ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010



Κάποιοι νομίσατε ότι δεν έχουμε πατρίδα.

Σε σας, που ξεκινάτε νέες εξορμήσεις και νέες εκστρατείες για να μας πιέσετε να δεχθούμε το Σχέδιο που φέρνετε και τη νομιμοποίηση της κατοχής, αφιερώνουμε το πιο πάνω βραβευμένο ποιήμα της Δέσποινας Κονταξή.

Αν νομίζετε ότι ξεχάσαμε, αν νομίζετε ότι θα παραδωθούμε στον Αττίλα, ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ!

Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΙΔΙΑ!

ΑΥΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ, ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΚΛΑΙΜΕ, ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

ΤΑΜΑΜ;

Πράξανδρος για το christofias-watch

28 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Εμείς που ζούμε μακριά σας, ξέρουμε καλύτερα απ' όλους τι σημαίνει να σου λείπει η πατρίδα σου.

Αν κάτι μας κάνει να αντέχουμε, είναι που ξέρουμε ότι η πατρίδα μας υπάρχει και είναι ακόμη εκεί.

Έχουμε ακόμη πατρίδα. Έστω και μισή. Να μην αφήσουμε συναγωνιστές μου, τον Οδοστρωτήρα και τα σκυλιά του να ξεπουλήσουν τον τόπο μας.

Προσωπικά, έχω πάρει τη μεγάλη απόφαση. Θα γυρίσω πίσω. Θα γυρίσω, εγκαταλείποντας μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία εδώ στην Αγγλία, για να ενώσω τη φωνή μου με τους συναγωνιστές στην Κύπρο. Γιατί ο Κυριάκος μας δίδαξε ότι ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα.

Θα σηκώσω κι εγώ τη γροθιά μου μαζί σας. Να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τους τούρκους και τους ακελικούς κατακτητές.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

arxiepiskopos είπε...

Το συναίσθημα εύκολα πείθεται. Μόνο που το Κυπριακό δε θα λυθεί με το συναίσθημα αλλά με τη λογική του ρεαλισμού.Σ'αυτόν το τομέα δοκιμάστε να πείσετε.Λόγια δακρύβρεκτα ξέρουμε να λέμε κι εμείς.Και ωραία συνθήματα(κοινώς κλανιές)μπορούμε να αμολούμε.Έλα όμως που ο κόσμος μορφώθηκε και ξεχωρίζει πια την κλανιάν από το επιχείρημα;Δε σας το διαμήνυσε ακόμα ο πολύπαθος Ομήρου,που τον πήρατε στο λαιμό σας;

Mario είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.

Ακούγεσαι σαν μετανάστης του 1950 με το πόσο σου λείπει η πατρίδα σου. Σίγουρα είναι δική σου απόφαση αλλα μην τραγικοποιείς τα πράγματα. Να πας πίσω να ενώσεις την φωνή σου !

Ακόμα δεν κατάλαβες πως δουλευοντας στην Αγγλια πρέπει κάπως να το θεωρείς σαν πατρίδα σου αφου είσαι μεσα στην Ενωμένη Ευρώπη. Είτε Αγγλια, είτε Γαλλία δουλεύεις, είτε Λιθουανία πρέπει να νιώθεις σαν σπίτι. Μόνο έτσι θα πετύχει το Ευρωπαικό εγχειρημα.

Γιαυτο υπάρχει η ελεύθερη μετακίνηση εργατών για να μπορούνε όλοι εύκολα να μετακινούντε μέσα στην Ευρώπη.

Μην μας το πέζεις Ξανθόπουλος του 1950 πως το ψωμί της ξενητιάς είναι μαύρο....

Μάριο

Kokkinos Barberis είπε...

