ΕΝΑΣ ΜΑΓΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΑΞΕΡΞΗ!

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010




Στη φωτογραφία ένας άθλιος Μα-γάριος, στην αγκαλιά του Γκρίζου Λύκου!


Κι όμως, όταν είσαι ο Μαγάριος Δρουσιώτης, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!

Η κατρακύλα σου, ο εξευτελισμός σου, είναι Anef_Oriwn.

Ο Γανυμήδης του Downer, ο ιδεολογικός πατέρας του Ουφολογισμού ( που έχει πολλά τέκνα στην πολιτική και στη δημοσιογραφία, όπως ο Μ. Μιχαήλ, Α. Κυπριανού κ.α. και παρακλάδι του οποίου είναι και ο Κωστακομπλεξισμός -ο οποίος αποτελεί μείγμα κομπλεξισμού και ουφολογισμού), τελικά δείχνει ότι μπορεί και.... χειρότερα!

Στην αυλή του Αρταξέρξη βρέθηκε πρόσφατα. Προσκεκλημένος του Ερντογάν, του ηγέτη της χώρας που κατέχει την πατρίδα μας εδώ και 35 και πλέον χρόνια. Και όχι απλά προσκεκλημένος. Και έτσι βρέθηκε ο Τούρκος Πρωθυπουργός με υπερπροβολή της προπαγάνδας του, σε ΑΛΗΘΕΙΑ και ΠΟΛΙΤΗ.




Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, ο Μαγάριος είναι περιχαρής πίσω από τον Ερντογάν.

Μάλιστα, δήλωσε ότι "«Ήταν η πιο εντυπωσιακή ομιλία που άκουσα στη δημοσιογραφική μου καριέρα».

Θα παρέμβει η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας; Ο Μαγάριος Δρουσιώτης προσβάλλει τη βιασμένη μας πατρίδα. Ο Μαγάριος Δρουσιώτης ντροπιάζει το λειτούργημα του δημοσιογράφου. Ο Μαγάριος Δρουσιώτης, φτύνει κατάμουτρα τη μητέρα του αγνοούμενου, τους συγγενείς του νεκρού, τον πρόσφυγα με την κλεμμένη από τους Τούρκους ζωή, την πατρίδα που παραμένει μοιρασμένη με τη βία των κατοχικών όπλων.


Στη φωτογραφία, η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, δικαιώνει τον τίτλο της ως "YENI POLITIS"

Θα τολμήσει κάποιος επιτέλους να πει στο Δρουσιώτη, να κάνει αυτό που ο άλλος συγχωριανός και συνονώματός του (Φάνος Δρουσιώτης) του έχει πράξει;

ΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ!

Ρίμαχος για το christofias-watch
Σημειώσεις:

1) Την ίδια ώρα που ΠΟΛΙΤΗΣ και ΑΛΗΘΕΙΑ μετατρέπονται σε φορείς προπαγάνδας του Ερντογάν, ο Α. Κυπριανού, καθόλου δεν ενοχλείται. Αντίθετα, όπως μας πληροφορεί η αγαπημένη νεαρή δημοσιογράφος της Επιτροπής Μ. Λοΐζου στη σημερινή χθες:

"Μιλώντας σε συγκέντρωση Λαϊκών Οργανώσεων στην Μουτταγιάκα το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Κυπριανού καταφέρθηκε έντονα εναντίον των ΜΜΕ, ισχυριζόμενος ότι «σήμερα δυστυχώς γίνεται μονόπλευρη ενημέρωση, μία ενημέρωση η οποία φιλτράρεται από τα ΜΜΕ, είτε αυτά είναι τηλεοπτικά κανάλια, είτε είναι ραδιοφωνικοί σταθμοί, είτε είναι εφημερίδες, που προβάλλουν εκείνα τα οποία θέλουν να ακουστούν στο λαό».
Μάλιστα, απέδωσε ως κίνητρο της «φιλτραρισμένης ενημέρωσης» την επιδίωξη «κάποιων» να «σκορπίσουν το φόβο ανάμεσα στον κυπριακό λαό». Δεν έμεινε όμως ώς εκεί. Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ απέδωσε στα ΜΜΕ και μία προσπάθεια καλλιέργειας φανατισμού που γίνεται από τρίτους, επισημαίνοντας ότι «ο φανατισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος του ανθρώπου, γιατί δεν τον αφήνει να διαμορφώσει μίαν αντικειμενική άποψη, η οποία να βασίζεται πάνω σε γεγονότα»."

