ΑΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Ο Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ!

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Έφυγα για Συρία και θα πάρω μαζί μου την Κεντρική Επιτροπή! Θα σας λείψουμε; Ανακοινώνουμε ότι όποιος πρώην πραξικοπηματίας μας πεθυμήσει, μπορεί να έρθει Δαμασκό που έχει ωραία συριακά σιροπιαστά για να τον κεράσουμε.

Το ιστολόγιο "Αντιπαρακμή" έχει αντιληφθεί εδώ και καιρό, ότι τη μεγάλη Επανάσταση, πρέπει να την κάνουμε "Ενάντια στη Βλακεία".

Και οι συναγωνιστές της Αντιπαρακμής, έχουν απόλυτο δίκαιο. Μεγαλύτερο πρόβλημα στην Κύπρο, μεγαλύτερο ίσως και από το ίδιο το Κυπριακό, είναι η Βλακεία.

Σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις Χριστόφια, που συγνώμη που θα το πούμε, αλλά αγγίζουν τα όρια της βλακείας, ότι "νιώθουμε πιο κοντά στους Σύριους παρά στους Έλληνες", η "Αντιπαρακμή" καταλήγει στην ακόλουθη εισήγηση:

"Καλούμε τον Δημήτρη Χριστόφια να πάει να εκτίσει το υπόλοιπο της θητείας του στη Συρία!"

Δεν μπορούμε όμως να υιοθετήσουμε πλήρως την εισήγηση της Αντιπαρακμής. Αλλίμονο στη Συρία με το Χριστόφια να προεδρεύει εκεί. Τίποτα δε θα μείνει όρθιο.

Τους καημένους τους Σύριους τους ρωτήσατε, φίλοι της Αντιπαρακμής;

Αυτό όμως που εισηγούμαστε είναι, εδώ που κατάφερε να φέρει τα πράγματα ο Δ.Χριστόφιας, να μετακομίσει ο ίδιος στη Συρία. Και ας μην ανησυχεί, γιατί δε θα κακοπεράσει.

Άλλωστε, το μονοκομματικό περιβάλλον που υπάρχει εκεί, θα είναι ιδεατό για το Δ.Χριστόφια, που δεν ξεπέρασε ποτέ τα σύνδρομα του μονοκομματισμού.

Θα χρησιμοποιήσουμε μια δική του φράση "Ήρθε η ώρα η Κύπρος να σωθεί" κ. Πρόεδρε. Για κάντε μας τη χάρη και πηγαίνετε στο καλό.

ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH