ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΩΕΑ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Όπως είπα και στον Άκη μου "παρά να σου φκει το όνομαν καλλύτερα να σου φκει το δόντιν"!

-> Παραπολιτικά σήμερα από τον Αλωέα, καθότι ο Ευαγόρας καλόκατσε τελευταία και δεν περνά από τα μέρη μας.

-> Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Νικόλα Παπαδόπουλου έρχεται κατά το απογευματάκι.

-> Λίγο πιο μετά, όλοι στην "Αδούλωτη Κερύνεια", όπου μιλά ο Χρίστος Κληρίδης για τις προτάσεις του Ευέλικτου Οδοστρωτήρα στο περιουσιακό. Στις 7:30 στο οίκημα της "Αδούλωτης Κερύνειας"

-> Επιστρέφουμε στο θέμα των ημερών. Τον ανεκδιήγητο Άκη Παπασάββα. Ναι ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθούμε, όπως η απαράδεκτη πολιτική του Δ.Χριστόφια στο Κυπριακό, οι προβοκάτσιες του Δρουσιώτη για τα έγγραφα Ντάουνερ, οι δηλώσεις Μπαγίς κλπ κλπ.

-> Αλλά ο Άκης είναι μοναδική περίπτωση. Το θράσος του απύθμενο και απροσμέτρητο. Έχει καταφέρει να ενώσει εναντίον του, ακόμη και το Christofias-Watch και τον ΠΟΛΙΤΗ!!!!

-> Κι εκεί που νομίζαμε ότι ο λόγος που επιστρέφει το ποσό γιατί του είπε ο Χριστόφιας να το κάνει και ετοιμαζόμασταν να πούμε έστω και ένα ελαφρύ μπράβο στο Χριστόφια, βγαίνει ο Ευέλικτος και τον καλύπτει δημόσια πλήρως!

-> Και ρωτάμε εμείς οι αφελείς: είναι τελείως άσχετη η κάλυψη Χριστόφια προς τον Παπασάββα, με τα υβρεολόγια που ξεστόμιζε ο Άκης εναντίον του Προέδρου Παπαδόπουλου; Είναι τελείως άσχετη η κάλυψη Χριστόφια, με τη στάση του Παπασάββα τον καιρό της πολιτικής δίωξης του Ξενή Ξενοφώντος (όταν προωθούσε ποινική δίωξη στη Γενική Εισαγγελία); Είναι τελείως άσχετη η κάλυψη Χριστόφια με τη φημολογούμενη αναστολή ποινικής δίωξης συγγενή του κηπουρού του Ευέλικτου, που φέρεται να έγινε με πρωτοβουλία Παπασάββα;

-> Όχι βέβαια. Ο Άκης ιδρώνει για τον "Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη" και πρέπει να τύχει πολιτικής κάλυψης από τον κολλητό του φίλο.

-> Βεβαίως, δεν αποκλείεται να θέλει να δώσει και ένα μήνυμα ο Οδοστρωτήρας. "Όσοι ιδρώνουν για εμένα, τους περιμένουν μεγάλα πράγματα.". Όπως τα 110,000 ΕΥΡΩ που διευθέτησε ο Ευέλικτος για τον Άκη.

->"Ιδρώστε για μένα, δαγκώστε για μένα τους αντιπάλους μου και εγώ θα σας αλλάζω μέχρι και τα δόντια". Αυτό είναι το μήνυμα Χριστόφια, στα πλαίσια της "δίκαιης κοινωνίας".

-> Οπότε, κάπως έτσι πάει το κατά Ευέλικτον Ευαγγέλιον: "Με αντιπολιτεύεστε; Θα υποφέρετε. Θα σας στήνω πολιτικές διώξεις, θα σας συλλαμβάνω, θα σας παρακολουθώ, θα σας αποκλείω, θα σας τιμωρώ. Με σιουμαλίζετε; Θα σας διορίζω, θα σας κανονίζω, θα σας καλύπτω, θα σας αλλάζω μέχρι και τα δόντια".


Δεν παραιτούμαι και δεν πάω πουθενά ανομιμοποίητε τρισκατάρατε τερατογεννημένε κάθετα και απόλυτα αντινομικέ αναθυμιάζοντα κακοφορμισμένε Μαρίνε Κλεάνθους! Με καλύπτει ο Δημήτρης Αγάπη μου- Αγάπη μου Δημήτρη, μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, Κικιρίκοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

-> Μαρίνο Κλεάνθους και λοιποί. Δεν τον ξέρετε καλά τον Άκη και μην περιμένετε να παραιτηθεί. Ο τύπος είναι μεγάλος φλανγκάς (η βλανγκάς που λέει και ο Anef_Oriwn)! Χρόνια το ξέρει το παιγνίδι. Να εισπράττει χοντρά από το δημόσιο και να προκαλεί χωρίς να παραιτείται ποτέ.

-> Και μιας και μιλάμε για τον Anef_Oriwn, ο τύπος τα έχει παίξει από τα νεύρα του. Ο άνθρωπος της Επαγρύπνησης στο χώρο της κυπριακής blogόσφαιρας, ο γνωστός Ηλικιακός Ρατσιστής, έχει αρχίσει δημόσια κριτική στο ΑΚΕΛ, ενόψει του πολιτικού του συνεδρίου, κατηγορώντας το ότι έχει χάσει τη φυσιογνωμία του. Πληροφορίες όμως λένε, ότι είναι εκνευρισμένος με το θέμα Παπασάββα, γιατί οι τσιγγούνηδες του κόμματος, του έδιναν ετήσιο μισθό χαμηλότερο και από το επίδομα παραστάσεως που παίρνει ο Άκης. Άστε που τον οδοντίατρό του τον πλήρωνε full o Anef !!!

-> Κλείνουμε με ένα μικρό νέο. Κυκλοφόρησε η νέα ΕΝΩΣΙΣ. Με εξώφυλλο μια μασέλα. Αν είναι του Άκη δεν ξέρουμε! Πάντως ο Φτωχόπουλος να μην ανησυχεί για τυχόν συνωνυμία του ποθκιάντραπου Άκη με τον αγαπημένο Σαββάκη του. Το "Άκης" δε βγαίνει από το Σαββάκης, αλλά από το Σωτήρης-Σωτηράκης!

-> Όχι Βάσο δε συγκρίνουμε τον αξιοπρεπέστατο Σαββάκη με το ρεζίλη Άκη. Για τα ονόματα λέμε!

-> Για όσους γυρεύουν λίγο έξτρα Παπασάββας entertainment, τα νομικοπολιτικά "αριστουργήματά του" κυκλοφορούν σε βιβλιοπωλεία. Ας πάρουν ένα για άφθονο γέλιο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πληρώσουν για να το αγοράσουν (μεταξύ μας Άκη έπρεπε εσύ να μας πληρώνεις για να το διαβάσουμε με τέτοιες μπαρούφες που βρίσκουμε μέσα, αλλά εντάξει, το γέλιο είναι άφθονο και αποζημιωνόμαστε πλήρως).

ΑΛΩΕΥΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH