Τα στεγνά κοστούμια των βολεμένων

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Excuse me!
Τέλω κι εγώ τιμήσει Γκρέγκορυ
με ντιάλεξη για το new Annan Plan for Cyprus!

Όταν οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν, μερικοί φοιτητές δείχνουν τον δρόμο! Μπράβο στα παιδιά της Ανεξάρτητης Φοιτητικής Έπαλξης του Πανεπιστημίου Κύπρου! Οι νεολαίοι των αυτόνομων και αντιομοσπονδιακών παρατάξεων για άλλη μια φορά αποκάλυψαν τη γύμνια των κουστουμιών. Έγραψε ο Εμπροσθοφύλακας:
Για τους φοιτητές της Α.Φ.Έπαλξης και τους μαθητές της ΕΦΕΝ ο καιρός δεν ήταν τόσο βροχερός ώστε να μην καταθέσουν στεφάνι για χάρη της ΕΟΚΑ και του απελευθερωτή μας Γρηγόρη Αυξεντίου. Οι πολιτικάντηδες φοβήθηκαν πως θα λερώσουν τα ακριβά κοστούμια τους; Ξεχνούν πως για να κορδώνουν μέσα σε εκείνα τα κοστούμια, ο Αυξεντίου λέρωσε με λάσπη, ιδρώτα και αίμα την χακί, αντάρτικη στολή του;

Οι άλλοι, ούτε ένα απλό στεφάνι δάφνης δεν πήγαν να του τοποθετήσουν ως ελάχιστη τιμή στη ζωή και τα νιάτα που έδωσε ο μεγάλος ήρωας για την πατρίδα! Αλλά το πιο προκλητικό ήταν η παρουσία του Μάριου Καρογιάν που ασέλγησε στη μνήμη του Γρηγόρη Αυξεντίου. Ο πρόεδρος της βουλής και του ακελοκρατούμενου DIKO επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την ημέρα για να προπαγανδίσει τη Δ.Δ. Ομοσπονδία, μετατρέποντας το εθνικό μνημόσυνο ενός ανυπότακτου παλληκαριού σε συλλαλητήριο υπέρ του ενδοτισμού. Ήταν τόσο αναγκαίο να το πράξει που τελικά "ξέχασε" στην ομιλία των 1.800 λέξεων να αναφερθεί έστω και μία φορά στη λέξη ΕΟΚΑ, εκεί στο ετήσιο μνημόσυνο του Υπαρχηγού της στον Μαχαιρά;

Μήπως η θυσία του ήρωα έγινε για να δικαιωθεί ο "αμετάθετος αγώνας" όλων αυτών των κοστουμιών για ένα
οδυνηρό συμβιβασμό; Λέτε ο Αυξεντίου να επανέλαβε το "Μολών Λαβέ" και να πάλεψε με τον Χάρο σκεπτόμενος ότι κάποτε κάποιος πρόεδρος μιας Βουλής φτιαγμένης απ’ το αίμα της θυσίας του θα μας καλούσε να παραδώσουμε τη γη μας;


Ας κοιτάξουμε στα μάτια τη νεολαία μας που δεν φοβάται τη βροχή μήπως λασπώσει τα ρούχα και τα παπούτσια τους. Ας κοιτάξουμε στα μάτια την ελληνική νεολαία της Κύπρου που μας ζητά να μην ενδώσουμε, να χαράξουμε πορεία αντάξια της θυσίας του Γρηγόρη Αυξεντίου. Αξίζει να προσπαθήσουμε, μόνο και μόνο για τη φλόγα στην καρδιά αυτών των παιδιών! Ας μην τους απογοητεύσουμε!

ΑΡΚΑΣ για το christofias-watch

68 Σχόλια:

Mario είπε...

O Auxentiou kalws or kakws eixe tin tolmi na paei na polemisei. Edw kai 36 xronia den eida tin neolaia na paei na polemasei...prin 20 xronia sirnane kai kamia petra sto odofragma.

Apo oti akouw omws prin liga xronia kai auto pou sas lew to akousa me ta idia mou aftia einai to exis. Kathe xrono 15 Noembriou oi ma8ites kanoune diadilwsi sto Lidra Pallas. Pallia eipame eixe embatiria kai ontws diadilwsi. Twra teleutaia (prin 6-7 xronia) gnorisa ton idioktiti tou peripterou sto prin to odofragma tou Lida Pallas. Mou anafere sxetika oti ta profilaktika pou poulaw ekeini tin mera se mathites likeiwn den ta poulw olokliro ton xrono. Auto mou kinise tin periergeia kai otan imouna Kipro piga perastikos ekei to bradi tis 14 or 15 Noembriou...oute fwnes oute prospa8eies na spasei to odofragma etc....auto pou eida itan 16xrona zeugarakia na koimounte sto idio sleeping bag.

Den nomizw auti i neolaia na sigkrinete me tin tolmi tou Auxentiou estw kai an o agwnas tou 55 egine swsta or lan8asmena.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

!!!!!! ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΔΗΚΟικε ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΜΕΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΝΕΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, Ο ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ, ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΟΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΠΑΕΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ο ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΔΡΑΚΟ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ , ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΓΓΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΛΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΠΑ, ΣΕ ΝΑΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ. Ο ΦΟΝΙΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΜΣΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑΜΩΝΑ ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ, Ο ΦΩΤΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΚΑΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ Δ.ΚΟ. ΤΟ ΓΛΕΝΤ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΗΣ "ΗΛΙΟΣ" ,ΔΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ , ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΦΩΤΗ, ΑΙΣΧΟΣ.

arxiepiskopos είπε...

Κύριοι Επίτροποι,αυτοί που μας καλούν να παραδώσουμε τη γη μας στους Τούρκους,με τους μακροχρόνιους που οραματίζεσθε,είστε εσείς της διχοτομικής κλίκας!Άκου,παρά διζωνική καλύτερα διχοτόμηση!Αυτός είναι ο πατριωτισμός σας,τσόγλανοι του αγριεπίσκοπου;

Ανώνυμος είπε...

