ,γνωμη.
"Πανικος προκληθηκε χθες σε χωριο της επαρχιας Αμμοχωστου. Συμφωνα με πληροφοριες o Χριστος , γνωστος στο διαδυκτιο με τα ψευδωνυμα arxiepiskopos, anef oriwn,patriotis και e.s.c, μεταβηκε στο πατρικο του σπιτι οπου προσπαθησε να πεισει την μητερα του οτι δεν ειναι προδοτης. Παρολη την γνωστη του δραση στο διαδυχτιο προς οφελως των εποικων και του κατοχικου στρατου. Γνωστο επισης το γεγονος, κατοπιν και δικων του παραδοχων ,οτι τα παιρνει απο ξενα κεντρα που εξυπηρετουν συμφεροντα της Τουρκιας. Ο Χριστος προσπαθησε να πεισει την μητερα του οτι δεν ειναι προδοτης. Με πολλα επιχειρηματα η μητερα του τον αντεκρουσε και του υπεδειξε με μητρικη συμβουλη την προδοτικη του σταση και ενεργειες. Μετα απο λιγο ,συμφωνα με πληροφοριες, η μητερα του ακουστηκε να του λεει, "ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΜΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟ. ΕΔΩΚΑΝ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙΝ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ. ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΓΕΝΝΗΣΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΤΗ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΝΑ ΜΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ".
Σημειωνεται επισης οτι τα παιδια του με επιστολη που εστειλαν στην "γνωμη" αποκηρυσουν τον Χριστο-arxiepiskopos, anef oriwn,patriotis και e.s.c. ,δεν επιθyμουν να εχουν καμια σχεση με τον κυριο ουτε να αποκαλειται πατερας τους."
Απο την εφημεριδα "γνωμη

arxiepiskopos είπε...

Μπεεεεε!!!

Unknown είπε...

Χρίστο μου πως τους ανέχεσε ρε φίλε;

Αν είμαστε προδότες αφήστε να το ξέρει ο θεός. Και αφήστε τη μάνα μας και τα κοπελλούθκια μας έξω από αυτήν την ιστορία.

Θα δούμε ποιων τα παιδιά θα ντρέπονται σε μερικά χρόνια που οι έποικοι θα γίνουν 300 000.

Οκ, εκαταλάβετε ποιος είναι ένας σχολιογράφος, ε και... Γιατί δε σέβεστε την ανωνυμία του και βγάζετε στοιχεία για το όνομα και το τόπο καταγωγής του προς τα έξω;;;

Θέλετε δηλαδή να αρχίσουμε και 'μεις να λέμε ονόματα κύριοι, Ρήγα, Αίαντα/Κύρηκα, Πενταρογιωρκε, και λοιποί απορριπτικοί τραμπούκκοι;

Περιοριστείτε στο διάλογο, καυκαλατιστείτε μαζί μας, αλλά κομμένες οι αποκαλύψεις, μπορεί να φέρουν τα πράγματα εκτός ελέγχου.

Τη συμπαθεια μου στο Χρίστο

Κύπρος - Kibris - Cyprus

Mario είπε...

Μαγγανοπήγαδο,

Σιγουρα ο εποικισμός ειναι έγκλημα. Ομως εμείς γιατι απαντήσαμε με το να φερουμε κάποιους ξένους στην Κύπρο επειδή προέρχοντε απο Ελληνικά φύλα ?
Είναι σαν να πει η Αυστραλία σήμερα να αφησουνε 20-25Κ Αγγλους να πάνε Αυστραλία μόνιμα επειδή είναι Αγγλοι. Δεν είναι γελοίο?

Μάριο

Unknown είπε...

α και Ονήσιλλε,

Παρολίγο να πιστέψεις και 'συ τον εαυτό σου.

Κύπρος - Kibris - Cyprus

Mario είπε...

Paola,

You are missing the point with the 50K settlers. Οι 50Κ είναι
1. Οσοι παντρευτήκαν με ΤΚ
2. Οσοι γεννηθήκανε Κύπρο μετα το 1974 και δεν ξέρουνε άλλη πατρίδα.

Αρα αυτοί μένουνε χωρίς καν να διαπραγματευούμε. Η κατηγορία 1 επειδή είναι νόμιμο δικαίωμα, και η κατηγορία 2 επειδή τα παιδιά αυτα δεν ξέρουνε άλλη χώρα απο αυτήν που γεννήθηκαν. Αρα και ο Τασσος και ο Χριστόφιας αυτους ξέρουνε πως δεν έχουνε άλλη επιλογή με το να τους δεκτούνε.

