Εντοπίστηκε η σορός του Προέδρου Παπαδόπουλου;

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010



Εντοπίστηκε σορός, που πολύ πιθανόν να είναι η κλαπείσα σορός του Προέδρου Παπαδόπουλου. Δε θα γράψουμε ούτε θα αναπαράγουμε τα όσα ακούγονται. Θα περιμένουμε την εξέταση DNA αύριο. Θα σας κρατούμε ενήμερους μόλις μάθουμε κάτι επιβεβαιωμένο.


63 Σχόλια:

patriotis είπε...

ρε ζώα τηε επιτροπής ποτε θα απολογηθητε για τις μαλακιες που λεγατε οτι ειναι τουρκοι που εκλεψαν τον Τασσσο ? οτι ταχατες βρεθηκε γυψος απο τα κατεχομενα και αλλες μαλακιες που εγραφε ο Φιλελευθερος. Αρρωστοι, ψυχοπαθεις, πρακτορες των τουρκων, βαλτοι να διχαζετε τον Κυπριακο λαο. Αρρωστημενα και διεστραμενα μυαλα, ουστ ξιμαρισμενοι

patriotis είπε...

αρρωστημενοι, σωβινιστες, τωρα που θα δειτε οτι θα ξεκινησετε τις μαλακιες παλι οτι ταχατες ειταν πολιτικα τα κινιτρα, οτι ταχατες ειναι εχθροι του Τασσου ποθ ειπε το μεγαλο ΟΧΙ και μας "εσωσε" .

θα ξεκινισουν να βγαινουν στις τηλεορασεις οι Λουλουκας, Αγγελιδης και αλλοι κλανιαριδες να διχαζουν τον Κυπριακο λαο οτι ταχατες ειναι οι Νενεκοι που τον κλεψανε........

patriotis είπε...

Ο Πάμπος Χαραλάμπους στην ‘Αλήθεια’:

Για τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου, όμως, είναι όλα καθαρά. Τον παρακολουθούσα χθες σε ιδιωτικό κανάλι να εξηγεί ότι τέτοιες πράξεις και ενέργειες σημειώνονταν και πριν από το 1974 και φτάσαμε στην τραγωδία του ’74. Πρόκειται, είπε, «για προβοκάτσια, που έχει στόχο να αλώσει το εθνικό μέτωπο και να δημιουργήσει συνθήκες διχασμού».[...]


o ανοητος εβλεπε προβοκατσια που σκοπο ειχαν να αλωσουν το εθνικο μετωπο, ο Αχαπαρος, να σας ζησει ο κλανιας σας , ξεφτιλες, ενεργησε σαν οργανο των τουρκων που σκοπος του ειταν να διχασει τον Κυπριακο λαο , ο αχαπαρος

Kokkinos Barberis είπε...

Εβρικατε το πτωμαν ε;

Ωραία! Τωρά ενά το προσκυνατε που γενικατε και παλε ρεζίλι των σκυλιων; Οι νενεκοι το επηρανεε;

Οϊ οι κακοί τούρκοι ποτζιεί!

Ελα που το πηρανε οι "δικοί" όμως τζιαι σεις κοροιδα νογατε τους μαφιοζους και δεν το ξευρετε.

patriotis είπε...

ο μοναδικος λογος που μπορω να σκεφτω εαν τον κλεβανε οι εθνικιστες τουρκοι του δολοφονου Ντεκτας ειναι για να του κανουν ανδιαντα και μνημειο να τον τιμανε επιδη ο Τασσος κρατησε την μυστικη συμφωνια που εκανε με τον δολοφονο Ντεκτας να ψηφισουν και οι 2 τους οχι στο σχεδιο.

Λογικα ο Τασσος ειναι ο ηρωας του Ντεκτας και των γκριζων λυκων. Φανηκε σωστος απεναντι τους.

Unknown είπε...

Μερικοί, να μάθετε να σέβεστε τους νεκρούς και τους οικείους αυτών. Πένθος και Πολιτική είναι λέξεις που ξεκινούν και οι δύο με "Π" αλλά τις χωρίζει η άβυσσος. Όσοι τις ταυτίζουν, είναι απλώς Ποταποί.

patriotis είπε...

πολιτηςπιττας, ποιοι να μαθουν να σεβονται τους νεκρους? αυτοι του ΜΠΛΟΚ που τρεχανε σαν ορνεα πανω απο τον ταφο του να κανουν πολιτικη? αυτοι που ηδονιζονται με εθνικιστικες κλανιες και συνθυματα? αυτοι που φτιαχνουν εχθρους επιδη δεν μπορουν να ζησουν χωρις αυτους? μην περιμενεις σεβασμο απο αυτους.....

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΒΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΨΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΝΕΝΕΚΙ ψευτο-πατριωτης, ΠΑΛΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ.
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΝΕΝΕΚΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. ΟΥΤΕ ΑΝΡΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΨΕΥΤΗ ,ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ .
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΤΡΟ ΝΕΝΕΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ (78%) ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ. Ο ΤΑΣΣΟΣ ΑΦΗΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΤΕ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ?
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΝΕΝΕΚΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΡΕ ΨΕΥΤΗ.
ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΙΕΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΘΛΙΕ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΗΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ? ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΣ.ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ?

patriotis είπε...

τι μας λετε τωρα ρε αρρωστημενα μυαλα? οτι δεν ισχυριστηκατε οτι ειναι οι τουρκοι που εκλεψαν το Τασσο? τι ψεμετα ειναι αυτα? εσεις δεν βαζατε τις μαλακιες του φιλελευθερου οτι βρεθηκε γυψος απο τα κατεχομενα και παρομοιες κλανιες??

αποφασιστε τι λετε και ποιος στηριζετε, αφου ο φιλελευθερος σας εχει παντα δικιο.....οταν αντιγραφετε τιτλους εφημεριδων δεν σημαινει οτι συμφωνατε μαζι τους? τι μας λετε ρε λεβεντες, χασατε την μπαλα....

γιατι δεν βαζετε και τις θεσεις της εφημεριδας πολιτης τοτε?

ρε ζωα , εγω σεβομαι τον Νεκρο Τασσο, εισαστε εσεις που δεν τον σεβαστεικατε που πηγατε να κανετε πολιτικη πανω απο τον ταφο του, που πηγατε να εκμετελευτητε την κλοπη του πτωματος να περασετε τις εθνικιστικες σωβινιστικες θεσεις σας

patriotis είπε...

ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είναι τα συναισθήματα μας τούτη την ώρα.


Αισχροί νεκροκάπηλοι, ασέλγησαν στον τάφο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Αρρωστημένα μυαλά, έσκαψαν στον τάφο και έκλεψαν το λείψανο του, μέσα από το φέρετρο.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!!

Αυτά συμβαίνουν επί διακυβέρνησης Χριστόφια, ο οποίος κατάφερε να εκμηδενίσει την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική γαλήνη.

δεν τον άντεξαν, ούτε και νεκρό

Έλεος...ούτε οι εγκληματίες ΕΟΚΑΒίτες δεν έκαναν τέτοια.