Με τη ΔΔΟ η Κυπριακή Δημοκρατία που ξέρουμε ως τώρα χάνει τα πάντα με αντιπαροχή μια τάχα ενοποιημένη Κύπρο, στην οποία η Τουρκία θα κυβερνά στο Βορρά και θα ελέγχει στο Νότο. Στην πραγματικότητα, θα πρόκειται για ένα αντιδημοκρατικό, αποικιοκρατικό και στην κυριολεξία φασιστικό καθεστώς, όπου το 80% του κυπριακού πληθυσμού (οι Ε/Κ) θα κυβερνάται από την Τουρκία μέσω του 20% των Τουρκοκυπρίων. Η ΔΔΟ είναι διχοτόμηση.

Πλαστήρας είπε...

Διχοτόμηση PLUS, είναι η ΔΔΟ.

Κρατούν μεν τον βορρά δικό τους και γίνονται συγκυρίαρχοι στο νότο. Όλα μυρίζουν Αλεξανδρέττα, arxiepiskopos και Mario.

Ταμάμ;

Unknown είπε...

Αρχιεπισκοπε η φράσεις και λέξεις
-Αθέτηση της υπόσχεσης
-εξαπατημένη

Αυτά είναι ρε γελοίες που θελετε να πάθουμε? Να καταλήξουμε απο αναγνωρισμένο κράτος ένα απλό άρθρο στην 25 σελίδα μιας εφημερίδας.

Αφου τους εμπιστεύεστε τόσο φύγετε ρε . Εγκατασταθήτε στην Τουρκία ή στα κατεχόμενα να ησυχάσουμε. Φυσικά στα κατεχόμενα όταν θα βρούμε λύση θα πρέπει να φύγετε αφού στην εκέι πλευρά θα θεωρήστε έποικοι.
<<...Το θέμα προκάλεσε για άλλη μια φορά κλυδωνισμούς στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, κυρίως γιατί οι ΗΠΑ φάνηκαν να «τιμωρούν» την Άγκυρα για την αθέτηση της υπόσχεσής της να επικυρώσει το περίφημο πρωτόκολλο για την εξομάλυνση των σχέσεων με την Αρμενία, που υπογράφηκε πέρυσι, και το άνοιγμα των συνόρων και των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Λόγω πιέσεων κυρίως του «αδελφού» έθνους της, του Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία, μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου σε μία πανηγυρική τελετή υπό το βλέμμα της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, αποφάσισε ότι δεν θα προχωρήσει σε επικύρωση στην τουρκική εθνοσυνέλευση, ώστε να εφαρμοστεί η συμφωνία. Τουλάχιστον όχι τώρα. Γεγονός που εξόργισε την Αρμενία και την έκανε να αισθανθεί «εξαπατημένη» από την Άγκυρα...>>

Ανώνυμος είπε...

Mario,

Λες: "Καλώς ή κακώς είχε την τόλμη να πάει να πολεμήσει"

Πόσων χρονών είσαι Mario; Και που σας μαθαίνουν να μιλάτε με τέτοιο τρόπο και με τόση αυθάδεια και με τόση αναίδεια;

Πάμε τώρα στους μαθητές:

Γιατί σε μια κοινωνία που την μαθαίνουν να λειτουργεί μόνο με την απάτη και το μέσο να έχεις την απαίτηση από τους μαθητές να αποτελούν την λαμπρή εξαίρεση;

Αυτά που λες είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του είδους του "αγώνα" που κάνουν τα κόμματα στην Κύπρο.

Ό,τιδήποτε άλλο, το πολεμούν και το χλευάζουν.

Διότι όταν οι μοτοσυκλετιστές έμπαιναν στα κατεχόμενα σε τρεις διαδοχικές πορείες, τα κόμματα και οι κυβερνήσεις αλήτες τους ανέβαζαν, αλήτες τους κατέβαζαν.

Το ίδιο και με τους μαθητές πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμα οι μαθητές δεν ήταν (σχεδόν όλοι) κομματικά γιουσουφάκια, το ίδιο και με τις γυναικείες οργανώσεις, κλπ.

Κάποτε οι μαθητές έμπαιναν στις Βρεττανικές βάσεις και στέκονταν μπροστά στα τανκς.

Θέλετε να ανανεώσουμε τα βιβλία ιστορίας; Πολύ καλή ιδέα!

Ποιός θυμάται τον Πανίκο Δημητρίου;

Τους ήρωες όμως των τηλεοπτικών reality χαζοεκπομπών;

Τα πολιτικά κόμματα θέλουν να δείχνουν ότι αγωνίζονται, θέλουν να λαμβάνουν τα εύσημα για εκδηλώσεις, διαδηλώσεις, ομιλίες, κλπ. αλλά κανένας μα κανένας δεν θέλει να λερώσει το παντελόνι του ή να ιδρώσει ή να φάει ξύλο μέσα στις χωράφες της Σκουριώτισσας, του Μάμμαρι, του Γερόλακκου, της Αθηαίνου, της Δερύνειας.

Και τα καφενεδάκια της Μακαρίου καλά είναι για αγώνες.

Πάνω απ'όλα θέλουν τα μέλη τους και τους οπαδούς τους πιστούς και μαντρισμένους. Διότι ο πραγματικός τους εχθρός δεν είναι το Τούρκικο καθεστώς, αλλά η απέναντι φοιτητική/ μαθητική παράταξη που πήρε τα ψηλά ποσοστά.

Επαναλαμβάνω: Σε μια κοινωνία που είναι αναγκασμένη να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, γιατί να έχεις την απαίτηση από τους μαθητές και τους φοιτητές να αποτελούν λαμπρή εξαίρεση;

Ο Κυπριακός λαός είναι στην συντριπτική του πλειοψηφία πατριώτης. Και οι δεξιοί και οι αριστεροί και οι κεντρώοι. Όλοι στα ίδια σχολεία πηγαίνουν, στις ίδιες γειτονιές μεγαλώνουν, τα ίδια βιώματα αποκτούν. Ο λαός είναι όμως εγκλωβισμένος σε ένα καθεστώς αβεβαιότητας, φόβου και τρομοκρατίας που επιβάλλουν τα πολιτικά και κομματικά λόμπυ της χώρας.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ και ΠΛΑΣΤΗΡΑ,σιγά και τρομάζουμε!

Unknown είπε...

