Ο συκοφάντης Πάγκαλος

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Στη φωτογραφία, δύο περιφερόμενες ντροπές της Ελλάδας!

‘Οποιος επιχειρεί να κατηγορήσει το Βάσο Λυσσαρίδη για οποιαδήποτε εθνική, κοινωνική ή πολιτική ενέργειά του, αποδεικνύεται ψεύτης και συκοφάντης. ‘Οταν η κατηγορία διαφαίνεται από τη στιγμή της διατύπωσης, ότι αποτελεί συκοφαντία, τότε ο συκοφάντης γίνεται καταγέλαστος. Αυτό σκεφτήκαμε, όταν ακούσαμε τον ανεμόμυλο Πάγκαλο, να συκοφαντεί το Βάσο Λυσσαρίδη, ότι δεν ήθελε αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης για λύση του Κυπριακού. Δεν ήταν ανάγκη να μιλήσει καν ο Βάσος Λυσσαρίδης, για να αντιληφθούμε, ότι ο κ. Παγκάλος αποπειράτο να συκοφαντήσει το Βάσο Λυσσαρίδη. Απορήσαμε κι εμείς, όπως και ο γιατρός. Ποια ήταν άραγε τα κίνητρά του;

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε για κίνητρα. Από τότε που, ιδεολογικά, ο κ. Πάγκαλος έχει μεταλλαχθεί, έχει γίνει αγνώριστος. Η συμπεριφορά του είναι αλλοπρόσαλλη και ανεξήγητη. ‘Αραγε είναι τύψεις; Δεν ξεχνούμε , ότι κι αυτός τάχθηκε υπέρ του σχεδίου Ανάν, χωρίς να το διαβάσει. Ξέρουμε πως μας θεωρεί ξεροκέφαλους, γιατί διατηρούμε εθνική αξιοπρέπεια και δεν υπακούομε στα κελεύσματα των μεγάλων αφεντικών του κόσμου.

Αν εμείς είμαστε ξεροκέφαλοι, επειδή ψηφίσαμε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, τότε για τον Πάγκαλο, ο Βάσος Λυσσαρίδης είναι ο μέγας ξεροκέφαλος. Γιατί μια ολόκληρη ζωή αρνείται να υποταχθεί, αρνείται να διπλώσει τη σημαία του αγωνιστή, αρνείται να υποκύψει στις πιέσεις και τους εκβιασμούς, είναι πάντα μπροστά από όλους μας, σημαιοφόρος και καθοδηγητής.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης είναι το ζωντανό σύμβολο της εθνικής αξιοπρέπειας, της αγωνιστικότητας και της διεκδικητικότητας. Χάσαμε τον Τάσσο Παπαδόπουλο, χάσαμε τον ηγέτη τους ΟΧΙ. ‘Εχουμε όμως ακόμα ζωντανό ανάμεσά μας το Βάσο Λυσσαρίδη, που έχει πάντα το κεφάλι ψηλά και μπορεί κάθε στιγμή να απαντά και να διαψεύσει συκοφάντες, σαν τον Πάγκαλο.

Για μια ακόμα φορά ο Πάγκαλος γελειοποιήθηκε. Προσπάθησε να μασήσει τα λόγια του και να συνεχίσει τη συκοφαντία, επικαλούμενος συναντήσεις σε άλλες χρονιές. Ο Βάσος Λυσσαρίδης, ευγενικός αλλά καυστικός και με το χαμόγελο στα χείλη τον διέψευσε και πάλι , λέγοντας ξανά τα αυτονόητα και μάλιστα μπροστά του. Ο Πάγκαλος σιώπησε και αποχώρησε. Ντροπή του.


Στη φωτογραφία, δύο περιφερόμενες ντροπές της Κύπρου (δεν πάμε πίσω δυστυχώς)

Ο Πάγκαλος υπήρξε κάποτε. Τώρα πια, για μας, δεν υπάρχει. ‘Εχει βυθιστεί στην ανυπαρξία, στην οποία τον οδήγησαν οι εθνικά απαράδεκτες μεταλλάξεις του. Ο Βάσος Λυσσαρίδης, όμως υπάρχει και θα υπάρχει πάντα, όπως υπάρχει πάντα ο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Αυτοί οι δυο αγωνιστές από τον καιρό της ΕΟΚΑ, ως τις ημέρες του δημοψηφίσματος, που διέσωσε την Κυπριακή Δημοκρατία, είναι τα περήφανα σύμβολα της αγωνιστικότητας και της αντίστασης μας. Δεν διατάζαν ποτέ να τα βάλουν με όλους, όταν σκοπός ήταν η σωτηρία του Ελληνισμού της Κύπρου. Ο κ. Πάγκαλος είναι μια παρανυχίδα, που περνά απαρατήρητη. Να πάει στο καλό και ας μη ξανάρθει στην Κύπρο. Μας προκαλεί αναγούλα, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.

Θεόφιλος για το Christofias-Watch

108 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

"...Ο Βάσος Λυσσαρίδης, όμως υπάρχει και θα υπάρχει πάντα, όπως υπάρχει πάντα ο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Αυτοί οι δυο αγωνιστές από τον καιρό της ΕΟΚΑ, ως τις ημέρες του δημοψηφίσματος, που διέσωσε την Κυπριακή Δημοκρατία, είναι τα περήφανα σύμβολα της αγωνιστικότητας και της αντίστασης μας..."-ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ:..."ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1959-60 ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΖΥΡΙΧΗΣ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 2004 Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΩΝ 100000 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙ-ΚΩΛΑΚΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ 100 ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΟΥ!"

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Και ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ θλιβερέ Επαγρυπνίτη Anef_Oriwn, να μιλάς έτσι για το Γιατρό και τον Τάσσο;

Που όταν γινόταν το πραξικόπημα, εσύ έπαιρνες το δίσκο με τα καρυδάκια και τα παγωμένα νερά για να φιλέψεις τους πραξικοπηματίες; Που μετά την εισβολή, όταν ο λαός μας μετρούσε τους νεκρούς του, εσύ συνόδευες το Φάντη και τον Εζεκία στο Λονδίνο ως αχθοφόρος των αποσκευών τους, όταν προσπαθούσαν να πείσουν το Μακάριο να μην έρθει πίσω στην Κύπρο. Που μετά τη δεύτερη εισβολή, υποστήριζες την άμεση νομιμοποίηση της κατοχής και την ομοσπονδιακή "λύση" διχοτόμησης. Που όσα χρόνια πέρασαν λυμαινόσουν με τα φιλαράκια σου την αφελή εργατική τάξη που σας έδινε απλόχερα εισφορές και αγόραζε τους λαχνούς των εράνων σας, για να περνάτε εσείς σαν βασιλείς. Που χρησιμοποιούσατε το Ανατολικό Μπλοκ, αντί για προώθηση των δικαίων της Κύπρου, για να στέλνετε τα εν δυνάμει στελεχάριά σας για δωρεάν σπουδές εις βάρος του σοβιετικού λαού. Που κάνατε τέχνη το διχασμό του λαού και την πραξικοπηματοκαπηλεία για να παίρνετε ψήφους, ενώ την κρίσιμη ώρα το φιλεύατε με καρυδάκια. Που προβήκατε σε καιροσκοπικές συμμαχίες, για να υλοποιήσετε τον τελικό σας στόχο, για να πάρετε στο τέλος εσείς την εξουσία. Που γεμίσατε τα κόμματά μας, ιδίως την τιμημένη ΕΔΕΚ μας, με πρακτορίσκους σας, που ένας ένας επιστρέφουν τώρα σε εσάς. Που όταν πήρατε την εξουσία, από κομμουνιστές γίνατε χρήστες λιμουζίνων και ιδιωτικών jet.

Είστε η μεγάλη απάτη της Κύπρου και εσείς και εσύ προσωπικά θλιβερέ Επαγρυπνίτη που ζεις παρασιτικά εις βάρος των άλλων αφελών που δουλεύουν πραγματικά και κοπιάζουν για να συντηρούν τα κομματικά ακελικά παράσιτα.

Και αν υπάρχει κατοχή, είναι σε μεγάλο βαθμό γιατί ο παρασιτικός σας ρόλος και ο κρυφοκληριδισμός σας, επέβαλαν τον ευνουχισμό του απλού φιλότιμου καθημερινού Κύπριου, τη μετατροπή του σε ένα εγωϊστικό ζώο, που επιδιώκει βόλεμα, διορισμό και προαγωγή για τον ίδιο και τα παιδιά του, κυνήγι και σούβλες, ποδόσφαιρο, σπίτι και καλό αυτοκίνητο.

Εσείς τα κομματικά βολεμένα στελεχάρια του ΑΚΕΛ, είστε οι ντροπές του κυπριακού ελληνισμού. Τα εμέσματα των σύγχρονων καιρών. Τα κατακάθια της Ιστορίας.

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,από τι ακριβώς είπαμε ότι πάσχεις;Από ναρκοληψία ή από ιδεοληψία;Γράφει ο arxiepiskopos,απαντάς σε κάποιον Anef Oriwn!Επί του προκειμένου:διαφωνείς ότι το 55-59,ως κακή πολιτική επιλογή οδήγησε στη Ζυρίχη;Ή ότι οι υποσχέσεις του 2004,δηλ.πέστε ΟΧΙ και θα φέρουμε μια ευρωπαϊκή λύση,αποδείχθηκαν χίμαιρες και στο βωμό αυτής της χίμαιρας 100000 πρόσφυγες έμειναν με τη βαλίτσα-για να μην πω κάτι άλλο-στο χέρι;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Στον εξευτελισμό της Ζυρίχης μας έφερε το ΑΚΕΛ που δε συμμετείχε στον ένοπλο αγώνα και η καραμανλική εξουσία στην Ελλάδα.

Όσο για το Σχέδιο Ανάν, το οποίο αναμασάς Anef_Oriwn, δεν πρέπει να λογοδοτούν όσοι το καταψήφισαν, αλλά εσείς που προσπαθείτε να το επαναφέρετε, ενώ τάξατε ψευδώς ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ στο λαό. Και αν ήταν τόσο καλό το Σχέδιο Ανάν, γιατί δεν είχατε την τόλμη να το καταψηφίσετε κι εσείς όπως τα ετεροθαλή αδελφάκια σας του κληριδικού ΔΗΣΥ;

Όσο για το χαρτί της Ευρώπης, αν δεν μπορέσουμε ποτέ να αξιοποιήσουμε, είναι γιατί ΕΣΕΙΣ το κάψατε οριστικά.

Πάντα ο ρόλος σας αυτός ήταν. Πάντα οι πεμπτοφαλαγγίτες.

Επί της δικής μου ουσίας, δηλαδή του ρόλου του ΑΚΕΛ, πως απαντάς Anef_Oriwn;

Πως απαντάς στα ακόλουθα:

-> Ήταν γλυκοκεραστικός ο ρόλος σας στο πραξικόπημα;
-> Στηρίξατε το μεταπραξικοπηματία Κληρίδη;
->Τον αποκαλούσατε Πρόεδρο;
->Υποστηρίξατε τον κλάδο ελαίας, αλλά επικαλεστήκατε πολύ μετά το πραξικόπημα για να μαζεύετε ψήφους;
->Τρώτε με χρυσά κουτάλια, μετά γαμπρών, γλειφτών και ρουφιάνων;
-> Πως αξιοποιήσατε τη σχέση σας με την ΕΣΣΔ; Για την Κύπρο ή για να σπουδάζετε τα εν δυνάμει κομματόσκυλά σας;
-> Γεμίσατε τα κόμματα με πρακτορίσκους σας;
-> Υποστηρίζετε τη ΔΔΟ μαζί με τον Ντενκτάς και τον Κληρίδη;
-> Επιδιώξατε ή όχι τον ευνουχισμό των Κυπρίων; Σβήνατε ή όχι αντικατοχικά συνθήματα για να γράφετε "Εμπρός για ψηλότερο βιωτικό επίπεδο", επιβάλλοντας τον ευνουχισμό του απλού φιλότιμου καθημερινού Κύπριου, τη μετατροπή του σε ένα εγωϊστικό ζώο, που επιδιώκει βόλεμα, διορισμό και προαγωγή για τον ίδιο και τα παιδιά του, κυνήγι και σούβλες, ποδόσφαιρο, σπίτι και καλό αυτοκίνητο;
-> Ήταν καιροσκοπική η στήριξη του Τάσσου εκ μέρους σας ή ήταν ειλικρινής (Γιατί εσύ ομολόγησες ότι τον χρησιμοποιήσατε για να πάρετε εσείς την εξουσία!);
-> Νιώθεις Έλληνας;

Τολμάς να απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά γελοία και παρασιτική σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης; Άχρηστε κομματικέ ακαμάτη που η μόνη σου δουλειά είναι να κάθεσαι σε μια οθόνη και να βρωμίζεις τα αντικατοχικά Blogs!

Anef_Oriwn είπε...

Η.Β.,
Δυστυχώς η κατάσταση ΣΟΥ ΔΕΝ είναι αναστρέψιμη και κατ’ επέκταση ούτε και ιάσιμη! Η οκκά ΣΟΥ εν ττακκουρημένη που τζιαιρόν! Εν τόσα τα κολλήματα τζιαι οι εμμονές ΣΟΥ, τζιαι τόσες οι ηλιθιότητες τζιαι οι βλακείες που σερβίρεις, που ΔΕΝ αξίζει τον κόπο να ασχολείται κάποιος μαζί ΣΟΥ! Τι συζήτηση και κουβέντα να κάμουμε με κάποιον που εδώ και μήνες έχει ματσουκώσει ο νους του και πιστεύει ότι ο Anef_Oriwn και ο Arxiepiskopos, είναι το ίδιο πρόσωπο;! Ειλικρινά ρε Η.Β. αν αυτή την προβοκατόρικη διαστρέβλωση που σκόπιμα αφήνουν να πλανάται στο αέρα τα “Κοπέλια” της Επιτροπής την πιστεύεις, τότε είσαι πραγματικά για λύπηση – και για το I.Q. ΣΟΥ και για την ψυχονευρωτική ΣΟΥ κατάσταση! Είναι να ΣΕ κλαίνε και οι ρέγγες [που λένε]! Σκέφτουμαι που λες να εισηγηθώ στον φίλτατο Arxiepiskopo [τον original], να κανονίσουμε να ΣΕ επισκεφτούμε από κοινού για να ΣΟΥ αποδείξουμε πως είμαστε δύο διαφορετικά πρόσωπα, γιατί είσαι και κρίμα gamoto! ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ!!! Από καρδιάς πάντως περαστικά!!!

Anef_Oriwn είπε...

Παρεμπιπτόντως Η.Β., εν τζιαι ξέρεις το ότι ο δικός ΣΑΣ ο Γιώργος ο Βαρνάβας εσπούδασε στην πρώην ΕΣΣΔ;

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,θα σου απαντούσα "Ας σου απαντήσει ο ΑΝΕΦ και ας σε λυπηθεί ο Θεός",αλλά απ'ό,τι βλέπω,μέχρι να επιστρέψω,με πρόλαβε...ο άλλος μου εαυτός και το έκανε!Και πάλι περαστικά!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Διαδικτυακέ Επαγρυπνίτη και τα πολλά πρόσωπα, Anef_Oriwn ή arxiepiskopos ή ότι άλλο θέλεις,

Εγώ δε φοβάμαι το διάλογο. Γι'αυτό και θα απαντώ ΠΑΝΤΑ στα ερωτήματα που θέτεις, ακόμη και στα βλακώδη και τα άσχετα. Γι΄ αυτό και για το Γ.Β. που λες ότι σπούδασε στη Σ.Ένωση, το πρόβλημα δεν είναι αν σπούδασε ή όχι κάποιος εκεί, αλλά το ότι το ΑΚΕΛ, αντί να χρησιμοποιά την ΕΣΣΔ για τα εθνικά συμφέροντά μας, την χρησιμοποιούσε για να του σπουδάζει στελέχη.

Επαναλαμβάνω επίσης ΔΕΙΛΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΤΗ, τα ερωτήματά μου και αναμένω ότι κάποτε, θα σταματήσεις να κρύβεσαι πίσω από πομπώδεις ασυναρτησίες και εξυπνοβλακείες και θα τολμήσεις να μπεις σε διάλογο.

Πως απαντάς στα ακόλουθα:

-> Ήταν γλυκοκεραστικός ο ρόλος σας στο πραξικόπημα;
-> Στηρίξατε το μεταπραξικοπηματία Κληρίδη;
->Τον αποκαλούσατε Πρόεδρο;
->Υποστηρίξατε τον κλάδο ελαίας, αλλά επικαλεστήκατε πολύ μετά το πραξικόπημα για να μαζεύετε ψήφους;
->Τρώτε με χρυσά κουτάλια, μετά γαμπρών, γλειφτών και ρουφιάνων;
-> Πως αξιοποιήσατε τη σχέση σας με την ΕΣΣΔ; Για την Κύπρο ή για να σπουδάζετε τα εν δυνάμει κομματόσκυλά σας;
-> Γεμίσατε τα κόμματα με πρακτορίσκους σας;
-> Υποστηρίζετε τη ΔΔΟ μαζί με τον Ντενκτάς και τον Κληρίδη;
-> Επιδιώξατε ή όχι τον ευνουχισμό των Κυπρίων; Σβήνατε ή όχι αντικατοχικά συνθήματα για να γράφετε "Εμπρός για ψηλότερο βιωτικό επίπεδο", επιβάλλοντας τον ευνουχισμό του απλού φιλότιμου καθημερινού Κύπριου, τη μετατροπή του σε ένα εγωϊστικό ζώο, που επιδιώκει βόλεμα, διορισμό και προαγωγή για τον ίδιο και τα παιδιά του, κυνήγι και σούβλες, ποδόσφαιρο, σπίτι και καλό αυτοκίνητο;
-> Ήταν καιροσκοπική η στήριξη του Τάσσου εκ μέρους σας ή ήταν ειλικρινής (Γιατί εσύ ομολόγησες ότι τον χρησιμοποιήσατε για να πάρετε εσείς την εξουσία!);
-> Νιώθεις Έλληνας;

Τολμάς να απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά γελοία και παρασιτική σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης; Άχρηστε κομματικέ ακαμάτη που η μόνη σου δουλειά είναι να κάθεσαι σε μια οθόνη και να βρωμίζεις τα αντικατοχικά Blogs!

arxiepiskopos είπε...

Δειλέ επαγρυπνίτη ΑΝΕΦ,απάντησε στον κολλημένο φίλο μας,εγώ παραδέχομαι ότι η βλακεία είναι αήττητη!

νεος είπε...

Ελπίζω να μεν θεωρηθώ κ εγώ ως έταιρη περσόνα του άνευ αν τολμήσω να μπω σε διάλογο με τον ηνωμένον βασίλειον...!
Ο ρόλος του ΑΚΕΛ στο πραξικόπημα...Μα τα παιθκιά που επέσαν στην Σκάλα από πραξικοπηματίες-οι προδρομίτες- που τους τιμά το ΑΚΕΛ κάθε χρόνο εν ήταν της Εδόν? Τα μπλόκκα που έστειννεν ο Καρράς στη Δερύνεια ήταν για να πιάννει αμπελοπούλια οξά ακελικούς?
Ε, όταν βασίζεις αγαπητέ ΗΒ όλη σου τη επιχειρηματολογία πας το καρυδάκιν, αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι πολλά κοντά στον αποπροσανατολισμόν, για να μεν πω τίποτε άλλο τζιαι να μπω στο παιχνίδι των χαρακτηρισμών...

Τα μόνα που θεωρώ σοβαρά για να ασχοληθεί κάποιος να απαντήσει από τα ερωτήματα που βάζεις είναι το "Υποστηρίζετε τη ΔΔΟ μαζί με τον Ντενκτάς και τον Κληρίδη;" και το αν νιώθει (ο συνομιλητής σου) έλληνας...

Ο Ντενκτάς απόφυγεν όπως το λιβάνι την ΔΔΟ, όπως και οι εθνικιστές στη δική μας πλευρά...τον Κληρίδη δεν τον έκαμεν εξουσία το ΑΚΕΛ και το 1993 αλλά και το 1998...αλλά ο Λυσσαρίδης...και η συνεργασία ΔΗΣΥ-ΕΔΕΚ εν παραπάνω που εμφανής στη βουλή του 2010...

Για το αν νιώθει έλληνας (ο συνομιλητής σου)...ε, πε μας ρε αδελφέ πως εν τούντο συναίσθημαν (να νιώθεις έλληνας) να σου πούμεν αν το νιώθουμεν!
Έσιει δηλαδή συγκεκριμένες επιπτώσεις στην ψυχική σου υγεία, την διάθεση σου...εν ψυχοτρόπον ας πούμεν?
Προφανώς θέλεις να ρωτήσεις αν θεωρεί τον εαυτό του έλληνα τζιαι η απάντηση εν εύκολη: εν έσιει σημασίαν! Σημασία έσιει να νιώθει άθρωπος τζιαι όι κτηνόν!
Γιατί αν είσαι ανθρώπινος τζιαι είσαι με τη πλευρά του δίκιου στην καθημερινότητά σου τζιαι του μόχθου τζιαι της αλληλεγγύης (κι αν φιλοσοφείς τζιαι λλίον τζιαι μορφώνεσαι) τότε εν να νιώθεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ αδελφέ μου, άρα και Έλληνας αν θέλεις...
Δηλαδή οι χρυσαυγίτες που "νιώθουν" έλληνες ή το πιστεύκουν εν καλοί αθρώποι...?

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

1. Τα παιδιά εκείνα στη Λάρνακα, τα επετάξετε έξω από το Κόμμα (περίπτωση Δώρου Χριστοδουλίδη) και ήταν η εξαίρεση.

Την πραγματικότητα την ομολόγησε ο Λ.Σκαλιστής. Και ήταν πολύ τραγική για το Κόμμα σας.

Απλά στη Λάρνακα βρέθηκαν λεβέντες σαν το Δώρο. Όπως έγινε και το 2004, που σας χάλασαν τα σχέδια και τη νέα σύμπλευση με τον Κληρίδη.

2. Αν δεν έχει σημασία το να είναι Έλληνας κάποιος, γιατί θέλετε να επιβάλετε διακρίσεις εις βάρος των Ελληνοκυπρίων, με κριτήριο ότι είναι Έλληνες; Έλληνες για να μας κάμνετε το απαρτχάιντ;

3. Όσο για το αν ο Ντενκτάς απέφευγε τη διζωνική, ε είσαι και ανιστόρητος συν τοις άλλοις φαίνεται! Η διζωνική ήταν ντενκτασικής ζήτησης και έμπνευσης.

Αναμένω όμως τον Anef_Oriwn και όχι τα κοπελλουρούθκια του, τα "Ρίξε κόκκινο..." και τα "Ν.Ε.".

νεος είπε...

'Ωστε, ήταν εξαίρεση τα παιθκιά στην Λάρνακα...έστω...
Η διζωνική φίλε ιστορικέ, εν πριν την ανεξαρτησία που έμπηκε στους σχεδιασμούς των νατοϊκών τζιαι μας φέρνουν προ των τετελεσμένων της κατοχής για να τη δεχτούμε...
Τωρά ίνταλως έγινεν η εισβολή τζιαι ποιες δυνάμεις εφροντήσαν να είναι αντιμέτωπες που το 55' οι δύο κοινότητες τζιαι η διζωνική να αποτελεί την μόνη εναλλακτική, εν μια μεγάλη ιστορία...
Άπαρχαιντ εν τούτο που βιώνουμε τωρά, διχοτόμηση εν η ντε φάκτο κατάσταση, ο εποικισμός εν πραγματικός τωρά, η τουρκοποίηση γίνεται τωρά...τζιαι μεις γυρεύκουμεν αν οι μας λαλούν γιουνάν ή ρουμ στα τούρτζικα...

Ξεκόλλα! Εν γίνεται να δηλώνεις δημοκρατικός τζιαι να θεωρείς (ασπούμεν)την εκ περιτροπής τζαι τη διασταυρούμενη ψήφον, ανάθθεμαν...
Η δικτατορία της πλειοψηφίας εν πιο δημοκρατική που την ποσόστωση των ελληνοκυπριακών ψήφων στην εκλογή τουρκοκύπριου συμ-πρόεδρου?
Εν πιο "ελεύθερον", πιο "πατριωτικό", πιο "έντιμο", πιο "δημοκρατικό" να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά μιαν ταϊβάν που πάνω τους; Μια νέα Σμύρνη? Σύνορα με την Τουρκία?
Η μόνη εναλλακτική είναι μια ισορροπημένη διζωνική (δυστυχώς) με τις λιγότερες νατοϊκές και τούρκικες εξαρτήσεις...
Το πουλλί του ενιαίου κράτους, χωρίς φυλετικές διακρίσεις, επέτασε την πρωταπριλιά του 55'...
Από εκεί και πέρα, όλα δουλεύουν υπέρ της διχοτόμησης...
Τα παιθκιά που θέλεις να σου απαντήσουν εμπίπτουν σε αυτή την περιγραφή...?: "γελοία και παρασιτική σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης; Άχρηστε κομματικέ ακαμάτη που η μόνη σου δουλειά είναι να κάθεσαι σε μια οθόνη και να βρωμίζεις τα αντικατοχικά Blogs!"
Τούτους που θέλεις να συμμετέχουν σε ένα διάλογο πας τες ερωτήσεις σου?

Κανεί ποιον με τούντες μεθόδους, συζήτα ελεύθερα σιόρ, μεν σφυγγεις να δόντια σου, εν τζιαιν κτηνά που έσιεις απέναντι σου, εν αθρώπους όπως εσένα που πολλά απλά τζι ανθρώπινα...ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΝ ΑΠΟΨΗ!

Χαλάρωσε, η επαγρύπνηση κοιμάται...

νεος είπε...

...και για το θέμα Λ. Σκαλιστή...μίλησε ο Μιχάλης...

http://mihalismihail.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

arxiepiskopos είπε...

"...η σταθμισμένη ψήφος που εξισώνει δεκαέξι ελληνοκυπριακές ψήφους με μια τουρκοκυπριακή ψήφο..."(Aπόσπασμα της συνέντευξης Αιμιλιανίδη)-Βεβαίως αυτό που συμβαίνει με τη σταθμισμένη ψήφο είναι ότι διασφαλίζει ότι οι Ε/Κ θα επηρεάζουν τόσο την εκλογή Τ/Κ, όσο και οι Τ/Κ την εκλογή Ε/Κ,δηλαδή κατά 25%.Κι αυτό είναι απόλυτα λογικό,εκτός κι αν έχουμε την απαίτηση να εκλέγουμε εμείς και τον Τ/Κ! Όταν,λοιπόν,ένας έγκριτος,όπως λένε, νομικός,που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα,τολμά να την διαστρεβλώνει,τι απαίτηση να έχουμε τότε από τους ΤΣΙΕΛΕΠΟΥΣ, τους ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥΣ και τους ΕΔΕΚ Πάφου,επι-ντρόπους του μπλογκ,που δεν έχουν καν τη στοιχειώδη νοημοσύνη ώστε να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα;

Anef_Oriwn είπε...

