H cheerleader του κατοχικού εγκάθετου!

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010





Διαβάστε το χθεσινό ανακοινωθέν του ΚΥΠΕ. Και σας ζητούμε να σκεφθείτε:

Αντιλαμβάνεται ο Δ. Χριστόφιας ότι έχουμε κατοχή σε αυτό τον τόπο;

Αντιλαμβάνεται ότι χρειαζόμαστε έναν Πρόεδρο κράτους διεθνώς αναγνωρισμένου και όχι μια γελοία cheerleader του εγκάθετου της κατοχής, Μουτζαχίντ Ταλάτ;

Λευκωσία: Καλή επιτυχία με όλη του την καρδιά στην εκστρατεία και τις «εκλογές» - όπως είπε - ευχήθηκε στον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, λέγοντας πως «θέλω να είναι μαζί μου και μετά την 18η Απριλίου». Στο περιθώριο της τελετής έναρξης των κατασκευαστικών έργων του δρόμου Λιμνίτη – Κάτω Πύργου, στην οποία παρέστη με τον Τ/κ ηγέτη, , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε δημόσια την ευχή όπως κερδίσει τις «εκλογές» ο κ. Ταλάτ.

Μετά τη λήξη της τελετής, ο Πρόεδρος Χριστόφιας, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, συνεχάρη τους κατοίκους της περιοχής, με επικεφαλής τις κοινοτικές Αρχές, τις ομάδες αγώνα για τη διάνοιξη αυτού του οδοφράγματος και τόνισε ότι οι προσπάθειες που έκαναν δεν ήταν λίγες.

«Περάσαμε, είπε, πάρα πολλές δυσκολίες και είναι πολύ λανθασμένο να μηδενίζεται αυτό από οποιουσδήποτε. ''Λέμε στη γλώσσα μας ‘που στύλλον στύλλον άνεση’. Σιγά σιγά να πετύχουμε και αυτό το στόχο, του ανοίγματος του οδοφράγματος, να διευκολύνουμε τη ζωή των ανθρώπων του Πύργου, της περιοχής του Λιμνίτη. Για μένα, τουλάχιστον, είναι μια υπηρεσία προς αυτό τον κόσμο».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε σύντομα ο δρόμος αυτός να χρησιμοποιείται χωρίς οδοφράγματα, με τη λύση του Κυπριακού, με την επανένωση της πατρίδας μας. «Ακούω πολλά περί ‘ταλατοποίησης’ του Κυπριακού. Εγώ έχω εκφράσει και δημόσια την ευχή μου στον κ. Ταλάτ να κερδίσει τις εκλογές. Δεν ξέρω αυτοί που μιλούν για ‘ταλατοποίηση’ τι θέλουν. Μήπως θέλουν τον Ερογλου στο τέλος της ημέρας; Και αν έρθει ο κ. Ερογλου, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα δηλαδή; Το αποτέλεσμα είναι να συνεχιστεί η στασιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι να συνεχιστούν τα αδιέξοδα».

Πρέπει, συνέχισε, να προβληματιστούμε αν θέλουμε πραγματικά να υπηρετήσουμε σωστά αυτή την πατρίδα. Κατά συνέπεια, είπε, ο ίδιος ''θα συνεχίσω να προσπαθώ και να εύχομαι να κερδίσει ο κ. Ταλάτ και να προσπαθώ για λύση στο κυπριακό πρόβλημα''.

Ερωτηθείς αν το θέμα του κοινού ανακοινωθέντος των δύο ηγετών θα συζητηθεί κατά την αυριανή του συνάντηση με τον κ. Ταλάτ, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «είναι φυσιολογικό να εγερθεί το θέμα. Θα το κουβεντιάσω με τον κ. Ταλάτ και όπως είπα θα κουβεντιάσω και με το Εθνικό Συμβούλιο. Τίποτα δεν προδικάζω ούτε και έχω προδικάσει προηγούμενα. Δεν υπάρχει δέσμευση από δικής μας πλευράς''.