Τον ενοχλούμε εμείς και όχι η προβολή του Ερντογάν. Κάποιος να εξηγήσει στον Α. Κυπριανού τι εστί Αττίλας και τι κατοχή, γιατί προφανώς ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ!
2) Το Μαγάριο ξεμπροστιάζει και ο Τ/Κ Σενέρ Λεβέντ, στον ΠΟΛΙΤΗ:



" Ο Έρντογαν έγινε ο πρώτος Τούρκος Πρωθυπουργός, ο οποίος με τη στήριξη των ΗΠΑ και της Βρετανίας κατάφερε να αθωώσει την τουρκική κατοχή στην Κύπρο. Εξασφάλισε την στήριξή τους χάρις στις μοναδικές δυνατότητες που παρείχε στους δυτικούς επενδυτές στην Τουρκία και στην συμπεριφορά του ως χωροφύλακα στη Μέση Ανατολή. Έτσι, εδραίωσε και την παρουσία του στην Κύπρο. Κατά την περίοδο Έρντογαν, η βόρεια Κύπρος έγινε πιο πολύ κτήμα της Τουρκίας. Ο πληθυσμός της στο νησί έγινε πολλαπλάσιος. Λεηλατήθηκαν και οι τελευταίες ελληνοκυπριακές περιουσίες που είχαν απομείνει. Μήπως αυτό άφησε έκθαμβους τους Ελληνοκύπριους δημοσιογράφους;"

24 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Ρε,κοπρίτες!Σαςέφταιξε ο Μακάριος που ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ πήρε(με άλλους τρεις)συνέντευξη από τον Ερτογάν και δε σας έφταιξε ο Τάσσος που ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ συναντιόταν μυστικά στη Στράκκα με το Σ.Ντενκτάς για να πετύχουν τον κοινό τους στόχο που ήταν η καταστροφή της διαδικασίας λύσης και η επιβολή της καθαρής διχοτόμησης ως του second best solution!Κοκκινίστε και λίγο,και μη φοβάστε το χρώμα,ρεεε!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

arximouftis Günaydın

Συρθου ξανα στην τρυπα σου στο χωμα Αθλιε .Απο τον καιρο του Λεωνιδα και του Εφιαλτη μεχρι τον καιρο του Γρηγορη και των κουκουλοφορων προγονων σου , μεχρι σημερα ΟΛΟΙ οι προδοτες εχετε το ιδιο χαραχτηρηστικο, σερνεστε
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"- ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΛΑΡΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ αρχιμουφτη

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αρχιδομούρη

σε προκαλώ ξανά: Πότε είπε ο Τάσσος για second best solution;

Δώσε στοιχεία και όχι συνθήματα.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά, ότι ο arxiepiskopos είναι ο Anef_Oriwn, ο προβοκάτορας της Επαγρύπνησης.

Παραλείπει να πει τα εξής για τη συνάντηση στη Στράκκα:

1) Παρών ήταν και εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, αν δε λανθάνομαι ο Χριστόφιας
2) Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρόταση του ΑΚΕΛ για αναβολή του δημοψηφίσματος, πρόταση την οποία υποστήριζε ο Σερντάρ Ντενκτάς.

Δε λέω ότι σωστά έκανε ο Τάσσος να συζητά τις μαλακίες του ΑΚΕΛ μαζί με το Σερντάρ Ντεκντάς και το Χριστόφια. Ο Τάσσος έκανε πολλά λάθη για να ικανοποιήσει το ΑΚΕΛ.