ρε κτηνο κυρηκα, ολα τα πιο πανω τα γραψατε εσεις, κλεψανε τον Τασσο και εσεις φτεξατε τον Χριστοφια, αυτα τι ειναι ρε κτηνα? δεν σπερνετε διχασμο του κυπριακου λαου με αυτα? τι ειναι αυτες οι μαλακιες σε αυτες τις δυσκολες στιγμες που περναμε? ηδονιζεστε να πουλατε κλανιες και πατριωτισμο ,,,,ουστ προδοτες, βαλτοι της τουρκιας να διχαζετε τον κυπριακο λαο

Mario είπε...

Αν η επιτροπή στο μπλοκ εδώ μου διαγράφει σχόλια που εκανα επειδή δεν είναι σε Ελληνικους χαρακτήρες, τι πρέπει να κάνει στις ακατανομαστες βρισιές του Κήρυκα προς τον Πατριώτη?

Περιμένω μια απάντηση απο την επιτροπή.

Mario είπε...

Οσο για το Τουρκόσποροι που λέει ο Κήρυκας θα ήθελα να προσθέσω πως στην Κύπρο ειδικά σαν ένα νησι που πέρασανε ολοι απο πάνω, Τουρκοι, Αγγλοι, Ενετοι, Φραγκοι, Αραβες, Πέρσες και αλλοι πολλοι δεν νομίζω να έιμαστε και καμια πολύ αμηγης ράτσα. Πάνω κατω λιγο Τουρκικο σπόρο έχουμε ολοι...κάποιος μπορεί να κανει ενα DNA test για να δει πως τα χαρακτηριστικα των Κυπρίων είναι κράμα πολλών λαών συμπεριβαλλομενων και των Τούρκων.

Ζήνων Αποστολίδης είπε...

Κύριε Πολίτη Πίττα, εσύ που συνεργάζεσαι με αυτούς που ταυτίζουν τις λέξεις Πένθος και Πολιτική - εκεί στον Άστρα - είσαι απλώς Ποταπός;

Για τους υπόλοιπους patriotes και κοκκινόκωλους barberides σας εύχομαι ολόψυχα να βιώσετε στο πετσί σας όσα βίωσε η οικογένεια του Τάσσου.

Unknown είπε...

Μάριο και πατριώτη είστε ο πιο εκρηκτικός συνδιασμος για την προδωσία και καταστροφή μιας ολόκληρης πατρίδας και ενος λαου με 3500 χρόνια ιστορία. Το ψεμα και η υποκρισία είναι στο αίμα σας και η αηδία είναι το δίδυμο αδερφακι σας. Ρ ε μάριε σταμάτα να προκαλείς και έχεις πλεόν γίνει ρετικολο. Σε ενοχλά ο Κήρυκας που βρίζει αλλά όχι ο πατριώτης που σε χτεσινή του ανάτησει προτρέπει εσένα συγκεκριμένα πως στο μπλόγκ αυτό δεν πρέπει να μιλάς σοβαρ΄απαρά να μας βρίζεις γιατί είμαστε λέει κάτι μαλάκες και τα λοιπά... ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΜΑΡΙΕ είσαι πράγματι οπαδός του αρχιεγγλεζόσπορου Κλιρηδη αφού φαίνεται ξεκαθαρα απο την χυδαία στάση σου και τον ψευδοπατριωτισμό σου που καμουφλάρει το ξεπούλημα της πατρίδας στους Άγγλους με το ανάλογο αντίτιμο. Αυτή εξάλου είναι η παρακαταθήκη Κληρίδη την οποία και υιοθέτησε ευλαβικά ο καπρόσχοιρος με μυαλό όρνιθας. Αυτό αξάλους φαίνεται και από την στάση του φλιλατατου και ευγνέστατου πατριώτη όταν σε χτεσινλη του ανάρτηση κατανόμασε όλους τους πρώην πολιτικούς ηγέτες της Κύπρου ώς προσώτες και πράκτορες των Τούρκων πλήν Κληρίδη, Αναστασιάδη, Βασιλείου και Γαλακτοπέμπερου. Ρε ΑΚΕΛΑΚΙΑ πως μας την βγήκατε έτσι στα κρυφά ? Με την δεξιά τελικά σας χωρίζουν ιστορικά γεγονότα και εγληματικές εις βάρος σας ενέργεις ή μήπως τελικά μας αποδυκνύετε πως έχετε συμπράξει για ακόμα μια φορά με την δεξιά για τον κοινό σκοπό της παράδωσης της Κύπρου στην Αγγλία και Τουρκία? Είστε το ένα και το αυτό ρε προδώτες.

Και πατριώτη που' σαι εκείνο που παρουσιάζεις σαν τεκμήριο για ανορθόδοξου χειρισμού της κλοπής του Τάσσου απο την Επιτροπή είναι ακριβώς μια ακόμη απόδειξη ότι ο Κήρυκας στην λέει στα ίσα και έντιμα. Που βλέπεις στην ανάρτηση κάτι που δεν είναι αλήθεια? Λεεί κάτι λάθος? Το ότι το περιστατικ'ό συνέβει επι Καπροφασίστα δεν τον επιβαρύνει προσωπικά με ανικανότητα σε βαθμό προδωσίας. Η κυβέρνηση δεν είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο? Και γιατί προτρέχεις να πείς πως δεν έχουν χέρι ξένοι ή τούρκοι στην υποθεση? Οκ βρήκαν λένε ελληνοκύπριους κάτι για το οποίο ήμασταν σχεδόν όλοι σίγουροι πως στην εκτέλεση του σχεδίου συμμετείχαν Ελληνοκύπριοι. Ποιοί είναι όμως οι ηθικοί αυτουργοί και γιατί? Γιατί ο αρχηγός της αστυνομίας σήμερα προτρέχει να πεί πως η οικογένει του Τάσσου είχε λα΄βει τηλεφώνημα για λύτρα ενώ ο εκπρόσωπος της οικογένεις το διαψέυδει κατηγορηματικά? Ο ένας απο τους 2 λέει ψέματα. Βρές ποιος είναι και θα βρείς ποιός γνωρίζει τον πραγματικο ηθικό αυτουργό.

Πατριώτη και Μάριο παρακαλήσθε να παραδώσετε το εκλογικό σας βιβλιάριο γιατί είστε πιο επικίνδυνη με αυτό στο χέρι παρά με μια απενεργοποιημένη χειροβομβίδα στην μέση ενός πολυκαταστήματος εν καιρω εκπτώσεων.

2 τέτοιοι(ή αλλιως ΄ΤΟΥΤΟΙ΄) σαν εσας σε κάθε χώρα και είναι αρκετοί για παγκόσμιο χάος , αποσταθεροποίηση, ρατσισμο, φασισμο καο ότι άλλο κακό μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νούς. Συνδιασμό και συνέργεια ψευτοαριστερας και ψευτοδεξιας καταλήγει σε μια πραγματική καταστροφή.

Unknown είπε...

Δεδομένο όμως είναι πως ό,τι και αν έγινε, όπως και αν έγινε, η Κύπρος των ανοιχτών τάφων, των τυμβωρύχων και των λεηλασιών είναι η Κύπρος της τρομοκρατίας, της ανασφάλειας και του φόβου.


Εγκληματικά στοιχεία, δρουν ανεξέλεγκτα και έχουν χέρι στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Ενώ η αστυνομία δείχνει να προσπαθεί να καλύψει την αδυναμία της, με το να εμπιστεύεται κακοποιά στοιχεία της κοινωνίας.


