Διαφθορά-Εγκληματικότητα-Αναξιοκρατία: το τρίπτυχο της ακελικά πλασμένης "δίκαιης κοινωνίας"

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010


Ημερίδα ενάντια στη διαφθορά και στην εγκληματικότητα διοργάνωσε το ΑΚΕΛ!

Όπως πληροφορούμαστε από το Sigmalive, ο ομιλητής Άντρος Κυπριανού εξέφρασε την ανάγκη να παταχθεί η διαφθορά, η εγκληματικότητα και η αναξιοκρατία.

Αναρωτιόμαστε κ. Άντρο μας: ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ;

Και σας ρωτάμε για τη διαφθορά:

->Είναι ή όχι διαφθορά να σου κάνει "κουτσοδούλεια" και να σου "κάνει χάρη", ένας από τους μεγαλύτερους προσφοροδότες του Δημοσίου;

-> Είναι ή όχι διαφθορά, ο προσφοροδότης του Δημοσίου, να είναι και χορηγός με δεκάδες εκατομμύρια της κομματικής ομάδας; Είναι ή όχι διαφθορά μια εταιρεία χωρίς προϊόντα ευρείας κατανάλωσης να μπαίνει χορηγός φανέλας στην κομματική ομάδα την ίδια χρονιά που εξασφάλισε συμβόλαια εκατομμυρίων με το δημόσιο για μεταφορά νερού;

-> Είναι ή όχι διαφθορά να λαμβάνει με συνοπτικές διαδικασίες και σε χρόνο ρεκόρ 17,000 ΕΥΡΩ ο Άκης, την ίδια ώρα που άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας περιμένουν από μήνες μέχρι χρόνια;

-> Έιναι ή όχι διαφθορά να επιχορηγείς το Μεχμέτ Αλή Ταλάτ, που θέλει να ενώσει την Κύπρο με την Τουρκία;

-> Είναι ή όχι διαφθορά να ελέγχεις την Κυπριακή Αστυνομία και να στήνεις πολιτικές διώξεις;

-> Είναι ή όχι διαφθορά να ανακρίνεις εκδότη αντιπολιτευτικής εφημερίδας ως βομβιστή και να τον τραβάς στα δικαστήρια για δήθεν "άσεμνα δημοσιεύματα";
Στη φωτογραφία, ο Κρατικός Εργολάβος και τα παιδιά της Ομάδας του Λαού, διαδηλώνουν ενάντια στην διαπλοκή και στη διαφθορά!

Και σας ρωτάμε για την εγκληματικότητα:

-> Πως καταπολεμάς την εγκληματικότητα με ανεπαρκή μεταναστευτική πολιτική και με άδειες στην ΚΙΣΑ για να στήνει προβοκάτσιες;

-> Πως καταπολεμάς την εγκληματικότητα όταν σπέρνεις το λαϊκό διχασμό με ανθελληνικές δηλώσεις;

-> Πως καταπολεμάς την εγκληματικότητα όταν οι ροπαλοφόροι σου χτυπούν φοιτητές και όταν οι οπαδοί σου τα κάνουν γης μαδιάμ χωρίς συνέπειες;

-> Πως καταπολεμάς την εγκληματικότητα, με οικονομική διαχείριση που φέρνει την Κύπρο στα πρόθυρα της επιτήρησης;

-> Υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από το ξεπούλημα των περιουσιών των εκτοπισμένων στους έποικους και τους Αττίλες που εσείς προτείνατε στις διαπραγματεύσεις;

Στη φωτογραφία, τα "επιτεύγματα" της δίκαιης κοινωνίας! Που' σαι Ευέλικτε να δεις τα έργα σου! Την ίδια ώρα που ποδοσφαιριστές της ομάδας του λαού κυκλοφορούν με λαμποργκίνι, ο Ευέλικτος ξοδεύει εκατομμύρια για ιδιωτικά jet και ο Παπασάββας παίρνει 200,000 ΕΥΡΩ το χρόνο, άλλοι άνθρωποι μένουν στους 5 δρόμους.

