Νέα "πατάτα" Δ.Χριστόφια!

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Για την Αμμόχωστο, μάλλον υπερβάλλει, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι, όσον αφορά το Μ.Κάρογιαν "κανένας Πρόεδρος δεν έκανε τόσα για μένα, όσα ο Δ.Χριστόφιας"


Δεν έχει υπόθεση ο "Βασιλιάς της Μυκόνου"! Εμένα μέχρι και Πρόεδρο θα με κάνεις Δημήτρη μου. Μια σου, μια μου!

Ο Δ. Χριστόφιας, προέβηκε αυτές τις μέρες, σε μια δήλωση, μνημείο έπαρσης και εγωπάθειας: "Κανένας Πρόεδρος δεν έκανε τόσα για την Αμμόχωστο, όσα εγώ"!!!!

Αν ήταν τουλάχιστον αλήθεια, θα ανεχόμασταν αυτή την έπαρση. Ο πρώην ΥΠΕΞ όμως, Γ.Λιλλήκας αμέσως διέψευσε το Δ.Χριστόφια, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις.

Οι πολίτες κ. Χριστόφια, δε μασούν πια. Το ότι έχετε καταφέρει να κάνετε να φαντάζει ως διάδοχός σας ο Ν.Αναστασιάδης, ο άνθρωπος που κατήγγειλε την Κύπρο στην Ευρώπη, που υποστήριξε με λύσσα και μανία τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι ενδεικτικό, το πόσο έχει μπουχτίσει ο κόσμος μαζί σας!

Εμείς βεβαίως δε θέλουμε τον Αναστασιάδη για Πρόεδρο. Εσείς όμως, καταφέρατε να κάνετε τον Αναστασιάδη, ελκυστικό στους πολίτες! Τόσο κακή και τόσο αντιδημοκρατική είναι η διακυβέρνησή σας.


Δημοσθένης για το Christofias-Watch

Φιλελεύθερος 10/8/2010
«Κοντά σε συμφωνία για Αμμόχωστο δυο φορές»

Αντίδραση Λιλλήκα στις τοποθετήσεις Χριστόφια

ΔΥΟ φορές βρεθήκαμε κοντά σε συμφωνία για την Αμμόχωστο, δηλώνει ο πρώην ΥΠΕΞ, Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει πως «του έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη το αλαζονικό ύφος και η μηδενιστική προσέγγιση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το θέμα της Αμμοχώστου».

Σύμφωνα με τον κ. Λιλλήκα, «ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός και να μην προκαλεί. Αφού γνωρίζει ότι επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου, η επιστροφή της Αμμοχώστου ήλθε πολύ κοντά ενώ η πολιτική που ο ίδιος και η κυβέρνησή του ακολουθούν μόνο πολιτικό κονιορτό προκαλεί και σύγχυση στους Ευρωπαίους εταίρους μας. Ο κ. Χριστόφιας γνωρίζει ότι το 2005 ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος πέτυχε ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. για διασύνδεση του κανονισμού για το απευθείας εμπόριο με την επιστροφή της πόλης της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της. Γνωρίζει ακόμη ότι το 2006, η φινλανδική προεδρία ανέλαβε πρωτοβουλία για την προώθηση αυτού του πακέτου, η οποία έφθασε σεσημείο συμφωνίας, αλλά κατάρρευσε μετά από την επιμονή Γκιουλ για εισαγωγή στο πακέτο της νομιμοποίησης του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου. Γνωρίζει ακόμη ο κ. Χριστόφιας ότι στο τέλος Νοεμβρίου του 2006, η ισπανική κυβέρνηση ανέλαβε μυστική πρωτοβουλία με τη σύμφωνο γνώμη της τουρκικής κυβέρνησης με διαπραγματευτή από τουρκικής πλευράς τον Ταλάτ και από ε/κ εμένα. Βάση της πρωτοβουλίας το πακέτο για τον κανονισμό και την επιστροφή της Αμμοχώστου,

