Ένας αδιόρθωτος Ευέλικτος Οδοστρωτήρας!

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

QUIZ: Στο Κυπριακό Κληριδικός και Ανανικός, στη συμπεριφορά προς τους ιδεολογικούς αντιπάλους του Ντενκτασικός. Ποιος είναι;


Είναι τραγικές οι εικόνες που αναγκάζονται κάθε χρόνο να βλέπουν οι ομογενείς μας. Δηλαδή, να βλέπουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διαπληκτίζεται με τον Αρχιεπίσκοπο, με άλλους πολιτικούς ή με τους ίδιους τους αποδήμους.

Ακέραια την ευθύνη για την εξευτελιστική αυτή εικόνα, φέρει για εμάς ο Δημήτρης Χριστόφιας. Κι εξηγούμαστε:

1) Ο Γλαύκος Κληρίδης, πνευματικός πατέρας του Δημήτρη Χριστόφια στο Κυπριακό, παρά τις ταυτόσημες με το Δ.Χριστόφια θέσεις περί "ρεαλισμού" και συνθηκολόγησης με τις τουρκικές απαιτήσεις, φρόντιζε να σέβεται τις θέσεις των άλλων. Έτσι, ποτέ δεν έφταναν οι σχέσεις του με τον προηγούμενο Αρχιεπίσκοπο (που είχε και έντονες αντιομοσπονδιακές θέσεις) στα άκρα, όπως φτάνουν σήμερα.

Είναι ντροπής πράγματα, να παραλείπει σκόπιμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προσφωνήσει τον Αρχιεπίσκοπο μπροστά στους αποδήμους, όπως έκανε ο Δ.Χριστόφιας


Ρε κοπέλια, είπαμεν, είμαι κληριδικός, αλλά μόνο στο Κυπριακό.

2) Το να διαπληκτίζεται με τους αποδήμους και με το όσους διαφωνούν με την πολιτική του στο Κυπριακό, λέγοντας ότι εξυπηρετούν την Τουρκία γιατί δε συμφωνούν μαζί του, δείχνει τόσο περιφρόνηση της γνώμης των απλών πολιτών, όσο και ετσιθελισμό.

Γνωρίζει ο Δ.Χριστόφιας, ότι οι μόνοι που έμειναν να τον χειροκροτούν για τους χειρισμούς του στο Κυπριακό, είναι ο Ντάουνερ, η επί το πλείστον έμμισθη ηγεσία του ΑΚΕΛ, κάποιοι κομματικοί φανατικοί και κάποια ακραία εξτρεμιστικά στοιχεία των εφημερίδων "ΠΟΛΙΤΗ" και "ΓΝΩΜΗ".

Οι πολίτες ζητούν συνεχώς αλλαγή πορείας, αλλά ο Δ.Χριστόφιας τους περιφρονεί. Ως να μην είναι εκπρόσωπος του λαού, αλλά παντοδύναμος Αυτοκράτωρ.
΄
Οι απόδημοί μας, έχουν πολλά να προσφέρουν. Δεν είναι εκτελεστικά όργανα του Δ.Χριστόφια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει υποχρέωση, τόσο να σέβεται τα συνέδριά τους και τους καλεσμένους τους, όσο και να ακούει τις απόψεις τους.

Για ακόμη μια φορά, κατώτερος των περιστάσεων ο Δ.Χριστόφιας. Μπορεί ο Δ.Χριστόφιας, να έμαθε πολλά από το Γλαύκο Κληρίδη, μπορεί να είναι ο καλύτερος μαθητής του κληριδικού ενδοτισμού, αλλά στην ανοχή της διαφορετικής άποψης, παραμένει άριστος Σταλινιστής.

Συνδυάζει δηλαδή άψογα την υποχωρητικότητα και τον αυταρχισμό.

Παραμένει ένας αδιόρθωτος ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ!

Πράξανδρος για το christofias-watch

8 Σχόλια:

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πολύ καλή ανάρτηση. Μπράβο στην Επιτροπή. Ο Χριστόφιας είναι η σύζευξη ΚΛΗΡΙΔΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ.