Και ρωτάμε τον Άντρο Κυπριανού για την αξιοκρατία:

-> Πόσο αξιοκρατικός ήταν ο πολιτικός διορισμός του αμφιλεγόμενου επαγγελματικά και ηθικά αρχιυβριστή Άκη Παπασάββα;

-> Πόσο αξιοκρατικός ήταν ο διορισμός του γαμπρού του Δ.Χριστόφια;

-> Πόσο αξιοκρατική ήταν η επιβολή Άντρου Κυπριανού ως Γ.Γ. του ΑΚΕΛ αντί του Ν.Κατσουρίδη;

-> Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;

Οπότε κ. Κυπριανού μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Αντραπείτε τζιαι νάκκον!


Πράξανδρος για το christofias-watch

22 Σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

"Την ίδια ώρα που ποδοσφαιριστές της ομάδας του λαού κυκλοφορούν με λαμποργκίνι, ο Ευέλικτος ξοδεύει εκατομμύρια για ιδιωτικά jet και ο Παπασάββας παίρνει 200,000 ΕΥΡΩ το χρόνο, άλλοι άνθρωποι μένουν στους 5 δρόμους." - Τζιαι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου παίρνει 150000 ευρώ σύνταξη τον χρόνο!!!

Unknown είπε...

Εσύ πόσα παίρνεις? Σίγουρα είναι Άνευ Ορίων το ποσόν...

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Επιτέλους ρε Anef_Oriwn, σταμάτησες να κρύβεσαι πίσω από άλλα bot.

Σωστά τα λες για το Χριστόδουλο, αλλά ο Χριστόδουλος δε βρέθηκε εκεί που βρέθηκε με πλάτες του Χριστόφια. Γι'αυτό άλλωστε δεν μπορεί να φταίξει κανένας το Χριστόφια για το Χριστόδουλο. Μάλλον το Κοινοβούλιο φταίει που παρείχε διαχρονικά τέτοιες πρόνοιες.

Όμως ρε Anef, τον Παπασάββα ποιος τον διόρισε; Ποιος έδωσε κίνητρα για επιχορήγηση της "ομάδας του λαού"; Ποιος πήρε ιδιωτικά jet;

Ποιος επικαλέστηκε "Δίκαιη Κοινωνία";

Σε καλώ σε διάλογο για αυτά τα θέματα. Και ελπίζω ότι δε θα πεταχτεί κανένα από τα συμπληρωματικά σου bot να αρχίσει να σκατεύει τη συζήτηση.

Μάθε να κάνεις διάλογο και να μην είσαι φασίστας.

Αν θες διάλογο, εδώ είμαστε.

arxiepiskopos είπε...

ANEF,η ΕΔΕΚ Πάφου επανεμφανίστηκε οπτασιαζόμενη και πάλιν ότι εγώ είμαι εσύ.Τελικά οι εδεκίτες της εθνικοσοσιαλιστικής ΕΔΕΚ είναι πολύ κολλημένοι σε εμμονές και τελικά πιστεύουν κι οι ίδιοι αυτά που πιπιλίζουν.Εδεκούλα,άκουσε για ακόμα μια φορά.Ο ΑΝΕΦ,όπως κάποτε έγραψε,είναι κκέλης,ενώ εγώ μαλιαρός.Εκείνος Ακελικός,εγώ Εδεκίτης(Χατζηδημητραϊκός).Τώρα αν συμφωνούμε στις θέσεις μας απέναντι στη διχοτομική σας εξαλλοσύνη,αυτό οφείλεται στην αυξημένη μας ευφυία και όχι στο ότι η μάνα μου ή η μάνα του γεννούσαν σε συσκευασία ...δύο σε ένα!Περαστικά σου!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έτσι πίσκοπε 313.704 διχοτομικοί...

