Έπεσαν οι μάσκες για τον Yeni-Politis

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Στη φωτογραφία η παρουσίαση του project για το νέο προφίλ του Yeni-Politis στα γραφεία της εταιρείας. Πίσω διακρίνονται οι τιμητικές διακρίσεις της εφημερίδας με κυριότερη το βραβείο της ερυθράς ημισελήνου

Το γιατί Yeni-Politis μάλλον το γνωρίζετε όσοι διαβάζετε έστω και αραιά αυτό το ιστολόγιο.

Τις διαφωνίες μας με τη γραμμή που εκφράζει επίσης τις γνωρίζετε. Τις έχουμε άλλωστε τονίσει σε δεκάδες αναρτήσεις μας. Έχουμε ασχοληθεί και προσωπικά με συγκεκριμένους αρθρογράφους που θεωρήσαμε ότι 'ευκάλαν τζιαι το σιηνίν τζιαι το παλλούτζιν' ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια των 'υποχωρήσεων για χάρη του οδυνηρού συμβιβασμού. Ξεπέρασαν πολλές φορές και τα όρια του ίδιου το ενδοτισμού τους...

Παρ' όλα αυτά, στο πίσω μέρος του μυαλού μας τρέφαμε πάντα μια ελπίδα. Μια κρυφή ψευδαίσθηση βρε αδελφέ. Ότι η χάσμα απόψεων που μας χωρίζει μας έκανε να τους βλέπουμε με καχυποψία. Ότι τελος πάντων είναι απλά ενδοτικοί, τίποτε χειρότερο.

Δεν θα προκαταβάλουμε τη σκέψη σας. Δεν θα πούμε πολλά, δεν θα σχολιάσουμε, δεν θα αναλύσουμε. Θα παραθέσουμε απλά απόσπασμα από άρθρο ημερομηνίας 10 Μαρτίου 2010 σχετικά με την απόφαση του Ε.Δ.Α.Δ να αναγνωρίσει τη ισχύ των αποφάσεων της 'επιτροπής αποζημιώσεων' του ψευδοκράτους. Θα θέσουμε κάποια ερωτήματα και τα σχόλια δικά σας.


Πολίτης 10/03/2010

ΕΔΑΔ: Υπάρχουν και θετικά

Η απόφαση του ΕΔΑΔ δικαίως δυσαρέστησε αρκετούς, ωστόσο μια νηφαλιότερη ανάγνωσή της, πέρα από τα πολλά αρνητικά, θα καταγράψει και αρκετά θετικά τα οποία μπορεί να αποβούν καθοριστικά στην περαιτέρω διαπραγμάτευση του Κυπριακού:

* Καταρχάς η απόφαση δεν αναγνωρίζει το ψευδοκράτος και τους θεσμούς του. Αναγνωρίζει την Τουρκία (και με δική της πλέον παραδοχή) ως κατέχουσα δύναμη της βόρειας Κύπρου, επί του εδάφους της οποίας λειτουργούν εντεταλμένα από αυτήν όργανα και κατ' επέκταση υποτελή προς αυτήν.

* Η απόφαση του ΕΔΑΔ αναγνωρίζει το δικαίωμα ιδιοκτησίας των Ε/Κ προσφύγων στο Βορρά (και κατ' επέκταση των τ/κ στο Νότο) όπως αυτό ίσχυε πριν από το 1974. Βεβαίως σε αρκετές περιπτώσεις αναγνωρίζει δικαίωμα χρήσης σε Τ/Κ επί ε/κ περιουσιών, ωστόσο η τελική διευθέτηση θα πρέπει να δοθεί ενώπιον του δικαστηρίου και με βάση τις οδηγίες που έχει δώσει το ΕΔΑΔ


* Με βάση τα πιο πάνω, οι Τ/Κ, οποιαδήποτε ανάπτυξη κι αν επιχειρήσουν επί ε/κ γης, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να έλθουν σε συμφωνία με τον Ε/Κ κάτοχό της για να διευθετηθεί το τελικό νομικό καθεστώς ιδιοκτησίας της γης ή του υποστατικού.

Εν ολίγοις
η απόφαση του ΕΔΑΔ ίσως δίνει διέξοδο και στην ε/κ και στην τ/κ πλευρά να καθορίσουν τη συζήτηση του περιουσιακού κατά ένα τρόπο που ίσως δώσει κάποιες διεξόδους. Σήμερα η ε/κ πλευρά στις συνομιλίες θέτει ως κόκκινη γραμμή το first option των ιδιοκτητών Ελληνοκυπρίων σε ό,τι αφορά τη συζήτηση του περιουσιακού, ενώ η τουρκοκυπριακή προτάσσει το first option των Τ/Κ χρηστών. Η απόφαση του ΕΔΑΔ ίσως λύσει το γόρδιο δεσμό αναζητώντας μια ισορροπία σε ό,τι αφορά την προτεραιότητα μεταξύ ιδιοκτησίας και χρήσης, κινούμενο στην πολιτική αρχών που ήδη οι δύο ηγέτες εξήγγειλαν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο, επιστροφή, ανταλλαγή, αποζημιώσεις.