Μάριο

patriotis είπε...

Κυριοι Αιαντας και κυρηκας, παρακαλω οπως μην ξαναχρησιμοποιησετε τις λεξεις ,"κλανια" η "πατριωτης της κλανιας" διοτι αυτες ειναι δικες μου λεξεις και χρησιμοποιουντε μονον οταν απευθυνομαστε στους Αγγελιδη και Ρικκο που δεν αφησα τους γιους τους να υπηρετησουν την στρατιωτικη τους θητεια οπως καναμε εμεις οι μαλακες. Οι λεξεις ειναι επιδης για τον Λυσσαριδη που κρυφτηκε στην πρεσβεια της λυβυης το 74, για τον Ομηρου τον Κυριο 5% προμηθεια, τον Τασσσο της παρανοομης ενοπλης οργανωσης ακριτας που φερανε τους τουρκους στην Κυπρο...


τι εγινε?? δεκτηκε ο Τασσος 45,000 εποικους/?//? τωρα το μαθατε παληκαρια της κλανιας/???? θα σας τα γραφω μεχρι να τα εμπεδωσετε

Lexi_penitas είπε...

Ρε κοπέλλια της επίτροπής, ούτε τον ύπνον του ο Μιχάλης εν ονειρεύκετουν έτσι δωρεάν διαφήμιση. Εκτός τζιαι αν σας πλερώννει ρε...

Α τζιαι για να μην ξεχνιόμαστε, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Mario είπε...

Μαγγανοπήγαδο,

Δεν προδίδετε η πατρίδα μην ανησυχεις. Ακόμα και Ένωση με τη Τουρκία να υπογράψει ο πρόεδρος αν δεν συμφωνήσει ο Κυπριακός Ελληνισμός με δημοψήφισμα δεν μπορεί να περάσει. Γιαυτο τον λόγο μην ανυσηχείς και η πατρίδα δεν προδίδετε.
Πιστεύω αυτοι που φοβούντε πολυ την προδοσία είναι αυτοί που φοβούντε μήπως και ο λαός πει ενα "ναι" σε κάποιο μελλοντικό σχέδιο.
Φυσικά αν πεί "ναι" δημοκρατικά δεν θα είναι προδοσία.

Μάριο

Mario είπε...

Μαγγανοπήγαδο,

Οσο για τους έποικους πες με επιχειρήματα που έχω λάθος.

Μάριο

Mario είπε...

Μαγγανοπήγαδο,

Με απλά λόγια, γιατι οι Ρωσσοπόντιοι δεν είναι αλλοιωση δημογραφικού χαρακτήρα αλλα οι έποικοι ειναι. Εγώ λέω οι έποικοι ειναι εγκλημα πολέμου.
Όμως δεν μπορώ να δικαιολογησω την δημογραφική αλλοίωση όλων των Ρωσσοποντίων που δεν ήρθαν σαν εργάτες μετανάστες αλλα σαν μόνιμοι με υπηκοοτητα.

Λες αυτα είναι βρώμικα και άλλα πολλά. Απάντα ομως ακριβώς στην ερώτηση μου.

Anef_Oriwn είπε...

Cyprus,

Σ’ ευχαριστώ για την «συμπάθεια», αλλά ΔΕΝ με απασχολεί το θέμα! Του “ΚΥΡΗΚΑ”, “εν ττακκουρημένη η οκκά του”, τζιαι καλό θα ήταν να μοιραζόταν Attivan με τον ΡΗΓΑ! Έχει κολλήματα και έντονες έμμονες! Πάντως ΔΕΝ με λένε Χρίστο!

Mario είπε...

Μαγγανοπήγαδο,

Ξανα εδώ για να την δεις καθαρά:

Εγώ λέω οι έποικοι ειναι εγκλημα πολέμου.
Όμως δεν μπορώ να δικαιολογησω την δημογραφική αλλοίωση όλων των Ρωσσοποντίων που δεν ήρθαν σαν εργάτες μετανάστες αλλα σαν μόνιμοι με υπηκοοτητα. Γιατί δεν είναι και αυτό καταδικαστέο όπως ο εποικισμός? Γιατι δεν θεωρείται και αυτο προσπάθεια αλλοίωσης του δημογραφικού χαρακτήρα ?

