Νέο αίσχος Χριστόφια:"Νιώθει πιο κοντά στους Σύριους αντί στους Έλληνες"

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Δε θέλουμε τους "καλαμαράδες", τους "ξιπετσισμένους κουρκουτάδες" που "έκαμαν εισβολή στην Κύπρο"! Πόσες φορές και με πόσους τρόπους πρέπει να σας το πούμε για να το εμπεδώσετε;


Δεν μπορείς να μας αφήσεις να ησυχάσουμε λίγο; Να πάρουμε μια ανάσα;

Πρέπει να τρέχουμε συνεχώς από πίσω σου, αναγκασμένοι να σχολιάζουμε την κάθε σου γκάφα;

Είπαμε να κάνουμε ένα Παρατηρητήριο για τη διακυβέρνησή σου, έτσι για χάρη της Ιστορίας να καταγράφουμε τα όποια επιτεύγματα.

Βεβαίως, άνκαι στιγματίζαμε τα αρνητικά, όπου έκανες και κάποιο καλό, φροντίσαμε να το επισημάνουμε (όπως και πράξαμε σε δύο περιπτώσεις, στο θέμα της επιστολής για την Αμμόχωστο και στην περσινή σου εμφάνιση στα Η.Ε.), άσχετα αν και τα καλά που τυχόν κάνεις, φροντίζεις εσύ μετά να τα αναιρείς.

Βαρεθήκαμε όμως Δημήτρη να καταγράφουμε συνεχώς. Βαρεθήκαμε να μην μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα.

Στο λέμε: αν θα μας ποφκάλει κάτι, δεν είναι ούτε οι απειλές των μπράβων σου, ούτε οι αστυνομικές επιδρομές, ούτε η συνεχής παρακολούθηση των ζωών μας. Είναι οι ανεκδιήγητες γκάφες σου, που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ.

Αν υπάρχει πιθανότητα να κλείσει αυτό το ιστολόγιο, είναι γιατί κάποια στιγμή θα μας φορτώσεις με τόσες πολλές γκάφες και τόσα πολλά αίσχη, που θα αποδημήσουμε εκτός Κύπρου για τα καλά για να ξεφύγουμε!

Πληγωνόμαστε που αποδεικνύεσαι χίλιες φορές χειρότερος από ό,τι σε περιμέναμε. Και των γκαφών σου "ουκ έσται τέλος".

Γίνεται να μαθαίνουμε ότι δήλωσες στο Σύρο Πρόεδρο ότι "νιώθουμε πιο κοντά στους Σύριους από ό,τι στους Έλληνες";

Δεν πρόλαβε ακόμη να κοπάσει ο θόρυβος από τις ανιστόρητες δηλώσεις σου για ελληνική εισβολή στην Κύπρο, έπρεπε να επανέλθεις με χειρότερα;

Τουλάχιστον μίλα για τον εαυτό σου.

Γιατί εμείς, ω Ευέλικτε, είμαστε Έλληνες, του πικρού καιρού και της απελπισίας που λέει κι ο ποιητής, αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αν εσύ δεν νιώθεις έτσι, αν δε νιώθεις κοντά στη μάνα Ελλάδα, αν εσύ τυχόν νιώθεις πιο Σύριος ή πιο Φοίνικας από ό,τι Έλληνας, αυτό είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Να μιλάς για τον εαυτό σου και όχι για εμάς. Γιατί από καιρό πολύ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ!

Πράξανδρος για το christofias-watch

Οι δηλώσεις Χριστόφια εδώ. Ανάρτηση για το θέμα έκανε και ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ13.