Εν κατακλείδι η απόφαση του ΕΔΑΔ όσο κι αν δεν μας αρέσει ίσως σύντομα αποδειχθεί (ιδιαίτερα για τους Τ/Κ που πανηγυρίζουν) ότι είναι περισσότερο ισορροπημένη απ' όσο φαίνεται. Το κυρίαρχο μήνυμα που στέλνει κατά τη δική μας άποψη και στις δύο κοινότητες είναι ότι η εκκρεμότητα δεν ευνοεί κανέναν.

Μερικά μόνο ερωτήματα (με ενδοτική πάντα διάθεση):
  • Δηλαδή η μόνη οδός για να δοθεί διέξοδος και να λυθεί ο γόρδιος δεσμός είναι η αναγνώριση της επιτροπής αποζημιώσεων του ψευδοκράτους;;;
  • Ξεμείναμε από δικαστικές αίθουσες και δικαστήρια σε Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση και είπαμε να αποκεντρώσουμε τις αρμοδιότητες;;;
  • Και από πότε η επιτροπή είναι της Τουρκίας και όχι του ψευδοκράτους;;;
  • Μήπως δεν είναι ο Πολίτης που την χαρακτήριζε ως τέτοια μέχρι πρόσφατα;;;
  • Κι αν πανηγυρίζει ο Yeni-Politis που αναγνωρίζει -λέμε τωρά - την επιτροπή ως Τούρκικη το Ε.Δ.Α.Δ, αφού η Τουρκία είναι αρμόδια ως κατοχική δύναμη, τότε γιατί δεν βγαίνει με πρωτοσέλιδο ο ΠΟΛΙΤΗΣ απαιτήσει απευθείας συνομιλίες με την κατοχική δύναμη;;;
Σχόλια και συμπεράσματα δικά σας.


Για το Χριστόφιας - Watch


Ευρυβιάδης

22 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΙΣΟΒΙΤΗ ΚΙΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ;

Τα ερωτήματα παραμένουν.

Ο Κίτας ΠΑΡΑΝΟΜΑ κυκλοφορούσε ελεύθερος και ανενόχλητος επί πολλούς μήνες, διαμένοντας σε ιδιωτικό νοσοκομείο, κάνοντας "μπίζνες" μέρα-νύκτα.

Σήμερα, αυτοί που τότε τον κάλυπταν (προεδρικό, υπουργείο δικαιοσύνης, αστυνομία)...

...και που αργότερα μιλούσαν για "σερβικές μαφίες", εθνικιστές, χρυσή αυγή, προβοκάτσια, οικογένεια Τάσου (!), κλπ.,

...και που συνελάμβαναν Ελλαδίτες ΕΠΥ,

...οι ίδιοι που μας έλεγαν ότι τουλάχιστον έξι άτομα χρειάζονται για να μεταφέρουν την πλάκα του τάφου κλπ,

...σήμερα μας λένε ότι ο Κίτας και δύο φίλοι του, είναι πίσω από την κλοπή,

...και καλά, ο Κίτας είναι σήμερα φυλακή, την πλάκα την μετακίνησαν δύο χωρίς τσίλιες, ή ένας και ο άλλος φύλαγε τσίλιες;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

Πολύ σωστά, η οικογένεια Παπαδόπουλου ζητά να μάθει ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός.

Όσο για την αναβάθμιση Κίτα σε "Ρομπέν των Δασών" από το καθεστώς και τα ΜΜΕ που ελέγχει είναι από χυδαία εώς ανησυχητική.

Ο Κίτας είναι ένας ΑΛΗΤΗΣ που ΒΙΑΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ και ΕΘΑΨΕ μια κοπέλλα για όσους θυμούνται.

Εκτός και αν το γεγονός ότι ΔΕΝ ήταν "χαμηλοβλεπούσα Κυπριοτοπούλα" αυτό σημαίνει ότι "τα ήθελε."

Σε οποιαδήποτε ΚΑΝΟΝΙΚΗ χώρα στον κόσμο θα ήταν (στην καλύτερη περίπτωση) κλειδωμένος επί ζωής, αντί να απολαμβάνει υπερδικαιώματα και να έχει κάλυψη για τα πάντα.

Σε αρκετές μάλιστα χώρες θα ήταν ήδη στο χώμα μετά από θανατική ποινή και κανένας δεν θα τον ήξερε.