Αρχιεπισκοπε οταν διεβαζεις κατι όπως βιβλία ιστορίας , άρθρα σε εφημερίδες, συνεντεύξεις μπορείς να αντιληφθείς τι διεβάζεις και τα πραγματικά μηνύματα που κρύβονται πίσω απο τα προφανοί και την προπαγανδιστική διαλεκτική? Ή είσαι της φιλοσοφίσς 'ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΩ' που στην περιπτωση μας είναι μια λύση όποια ναναι και ας είναι ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι τον αφανισμό . Εμείς να σάσουμε τον κόλο μας και άσε τους άλλους να φωνάζουν? ΈΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ?

Το πιο κάτω απόσπασμα είναι βασικά η ίδια παραπλανητική πολιτική που χρησιμοποια η Τουρκία και με εμάς(προσπάθησε να πείσει μέσα και έξω από την Τουρκία ότι επιθυμεί την εξομάλυνση των σχέσεων ...) και ταυτοχρόνως αν δεν αυτοσκαταδιστέις θα δείς ότι στην πολιτική της υπάρχει αντίδοτο(την έκαναν να πέσει μέσα στην παγίδα που η ίδια έστησε. Προσπάθησε να δείξει ότι η Αρμενία δεν έχει την καλή διάθεση, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις -και στην αμερικανική Βουλή- απέδειξαν το αντίθετο...) φτάνει να είσαι συνεπής και να υπηρετάς τις αρχές δικαίου και δημοκρατίας αλλιώς θα σε καταφροχθήσει όπως άλλες πολλές περιπτώσεις.

<<...καταδεικνύουν το μεγάλο κενό αξιοπιστίας που υπάρχει ανάμεσα στην τουρκική κυβέρνηση και την κοινή γνώμη, καθώς και τη διεθνή κοινότητα. Η Άγκυρα προσπάθησε να πείσει μέσα και έξω από την Τουρκία ότι επιθυμεί την εξομάλυνση των σχέσεων με την Αρμενία, αλλά στην πράξη βγήκαν κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια, που την έκαναν να πέσει μέσα στην παγίδα που η ίδια έστησε. Προσπάθησε να δείξει ότι η Αρμενία δεν έχει την καλή διάθεση, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις -και στην αμερικανική Βουλή- απέδειξαν το αντίθετο...>>

Anef_Oriwn είπε...

Απολογούμαι για το "τσόγλανοι".

Πρέπει όμως να καταλάβετε ότι κάποιοι έχουμε μεγάλη περιουσία στο Βαρώσι και με το Σχέδιο Ανάν θα την παίρναμε πίσω.

Αυτό εσείς μας το στερήσατε.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπίσκοπε,

Συνεχίζεις να πιστεύεις δηλαδή ότι ακόμα και αν περνούσε το σχέδιο Ανάν, η Τουρκία θα ήταν πιστή στις υποχρεώσεις της και στον λόγο της και στις υπογραφές της για επιστροφή εδαφών και επιστροφή προσφύγων;

Για ποιό λόγο δεν πας στην επιτροπή αποζημιώσεων;

Ρ.

Unknown είπε...

Ρήγα μόλις με πρόλαβες . θα του έκανα ακριβώς την ίδια εισήγηση απλά θα πρόσθετα ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ.

Ετσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θα έχει σάσει τον κόλο του και εμείς θα διατηρήσουμε την ελπίδα και το δικαίωμα να αγωνιζόμαστε.

Xalaros είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΕΦΑΕΦΠ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ"...

http://giatokalontutopu.blogspot.com/

Unknown είπε...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

http://www.youtube.com/watch?v=jmffPADmJ68

Unknown είπε...

χαλαρέ μα μου φαίνεται πως εισαι στρεσαρισμένος. ΜΑ ΓΙΑΤΙ????????????????????

Αγοράκι μου δημοκρατία έχουμε και για αυτό ρε δασίστες μάθετε να σεβεστε την επιθυμία του λαού. Απο το 2004 μας προκαλείτε αντί να αφουγκραστήτε την επιθυμία του λαού με το σχχέκκιπι να μας το επιβάλετε. Εσείς πρεπει να ακολουθάτε τον λαό και όχι ο λαός τους υπαλλήλους του που εξέλεξε για να τον υπηρετήσουν ανιδιοτελώς και προς την διασφάλιση της συνέχειας του.

όσο για το στρεςςς που έχεις κάνε υπομονή γιατί τα ωραία έρχονται όταν θα μάθουμε και το περιβόητο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΛΥΣΗΣ. Εκεί να δείς τι θα γίνει χαλαρεεεεεεε.

Anef_Oriwn είπε...

Ασφαλώς θα πάω στην Επιτροπή Αποζημιώσεων...με θεωρείτε κανέναν ηλίθιο;

Δεν θα κάνω τη χάρη στον Αίαντα ή στο Ρήγα ή σε όποιο άλλο αντικομμουνιστή να παραδώσω το εκλογικό μου βιβλιάριο.

Μήπως Ρήγα και Αίαντα είστε τόσο χουβαρτάδες για να με αποζημιώσετε εσείς;

arxiepiskopos είπε...

Ρε τσόγλανε που γράφεις ως δήθεν Arxiepiskopos,νομίζεις πως ξεγελάς κανένα;ΡΗΓΑ και ΑΙΑΝΤΑ,λυπούμαι για την κατάντια σας!

Unknown είπε...

αντικομουνιστή? ρε εγώ είμαι παραπάνω αριστερός που λόου σου.

ΑντιΑΚΕΛΙΚΟΣ ΝΑΙ θα συμφωνήσω όχι όμως αντικομουνιστής. Ανα το παγκόσμιο έχω συμπάθεια προς τις αριστερές παρατάξεις για τους αγώνες και επαναστάσεις που διεξήγαγαν διαχρονικά κατά των καθεστώτων και του ιμπεριαλισμού.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Με ολα αυτα θελετε να ονομαζεστε κομουνιστες ή έστω αριστεροί?

Αν ήσουν κομουνιστής θα είχες ήδη εγκαταλήψει το βρωμισμενο και προδωτικο ΑΚΕΛ.

p.s. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΣΤΟ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ Β πολυ απλά διότι είστε συννενοχοι και συνεργάτες.

Ο ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ.