"Εγώ ο Αντώνης Προκοπίου Κίτας ως πιστός φίλος του Τάσσου Παπαδόπουλου,μετά τα τελευταία γεγονότα αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ, Προς την οικογένεια του Τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου και να εκφράσω τη λύπη μου για την οδύνη και την ταλαιπωρία που τους προκάλεσε η κλοπή τις σορού. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να έχω τον Πρόεδρο κοντά μου γιατί εμπνέει τη δράση μου.
Αναλαμβάνω με κάθε ειλικρίνεια το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί σε αυτή την ιστορία και απολογούμαι.
Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή μια τέτοια απολογία από την οικογένεια του τέως Προέδρου, αλλά την απευθύνω ειλικρινά και επαναλαμβάνω ότι αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί και σε καμιά περίπτωση δεν δέχομαι το ρόλο του ηθικού αυτουργού που μου έχουν αποδώσει.
Απολογούμαι και προς τον Κυπριακό λαό για την Προσβολή της μνήμης του ηγέτη του, Τάσσου Παπαδόπουλου".Υπόσχομαι μολοταύτα πως από τούδε και εις το εξής όπως και από ανέκαθεν έκανα, θα εργαστώ σκληρά για την επίτευξη των Εθνικών μας Στόχων, δηλαδή την απόριψη του επερχομένου Σχεδίουπου ετοιμάζει ο Χριστόφιας και την οριστική παγίωση της διχοτόμησης που εξυπηρετεί τόσον εμένα και τους φίλους μου όσο και τους συναδέλφους μας εις τα κατεχόμενα.

Όχι στη Δ.Δ.Ο.
Όχι στην αποχώρηση των Τούρκων
Όχι στη μετατροπή των Κατεχομένων σε αναγνωρισμένη πολιτεία γιατί έτσι θα αποτύχει η Μπουρδελοποίηση της Κύπρου και θα χρεοκοπήσουμε!

Αντώνης Προκοπίου Κίτας

www.kathimerini.com.cy

Ανώνυμος είπε...

"Εγώ ο Αντώνης Προκοπίου Κίτας
Μετά τα τελευταία γεγονότα αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ, Προς την οικογένεια του Τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου και να εκφράσω τη λύπη μου για την οδύνη και την ταλαιπωρία που τους προκάλεσε η κλοπή τις σορού.

Αναλαμβάνω με κάθε ειλικρίνεια το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί σε αυτή την ιστορία και απολογούμαι.

Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή μια τέτοια απολογία από την οικογένεια του τέως Προέδρου, αλλά την απευθύνω ειλικρινά και επαναλαμβάνω ότι αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί και σε καμιά περίπτωση δεν δέχομαι το ρόλο του ηθικού αυτουργού που μου έχουν αποδώσει.

Απολογούμαι και προς τον Κυπριακό λαό για την Προσβολή της μνήμης του ηγέτη του, Τάσσου Παπαδόπουλου".

Αντώνης Προκοπίου Κίτας

http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=16549

aperigraptos είπε...

κάτω η χούντα...έλεος έχουμε 2010!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ...[2]

Κατάντια είναι που πήγαμε από τους ήρωες του '21, του '40 και του '55 στους ήρωες της Φάρμας και του X-Factor και του Big Brother.

Κατάντια είναι που οι φοιτητικές οργανώσεις αντί να ασχολούνται με εκπαιδευτικά και φοιτητικά θέματα, είναι όργανα των πολιτικών κομμάτων.

Κατάντια που η συμμετοχή σ'αυτές είναι αποτέλεσμα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Κατάντια είναι που δεν διαφέρουν από τους σύνδεσμους οργανωμένων φιλάθλων των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Κατάντια είναι που σε μια σαπιμένη κοινωνία έχουμε την απαίτηση από τους φοιτητές και τους μαθητες να αποτελούν την λαμπρή εξαίρεση.

Κατάντια είναι που ο πρόεδρος θεωρεί ότι ο καλύτερος άνθρωπος να διαπραγματευτεί το μέλλον των παιδιών μας είναι ο Τσιελεπής.

Κατάντια είναι που έχουμε πρόεδρο τον Χριστόφια.

Κατάντια είναι που στην Κύπρο μπορείς να δηλώσεις ό,τι γουστάρεις και με τις κατάλληλες πλάτες να παριστάνεις ακόμα και τον δημοσιογράφο, τον ερευνητή και τον διανοούμενο.

Κατάντια είναι που λίγοι δημοσιογράφοι τιμούν το επάγγελμα τους.

Κατάντια είναι που θεωρούνται δημοσιογράφοι οι Μαγάριος, Κωνσταντίνου και Αλ. Όχι ο Καπόνε, ο άλλος.

Κατάντια είναι ο Γενί-Πολίτης και η Αλήθεια.