Και δυστυχώς, αυτή η Κύπρος του φόβου θυμίζει τις σελίδες της ιστορίας της Κύπρου του '60 και του '70 .


Τότε οι κλίκες, το παρακράτος και η τρομοκρατία οδήγησαν σε διχόνοια τον λαό και άνοιξαν τις πόρτες της Κύπρου στους Τούρκους.
Σήμερα, ο επόμενος κίνδυνος μιας πιθανούς διχόνοιας του λαού θα είναι η νομιμοποίηση των τετελεσμένων του '74...


Ας σεβαστούμε λοιπόν τους νεκρούς, αφήνοντάς τους στην ησυχία τους και ας δούμε τι θα κάνουμε με το μέλλον των ζωντανών και την Κύπρο που πρέπει να παραδώσουμε στις γενιές που θα έρθουν.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΝΕΝΕΚΙ ψευτο-πατριωτη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ.

1. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑΝ ΑΠΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-ΠΟΥΛΗΤΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΡΕ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ, ΛΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ? ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΞ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΡΕ ΑΘΛΙΕ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΡΕ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ?

2. ΑΝΡΕΓΡΑΨΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΘΛΙΕ.
ΥΠΟΔΕΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΝΕΝΕΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΝΕΝΕΚΟΥΣ?

"ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είναι τα συναισθήματα μας τούτη την ώρα.


Αισχροί νεκροκάπηλοι, ασέλγησαν στον τάφο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Αρρωστημένα μυαλά, έσκαψαν στον τάφο και έκλεψαν το λείψανο του, μέσα από το φέρετρο.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!!

Αυτά συμβαίνουν επί διακυβέρνησης Χριστόφια, ο οποίος κατάφερε να εκμηδενίσει την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική γαλήνη.

δεν τον άντεξαν, ούτε και νεκρό

Έλεος...ούτε οι εγκληματίες ΕΟΚΑΒίτες δεν έκαναν τέτοια."

ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ , ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ?

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΟΜΟΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΑΣΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ-

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4.53

Ο/Η patriotis είπε...
ρε ζωα , εγω σεβομαι τον Νεκρο Τασσο

--------------------------------
ΕΝΩ ΣΤΙΣ 3.17 ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕΣ-

Ο/Η patriotis είπε...
Λογικα ο Τασσος ειναι ο ηρωας του Ντεκτας και των γκριζων λυκων. Φανηκε σωστος απεναντι τους.

09 Μαρτίου 2010 3:17 μ.μ.
----------------------------------
ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 10.10 ΠΜ
ΕΙΠΕΣ-

Ο/Η patriotis είπε...

Ο/Η patriotis είπε...
συμφωνώ με τις θεσεις του Μαριο στον ορισμό του "πατριώτη".

1. Αυτοί καταστρεψαν την Κυπρο και έφεραν τους τουρκους στο νησί, (Τασσος, Μακαριος, λυσσαριδης, εθνικιστες ΕΟΚΑ Β)
----------------------------------
ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΩΡΗ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΑ ΞΕΦΤΙΛΟ,
ΣΕΒΕΣΑΙ ΛΕΣ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΤΑΣΣΟ ΕΝΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.
ΓΕΛΟΙΕ ΡΕΖΙΛΕΙ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ. ΡΟΥΦΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ μαριο,

1.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΠΟΙ ΠΑΝΩ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥΑ ΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΠΣΟΛΟΓΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

2. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΤΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΚΙΝΓΚΛΙΣ, ΕΓΩ ΣΥΜΟΡΦΩΘΗΚΑ, ΣΥΜΟΡΦΟΘΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚ, ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.

3. ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ -ΔΥΟ ΦΟΡΕ ΜΑΛΙΣΤΑ.

4. ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΝΑΧΩΡΗΣΩ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ DNA ΣΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΟΥ
ΑΝ ΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Βρε άθλια νενέκια,


** Ο "προοδευτικός αδελφός" μουτζαχεντίν Ταλάτ, από τον ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ είναι που ζητά βοήθεια για τις εκλογές στα κατεχόμενα. Όχι από τον κόσμο του Τάσου.


** Το ότι ο εκτελεστής ενός εγκλήματος (π.χ. υπόθεση σωρού Τάσου, Χ"Κωστή) μπορεί να είναι Ελληνοκύπριος, αυτό δεν λέει τίποτε απολύτως για τους ηθικούς αυτουργούς. Είτε ο ηθικός αυτουργός είναι γνωστός στους εκτελεστές, είτε δεν είναι.


** Μέχρι τώρα, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ο μόνοι που έκαναν ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ είναι

α) Το ΑΚΕΛ (Νοέμβριος '74) και
β) Κληρίδης (όπως πιο πάνω).

Και αυτά είναι στοιχεία των Βρεττανικών υπηρεσιών που δημοσιεύονται μετά από 30 τόσα χρόνια, όχι φαντασιώσεις.


** Σας καίει ο Τάσος, ακόμα και νεκρός ακόμα και εξαφανισμένος. Εγώ προσωπικά εύχομαι να ΒΙΩΣΕΤΕ το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που βίωσε και η οικογένεια του Τάσου με τους γονιούς σας και με τα παιδιά σας.

Ρήγας

Mario είπε...

Κήρυκας,

Εγω θα σε στεναχώρεσω που στην Κύπρο records δεν υπάρχουνε για πολυ παλλιά αρα κανένας δεν ξέρει τι ήταν οι προγόνοι του. Σιγουρα για τους γονείς , παππούδες και 1-2 γεννιες απο αυτους ξέρουμε. Οχι όμως τι έγινε πριν 300,400,500 χρόνια.
Πολλοί θα είναι πολύ surprised αν μάθουνε τι κράμα ειμαστε. Οχι πως είναι κατι κακό φυσικα, ολοι ανθρώποι είμαστε απλα μιλώ για εκείνους που το παίζουνε αυθεντικα γνήσιοι Έλληνες μέχρι το κοκκαλο.

Μαριο

Mario είπε...

Αίαντας,

Οπως κατηγορησα τον Κήρυκα με το ίδιο σθένος κατηγορώ και τον πατριώτη οταν έβρισε. Δεν είμαι υποκριτής, λεω αυτα που πιστευω.

Μαριο

Unknown είπε...

hiiiii

patriotis είπε...

Μάριε δεν χρειαζεται να με υπερασπιζεσε και να δινεις αφορμη να βριζουν και εσενα. Αστους να βριζουν μονον εμένα. Λεβέντες Κυρηκας και Αιαντας τι έχετε να πείτε για τις μαλακιες που γραφανε αυτοι του μπλοκ για την δολοφονια του Αντη? που βαζανε εδωμεσα τις μαλακιες που εγραφε ο φιλελευθερος και ο αρρωστος ο Λαζαρος Μαυρος και αλλα αρρωστημενα εθνικιστικα μπλοκς?/

παλι προσπαθησατε να διχασετε τον κυπριακο λαο σε προδοτες νενεκους δολοφονους και πατριωτες του ΟΧΙ που δολοφονηθηακν επιδη ειπαν ΟΧΙ.

