Διανύουμε τη χειρότερη φάση της ιστορίας μας

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Καλά ρε παιδιά, εμένα δε με σκέφτεστε; Αν φύγει ο Χριστόφιας από την εξουσία, εγώ τι θα απογίνω;

Η κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια είναι η χειρότερη διακυβέρνηση που έχει γνωρίσει ποτέ η Κυπριακή Δημοκρατία.

Ευχή όλων μας, είναι να επιβιώσει το κράτος μας (και να μην έχει τύχη παρόμοια με την τραγική τύχη τηςEurocypria) και να απαλλαγεί σύντομα από το φαύλο και ανεπαρκές σημερινό καθεστώς.

Ζούμε συνεχείς ιστορίες πρόκλησης και καθημερινής τρέλλας. Από τις δηλώσεις για ελληνική εισβολή στην Κύπρο, τις φασιστικές προτάσεις για ξεπούλημα των περιουσιών των Ε/Κ σε έποικους και αττίλες, τα ανομιμοποίητα δόντια του προκλητικού Άκη μέχρι τα βολέματα του "Απλού Άνθρωπου" και του γαμπρού του, τις γενναιόδωρες προσφορές προς την Τουρκία, την πνευματική τρομοκρατία και τις πρωϊνές εισβολές σε σπίτια αντιφρονούντων, τις προσπάθειες για στημένες ποινικές διώξεις, τις συλλήψεις διαδηλωτών για συνθήματα που ενοχλούν το καθεστώς, τα ιδιωτικά jet και τις αλεξίσφαιρες λιμουζίνες, την έξαρση και της λαθρομετανάστευσης (και μαζί της της ξενοφοβίας και του εθνικισμού) και του φυλετικού διζωνικού ρατσιστοφασισμού (που καθόλου δεν ενοχλεί τους αποκαλούμενους αντιρατσιστές και τους τριμικλινιώτες), όλα δείχνουν ότι η Κυπριακή Δημοκρατία διανύει τη χειρότερη φάση της ιστορίας της.

Ο λαός είναι διχασμένος, ανάμεσα στους ελάχιστους βολεμένους και περιθωριακούς που ακόμα στηρίζουν την κυβερνητική ανικανότητα και ανάμεσα στην τεράστια πλειοψηφία του λαού που απαιτεί ουσιαστική αλλαγή (και όχι βέβαια πολιτική ανακύκλωση με έναν Μπλε Χριστόφια όπως ο Ν. Αναστασιάδης).

Οι πολίτες ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΖΗΤΟΥΝ ΗΓΕΣΙΑ. ΖΗΤΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Τουλάχιστον οι πολιτικοί του αντικατοχικού στρατοπέδου, πρέπει να παραμερίσουν τα προσωπικά τους μικροσυμφέροντα και να αφουγκραστούν τη λαϊκή επιταγή για ΑΛΛΑΓΗ.

Πράξανδρος για το christofias-watch