Το να προσπαθήσεις, συνέχισε, να ενημερώσεις τον ηγέτη της αντιπολίτευσης για αυτή τη σκέψη «και να μην σε αφήσει να μιλήσεις σχεδόν μιάμιση ώρα που κράτησε η συνάντηση και να τον ενημερώσεις και να λέει τα δικά του και στο τέλος να βγαίνει σε συνεντεύξεις και να λέει ότι ‘βεβαίως μου είπε ο Χριστόφιας κάτι τέτοιο’, μόνο λύπη μπορώ να εκφράσω. Στο τέλος της μέρας δεν ξέρω τι θέλει ο ηγέτης της αντιπολίτευσης. Από τη μια μάς κατηγορεί ότι δεν αξιοποιήσαμε ορόσημα, όπως λέει, από την άλλη μας κατηγορεί ότι θέλουμε - και τα είπε δημόσια αυτά - να βοηθήσουμε το σύντροφό μας να επανεκλεγεί. Να διαλέξουμε και να πάρουμε;»

Λέγεται, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ότι μια ανακοίνωση θα βοηθήσει τον κ. Ταλάτ. Δεν είναι με αυτό τον τρόπο που κερδίζονται εκλογές, πρόσθεσε. «Ο κ. Ταλάτ θα κερδίσει τη μάχη μέσα από την κοινότητα του διότι είναι υπόθεση της τουρκοκυπριακής κοινότητας το ποιος θα την οδηγήσει στο μέλλον''. Κατά συνέπεια, είπε, είναι ώρα να μην μηδενίζουμε εκ των προτέρων. Το λέει, ανέφερε, για όλους, διότι παραπονιέται η αντιπολίτευση ότι μιλά για την αντιπολίτευση και δεν μιλά για τη συμπολίτευση. ''Ναι και η συμπολίτευση κακώς έπραξε εκ των προτέρων να τοποθετηθεί απόλυτα ενάντια στην οποιαδήποτε ανακοίνωση».

Τέλος, ο Πρόεδρος Χριστόφιας εξέφρασε την ευχή για καλύτερες μέρες. Είναι γιορτές του Πάσχα, είπε και ευχήθηκε την ώρα τούτη «που σταυρώνεται ο Χριστός, και εμείς να προβληματιστούμε, να γίνουμε πιο νηφάλιοι και πιο δημιουργικοί για να έρθει ανάσταση στον τόπο μας».
Πηγή: ΚΥΠΕ


Επιμέλεια ανάρτησης: Τερέντιος για το christofias-watch

40 Σχόλια:

rino είπε...

μια απορια εχω. αν υπαρχει έκφραση "στυλλο στυλλο άνεση" επειδη μονο για οχτον-οχτον ανεση ξερω.

Unknown είπε...

Ρε αρχιεπισκοπε εισαι ο πιο μεγαλος βλακας που εγνωρισα. Ναι ρε ηλιθιε εμπου τον φιλελευθερο που το πιασα οπως και πολλες αλλες αναρτησεις απο αλλα μπλογκσ και εφημεριδες οταν κατι μου αρεσει το αντιγραφω αποσπασματικα.

Εξαλλου μαλακισμενο ο τροπος που γραφει ο κθενας ειναι πλεον γνωστος μεταξυ μας μετα απο τοσο καιρο. Μπραβο που ανακαλυψες την πατιχα.

Παμε στα σοβαρα τωρα. Εχω μια πολλα μεγαλη απορια που δεν μπορει να την χωρεσει το μυαλο κανενος ανθρωπου . Ο Χριστοφκιας φκαινει τζαι δηλωνει οτι θελω τον Ταλατ να νικησει στις εκλογες . Ενας σοβαρος ανθρωπος σε παρακαλω να μου πει τι πολιτικος και τι διπλωματικη τακτικη χρησιμοποια ο ανθρωπος αυτος. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΕΡΟΓΛΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ κυριε δημητρακη? Πως θα συνομιλησει αυτος μαζι σου οταν τον φτυνεις εκ των προτερων? Προδικαζεις την αποτυχια των συνομιλιων ή οχι? Αν ναι τοτε σημαινει πως εισαι διχοτομηκός(αφου μη λυση σημαινει διχοτομηση)? Ποια πολιτικη σχολη τα διαδασκει αυτα?