Όσο για την επιτροπή στα κατεχόμενα να πάεις εμείς δεν παρεξηγάμε απλά μετά απο αυτό ελπίζω μόνο να ξεστραβωθείς αφού θα έχει φύγει η ιδιοτέλια από τα κριτήρια σου και να συνταχθείς με τον αγώνα μας.

αν είναι να συμπράξεις, μετά που θα φάεις τζαι ενα σπάσεις , με τον αγώνα μας καλώς να ορίσεις αφού πρέπει να είμαστε ενωμένοι να αντισταθούμε στην ιμπεριαλιστική τουρλία.

arxiepiskopos είπε...

Και βεβαίως,αναφορικά με το τσόγλανοι έκανα λάθος. Έπρεπε να γράψω "αρχιτσόγλανοι"!

Unknown είπε...

RE ARXIEPISKOPE MA ESXEIS KRISH PROSWPIKOTHTAS?

TSAKWNESE OMPRWS POY TON KA8REFTH TZAI TZINOS POU ENA NIKHSEI ARKEFKEI TZAI GRAFEI?

APOFASISE GIE MOU. EXSEFTILISTIKES

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,η αριστερή σου τοποθέτηση σε έμαθε και την πλαστοπροσωπία;

Unknown είπε...

auto einai taktikh oloklhrwtikwn ka8estwtwn kai egw pote den yphrxsa kommatikopoihmenos kai poso malon na gnwrizw ka8estvtikes taktikes? Esu ws efarmosteis fantazomai ta gnwrizeis auta.

Ανώνυμος είπε...

Κομουνισμός = πολιτικοοικονομική θεωρία με κύρια χαρακτηριστικά την απουσία ατομικής ιδιοκτησίας. Εσύ είσαι και κομουνιστής και μεγαλοιδιοκτήτης γης. Μάλιστα θα πας στο δικαστήριο της ιμπεριαλιστικής Τουρκίας να πάρεις αποζημίωση!!

Σάββας Παπάκης είπε...

Ρε τσόγλανοι, αν νομίζετε ότι θα με εμποδίσετε να πάρω τουρκικές λίρες, είσαστε πολύ γελασμένοι.

Δε θα είμαι εγώ ο ηλίθιος της υπόθεσης. Όλοι να βγάζουν χρήματα συνεχώς και εγώ να μένω στην απ'έξω.

Όλοι πλουτίσατε και κάνατε περιουσίες και εμείς μείναμε έτσι.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ και ΑΙΑΝΤΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!Να αρχίσω κι εγώ να βάζω αναρτήσεις με το nickname σας,να πατσίσουμε;

Σάββας Παπάκης είπε...

Ρήγα ελεεινέ παλιάνθρωπε. Ο φασισμός σου δεν έχει όρια.

Αφού σε τσούζει τόσο πολύ, θα μου λύσεις τουλάχιστον μια απορία; Ποια η ισοτιμία της τουρκικής λίρας με το ΕΥΡΩ; Έτσι για να ξέρουμε πόσα θα πάρουμε από την Επιτροπή του Ταλάτ.

arxiepiskopos είπε...

AIANTA,ένα αίνιγμα:Λείπω στο γήπεδο,επιστρέφω σπίτι στις 5.30 και βρίσκω ανάρτηση με το nickname μου με ώρα ανάρτησης 4.39.Ποιος λες να το έκανε;(α)Εγώ από την κερκίδα; (β)Εσύ; (γ)Ο Ρήγας; (γ)Άλλος; Τον Κήρυκα τον αποκλείω λογω βλακείας.

Anef_Oriwn είπε...

Αγαπητοί θιγμένοι υπερπατριώτες και "φασίστες" [έτσι αποκαλεί ΟΛΟΥΣ τους Δεξιούς ο παρέας τζιαι κουμπάρος ο Μάshιος ο Καλουψιής] Ρήγα και Αίαντα, συγχαρητήρια για την επίθεση που εκάμετε του arxiepiskopos επιδεικνύοντας την ανοχή σας στην αντίθετη άποψη.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ αρχιμουφτη,
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ανεφ οριων, αρχιμουφτης, ψευτο-πατριωτης2004 Ο ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ-

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ αρχιμουφτη, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ "ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΠΟΔΟΤΗ" ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΑΙ-
ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ, ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΡΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
"Φέρνω στο νου μου την Αντωνού Αυξεντίου
Η μάνα που όταν πληροφορήθηκε το μαύρο μαντάτο έσφιξε το μαύρο της τσεμπέρι κάτω απ' το δυνατό σαγόνι της και είπε ακριβώς τα λόγια που περίμενε ο γιος της:
«Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Κάλλιο μια φούχτα τιμημένη στάχτη, παρά γονατισμένος ο λεβέντης μου».
Ξύπνα Γληόρη μου να δεις που κόντεψεν η Νίκη
τζαι σέναν βάλλουσιν ομπρός γιατί σε σεν ανήκει.
Έλεγε η γενναία Αντωνού που δεν της επέτρεψαν να θάψει το παιδί της.
Κι ακόμη
Χαλάλι της Πατρίδας μου ο θάνατος του γιού μου
Έλεγε και ξανάλεγε τότες η η Αντωνού
Τα ίδια έλεγε 40 χρόνια μετά, η Μάνα του Ζηνωνή του δεκαεξάχρονου αγνοούμενου.
Χαλάλι της Πατρίδας
Κάλιο σκοτωμένο το παιδί μου παρά προδότης
Είπε η Μάνα του Παλληκαρίδη
Η δε μητέρα των αδελφών Κάρυων από το Αυγόρου είπε :
Κάθε σαράντα τζι΄έναν γιον διώ εις την θυσίαν
Τζιαι ελπίζω ότι γλήορα εννάρτει Ελευθερία
Αυτό τραγούδησε η γενναία Ελληνίδα όταν της ανάγγειλαν τον ηρωικό θάνατο του δεύτερου γιού της στον Αστρομερίτη, σαράντα μέρες μετά το ολοκαύτωμα του Αχυρώνα
Τις Παλαιστίνιες μάνες που βλέπουν καθημερινά τα παιδιά τους να σκοτώνονται σε άνισες μάχες. Τις μάνες αυτές που δεν τους επιτρέπεται να θάψουν τα παιδιά τους με τις τιμές που τους αξίζουν. Τις μάνες αυτές που ο πόνος της αδικίας δεν αφήνει να νιώσουν περήφανες που οι γιοί και οι κόρες τους έτρεξαν στο κάλεσμα της Πατρίδας, στο κάλεσμα της Ιστορίας και αγωνίστηκαν με πέτρες και σφεντόνες για την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη.
Ακόμα τις Αρμένισσες Μάνες που τραγούδησαν περήφανα
Δε σε θέλω νά'σαι γιος μου αν δεν γίνεις Φενταγί
Πάρτε αδέλφια το παιδί μου πλάι σας να σκοτωθεί "