Στην Κύπρο όπου οι προδότες γίνονται μεγάλοι και τρανοί και κυκλοφορούν ελεύθεροι και δειπνούν και φωτογραφίζονται ακόμα και με τον Ενρτογκάν ή βγαίνουν στον αέρα από τον Άστρα, ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ μετατρέπεται σε "Ρομπέν των Δασών" και οι οικογένειες των θυμάτων χλευάζονται και γελειοποιούνται αφού τολμούν να ζητούν δικαιοσύνη.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,είδε σε κανένας ψυχίατρος τελευταία;

Unknown είπε...

ARXIEPISKOPE AFIERVMENO APO TOYS TOYRKOYS ADERFOYS MAS

POY EINAI H KYPROS OEO POY EINAI H KYPROS OEO

http://www.youtube.com/watch?v=6gNMYhboMLc

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

ΝΕΝΕΚΙΑ ΜΕΙΩΔΟΤΕΣ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ.......

ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=EnNazaU8qiE

ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΑΓΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ

Unknown είπε...

ANTE KAI ENA ΄ΚΩΜΙΚΟ΄ ΦΙΛΜΑΚΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=PkPEZ2JAHuk

Unknown είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=iEy6SjRnU-o

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,τους κανονικούς πελλούς τα Σαββατοκυρίακα πιάνει τους η κατάθλιψη.Εσένα γιατί σε έπιασεν η έξαρση;Κάφκει ακόμα το 2,56% της ηρωικής κλανιάς στο ΤΕΠΑΚ;ΕΡΚΟΥΝΤΑΙ ΤΖΙ'ΆΛΛΟΙ ΠΆΤΣΟΙ ΤΟΎΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΈΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΈς ΕΚΛΟΓΈΣ!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ οριων-κατα κοσμο Χριστο,

ΚΥΡΙΑΚH ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΣ, ΝΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ"
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΧΩΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μας ρωτάτε για ποιό λόγο δεν υπογράφουμε τα μηνύματα μας με τα πραγματικά μας ονόματα.

Και σας απαντούμε:

ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ σας, τους δολοφόνους και τους βιαστές που έχετε στο τσεπάκι σας και τους μπράβους σας και τους υπουργούς σας και την αστυνομία σας και την μυστική και την φανερή και τους ΚΥΠατσήδες σας και το CID σας.

Φοβόμαστε για τα παιδιά μας και τις οικογένεις μας. Διότι είστε ΣΚΑΤΑΔΕΣ και ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

Δεν φοβόμαστε για μας. Εμάς θα μας μάθετε. Όταν έρθει η ώρα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ KAI TOΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΑ.

Ρήγας

Unknown είπε...

Διαφώνησαν για την προτεραιότητα των λύσεων του περιουσιακού οι κύριοι Αναστασιάδης και Ταλάτ. Ο αρχηγός της ε/κ αντιπολίτευσης έθεσε την αποκατάσταση ως πρώτη επιλογή ενώ ο ηγέτης των Τ/κ την αποζημίωση.

Compensation, exchange και τελευταία η restoration (αποκατάσταση) ήταν η σειρά λέξεων του κ. Ταλάτ...
Εγώ θα προσέθετα και τη λέξη masturbation (αυτοϊκανοποίηση) στη συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών, γιατί αυτή η λέξη εκφράζει περισσότερον τη στάση της πλευράς μας, η οποία επί δεκαετίες είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά τα νομικά όπλα που μας παρείχαν οι αποφάσεις των Η.Ε., αλλά και ευρωπαϊκές (βλέπε Όραμς κτλ.), αλλά, αντί γι' αυτό, επέλεξε την τακτική του «χαϊδέματος» της άλλης πλευράς, της πλευράς των ισχυρών, μήπως και χαλάσει η εικόνα του καλού παιδιού, που βλακωδώς καλλιεργήθηκε από το ’74 ίσαμε σήμερα.
Αποτέλεσμα, η αναγνώριση επιτροπών, υποτελών στον νεοσουλτάνο-θύτη και η εξωφρενική ανύψωση της Τουρκίας σε χώρα που, ενώ θα έπρεπε να καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου, ανεδείχθη σε εσωτερική δύναμη που, άκουσον-άκουσον, παράγει δίκαιο!
Όλα αυτά τα ιλαροτραγικά συμβαίνουν την ώρα που η Γη των πατέρων μας συνεχίζει να ξεπουλιέται όσο-όσο σε ξένους εμπόρους των εθνών. Χωρίς ντροπή οι πολιτικάντηδες, που μας κυβερνούν, έρχονται τώρα να κατηγορήσουν τον αθώο Ε/κ πρόσφυγα, που προσέφυγε στο ΕΔΑΔ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,κανένας δε σε ρώτησε γιατί δεν υπογράφεις με το όνομά σου. Την έννοια σου έχουμε!Τώρα αν σου αρέσει η αυτοηρωοποίηση ή αν πάσχεις από μανία καταδίωξης,δικό σου πρόβλημα!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,πού βρίσκεται η απόφασή σου να κυκλοφορείς κάθε μέρα με αναμμένα φώτα για να ξυπνήσεις τους Κυπρίους που ζουν υπό τυραννικό καθεστώς,χωρίς να το καταλαβαίνουν;Την εφαρμόζεις ή έκατσεν η μπαταρία σου και η πυρά σου;Όσο ο άλλος που έβλεπε αμέτρητα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους της Πάφου με αναμμένα φώτα;Είστε οι ίδιοι που βλέπατε φάλαγγες αγανακτισμένων φοιτητών να φεύγουν από τις "προδοτικές" παρατάξεις και να πυκνώνουν τις τάξεις της "ανυπότακτης" ΕΔΕΚ!Και τις πύκνωσαν με το αξιολύπητο 2,56%(πτώση 30%). ΕΔΕΚ Η.Β.,είπες τίποτα;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Είναι αλήθεια ότι η αδερφή του Κίτα είναι κολλητή με την κόρη του Χριστόφια;