Αυτος κυριοι ειναι ο προεδρος μας που διαπραγματευεται τις τυχες μας. Ενας αμπαλατος ασχετος με την πολιτικη που το μονο που καμνει ειναι ευχολογια και να εναποθετει την επιτυχια στην καλη θεληση της Τουρκιας. Ειναι τοσο βλακας που τελικα ειναι πιο επικινδυνος απο τους μειωδοτες του Δυση.

Ειμαι σιουρος πως οι Τουρτζοι τριφκουν τα σχερκα τους τζαι πρεπει να επεθαναν που το γελιο με την καταντια μας.

arxiepiskopos είπε...

Rino,υπάρχει.Εκείνο που δεν υπάρχει είναι η ντροπή από τις cheerleaders του Έρογλου και του Σερντάρ,που τα άστρα του-έλεγε-ταιριάζουν με τα άστρα του Τάσσου!Για να μην ξεχνούμε,κιόλας!

arxiepiskopos είπε...

Την απορία σου,ΑΙΑΝΤΑ,την χωρά το μυαλό πολλών ανθρώπων.Απλώς το δικό σου δεν την χωρά,λόγω περιορισμένης χωρητικότητας! AIANTA,θέλεις να πεις εκατάλαβες τι διάβασες;Και το "βαττολογώ";

arxiepiskopos είπε...

Καληνύχτα,κύριε Σαββίδη!(για την αντιγραφή ΑΙΑΝΤΑ)

Πενταρόγιωρκος είπε...

Η διαφορά σας ρε τσογλανάκια γκάου-άου Arxipiskope-Lexipenita-Lexipinochet είναι πως ο Σερντάρ είπε πως τα άστρα του ταιριάζουν με του Τάσσου, όχι ο Τάσσος του Σερντάρ. Ο Τάσσος ΔΕΝ έπαιξε το παιχνίδι του Σερντάρ.

Ενώ ο δικός σας ο ΓΕΛΟΙΟΣ ο Χριστόφιας έπλεξε το εγκώμιο του Ταλάτ, την στιγμή που ο Ταλάτ δεν είπε μια καλή κουβέντα για τον ίδιο!!!

ΔΟΥΛΟΙ!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Η για να σας το κάνουμε πιο λιανά:

Ο Σερντάρ ήταν η cheerleader του Τάσσου

Ο Χριστόφιας είναι η cheerleader του Ταλάτ

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΙΑ-ΚΑΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συναγωνιστές, σας χαιρετώ. Ετοιμάζω πράγματα για την κάθοδο και γι' αυτό χάθηκα.

Είναι εμφανές ότι ο Χριστόφιας, όπως το λέτε, δεν αντιλαμβάνεται ότι έχουμε κατοχή.

Όταν δεν αντιλαμβάνεσαι τη φύση και τις παραμέτρους ενός προβλήματος, τότε δεν μπορείς και να το λύσεις σωστά.

Όταν προσθέσεις στο πρόβλημα αντίληψης και την ανικανότητα για σωστή διαπραγμάτευση, τότε είσαι ακόμη πιο επικίνδυνος.

Όταν έχεις και εκπροσώπους τύπου των τουρκικών θέσεων όπως ο Μαγάριος και ο Anef_Oriwn-arxiepiskopos, να σε χειροκροτούν και να βρίζουν όποιον πάει να σε συμβουλεύσει σωστά και εσύ, αντί να κωφεύσεις στις παροτρύνσεις των γενιτσάρων, επαυξάνεις βρίζοντας το λαό σου ότι "έστρωσε το κόκκινο χαλί στην Τουρκία", τότε είσαι και επικίνδυνος.

Να παραιτηθεί ο Δ. Χριστόφιας. Είναι επικίνδυνος!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μετά από τη δήλωση του Ευέλικτου δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να μη θέλει απεγνωσμένα, εδώ και τώρα να κάνει έρωτα με τον Μεμμεταλή!

Τηλέμαχος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Τηλέμαχος είπε...

Όλα εντάξει αγαπούλες του Ταλατ; Πρέπει να πετάτε από την χαρά σας σήμερα! Ο εκ-περιτροπης έδωσε το ΟΚ για να κάμετε 8km δρόμο μετά από καθυστέρηση 2 χρόνων.