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΤΟΛΑΡΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΑΥΤΙΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΓΑΜΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?
Συρθου ξανα στην τρυπα σου στο χωμα Αθλιε .Απο τον καιρο του Λεωνιδα και του Εφιαλτη μεχρι τον καιρο του Γρηγορη και των κουκουλοφορων προγονων σου , μεχρι σημερα ΟΛΟΙ οι προδοτες εχετε το ιδιο χαραχτηρηστικο, σερνεστε
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"- ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΛΑΡΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ αρχιμουφτη

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπίσκοπε όταν επιλέγω το nick σου από το σχόλιο στις 4:39 βλέπω ότι το σχόλιο το έκανε ο Anef_Oriwn

Ανώνυμος είπε...

Βρε νενέκια,

Δεν φτάνει που έχετε ο καθένας από 4-5 ψευδώνυμα και λογαριασμούς και ιστολόγια,

Δεν φτάνει που τα κάνετε θάλασσα και γίνεστε ρεζίλι και ξεχνάτε και ποιοί είστε ώρες ώρες,

Μόνοι σας τα γράφετε,

Μόνοι σας κατηγορείτε τους εαυτούς σας και τις άλλες σας περσόνες,

Μόνοι σας τσακώνεστε,

Μόνοι σας βρίζεστε και

Μόνοι σας νικάτε.

Είστε αήττητοι.

Ρ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΟΠΑ Ο ΕΜΡΣΟΝ,
ΕΠΙΑΣΕ ΛΑΥΡΑΚΙ.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΤΗΤΑ .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ nickname TOY arximoyfth ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 4.39 ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ anef oriwn.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΕΛΙΕ αρχιμουφτη ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.

ΚΟΥΙΖ- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ, ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Και στις 5:42 το σχόλιο του Αρχιεπίσκοπου οδηγεί στον Anef_Oriwn. Ο αρχιεπίσκοπος εξαφανίστηκε μάλλον βλέπει τα αθλητικά!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ?
ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ αρχιμουφτη (ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
ΓΕΛΙΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ
ΕΜΕΡΟΣΝ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ.
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"- ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΛΑΡΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ αρχιμουφτη

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

!!!!!! ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΔΗΚΟικε ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΜΕΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΝΕΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, Ο ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ, ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΟΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΠΑΕΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ο ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΔΡΑΚΟ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ , ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΓΓΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΛΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΠΑ, ΣΕ ΝΑΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ. Ο ΦΟΝΙΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΜΣΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑΜΩΝΑ ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ, Ο ΦΩΤΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΚΑΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ Δ.ΚΟ. ΤΟ ΓΛΕΝΤ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΗΣ "ΗΛΙΟΣ" ,ΔΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ , ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΦΩΤΗ, ΑΙΣΧΟΣ.

07 Μαρτίου 2010 11:11 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Προς Κεντρική Επιτρπή του Κόμματος και την Επαγρύπνηση:

Τί θα γίνει;

Θα συνεχίζουμε για πολύ καιρό να παίζουμε μπάλα με τα δεύτερα σας; Διότι τους βαρεθήκαμε.

Την πρώτη ομάδα πότε θα μας την στείλετε;

Βέβαια, την τελευταία φορά που ήρθε εδώ μέσα η πρώτη ομάδα, ο μέγας ερευνητής Μιχάλης Μιχαήλ (ημι-ανάπαυσις!), έκανε τέτοια μεγάλη γκάφα που του πήραν τα σώβρακα εδώ μέσα και έφυγε τρέχοντας.

Για να στηρίξει κάποιους ισχυρισμούς εναντίον του Τάσου (ως συνήθως), μετέφερε /μέρος/ μιας παραγράφου πρακτικών κάποιας συνεδρίας, σταματώντας ακριβώς πριν την πρόταση που θα ακύρωνε πλήρως τους ισχυρισμούς του!

Και αυτή είναι η πρώτη ομάδα!

Ο αφρός!

Τί υπάρχει στον πάγκο; Ο άνευ ορίων! Χι χι...

Έ-να !
Δύ-ο !
Τρί-α !
Τέσ-σε-ρα !
Πέν-τε μα-λά-
Πέν-τε μα-λά-
Πέν-τε μα-λά-κες εί-σασ-τε!
Πέντε μαλάκες είσαστε!

Ρ.

Unknown είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα. Τι έγινε ρε παιδια? Εφυγα λίγες ώρες και έγιναν πράματα και θαματα. EMERSON καταρχην συγχαρητηρια και απο μένα.

Ειλικρινά δεν πιστευα πως κάποιος θα έφτανε ποτέ σε τέτοιο βαθμό αυτοεξευτελισμού. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΗ αλλά εμείς φταίμε που συζητάμε μαζί τους.
Υποψιάζομαι πως το αρχηγίο τους το έχουν εγκαταστήσει δήθεν για απόκρυψη στην Αθαλάσσα στην πτέρυγα των βαρυά παοόντων.

Αρε αρχιεπισκοπε και παρόλες τις διαφονίες μας είχα κάποιο αμυδρό σεβασμό στο πρόσωπο σου. Απολογούμε συναγωνιστές που επέτρεψα την αδυναμία χαρακτήρα να με οδηγήσει σε αυτό τον αμυδρό σεβασμό προς έναν ηλίθιο.

Unknown είπε...