Όμως κάποιοι αρέσκονται στη διαστρέβλωση. Ιδίως οι ΑΚΕΛικοί που τους ανεχόταν για χρόνια και που τους έκανε τη χάρη να μην τους διαλύσει το κόμμα τους, όταν χιλιάδες ΑΚΕΛικών ήταν με το ένα πόδι έξω, λόγω της απόφασης του ΑΚΕΛ να πει ΝΑΙ (που έγινε ένα ψευτοΟΧΙ την τελευταία στιγμή).

Anef_Oriwn δήθεν arxiepiskope, μου θυμίζεις τη διαστρέβλωση που πήγε ΕΠΙΤΗΔΕΣ να κάνει ο φίλος σου ο Μιχαήλ, στο θέμα της ανταλλαγής πληθυσμών.

Για εκείνο το θέμα, παρακαλώ την Επιτροπή να κάνει ειδική αναφορά, για να ξεσκεπαστεί ο ΨΕΥΤΗΣ Ιαβέρης.

Σοφός είπε...

Anef_Oriwn, θα ήθελα να σε ρωτήσω:

1) Ποιοι κερνούσαν γλυκό καρυδάκι στο πραξικόπημα;

2) Ποιοι έπιναν blue curacao στο αεροπλάνο για το Λονδίνο, όπου πήγαιναν για να πιέσουν το Μακάριο να δεχτεί τη διζωνική;

3) Ποιοι αποκαλούσαν το μεταπραξικοπηματία Κληρίδη "Πρόεδρο";

4) Πως σχολιάζεις το άρθρο του Σκαλιστή για τον ύποπτο ρόλο του ΑΚΕΛ στο πραξικόπημα;

5) Οι 50,000 έποικοι που θα παραμείνουν, σε ποιου τα σπίτια θα μείνουν; Μήπως θα βάλει το ΑΚΕΛ από την τζέπη του για τη στέγασή τους ή ο κυπριακός λαός;

6) Η Ομόνοια πως και έχει τόσο ψηλό προϋπολογισμό; Είναι με εισφορές των μελών της; Ο Μάστρε Μιλτής γιατί χαλά τόσα λεφτά για την Ομόνοια;

7) Ποιος είναι ο πρόεδρος του ΔΗΣΑΚΕΛ; Ο Χριστόφιας ή ο Αναστασιάδης;

8) Ποιο κόμμα εξυπηρετείται περισσότερο με την εκ περιτροπής προεδρία και τη σταθμισμένη ψήφο;

Θα σε παρακαλούσα, αντί να κρύβεσαι πίσω από τον arxiepiskopo και να πετάς συνεχώς τις εξυπνάδες σου σαν εντεταλμένος Επαγρυπνίτης β' διαλογής, να τολμήσεις να απαντήσεις (ίσως ζητήσεις και τη βοήθεια του ακελικού κοινού, που ξαγρυπνά πάνω από το christofias-watch, καταϊδρωμένο από τη δράση του blog αυτού στην αντίσταση ενάντια στο καθεστώς).

Mario είπε...

Kala giati na epembei i epitropi deontologias ? Epeidi o an8rwpos san dimosiografos leei tin gnwmi tou?

Nomizw exete megalo problima elleipsis gnwsewn dimokratias edw.
Diladi opoios den leei tin diki sas gnwmi prepei na fimwnete.
Enas dimosiografos opws kai oloi oi polites einai eleu8eroi na lene oti 8eloune. An den sas pei8oune me ta epixeirimata tous tote min tous akolou8eite or min tous lambanete ipopsi.

Mporei as poume gia paradeigma egw lew pws thelw Enwsi me tin Tourkia. Etsi mou ir8e kai lew autin tin gnwmi. Prepei na fimw8w epeidi auto pisteuw ?