«Κοπελλουρούιν» Νέε [Ελληνοκύπριε],

Εν εί(δ)ες τίποτε ακόμα! Αλλά θα ‘χεις σχηματίσει πλέον πλήρη και ολοκληρωμένη άποψη για το τι εννοεί «διάλογο» ο Η.Β. και πως λειτουργεί όταν κάμνει [ας πούμεν] συζήτηση [sic!] … Αφού ΜΕ καθυβρίσει μ’ αυτά που κι ΕΣΥ ο ίδιος έχεις επισημάνει [«... γελοία και παρασιτική σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης ... Άχρηστε κομματικέ ακαμάτη ...»], μετά έχει και το θράσος [ο φασιστάκος] να μπω σε συζήτηση μαζί του!!! Ο σεβασμός προς την άλλη άποψη δεν είναι απλώς ανύπαρκτος, αλλά αυτή η «άλλη άποψη» αφορίζεται, δαιμονοποιείται και θεωρείται συν τοις άλλοις και προδοτική! [Μίλησε κανείς για φασιστικές νοοτροπίες;] Η έπαρση και η αλαζονεία κυριαρχούν στον λόγο του, ενώ συμπεριφέρεται σαν να τζιαι κρατεί τον Θεό που τ’ αρτζιήθκια [εν τζι’ εκατάλαβεν τι εν να του μείνει αν του φύει ο Θεός!] ... Ειλικρινά διερωτούμαι γιατί ΜΟΥ υποβάλλει τα συγκεκριμένα ερωτήματα, μια και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σημασία οι τυχόν απαντήσεις [ΜΟΥ]. Άσε που τα ερωτήματα ΤΟΥ τα πετάσσει σε στυλ πικκαρισμενου και κιστημένου οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας ... [Μάλλον είναι για «να με κάμει με τα κρεμμυδάκια», όπως έχει πολλές φορές πει, καθότι δηλώνει και λάτρης της ξυδκιάς. Εξ ου και οι πολλές κλανιές που συνεχώς ΜΑΣ αμολά!!!]…

Anef_Oriwn είπε...

Ρε Η.Β.,
Αντιλαμβάνεσαι ότι με τα οπαδο-γηπεδικού στυλ ερωτήματα ΣΟΥ και την εμμονή ΣΟΥ να θεωρείς ότι ο Anef_Oriwn και ο σχολιογράφος Arxiepiskopos, αποτελούν τη νέα έκδοση του VIDAL SASSOON [2 σε 1!] ΣΕ καθιστούν ως την πιο φαιδρά [αλλά παράλληλα και την πιο αξιολύπητη – είσαι κρίμα ρε gamoto τζιαι λυπούμαι ΣΕ!] παρουσία στο διαδίκτυο – ιδιαίτερα μάλιστα όταν ΣΕ πιάννουν οι νευροψυχωτικές ΣΟΥ παραισθήσεις και τα κολλήματα ΣΟΥ!
ΣΟΥ το ‘χω ξαναπεί: Δεν νομίζεις ότι είναι σχιζοφρενικό από τη μια να ΜΟΥ υποβάλλεις [ως ανακριτής της ΕΣΑ] ερωτήματα και να ΜΕ καλείς σε συζήτηση κι από την άλλη να ΜΕ αποκαλείς «... γελοία και παρασιτική σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης ...» και «Άχρηστο κομματικό ακαμάτη ...» Έχεις πάρει παράκρουση και ΣΕ πήραν πρέφα τζι’ άλλοι!!!

Τι θέλεις να πεις Ρεεε Η.Β. όταν ρωτάς «Ήταν γλυκοκεραστικός ο ρόλος σας στο πραξικόπημα;”, θες να πεις ότι ΟΛΟΙ οι ΑΚΕΛικοί στες 15 του Ιούλη του 1974 μαζικά και οργανωμένα κερνούσαν τους πραξικοπηματίες γλυκό καρυδάκι; Αν είχες έστω τζι’ ένα κοκκονόσυκον νουν είχεν να καταλάβεις το μέγεθος της τσιόφτας ΣΟΥ! Αλλά που να το πάρεις πρέφα. ΣΟΥ έχει γίνει αρρωστημένη εμμονή και το επαναλαμβάνεις συνεχώς σαν χαλασμένο γραμμόφωνο!!! [Όπως εμμονές έχετε και με τα βεγγαλικά και τες τσάκρες!] Όμως στη βάση της λογικής ΣΟΥ αυτής [να γενικεύεις ένα μεμονωμένο περιστατικό] διερωτούμαι αν μπορούμε να πούμε ότι ΟΛΟΙ οι ΕΔΕΚίτες είναι χέστηδες και κατούρηδες , επειδή ένας ΕΔΕΚίτης [στη Λάρνακα] τα ‘καμε πάνω του όταν πήγαν να το συλλάβουν οι πραξικοπηματίες στες 15 του Ιούλη του 1974;
Τζιαι ρε πολυπραγματογνώμονα Η.Β., εν ΜΑΣ λαλείς ποιοι ήταν τζιαι οι Υπουργοί με τους οποίους το ΑΚΕΛ συμμετείχε στες κυβερνήσεις του «μεταπραξικοπηματία Κληρίδη»; Μήπως ο Ομήρου;
Και γιατί δεν ΜΑΣ παρουσιάζεις ρεεε Μέγα Φωστήρα Η.Β., έστω κι ένα [ΜΟΝΟ ΕΝΑ] έγγραφο ή δημοσίευμα της μεταπραξηκοπηματικής εποχής [όταν Προεδρεύων της Δημοκρατίας ήταν ο Κληρίδης] που να αποδεικνύει ότι το ΑΚΕΛ αποκαλούσε τον Κληρίδη «Πρόεδρο» κι όχι «Προεδρεύων»; Είναι απλό! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!!
Φυσικά κι ΕΓΩ λαλώ πως ο Η.Β. είναι και Ηλίθιος και Βλάκας, αλλά τούτο το αποδεικνύω ανά πάσα στιγμή με στοιχεία! Αλλά, όπως λαλεί τζι’ ο Arxiepiskopos [ο original], η βλακεία [ΤΟΥ] είναι ανίκητη!!! Κι ΕΓΩ σηκώνω τα χέρια πλέον! Καιρός να [ΤΟΝ] αναλάβουν οι ειδικοί, οι ψυχίατροι!!!

Α, τζιαι ρεεε Η.Β., ο “Ρίξε κόκκινο ...”, εν δικός ΣΑΣ. Προβοκάτορας κι αυτός που το παίζει τάχα ΜΟΥ ΑΚΕΛικός. Κι αυτός κλώνος του Arxiepiskopoυ-Μαϊμού! Τόσα χρόνια στην “Αγρύπνηση” έμαθα να τους μυρίζομαι αμέσως, όπως και τους βλάκες και τους ηλίθιους ...

Τέλος, Η.Β. να ΣΟΥ υπενθυμίσω ότι ακόμα καρτερώ [«μέρα νύχτα»] να ΜΟΥ απαντήσεις,
- Πρώτον, στο ερώτημα ΜΟΥ ποιος είμαι απ’ αυτούς που αναφέρονται στο περιβόητο email της κας Ανθής, και
- Δεύτερον, το έτερον ερώτημα ΜΟΥ, αν δικαιούται ένας ΑΚΕΛικός να εργάζεται στην Cybarco και ποιος νομίζεις ότι είν’ αυτός [ο ΑΚΕΛικός];

arxiepiskopos είπε...

@ Anef_Oriwn

Α α) Κερατούκλη ΑΝΕΦ όταν μιλάς για μένα νε πλένεις το στόμα σου με αντισυπτικό πρώτα !!!

Ββ ) πές μας ποιοι ΑΚΕΛΙΚΟΙ (ονομαστικά) αντιστάθηκαν στην ΕΟΚΑ Β΄ , που και με ποιόν τρόπο αντισταθήκαν.

Όταν ο Μακάριος κάλεσε την ηγεσία του ΑΚΕΛ να πάρει τα όπλα για αντίσταση στην ΕΟΚΑ Β΄ , αυτοί οι αρνήθηκαν.
Το ίδιο έκαναν και οι κομμουνιστές στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 67 , υπακούοντας στις διαταγές της Μόσχας, με αποτέλεσμα η ΕΔΑ να διασπαστεί σε 3 κόμματα. ΚΚΕ εξ. , ΚΚΕ εσς. Και ΚΚΕ μλ.

arxiepiskopos είπε...

@ ex- arxiepiskopos

Αρχιεπίσκοπε Τέως , απόψε στην εκπομπή «Mega Θέμα» του ΜΕΓΚΑ με τον Παύλο Μυλωνά , ο Άριστος Δαμιανού πάλι έκανε ρεζίλι το Μιχαλάκη Κυπριανού !!!!

arxiepiskopos είπε...

@ Anef_Oriwn

ΑΝΕΦ ο καλός καραβοκύρης , από την πρύμνη πιάνεται !!!!

arxiepiskopos είπε...

Απόψε η Μπαρτσελώνα έκανε ρεζίλι τη Ρεάλ!Εσύ,John,γίνεσαι και χωρίς βοήθεια!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef_Oriwn, σε ευχαριστώ για την έστω ημιτελή απάντηση.

1. Η εφημερίδα Χαραυγή εκείνες τις ημέρες, του μεταπραξικοπήματος έτσι αποκαλούσε τον Κληρίδη(Πρόεδρο). Θα παρέχω το σχετικό υλικό στην Επιτροπή

2. Η στάση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ είναι υπό κρίση και όχι του απλού κόσμου, ιδίως των όσων ακολούθησαν την Αντίσταση στη Λάρνακα (δεν τολμάς καν να ψελλίσεις το όνομα του Δώρου Χριστοδουλίδη, θλιβερό πιόνι της Επαγρύπνισης.

Καρυδάκι κερνούσαν στο Καϊμακλί υψηλόμισθα και υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΚΕΛ.

Ή μήπως το αρνείσαι και αυτό θλιβερέ οχετέ και δειλή σκουληκαντέρα του 2ου Γραφείου του ΑΚΕΛ;

3. Όσον αφορά το πως λέγεσαι ή αν περιεχόσουν στο e-mail της Ανθής, είναι κάτι που εσύ γνωρίζεις καλύτερα και το αφήνω σε σένα να το απαντήσεις.

Προσωπικά δε θα με εξέπληττε αν στο email ήσουν και εσύ.

Ούτε το πρόβλημά μου μαζί σου πηγάζει από εκεί.

Πηγάζει από το ότι ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΜΑΙL THΣ ΑΝΘΗΣ.

Από το ότι στηρίζεις, με τη χαφιεδοπρακτορική και πεμπτοφαλαγγίτικη στάση σου τον Οδοστρωτήρα και το Φασισμό.

Από το ότι εσκεμμένα χρησιμοποιείς άλλα bots για να βρωμίζεις αντικατοχικά blogs.

Από το ότι, επειδή δε σου αρέσουν τα λεγόμενα του Γιατρού και επειδή ελπίζετε εκεί στο φασιστικό επιτελείο σας ότι χωρίς το Γιατρό θα μας απορροφήσετε, δείχνεις ηλικιακό ρατσισμό απέναντι στο μεγάλο Ηγέτη μας και λες ότι πρέπει με το ζόρι να κάτσει σπίτι του.

Από το ότι ποτέ δε συζητάς την ουσία, αλλά μόνο προσπαθείς να συγκαλύψεις τον ενδοτισμό του ΑΚΕΛ και της φασιστικής ηγεσίας του.

4. Αναμένω όμως, γελοίο παρασιτικό απόβρασμα του ακελοκληριδισμού, ότι θα έχεις τουλάχιστον την ευθιξία, μιας και απάντησα κι εγώ στα δικά σου ερωτήματα, να απαντήσεις κι εσύ στα δικά μου:

> Ήταν γλυκοκεραστικός ο ρόλος σας στο πραξικόπημα;
-> Στηρίξατε το μεταπραξικοπηματία Κληρίδη;
->Τον αποκαλούσατε Πρόεδρο;
->Υποστηρίξατε τον κλάδο ελαίας, αλλά επικαλεστήκατε πολύ μετά το πραξικόπημα για να μαζεύετε ψήφους;
->Τρώτε με χρυσά κουτάλια, μετά γαμπρών, γλειφτών και ρουφιάνων;
-> Πως αξιοποιήσατε τη σχέση σας με την ΕΣΣΔ; Για την Κύπρο ή για να σπουδάζετε τα εν δυνάμει κομματόσκυλά σας;
-> Γεμίσατε τα κόμματα με πρακτορίσκους σας;
-> Υποστηρίζετε τη ΔΔΟ μαζί με τον Ντενκτάς και τον Κληρίδη;
-> Επιδιώξατε ή όχι τον ευνουχισμό των Κυπρίων; Σβήνατε ή όχι αντικατοχικά συνθήματα για να γράφετε "Εμπρός για ψηλότερο βιωτικό επίπεδο", επιβάλλοντας τον ευνουχισμό του απλού φιλότιμου καθημερινού Κύπριου, τη μετατροπή του σε ένα εγωϊστικό ζώο, που επιδιώκει βόλεμα, διορισμό και προαγωγή για τον ίδιο και τα παιδιά του, κυνήγι και σούβλες, ποδόσφαιρο, σπίτι και καλό αυτοκίνητο;
-> Ήταν καιροσκοπική η στήριξη του Τάσσου εκ μέρους σας ή ήταν ειλικρινής (Γιατί εσύ ομολόγησες ότι τον χρησιμοποιήσατε για να πάρετε εσείς την εξουσία!);
-> Νιώθεις Έλληνας;

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,φα την τωρά!Έβαλες το νου σου με τον πελλόν!Απόν θέλει σφυρκές στον κωμοδρόμον ενν πάει,ελέασιν οι πρωτινοί!Βρομερή σκουληκαντέρα!!!

