ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ: ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Εγώ ο αξιολάτρευτος πατερούλης της Ντόρας
εύχομαι στις μυστικές συνομιλίες στο Λονδίνο
να καταφέρουν να στεριώσουν μια ειρηνική
Κύπρο-Ενωμένη-Ομοσπονδιακή!


Το προεδρικό ανακοίνωσε πρόοδο στο κεφάλαιο της Διακυβέρνησης στις απευθείας διαπραγματεύσεις την ίδια ώρα που η εφημερίδα "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ" αποκάλυπτε ότι λαμβάνει χώρα παράλληλη, μυστική διαδικασία για το Κυπριακό στο Λονδίνο. Οι πληροφορίες μιλούν για εκπροσώπους του ευελικτότατου αρχιβοσκού Χριστόφια και του εκ περιτροπής συμβοσκού του Ταλάτ οι οποίοι έχουν μεταβεί πολλές φορές στο Λονδίνο για να διαβουλευθούν υπό την εποπτεία Νορβηγών, Σουηδών και Βρετανών.

Ο στόχος της μυστικής διαδικασίας είναι
να καλυφθεί γρήγορα έδαφος σε πτυχές του Κυπριακού που θα προκαλούσαν αντίδραση εντός του κυπριακού Ελληνισμού! Η διαδικασία που κρατείται μυστική και από το εθνικό Συμβούλιο έχει ξεκινήσει πριν αρκετούς μήνες και μάλλον έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που θέλουν τη διαδικασία ήδη προχωρημένη μέχρι τη προδιαγραφόμενη νίκη του Έρογλου στις ψευδοεκλογές!

Ταυτόχρονα, ο Ευέλικτος αποφάσισε να προωθήσει την
Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία του μοιράζοντας δεξιά κι αριστερά «ενημερωτικό» υλικό με έξοδα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι εγκληματικό και προκλητικό η ίδια η Δημοκρατία να ξοδεύει χρήματα για ένα έντυπο που προπαγανδίζει τη διάλυσή της!!! Πότε και πού ξανάγινε αυτό; Σε ποιο άλλο κράτος του κόσμου; Μόνο επί αρχιβοσκού Χριστόφια και παρόντος του καρουφιανικού DIKO στη συγκυβέρνηση θα μπορούσε να γίνει!

Επιτέλους, ο αγγώνας του UK διγκαιώνεται!
Kibris-Ενωμένο-Ομοσπονδιακό!!!


Το εν λόγω προπαγανδιστικό έντυπο θα διανέμεται την Κυριακή στους πολίτες μέσω των κυριακάτικων εφημερίδων. Παλαιότερες πληροφορίες αποκάλυψαν ότι το έντυπο θα προσπαθεί να παρουσιάσει με απλό τρόπο τις βασικές έννοιες της Ομοσπονδίας, αφήνοντας φυσικά εκτός συζήτησης τα καυτά σημεία της Ομοσπονδίας όπως αυτή προωθείται στην Κύπρο:

1. Φυλετικός διαχωρισμός σε δύο ζώνες

2. Παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και απαγόρευση επιστροφής σημαντικού μέρους των Ελλήνων προσφύγων

3. Εκ περιτροπής προεδρία με μετατροπή των Ελλήνων σε μειοψηφία κατά την εκλογική διαδικασία

4. Παραμονή 50.000 Τούρκων εποίκων

ΛΑΕ ήρθε ο καιρός να ξυπνήσεις! Μη μασάς το κουτόχορτο που θα σου προσφέρουν την Κυριακή. Η μόνη λύση είναι ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και όχι η μετατροπή της Κύπρου σε ένα εθνικιστικό απαρτχάιντ προτεκτοράτο της Βρετανίας και της Άγκυρας!!!

ΑΡΚΑΣ για το christofias-watch

4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μαθημένο το ΑΚΕΛ από μυστικές συμφωνίες στο Λονδίνο.

Τέτοιες έκανε και τον Νοέμβριο του '74 πίσω από την πλάτη του Κυπριακού λαού - σύμφωνα με τα αρχεία των Βρεττανικών καθεστώτων.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

Στις επόμενες προεδρικές σε τρία χρόνια να κατεβείτε με σύνθημα το μακροχρόνιο να γελάσουμε!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Μαγείρεψαν την λύση. Έμειναν μόνο τα επουσιώδη, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμοι να τα ανακοινώσουν. Έχουν άλλες προτεραιότητς τώρα (π.χ. να μας επιμορφώσουν για την Ομοσπονδία).

Όσο για τον λαό που θα ξυπνήσει, δεν ξυπνά μόνος του. Κάποιοι πρέπει να τον ξυπνήσουν.

arxiepiskopos είπε...

Ανάψετε τα φώτα να τον ξυπνήσετε!!!