Pragmatika exete megali ellepisi dimokratias. Anti na proballete ontws kapia arnitiki tis kibernisis Xristofias me auta pou lete dixnete oti den exete epixirimata kai sobarothta.

Fisika to idio isxiei kai gia sas. Dikaiouste na lete oti 8elete opws kai egw na afinw comments.

O kathe anagnwstis autou tou blog as krinei. Einai poli igies na min fimwnete i antitheti gnwmi. Antitheta boi8a stin endinamwsi tis Dimokratias me to na akoune oi polites perissoteres apopseis kai na krinoun.

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,αν τα αυτιά τα έχεις μόμο για να κρεμάς σκουλαρίκια,είναι δικό σου πρόβλημα.

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.,ο Ανεφ Ορίως είναι κκέλης,εγώ όχι.

Anef_Oriwn είπε...

Ε, ρε πλακές! [που ελάλεν τζιαι η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, σε μια παλιά ελληνική κωμωδία]

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,περιμένω τη μαγική συνταγή σου για την ιδεώδη ευρωπαική λύση που ονειρεύεσαι.Για να δούμε αν είσαι τόσο καλός στις πρακτικές εισηγήσεις,όσο είσαι και στην ανέξοδη συνθηματολογία!

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπίσκοπε επειδή μας τα έχεις κάνει τούμπανο λέγοντας πάντα τα ίδια και τα ίδια μπορείς να μου περιγράψεις εσύ τη λύση που ονειρεύεσαι; Και επίσης θα σε παρακαλέσω να μην αποφύγεις την απάντηση απλώς ρωτώντας με κάτι άλλο όπως κάνεις όταν δεν θέλεις να απαντήσεις.

arxiepiskopos είπε...

Εγώ δεν ονειρεύομαι λύσεις.Ζυγίζω τα δεδομένα που δημιούργησε η προδοσία του 1974 και ρεαλιστικά καταλήγω στη Δ.Δ.Ο μέσω συνομιλιών.Εσάς ποια είναι η μαγική σας λύση;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τί σχέση έχει η ακοή μου αρχιδεπίσκοπε; Πες μου, πότε και που είπε ή έγραψε ο Τάσσος κάτι τέτοιο. Ειλικρινά από περιέργεια ρωτάω.

Unknown είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΛΙΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΡΜΠΟ. Η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΧΙΣΗς ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΟΚ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΝΕΠΑΡΤΖΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί λες εμάς; Έχω δείξει εγώ ότι ανήκω σε κάποιο σύνολο; Εγώ μιλώ για τον εαυτό μου και σίγουρα δεν θεωρώ λύση την ρατσιστική λύση της ΔΔΟ γιατί πολύ απλά δεν θεωρώ ότι είμαι "πολίτης" μειωμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Τα έχουν πει άλλοι καλύτερα από μένα: Το Σχέδιο Ανάν είναι «συνταγματικό τερατούργημα» και «έρχεται σε πλήρη αντίθεση προς τις θεμελιώδεις αρχές του σεβασμού της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου και της δημοκρατίας», υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ενωσης Συνταγματικού Δικαίου Κώστας Μαυριάς και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Συνταγματικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κασιμάτης (ανακοίνωση, 23.4.04). «Κείμενο παράφρονος» που «καμμιά ομοσπονδία δε θα μπορούσε να συζητήσει», το χαρακτήρισε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Δημήτρης Τσάτσος (κυπριακός Τύπος, 21.3.04). «Τέρας», που «μπορεί να το ξετινάξει κανείς σε δύο λεπτά από πλευράς δικαίου» το χαρακτήρισε ο συνταγματολόγος Βαγγέλης Βενιζέλος (Antenna, 29.3.04)! Η επιτροπή των Ευρωπαίων συνταγματολόγων το χαρακτήρισε "Νομικό 'Έκτρωμα"!

Ανώνυμος είπε...