Μάριο

patriotis είπε...

επιτροπή για αποκατασταση της κλανιας στην Κυπρο σας ξαναρωτώ

γιατι ζητησε ο Τασσος με επιστολη του απο τον Αναν τον Δεκεμβριο του 2003 να ξαναφερει το Σχεδιο Αναν και να αναλαβει προτωβουλια για λυση? Μιλαμε για τα σχεδια ΑΝΑΝ 1 εως 4 , στα οποια αναφεροταν εκ περιτροπης προεδρια απο τα μελη του εθνικου συμβουλιου, 40 μηνες ελληνοκυπριος και 20 μηνες τουρκοκυπριος.......

απαντατε σας παρακαλω, επισης γιατι μας πηρε σε δημοψιφισμα ο τεραστιος αφου δεν ηθελε το σχεδιο το οποιος ο ιδιος ζητησε να μας φερουν??? Μηπως μιλαμε για την μεγαλυτερη γκαφα της ιστοριας μας??

patriotis είπε...

Οταν δέκτηκε ο Τασος επιδιαιτησία, ήταν η μεγάλη ευκαιρία της Τουρκιας και των συμμάχων της να μας κάνουν "παιχνιδι" . Να ευνοήσουν στην επιδιαιτησία τους Τούρκους όπως και εγινε, ετσι ώστε να πούνε εκείνοι ΝΑΙ και εμεις ΟΧΙ και να εκτεθούμε.....Ο Τασσος νόμιζε οτι ο Ντεκτας θα έλεγε οχι(ετσι συμφωνησαν απο πριν στην μυστικη συνάντηση που είχαν--¨Ενας σωστός πρόεδρος ποτέ δεν κάνει μυστικές συμφωνίες με έναν εθνικιστή πατέρα της ΤΜΤ όπςω ο Ντεκτας) . Η τουρκία παραμέρισε τελευταία στιγμή τον Ντεκτας, και δέκτηκαν την πουλημένη επιδιαιτησία που έγινε εις βάρος μας και ειπαν ΝΑΙ ξεροντας οτι εμείς θα λέγαμε ΟΧΙ .

Ο Τασσος έπρεπε να αντιληφθεί αυτ’ο το παιχνίδι που του κάνανε και δεν έπρεπε να μας πάρει καν σε δημοψηφισμα.

μιλάμε για την γκέλα του αιώνα , μιλάμε για την γκάφα της σύνχρονης ιστορίας μας......μας βλέπουν οι Τούρκοι και γελάνε ενώ οι Ευρώπη μας βλέπει εμάς πλέον ως τους αδιάλατκους.

Ανώνυμος είπε...

Patrioti

Ο Παπαδόπουλος είναι νεκρός
Το σχέδιο Αναν απορρίφθηκε

Μπορούμε να πάμε παρακάτω ή θα ζούμε τη μέρα της Μαρμότας συνέχεια;

Μιχάλης είπε...

Παίδες καλησπέρα.

Μου είπαν ότι εδώ κάτι γίνεται και είπα να περάσω να δω.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη διαφήμιση.

Να είστε καλά, εκτός των άλλων με κάνατε και γέλασα...

Περαστικά σας :-)

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη πραγματικά δεν σε ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν οι προσωπικές κόντρες που αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν εδώ μέσα. Κοιτώντας το προφίλ σου είδα κάτι που μου έκανε εντύπωση. Γιατί επέλεξες για το βιβλίο που έχεις γράψει το 2008 (Ο Μαρξ και η Αρχαία Ελλάδα)τον ίδιο τίτλο με το βιβλίο που έχει γράψει ο Παναγιώτης Κονδύλης το 1984; Έχουν κάποια σχέση τα 2 βιβλία;

http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/51961

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Υενι-μιχαλη
χρωστας καποια εγγραφα που δεσμευτηκες να παρουσιασεις πριν φυγεις με την ουρα στα σκελια την τελευταια φορα. καποια εγγραφα του εθνικου συμβουλιου απο τα οποια ειχες βαλει αποσπασματα τα οποια παραποιουσαν την αληθεια. για κακη σου τυχη, καημενε, τα εγγραφα αποκαλυψαν φιλοι εω μεσα, δεσμευτηκες να τα παραθεσεις αλλα λακισες. ο λοος του αδρωπου λενε Υενι-μιχαλακη αλλα που τον βρηκες τον λοο. εκτος βεβαια και αν ηρθες για να τα παραθεσεις τωρα. ΜΠΑ!!!!
περαστικα σου, λακισε παλι συρθου σαν ολους τους εφιαλτες στην τρυπα σου στο χωμα και τα λεμε σε κανενα διμηνο παλι. εκτος βεβαια αν ηρθες για να παραθεσεις τα εγραφα και να μας ποστομωσεις ολους. κατακαημενε μιχαλακη,

Unknown είπε...