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Όπως σου επισημαίνει άγνωστος σχολιογράφος, επαφή με τον εθνικοσοσιαλισμό είχε ο Τάκης, όπως βεβαίως και οι σταλινικοί προπάτορές σου που υπέγραφαν σύμφωνα με το Χίτλερ.

Επίσης εσείς, με τις πολιτικές διώξεις αντιπάλων σας και με το ρατσισμό σας εις βάρος των Ελληνοκυπρίων, κάνατε πράξη τον εθνικοσοσιαλισμό.

Οπότε λίγα τα λόγια σου για το πραγματικό αριστερό-πατριωτικό-σοσιαλιστικό κίνημα του τόπου, την ΕΔΕΚ μας.

Βρωμιάρηδες της Επαγρύπνισης, από το 1969 μας πολεμάτε κι εμείς σας προσπερνάμε, γιατί έχουμε έγνοια τον τόπο μας και τη σωτηρία του, γιατί έχουμε έγνοια τη δημοκρατία.

Εσείς πολεμούσατε την ΕΔΕΚ και κερνούσατε γλυκά καρυδάκια στους φασίστες. Δε θα δώσετε εσείς, οι στυλοβάτες του φασισμού και του ρατσισμού μαθήματα στην ΕΔΕΚ.

Και κρίμα Anef που αποφεύγεις να σχολιάσεις τα τεκμηριωμένα που γράφουν τα παιδιά της Επιτροπής, επαναλαμβάνοντας συνεχώς την προβοκάτσια του Bot "arxiepiskopos".

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

"Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;"

Για αυτό ειδικά, τι λες Anef; Και πες σε όλο τον κόσμο να ξέρει: ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ MAIL Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;

Ο ΠΙΤΤΑΤΖΙΗΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ;

Τολμάς να απαντήσεις;

Ανώνυμος είπε...

κομμουνισμός ο [komunizmós] O17 : κοινωνικοοικονομική θεωρία και σύστημα που πρεσβεύει την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας και των κοινωνικών τάξεων, ως τελικό στάδιο του μετασχηματισμού της κοινωνίας σε μια κοινωνία ισότητας.

John Charalambous είπε...

Ακελάκια της κακιάς ώρας, πορνορατσιστές της Επαγρύπνισης, τις προβοκάτσιες σας αλλού. Μακριά από το δημοκρατικό χώρο. Κληριδάκια της πενιάς, νομίζετε ξεχάσαμε το μεταπραξικόπημα, τότε που ταξιδεύατε για Λονδίνο μέσω Βάσεων και δοκιμάζατε τα blue curacao, λίγο πριν δείτε το Μακάριο και να τον προειδοποιήσετε να μην επιστρέψει στην Κύπρο και να τον πιέσετε να κάνει δηλώσεις υπέρ της ομοσπονδίας.

Φτου σας ρε. Μια ζωή πεμπτοφαλαγγίτες ήσασταν. Που διχάζατε το λαό σε δημοκρατικούς και φασίστες, ενώ οι φασίστες ήσασταν εσείς.

arxiepiskopos είπε...

JOHN CHARALAMBOUS,αποφάσισες τελικά να αφήσεις το arxiepiskopos(μαϊμού) και να εμφανιστείς με το πραγματικό σου;Συγχαρητήρια.Έτσι θα σε φιλοξενεί κι ο ΑΝΕΦ στο μπλογκ του.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

You GREEKS are FASCISTS and NAZIS !!!
You can’t accept the truth.
You cannot accept your TURKISH ROOTS !!!
WE ARE BROTHERS !!! WE HAVE THE SAME TURKISH BLOOD IN OUR VEINS . ειναι στο blog νεοκυπριος ενθαρυνθηκα οι φανατικοι τα αδερφια μας με την πολιτικη συλικιωτη...

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,για να βρεις τον αριθμό του διχο-Ττομικού συλλουρέϊκου,αφαίρεσε το πρώτο 3 από τον αριθμό που έδωσες!Οι άλλοι δεν είναι διχο-Ττομικοί.Απλώς πίστεψαν στην ευρωπαϊκή λύση του Τάσσου.Και εκάτσαμεν πάνω ομαδικά!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

Eleni Mina είπε...