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε,

Δηλώνω αδυναμία! Το πλάσμα χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική αρωγή. Όμως ΕΓΩ δυστυχώς ΔΕΝ κατέχω την ψυχιατρική!

arxiepiskopos είπε...

Anef_Oriwn
Είδες πολλούς σαν εσένα και τον Αρχιεπίσκοπο Τέως να κατέχουν οτιδήποτε για οποιοδήποτε θέμα ?
Εσείς μάνα μου έχετε υποβληθεί σε λοβοτομή αλλά δυστυχώς η κατάσταση σας χειροτέρεψε αντί να βελτιωθεί. Δεν έχετε καθόλου αυτό το περιβόητο Γνώθι σ΄αυτόν .


Μιχαλάκης Κυπριανού
Άριστος Δαμιανού

Anef_Oriwn είπε...

Θαυμάστε το ύφος και το ήθος του λόγου τού «Έλληνα» [ω αθάνατο (αρχαιο)ελληνικό πνεύμα!], του “Αγωνιστή” [της Δημοκρατίας – «μόνο τούτα που λαλώ εγώ ο Η.Β. εν τα σωστά» – και της Ελευθέριας – της διατύπωσης μόνο άποψης από τον Η.Β. ], του “παραχωρητή Πιστοποιητικών HACCP” πατριωτισμού, ελληνικότητας, φιλοπατρίας και αγωνιστικότητας, του εκ των επίδοξων “σωτήρων” του τόπου από τους τουρκολάγνους και προδότες φιλο-ομοσπονδιακούς [καθώς κι από πάσα νόσο και μαλακία], διαβόητου ΕΔΕΚ Η.Β.!!! «Τούτος», ως γνωστό από τη μια με καθυβρίζει κι από την άλλη με καλεί σε συζήτηση [τρομάρα TOY!]…
Με στολίζει ως εξής στο τελευταίο πιο πάνω σχόλιο του:

1. «… θλιβερό πιόνι της Επαγρύπνισης...» [Αυτός είμ’ ΕΓΩ!]
2. «... θλιβερέ οχετέ και δειλή σκουληκαντέρα του 2ου Γραφείου του ΑΚΕΛ ...» [Και πάλι ΕΓΩ είμ’ αυτός!]
3. «... γελοίο παρασιτικό απόβρασμα του ακελοκληριδισμού ...» [Το βρηκατε – και παλι ειμ’ ΕΓΩ!]
4. «... στηρίζεις, με τη χαφιεδοπρακτορική και πεμπτοφαλαγγίτικη στάση σου τον Οδοστρωτήρα και το Φασισμό ...»
5. «... δείχνεις ηλικιακό ρατσισμό απέναντι στο μεγάλο Ηγέτη μας ...»«μεγάλος ηγέτης» εν ο Λυσσαρίδης!]
6. «... δε συζητάς την ουσία, αλλά μόνο προσπαθείς να συγκαλύψεις τον ενδοτισμό του ΑΚΕΛ και της φασιστικής ηγεσίας του ...» [Ενώ του συγκεκριμένου η δημοκρατικότητα τρέχει που τα ποϊνάρκα ΤΟΥ]

Και μερικά ακόμα εμπνευσμένα σχόλια του Η.Β. [για το άτομο ΜΟΥ] από το Blog του MARINOυ, όπου τόλμησα κι άφησα ένα σχόλιο [link: http://marinoskleanthous.com/gia-tin-axioprepia-ke-to-dikio-mas/]:

1. «... δειλή σκουληκαντέρα του διζωνικού απαρτχάιντ.» [Και πάλι ΕΓΩ αυτός! Όμως λαλείτε «τούτος» ο Η.Β. να ‘ν’ γαστρεντερολόγος;]
2. «... παρασιτικό απόβρασμα του ακελοκληριδισμού…” [ΜΑΣ το ξανάπε τούτο!]
3. «Καλωσόρισε στο blog σου το αμετανόητο αυτό φιλοπραξικοπηματικό διζωνικολάγνο ντενκτασικό περίττωμα του ανανισμού ...» [Και λεξιπλάστης ο Η.Β. – Ζήλεψε τη δόξα του Σάββα Ιακωβίδη]
4. «Είστε αλήτες ρε για τον τρόπο που φερθήκατε στο Δώρο! Ακούτε; Ξιμαρισμένοι, έ ξιμαρισμένοι!);» [Λάθος Η.Β., είμαστε λουμένοι!]
5. «Τρώτε με χρυσά κουτάλια, μετά γαμπρών, γλειφτών και ρουφιάνων;» [Εν τζιαι ξέρει κανένας αν ο Βάσος Λυσσαρίδης επέστρεψε την κυβερνητική κατοικία στην οποία διάμενε;] ...

Μπορεί κάποιος να ΜΟΥ ξηγήξει πως γίνεται από την μια ο Η.Β. να ΜΕ καλεί να κάμουμε συζήτηση [να κουβεντιάσουμε], αλλά συνάμα να με καθυβρίζει κιόλας; Αν δεν κάνω λάθος οι ειδικοί [οι ψυχίατροι] αυτή την συμπεριφορά τη ονομάζουν σχιζοφρενική.

Η.Β.,
Όχι απλώς αρνιέμαι αλλά απαξιώ να ασχολούμαι με υποκείμενα σαν και ΣΕΝΑ. Έχεις όμως τη συμπάθεια μου [μια και είσαι ψυχικά πάσχοντος]. Και σίγουρα ΔΕΝ φταις ΕΣΥ για το κατάντημα ΣΟΥ. Ο περίγυρος ΣΟΥ [οικογενειακός, φιλικός, κομματικός] όφειλε να ΣΕ φροντίσει και να ΣΕ προστατέψει από τέτοιους ψυχονευρωτικούς παροξυσμούς.
Όταν με το καλό θα πάρεις τα χάπια ΣΟΥ και ηρεμίσεις και πάψεις να βρίζεις κόπιασε να τα πούμε! Φυσικά βασική προϋπόθεση είναι επιτέλους να πάρεις το θάρρος και να πεις σταράτα ποιος είμαι – μην το αφήνεις μέσα ΣΟΥ να ΣΕ κατατρώει και μην ΜΕ κρατάς κι ΕΜΕΝΑ σ’ αγωνία! Είμαι ο Χρίστος Χρίστου οξά ο Πιττάτζιης;

Τέλος όψιμε εναγκαλιστή του Δώρου Χριστοδουλίδη, να αναφέρω [μόνο για ιστορικού λόγους] ότι προσωπικά έγραψα για την αντι-πραξικοπηματική δράση του Χριστοδουλίδη πέρσι τον Ιούλη, στην [επετειακή] ανάρτηση ΜΟΥ με αρ. 37/2009 [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2009/07/372009.html και όταν ο τελευταίος είχε ήδη διαγράφει από το ΑΚΕΛ] ...

Unknown είπε...

'Έχει αρκετό καιρό που παρακολουθώ και αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα σκέφτονται πριν να γράψουν. Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε ποιός πριν πόσα χρόνια. Ότι έγινε έγινε και η κατάληξη είναι αυτή που είναι σήμερα.

Άλλοι περνούν καλά, άλλοι πεινούν, όπως ακριβώς ήταν και πριν 10 και πριν 20 χρόνια. Μπορεί να άλλαξαν ρόλοι αλλά καμία σημασία. Πάντα κάποιοι θα πεινούν και κάποιοι άλλοι θα περνούν καλά. Ανάλογα με το ποιό κόμμα βρίσκετε στην εξουσία στην κάθε περίοδο φυσικά. Αυτή είναι η μόνη αποδεδειγμένη πραγματικότητα σε αυτόν τον τόπο. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν υποστηρίζω κανένα πολιτικό. Έτσι μαθηματικά, πάντα εγώ θα πεινώ.

Αν κάποτε υπάρξουν πολιτικοί που γεννήθηκαν μετά το 1974, δεν είναι συγγενείς με παλιό πολιτικό, δεν είναι παιδιά προσφύγων και δεν έχουν δηλητηριαστεί από την Κυπριακή αλαζονεία και μισαλλοδοξία τότε θα το ξανασκεφτώ. Έτσι μεταξύ μας... έτσι άνθρωποι δεν θα υπάρξουν ποτέ στην Κύπρο.

Anef_Oriwn, arxiepiskopos, ΕΔΕΚ Η.Β., Το Μαγγανοπήγαδο, και άλλοι... Δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχολείστε? Το μόνο που όλοι καταφέρατε είναι να δείξετε το νου σας σε όλο τον κόσμο που παρακολουθεί της αναρτήσεις. Δεν μας ενδιαφέρουν τα κονταροχτυπήματα σας, ούτε οι απόψεις σας. Ήταν για πλάκα στην αρχή αλλά αρκετά.

Εμένα με ενδιαφέρει πως θα ταΐσω την οικογένεια μου την αύριο μέρα και όχι ποιός κέρναγε ποιόν στο πραξικόπημα. Τους ένοχους θα τους κρίνει η ιστορία και όχι εσείς. Και είμαι σίγουρος ότι αυτή την γνώμη έχουν οι πλείστοι που παρακολουθούν το blog.

Anef_Oriwn είπε...

Anthony,

Άντε τρέχα να «... ταΐσεις την οικογένεια σου»! Μην χάνεις τον χρόνο ΣΟΥ εδώ...

Unknown είπε...

Μακάρι να μπορούσα να ταΐσω την οικογένεια μου Κύριε Anef αλλά έμεινα χωρίς δουλειά. Τρείς μέρες μετά που παράδωσα ένα Project για το Υπουργείο Παιδείας με απέλυσαν, δύο μόλις μήνες πριν τα Χριστούγεννα. Δεν χρειάζομαι πλέον βλέπεις, έχουμε κρίση. Έτσι μην ανησυχείς για τον χρόνο μου, έχω μπόλικο τώρα.

Anef_Oriwn είπε...

Κι ΕΓΩ κύριε Anthony, υποαπασχολούμαι εδώ και ενάμισι χρόνο και βάλε! Υποθέτω πως για τη δική ΣΟΥ απόλυση πρέπει να φταίει η Κυβέρνηση Χριστόφια!

arxiepiskopos είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!Η Επι-ντροπή ετοιμάζει-λέει-αποκάλυψη-βόμβα!Γνωρίζοντας το ήθος και των νουν των επι-ντρόπων θα διακινδυνέψω κάποιες προβλέψεις για το περιεχόμενο των "αποκαλύψεων".Το πρώτο:ο Λιλλήκκας,μετά από αναλύσεις εθνικής καθαρότητος ευρέθη έχων αίμα της ομάδας "Ε τσακριστόν", απόδειξη πως ήταν εδεκίτης από γεννησιμιού του,μόνον που δεν το ήξερε,γι'αυτό και πρέπει να είναι υποψήφιος της ΕΔΕΚ. Το δεύτερο:o Σοφοκλής Σοφοκλέους δεν είναι γνήσιος εδεκίτης,γιατί σε I.Q test ευρέθη έχων τον μέσον όρον I.Q. Και τελευταίον:ο Χαννίδης διορίστηκε από την κυβέρνηση Τάσσου στο πόστο που διορίστηκε,κατόπιν εισήγησης του Συλικιώτη,που ήταν υπουργός του Τάσσου για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως δούρειος ίππος για να αλώσει το ΑΚΕΛ την ΕΔΕΚ και να καθυποτάξει το αδούλωτο φρόνημά της, όπως συνέβη και πριν λίγο καιρό με τη βομβιστική σε βάρος του οικήματός της επίθεση στον Ψευδά!Αναμείνατε και θα δείτε που θα δικαιωθώ!!!

arxiepiskopos είπε...

@ Anthony
Καλό Κουράγιο κι εύχομαι σύντομα να αποκατασταθείς επαγγελματικά.

arxiepiskopos είπε...

Ο Anef_Oriwn λέει ότι υπο-απασχολείται για πάνω από 1 ½ υπο-χρόνο.
Αυτός είναι και ο κύριος υπο- λόγος που υπο-πήγε υπο-διακοπές 2 φορές το περασμένο καλοκαίρι. Μια υπο-εβδομάδα στο υπο-εξωτερικό και μια υπο-εβδομάδα στα υπο-ορεινά θέρετρα της Κύπρου.

Τον υπο-λυπάμαι τον υπο-άνθρωπο των υπονόμων και υπο-οχετών.
Βέρος σκουληκαντέρας ο Ανεφ !!!

arxiepiskopos είπε...

Ανωτέρω γράφει ο Johnάκος βεβαίως κι όχι εγώ!

Anef_Oriwn είπε...

Αν ήταν η αζούλα πούζα ήταν να πουζιάσει ο κόσμος ούλλος!

arxiepiskopos είπε...