Κατάντια είναι οι απαγωγείς και βιαστές και δολοφόνοι αντί να είναι στις φυλακές που τους έχει στείλει το δικαστικό σύστημα, κυκλοφορούν ελεύθεροι με πολιτική και κομματική κάλυψη.

Κατάντια είναι που στη συνέχεια όλοι οι εμπλεκόμενοι φαίνονται να πάσχουν από το Σύνδρομο Αρτεμάκη ("εγώ έτζιε...").

Κατάντια είναι να ξέρεις τις συνθέσεις όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά να μην γνωρίζεις ποιός είναι ο Πανίκος Δημητρίου, ο Ιάκωβος Κουμής και πολλοί άλλοι.

Κατάντια είναι το διπλωματικό σώμα.

Κατάντια είναι να ανέχεται ο λαός τους βουλευτές του ΔΗΣΥ στα μνημόσυνα των ηρώων.

Κατάντια είναι ο Πουργουρίδης και ο Αναστασιάδης.

Κατάντια είναι που οι εκστρατείες εναντίον των ναρκωτικών περιορίζονται σε κίτς πανώ την ώρα που οι έμποροι κυκλοφορούν ελεύθεροι σε βορρά και νότο.

Κατάντια είναι τα γιουσουφάκια των κομμάτων που τραγουδούν χαζοχαρούμενα τον στίχο που μας καλεί να αποφασίσουμε αν θα αγαπούμε τον βορρά ή αν θα αγαπούμε τον νότο.

Κατάντια είναι που δεν καταλαβαίνουν κάποια γιουσουφάκια ότι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ρήγας

ΠΑΟΛΑ είπε...

Θα πολεμήσουμε τη "λύση" με νύχια και με δόντια. Το Καθεστώς είναι αδίστακτο, το ξέρουμε, και θα χρησιμοποιήσει κάθε φασιστική / σταλινική μέθοδο για να την περάσει. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ. Ο λαός είναι εξοργισμένος μαζί του. Η αυταρχική εμφάνιση του Χριστόφια στην τηλεόραση έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Εαν σπείρει ανέμους θα θερίσει θύελλες!!!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Barberi, είσαι αισχρός προβοκάτορας. Προσέθεσες πράγματα που δε λέχθηκαν, επίτηδες και ψευδώς.

Είσαι νενέκος και γελοίος.

Mario,

Εσύ δε νιώθεις την αγάπη για την Κύπρο που νιώθουμε εμείς. Αν την ένιωθες δε θα ήσουν νενέκος και να θες να την πουλήσεις στην Τουρκία.

Ανώνυμος είπε...

Καθολική, εξαιρουμένου του ΑΚΕΛ, είναι η διαφωνία των πολιτικών κομμάτων σε σχέση με όσα είπε για το Κυπριακό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας στη χθεσινή διάσκεψη Τύπου, κρίνοντας τον απολογισμό του ως εξαιρετικά αρνητικό.
Όχι μόνον τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΔΗΣΥ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ, Οικολόγοι, αλλά και το συμπολιτευόμενο ΔΗΚΟ διαφώνησαν έντονα με βασικά σημεία των αναφορών του Προέδρου της Δημοκρατίας, προβαίνοντας σε έντονες επικρίσεις, τόσο όσον αφορά τα πεπραγμένα του Κυπριακού όσο και όσον αφορά διαφαινόμενες πρωτοβουλίες.

http://www.sigmalive.com

Γλουπ και εγώ που νόμιζα ότι το 70% συμφωνεί με τους χειρισμούς του προέδρου!

Mario είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.

Γιαυτό μου αρέσεις μεγάλε. Μόνο εσυ αγαπάς την Κύπρο. Εγω θέλω το κακό της. Θέλω να την πουλήσω στην Τουρκια για να εισπράξω λεφτά. Μόλις περάσει το νεο σχέδιο αμεσως θα μπούνε λεφτα απο την Αγγλια / Αμερική / Τουρκία λεφτα στο λογαριασμό μου.

Ειλικρινά διερωτούμε αν τα πιστεύεις όλας αυτά και είσαι τόσο τυφλωμένος.

Απλά διερωτούμε με τι ασχολείσαι εδώ στο ΗΒ.

