Παραπολιτικά ανάλεκτα στην τύχη (5)

Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010


* Το «επίσημο» ΔΗ.ΚΟ. με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε. ‘Οσο αξίζει ο Χριστόφιας δεν αξίζει κανένας. ‘Εχει την καλύτερη πολιτική και την καλύτερη καρέκλα. Ενώ ο Τάσσος..........

* Εκεί στο «επίσημο» ΔΗ.ΚΟ. φοβούνται το Χριστόφια. Φοβούνται το Μάριο. Το φτύσιμο δεν το φοβούνται. Τον Τάσσο τον ξέχασαν. Την αξιοπρέπειά τους την ξέχασαν κι αυτή; Όχι φυσικά. Ποτέ δεν είχαν αξιοπρέπεια. Για την καρέκλα ρε γ............, αγωνίζονταν πάντα.

* Παλεύει το επίσημο με το ανεπίσημο ΔΗ.ΚΟ. Και νικητής όπως πάντα ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ. Είσαι μεγάλος, μεγάλε. Η καρέκλα σου είναι ανίκητη. Προπάντων άμα ακούνε πως το Φθινόπωρο θα κάμεις ανασχηματισμό.......... Ετοιμάζουν τα κοστούμια τους.

* Ο Μακάριος ήταν αυταρχικός και δεν άκουε τις απόψεις των άλλων, λένε οι όψιμοι δημοκράτες. Ενώ ο Χριστόφιας, Ο Αναστασιάδης και ο Μάριος είναι δημοκράτες. Η δημοκρατίας και η ανοχή της αντίθετης άποψης «τρέσιει που τα ποηνάρκα τους».

* Ο πρόεδρος Χριστόφιας παρέστη στο μνημόσυνο του Εθνάρχη στον Κύκκο. Η παρουσία του ήταν επικοινωνιακή κίνηση ή άραγε του συγχώρεσε την ευθύνη του που δεν λειτούργησε η λύση της Ζυρίχης και προκάλεσε την ανταρσία των Τουρκοκυπρίων;

* Φαίνεται ότι το συγχώρεσε, επειδή όπως λέει αποδέχτηκε τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία (έτσι πιστεύει ο άνθρωπος, αδελφέ) και μάλιστα θα αποδεχόταν και την εκ περιτροπής προεδρία, αλλά δεν πρόλαβε. Στη συνέντευξη του στον «ανοικτό φάκελο» άνοιξε την καρδιά του και τα είπε και για τον Εθνάρχη.

* Για την ενότητα τον πρώτο λόγο έχει ο πρόεδρος. Το παραδέχεται. Αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Ο πρόεδρος κάνει το χρέος του. Καταρτίζει και υποβάλλει προτάσεις, κάνει παραχωρήσεις για λύση, κινείστε και σεις τη χείρα. Βάλτε το χειροκρότημα για να επέλθει η ενότητα. Κάνετε όπως το επίσημο ΔΗ.ΚΟ., που διαφωνεί, αλλά ακολουθεί και χειροκροτεί. Οι καρέκλες ενώνουν.

* Η λήψη αποφάσεων από τα συλλογικά όργανα των κομμάτων είναι μια δημοκρατική διαδικασία. Τι γίνεται όμως όταν η πλειοψηφία ενός συλλογικού οργάνου αποτελεί χορωδία χειροκροτητών με μαέστρο τον πρόεδρο του κόμματος; Ιδιαίτερα άμα ο πρόεδρος μπορεί να κάνει ρουσφέτια και να διαθέτει καρέκλες ή σκαμνάκια.

Το παρδαλό κατσίκι για το Christofias-watch

12 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πολύ εύστοχα τα όσα θέτει το Παρδαλό Κατσίκι.

Άραγε τι έχουν να πουν τα ακελάκια, μπροστά σε αυτά τα εμπεριστατωμένα ανάλεκτα;

Μακάρι να είχαν θάρρος για λίγη αυτοκριτική.

1974 είπε...

Το να σας δίνει συνέντευξη ο Σιοπαχάς, ο οποίος αποφεύγει τη δημοσιότητα, δείχνει ότι έχετε καταφέρει να καταξιωθείτε στις συνειδήσεις των συμπατριωτών σας, ως το πιο επαναστατικό κυπριακό ιστολόγιο.

Σάββας Παπάκης είπε...

Τι να'ν αυτό το φοβερό, πω πω πω πω, πω πω πω πω,

Τι θέλει πάλι ο Σιοπαχάς
και το Δημήτρη πολεμά
Θα πολεμούσα και εγώ
μα ο χρυσοφόρος διορισμός
μου υπαγόρευσε σκασμό
πω πω πω πω πω πω πω πω

Και το Μωρό της Ροζμαρί
τι έχει γίνει και αργεί;
Ο Δημητρός μου προσπαθεί
κρατά τσιμέντο και μιστρί
να τσιμεντώσουμε το ΝΑΙ
να πούμε όλοι το ΕΒΕΤ!