Μπράβο αγοράκια. Και εις ανώτερα!! Και όταν με το καλό “λύσετε” το κυπριακό ο εκ-περιτροπης θα επιτρέψει:
• την επιστροφή εδαφών σε 10 χρόνια
• την επιστροφή προσφύγων σε 15 χρόνια
• την αποχώρηση τουρκικών στρατευμάτων 5 χρόνια μετά που θα μπει η τουρκια στην ΕΕ
• την αποχώρηση 1037 εποίκων άμεσα
• την καταβολή αποζημιώσεων το 2023 σε τιμές 2010

Είσαστε σουργελα!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τηλέμαχε,

σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου οι έποικοι που θα αποχωρήσουν άμεσα θα είναι 69, όσοι και οι πρόσφυγες που θα επιστρέψουν.

Αν ήξερε ο λαός τι έμελλε να κάνει ο Καταστρόφιας, δεν θα τον ψήφιζε ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Τον είδατε πως χειροκροτούσε τον Ταλάτ; Ο βόρτος!

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,πολλές εμμονές με το 69.Απωθημένα;

John Charalambous είπε...

Anef_Oriwn πορνοσάτυρε, ήρεμα!

Άκουσες 69 και έκαμες χαρούες ρε ακελόπορνε;

arxiepiskopos είπε...

Και γιατί,Γιώρκο της πεντάρας,ο Σερντάρ χειροκροτούσε τον Τάσσο;Επειδή,προφανώς,εξυπηρετούσε,εν τη αφελεία του τα τουρκικά σχέδια.Το λεν σήμερα κι οι ίδιοι:"Βγήκαμε από τη γωνιά χωρίς να δώσουμε ίντζα εδάφους και χωρίς να φύγουμε ούτε ένα στρατιώτη".Να 'χα κι εγώ τέτοιο συνεργάτη,θα του έκανα και μνημείο!

Ανώνυμος είπε...

«η διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει πάρτο λέγοντας και σύ
Κειό το σκήπτρο που σας δείχνει έχει αλήθεια ωραία θωριά
Μην το πιάστε γιατί ρίχνει εισέ δάκρυα θλιβερά…»

aperigraptos είπε...

o χριστόφιας πέφτει σε σφάλματα μεγάλα, υποτίθεται δεν αναγνωρίζουμε το ψευδοκράτος αλλά κάνουμε δηλώσεις για τις εκλογές τους...και τα χειρότερα έρχονται αγαπητοί, αφού αντι να μας κυβερνάνε πολιτικοί μας κυβερνούν δύο κόμματα τα οποία μέχρι τώρα μόνο πολιτική και διπλωματία δεν έχουν κάνει...

John Charalambous είπε...

Πράγματι μας κυβερνούν 2 κόμματα. Μας κυβερνά το ΔΗΣΑΚΕΛ και το ρουφιανοΔΗΚΟ!

Και τα έχουν κάνει σαλάτα!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι είναι Μαριονέτα της Τουρκίας ο Ταλάτ;

Οι Τούρκοι έποικοι, που μεταφέρθηκαν παράνομα από την Τουρκία στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, θα υποστηρίξουν, ύστερα από υπόδειξη της Άγκυρας, τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στις «προεδρικές εκλογές», που θα γίνουν στις 18 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης των εποίκων, Ενβέρ Ντίντσογλου, σε συνέντευξη στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» δήλωσε ότι η απόφαση λήφθηκε μετά τις συναντήσεις του με Τούρκους επισήμους και τις εξηγήσεις που έδωσαν. Η Τουρκία, πρόσθεσε, έχει θετική άποψη για τον Ταλάτ.


http://www.kathimerini.gr

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τι συζητάτε άσκοπα; Ταλάτ, Έρογλου, Ερτογρούλογλουγλου (όπως κι αν τον λέμε) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ εκτός από μέσα στα μυαλά του Καταστρόφια και των αρρωστημένων επαναπροσεγγιστών! Ούτε ένα οδόφραγμα δεν μπορούν να ανοίξουν χωρίς τις εντολές της Άγκυρας.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Αρχιεπισκοπε θελω να μου λυσεις ακομη μια απορια (οχι οτι δηλαδη ελυσες την αλλη που αποδεικνυω πως ειναι ο δημητρακης αχρηστος περι πολιτικης και διπλωματιας).
ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΝΟΟΥΣΕ Πως ΟΙ ΠΛΗΣΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ; ΤΟΥΡΚΙΑ???????????????????????