Μάριο

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Επιτέλους κάποιος νενέκος ομολογεί ότι είναι προδότης!

Τι κάνω στην Αγγλία, ρωτάς!

Να σου πω τι δεν κάνω: δεν προδίδω!

Πενταρόγιωρκος είπε...

"Εγω θέλω το κακό της. Θέλω να την πουλήσω στην Τουρκια για να εισπράξω λεφτά. Μόλις περάσει το νεο σχέδιο αμεσως θα μπούνε λεφτα απο την Αγγλια / Αμερική / Τουρκία λεφτα στο λογαριασμό μου."

Mario (νενέκος) 19 Μαρτίου 2010 2:06 μ.μ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ!!!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Πίσσα και πούπουλα στους δοσίλογους!

Πενταρόγιωρκος είπε...

"κάτω η χούντα...έλεος έχουμε 2010!!!!"

ΝΑΙ Ε;;;

Μα η Χούντα και η ΕΟΚΑ-Β δεν υπάρχουν ακόμα;; Γιατί στην συνέντευξη του Χριστόφια απ ότι ξέρω αναφέρθηκε πάλι το θέμα...

Κατάντησε το παρανοϊκό ΑΚΕΛ, το κόμμα της γελοιόττητας και της βλακοσύνης, να βλέπει την ΕΟΚΑ-Β παντού και την Χούντα ακόμη πιο παντού.

Αλλά έτσι είναι: Άμα δεν λες την ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΤΟΧΗ, σου φταιει μια Χούντα την οποία πολέμησε ο Λυσσαρίδης 36 χρόνια πριν...

aperigraptos είπε...

ρε μα είστε ηλίθιοι? ο μάριο σας ειρωνεύεται και σεις δεν πέρνετε χαμπάρι

Mario είπε...

Αλοίμονο τώρα...και το 25% το 2004 επιασε checks.

Για να καταλάβετε δηλαδή τωρα που θα υπάρξει νεο σχέδιο και αν περάσει δεν ξερουνε πως θα τυπώσουνε ολα τα checks.

Απο οτι ακουσα ομως παρακαλούνε να μην περάσει το νεο σχεδιο με πολύ μεγαλο ποσοστό για να τυπώσουνε πιο λίγα checks.

To 2004 μας έδωσαν τοσα πολλα λεφτα στο 25% που σχεδον το 23% δεν είχε πλεον ανάγκη για δουλειά.

Αν περάσει το νεο σχέδιο ας πουμε με κανενα 60% τοτε μονο ενα 40-45% θα συνεχίσει να δουλευει. Οι υπόλοιποι θα κάνουμε όλοι retire.

Τι να σας πω ρε παιδιά διερωτάμε ώρες ώρες πως σκεφτεστε !

Μάριο

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος:

"Εγω θέλω το κακό της. Θέλω να την πουλήσω στην Τουρκια για να εισπράξω λεφτά. Μόλις περάσει το νεο σχέδιο αμεσως θα μπούνε λεφτα απο την Αγγλια / Αμερική / Τουρκία λεφτα στο λογαριασμό μου."

Mario (νενέκος) 19 Μαρτίου 2010 2:06 μ.μ.

Μπράβο Μario για το ήθος σου. Μακάρι να ήταν όλοι οι νενέκοι ειλικρινείς σαν και σένα και να τα έπαιρναν με διαφάνεια.

Mario είπε...

Aperigraptos:

Ε όχι και ειρωνείες...μιλάμε έχω πάρει συνταξη απο τα 30 μου μονο και μονο επειδη είπα στα ξένα κεντρα πως ίσως πω ΝΑΙ στο επόμενο σχέδιο.

Ενας που είπε ΝΑΙ και το 2004 και ισως και το 2010 μαλλον θα μπει στα world lists απο τους πιο πλούσιους του κόσμου.

Πείτε και εσεις ναι και πάρτε σημερα τα εκατομυρια σας !

Μάριο

aperigraptos είπε...

