Δεν είναι αρμοδιότητά του!

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Στη φωτογραφία, το παιδί του λαού, με κοστούμι ΖΕGNA, πουκάμισο VERCACE και γραβάτα BOSS, εξέρχεται από τη λιμουζινάρα του για να συναντήσει το "φίλο του Άκη"

Ο άνθρωπος το είπε καθαρά. Η υπόθεση της EUROCYPRIA δεν είναι αρμοδιότητά του. H EUROCYPRIA είναι αρμοδιότητα του Σταυράκη και του Πασχαλίδη, που είναι ενημερωμένοι για τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ.

‘Αλλωστε, γιατί η EUROCYPRIA να είναι αρμοδιότητά του; Μήπως εργάζονται στην EUROCYPRIA Τουρκοκύπριοι ή έστω έποικοι; Μήπως υπάρχουν στην EUROCYPRIA υπάλληλοι που διόρισε το κόμμα; Αν υπάρχει και κανένας, ας αισθανθεί κι αυτός το ζόρι, που αισθάνονται όσοι προσφέρουν στο κόμμα.

Η EUROCYPRIA δεν είναι αρμοδιότητά του. Δεν είναι εταιρεία, που έχει σχέση με το κόμμα. Δεν είναι εταιρεία στην οποία συνεργάζονται Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι. Στην EUROCYPRIA εργάζονται, ή μάλλον εργάζονταν, μόνο Ελληνοκύπριοι. Για τούτο δεν είναι αρμοδιότητά του. Δεν «φακκά πεννιά».

Αρμοδιότητά του είναι οι ενδοκυπριακές συνομιλίες, όπου διορθώνει τα λάθη του Τάσσου Παπαδόπουλου. Αρμοδιότητά του είναι το τσιμέντωμα του ΝΑΙ, κάτι για το οποίο εργάζεται νυχθημερόν. Αρμοδιότητά του είναι να εξεύρει λύση με τη βοήθεια του Ντάουνερ και ύστερα να την πουλήσουν στον κυπριακό λαό.

Αρμοδιότητά του είναι η εκ περιτροπής προεδρία, η σταθμισμένη ψήφος, οι έποικοι, οι κυπριακής ιδιοκτησίας συνομιλίες, οι γενναίες παραχωρήσεις χωρίς αντίδωρο και κάθε τι που έχει σχέση με την επαναπροσέγγιση. Αρμοδιότητά του είναι και τα θέματα των διαφωνούντων με την αλάνθαστη σοφία του. Μπορεί τώρα με τους διαφωνούντες ανέργους να βγάλει έξω τον οδοστρωτήρα, όπως τον έβγαλε όταν διαφώνησε μαζί του ο Λιλλήκκας; ‘Οχι φυσικά. Ε, τότε πρέπει να το καταλάβετε, η EUROCYPRIA δεν είναι αρμοδιότητά του.

Αρμοδιότητά του είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι ή αύξηση των ποσοστών του κόμματος, είναι η άρση της αδικίας που έκαμε στον ‘Ακη ο Τάσσος Παπαδόπουλος, είναι η ΕΔΟΝ και τα εδονόπουλα, που πάντα πρέπει να είναι έτοιμα για χειροκρότημα.

Αρμοδιότητά του είναι η αύξηση των ανέργων, η αύξηση του ελλείμματος, η αύξηση των τιμών, η αύξηση των βαθμών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η μείωση του εθνικού φρονήματος, η μείωση της εθνικής αξιοπρέπειας, η μείωση της αγωνιστικότητας του λαού, η μείωση της μαχητικής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς.

Ο άνθρωπος πάντως σκέφτηκε να ενδιαφερθεί και για την εκκαθάριση της EUROCYPRIA. Ενδιαφέρθηκε να ενοικιάσει κανένα JET για τις μετακινήσεις του προέδρου, αλλά η EUROCYPRIA δεν διέθετε τα κατάλληλα JET για ταχεία μεταφορά αρχηγού κράτους στις Βρυξέλλες και στις άλλες πρωτεύουσες.

Αλλά θα ενδιαφερθεί και θα είναι αρμοδιότητά του, όταν θα ιδρυθεί μια κοινή αεροπορική εταιρεία, στην οποία να συνεργάζονται Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, για να πετούν τα μυαλά μας στον αέρα.

Αρμοδιότητά του, σκέψη και απασχόλησή του είναι το κόμμα, το κόμμα, το κόμμα. Σε αυτό γεννήθηκε, με τη σκέψη του θα πεθάνει. Παρέλαβε κόμμα αντιπολίτευσης και το έκαμε κόμμα εξουσίας.

Αρμοδιότητά του είναι να κάμει και την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια. ‘Οχι να ασχολείται με τη EUROCYPRIA και τους ανέργους της. ‘Αλλωστε «φταίνε κι αυτοί και πρέπει να πληρώσουν», όχι μόνο οι Ελληνοκύπριοι που πάντα θα φταίμε και πάντα θα πληρώνουμε.

Αχάπαρος για το Christofias-watch