Γιατι στηριζουν τον ΤΑΛΑΤ? Για πες ειστε ηλιθιοι η απλα συμφεροντολογοι.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.

Πλαστήρας είπε...

Ο Ευέλικτος βρίσκεται εκτός λαϊκής εντολής! Κανείς δεν του έδωσε δικαίωμα να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος, ούτε να κάνει την γκόμενα του Ταλάτ.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ!

Τηλέμαχος είπε...

Πάολα νομίζω πως το σωστό όνομα είναι Ερτορουγλουγλουγλου. Ξέρει κανένας τουρκομαθής να μας πει το σωστό; Έλα Άνευ, Αρχιεπίσκοπε, ξέρετε;

Άνευ, by the way, αφού ασχολείσαι με ορθογραφία, ποια είναι η διαφορά τουρκομαθής από το τουρκομαθείς;

Ανώνυμος είπε...

Πάλι έδρασαν τα αρνιά της ΕΔΟΝ. γιατί δεν το είπανε οι ειδήσεις, οεο;

http://www.sigmalive.com/news/local/252460

Bobby Sands

Παναγιώτης είπε...

Από πότε ο άθεος κουμμουνόφκιας, ένιωσε τι θα πει Σταύρωση του Χριστού και τι σημαίνει για τους ορθόδοξους αυτό;

Και κάτι άλλο...ο κοινοτάρχης του Κάτω Πύργου τι πρεσβεύει;; Γιατί χαρές και πανηγύρια έστησε από εχτές για τάχατες "άρση της απομόνωσης της Τηλλυρίας" και διάφορες άλλες παπαριές! Και ο ίδιος είναι που παρακαλούσε πέρυσι, με τα γεγονότα του Αγ. Μάμα, γονυπετής τον Χριστόφια για να ανοίξει το οδόφραγμα Λιμνίτη

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,όλοι οι Τ/Κ ηγέτες είναι αναγκαστικά υποχείρια της Άγκυρας,γιατί χωρίς την οικονομική της ενίσχυση ούτε μισθούς δεν μπορούν να πληρώσουν.

aperigraptos είπε...

με ποιο τρόπο κυβερνά ακριβώς ο δησυ φίλε παναγιώτου? με το να εκφράζει απόψεις και να μένει μια ζωή στην απέξω? τρώνε και σπάζουν το δηκακελ τόσα χρόνια, θέσεις και αξιώματα, και έχετε και το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάτε!!!!

Πλαστήρας είπε...

Απεριγραπτε

το ΔΗΣΑΚΕΛ είναι γεγονός όσον αφορά τις υπερενδοτικές θέσεις στο Κυπριακό. Και πάντοτε σε επίπεδο ηγεσίας.

Και το ΔΗΚΑΚΕΛ είναι γεγονός, αλλά σε επίπεδο μασέλλας.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πλαστήρας είπε...

Όχι τα αρνιά της ΕΔΟΝ Bobby Sands!

Οι νεογενίτσαροι θέλεις να πεις που εκκολάπτονται μέσα από τις κατασκηνώσεις στα Περβόλια!

Με τον ίδιο τρόπο που ο Κολοκοτρώνης αντιμετώπισε τους παλαιογενίτσαρους πιστεύω ότι έτσι και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους νεογενίτσαρους. Είναι μια λογική. Τι λέτε;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ψευδοεπιτροποι και διχοτομιστες, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, γιατι αυτος ειναι ο μονος δρομος προς την ενταξη της στην Ε.Ε., που ειναι και ο διακαής της ποθος. αφου ομως μερικοι Κυπριοι της επετρεψαν να παρεμβει (γριβα, γριβα, εισαι εδω?), τωρα θελει να το λυσει με τους δικους της ορους.
Με την επιλογη Ερογλου, ο οποιος εχει πιο σκληροπηρυνικες θεσεις στο κυπριακο ακομα και απο την ιδια την Αγκυρα, δεν θα βγαζαμε ακρη. Με τον Ταλατ, εγινε μια αρχη (ισως και κατι παραπανω) και ολοι κρινουν οτι ειναι σοφοτερο οι διαπραγματευτές να παραμεινουν οι ιδιοι.