θεωρώ τουλάχιστον ηλίθιο να πιστεύουν κάποιοι ότι θέλουμε να βλάψουμε τον τόπο μας. απλώς ο κάθε ένας πιστεύει διαφορετικά για το ποιο είναι το καλό του τόπου μας. και αυτο΄ς ο διαχωρισμός που ο τάσσος έκανε σε νενεκους και ήρωες είναι αχαρακτίριστος...σταματήστε πια να δημιουργείτε ηγέτες που δεν έκαναν κάτι ουσιαστικό για τον τόπο αυτό!!! είπα και γω ναι και μπακίρα τσακιστή δεν πήρα. και αγαπητοί το ναι το είπα γιατί έτσι πίστευα οτι θα προστατεύσω τον τόπο μου, και εύχομαι το ναι που είπα να ήταν λάθος μέγα, γιατί αν δεν ήταν αυτό για τον τόπο μας δεν είναι ότι καλύτερο

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μπράβο Mario!!!!! Πες τα ρε αργυρώνητε προδοτάκο!

Πες μας και πόσα πήρε ο Αουγκούστο ΛεξιΠινοσέτ της κυπριακής μπλογκόσφαιρας.

Mario είπε...

Πενταρόγιωρκος:

Καλα τα λες...δεν μπορούσα να αντισταθώ ρε συ. Μας έδωσαν τρελλά λεφτα και μάλιστα σε πολλα νομίσματα. Δηλαδη πέφτει η λίρα έχουμε αλλα σε δολλάριο. Πέφτει το δολλάριο έχουμε αλλα σε Γεν.

Και εγώ οταν είπα ναι δεν ήξερα πως θα έπερνα τόσα πολλά. Με βρήκαν τελικά και μου τα φερανε με κοφινια.

Μάριο

arxiepiskopos είπε...

Κατάντια είναι που ο Μαριο σας δουλεύει σε ψιλό γαζί κι ο Πενταρόγωρκος με την ΕΔΕΚ Η.Β. δεν παίρνουν χαμπάρι! Επίσης που ο ΡΗΓΑΣ καταφέρνει και πείθει τον Κήρυκα(κατάντια για τον Κήρυκα,δηλαδή)!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΝΕΝΕΚΙ Ο αρχιμουφτης-ανεφ οριων-προδοτης ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑΣ. ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟ 2004? ΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΟΙΚΟΜΟΥΡΗ?
ΘΥΜΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΤΠΩΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ? ΘΥΜΗΣΟΥ ΛΙΓΟ. ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΡΟΤΠΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗ.ΣΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΗΛΙΘΙΕ?
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΓΕΛΟΙΕ.
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΗΣ ΠΡΟΤΟΠΟΡΙΑΣ ΝΕΝΕΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΛΑΚΑ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΜΠράβο στον συνειδητό προδοτάκο Mario.

Arxiepiskope-Λεξιφϋρερ-Νεοναζιπένητα, περιμένουμε απαντήσεις ακόμα.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Έτσι είναι τα προδοτάκια ΕΔΕΚ Η.Β. Είρωνεύονται κάθε τι το αυθόρμητο και το πατριωτικό. Δυστυχώς εκτός από τους Τούρκους έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι αυτούς. Δυστυχώς στις μέρες μας οι προδότες δεν φοράνε κουκκούλες, φοράνε και γραβάτες και κυκλοφορούν με άνεση ανάμεσα μας (και δεν μιλώ κατ' ανάγκην για μερικούς αππωμένους που γράφουν εδώ μέσα και μπορεί να το κάνουν στην "πίκκαν". Νιώθω την αγωνία σου και σε συγχαίρω που την μοιράζεσαι μαζί μας. Αν κάνουμε όλοι τα μικρά που μας αναλογούν θα ανατρέψουμε τα δεδομένα (με τον Καταστρόφια πρόεδρο, δεν μπορούν να είναι χειρότερα) και θα σώσουμε την πατρίδα. Αν όχι, τουλάχιστον εμείς θα έχουμε ήσυχη την συνείδηση γιατί προσπαθήσαμε. Άλλοι είναι που δεν θα κοιμούνται τα βράδια.

arxiepiskopos είπε...

Εντάξει ΣΠΕΡΘΙΑΣ,το 2013 να υποστηρίξεις για την προεδρία το Συλλούρη!Η δημοκρατία σου δίνει αυτό το δικαίωμα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Lexipenita-Arxifuhrer, δεν απαντάς στα κρίσιμα ερωτήματα... Παίζει κάτι;