Με τον κυπριακό λαό αδέσμευτο από σχέδια τύπου Ανάν και την Κύπρο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης η επιδίωξη του Ελληνισμού θα πρέπει να είναι η υιοθέτηση μιας λύσης του Κυπριακού που να συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που επικρατούν στην ΕΕ ως θεμελιώδεις κανόνες που ρυθμίζουν την κρατική λειτουργία των μελών της. Οι κανόνες αυτοί βρίσκονται στις πρόνοιες της Συνθήκης της ΕΕ όπως έχει τροποποιηθεί μέχρι σήμερα και στο κοινοτικό κεκτημένο και αναφέρονται στους εξής τομείς: α) Ελευθερία, β) Δημοκρατία, γ) Ανθρώπινα Δικαιώματα και δ) Κράτος Δικαίου (Rule of Law).

Λουκής Λουκαίδης

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Μαγάριος...

** Ζούσε στην Ιρλανδία και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ ήταν σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει από χρόνια τώρα και δεν θα τον ήξερε κανένας.

** Ζούσε στην Παλαιστίνη και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ ήταν σφογγοκωκλάριος των Εγγλέζων και Ισραηλινών εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει από χρόνια τώρα και δεν θα τον ήξερε κανένας.

** Ζούσε στην κατεχόμενη Ελλάδα του '40 και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ, ήταν σφογγοκωλάριος των Γερμανών εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξερε κανένας.

** Ζούσε στην Αγκόλα και αντί για σφογγκωλάριος των Εγγλέζων εδώ ήταν σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξερε κανένας.

** Ζούσε στην νοτιοανατολική Τουρκία, στα Κουρδικά εδάφη και αντί σφογγοκωκλαριος των Τούρκων εδώ ήταν σφογγοκωλάριος των Τούρκων εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξερε κανένας.

** Ζούσε στην ΕΣΣΔ το '40 και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ ήταν σφογγοκωλάριος των γερμανών Ναζί εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξετε κανένας.

** Το καιρό της γερμανικής κατοχής στην Σερβία, στην Γαλλία, ...κλπ.

Συμπέρασμα:

ΜΟΝΟ στην Κύπρο μπορεί να ζήσει ο Μαγάριος. Που οι προδότες, οι δωσίλογοι, τα γιουσουφάκια, οι πουτάνες και οι σφογγοκωλάριοι του κατακτητή (και το συγκεκριμένο ανθρωπάκι της ντροπής τα συνδυάζει ΟΛΑ) μπορούν και πουλάνε μούρη.

Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες.

Λάκος με ασβέστη στους δωσίλογους.

Ρ.

Mario είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mario είπε...

Rigas,

Auto einai pou leme pws eixes paralirima Dimokratias me to comment sou !!
Isws esi prepei na ziseis stin Agkola etc etc....

Αντρέας Χατζηγεωργίου είπε...

Διαβάζοντας τα σχόλια του κόσμου, σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω χώρα. Δύσκολα τα πράγματα ρε παιδιά, πολύ δύσκολα,
Δεν μάθαμε τίποτα δυστηχώς,
Ούτε φαίνεται ότι θα μάθουμε,

Καλησπέρα σας,

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,πάλι δεν πήρες τα χάπια σου;

E.S.C. είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,εγώ σου είπα τη λύση που θεωρώ πως υπό τις περιστάσεις μπορούμε να πετύχουμε(ΔΔΟ)και τη μέθοδο(συνομιλίες με Τ/Κ).Περιμένω κι από σένα να μου πεις ποια υπό τις περιστάσεις λύση θεωρείς πως μπορούμε να πετύχουμε και με ποια μέθοδο(εννοώ,βέβαια,λύση στον παρόντα και όχι στο μέλλοντα αιώνα!

E.S.C. είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,πάλι πρόβλημα στον Η.Υ μου.Στέλλει ως E.S.C. Eίμαι ο Arxiepiskopos.

arxiepiskopos είπε...

O.K,αποκαταστάθηκε.