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπίσκοπε,

Όταν εγώ απευθύνομαι στο ΚΑΘΕΣΤΩΣ και απαντάς ΕΣΥ (!) και λες

>Την έννοια σου έχουμε!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ;

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ;

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,να υποθέσεις ότι είμαι οπαδός του καθεστώτος.Ξέρεις,υπάρχουν και τέτοιοι!

Mario είπε...

Αίαντας,

Τις ίδιες βλακείες που βάζουνε οι Τουρκοι στο youtube τις βάζουνε και οι δικοί μας. Εδω ας πούμε δες για την μεγάλη ιδέα που έχουμε !!
http://www.youtube.com/watch?v=UHZHng7aEOE

Πάλι οι φανατικοί και απο τις δύο πλευρές λενε τις γνωστές πελλάρες οτι η μια θα κατακτήσει την άλλη. Σοβαροί ανθρωποι δεν ασχολούντε με τον καθένα που μπορεί να λέει οτι θέλει.

Μάριο

Mario είπε...

Αίαντας,

Εδώ μπορείς να βρεί ακόμα ένα. Συμφωνα με αυτο θα κατακτήσουμε ολόκληρη την Ευρώπη μια μερα...

http://www.youtube.com/watch?v=xpiga5idnFc&feature=related

Αυτοί που κάνανε το βιντεο αυτο δεν είναι το ισοδύναμο των Γκρίζων Λύκων στον Ελληνισμό ?

Μάριο

Mario είπε...

Αρχιεπίσκοπος,

Οι φοιτητικές εκλογές τίποτε δεν δείχουν. Εκτος ότι είναι μικρος ο αριθμός, οι φοιτητικες δεν είναι αντιπροσωπευτικο τμήμα του λαού.
Περίμενε σε ενα χρονο και 2 μήνες να δούμε τα αποτελέμστα των βουλευτικών. Εκει θα ξεκαθαρήσουν πολλά.

Μάριο

Mario είπε...

Μαγγανοπήγαδο,

Δηλαδη είναι σωστο κάποιος να φυμώνετε επειδή πιστεύει κατι το αντθετο απο το mainstream ? Δεν μιλώ μόνο για το Κυπριακό αλλα γεννικά.

Θα ήταν καλή ιδέα να διαβάσεις ξανά τα principles της δημοκρατίας.

Όσο για τον Αντρο Κυπριανού δεν τον έχω επειδη σαν ΓΓ του ΑΚΕΛ ταυτόχρονα σημαίνει και εκπτώσεις στην Δημοκρατία. Σαν κόμμα δεν έδειξαν μέσα σε πολλές δεκατίες τις αξίες της Δημοκρατίας.

Μάριο

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μάριε, μα τι μας λαλείς;

Οι πιο mainstream απόψεις εν τούτες του Άντρου και του Ευέλικτου. ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ MAINSTREAM ΑΠΟΨΕΙΣ, όχι εσείς που ακολουθείτε ό,τι πει το κόμμα.

Ο Κίτας έχει γίνει ο κυβερνήτης της Κύπρου με τον ευέλικτο στην εξουσία.

Τώρα βέβαια έχει ρεζιλευτεί και το άλλο το σούργελο ο Μιχάλης Μιχαήλ, ο μέγας καραγκιόζης του διαδικτύου, ο οποίος μας έλεγε πως εν ο Λιλλήκας και οι εθνικιστές που εκλέψαν τον Τάσσο.

Μιχάλη Μιχαήλ: ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ!

Mario είπε...

Εγω συγκεκριμένα δεν ακολουθώ κανένα κόμμα. Μιλώ για το άρθρο για την εφημερίδα Πολίτης.

Πενταρόγιωρκος είπε...

η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΙΣΧΡΗ! ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ μέσα!