Και το μυαλό μου είναι θολό,
πω πω πω πω πω πω πω πω

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Ο άλλος γνωστός τραμπούκος Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο Γιώργος Ιορδάνου στο μπλογκ του στις 28 Δεκεμβρίου 2009 (http://www.iordanou.org/?p=630) έγραψε για την αντιφασιστική πορεία κατά του ΕΛΑΜ όπου συμμετείχε η ΚΙΣΑ και άλλοι οπαδοί του ΑΚΕΛ. Στην ίδια πορεία είχε μιλήσει και η Ελένη Μαύρου.

Ο Ιορδάνου, ο οποίος ήταν βέβαια με το μέρος της ΚΙΣΑ και του ΑΚΕΛ, μας ενημέρωσε πως στην πορεία συμμετείχαν άτομα με μυαλά σαν αυτά του Μεταξόπουλου, του Katamutra, του Arxiepiskopou και του Anef_Oriwn, πλήρως οπλισμένα για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης:

«Αναφέρομαι στα ξεφτέρια με τις κουκούλες τα οποία κρατούσαν ρόπαλα και συναφή εξαρτήματα πρόκλησης σωματικής ζημιάς. Πόσο αφελές είναι να διατυμπανίζεις ότι πολεμάς τον φασισμό γινόμενος ο ίδιος φασίστας; Από τη στιγμή που ζούμε σε μια χώρα που σέβεται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, η χρήση της κουκούλας και η θωράκιση πίσω από την ανωνυμία της μάζας σημαίνει ότι ή εκείνο που πρεσβεύεις δεν αξίζει, ή ότι εσύ δεν αξίζεις. Εικάζω το δεύτερο.»

Φωτογραφίες ορισμένων εκ των φιλοΑΚΕΛικών κουκουλοφόρων που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα, κράνη και άλλα εξαρτήματα για πρόκληση βίαιης σωματικής βλάβης, υπάρχουν και στο διαδίκτυο:

Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 01
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 02
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 03
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 04
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 05

Για ποιους δουλεύουν οι κουκουλοφόροι με τα ρόπαλα που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ και των άλλων φιλοΑΚΕΛικών; Μήπως είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι που εκτοξεύουν απειλές για βία και στο διαδίκτυο;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???

Πενταρόγιωρκος είπε...

Σε άλλο πρόσφατο σχόλιο του στις 21 Ιουλίου 2010 7:03 μ.μ. ο τραμπούκος Katamutras απείλησε ευθέως και τον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Όσον αφορά το Τσουρουλλούιν ας προσέχει τζιαί τζιείνος καλού κακού. Ποιός ιξέρει;»

Σε σχόλιο στις 26 Ιουλίου 2010 11:55 π.μ. γράφει «εγιώ έν έχω κοντόκαννο κυνηγετικό! Εν μακρύκαννον πόχω χα χα χα χα χα. . .».

Οι φιλοΑΚΕΛικοί κουκουλοφόροι όπως ο Katamutras μέχρι τώρα έχουν λοιδωρήσει και απειλήσει ξεκάθαρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, τον Ξενή Ξενοφώντος και τους ιθύνοντες του μπλογκ Χριστόφιας Γοτς, και σχεδόν τους υπόσχεται το μέλλον που είχε και ο Ελλαδίτης μπλόγκερ Σωκράτης Γκιόλιας.

Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το μέγεθος της ΑΚΕΛικής προπαγάνδας και του ψεύδους αποκαλύπτεται.

Ο Anef_Oriwn συνεχίζει να στηρίζει τις απειλές κατά ανθρώπων και να υπερασπίζεται για μια ακόμη φορά τους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ, οι οποίοι ως άλλοι ΕΛΑΜίτες κρατούσαν ρόπαλα, κράνη, και άλλα «συναφή εξαρτήματα πρόκλησης σωματικής ζημιάς», όπως μαρτυρεί και ο Γιώργος Ιορδάνου που συμμετείχε στην ίδια πορεία.

Ο Anef_Oriwn, ως ανήκων προφανώς στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης και κινούμενος στην βάση οδηγιών της "υπηρεσίας" που τον αμοίβει πλουσιοπάροχα, θέλησε και πάλι να κάνει το άσπρο-μαύρο.

Έγραψε σε σχόλιο της 27 Ιουλίου 2010 10:17 π.μ., με μια επιτηδευμένη αθωότητα, «α, που που ως που ρε, τα μαντήλια που βαλάνε οι νεαροί στο πρόσωπο και το κεφάλι, ήταν κουκκούλες και κράνη;».