εισαστε για κλαματα και εαν δεν ειστε πρακτορες των τουρκων τοτε θελετε ιατρικη βοηθεια, πασχετε απο συνδρομο καταδιωξης, παντου βλεπετε εχθρους και χρειαζεστε αμεσα ψυχιατρικη βοηθεια. Εγω, ευχομε να μην ειστε πρακτορες των τουρκων και να θελετε ψυχιατρικη βοηθεια , διοτι ειπαρχουν καλες πιθανοτητες να γιατρευτητε, η ψυχιατρικη επιστημη εχει σημειωσει σημαντικη βελτιωση τα τελευτεα χρονια

patriotis είπε...

θα κάνω μια ερωτηση και παρακαλω οπως απαντησετε σοβαρα και απλα με λιγα λογια και οχι εκθεσεις και ακαδημαικες μαλακιες....

Γιατι λετε σε οσους ειναι υπερ της Διζονικης οτι δινουμε την Κυπρο στην τουρκια??? Γιατι? νομικα πως μπορει να γινει αυτο???

εγω λεω πολυ απλα οτι τωρα με την υφισταμενη κατασταση η τουρκια εχει ολη την κυπρο επιδη κρατανε την μιση και στην αλλη μιση οι τουρκοκυπριοι δικαιουντε τις περιουσιες τους στις ελευθερες περιοχες, εχουμε δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, εχουμε κυπριακο ευρωπαικο διαβατηριο...κλπ κλπ κλπ

Εγώ ειπα την αποψη με απλα και λιγα λογια,απαντατε εσεις τωρα.....

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ, πατριωτης

ΕΔΩ ΨΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΑ.

1. ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΥΠΟΔΕΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΝΕΝΕΚΟΥΣ?

"ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είναι τα συναισθήματα μας τούτη την ώρα.


Αισχροί νεκροκάπηλοι, ασέλγησαν στον τάφο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Αρρωστημένα μυαλά, έσκαψαν στον τάφο και έκλεψαν το λείψανο του, μέσα από το φέρετρο.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!!

Αυτά συμβαίνουν επί διακυβέρνησης Χριστόφια, ο οποίος κατάφερε να εκμηδενίσει την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική γαλήνη.

δεν τον άντεξαν, ούτε και νεκρό

Έλεος...ούτε οι εγκληματίες ΕΟΚΑΒίτες δεν έκαναν τέτοια."

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ , ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ? ΠΟΥ? ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.

-----------------------------------
2. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ, ΔΙΑΒΑΣΕ-

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4.53

Ο/Η patriotis είπε...
ρε ζωα , εγω σεβομαι τον Νεκρο Τασσο

--------------------------------
ΕΝΩ ΣΤΙΣ 3.17 ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕΣ-

Ο/Η patriotis είπε...
Λογικα ο Τασσος ειναι ο ηρωας του Ντεκτας και των γκριζων λυκων. Φανηκε σωστος απεναντι τους.

09 Μαρτίου 2010 3:17 μ.μ.
----------------------------------
ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 10.10 ΠΜ
ΕΙΠΕΣ-

Ο/Η patriotis είπε...

Ο/Η patriotis είπε...
συμφωνώ με τις θεσεις του Μαριο στον ορισμό του "πατριώτη".

1. Αυτοί καταστρεψαν την Κυπρο και έφεραν τους τουρκους στο νησί, (Τασσος, Μακαριος, λυσσαριδης, εθνικιστες ΕΟΚΑ Β)
----------------------------------
ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ.
ΣΕΒΕΣΑΙ ΛΕΣ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΤΑΣΣΟ ΕΝΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β.
ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.
ΓΕΛΟΙΕ ΡΕΖΙΛΙ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ. ΡΟΥΦΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΗΜΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Patrioti μας δουλεύεις. Είναι δυνατόν να ρωτάς πως θα μπορεί νομικά η μια από τις δύο συνιστώντες πολιτείες της ΔΔΟ να ελέγχει την Ομοσπονδία; Δηλαδή πως θα λαμβάνονται οι αποφάσεις αν δεν το επιθυμεί η Τουρκία; Πως θα λειτουργούν οι δομές και οι διαδικασίες; Ο Πρόεδρος θα είναι Τούρκος (εκ περιτροπής) το 18% του πληθυσμού θα έχει τις ίδιες ψήφους με το 82% (σταθμισμένη ψήφος). Η Κυπριακή ΔΔΟ θα είναι ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας κάτω από τον ΠΛΗΡΗ πολιτικό και Στρατιωτικό της Έλεγχο.

patriotis είπε...

παναυρην Κυρηκα, δεν μπορώ να διαφωνω με τις ενεργειες του Τασσου? οταν λέω σεβαστηκα τον Τασσο εννο οτι δεν εκμεταλευτηκα τον Τασσο για να κερδισω κατι,,,ειτε πολιτικο η να επωφεληθει καποιο ΜΠΛΟΚ μου οπως κανανε σε αυτο το ΜΠΛΟΚ.

διαφωνω με καποιες ενεργειες του Τασσου και της ελεγα οταν ειταν ζωντανος και θα συνεχισω να τα λεω τωρα που πεθανε...


απαντατε μου στο ερωτημα μου για την διζωνικη...

patriotis είπε...

εμερσον με τις συμφωνιες του 60 ο αντιπροεδρος δεν ειχε δικαιωμα βετο? η τουρκια τωρα δεν ειναι εγγυητρια δυναμη?

πως μπορουν να δεκτουν λυση χωρις καποιες εξουσιες ???γιατι να μας εχουν εμπιστοσυνη??

πως θα γινουμε προτεκτορατο πρακτικα? οταν ειναι προεδρος ο τουρκος αφου θα εχει δικαιωμα βετο ο ελληνοκυπριος αντιπροεδρος.....αρα πως θα γινουμε προτεκτορατο????? τωρα τι ειμαστε?? κρατανε την μιση κυπρο και ειναι συνετεροι στην υπολοιπη....

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ πατριωτης ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΩΣ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ?
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΟΜΑΤΟΣ?
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!
ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ. ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟΝ αρχιμουφτη-ανεφ οριων-χριστο χριστου, ΠΡΟΔΟΤΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-δηλαδη κατεστρεψε την πατριδα του οπως η εοκα β και ο Τασσος συμφωνα με τα λεγομενα σου.) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΥΜΑΙ ΤΟΝ????? ΤΟΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ,ΟΤΙ ΣΕΒΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ρχιμουφτη-ανεφ οριων.
ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟ-ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΨΕ. ΣΚΟΛΑΣΕ.

patriotis είπε...

εμερσον, με τις συμφωνιες του 60 δεν ειχε Βετο ο τουρκος αντιπροεδρος??? τωρα η τουρκια δεν ειναι εγγυητρια δυναμη? βαστανε την μιση κυπρο και ειναι συνεταιροι στο αλλο μισο, εχουμε 50,000 στρατο εδω....εαν αυτο δεν ειναι προτεκτορατο τοτε τι ειναι??

με την ΔΔΟ, και οταν θα ειναι τουρκος προεδρος , θα εχει ελληνοκυπριο αντιπροεδρο με δικαιωμα βετο......τουρκικα στατευματα δεν θα υπαρχουν...πως θα γινουμε προτεκτορατο?? νομικα κατι τετοιο δεν υπαρχει.......

Ανώνυμος είπε...