τελικά μιλάμε και για πολύ φασίστες . Μα για όνομα του θεού τι ανθρώπους εκκολάπτει το καθεστός. Απόγονοι του Γκέμπελ. Αν αυτό δεν είναι πνευματική τρομοκρατία και χούντα τότε τι είναι? Ο κομματικός τους φανατισμός είναι τόσο επικίνδυνος που για χάριν των ποσοστών τους είναι έτοιμοι να πουλήσουν και την μάνα τους. Καλά για την Κύπρο δεν το συζητώ αφού την έχουν ξεπουλήσει και πρακτικά και νοητικά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε θα μου πεις πώς να βάζω εικονίδιο δίπλα στο όνομα μου;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ρηγα
χαιρε,
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-αρχιμουφτη-patriotis2004 ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,
ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΧΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΙΝΓΚ.

ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΛΙ, Ο ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.

ΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩΣΤΗΚΕ ΑΤΖΑΠΙΣ ΣΟΥ?
ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ αρχιμουφτη ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ?

Unknown είπε...

Ρήγα δώσε μου λιγο χρόνο να το ψάξω για να ξαναθυμηθω την διαδικασία

Unknown είπε...

κανε κλικ στο ονομα σου και στην σελιδα που θα σου ανοιξει ξανακανε κλικ στο κουμπι που λεει ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ. Στην επόμενη σελιδα θα ανοιξουν διαφοαρα για να βάλεις πληροφορίες που θέλεις και αν θελεις όπως επισης μπορεις να επιλεξεις τι θελεις να εμφανιζεται στους άλλους οταν θα κανουν κλικ στο ονομα σου. Στην παραγραφο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μπορείς να εισάγεις την εικόνα που θέλεις και τέλος κάνεις αποθήκευση και τελείωσες.

E.S.C. είπε...

Μα πόσο απίστευτα μαλάκες είστε;Νομίσατε ότι με το να βάλετε τον EMERSON να κάνει αναρτήσεις πλαστογραφώντας το nickname μου και εμφανιζόμενος ως arxiepiskopos θα με σταματούσατε από το να εκθέτω τις φαντασιώσεις σας και τη διχοτομική σας πολιτική; Α,και κάτι άλλο.Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιανεται.Οι πραγματικά δικές μου αναρτήσεις οδηγούν σε μένα!

E.S.C. είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ πλαστογράφε,και το σχόλιό μου των 6.30 οδηγεί στον Anef Oriwn;

Ανώνυμος είπε...

Χρειάστηκες 6 ώρες για να βρεις αυτή τη δικαιολογία;

arxiepiskopos είπε...

ccc

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πρέπει να κοιμηθώ μιας και ορισμένοι δουλεύουμε πρωί πρωί. Πρώτα μπήκα ως Αρχιεπίσκοπος στον blogger έκανα το σχόλιο και μετά μπήκα στον blogger ως Anef_Oriwn και δρομολόγησα το σχόλιο του Αρχιεπίσκοπου ώστε να παραπέμπει στον Anef_Oriwn. Μετά έσβησα τα ίχνη μου αλλά δεν τα έσβησα καλά και έτσι μόλις αποσυνδέθηκα έλαβα ένα μήνυμα από το FBI που μου προσφέρει δουλεία στην ομάδα των χάκερ που χρησιμοποιεί για να πολεμήσει τη διεθνή τρομοκρατία.

Καληνύχτα και καλή τύχη

arxiepiskopos είπε...

EMERSON,είσαι μεγάλο καθίκι!Καλά ρε βλάκα,δε σκέφτηκες πως μπορεί να υπάρχουν και λογικοί αναγνώστες του Blοg που θα διερωτηθούν σε τι αποσκοπούσε η πλαστογραφία του nickname μου; Γιατί μπορεί η σχέση μου με Η.Υ να είναι όση η δική σου με τη νοημοσύνη,δηλ.ελάχιστη,όμως οι γνωρίζοντες θα έκαναν κλικ και στη δική μου ανάρτηση και θα έβλεπαν πού οδηγούσε.Συμπέρασμα:Ακόμα και η γνώση της τεχνολογίας θα πρέπει να συνοδεύεται από στοιχειώδη λογική.Κι εδώ ατύχησες.Πιστεύω πως ο μόνος που πίστεψε το παραμύθι σου θα ήταν ο Κήρυκας,λόγω κεκτημένης βλακείας!

Unknown είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!





Για να στηρίξετε το ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Σουηδικό Κοινοβούλιο (Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010 ) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.folkmordet1915.se/aktuellt_aktioner.html και στείλτε όλοι ένα μήνυμα.

Η 17 Μαρτίου 2010 είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημερομηνία για τους Έλληνες. Για τους προγόνους μας και τις επόμενες γενιές. Την ημέρα αυτή το Σουηδικό Κοινοβούλιο θα αποφασίσει με ψηφοφορία αν θα ΔΕΧΤΕΙ ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ την βαρβαρότητα που υπέστησαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Στείλτε όλοι ένα μήνυμα στην διεύθυνση που μας στέλνουν οι Πόντιοι της Στοκχόλμης:
www.folkmordet1915.se/aktuellt_aktioner.html
Namn : Επίθετο
Efternamn : Όνοµα
Ort : Πόλη

The Swedish Parliament have a preliminary vote



http://www.efylakas.com/archives/5720

Unknown είπε...

προς επιτροπή

Παιδιά αν γνωρίζετε τα mail όλων των ομογενιων προωθηστε σας παρακαλω και σε αυτους το λινγκ για την γενοκτονια των Ποντίων.

Ανώνυμος είπε...

Και που οδηγεί ρε παρλαπίπα αρχιεπίσκοπε η δική μου ανάρτηση; Για πες μου και μένα του ανίδεου από υπολογιστές. Βέβαια για το θέμα κουβέντα κοπριτάκο (εσύ το γύρισες στα γαλλικά) Το ότι πιάστηκες να γράφεις με 2-3 ονόματα δεν το σχολιάζεις καθόλου! ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,ανίδεος περί υπολογιστών είμαι εγώ κι όχι εσύ. Πρόσεχε τι διαβάζεις."Πιάστηκα" να γράφω με 2-3 ονόματα! 2 ή 3,ΕΜΕΡΣΟΝ; Έχει σημασία.Γιατί εγώ γράφω ως arxiepiskopos και όταν κάποτε λόγω κακού χειρισμού με προδώσει ο Η.Υ,στέλλω ως Ε.S.C, nickname που χρησιμοποιούσε ο γιος μου στον ίδιο Η.Υ.Αυτό είναι γνωστό και σας το ξανάπα. Το να πλαστογραφείτε όμως εσείς το arxiepiskopos και να αναρτάτε ως δήθεν εγώ,υποδηλώνει ότι πια δεν έχετε ούτε τα στοιχειώδη επιχειρήματα για μακροχρόνιο και άλλες αρλούμπες που οδηγούσαν στο second best solution(διχοτόμηση),που τα εξανέμισε η απόφαση του ΕΔΑΔ,την οποίαν κάποιοι δικοί σας Αγγελίδηδες προκάλεσαν με τις μαζικές προσφυγές και τις ανόλογες παχυλές αμοιβές!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ?
ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ αρχιμουφτη (ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
ΓΕΛΙΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ
ΕΜΕΡΟΣΝ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ.
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"- ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΛΑΡΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ αρχιμουφτη