Καταρχήν φίλη σου(όι φίλος, εγώ γράφω με το όνομα μου) εν είμαι. Φιλίες με ανθρώπους που με βρίζουν (και βρίζουν και ανυπόγραφα) εν θέλω.
Εν εκατάλαβα που κολλούν οι 4-5 ώρες και οι διακοπές.
Το σχόλιο για τη σύνταξή σου ήταν επειδή θεωρείτε τους εαυτούς σας υπερ-Έλληνες (Ελληναράδες) αλλά δυσκολεύεστε να συντάξετε μια παράγραφο στα Ελληνικά, σε αντίθεση με αρκετούς μετανάστες που φοιτούν στα ελληνικά μας σχολεία και αριστεύουν, επιμένω.
Του μεροκάματου είμαστεν ούλλοι μας. Αυτό ήταν και το αρχικό μου επιχείρημα: τι έχουμε να μοιράσουμε εμείς με τους ξένους εργάτες που ήρθαν στη χώρα μας για το μεροκάματο τους.
Με τούτες τες ιδέες περί Ένωσης εχαλαλίσετε τη μισή Κύπρο τζιαι ακόμα νουν εν εβάλετε;
Για το προτελευταίο σχόλιο, αν το έπιασα καλά: με τόσες φυλές που επεράσαν που τούντην χώρα μπορεί να είμαι τζιαι απόγονος των Φοινίκων, τζιαι των Οθωμανών τζιαι των Φράγκων, ουδέν πρόβλημα. Δε διεκδικώ πιστοποιητικό καθαρότητας.
Όσο για το τελευταίο (που γράφεις ανώνυμα) άλλοι δολοφόνησαν, και απειλούν και σήμερα, ανθρώπους σ' αυτόν τον τόπο για τις ιδέες τους και όχι η αριστερά.
ειναι απο το blog tvn kquhghtvn proodeytiki ειναι απογονος οθωμανων τουρκων φοινικων αλλα οχι ελληνων ντροπη....

Ανώνυμος είπε...

Σε βολεύει το σκεπτικό σου πισκοπε για να νομίζεις ότι είσαστε πολλοί. Αν κοιτάξεις γύρω σου όμως έχετε μείνει εσύ, ο ντάουνερ, ο τζακ στρο και 5-6 ακόμα! Ομαδικά θα είχαμε κάτσει πάνω αν είχαμε σήμερα μια μπανανα republic όπως ονειρευόσουν.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,το ποιοι και πόσο μόνοι έμειναν θα φανεί σε λίγους μήνες.Θα δω τότε ποια σοφιστεία ή αλχημεία θα σου δώσει διέξοδο!

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια μάλλον θα έλεγες και το 2004. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Οι απειλές άρχισαν ήδη οπότε μάλλον είμαστε κοντά.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef, είσαι δειλός που χρησιμοποιείς άλλα ψευδώνυμα. Χρησιμοποία το δικό σου και έλα να συζητήσουμε αν σου βαστά.

Σε ξαναρωτώ: τον Παπασάββα ποιος τον διόρισε; Ποιος έδωσε κίνητρα για επιχορήγηση της "ομάδας του λαού"; Ποιος πήρε ιδιωτικά jet;

Ποιος επικαλέστηκε "Δίκαιη Κοινωνία";

Και σχολίασε μου και τα πιο κάτω της ανάρτησης:

"Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;"

Για αυτό ειδικά, τι λες Anef; Και πες σε όλο τον κόσμο να ξέρει: ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ MAIL Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;

Ο ΠΙΤΤΑΤΖΙΗΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ;

Βγες από την τρύπα σου δειλή σκουληκαντέρα της Επαγρύπνησης και έλα να απαντήσεις. Δειλέ!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Κατά κανόνα, δεν υπάρχουν πλέον σχόλια στις αναρτήσεις. Θα αφήσουμε τα σχόλια για αυτή την ανάρτηση επειδή βλέπουμε ότι άναψε για τα καλά η συζήτηση.