Μάριο,

"Εθνική συνείδηση" είναι αυτό που λέει ο ίδιος ο όρος: Συνείδηση και ταυτότητα.

Ποιός μίλησε για χρωματοσώματα;

Ξέρεις κανένα έθνος που είναι όλοι οι ίδιοι απαράλλακτοι;

Οι ΜΟΝΟΙ που έθεσαν τον όρο του έθνους στην βάση που το θέτεις ΕΣΥ ήταν οι ΝΑΖΙ.

Μα ακόμα και εκεί, κοίτα τον Χίτλερ να δούμε: Ψηλός; Όχι. Ξανθός; Όχι. Γαλάζια μάτια; Όχι. Μήπως επομένως σημαίνει ότι δεν ήταν Γερμανός;

Ρ.

patriotis είπε...

Κυρηκας,,,,εκτος απο το συνδρομο καταδιωξης, εχεις και χαμηλο δεικτη νουμοσυνης και δεν καταλαβαινεις...στο ξαναλεω,,, εγω δεν σταθηκα πανω απο τον ταφο του τασσου οταν τον κλεψανε και να λεω κλανιες και να εκμεταλευομαι την κλοπη του για κερδισω πολιτικα αλλα ουτε και να γεμισω το μπλοκ μου εθνικιστικες κλανιες.

Ναι ο Τασσος , συνεργαστηκε, συμφωνησε μυστικα με τον δολοφονο Ντεκτας λιγο πριν το Μπουντερσπορκ για να πουνε ΟΧΙ, ειναι ψεματα αυτο????????

ειταν η δεν ειταν ο Τασσος μελος της παρανομης τρομοκρατικης οργανωσης ακριτας???αρα εφερε τους τουρκους στην κυπροο.....πολυ απλο

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ πατριωτης ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΩΣ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ?
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΟΜΑΤΟΣ?
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!

patriotis είπε...

κυρηκας , πρεπει δηλαδη να λεω ψεματα? αφου τα εκανε, να λεω οτι δεν συμφωνησε με τον γκριζο λυκο ντεκτας? αφου συμφωνησε ....τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτο τον μιζερο τοπο....η κυπρος χανετε και ο αλλος μας κανει διδαγμα ηθικης και μαλιστα οταν λεω αληθειες......την αληθεια θα την λεω και ας μην σου αρεσει.....

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού δούλεψε τόσο καλά για εμάς ο συνεταιρισμός την προηγούμενη φορά ας τον επαναλάβουμε με πιο επαχθείς όρους!

Όταν ο Chuck Norris κάνει push ups δε σηκώνει το σώμα του πάνω.
Σπρώχνει τη γη κάτω.

patriotis είπε...

και εσεις καλα κανετε να σταματησετε τα ψεματα και να διχαζετε τον κυπριακο λαο, οπως κανατε με τον μακαριτη τον ΑΝτη, σταθηκατε πανω απο το πτωμα του και λεγατε κλανιες και πουλουσατε εθνικισμο , ατε ολαν , αρρωστοι.....ναζι, ρε ναζι....

patriotis είπε...

εμερσον , η ΔΔΟ λογικα θα ειναι μια βελτιωμενη Ζυριχη, δεν συμφωνηθηκαν οι οροι ακομα αλλα λογικα ειναι μια βελτιωμενη ζυριχη.

παραδειγμα, οι τουρκοκυπριοι θα εχουνε καποιες εξουσιες στο κρατιδιο τους σε συνκριση με την ζυριχη που ενιωθαν αδικημενοι απο τον Μακαριο και αρχισαν οι συνκρουσεις,,,,,επισης θα ζουμε ξεχωριστα και αρα οι πιθανοτητες για συνκρουσεις μειωνοντε......κλπ κλπ κλπ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΕ πατριωτης ΑΣ ΣΕ ΛΥΤΩΣΕΙ Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΣ. ΕΣΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ. ΣΚΟΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΨΕ. ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΗΜΟΝ,

patriotis είπε...

εμερσον, με μυαλα οπως του Κυρηκα, του κουλια,,,του λαζαρου μαυρου, του λυσσαριδη, του Πορδικη, του Συλλουρη,,,,,,,ΝΑΙ εχεις δικιο , μπορει και να μην δουλεψει ακομα και η καλυτερη λυση....

το συνδρομο καταδιωξης που εχουν, εαν δεν κανουν σωστη θεραπευτικη αγωγη θα το εχουν για παντα......

Mario είπε...

Ρηγας,

Ο λογος που αναφερα χρωματοσωματα ειναι επειδη κάποιος εβριζε οτι ειμαστε Τουρκοσποροι. Αυτος ο "ορος" μαλλον σε γενεαλογικα χαρακτιριστικα αναφέρετε παρα σε σε εθνικα γιαυτο και απάντησα οτι ολοι λιγο πολυ έχουμε και λιγα Τούρκικο μέσα μας αρα να σταματήσει να χρισιμοποιει τον "ορο" αυτον για να βρίζει.

Μαριο

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι Τουρκοκύπριοι έχουν πρόβλημα να ζουν σε μια ευρωπαϊκή Κύπρο όπου θα ισχύουν οι αρχές και οι αξίες που επικρατούν στην ΕΕ;
α) Ελευθερία,
β) Δημοκρατία,
γ) Ανθρώπινα Δικαιώματα
δ) Κράτος Δικαίου

Προτιμούν το απαρτχαιντ που απέρριψαν οι νοτιοαφρικάνοι το 1991;

Καληνύχτα και μη χειρότερα

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗΣ patriotis ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

mario, εχει μουγιες εκει που βρισκεσαι και μουγιαζεσαι? εγω τον ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ πατριωτης ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ (ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ). ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΟΥΓΙΑΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ? ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΓΙΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ?

patriotis είπε...

εμερσον μα σε ποια χωρα ζητε? ημαρτον ρε κοπελια.,...τωρα οι τουρκοκυπριοι ειναι ευρωπαιοι πολιτες, ζουνε μεσα στις δικες μας περιουσιες στα κατεχομενα, δικαιουντε ολες τις δικες τους περιουσιρες στις ελευθερες περιοχες,. δικαιουντε δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ,,βλακες ειναι να τα χασουνε ολα αυτα και να τους εξουσιαζουν αρρωστημενα μυαλα οπως του Κουλια, του λαζαρου μαυρου, του Συλλουρη , του Κυρηκα, του Πιττοκοπιτη και τους αλλους αρρωστημενους σωβινιστες??????

μα που ζητε? κυριε ελεησον μαζι σας πλεον

patriotis είπε...

κυρηκας, αποκαλεις τουρκοσπορο καποιον που λεει την αληθεια......βλεπεις παντου εχθρους και τουρκους,,,,,,τελικα η διαγνωση μου ειναι σωστη, πασχεις απο συνδρομο καταδιωξης........μην ανχωνεσε ομως με την σωστη θεραπευτικη αγωγη θα βελτιωθη η καταστασησ σου

Mario είπε...

Ευτυχώς στο Λονδίνο δεν έχουμε πολλες μούγιες. Ομως επειδη σε ξερω αρκετα καλα, οποιος διαφωνα μαζί σου ειναι Τουρκοσπορος. Σημερα ο πατριωτης, αυριο ίσως εγώ. Για να μην σου δώσω την χαρά σου λέω και εγω μπορεί να είμαι Τουρκοσπορος για τους λόγους που έγραψα σε προηγούμενο post.