Σχετικά με τον Σταλινισμό του Χριστόφια έχω συλλέξει αρκετά στοιχεία σχετικά με την δράση βίαιων στοιχείων που τον στηρίζουν στο διαδίκτυο.

Θα δώσω τώρα όλες τις λεπτομέρειες.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Είπε ο Anef_Oriwn, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Katamutras 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Το κεντρικό bot του γνωστού τραμπούκου Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο Γιώργος Ιορδάνου στο μπλογκ του στις 28 Δεκεμβρίου 2009 (http://www.iordanou.org/?p=630) έγραψε για την αντιφασιστική πορεία κατά του ΕΛΑΜ όπου συμμετείχε η ΚΙΣΑ και άλλοι οπαδοί του ΑΚΕΛ. Στην ίδια πορεία είχε μιλήσει και η Ελένη Μαύρου.

Ο Ιορδάνου, ο οποίος ήταν βέβαια με το μέρος της ΚΙΣΑ και του ΑΚΕΛ, μας ενημέρωσε πως στην πορεία συμμετείχαν άτομα με μυαλά σαν αυτά του Μεταξόπουλου, του Katamutra, του Arxiepiskopou και του Anef_Oriwn, πλήρως οπλισμένα για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης:

«Αναφέρομαι στα ξεφτέρια με τις κουκούλες τα οποία κρατούσαν ρόπαλα και συναφή εξαρτήματα πρόκλησης σωματικής ζημιάς. Πόσο αφελές είναι να διατυμπανίζεις ότι πολεμάς τον φασισμό γινόμενος ο ίδιος φασίστας; Από τη στιγμή που ζούμε σε μια χώρα που σέβεται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, η χρήση της κουκούλας και η θωράκιση πίσω από την ανωνυμία της μάζας σημαίνει ότι ή εκείνο που πρεσβεύεις δεν αξίζει, ή ότι εσύ δεν αξίζεις. Εικάζω το δεύτερο.»

Φωτογραφίες ορισμένων εκ των φιλοΑΚΕΛικών κουκουλοφόρων που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα, κράνη και άλλα εξαρτήματα για πρόκληση βίαιης σωματικής βλάβης, υπάρχουν και στο διαδίκτυο:

Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 01
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 02
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 03
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 04
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 05

Για ποιους δουλεύουν οι κουκουλοφόροι με τα ρόπαλα που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ και των άλλων φιλοΑΚΕΛικών; Μήπως είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι που εκτοξεύουν απειλές για βία και στο διαδίκτυο;

Μάλλον το bot της Επαγρύπνησης Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???

Πενταρόγιωρκος είπε...

Σε άλλο πρόσφατο σχόλιο του στις 21 Ιουλίου 2010 7:03 μ.μ. ο τραμπούκος Katamutras απείλησε ευθέως και τον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Όσον αφορά το Τσουρουλλούιν ας προσέχει τζιαί τζιείνος καλού κακού. Ποιός ιξέρει;»

Σε σχόλιο στις 26 Ιουλίου 2010 11:55 π.μ. γράφει «εγιώ έν έχω κοντόκαννο κυνηγετικό! Εν μακρύκαννον πόχω χα χα χα χα χα. . .».

Οι φιλοΑΚΕΛικοί κουκουλοφόροι όπως ο Katamutras μέχρι τώρα έχουν λοιδωρήσει και απειλήσει ξεκάθαρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, τον Ξενή Ξενοφώντος και τους ιθύνοντες του μπλογκ Χριστόφιας Γοτς, και σχεδόν τους υπόσχεται το μέλλον που είχε και ο Ελλαδίτης μπλόγκερ Σωκράτης Γκιόλιας.

Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το μέγεθος της ΑΚΕΛικής προπαγάνδας και του ψεύδους αποκαλύπτεται. Τα bots της Επαγρύπνησης δεν κουράζονται να ετοιμάζουν μακελειό.

Ο Anef_Oriwn συνεχίζει να στηρίζει τις απειλές κατά ανθρώπων και να υπερασπίζεται για μια ακόμη φορά τους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ, οι οποίοι ως άλλοι ΕΛΑΜίτες κρατούσαν ρόπαλα, κράνη, και άλλα «συναφή εξαρτήματα πρόκλησης σωματικής ζημιάς», όπως μαρτυρεί και ο Γιώργος Ιορδάνου που συμμετείχε στην ίδια πορεία.