@ Anef_Oriwn
Ούτε τα ψεύδη σου ζηλεύω , ούτε ότι πας 2 φορές διακοπές .
Αλλά πιο πολύ δε ζηλεύω τις δαιδαλώδεις διακλαδώσεις σου !!!!
Σου το ξαναείπα. Ξέρω ποιος είσαι.!!!!!!


@ αρχιεπίσκοπος τέως
Ήθελες πολλά να ήσουν εγώ !!!!
Τουλάχιστον εγώ είμαι σε θέση να καταλαβαίνω τι ακούω , τι βλέπω και τι γράφω.
Χαιρετίσματα από το Μιχαλάκη Κυπριανού .

arxiepiskopos είπε...

Πρρρρ!!!

Anef_Oriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Oriwn είπε...

Προς Arxiepiskopo-Μαϊμού,

Η απαξίωση ΜΟΥ προς το άτομο ΣΟΥ [για την χυδαιότητα και την αισχρότητα ΣΟΥ] είναι δεδομένη. Είσαι ότι πιο ποταπό και τιποτένιο έχω συναντήσει στην blogόσφαιρα! Απλώς ΣΟΥ απευθύνω [χατιρικώς] τον λόγο για να ΣΟΥ πω ότι εκείνος που ΔΕΝ σέβεται [για τους οποιουσδήποτε λόγους] τη ΜΑΝΑ τη δικιά ΤΟΥ, ΔΕΝ μπορεί να σεβαστεί ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ [κι αντιστρόφως], γι’ αυτό και κατανοώ το πως συμπεριφέρεσαι πάνω σ’ αυτό το ζήτημα, όπως επίσης κατανοώ και το ότι η αγαμησιά ή/και το ππεζεβεγκλίκκιν ΣΟΥ, ΣΕ κάμνουν να έχεις φαντασιώσεις με τες γυναίκες των άλλων!!! Η μεγάλη πλάκα είναι που νομίζεις ότι επιτελείς και πατριωτικό έργο μ’ αυτή τη στάση και συμπεριφορά ΣΟΥ [τρομάρα ΣΟΥ]!!!

Όσο για το ποιος είμαι, το ‘πες [κάτω από διάφορα nicks] πολλές φορές μέσα στο παραλήρημα ΣΟΥ [προφανώς μάλιστα βγάζοντας και τα απωθημένα ΣΟΥ, που κι αυτά θα ‘ναι αποτέλεσμα τραυματικών παιδικών βιωμάτων] ... Εν είπες ότι είμαι γιος κάποιας ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ, οξά εν της ΦΙΚΚΟΥΣ που ελάλες ότι είμαι γιος; Α, ρε Johnάκο, απωθημένα που τα ‘χεις!!!

arxiepiskopos είπε...

@ Anef_Oriwn
Άνεφ το τι κουμάσι είσαι φαίνεται μέσα από τα γραφόμενα σου.
Ο γράφων άρχισε να γράφει στα διάφορα μπλοκς από το Σεπτέμβρη με ένα bot. Δεν είμαι πολύ- bot και para – bot όπως η αφεντιά σου.
Δεν φταίμε οι υπόλοιποι, αν εσύ από τις πολλές επισκέψεις σου στο ψυχίατρο έχεις την εντύπωση ότι έγινες ψυχίατρος και κάθεσαι να μας ψυχαναλύεις.

Άτομο του στενού σου κύκλου μου εκμυστηρεύτηκε πριν 4 μήνες ότι ήσουν ένα ψυχολογικό ράκος λόγω επιθέσεων που δεχόσουν από το διαδίκτυο. Για του λόγου το αληθές έχω και μήνυμα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο από το εν λόγο άτομο.
Και ρώτα το ψυχίατρο σου να σου πει ποια άτομα δεν έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει ότι μόνο εσείς οι ψυχικά ασθενείς που δεν ας κάνει κούκου , δεν φαντασιώνεστε.



Τώρα για το ποιος είναι ο πιο ποταπός και τιποτένιος άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα θα το ανακαλύψουν όλοι με τις επόμενες αναρτήσεις μου που θα είναι πιστή αντιγραφή των δικών σου σχολίων.

arxiepiskopos είπε...

Διαβάστε τι απάντησε ο κερατούκλης Άνεφ σε άλλο άτομο στο μπλοκ του Μιχάλη Μιχαήλ .
Θαυμάστε τους τρόπους και το ήθος του 100% κερασοφόρου Anef_Oriwn



Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Σκαλιώτικον καβληντήριν τζιαι λατζιηνάριν,

Τελικά εκατάφερες τα τζιαι εσυγκέντρωσες πάνω ΣΟΥ τα φώτα της προσοχής των σχολιογράφων αυτού του Blog [όπως ο κάθε κκομπλεξικός τζιαι λαφαζάνης επιδιώκει για πάρτη του]. Ο εδώ Blogοδεσπότης μάλιστα [ο Μιχάλης – εναντίον του οποίου έχεις επικεντρώσει τα τσιοφτολογικά πυρά ΣΟΥ, δηλαδίς τες αρλούμπες, ασυναρτησίες, ατεκμηρίωτες λαφαζανιές και τα πολλά κι ανέξοδα μπλα – μπλα ΣΟΥ], ΣΟΥ αφιέρωσε και [το παρόν] ειδικό post!
ΕΣΥ όμως, αντί να μπεις σ’ ένα ουσιαστικό διάλογο και να αποδείξεις αυτά που διατείνεσαι [όπως ας πούμεν τα περί λογοκλοπής – αλλά που τέτοια ικανότητα], συνεχίζεις με πείσμα γαϊδουρινό και συμπεριφορά αυτιστική κι ανοιακή, να μαλακολογείς [και μάλιστα δημοσίως] ως ένας κοινός κι αρρωστημένος μουτσιοπαίκτης [αποκαλώντας μάλιστα τους διαφωνούντες μαζί σου «μαλάκες» - προφανώς εξ ιδίων κρίνοντας τα αλλότρια] ...
Παράλληλα όμως [αν ΔΕΝ το κατάλαβες στο λεω ΕΓΩ], αναδεικνύεις τον Εαυτό ΣΟΥ, σε φωτεινό παράδειγμα πλήρωσης του ρητού “Με του φασίστες ΔΕΝ συνδιαλέγεσαι! Απλώς τους ασσιχτιρίζεις!”
Γι’ αυτό κι ΕΜΕΙΣ οι Επαγρυπνούντες της “Επαγρύπνησης” ΔΕΝ φειδόμαστε χρόνου σε αγρυπνήσεις για να παρακολουθούμε και αν μελετούμε τον φασίζονται λόγο ΣΑΣ! Και στες ιταμές, χυδαίες κι ανοίκειες επιθέσεις και προκλήσεις ΣΑΣ, ρε αγράμματο καθίκι, ν’ απαντάμε με χλεύη και απαξίωση!
Και όταν αναφέρεσαι σ’ ΕΜΕΝΑ να βουτάς πρώτα τα δάκτυλα ΣΟΥ [με τα οποία θα κτυπήσεις τ’ όνομα ΜΟΥ στο πληκτρολόγιο] σε ξύδι για σκοπούς απολύμανσης!!!
Γκέγκε, φασιστάκο;
6/26/2010 12:44 μμ

arxiepiskopos είπε...

Την πιο πάνω ανάρτηση την αντέγραψα από το μπλοκ του Άνεφ.
Ότι έχει σχέση με τον Άνεφ το αντιγράφω και το φυλάω.

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε–Μαϊμού,
Όπως ΣΟΥ έχω ξαναπεί ΔΕΝ έχω ΚΑΜΙΑ διάθεση να πιάσω κουβέντες μαζί ΣΟΥ – όζεις χυδαιότητα και ποταπότητα από παντού! Όμως επειδή έχει πλάκα η υπόθεση που ξεκινήσεις είπα να το συνεχίσω ακόμα λίγο!!! Μεγάλη πλάκα έχει ο τρόπος που προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα σεξουαλικά ΣΟΥ απωθημένα, τα παιδικά ΣΟΥ τραύματα και τες σεξουαλικές ΣΟΥ στερήσεις [όπως την αγαμησιά και το ππεζεβεγκλίκκιν ΣΟΥ – γι’ αυτό και νομίζεις ότι κι ΟΛΟΙ οι άλλοι εν κκεραττάες σαν ΕΣΕΝΑ]!!!
Το σχόλιο ΜΟΥ που παράθεσες αποφάσισε τελικά από που το πήρες – από το Blog το δικό ΜΟΥ όπως λες στο τελευταίο ΣΟΥ σχόλιο με ημερ. 1 Δεκεμβρίου 2010 3:54 μ.μ. ή από το Blog του Μιχάλη όπως λαλείς στο σχόλιο ΣΟΥ με ημερ. 1 Δεκεμβρίου 2010 3:50 μ.μ.. Πάντως για να ΣΕ διευκολύνω είναι από το Blog του Μιχάλη και αποτελούσε σχόλιο για τες τσιόφτες που έγραφε ένα φασιστοειδές που την Σκάλα ονόματι “Σκαλιώτης” - καθόλου παράξενο να ήσουν κι ΕΣΥ! Τόσα bots έχεις κάμει μέχρι τώρα! Τζι’ όποιος έχει μούγιαν μουγιάζεται! [Τώρα που το σκέφτομαι θα ΣΟΥ κάμω κι ΕΓΩ ένα ειδικό αφιέρωμα στο Blog ΜΟΥ και για τα τόσα nicks που έχεις χρησιμοποιήσει και μάλιστα μόνο από τον Σεπτέμβρη και μετά, που όπως διατείνεσαι τότε έσκασες μύτη στην blogόσφαιρα με το χυδαίο Blog ΣΟΥ!]
Πιο κάτω θα παραθέσω και τη συνεχεία της κουβέντας τότε τον Ιούνη στο Blog του Μιχάλη – ένα σχόλιο του Σκαλωτή και μια συ6ντομη απάντηση δικιά ΜΟΥ. Και ειλικρινά χαίρομαι που έβαλες το σχόλιο ΜΟΥ γιατί εκεί υπάρχει κάτι σημαντικό που θέλω να τονίσω: «Με του φασίστες ΔΕΝ συνδιαλέγεσαι! Απλώς τους ασσιχτιρίζεις!» - Κι έτσι κάνω βασικά μαζί ΣΟΥ, άσε που τώρα αποφάσισα να ΣΟΥ δώσω λίγη σημασία!!! Έχει τόσο καιρό που ξεροσταλιάζεις!

Anef_Oriwn είπε...

Πιο κάτω παραθέτω τα σχόλια του “Σκαλιώτη” κι ακόμα ένα δικό ΜΟΥ για να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για το τι λεγόταν στη συγκεκριμένη περίπτωση. [Μια πάγια προσφιλής τακτική των φασιστών είναι να παρουσιάζουν αποσπασματικά και επιλεκτικά ότι τους βολεύει!]

Σκαλιώτης είπε...
Σιγά ρε ‘’εγγράμματοι’ υπαλληλίσκοι του ΑΚΕΛ και της Επαγρύπνησης!

Σιγά ρε Πήττα φωτεινό παντογνώστη που μας το παίζεις και διανοούμενος της τουαλέτας!
Σιγά ρε Πήττα που στενοχωρήθηκα επειδή εσύ ο ψευτοδιανοούμενος και ο συνήγορος του κάθε ρουφιάνου των μπλόγκ με αποκαλείς αγράμματο επειδή δεν ακούω τις μαλακιές σου!

Σιγά ρε Πήττα που έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι διακεκριμένος λόγιος!
Σιγα ρε Πήττα που νομίζεις ότι δεν ξέρω ότι παίζεις το ίδιο παιχνίδι με τον Μιχάλη Μιχαήλ, τον ‘’Anef-Orion’’ και άλλους 2-3 που απλά αλλάζετε ψευδώνυμα για να φανείτε πολλοί! (ή όταν θέλετε να βρίζετε κάποιον απλά βάζετε ένα ψευδώνυμο για να μην εκτεθείτε επειδή στα ‘’σοβαρά’’ σχόλια βάζετε το όνομα σας!)

Σιγά ρε Πήττα φωτεινό παντογνώστη, σιγά ρε ‘’διανοούμενε’’ και ‘’εγγράμματε’’ που παρουσίασες ‘’βιβλίο’’ για τους αρχαίους φιλόσοφους και πως επηρέασαν αυτοί την σκέψη του Μαξ οπού έχει για βιβλιογραφία τις εφημερίδες Χαραυγή, Πολίτη και Ελευθεροτυπία (λείπει η ‘’παρα-γνώμη’’)!

Πήττα ΜΙΞ* (το λογοπαίγνιο αφορά μονό εσένα και την εγγράμματη ξερόλα προσωπικότητα σου και όχι το πατρώνυμο!) είσαι μια Πήττα απ’όλα με λίγα λόγια!

Η να στο πω αλλιώς, ονειρεύεσαι ότι μας έχεις πείσει ότι είσαι λόγιος, άνθρωπος καλλιεργημένος, φιλομαθής, φιλογράμματος, φιλόσοφος, κριτικός τέχνης, πνευματικός, πολυμαθής, λόγιος! Επικοινωνείς με το περιβάλλων, είσαι καλά;

Εγώ Πήττα τουλάχιστον δεν διανοήθηκα να ‘’γράψω’’ βιβλίο για τους αρχαίους φιλόσοφους και ούτε είπα πότε ότι είμαι κάτοχος αυτής της γνώσης, όπως θρασύτητα τόλμησε ο Μιχάλης Μιχαήλ ,ο έμμισθος του ΑΚΕΛ ο φίλος σου και ο συνοδοιπόρος σου!