Mario

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μαριο

αν γουστάρεις DNA να το κάνεις μόνος σου. Εξάλλου εμείς είμαστε εναντίον της φυλετικής θεώρησης των Εθνών. "Έλληνες είναι όσοι μετέχουν στην ημετέρα παιδεία είπε ο παππούς μας ο Ισοκράτης". Το ίδιο έλεγε και ο πατέρας σας ο Κεμάλ ο οποίος εξισλάμιζε με το ζόρι τυος Χριοστιανούς της Μ. Ασίας για να τους κάνει Τούρκους.

Εξάλλου οι λατρευτοί σας Τουρκοκύπριοι δεν είναι τίποτα άλλο από εξισλαμισμένοι χριστιανούς.

Τηλέμαχος είπε...

Ενώ με τα μυαλά του των διαφόρων μαγαριων της κυπριακής πολιτικής παράστασης μπορεί και να δουλέψει και η χειρότερη λύση, ε πατριώτη χωρίς πατρίδα.

Όλοι εσείς οι αμπαλατοι εραστές της εύκολης λύσης, της πρόχειρης λύσης, της προσωρινής λύσης αγνοείτε τον πιο σημαντικό παράγοντα. ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Και είσαστε τάχα μου ρεαλιστές.

Κάποιοι σχολιαστές στο Blog ισχυρίζονται ότι έχουν τουρκικά γονίδια. Ίσως να είναι μια παρηγοριά τελικά!!! Δεν εξηγείται αλλιώς η τυφλή εμπιστοσύνη που δείχνουν στην τουρκία. Η αφέλεια, η άγνοια, ο ευσεβοποθησμος και η μικροπολιτική δεν είναι συνώνυμα του ρεαλισμού αλλά του ουτοπισμού.

Δεν σας κάνει καμια εντύπωση που η τουρκια τζαι το παρακράτος της έχουν αθετήσει πάμπολλες συμφωνίες μέχρι σήμερα;

By the way, ο λιμνιτης άνοιξε;

ΥΓ αμπάλατος = ξεροκέφαλος

ΠΑΟΛΑ είπε...

patriotis

Η Οργάνωση Ακρίτας έγινε με τις ευλογίες του μακαρίου για να προστατευτεί ο Ελληνικός πληθυσμός από την διαφαινόμενη τουρκανταρσία. Περισσσότερα στο βιβλίο "Αιματηρή αλήθεια".

Και ναι, τουρκόσπορος είναι αυτός που ασπάζεται τον τουρκισμό και την τουρκική προπαγάνδα.

patriotis είπε...

Παολα, Ο Μακάριος φέρει τεραστια ευθηνη για την καταστροφη της Κυπρου.

Τηλεμαχε δεν μου απαντάτε τα ερωτηματα μου??

ποιο ειναι καλυτερο? τώρα που οι τουρκοι εχουνε την μιση Κυπρο και ειναι συναιτεροι στην αλλη μιση με ολα τα δικαιωματα που γραφω και εχουνε 50,000 στρατο και 400,000 εποικους.........η να κανουμε ΔΔΟ???????? τα πραγματα ειναι απλα........αλλά λετε θεωρειες και ακαδημαικες κουβέντες.......ειναι πολυ απλες οι διαφορες,,,απαντατε και αστε τις κλανιες και τις θεωρειες...

patriotis είπε...

Παολα για να καταλαβεις ποσο γαδαρος ειταν ο Μακαριος 3 χρονια μετα που υπεγραψε την Ζυριχη, μιλουσε για ΕΝΩΣΗ, εαν ειναι δυνατον, μιλουσε για καταλυση του συνταγματος που ο ιδιος υπεγραψε.

εκανε τον Ακριτα , πως ειναι δυνατον ενας προεδρος να κανει παρανομη οργανωση......η οποια έκανε πολεμο με τουρκοκυπριους πολιτες των οποιων ειταν προεδρος........ειταν ενας γαδαρος, τσακωθηκε με ολους, αμερικη, ρωσσια, ελλαδα,,,,,διαβασες ποτε την επιστολη που εστειλε στον Γκιζικη?

Mario είπε...

Πατριώτης,

Ναι ο Μακάριος έκανε τεραστια λάθοι αλλα φτέει και ο λαος που δέκτηκε να εχει τον Αρχιεπίσκοπο για Πρόεδρο. Μονο κατι θεοκρατικα καθεστώτα κανουνε τετοια πραγματα. Ο ανθρωπος δεν νομίζω να είχε ιδιαιτερες πολιτικές γνώσεις για μια τόση δυσκολη δουλειά. Ηταν ανθρωπος που παρασυρόταν απο το συνέσθημα παρα απο την σωστη αξιολόγηση της κατάστασης και την διορατικότητα. Φυσικα δεν λές πως τα έκανε με κακη πίστη όλα αυτα.
Απλα το 1960 οι Κύπριοι ιδέαν δεν είχαν πως να στήσουνε κράτος και έκαναν δυστηχως φρικτά λάθοι που τα πληρώνουμε εμεις σήμερα.

Μαριο

Mario είπε...

Παολα,

Μην πουμε σε τέτοια συζητηση τώρα για τον Κεμαλ και τους εξισλαμισμους. Εμεις που εξαφανισαμε τους Μουσουλμανους της Κρήτης είμαστε καλύτερη. Σε αυτα τα μεγαλουργήματα Ελληνες και Τουρκοι ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομίσματος.

Μαριο

Mario είπε...

ο Μακάριος μιλουσε για Ενωση μετα την ανεξαρτησια διότι σχεδον κανενας τοτε δεν πιστεψε στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ολοι τοτε το ειδανε σαν ενα μεταβατικό στάδιο για την Ένωση. Αν το πιστευανε πραγματικα και κανανε τα αδυνατα δυνατα να σταθει το κράτος στα πόδια του δεν θα φτάναμε εδω που είμαστε σημερα.

Unknown είπε...

πατριωτη εισαι ανιστοριτος και βλακας. Τα ξαναειπαμε χιλιες φορες αλλα δεν θελεις καν να καταλαβεις.

Πρωτον τους Τουρκους τους εφεραν οι αγγλοαμερικανοι με την βοηθεια της τουρκιας και της χουντας εκμεταλευομενοι καποιους ηλιθιους υπερπατριωτες που δεν μπορουσαν να αντιληφθουν τι κακο που κανανε και με την συνενοχη σιωπη και αποχη απο τους αγωνες του Ακελ της μοναδικηςε αριστερας στον κοσμο που δεν εχει ποτε αγωνιστη παρα μονο για να βρει το βιτεο της τζουλιας αλεξαντρατου για να αντακωσει το κουπανισμα οπως εκαμνε το 74. Καποτε ερωτησα εναν αποφυτο του φυτωριου του Ακελ να μου πει εναν αγωνα που εκαμε σε οργανωμενο επιπεδο το κομμα(οχι ατομικα αριστεροι πατριωτες γιατι υπηρξαν πολλοι) τχαι αντα χαρκιεστε ειπε μου? Το 19.. 30, 40, 50 εθυμουμαιεδιουσαν στον φτωζο κοσμο γαλατα εβαπορε. Ρε παιδκια μα αντιλαμβανεστε για αντα αγωναρατσο μιλουν?