Όμως, θερμή παράκληση στον Anef_Oriwn, να μη χρησιμοποιεί άλλα ψευδώνυμα. Αν γράφει με άλλα ψευδώνυμα (όπως arxiepiskopos, πρωμιθέας, akelofasistas κλπ) θα του διαγράφονται τα επόμενά του σχόλια.

Συνεχίστε ελεύθερα.

Ε.Α.Δ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Λες και γράφτηκε για εσένα πισκοπε!!

Του Γ. Σέρτη

ΕΙΜΑΣΤΕ-ως φαίνεται- υποχρεωμένοι να ζούμε με τους παρασυλλογισμούς.
Προσέξτε... επιχείρημα:
- Ανάμεσα στη λύση και τη μη λύση, εμείς προτιμούμε τη λύση. Διότι η μη λύση θα σημαίνει καταστροφή της Κύπρου.
Ποιος θα μπορούσε ν’ αρνηθεί τη λογικοφάνεια του επιχειρήματος, εάν:
α) Δεν βρισκόμασταν σε διαδικασία συνομιλιών, στις οποίες μάλιστα οι δικές μας προτάσεις έχουν υπερβεί όλες τις κόκκινες γραμμές, και οι τουρκικές προτάσεις ουδόλως αφίστανται από τους πιο σκληρούς όρους υποταγής, και β) Εάν ό,τι προτείνεται δεν απέβλεπε στην αυτοδιάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, χώρας-μέλους του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εάν, έστω, δίπλα από τη λύση υπήρχε ένα επίθετο -δίκαιη, βιώσιμη, ανεκτήκ.λπ.- κάπως θα ίσχυετο προτιμητέοντης -μεθοδευόμενης- λύσης.
Ακούοντας, όμως, η άλλη πλευρά τον πιεστικό φόβο που ενσπείρεται με την καταστροφολογία της μη λύσης,δεν το εκλαμβάνει σαν σήμα επιβολής της οποιασδήποτε λύσης,άρα των δικών της όρων πλήρους υποταγής;

Ανώνυμος είπε...

άνει τέτοιοβούτυρογια το οθωμανικό- ψωμίτης η τουρκική προπαγάνδα; Υπερθεματίζει και προσαυξάνει:
- Μα, εμείς ...
φυρνούμαστεν για λύση. Αυτοί οι ...αχόρταγοι Ελληνοκύπριοι καθυστερούν και δεν ...επείγονται για λύση.
Σε τέτοιο κλίμα, αφού εμάς δεν το... γυρίζει η γλώσσαμας: - Η τουρκική κατοχή και ο εποικισμός είναι το πρόβλημά μας. Χωρίς τον τερματισμό τους, λύση δεν υπάρχει.
Ποιος άλλος θα υποδείξει στην Τουρκία ότι ψεύδεται και εμπαίζει;
Πιο ...φυσιολογικό τούς φαίνεται -πιασμένοιγαρ καταλλήλως επίτροποί τε και εκπρόσωποι- να παροτρύνουν:
- Υπογράψτε, να ...τελειώνουμε!

arxiepiskopos είπε...

Ο αρχιεπίσκοπος τέως μετά από απόφαση της οικουμενικής συνόδου κατέστην ΑΡΓΟΣ.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν απαντά τα ερωτήματα σας . πλήρης ανικανότητα αντίληψης της πραγματικότητας.
Ο λόγος του είναι άνευ σημασίας , περιεχομένου και λογικής.
Και αρχιεπίσκοπε τέως δυστυχώς η βλακεία σου δεν είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί. Σοσιαλιστή του φασίστα Τάκη. Ρώτα να σου πουν και ποιες ήταν οι σχέσεις του Τάκη με το Γρίβα μέχρι το 59.