Εγώ Πήττα ΜΙΞ δεν είμαι φίλος με αποβράσματα της κοινωνίας που πληρώνονται για να περιτριγυρίζουν όλη την μέρα στα μπλογκς και να βρίζουν τους άλλους όπως οι φίλοι σου!

Εγώ Πήττα ΜΙΞ δεν έχω αναρτήσει τις σελίδες όλων των περιθωριακών υπηρετών του καθεστώτος στην σελίδα μου, και ταυτόχρονα να το παίζω διανοούμενος επιπέδου όπως κάνεις εσύ!

Ούτε είμαι ‘’εγγράμματος’’ όπως εσύ, ούτε έχω αποβράσματα φίλους που δολοφονούν την αντίθετη άποψη όπως έχεις εσύ, ούτε όμως παίζω ΠΑΙΧΝΙΔΙ όπως ΠΑΙΖΕΙΣ εσύ!
Άντε τώρα επειδή σας σιχάθηκα ρε εκπρόσωποι του απόλυτου μηδέν ρε υπηρέτες του καθεστώτος!

*Ξεκαθαρίζω, το Πήττα ΜΙΞ αφορά μονό εσένα και την εγγράμματη ξερόλα προσωπικότητα σου και όχι το πατρώνυμο! 6/27/2010 12:38 πμ




Anef_Oriwn είπε...
Καθίκιν Σκαλιώτικο,
Αποκαλύφτηκες, στριμώχτηκες, δεν ξέρεις τι να πεις κι το ‘ριξες στις εξυπνοβλακείες και τις βρισιές – πέραν από τις λαφαζανιές!
Στο καλό και να μας γράφεις! Έχεις πλάκα! Θα ΜΑΣ λείψεις!
[Α, και το «περιβάλλον» γράφεται με όμικρον κι όχι με ωμέγα!]
6/27/2010 1:09 πμ

arxiepiskopos είπε...

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΝ ΤΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ .
ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΡΙΑ Ο ΆΝΕΦ !!!!!!
Μάνα μου ρε ! εν κρίμαν ο κερατωμένος !!!!

Anef_Oriwn είπε...

Τι να πεις κι ΕΣΥ έρμε, καταϊshε(σ)μενε τζιαι ψυχανώμαλε Arxiepiskopε–Μαϊμού-να!!!

«ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΝ ΤΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.» - Είπαμε η περίπτωση ΣΟΥ είναι μη αναστρέψιμη και μη ιάσιμη!

Διερωτούμαι μετά απ’ όλα αυτά που γράφεις και λαλείς [να βρίζεις την μάνα ΜΟΥ μια γυναίκα 75 χρονών], αν μπορείς να σταθείς μπροστά από τον καθρέφτη και να δεις την σκατόφατσα ΣΟΥ! Αν μπορείς και το κάμνεις τότε είσαι ένας φασίστας με περικεφαλαία!!!
Και Με του φασίστες ΔΕΝ συνδιαλέγεσαι! Απλώς τους ασσιχτιρίζεις!

arxiepiskopos είπε...

Ο Anef_Oriwn παραλογίζεται αλλά μην τον παρεξηγάτε !!!
Το ξαναείπα 100 φορές. Ο καημενούλης έχει υποβληθεί σε εγχείρηση ΛΟΒΟΤΟΜΗΣ η οποία όπως δείχνουν τα πράματα απέτυχε.
Μόνο ο ζουρλομανδύας τον σώζει !!!!!!!
Είναι αλήθεια Anef_Oriwn ότι παρακολουθείσαι από ψυχίατρο ?
Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες ήσουν σε ψυχιατρική κλινική ?

Anef_Oriwn είπε...

Τα δικά μας του γειτόνου μας!

arxiepiskopos είπε...

@ Anef_Oriwn
Δυστυχώς η κατάσταση ΣΟΥ ΔΕΝ είναι αναστρέψιμη και κατ’ επέκταση ούτε και ιάσιμη! Η οκκά ΣΟΥ εν ττακκουρημένη που τζιαιρόν! Εν τόσα τα κολλήματα τζιαι οι εμμονές ΣΟΥ, τζιαι τόσες οι ηλιθιότητες τζιαι οι βλακείες που σερβίρεις, που ΔΕΝ αξίζει τον κόπο να ασχολείται κάποιος μαζί ΣΟΥ! Τι συζήτηση και κουβέντα να κάμουμε με κάποιον που εδώ και μήνες έχει ματσουκώσει ο νους του και πιστεύει ότι ο arxiepiskopos είναι πολύ- bot και para – bot.

Anef_Oriwn είπε...

Χαίρομαι που ΜΕ αντιγράφεις! Αν μη τι άλλο αναγνωρίζεις την ανωτερότητα και την ορθότητα της σκέψης ΜΟΥ!!!

Anef_Οriwn είπε...

ρε χασκιασμένε Anef_Oriwn,
ποιός σου είπε ότι θέλουμε να προιτζιηθούμε τη ΜΑΝΑ ΣΟΥ και μας ανέφερες την ηλικίαν της ?

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,φα την τωρά!Έβαλες το νου σου με τον πελλόν!Απόν θέλει σφυρκές στον κωμοδρόμον ενν πάει,ελέασιν οι πρωτινοί!Βρομερή σκουληκαντέρα!!!

Anef_Οriwn είπε...

Στο μπλοκ του Πολίτη Πήττα κάποιος Ανώνυμος ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ γάμησε όλους τους αριστερούς δοκησίσιφους !!!
ένας εξ αυτών είναι και ο γνωστός σας Anef_Oriwn που ψάχνει εναγωνίως γαμπρό για τη μάνα του.

Anef_Oriwn είπε...

Θαυμάστε το ήθος το εθνοπατριώτη και ομοϊδεάτη των “Κοπελιών” του Blog Arxiepiskopoυ-Μαϊμούννα! Εδώ παρουσιάζεται ως Anef_Oriwη, όπου το Oriwη το γράφει με ήτα, ο προβοκάτορας της φακής!

arxiepiskopos είπε...

Από την ώρα που άρχισε να τελεί υπό σύγχυση ο Anef_Oriwn , σίγησε ο «αρχιεπίσκοπος τέως» . Σύμπτωση?

Ο κερατούκλης Anef_Oriwn έχει 3 μήνες που λέει 10 φορές καθημερινώς ότι θα πάψει πλέον να ασχολείται μαζί μου. Όμως κάθε φορά που το λέει όλο και πιο πολύ ασχολείται μαζί μου.

Κάτι ανάλογο έκανε με κάποιους άλλους εδώ μέσα ο «αρχιεπίσκοπος τέως». Όλο τους έλεγε ότι έπαψε να ασχολείται μαζί τους , αλλά μόνο με αυτούς συζητούσε. Τυχαίο η σύμπτωση ?

Ο Anef_Oriwn είναι πολύ-bot η para–bot ? μάλλον και τα 2 ε !

arxiepiskopos είπε...

Την Τρίτη η Επι-ντροπή μας "απείλησε" με μεγάλη αποκάλυψη γράφοντας στο W.C:"ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΤΕ! Και είναι γι' αυτό που σας ετοιμάζουμε οσονούπω, ακόμη μια μεγάλη αποκάλυψη. Παρακαλούμε, αναμένατε στας οθόνας σας!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ....Δεν ξέρω τι συμβαίνει,αλλά σχεδόν είμαστε στη Πέμπτη και η επι-ντροπή τζιοιλιοπονά τζιαι το πόνημα δεν φκαίνει.Αρχίζω να υποψιάζομαι πως η ανάρτησή μου της 30ής Νοεμβρίου στις 11.34 μ.μ είχε τελικά βάση!Για όσους την ξέχασαν την παραθέτω στην αμέσως επόμενη ανάρτησή μου!

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!Η Επι-ντροπή ετοιμάζει-λέει-αποκάλυψη-βόμβα!Γνωρίζοντας το ήθος και των νουν των επι-ντρόπων θα διακινδυνέψω κάποιες προβλέψεις για το περιεχόμενο των "αποκαλύψεων".Το πρώτο:ο Λιλλήκκας,μετά από αναλύσεις εθνικής καθαρότητος ευρέθη έχων αίμα της ομάδας "Ε τσακριστόν", απόδειξη πως ήταν εδεκίτης από γεννησιμιού του,μόνον που δεν το ήξερε,γι'αυτό και πρέπει να είναι υποψήφιος της ΕΔΕΚ. Το δεύτερο:o Σοφοκλής Σοφοκλέους δεν είναι γνήσιος εδεκίτης,γιατί σε I.Q test ευρέθη έχων τον μέσον όρον I.Q. Και τελευταίον:ο Χαννίδης διορίστηκε από την κυβέρνηση Τάσσου στο πόστο που διορίστηκε,κατόπιν εισήγησης του Συλικιώτη,που ήταν υπουργός του Τάσσου για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως δούρειος ίππος για να αλώσει το ΑΚΕΛ την ΕΔΕΚ και να καθυποτάξει το αδούλωτο φρόνημά της, όπως συνέβη και πριν λίγο καιρό με τη βομβιστική σε βάρος του οικήματός της επίθεση στον Ψευδά!Αναμείνατε και θα δείτε που θα δικαιωθώ!!!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,καλωσόρισες!Αφηνιάσαν οι πελλοί σου,αλλά νομίζω εκουμάνταρά τους καλά!Η απορία μου είναι:Τι τους έχεις κάνει(ή δεν τους έχεις κάνει) και ξυπνούν και κοιμούνται με την έννοιαν σου;Ιδίως ο John Charalambous έπαθε ψύχωση μαζί σου.Προσπαθεί να σε εξουδετερώσει πλαστογραφώντας το nick σου και συγχίζει το n με το η.Προσπαθεί να πλαστογραφήσει και το δικό μου και ξεχνά πως για να γίνει arxiepiskopos χρειάζεται και ...νουν!Τελικά έχει όλα τα προσόντα για Επί-ντροπος αυτό το παιδί!

arxiepiskopos είπε...

Νουν τον οποίον δε διαθέτεις αρχιεπίσκοπε τέως !!!!!

@Αρχιεπίσκοπε Τέως
ο Άριστος Δαμιανού διάλυσε το Μιχαλάκη Κυπριανού Στο πρόγραμμα "Μega Θέμα" του ΜΕΓΚΑ (22/11/2010), παρόλο που καλεσμένοι του Μυλωνά ήταν μόνο οι 4 (ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ) παρακάτω άνθρωποι του θεού : Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Άριστος Δαμιανού , Άγγελος Βότσης και ο πρώην Δικαστής Λουκής Λουκαϊδης.

Αρχιεπίσκοπε Τέως , ο Γιάγκος να σε ελεήσει !!!!!

@Αρχιεπίσκοπε Τέως
Ίσως μια επέμβαση λοβοτομής να μετρίαζε κάπως την κατάσταση σου.

Τον καημένο το Μιχαλάκη Κυπριανού να πάρει μαθήματα από τον Άριστο Δαμιανού !!!! πω-πω ξεφτίλα !!!

arxiepiskopos είπε...

John,καληνύχτα και ηρέμησε! Ένας απλός ηλίθιος είναι απλώς γελοίος.Ένας αγχωμένος,όμως,ηλίθιος κάνει τους κοινούς ηλίθιους να φαίνονται ιδιοφυείς! Κατά κάποιον τρόπο,λοιπόν,προσφέρεις κοινωνική υπηρεσία,τονώνοντας την αυτοεκτίμηση των απλών ηλιθίων!

arxiepiskopos είπε...

Αρχιεπίσκοπε τέως ρούφα την !!!!
Άλλη φορά να προσέχεις τι γράφεις !!!
Το σχόλιο που διάγραψες το έχω φυλάξει. Μήπως θέλεις να το ξαναδημοσιεύω για να την ξαναρουφήξεις ?

arxiepiskopos είπε...

@ Anef_Oriwn
Από τη στιγμή που διασύρεις το άτομο μου χωρίς αποδείξεις μάλιστα, είσαι υπόχρεος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να μου επιτρέψεις τον αντίλογο και το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μέσα από το μπλοκ σου.
Όμως λόγω του ήθους σου, της ανάγωγης συμπεριφοράς σου και της επαίσχυντης ανατροφής σου και του έκλυτου βίου σου , δεν περιμένω και τίποτε το ιδιαίτερο από την αφεντιά σου.

arxiepiskopos είπε...

Ε,καλά ρε John!Άτε εγώ ανακάτωσα τα ονόματα δυο ξένων ανθρώπων τζιαι λαλείς πως τούτον ενν βλακεία.Εσού που νεκατώνεις τα ...δικά σου τα ονόματα τζιαι ξιχάνεις πως είσαι ο John τζιαι γίνεσαι αρχιεπίσκοπος,πατριάρχης,ρίξε κόκκινο...,anef oriwη...,τι είσαι;By the way,πότε θα γίνει η φοβερή αποκάλυψη που προαναγγείλατε την Τρίτη;Οξά επρόλαβα σας;(βλ. 30 Νοεμβρίου,11.34 μ.μ)

arxiepiskopos είπε...