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι δεν τολμάς να απαντήσεις.
1)Όπως είπα και χθες απαντώντας στο ΑΙΝΙΓΜΑ που έβαλες η ανάρτηση στις 4:39 έγινε από τον ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ. Αυτό φαινόταν καθαρά όταν επέλεγες το προφίλ σου. Αντί εσύ να κατηγορήσεις τον Ανευ Ορίων επέλεξες όλως περίεργος να κατηγορήσεις εμένα λέγοντας ότι εγώ μπόρεσα να παραποιήσω τα στοιχεία και να κάνω την ανάρτηση να φαίνεται ότι είναι από άλλο χρήστη!!! Δηλαδή έχω τέτοιες ικανότητες που κατάφερα να παραποιήσω και τα δικά σου στοιχεία και τα στοιχεία του λογαριασμού του Ανευ οριων!
Κάνεις σαν ένα μωρό που πιάστηκε με το χέρι στο βάζο με το μέλι και λέει ότι το μέλι στο χέρι του το έβαλε κάποιος άλλος.
2) ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ αλλιώς είσαι απλώς ένας ψευτάκος που πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος.

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε,
Μεν χολοσκάς! Οι γκεμπελισμοί, οι πλαστογραφίες και οι προβοκάτσιες είναι η ειδικότητα των “Κοπελιών!” Το έχουν ξανακάμει μαζί ΜΟΥ [και το επαναλαμβάνουν από καιρού εις καιρόν] γιατί πιστεύουν ότι είναι ένας τρόπος να σιγήσουν αντίθετες [από τες δικές τους] φωνές! Έτσι αντιλαμβάονται αυτοί τη Δημοκρατία ... Τόσος εν ο νους τους τζιαι η δημοκρατική τους κουλτούρα!
Χτες μετά τες έξι το απόγευμα άφησαν και σχόλιο με το δικό ΜΟΥ nickname και στο Blog του Μιχάλη, αλλά ο Μιχάλης τους πήρε πρέφα, ενώ προηγούμενο σχόλιο εδώ που φέρει το nick ΜΟΥ [ημερ. 07 Μαρτίου 2010, ώρα 6:35 μ.μ. – ο γκεμπελίσκος του μπλοκ έδρασε περίπου τες ίδιες ώρες], ΔΕΝ είναι δικό ΜΟΥ!!! Το εν λόγω καθίκι προσπαθεί να αντιγράψει το τρόπο που ΕΓΩ γράφω καθώς και το ύφος και το στυλ μου, αλλά βρωμοζολαά χτιτζιόν η πράξη του από ένα χιλιόμετρο! Και παρεμπιπτόντως, ρε πανιλήθιε προβοκάτορα [αλλά κι ΕΣΥ Αρχιβλάκα Κήρυκα που τα πίστεψες και εκστασιάστηκες μάλιστα από την ανακάλυψη της ταshινόπιττας από τον Emerson – “η αλεπού εχώννετουν αλλά ο νούρος της εφαίνετουν”], να ΣΑΣ ενημερώσω ότι όταν κάποιος πατήσει πάνω στο nick ΜΟΥ [όπως αυτό φαίνεται πιο πάνω], πηγαίνει αμέσως στο πραγματικό μου profile, όπου αναφέρονται όλα τα σχετικά για την blogοσφαιρική μου ταυτότητα κι οπωσδήποτε και το Blog που διαχειρίζομαι [και όχι στο ψεύτικο profile που δημιούργησε ο εξυπνόβλακας προβοκάτορας]!!!
Γκέγκε, κοπελλάτζια; Έτσι θα πείσετε ρε καθίκια τον κόσμο για την ορθότητα των θέσεων ΣΑΣ, με προβοκάτσιες;

Anef_Oriwn είπε...

ΚΑΙ Emerson μεν μάshεσαι να ΜΑΣ παντρέψεις μ’ αδρωπον! ΔΕΝ παραποίησες τα στοιχεία του λογαριασμού ΜΟΥ στον Blogger, αλλά έκαμες [αν είσαι τελικά εσύ ο προβοκάτορας πλαστογράφος] άλλο λογαριασμό και παίζεις μ’ αυτόν!!!
Να ΣΟΥ επαναλάβω γιατί ως φαίνεται για παίζεις πελλόν για είσαι αμπάλατος: Όταν κάποιος πατήσει πάνω στο nick ΜΟΥ [όπως αυτό φαίνεται πιο πάνω], πηγαίνει αμέσως στο πραγματικό μου profile, όπου αναφέρονται όλα τα σχετικά για την blogοσφαιρική μου ταυτότητα κι οπωσδήποτε και το Blog που διαχειρίζομαι [και όχι στο ψεύτικο profile που δημιούργησε ο εξυπνόβλακας προβοκάτορας]!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΟΠΑ Ο ΕΜΡΣΟΝ,
ΕΠΙΑΣΕ ΛΑΥΡΑΚΙ.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΤΗΤΑ .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ nickname TOY arximoyfth ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 4.39 ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ anef oriwn.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΕΛΙΕ αρχιμουφτη ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.