Anef_Oriwn είπε...

Όντως Arxiepiskopε [original], η κατάσταση επαέ είναι και βοθρερή και λυματική! Βρώμα, δυσωδία αλλά και μούχλα! Και να φανταστείς ότι «τούτοι» οι τύποι έχουν αυτοανακηρυχτεί σε εθνοσωτήρες του «κυπριακού ελληνισμού»!
Όμως η πιο θλιβερή τζι’ αξιολύπητη περίπτωση εν «τούτος» ο γέριμος ο ΕΔΕΚ Η.Β..Εν τον κανεί το χάλι του, θέλει τζιαι «τούτος» να ΜΑΣ σώσει! Έχει κολλήσει ο νους του στο ότι ΕΓΩ είμ’ ΕΣΥ κι ΕΣΥ, ΕΓΩ!!! Εν μπορεί να πει μιαν αshελιάν πιο κάτω!

ΗνωμενοΒασίλειε,
Εν τόσο αντιφατική και σχιζοφρενική συμπεριφορά ΣΟΥ [και ο λόγος ΣΟΥ], που μόνο ψυχίατροι πιστεύω εν να καταφέρουν να ΣΕ κάμουν καλά [εκτός κι αν ψηλώσουν κι αυτοί τα χέρια πάνω] ... Μα πόσο στραβή τζιαι ελλειμματική εν η αντίληψη ΣΟΥ για την δημοκρατία; Πως γίνεται από τη μια να με καθυβρίζεις [να ΜΕ αποκαλείς «φασίστα» και «δειλή σκουληκαντέρα»] κι από την άλλη να ΜΕ καλείς σε διάλογο ή να «μάθω να κάνω διάλογο». Δειλοί και μάλιστα θρασύδειλοι είναι οι Επί-ντροποι του Blog που ΔΕΝ επιτρέπουν τα σχόλια και κατ’ επέκταση και το διάλογο ... Και στες ελάχιστες περιπτώσεις που θ’ αφήσουν τα σχόλια ανοικτά [προφανώς για μετρήσουν αντιδράσεις ή να δουν ποιοι θα τους επισκεφτούν] ΔΕΝ μετέχουν οι ίδιοι στες κουβέντες που γίνονται [το παίζουν υπεράνω] ή διαγράφουν τα σχόλια ανεπιθύμητων σχολιογράφων ... [Ξέρουν πολύ καλά ότι ο Anef_Oriwn και Arxiepiskopos ο original είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα! Δεν είναι τόσο βλάκες και ηλίθιοι σαν και του λόγου ΣΟΥ!] ...
Μα γιατί θέλεις τόσο πολύ να κάμεις [δήθεν] διάλογο [τρομάρα ΣΟΥ] μαζί ΜΟΥ; Εν τζιαι θέλεις «να ΜΕ κάμεις με τα κρομμυούδκια» [το λατρεμένο ΣΟΥ φαγητό] για να γίνεις master chef; Πρόσεχε όμως γιατί τα κρομμύδκια προκαλούν κλανιές που μπορεί να ακουστούν τζιαι σαν πόμπες [όπως έγινε κάποτε με την γνωστή ιστορία των βεγγαλικών ή πέρσι με την πόμπα που έβαλε ο γιος του τοπικού γραμματέα στη ΕΔΕΚ του Ψευτά στο οίκημα του Κόμματος τους] ...

Α, τζιαι ΗνωμενοΒασίλειε, μιαν τζι’ έπιασα τον λόον, εν ΜΟΥ λαλείς [γιατί ΕΓΙΩ εν καταλάω], τι εννοείς με κάποιες μεγαλοφυείς τζιαι βαθυστόχαστες ατάκες/ερωτήματα ΣΟΥ όπως:
1. «ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;» [Είμαι λαλείς;] ...
2. «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;» [Γιατί εν πιάννεις ένα τηλέφωνο στην Cybarco να μάθεις;]