Ρε ηλιθιοι, οταν θα εβγαινε ο Ερογλου, μας λεγατε οτι δεν ειναι καλος ο Ταλατ και οι συνομιλιες θα οδηγηθουν σε τελμα. Τωρα που θα βγει οπως δειχνουν τα πραγματα ο Ταλατ, παλι έχετε προβλημα??

Περαν απ αυτο, μερα με τη μερα με κανετε να πιστευω οτι υπαρχει και μια αλλη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ χωρα στον κοσμο με το ονομα ΚΥΠΡΟΣ. καλαν ρε, εν καταλαβετε σε ποσο φανταστικο κοσμο ζειτε?? ποσες φανταστικες αρλουμπες, σεναρια, βλακειες, φκαλετε, τζαι επιμενετε να συζητατε τζιολας για τουτα??!

Αν ενεργουσετε σε αλλη χωρα, θα σας εγηρεφκαν οι δικοι σας. Ηβρετε δαμε τζαι καμνετε, φασιστακια του σατανα. ναι ξερουμε, η ελληνικη φωνη του ΑΙΑΝΤΑ ειναι σαν του λεωνιδα.

σεναρια του νου σας, λυση του νου σας, μελλον του νου σας. Η κυπρος ομως δεν ειναι δικη σας. ειπαμε, σας την αφησαμε μια φορα, και ακομα ζουμε τις συνεπειες.

Τηλέμαχος είπε...

Οπα!!! “Αν ενεργουσετε σε αλλη χωρα, θα σας εγηρεφκαν οι δικοι σας. Ηβρετε δαμε τζαι καμνετε, φασιστακια του σατανα.” ειπε καποιος μεταξοπουλλος!!!

Σε ποια χώρα μεταξοπουλλλε θα μας εγύρεφκαν οι δικοί μας; Ποια είναι η χώρα ίνδαλμα σου; Για πες! Στην πρώην ΕΣΣΔ στην Τουρκία, στην Κίνα, στην Αφρική, στο Ιράκ, που;

Μας απειλής μεταξοπουλλλε; Ποιου μπραβος εισαι; Για πιον δουλευεις;

Ανώνυμος είπε...

Μαθήματα γεωστρατηγικής άνευ διδασκάλου!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Εκτός από τους ΕΠΟΙΚΟΥΣ και τον ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, τον Ταλάτ υποστηρίζουν και οι ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ!!!!

Δείτε εδώ ας πούμε:

http://www.efylakas.com/archives/5637

Μπράβο μας!! Έχουμε ένα πρόεδρο που μαζί με τους έποικους και τους Γκρίζους Λύκους στηρίζουν ΤΑΛΑΤ!!

ΚΑΙ εις ανώτερα!

ΜΕταξόπουλλε,δεν μας είπες:

Είσαι απλίτζιη ταγματασφαλίτης ή λοχίας ΑΚΕΛοτσολιάς;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Σε οποιαδηποτε χωρα, που δεν θελει παρασιτα στη διαδικασια επιλυσης ενος προβληματος.
Λιη ντροπη εν εβλαψεν ποττε κανεναν. Πως δυναται να παρουσιαζετε ετσι τον ηγετη μιας χωρας??
ενταξει ρε, ειπαμε, σας πληρωνει η οικογενεια του τασου και ο αρχιεπισκοπος, αλλα οχι και τετοια προσβολη!

Kotsiroshyllos είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Εγώ ήθελα να ΚΑΝΩ μια καταγγελία προς την ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Μπορεί να έχω χαθεί τελευταία, ΑΛΛΑ δεν ξεχνώ ΠΟΤΕ να διαβάζω τι κάνουν οι διαδικτυακοί δούλοι του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Βλέπω πως ο Ηλικιακός Ρατιστής, ο μεγάλος φασίστας ΑΝΕΦΟΡΙΩΝ επέστρεψε στο Χριστόφιας Watch. Και εδώ θα κάνω την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μου, διότι δεν είναι απλώς ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ ρατιστής, ο ΑΝΕΦΟΡΙΩΝ είναι και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ρατιστής.