ΚΟΥΙΖ- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ, ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.
Συρθου ξανα στην τρυπα σου στο χωμα Αθλιε .Απο τον καιρο του Λεωνιδα και του Εφιαλτη μεχρι τον καιρο του Γρηγορη και των κουκουλοφορων προγονων σου , μεχρι σημερα ΟΛΟΙ οι προδοτες εχετε το ιδιο χαραχτηρηστικο, σερνεστε
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"- ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΛΑΡΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ αρχιμουφτη - ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν ασχολούμαι με το αν έγινε πλαστογράφηση και από ποιον εγώ θέλω από όσους με συκοφάντησαν σε αυτό το blog να δώσουν ένα στοιχείο ότι ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ όπως με κατηγόρησε χθες ο Αρχιεπίσκοπος ελαφρά την καρδία. Όποιος έχει αρχίδια ας αποκαλύψει εδώ τα στοιχεία.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,όπως σου εξήγησα η σχέση μου με τον Η.Υ περιορίζεται στη χρήση του πληκτρολογίου(κι αυτό με το ένα χέρι).Το ότι κατηγόρησα εσένα για την πλαστοπροσωπία δεν στηρίζεται σε στοιχεία,που εξάλλου δεν έχω τις γνώσεις για να τα βρω,αλλά στην κοινή λογική,αν την έχεις ακουστά.Ποιος "ανακάλυψε" πρώτος πως το nick μου οδηγεί στον Anef;Βεβαίως μπορεί και να σε αδικώ και την πουστιά να την έκανε ο ΑΙΑΝΤΑΣ, ο ΡΗΓΑΣ ή ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ. Μια και μιλούμε για πουστιά,κανείς δεν αποκλείεται,πλην του ΚΗΡΥΚΑ λόγω διαπιστωμένης βλακείας που του απαγορεύει τη σύνθετη,συνωμοτική σκέψη.Φανταστείτε ότι χτες ενθουσιάστηκε με την "ανακάλυψη" του ΕΜΕΡΣΟΝ,το βλήμα!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ nickname TOY arximoyfth ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 4.39 ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ anef oriwn.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΕΛΙΕ αρχιμουφτη ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.

ΚΟΥΙΖ- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ, ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.
Συρθου ξανα στην τρυπα σου στο χωμα Αθλιε .Απο τον καιρο του Λεωνιδα και του Εφιαλτη μεχρι τον καιρο του Γρηγορη και των κουκουλοφορων προγονων σου , μεχρι σημερα ΟΛΟΙ οι προδοτες εχετε το ιδιο χαραχτηρηστικο, σερνεστε
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"- ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΛΑΡΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ αρχιμουφτη - ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αρχιεπίσκοπε η κοινή λογική λέει ότι αφού εσύ ρώτησες ποιος έκανε ανάρτηση στις 4:39 εγώ ως λογικός άνθρωπος πάτησα στο nick σου για να δω τι γίνεται! Οπότε παραδέχεσαι ότι χωρίς κανένα στοιχείο βγήκες και άρχισες να με κατηγορείς για πλαστογραφία! Δηλαδή κατηγόρησες τον μόνο άνθρωπο που δεν σε έβρισε πότε εδώ μέσα. Και επειδή δεν απάντησες η ανάρτηση μου γίνεται μέσα από OpenID™. Που σύμφωνα με το ίδρυμα openid είναι ένας δωρεάν και εύκολος στην χρήση τρόπος για να χρησιμοποιείτε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στο Διαδίκτυο. Η ταυτότητα αυτή γίνεται δεκτή από Google, Microsoft, Yahoo κλπ άρα η ανάρτηση μου δεν ήταν απόδειξη για τίποτε.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,αν σε αδίκησα σου ζητώ συγγνώμη.Αυτά για ταυτότητες δεν τα καταλαβαίνω βεβαίως. Ελπίζω να διαπίστωσες την πλαστογραφία και να την καταδικάζεις.

Anef_Oriwn είπε...

Κι ακόμα κάτι για να ξεσκεπαστούν τελείως οι πράξεις και οι μεθοδεύσεις των προβοκατόρων γκεμπελίσκων [για να ΜΕΝ νομίζουν ότι τρώμε κόνναρα] θα αναφέρω ότι,
Υπάρχει και περίπτωση με το πλαστογραφημένο nickname να πηγαίνει κάποιος στο πραγματικό profile ή στο ιστολόγιο του επηρεαζόμενου από την πλαστογράφηση Blogger, όμως σε τέτοια περίπτωση δίπλα από το πλαστογραφημένο nickname [που βγαίνει με γαλάζια γράμματα] ΔΕΝ βγαίνει το κόκκινο σήμα [logo] του Blogger!

Επιτρόπουλα, το μεγαλύτερο ΣΑΣ λάθος είναι που νομίζετε ότι οι άλλοι είναι βλάκες [και ΕΣΕΙΣ μόνο οι έξυπνοι] και ότι ΔΕΝ θα ανακαλυφτούν οι εξυπνοβλακείες ΣΑΣ ...

Anef_Oriwn είπε...

Ξέχασα να αναφέρω ότι το εν λόγω μαλακισμένο καθίκι άφησε και μήνυμα στο δικό ΜΟΥ Blog κάτω από το nickname Arxiepiskopos!

Ανώνυμος είπε...

Την πλαστοπροσωπία την αντιλήφθηκα από την πρώτη στιγμή και την καταδικάζω. Το ποιος την έκανε και με ποιο σκοπό δεν μπορώ να το ξέρω ούτε κατηγορώ ανθρώπους χωρίς στοιχεία.

arxiepiskopos είπε...

EMERSON,ευχαριστώ για την καταδίκη της πλαστογραφίας.Σε τιμά το ότι διαχωρίζεσαι από τα καθίκια. Σε παρακαλώ εξήγησε και του ΚΗΡΥΚΑ ώστε να μην πανηγυρίζει και είναι κρίμα να γελοιοποιείται κι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Είπα ότι καταδικάζω την πλαστοπροσωπία. Πλαστοπροσωπία είναι η εμφάνιση κάποιου στη θέση και με την ταυτότητα άλλου προσώπου με σκοπό να εξαπατήσει, να αποκομίσει αθέμιτο κέρδος ή όφελος. Το ποιος είναι ο άλλος που εμφανίστηκε με την ταυτότητα σου δεν το ξέρω και δεν είναι και δικό μου πρόβλημα. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει επομένως.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ αρχιμουφτη- ανεφ οριων,e.s.c, patriotis 2004 κατα κοσμον Χριστο, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ? (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΗΔΗ)

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΠΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"- ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΛΛΑΡΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ αρχιμουφτη - ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.