@ Αρχιεπίσκοπος τέως
Αν συγχύζεις και το σπίτι σου με αυτό της γειτόνισσας σε βλέπω το λιγότερο μαυρισμένο!!!
Δε φτάνει που είσαι βλάκας και τρελός , είσαι και θεόστραβος !!! Εμένα με βλέπεις σαν John και το Χρ. Χριστοδούλου σαν Μ. Κυπριανού.

Πιάσε σιερκές με το φίλο σου τον Άνεφ και τραβάτε για το Γιάγκο! Για να έχετε και οι δύο σας τόση μανία με αυτόν τον John, πρέπει να είσαστε και οι δύο σας Γιαννίες !!!!
Ο ένας Γιαννής Ράφτης και ο άλλος Γιαννής ο Δάσκαλος!!!!

Περαστικά σας !!!!!

arxiepiskopos είπε...

jOHN,ο εκνευρισμός κάνει κακό στη βλακεία!Την επιδεινώνει!Κούλαρε!By the way,τι γίνεται με την "αποκάλυψη";Σαν αυτήν του Ιωάννη κατάντησε!

arxiepiskopos είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!Η Επι-ντροπή ετοιμάζει-λέει-αποκάλυψη-βόμβα!Γνωρίζοντας το ήθος και των νουν των επι-ντρόπων θα διακινδυνέψω κάποιες προβλέψεις για το περιεχόμενο των "αποκαλύψεων".Το πρώτο:ο Λιλλήκκας,μετά από αναλύσεις εθνικής καθαρότητος ευρέθη έχων αίμα της ομάδας "Ε τσακριστόν", απόδειξη πως ήταν εδεκίτης από γεννησιμιού του,μόνον που δεν το ήξερε,γι'αυτό και πρέπει να είναι υποψήφιος της ΕΔΕΚ. Το δεύτερο:o Σοφοκλής Σοφοκλέους δεν είναι γνήσιος εδεκίτης,γιατί σε I.Q test ευρέθη έχων τον μέσον όρον I.Q. Και τελευταίον:ο Χαννίδης διορίστηκε από την κυβέρνηση Τάσσου στο πόστο που διορίστηκε,κατόπιν εισήγησης του Συλικιώτη,που ήταν υπουργός του Τάσσου για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως δούρειος ίππος για να αλώσει το ΑΚΕΛ την ΕΔΕΚ και να καθυποτάξει το αδούλωτο φρόνημά της, όπως συνέβη και πριν λίγο καιρό με τη βομβιστική σε βάρος του οικήματός της επίθεση στον Ψευδά!Αναμείνατε και θα δείτε που θα δικαιωθώ!!!{ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΤΖΙΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΕΥΚΟΥΝ ΤΗΝ!)

Anef_Οriwn είπε...

Anef_Oriwn ο εκνευρισμός κάνει κακό στη βλακεία!Την επιδεινώνει!Κούλαρε!
Θαυμάστε τον Anef_Oriwn όταν δεν πίνει τα χάπια του !!!!!!

fromMe Surname
to……………….… @gmail.com

dateThu, Nov 18, 2010 at 3:19 AM
subjectΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
mailed-bygmail.com
signed-bygmail.com

Ρε μαλακοκάβλι αγάμητο!!! Έθελες too much!!!
Ρε, Anef_0riwn, Μουτσιοπαίχτη, που παραδέχεσαι ότι είσαι [μα πόσο γκαφατζής είσαι επιτελους!], μια ζωή με τον Μουτσιον, τες φαντασιωσεις;

#################################
fromMe Surname
to………………….@gmail.com

dateThu, Nov 18, 2010 at 3:27 AM
subjectΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
mailed-bygmail.com
signed-bygmail.com


Ρε μαλακοκάβλι αγάμητο!!! Έθελες too much!!!
Ρε, Anef_0riwn, Μουτσιοπαίχτη, που παραδέχεσαι ότι είσαι [μα πόσο γκαφατζής είσαι επιτέλους!], μια ζωή με τον Μούτσιον, τες φαντασιώσεις ΣΟΥ και την επίσημη αγαπημένη ΣΟΥ την Χεί(η)ρα με τα 5 ορφανά θα την βγάζεις!!!

ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Anef_Οriwn είπε...

Τα πιο πάνω emails μου τα έστειλε ο aneforiwn@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους βάλαμε ίντερνετ και επιστρέψαμε λέμε...

Anef_Oriwn είπε...

Φτιάχνει και emails τώρα ο προβοκάτορας Μαϊμου-νας!
Επέλλανεν τέλεια!

Anef_Oriwn είπε...

Στο “Anef_Οriwη” πιο πάνω το “Οriwη” είναι γραμμένο με ήτα! Είναι ο γνωστός προβοκάτορας Arxiepiskopos-Μαϊμούννας.

Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Οriwn είπε...

Anef_Oriwn
Έστειλα σε όλους τα emails που μου έστειλες .

Όταν έλεγα ότι χαπποπίνεις και ότι τελευταίως ήσουν στην ψυχιατρική πτέρυγα, δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

arxiepiskopos είπε...

"Και είναι γι' αυτό που σας ετοιμάζουμε οσονούπω, ακόμη μια μεγάλη αποκάλυψη. Παρακαλούμε, αναμένατε στας οθόνας σας!"-ΕΠΙ-ΝΤΡΟΠΟΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ή ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΕΓΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ;ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ,ΠΟΥ Η ΝΟΥΝΝΑ ΤΗΣ-ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ-ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ,ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ,ΠΟΥ ΧΡΥΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΙΛΙΕΤΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΕΥΚΙΟΥ(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΙΧΑΛΗ"(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΡΗ,ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ);

arxiepiskopos είπε...

Τελικά,επί-ντροποι,είστε μεγάλες ψωνάρες!Πού ξανακούστηκε να αρχίζετε την τελευταία σας ανάρτηση με τη φωτογραφία σας;Αμάν αυτή η τάση αυτοπροβολής που σας χαρακτηρίζει!Ταπεινά!Κτηνά!

Anef_Oriwn είπε...

Για δείτε πόσο ηλίθιος, ψεύτης ή/και γκαφατζής είναι αυτός “Anef_Οriwη” [πιο πάνω] που γράφει το “Οriwη” με ήτα:
Όταν πατήσετε πάνω στο nick του ΔΕΝ βγάζει profile. Τότε που στο διάολο βρήκα ΕΓΩ το email address του και του έστειλα μήνυμα; Άρα είτε λέει ψέματα [φασίστας είναι το ψέμα το ‘χει σαν το ψωμοτύρι], ή κάποιος κλώνος του γνωστού προβοκάτορα Arxiepiskopoυ-Μαϊμούννα, είναι που έχει profile και έχει βάλει και email address και συγχύστηκε και δεν παρουσιάστηκε με το αντίστοιχο nickname! Φασίστας είναι και ως εκ τούτου θα λειτουργεί και σαν προβοκάτορας, όμως το έξυπνο πουλλίν που την μύττην πιάννεται! Χεχεχεχεχεχε!!!!!!!!!!

arxiepiskopos είπε...

Καλά,ρε φίλε,δηλαδή μέχρι τώρα αμφέβαλλες ότι ο John,η μαϊμού και ο Anef Oriwη(με ήτα)είναι το ίδιο ανθρωποειδές;Χρειαζόταν αυτή η αποκάλυψη;Φαντάσου την επόμενη "έρευνα" του Πενταρόγιωρκου:"Στη φάκα του Αnef Oriwn έπεσε ο Anef Oriwη"!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,πώς εξηγείς εσύ το ότι το W.C μάς υποσχέθηκε την Τρίτη ότι "οσονούπω" έρχεται μια μεγάλη αποκάλυψη και να αναμείνουμε στας οθόνας μας και μέχρι σήμερα,Παρασκευή,εξαφανίστηκαν κι οι επί-ντροποι κι η "αποκάλυψη";Και μια πρόβλεψη:η επόμενη ανάρτησή τους θα είναι κλειστή για σχόλια.Το παθαίνουν όποτε την παθαίνουν.Ιδίως τώρα με το κάζο που έπαθε ο "Αnef Oriwη",ώσπου να κάμει ο John νέο προφίλ με άλλο ψευδώνυμο,...σάστα τζι εγύρασιν!

arxiepiskopos είπε...

Άτε,κύριε Γεωργίου,ξαπόλα την ...αποκάλυψη τζι έσπασες μας!

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε [original],

Αν δεν έγραφε τίποτε σήμερα η ΠΟΝΤΙΚΟ-φυλλάδα [ας πούμεν, για την “Αποκάλυψη” του Ιωάννη], κοίταξε την Κυριακή στην “Μάχη” [μετά καλού κακού πλύνε και τα χέρια ΣΟΥ με αντισηπτικό – κι όχι «αντισυπτικό» όπως γράφει τζι’ ο Μαϊμούνας]

Anef_Oriwn είπε...

Μαϊμού(να),
ΕΣΥ που [δήθεν] ξέρεις τα πολλά, τζι’ ο νους ΣΟΥ κατεβάζει [μαλακίες σωρό και κάθε λογής], εν ΜΑΣ λαλείς τζι’ ΕΜΑΣ να μάθουμε πως γίνεται να έχω στείλει email στον κλώνο ΣΟΥ τον ονόματι “Anef_Οriwη” όπου το “Οriwη” το γράφεις με ήτα, όταν αυτός δεν έχει ούτε καν profile και κατ’ επέκταση ούτε και email address;
A, ρε Johnny, κατάντησες τέλεια Johnnys, gamoto!

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,σου βγάζω το καπέλο!Έκαμες τον John τζι εχώστηκεν στα πετσιά του!Ρε,θηρίο,τι έμπνευση ήταν τούτη;Βλέπεις,όταν ο άλλος είναι ηλίθιος,αργά ή γρήγορα την ματσουτζιάν του θα την κάμει!Μα τι γίνεται με τα κοπέλια;Σαν να βάρεσαν διάλυση;

arxiepiskopos είπε...

Αnef Oriwη(με η αντί n),πώς ακριβώς πήρες τηλεμήνυμα σε ανύπαρκτο e-mail adress;Δυσθεώρητον ύψος τεχνολογίας ή απύθμενον βάθος βλακείας;

Anef_Οriwn είπε...

Αρχιεπόσκοπε Τέως άλλως Ηλίθιος του Διαδικτύου , έχεις πολλούς χαιρετισμούς από το Μιχαλάκη Κυπριανού.
Βλάκα , μόνος σου παραδέχτηκες τη μαλακία που έγραψες.



Κερατούκλη Anef_Οriwη ήξερες την ηλεκτρονική μου διεύθυνση γιατί σου έστειλα πρώτος εγώ μήνυμα (Mon, Sep 20, 2010 at 3:24 AM). Εσύ μου απάντησες στη γλώσσα σου ένα μήνα μετά.
ΓΑΡΕ !!!!!

Anef_Οriwn είπε...

Κερατούκλη ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ η Λεμεσιανή ( κυρία) με το ψευδώνυμο Dis Daimona γιατί με απειλεί μετά που της έστειλα τα μηνύματα που μου έστειλες ΕΣΥ στο ηλεκτρ. ταχυδρομείο μου ?

Το μήνυμα της θα σταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα !!!!!!!

Χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

fromDis Daimona
toandreas christou <…………….@gmail.com>

dateThu, Dec 2, 2010 at 9:47 PM
subjectRe: Ο Anef_Oriwn τα έχει παίξει !!!!
mailed-bygmail.com
signed-bygmail.com

hide details 9:47 PM (23 hours ago)

Μεν ξαναστείλεις μέιλ.

Τζαι πολλά κακώς έστειλες, γιατί τωρά έχω την ηλεκτρονική σου διεύθυνση οπότε με μιαν ερευνα μπορώ να έβρω
τζαι ποιός είσαι. Αν νομίζεις πως εν μπορώ, κάποιος εν σου τα είπε καλά τα πράματα.

Τζαι ναι, απειλώ σε ανοιχτά, ότι αν ξανατολμήσεις να μπεις στο μπλογκ ή να στείλεις μειλ, εν να χρειαστεί
να "γνωριστούμεν" τζαι που κοντά. Εξηγηθήκαμε;


2010/12/3 andreas christou <…………….@gmail.com>


Όταν έλεγα ότι Ο Anef_Oriwn χαπποπίνει και ότι τελευταίως ήταν στην ψυχιατρική πτέρυγα, δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Anef_Oriwn είπε...

Χεχεχεχε, Μαϊμού(να),
Λίγα λόγια, γιατί όσο πιο πολύ μιλάς τόσες πιο πολλές τσιόφτες λαλείς! Αυτο-αποκαλύπτεσαι μάλιστα μέσα από τες γκάφες ΣΟΥ!!! Εν το ξέρεις ότι όσο νεκατώνεις τα σκατά, τόσο πιο πολύ βρωμάνε;
Ψευτο-ΆνεφAnef_Οriwη με ήτα ή Anef_Οriwn με en αλλά το Ο στα ελληνικά - τα πάντα τα δοκίμασες Johnάκο!], ΣΕ πήραμε χαμπάρι πλέον! Αν έχεις αρτζιήθκια παρουσίασε το συγκεκριμένο email, στο όποιο αναφέρεσαι! Ή μήπως φοβάσαι ότι θα αποκαλυφτεί ότι έχεις φτιάξει ένα σωρό κλώνους και bots; Εκείνο το email [όπως ξέρεις] έχει κάποιον άλλο αποστολέα. Αν δυσκολεύεσαι να το βρεις, να το παρουσιάσω ΕΓΩ! Ίντα λαλείς;
Και επαναλαμβάνω Μαϊμού(να), όταν ΔΕΝ έχεις ούτε καν profile [ως Anef_Οriwη με ήτα] πως γίνεται να έχεις email address και να την ξέρω ΕΓΩ; Οξά είσαι ΚΑΙ ο συγκεκριμένος που ΜΟΥ έστειλε το email στες 20 του Σεπτέμβρη;
Arxiepiskopε [original], πάμε για νέες αποκαλύψεις!!! Πάλι θα πει κρα ο Μαϊμούς!!! Έχασε τη ψυχραιμία του και έπαθε ακράτεια! Ε, ρε πλακές! [που ελάλεν τζιαι η Δέσποινα Στυλιανοπούλου]

Anef_Οriwn είπε...