Ιδού τι είπε:

«1. Γράφεις: “ΠΕΣ ΑΜΣ ΚΥΡΙΕ …” - Με το «ΑΜΣ» προφανώς εννοείς «ΜΑΣ». Αυτό το λάθος στη γραφή αποτελεί ένδειξη δυσλεξίας και καλό είναι να το ψάξεις [καθώς έχω εντοπίσει κι άλλα παρόμοια λάθη στα γραπτά ΣΟΥ]!»

Αυτό το έγραψε στις 26 Μαρτίου 2010 6:40 μ.μ. στο https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=1000109502515349343

Επίσης έγραψε:

«Arxiepiskopε,
Διαφωνώ! Ο Κήρυξ είναι τελικά δυσλεξικός!
Αντί να γράψει «κοπρόσκυλο», έγραψε «κοπορσκυλο»»

Αυτό το έγραψε στις 26 Μαρτίου 2010 8:06 μ.μ. στο ίδιο URL

Αυτό κατατάσσει τον περιώνυμο ΑΝΕΦΟΡΙΩΝ στην κατηγορία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, εκτός του ηλικιακού. Είναι δηλαδή DISABLE RACIST.

Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ στα αγγλικά έχει ως εξής:

Ableism is a neologism of United States coinage used to describe effective discrimination against people with disabilities in favor of people who are not disabled. An ableist society is said to be one that treats non-disabled individuals as the standard of ‘normal living’, which results in public and private places and services, education, and social work that are built to serve 'standard' people, thereby inherently excluding those with various disabilities. By contrast with the US, United Kingdom usage favours 'Disablism' to describe the same processes. Other English-speaking nations may use either term or both.

Αυτά είναι λοιπόν ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ του ΑΚΕΛ, οι βρωμεροί υπαλληλάκοι της ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ και οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ που στίλβωναν τα άρβυλα της ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ.

ΗΛΙΚΙΑΚΟΙ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, επαγγελματίες ψεύτες, υβριστές, λασπολόγοι, τυφλοί οπαδοί του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Ντροπή στο ΑΚΕΛ που για χάρη του φΑΣΙΣΤΙΚΟΥ διζωνισμού μετατράπησε σε πιο ρατσιστικό και ελιτιστικό κόμμα και από το NSDAP.

arxiepiskopos είπε...

KOTSIROSHYLLOS,μετά την αφόδευση να τραβάς το νιαγάρα,ανάγωγε!

Παναγιώτης είπε...

@ Μεταξόπουλος:

Αυτά όλα που λες, τα κάμνεις copy - paste από το φυλλαδιούι της εδον σωστά; Αποκλείεται να κόψει ο νους σας έτσι πράμα, χωρίς να σας τα δώσουν να τα μάθετε σαν το ποίημα

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Παναγιωτη, πολυ εξυπνο και πρωτοτυπο αυτο που ειπες! θα το σημειωσω κατω, πρωτη φορα το ακουω! καλαν ρε, λιος σεβασμος στις 234 και κατι χιλιαδες που εμπιστευτηκαν τις τυχες τις πατριδας αυτης στον Δημητρη Χριστοφια, δεν υπαρχει?? το ξαναλεω, αλλο η κριτικη, αλλο η σατυρα, αλλο η αντιπολιτευση, και αλλο ο απροσωπος χλευασμος ηγετη κρατους, ποσο μαλλον του δικου μας! μερικοι δεν θελουν λυση απο τον Χριστοφια?? να μας το πουν ξεκαθαρα! Σας το ειπαμε 1,2,3, 15 000 000! Αυτες οι θεσεις στο κυπριακο, προυπηρχαν, πως να το κανουμε! το κυπριακο δεν ξεκινησε πριν 19 μηνες απο μια ασπρη κολλα! Οσο για τον ευρωπαικο παραγοντα που επικαλειστε συνεχως, να υπενθυμησω απλα οτι η Ε.Ε. ηταν συμφωνη με το σχεδιο Αναν! Τα λογια του ΚΥΡΗΚΑΙΑΝΤΑ και του αναπληρωματικου ΡΗΓΑ, αστε τα στην παντα. Αν δεν μπορειτε να δεχτειτε την αληθεια, δικο σας το προβλημα.