Αγαπητέ anef

Όπως και να σε λένε δε με ενδιαφέρει. Απλά νόμισα πως πραγματικά σε λένε Χρίστο. Πως έχεις τελοσπάντων κάποια σχέση με κάποιον από αυτούς και ως γνήσιος ρουφιάνος ΕΟΚΑΒιτατζιής εδωκε σε σαν το σιήλλο.

Όπως και να χει καλύτερα που παραμένεις ανώνυμος. Για να μπορείς να συνεχίσεις να κάμνεις τις παρεμβάσεις σου ελεύθερα, χωρις φόβο.

Εμένα πάντως με εμπνέεις φίλε. Γι΄αυτό και έφτιαξα αυτό το account για να μπορέσω να κάνω κάποιες παρεμβάσεις, αν και δεν νομίζω να πείσω κανένα. Είναι όλοι ανεπίδεκτοι.

Αλλα θα μου πεις, δεν γνωρίζουν την ίδια την ιστορία της πατρίδας τους, περιμένεις να αντιλαμβάνονται ποιο είναι πραγματικά το καλό της;

Όταν αντιληφθούν ότι η Κυπριακή Ιστορία ΔΕΝ ειναι Ελληνική αλλά έχει απλώς κάποιοα σημεία συνάντησης με αυτην , όπως και με άλλες, τότε μπορεί να δουν το φως το αληθινον.

Καλό σας βράδι

Κύπρος - Kibris - Cyprus

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

οι ψευδοεπιτροποι εδω, υμνουν τον λαζαρο μαυρο, αλλα βριζουν ασυστολα και λασπολογουν εναντιον του Μιχαλη Μιχαηλ και του Μακαριου Δρουσιωτη. Αγνωστο γιατι!? Arxiepiskope, τι εχεις να πεις για αυτο?

arxiepiskopos είπε...

ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΕ,επειδή ίσως να θεωρούν ότι ο Κίτρινος δεν αξίζει ούτε το φτύσιμο!

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ!!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

Σε γελοιοποιεί το χριστοφιασ-γοτς, σου απαντούν στις μαλακίες σου σημείο προς σημείο, και εσύ απλώς γελάς!;; χαχαχαχα

Δείτε τι έγραψε το σούργελο της δημοσιογραφίας:

"Παίδες καλησπέρα. Μου είπαν ότι εδώ κάτι γίνεται και είπα να περάσω να δω. Σας ευχαριστώ πολύ για τη διαφήμιση. Να είστε καλά, εκτός των άλλων με κάνατε και γέλασα... Περαστικά σας :-)"

Μιχάλης Μιχαήλ, 21 Μαρτίου 2010 10:42 μ.μ.

Βρε σούργελο ταχυδακτυλουργέ, πότε θα μας δείξεις δέσμευση του Τάσσου ότι αποδέχτηκε έποικους ΜΕΤΑ το δημοψήφισμα; Πότε θα μας δείξεις έγγραφο που αποδέχτηκε ο Τάσσος έποικους ΜΕΤΑ την 8η Ιουλίου;

Τα πρακτικά που λέγατε την άλλη φορά; Τα πήρε ο άνεμος; Τα έφαγε κανένα (κομματο)σκυλι;

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Α, και επιτροπή, να σας θυμίσω και κάτι άλλο για το σούργελο... θυμάστε μια φωτογραφία που ανέμιζε προσπαθώντας να αποδείξει πως είναι δήθεν ο Σίμος Αγγελίδης να φωνάζει φασιστικά συνθήματα,ενώ τελικά ήταν κάποιος άλλος.

ΜΙΧΑΗΛ, σφογγάρισε τα αποχωρητήρια του Άστρα καλύτερα,άσε την δημοσιογραφία σε ανθρώπους που είτε είναι δημοσιογράφοι,είτε τουλάχιστον κάνουν πιο προσεγμένα την βλακώδη προπαγάνδα τους (πχ = δρουσιώτης).

Αστείο πλάσμα!