Αποκαλύπτουμε!

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πρώτο το christofias-watch ξεσκέπασε τον downerικό Καρογιάν


Πρώτο το christofias-watch, ξεσκέπασε τον φιλοκαθεστωτικό Χαννίδη, όταν στην ΕΔΕΚ έκαναν ακόμη τεμενάδες για το κοσμικό τους "αστέρι" (ακούτε φίλοι της ΕΔΕΚ που σήμερα επαναλαμβάνετε τα ίδια, υποστηρίζοντας στενές σοφογκριλικές και άλλες κλίκες εις βάρος του Γ.Λιλλήκα;). Σήμερα, επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.

Από την αρχή της λειτουργίας μας, πολλοί μας είδαν καχύποπτα. Πολλοι διαφώνησαν με το ύφος μας. Πολλοί έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν παραφυάδες κομμάτων ή οργανώσεων. Πολλοί έσπευσαν να μας χαρακτηρίσουν ως υπερβολικούς, όταν αποκαλέσαμε τη συντακτική μας ομάδα "Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο".

Όμως σήμερα, ακόμη και ο πιο μεγάλος μας εχθρός, δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αλήθεια των λεγομένων μας. Ότι είπαμε το τεκμηριώσαμε στο απόλυτο, όσο κι αν διαφωνεί κάποιος με το ύφος και το στυλ μας.

Καταφέραμε με πολύ κόπο και δυσσαρεστώντας πολύ κόσμο, να μην χαριστούμε σε κανέναν. Καταφέραμε να επιβιώσουμε, όταν αστυνομικοί εισέβαλλαν σε σπίτια για να μας βρουν και έστηναν ανύπαρκτες ποινικές υποθέσεις εναντίον ανθρώπων και όταν καταταλαιπωρούσαν ολόκληρες οικογένειες.

Καταφέραμε μέχρι σήμερα, να μη μας ανακαλύψει το αντιδημοκρατικό καθεστώς Χριστόφια.

Πάνω από όλα όμως καταφέραμε να αποδείξουμε με πράξεις πόσο ΕΓΚΥΡΟΙ είμαστε.

Αποδείξαμε με έγγραφα τη σχέση Downer-Κάρογιαν.

Αποδείξαμε στην πράξη ότι το καθεστώς Χριστόφια διέπεται από ολοκληρωτικές νοοτροπίες.

Αποδείξαμε με στοιχεία οτι ο Δ.Χριστόφιας αθέτησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Αποδείξαμε με στοιχεία ότι μικγκριλιστές λυμαίνονται την ΕΔΕΚ και ιδιοτελείς καιροσκόποι λυμαίνονται το ΔΗΚΟ.

Το Christofias-Watch, δεν είναι απλά "το υπεύθυνο Blog", όπως γνωστός πολέμιος της δίκαιης λύσης και υποστηρικτής των εποίκων, αναγκάζεται τελικά να παραδεχτεί. Είναι κυρίως ένα "ΕΓΚΥΡΟ BLOG".

ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ!

Λάθη κάναμε στην πορεία μας. Παραλείψεις σίγουρα.

Υπερβολές μπορεί να είπαμε άθελά μας. Κάποιους μπορεί να τους αδικήσαμε, πάλι αθελά μας.

ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΤΕ! Και είναι γι' αυτό που σας ετοιμάζουμε οσονούπω, ακόμη μια μεγάλη αποκάλυψη. Παρακαλούμε, αναμένατε στας οθόνας σας!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