2) Παμε παρακατω ρε καθυστερημενε. Υποψην ειναι η τελευταια φορ απου σου απευθυνο το λογο γιατι εθελω να χανω τον χρονο μου με παροπιδες αποφοιτους του κολλεγιακου νηπιαγωγιου. Το καλοτζαιρι εμιλουν με ενα παρα πολλα ενδιαφερον ανθρωπο που εγνωρισα στην παραλια. Μισος Ρωσσος μισος Αρμενης τζαι ερκεται καθε σαμμερ (λαλει τζαι ο σωβινιστης μαριο)τζαι καμνει χολιντεης. Εμιλουσαμε για το Κυπριακο τζαι λαλει μου εθα εβρετε λυση ποττε γιατι όποτε διαπραγματευεστε η τουρκια λαλει οτι το ποτηρι εδαμε(επιναμε καμια μπυρουα)τζαι εσεις λαλειτε εδαμε(τουτο ηταν το ποτηρι μου). Αμα εσεις υποχωρησετε τζαι πατε στο ποτηρι της τουρκιας ενα σας πουν ουυυυ μα το ποτηρι ενε δαμε που ηταν αλλα δαμε τζαι ενε καταλαβατε καλα. Ναι ρε βλακα ο ανθρωπος ηταν καθηγητης σε πανεπιστημιο τζαι ητουν πολλα δκιεβασμενος τζαι ηξερε παραπανω που λοου σου. Εισχε δικιο τζαι εντο καταλαβετε. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ . Εσεις ο ηλιθιοι παιζετε το παιχνιδι τους γιατι πιστευκετε πως ενα καμετε τιποτε τζαι που υποχωρηση σε υποχωρηση για να τους ικανοποιησετε τζινιατε ενα μετακινουμενο ποτηρι που στο τελος θα τερματισει στην αναγνωρισμενη διχοτομηση και συμφωνημενη αφου πρωτα εξαντλησετε όλες τις υποχωρησεις και διαπραγματευτικα χαρτια των ελληνοκυπριων .Εαν δεν ειστε προδωτες τοτε ειστε ηλιθιοι. Ευχομαι να ειστε προδωτες διοτι εχετε διακαιολογια εστω και μη αποδεκτη και γιατι επισης θα μπορεσουμε να σας τιμωρησουμε μετα την καταστροφη του τοπου. Αν ειστε ηλιθιοι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι εθα κλεφτουμε που τις εκκλησσιες. αντερσταντ μαη φριεντ(μαριο φρομ γιουκεη).

3)σχετικα με τον Τάσο απλά να σου θυμίσω την πολιτική εκμεταλευση που εκαναν Ακελ , Δυση ,Πολιτης και αλλα χρηματοδοτουμενα οργανα των αμερικανων την επομενη μερα ακριβως. Μας ειπαν πως τον εκλεψαν οι σερβοι επειδη χρωστουσε, μας ειπαν πως τον εκλεψε η οικογενεια του, μας ειπαν πως δεν υπηρχε η σορος ευθυς εξαρχης μεσα στο φερετρο και αλλα πολλα που ολα συγκλιναν στην περαιτερω σπυλωση του ονοματος και της οικογενειας του

συνεχιζεται....

Unknown είπε...

4) Ακου τωρα διανοητικα λιψε τζαι το καλυτερο. Η καθαρη συνομοσπονδια ειναι πολυ καλυτερη απο την συγχυσμενη ομοσπονδια που μας τα τσαμπουνατε.Ελωχευει λιγοτερους κινδυνους . Δεχοαμι την συνομοσπονδια με τους εξης όρους.
α) επεμβατικα διακαιωματα μονο στο τουρκοκυπριακο συνιστων κρατιδιο . Το Ε/Κ θα ειναι υπο την κηδεμονια της ευρωπης. Φυσικά τα στρατευματα θα πρέπει να αποχωρήσουν εξολοκληρου
β)Φευγουν οι αγγλικες βασεις απο το Ε/κ συνιστων. Στην χειροτερη των περιπτωσεν μπορουμε να δεχτουμε να μεινουν με μειωμενες αρμοδιοτητες και κυραρχια αντι να τους δωσουμε λευκη επιταγη για εκμεταλευση των πετρελαιων οτι ακριβως κανετε τωρα. Φυσικα η παραμονη τους θα εχει συμφωνημενη συγκεκριμενη ημερομηνια αποχωρησης.
γ) Ολοι οι προσφυγες που επιθυμουν να επιστρεψουν στις περιουσιες τους μπορουν ανεξαιρετως να το κανουν ειτε ειναι Ε/κ ειτε Τ/κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.
δ)Λογο στην περιουσια εχει ο ιδιοκτητης που είναι ο μονος που μπορει να αποφασισει για την περιουσια. Οι αλλοι ας τα βρουν με το συνιστων κρατιδιο που θα μεινουν αν μεινουν.
ε) σε καθε συνιστων μερος θα πρεπει να συλληφθουν και να δικαστουν αυτοι που διεπραξαν εγκληματα πολεμου το 74.
στ) Το δικαιωμα ελευθερης μετακινησης και εγκαταστασης ειναι αδιαπραγματευτο για καθε Κυπριο σε όλη την επικρατια της Κυπριακης Δημοκρατιας.
ζ)Το δικαιωμα αγορας ιδιοκτησιας ειναι, χωρις καμια περιοριστικη παραμετρο , δικαιωμα όλων των Ε/Κ και Τ/κ σε όλη την επικρατεια της δημοκρατιας.
η)Η Κυπριακη δημοκρατια δεν καταργειται αλλα μεταλασεται σε νεα ανανεωμενη κρατικη οντοτηα.
θ) Καμια υπηκοοτητα δεν δινεται σε κάποιον που δεν έχει γεννηθει στην Κύπρο εαν δεν εγκριθει ΚΑΙ απο τα 2 συνιστων μέρη.

Βλέπεις η αναλυση μου σε σχεση με αυτη του καπροσχοιρου χωρις να ειμαι πολιτικος ειναι βιωσημη, λειτουργικη, εφικτη, λιγοτερο οδυνηρη, στερεα, ευρωπαικη, σταματαει την κατοχη, καταργει τις εγγυησης και αλλα πολλα. Βλεπεις ποσο ευκολο ειναι.........

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Σας παρακαλώ θερμά να επιτρέψετε ξανά τις αναρτήσεις σε greeglish. Τουλάχιστον έτσι θα αποφεύγεται η καθημερινή εν ψυχρώ δολοφονία της ελληνικής γλώσσας από τον ΚΗΡΥΚΑ!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,εν πρώτοις χαρά στην όρεξή σου.Πρέπει να είσαι πολύ καλός στη δακτυλογραφία,όμως η απεραντολογία αποδυναμώνει το λόγο.Σύντομα,λοιπόν:Αφού εμείς είμαστε προδότες κι εσείς πατριώτες,εμείς ηλιθιοι και εσείς μεγαλοφυείς(που στο πι και φι συγγράφετε και την ιδανική λύση),είναι φανερό,λοιπόν,πως ούτε θα μας πείσετε ούτε θα σας πείσουμε.Εναπόκειται,λοιπόν στο λαό να κρίνει τις απόψεις όλων μας στις προσεχείς εκλογές.Θα αποδεχθείτε την ετυμηγορία του λαού;

Unknown είπε...