Η παρακάτω φωτογραφία είναι αποδεικτικό στοιχείο πως ο Anef_Oriwn ΨΕΥΔΕΤΑΙ. Δείτε με τα ίδια τα μάτια σας τα κράνη, τις κουκούλες και τα ρόπαλα:

http://picasaweb.google.com/Belal.Abdelhai/AntiFascistDemo#5420074684482421634

Στο παρελθόν ο χρήστης Emerson απέδειξε με στοιχεία πως ο Anef_Oriwn χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Πρωμιθέας" με σκοπό και πάλι την παραπληροφόρηση. Μάλιστα, τον τσάκωσε να ...συζητά και με τον εαυτό του στο μπλογκ του! Παρόμοια περιστατικά εργολαβικής παραπληροφόρησης εκ μέρους έχουμε πολλά. Φαίνεται πως αυτή είναι η μόνη του δουλειά και δεν εργάζεται στην "υπηρεσία" του ως απλός συνεργάτης αλλά "φουλ τάιμ".

Τώρα, για μια ακόμη φορά τον πιάνουμε στα πράσα να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία και να παραπληροφορεί εσκεμμένα και συνειδητά για κάτι το μπορεί κάποιος να διαπιστώσει βλέποντας απλώς μια φωτογραφία.

Ως πόσο θα συνεχίζει η προπαγάνδα; Το να εκφράζει κάποιος απόψεις είναι σωστό και θεμιτό στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά ο τραμπούκος αυτός, ομοϊδεάτης του αντικύπριου Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ψεύδεται συνειδητά. Συνεχίζει να στηρίζει και να ανέχεται απόψεις και βίαιες απειλές, και "ευχές" όπως οι Κύπριοι μπλόγκερς που αντιπολιτεύονται τον Χριστόφια έχουν το ίδιο τέλος με τον Σωκράτη Γκιόλια του Troktikou.

Για ποιον το κάνει; Πόσα αμοίβεται άραγε για να εξευτελίζει τον εαυτό του και το ΑΚΕΛ με τέτοια ποταπή προπαγάνδα;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

"Λοιπόν, η αμοιβή [ΜΟΥ] είναι ανάλογη του αριθμού των παρεμβάσεων - σχολίων που κάμνω, τζιαι αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο αναλόγως των nicknames που χρησιμοποιώ – διπλασιάζεται ή τετραπλασιάζεται ή οκταπλασιάζεται!!! Ικιανοποιημενος;"

Τάδε έφη ο ερυθροφασίστας μελανοχιτώνας Anef_Oriwn. Ομολόγησε ότι η σχέση του με το blogging είναι αμοιβόμενη από τους εθνικιστικούς ακραίους κύκλους του ΑΚΕΛ.

Έχει άραγε σχέσεις και με την ακραία περιθωριακή φυτοζωούσα φυλλάδα "ΓΝΩΜΗ" ή με το εξτρεμιστικό τουρκοχαφιεδικό περιοδικό "ΡΕΥΜΑ"; Είναι άραγε το ίδιο πρόσωπο που φαίνεται στο κατάπτυστο και ελιτιστικό email του ΑΚΕΛ ως χρηματομεσίτης συνδετικός κρίκος του κεφαλαίου της οικοδομικής βιομηχανίας και της σεχταριστικής ηγεσίας του ΑΚΕΛ;

Σοφός είπε...

Άδικα τον ψάχνετε συναγωνιστές τον ηλικιακό ρατσιστή. Πήγε διακοπές από ό,τι λέει και στο Blog του. Ίσως να πάμε κι εμείς διακοπάς να ησυχάσουμε από τους ακελικούς. Κάπου που δεν έχει πολλούς.

Σοφός είπε...

Βεβαίως πήγε διακοπές όχι μόνος του, αλλά παίρνοντας μαζί του και τα λογής-λογής εναλλακτικά bots του. Ton Katamutras, που κυκλοφορεί τώρα και στο ανεφοριακό blog για να κάνει κίνηση στον εαυτό του και που από "δηκοϊκός" εκεί γίνεται "ακελικός", τον arxiepiskopos, τον Ξεμασκαρευτή, τον Πρωμιθέα και όλα τα άλλα bots.

Είναι όμως κρίμα, γιατί όλοι οι άλλοι της Επαγρύπνησης πήγαν στα hot resorts του εξωτερικού για διακοπές και ο χαμηλόμισθος Anef παραπονιέται ότι θα πάει διακοπές στην Κύπρο. Τόσο αγαπά τον τόπο του που χτιτζιάζει που "αναγκάζεται" να πάει διακοπές στην ταπεινή Κυπρούλλα.

Τα παράπονά του όμως πρέπει να τα κάνει στους υψηλόβαθμούς του κόμματός του που ως νέοι σοβιετικοί κομισάριοι, τα τρων εις βάρος ταπεινών και ηλίθιων κομματόσκυλλων όπως ο Anef_Oriwn.

Σοφός είπε...

Και μη ρωτάτε αν θα πάει διακοπές στην ελεύθερη Κύπρο ή στα κατεχόμενα. Ούτε λόγος. Θα πάει εκεί όπου παν οι γκρίζοι λύκοι ομοϊδεάτες του. Σε καμιά κατεχόμενη παραλία, μαζί με διάφορους σφετεριστές εποικοκύπριους, που μένουν σε κλεμμένα σπίτια και κλεμμένες περιουσίες.