Κερατούκλη ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ
Θα μιλήσουμε και να ξέρεις γελά καλύτερα αυτός που γελά τελευταίος !!!!!!
Θα σου στείλω στο ταχυδρομείο σου την απάντηση της φίλης σου.
Είμαι σίγουρος ότι η αστυνομία θα της κάνει επίσκεψη , μόνο που δεν ξέρω την ημερομηνία και την ώρα.

Anef_Oriwn είπε...

Υστερόγραφον:
Πλήρης παράκρουση και σύγχυση, οξά αλτζχάιμερ; Ο Μαϊμού(να)ς ή Anef_Οriwη με ήτα, εν αθθυμάται ποιους που στέλλει emails και με ποιο nickname!!! Ππέφτει που την μια γκάφα στην άλλη!!! Χιχιχιχιχι!!!

arxiepiskopos είπε...

John,μια φιλική συμβουλή:όταν ππέφτεις μες στα σκατά,μεν αντινάσσεσαι!

Anef_Oriwn είπε...

Μαϊμού(να) alias Anef_Οriwη με ήτα,
Ωραία η ιδέα ΣΟΥ με την Αστυνομία ή τον Γενικό Εισαγγελέα. Έχω πολλά ράμματα για την γούννα ΣΟΥ!!!

Anef_Oriwn είπε...

Χιχιχιχιχι!!!
Χεχεχεχεχε!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!
Χοχοχοχοχοχοχο!!!!

Anef_Οriwn είπε...

Κερατούκλη Anef_Oriwn εγώ έχω ράμματα για την κωλοτρυπίδα σου !!!!!!!

Anef_Oriwn είπε...

Μαϊμού(να) alias Anef_Οriwη με ήτα, ή Johnάκο,
Χιχιχιχιχι!!!
Χεχεχεχεχε!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!
Χοχοχοχοχοχοχο!!!!

Γελάσαμε κι απόψε!!!
Μείνε εδώ να βράζεις το ζουμί ΣΟΥ!!!
Απ’ εδώ και πέρα θα ΣΕ παραλάβει για τα περαιτέρω [για να ΣΟΥ δώσει τα χάπια ΣΟΥ και να ΣΟΥ βάλει τζιαι κανένα πορνο-video για να μαλακιστείς και να εκτονωθείς] ο Arxiepiskopos original!!!
Από ΜΕΝΑ περαστικά!

Anef_Οriwn είπε...

Κερατούκλη Anef_Oriwn και να θέλω να συγχυστώ σε ποιους έστειλα τα μηνύματα σου , δε μπορώ γιατί υπάρχει και το «sent mails» που καταγράφει τι στέλνεις και σε ποιους.

Anef_Oriwn είπε...

Αγάμητε τζιαι ππεζεβέγκη Μαϊμού(να) alias Anef_Οriwη με ήτα, ή Johnάκο,
Απλώς ξέχασες [γιατί έπαθες αλτζχάιμερ] να κοιτάξεις το «sent mails»

Χιχιχιχιχι!!!
Χεχεχεχεχε!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!
Χοχοχοχοχοχοχο!!!!

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε original,
Λαλείς η πολυδιαφημιζόμενη αποκάλυψη των “Κοπελιών” να ήταν τούτη της ΝΑΣΑ, τζι’ επρολάβαν τους;

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,νομίζω πως με ανάρτησή μου αποκάλυψα τα τρία σενάρια για την "αποκάλυψη"(2 Δεκεμβρίου,12.23 μ.μ).Άρα αδύνατο να έχει σχέση με την ΝΑΣΑ,όσο κι αν τα κοπέλια είναι κάπως...εξωγήινοι!Όσο για το άλλο,λυπούμαι αλλά αρνούμαι να παραλάβω εγώ για κούρα αυτήν την πολλαπλή προσωπικότητα και μάλιστα βράδυ Παρασκευής.Δεν έμαθες πως ο Πατσαλίδης,λόγω κρίσης,έκοψεν τες υπερωρίες ακόμα τζιαι στους ψυχιάτρους;Ας πάει αύριο στες Πρώτες Βοήθειες τζι ας με καλέσουν για επείγον.Τουλάχιστον τζιαμαί κάτι πιάνω!

Anef_Oriwn είπε...

Το 100ο σχόλιο είναι δικό ΜΟΥ:
Μαϊμού(να), Μαϊμού(να), είσ’ ΕΔΩ;

Χαμάλης είπε...

Πισωγλέντη Anef_Oriwn

Οι ύβρεις στο διαδίκτυο μεταξύ αγνώστων χρηστών οι οποίοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμα , χωρίς να δημοσιοποιούνται τα οποιαδήποτε προσωπικά τους στοιχεία δεν αποτελούν ποινικό αδίκημα .

Οι απειλές όμως της Disdaimona στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Anef_Οriwη (με ήτα) , συνιστούν από μόνες τους σωρεία ποινικών αδικημάτων . Έστειλε στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απειλητικό μήνυμα .

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα από και προς τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις αποτελούν τεκμήρια στο δικαστήριο !!!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!


Σας βλέπω να παίρνετε τσιγάρα της δικής σας που σε λίγο θα είναι τρόφιμος στον Άγιο Παύλο μεριά !!!!!!!!

Χαμάλης είπε...

Anef_Oriwn,
Το πισωγλέντικο πουλί από τον κώλο πιάνεται !!!!!
Χα χα χα !!!!

Anef_Oriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Oriwn είπε...

Μαϊμού(να),
ΔΕΝ είπαμε ότι είσαι ντεφορμέ και γι’ αυτό να ΜΗΝ μιλάς γιατί όλο γκέλες κάμνεις; Και δεν ξανάπαμε ότι όσο πιο πολύ ανακατώνεις τα σκατά, τόσο πιο πολύ βρωμάνε; Βρήκες το email που ΜΟΥ έστειλες στες 20 του Σεπτέμβρη και τι ΜΟΥ έγραφες τότε; Και ότι τούτο μπορεί να συνδεθεί με πολλά από τα υβριστικά ΣΟΥ μηνύματα που έστειλες κάτω από τα διαφορετικά nicknames που χρησιμοποιούσες [και τα οποία δεν απευθύνονταν μόνο προς το άτομο ΜΟΥ]; Μαϊμού(να) δεν μιλάνε για σχοινί και σαπούνι στο σπίτι του κρεμασμένου. Α, και Johnny, έχε υπ’ όψη ΣΟΥ ότι κάθε φορά που ΜΟΥ στέλνεις μήνυμα/σχόλιο στο Blog ΜΟΥ, αποστέλλεται και ειδοποίηση στο email ΜΟΥ, όπου αναφέρονται και τα στοιχεία ΣΟΥ ως αποστολέας!!! Έχω την άποψη πως τώρα που ΜΟΥ άνοιξες τα μάτια παρέα θα κάμνετε με τη «δική μου» κατά «Άγιο Παύλο μεριά»!!! Αντιλαβού, so called κε “andreas christou”;

Χιχιχιχιχι!!!
Χεχεχεχεχε!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!
Χοχοχοχοχοχοχο!!!!

Υ.Γ.:
Πολλές εμμονές έχεις με τα πισωγλεντίσματα! Το’ πες στον ψυχίατρο ΣΟΥ;

arxiepiskopos είπε...

Δυστυχώς το κρύβει κι από μένα,ΑΝΕΦ!

Χαμάλης είπε...

@ Anef_Oriwn
Πόσο ηλίθιος και βλάκας είσαι ?

Μόλις τώρα παραδέχτηκες ότι είχες το email του ξάδελφου Anef_Οriwη (με ήτα).

Κατά τα άλλα έλεγες σε όλα τα μπλοκς ότι δεν είχες το email του για να του στείλεις μήνυμα.

Τώρα σειρά μου να πάω σε όλα τα μπλοκς να σε ξεσκεπάσω μια για παντα.

Περιττό να σου πω ότι αντιγράφομε όσα γράφετε εσείς οι ηλίθιοι του ΑΚΕΛ!!!!!!
Τα γραπτά μένουν !!!!!!

ΓΚΑΦΕΣ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ?
ΕΚΑΤΣΕΣ ΠΑΝΩ ΒΛΑΚΑ !!!!!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Φτιάχνει και emails τώρα ο προβοκάτορας Μαϊμου-νας!
Επέλλανεν τέλεια!
2 Δεκεμβρίου 2010 9:13 μ.μ.
Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Για δείτε πόσο ηλίθιος, ψεύτης ή/και γκαφατζής είναι αυτός “Anef_Οriwη” [πιο πάνω] που γράφει το “Οriwη” με ήτα:
Όταν πατήσετε πάνω στο nick του ΔΕΝ βγάζει profile. Τότε που στο διάολο βρήκα ΕΓΩ το email address του και του έστειλα μήνυμα; Άρα είτε λέει ψέματα [φασίστας είναι το ψέμα το ‘χει σαν το ψωμοτύρι], ή κάποιος κλώνος του γνωστού προβοκάτορα Arxiepiskopoυ-Μαϊμούννα, είναι που έχει profile και έχει βάλει και email address και συγχύστηκε και δεν παρουσιάστηκε με το αντίστοιχο nickname! Φασίστας είναι και ως εκ τούτου θα λειτουργεί και σαν προβοκάτορας, όμως το έξυπνο πουλλίν που την μύττην πιάννεται! Χεχεχεχεχεχε!!!!!!!!!!
3 Δεκεμβρίου 2010 7:42 π.μ.

Χαμάλης είπε...

Την μιαν ΑΚΕΛα πάνω στην άλλη τα σκατά του ΑΚΕΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Ο ΑΝΕΦ υποαπασχολείται , υπολειτουργεί και όλο γκάφες είναι !!!!
Θα τον πετάξουν έξω από την επαγρύπνηση!!!

Χαμάλης είπε...

Anef_Oriwn Ο ΓΚΑΦΑΤΖΙΗΣ Η ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ Ο ΚΚΕΛΛΕΤΖΙΗΣ !!!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxx



Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Μαϊμού(να),
ΔΕΝ είπαμε ότι είσαι ντεφορμέ και γι’ αυτό να ΜΗΝ μιλάς γιατί όλο γκέλες κάμνεις;……………………………………………………………………………………………………………………………..Α, και Johnny, έχε υπ’ όψη ΣΟΥ ότι κάθε φορά που ΜΟΥ στέλνεις μήνυμα/σχόλιο στο Blog ΜΟΥ, αποστέλλεται και ειδοποίηση στο email ΜΟΥ, όπου αναφέρονται και τα στοιχεία ΣΟΥ ως αποστολέας!!! Έχω την άποψη πως τώρα που ΜΟΥ άνοιξες τα μάτια παρέα θα κάμνετε με τη «δική μου» κατά «Άγιο Παύλο μεριά»!!! Αντιλαβού, so called κε “andreas christou”;

Χιχιχιχιχι!!!
Χεχεχεχεχε!!!
Χαχαχαχαχαχα!!!
Χοχοχοχοχοχοχο!!!!

Υ.Γ.:
Πολλές εμμονές έχεις με τα πισωγλεντίσματα! Το’ πες στον ψυχίατρο ΣΟΥ;
3 Δεκεμβρίου 2010 11:12 μ.μ.

Χαμάλης είπε...

Αφού « η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει»,
γιατί τότε ο κερατούκλης Anef_Oriwn και η Δισδαι-ΜΟΥΝΝΑ βγάζουν τις γλωσσίτσες τους περίπατο σε κακοτράχαλα μονοπάτια ?

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...

John,μια φιλική συμβουλή:όταν ππέφτεις μες στα σκατά,μεν αντινάσσεσαι!

arxiepiskopos είπε...

Πενταρόγιωρκος
Κάνεις μέγα λάθος !!!
Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ δεν είναι ηλικιακός ρατσιστής από τη στιγμή που πλασάρει κάποια 75άρα που λέει ότι είναι και η μάνα του !!!!

Η Anef_Oriwn είπε...
Τι να πεις κι ΕΣΥ έρμε, καταϊshε(σ)μενε τζιαι ψυχανώμαλε Arxiepiskopε–Μαϊμού-να!!!

«ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΝ ΤΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.» - Είπαμε η περίπτωση ΣΟΥ είναι μη αναστρέψιμη και μη ιάσιμη!

Διερωτούμαι μετά απ’ όλα αυτά που γράφεις και λαλείς [να βρίζεις την μάνα ΜΟΥ μια γυναίκα 75 χρονών], αν μπορείς να σταθείς μπροστά από τον καθρέφτη και να δεις την σκατόφατσα ΤΗΣ! Αν μπορείς και το κάμνεις τότε είσαι ένας φασίστας με περικεφαλαία!!!
Και Με του φασίστες ΔΕΝ συνδιαλέγεσαι! Απλώς τους ασσιχτιρίζεις!
1 Δεκεμβρίου 2010 7:18 μ.μ.