την ετυμηγορεια του 2004 εγω την σεβομαι και θα την σεβομουν αν ηταν το αντιθετο αποτελεσμα διοτι θα σημαινε πως το προβλημα το ειχα εγω και οχι οι αλλοι .Δηστυχως φτασαμε σημερα να κυβερνωμαστε σκοπιμως ΄σε όλες τις κρατικες βαθμιδες απο τους νενεκιδες και να διεξαγεται ενας χυδαιος πολεμος κατα της ετυμηγορειας του λαου αντι να αφουγκραστουν το τι πραγματικα ζητανε παρα να διαπραγματευονται με βαση τις δικες τους ατομικες θεωριες. Εως οτου δεν αντιλαμβανεστε πως το μεγαλυτερο κομμα της Κυπρου είναι η λαικη βούληση και ειναι υπερκομματικη και παρα μονο κρυβεστε πισω απο τα ποσοστα των κομματων τοτε οωτως δεν θα δουμε ασπρη μερα. Ακουστε τον λαο και συστρατευθειτε μαζι του χωρις να τον πολεματε και να τον θιγετε. Μονο ετσι θα μπορεσουμε να διεκδικησουμε τα δικαια μας . Υποχωρησεις υποχωρησεις δεν εχει να παμε αλλο πισω. Πιο πισω ειναι η αγκαλια της Τουρκιας.

Σεβαστειτε την ετυμηγορεια του λαου. Αν οχι θα την ακουσετε δημοκρατικα ακομα μια φορα στο επομενο δημοψηφισμα ομως να ξερετε πως τριτη φορα δεν υα υπαρξη διοτι η ανοχη εχει και τα ορια της. Δεν γινεται να αντιτηθεστε στην θεληση και στην δημοκρατικη ετυμηγορεια του λαου.

Εγω προσωπικα επαναλαμβανω πως αν το ΝΑΙ εοχε 75% θα το αποδεχομουν χωρις κανενα θρασος οπως εσεις κανετε και στην εσχατη περιπτωση που δεν θα μπορουσα να το αποδεκτω ηθικα και συναισθηματικα τοτε θα εγκατελειπα την Κυπρο με μονιμη κατοικια Ελλαδα ή Ισπανια ή Κάποια άλλη ευρωπαικη χώρα.

arxiepiskopos είπε...

Η βούληση του λαού ανανεώθηκε το 2008.Και όσο και να προσπαθήσατε να δημιουργήσετε συνθήκες δημοψηφίσματος,τελικά επιάσετε καλλίτζια!

Ανώνυμος είπε...

Η βούληση του Λαού ανανεώθηκε το 2008 ...... μπουχαχαχχαχχχαχαχαχα

Να είσαι καλά πρωί πρωί με έκανες και γέλασα!

το άλλο με τον Άγιο Βασιλη το ξέρεις;

Unknown είπε...

Ααρχιεπισκοπε να υποθεσω πως με την λογική σου αν στο επερχομενο δημοψηφισμα ο λαος κατα συντριπτικη πλεοψηφια βροντοφωναξει και παλι οχι αυτό θα σημαίνει πως δεν αποδεχεται την κυβερνητικη πολιτικη και την ΔΔΟ. Κατεπεκτασιν σημαινει πως ο λαος αναιρει την λαικη εντολη και εμπιστοσυνη προς το ΑΚΕΛ και τον προεδρο άρα ΕΣΥ πρεπει υποθέτω να εισαι ο πρώτος που θα προκρινει την παραιτηση της κυβερνησης και θα πρεπει να αγωνιστεις για αυτο. Διοτι μια κυβερνηση χωρις λαικη στηριξη σημαινει ΧΟΥΝΤΑ , ΦΑΣΙΣΜΟΣ και με επακολουθα καταστροφικα οπως του 74 αφου εκει θα μας οδηγησετε .
Για απαντα σε αυτο . Θα παραιτηθείτε ?

patriotis είπε...

"Πρωτον τους Τουρκους τους εφεραν οι αγγλοαμερικανοι με την βοηθεια της τουρκιας και της χουντας εκμεταλευομενοι καποιους ηλιθιους υπερπατριωτες που δεν μπορουσαν να αντιληφθουν τι κακο που κανανε"


αίαντας, εγραψες τα πιο πάνω, ρε μεγάλε ειδες που συμφωνουμε τελικα? εγώ τοσο καιρό τι φωναζω? οτι οι κλανιες και ο εθνικισμός φαιρνουν καταστροφες, οτι οι εθνικιστες, ΕΟΚΑ Β, Ακριτας του Τασσου, και αλλοι κλανιαριδες φέρανε τους τουρκους στην Κυπρο?

και τι μας λες οτι φέρανε τους τουρκους οι Αγγλοαμερικανοι,σιγα που ανακαλυψες την ταχινοπιττα...αυτα τα ξέρει και ο κουτση Μαρία. Και με λές εμενα ανιστοριτο, ρε παναυρκα τι εκανε ο Μακαριος τους τουρκους? βλεπε, 13 σημεια συνταγματος, επιθεση στην Κοφινου, απολυση απο δημοσια υπηρεσια, εβριζε τους αμερικανους και τον εβραιο Κισινκερ επιδη εκανε φιλιες με τους αραβες και την κουβα,.....μιλουσε για ενωση πραγμα το οποιο απαγορευοταν απο το συνταγμα .....ποσες μαλακιες εκανε??? ποσες? προκαλουσε τους αγγλοαμερικανους και την πληρωσε ο κυπριακος λαος........ατε ολαν παναυρκα που θα με πειτε ανιστοριτο.......

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος δικαστής ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα πρέπει να δει ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΤΗ ΚΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

Ο Κίτας δεν είναι αυτός που:

** Κυκλοφορούσε ελεύθερος επί ΜΗΝΕΣ ολόκληρους μέρα-νύκτα;

** Που διέμενε στο Απολλόνειο νοσοκομείο;

** Που τον "πρόσεχαν" αστυνομικοί;

** Που όταν δεν μπορούσε πλέον το καθεστώς να τον καλύπτει, άρχισαν ΟΛΟΙ να λένε ότι ...δεν είχαν ιδέα (!) για το τί συνέβαινε και έτρεχαν σαν τα ποντίκια να κρυφτούν;

Και τώρα μας λέτε ότι ο Κίτας βρίσκεται πίσω από την κλοπή της σωρού του Τάσου Παπαδόπουλου.

Μα ο αρχηγός του καθεστώτος Χριστόφιας ήταν αυτός που μίλησε για "προβοκάτσια."

Τα γιουσουφάκια του καθεστώτος ήταν αυτά που έριξαν το φταίξιμο α) στην οικογένεια, β) στον κύκλο του Παπαδόπουλου, γ) σε ξένες μαφίες, κλπ.

Μέχρι σήμερα, ο υπουργός δικαιοσύνης μιλάει για λύτρα, ενώ η οικογένεια του Παπαδόπουλου τον διαψεύδει.

Και ερωτώ:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΆΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΙΔΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Μήπως ο υπουργός δικαοσύνης έχει διασυνδέσεις με τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ;

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ;

Ρ.