Ο Anef_Oriwn, ως ανήκων προφανώς στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης και κινούμενος στην βάση οδηγιών της "υπηρεσίας" που τον αμοίβει πλουσιοπάροχα, θέλησε και πάλι να κάνει το άσπρο-μαύρο.

Έγραψε σε σχόλιο της 27 Ιουλίου 2010 10:17 π.μ., με μια επιτηδευμένη αθωότητα, «α, που που ως που ρε, τα μαντήλια που βαλάνε οι νεαροί στο πρόσωπο και το κεφάλι, ήταν κουκκούλες και κράνη;».

Η παρακάτω φωτογραφία είναι αποδεικτικό στοιχείο πως ο Anef_Oriwn ΨΕΥΔΕΤΑΙ. Δείτε με τα ίδια τα μάτια σας τα κράνη, τις κουκούλες και τα ρόπαλα:

http://picasaweb.google.com/Belal.Abdelhai/AntiFascistDemo#5420074684482421634

Στο παρελθόν ο χρήστης Emerson απέδειξε με στοιχεία πως ο Anef_Oriwn χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Πρωμιθέας" με σκοπό και πάλι την παραπληροφόρηση. Μάλιστα, τον τσάκωσε να ...συζητά και με τον εαυτό του στο μπλογκ του! Παρόμοια περιστατικά εργολαβικής παραπληροφόρησης εκ μέρους έχουμε πολλά. Φαίνεται πως αυτή είναι η μόνη του δουλειά και δεν εργάζεται στην "υπηρεσία" του ως απλός συνεργάτης αλλά "φουλ τάιμ".

Τώρα, για μια ακόμη φορά τον πιάνουμε στα πράσα να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία και να παραπληροφορεί εσκεμμένα και συνειδητά για κάτι το μπορεί κάποιος να διαπιστώσει βλέποντας απλώς μια φωτογραφία.

Ως πόσο θα συνεχίζει η προπαγάνδα; Το να εκφράζει κάποιος απόψεις είναι σωστό και θεμιτό στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά ο τραμπούκος αυτός, ομοϊδεάτης του αντικύπριου Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ψεύδεται συνειδητά. Συνεχίζει να στηρίζει και να ανέχεται απόψεις και βίαιες απειλές, και "ευχές" όπως οι Κύπριοι μπλόγκερς που αντιπολιτεύονται τον Χριστόφια έχουν το ίδιο τέλος με τον Σωκράτη Γκιόλια του Troktikou.

Για ποιον το κάνει; Πόσα αμοίβεται από υπηρεσίες κοντά στο ΑΚΕΛ και τους καπιταλιστές που το υποστηρίζουν, άραγε, για να εξευτελίζει τον εαυτό του και την Κύπρο με τέτοια ποταπή προπαγάνδα;

arxiepiskopos είπε...

Ε,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,μα μες τούτο το μπλογκ ελουρκάσετε ούλλοι οι πελλοί;Καλά,εν γνωστόν πως εν φτανός ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ τζιαι τελευταία έμαθα πως εν χασικλής ο καημένος ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ.Αλλά τζι εσού πόθεν ως πόθεν θεωρείς απειλή το ότι ο ΑΝΕΦ είπεν ότι εν σε πιάνουν πκιον τα χάπια;Γάγκο,ελέησον!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, είτε γράφεις ως Arxiepiskopos, είτε ως Katamutras είτε ως Yiayia, ούλλον τα ίδια και τα ίδια. Πάλε αποφεύγεις την ουσία.

Ίσως γιατί πλερώνεσαι αδρά... Πολύ αδρά...

Μήπως είναι ένα γνωστό κληριδικό τζάκι, που τυγχάνει να είναι ένας εκ των "συνδέσμων" ΑΚΕΛ/Νέων Δυνάμεων με τον ΔΗΣΥ που πλερώνει;;;

Γιατί ντρέπεσαι να το πεις;

arxiepiskopos είπε...

Ο Γιάγκος να σε ελεήσει πκιον,γιατί ο Θεός επαράδωσεν τα όπλα μαζί σου!