Μαγάριος Δρουσιώτης: Ο μεγαλύτερος VIP στην Κύπρο!

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Στη φωτογραφία η "ανομιμοποίητη κουστωδία" της καθεστωτικής αυθαιρεσίας και θλιβερό δίδυμο των πολιτικών διώξεων Δρουσιώτης-Παπασάββας. Με αποκλειστικότητα τόσο στην επιχορήγηση εμφυτευμάτων, όσο και στη διενέργεια αστυνομικών ερευνών για φανταστικές απειλές.

Ποιος είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στην Κυπριακή Δημοκρατία; Ο σημαντικός των σημαντικών και "βασιλεύς των όλων";

Μην είν' ο Πρόεδρος, μην' είν' ο Πρόεδρος της Βουλής, μην' είν' ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Όχι, κανένας από τους πιο πάνω! Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην Κύπρο είναι ο υβριστογράφος θλιβερός "ερευνητής των 6 ωρών" Μακάριος Δρουσιώτης.

Συνεπώς, το να παίρνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τόσοι άλλοι πολιτικοί μαχαίρια με μηνύματα από κάποιον "Ηρακλή" ότι θα τους σκοτώσει στον ύπνο τους, θεωρείται ασήμαντο από την Αστυνομία, η οποία δεν εντοπίζει απειλή (έτσι μας είπε σήμερα ο κ. Κατσουνωτός).

Όταν όμως κάποιος επισκέπτης με το ψευδώνυμο "Ρήγας", βάζει ένα σχόλιο σε ένα Blog, που λέει "Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους" (το οποίο κανείς λογικός άνθρωπος δε θα εκλάμβανε ως σοβαρό) κινείται ολόκληρο το Αστυνομικό Σώμα, γιατί κινδυνεύει δήθεν η ζωή του Δρουσιώτη και στήνονται ολόκληρες αστυνομικές επιχειρήσεις κατά οικογενειαρχών στις 6:30 το πρωί.

Κι επειδή βεβαίως ο Μ.Δρουσιώτης, στην πραγματικότητα, δεν είναι ούτε αξιωματούχος, ούτε εθνικό κεφάλαιο, η έρευνα για τις "απειλές" κατά του Δρουσιώτη, για ακόμη μια φορά αποδυκνείει ότι η Αστυνομία Κύπρου είχε πρόθεση ποτέ να ερευνήσει οποιοδήποτε αδίκημα, αλλά προσπάθησε να βρει τα μέλη της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, να κλείσει ένα ιστολόγιο και να τρομοκρατήσει ολόκληρες οικογένειες.

Άλλωστε ξαναρωτούμε: γιατί άραγε ποτέ δεν έγιναν ενέργειες από την Αστυνομία για να εξευρεθεί ο επισκέπτης με το Blogger Profile "Ρήγας";

Ρίμαχος για το christofias-watch