Αυτή η πρωτοβουλία κατέληξε σε συμφωνία, την οποία ακύρωσε την επομένη ο κ. Ερντογάν. Για αυτή την πρωτοβουλία ο κ. Χριστόφιας, Πρόεδρος της Βουλής τότε, ήταν πλήρως ενήμερος. Πριν από δυο μήνες μετά από παράκληση της Κίνησης Προσφύγων Αμμοχώστου, οργάνωσα συνάντηση με τον Ισπανό ΥΠΕΞ κ. Μορατίνος, όπου του ζητήσαμε να επαναλάβει την ίδια πρωτοβουλία του 2006. Ο κ. Μορατίνος ως προεδρεύουσα χώρα της Ε.Ε. ανέλαβε την πρωτοβουλία και λίγες ημέρες αργότερα με ενημέρωσε για τις πρώτες αντιδράσεις από πλευρά του κ. Νταβούτογλου. Ενημέρωσα την Κυπριακή Κυβέρνηση προς την οποία διαβίβασα παράκληση του Ισπανού ΥΠΕΞ, όπως υποστηρίξει τις προσπάθειες του.

Αντί τούτου τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο ΥΠΕΞ, με δηλώσεις τους εκείνες τις ημέρες ζητούσαν όπως η Τουρκία επιτρέψει στον ΟΗΕ να στείλει εμπειρογνώμονες στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου. Είναι αυτή πολιτική στήριξη μιας πρωτοβουλίας για επιστροφή της πόλης της Αμμοχώστου; Και η σύγχυση μεγαλώνει όταν ο Πρόεδρος με τις τελευταίες του προτάσεις, δεν ζητά επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της αλλά όπως τεθεί η πόλη υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ. Δυστυχώς ο Πρόεδρος Χριστόφιας με την πολιτική των παλινδρομήσεων όχι μόνο δεν άνοιξε τον δρόμο για επιστροφή της Αμμοχώστου αλλά έχει συγχύσει τους πάντες γύρω από αυτό το ζήτημα».

60 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Να τι έγραψε χθες στις 12:55 ο ηλικιακός ρατσιστής.

" Τζιαί δεν είπα εγιώ ότι έν πρέπει να έχουν δικαίωμαν ψήφου. Είπα ότι έν έπρεπε να δικαιούνται να παίρνουν αποφάσεις που αφορούν τα κοπελλούθκια άλλων, αφού οι ίδιοι έν εκάμαν κοπελλούθκια. Τζιαί αν είχασιν λλίην τσίππαν πάνω τους, από την στιγμήν που έν έχουν κοπελλούθκια, να μεν εψηφίζουν τζιαί καθόλου. Έστω τζιαί αν δικαιούνται. Τί ψηφίζει τωρά ο 90άχρονος Λυσσαρίδης, μπορείς να μου πείς; Τζιαί γιατί ανακατεύκεται; Για ποιόν τζιαί για τί; Έννεν μόνον για τον εγωισμόν του; Έννεν το ίδιον τζιαί ο αρχεπίσκοπος τζιαί άλλοι πολλοί υπερήλικες άτεκνοι;"


Σχόλιο:

Κρίμα Anef_Oriwn. Απέδειξες ότι όσα κι αν σου γράφουν σε αυτό το Blog είναι λίγα σου.

Ενώ υποσχέθηκες ότι θα ήσουν στο Βιέννα στης 12, δεν φάνηκες. Την ίδια ώρα, έστηνες χυδαίες επιθέσεις, εναντίον όσων ανθρώπων δεν έχουν παιδιά, λέγοντας ότι πρέπει να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου!!!!

Σεξιστής, έμμισθος επαγρυπνιστής, διαστροφικός, ηλικιακός ρατσιστής, κοινωνικός ρατσιστής! Είσαι ο μεγαλύτερος αλήτης του διαδικτύου.

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα,
έν εν του anef oriwn τζιείνα. Εν δικά μου. Του Κατάμουτρα.

Ανώνυμος είπε...

Λιλλήκας:
Πριν από δυο μήνες μετά από παράκληση της Κίνησης Προσφύγων Αμμοχώστου, οργάνωσα συνάντηση με τον Ισπανό ΥΠΕΞ κ. Μορατίνος, όπου του ζητήσαμε να επαναλάβει την ίδια πρωτοβουλία του 2006. Ο κ. Μορατίνος ως προεδρεύουσα χώρα της Ε.Ε. ανέλαβε την πρωτοβουλία και λίγες ημέρες αργότερα με ενημέρωσε για τις πρώτες αντιδράσεις από πλευρά του κ. Νταβούτογλου.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Τζιαί ποιός σε εσιεζοκάλεσεν εσέναν ρε Λιλληκκούιν τζι ανακατεύκεσαι; Έν εκατάλαβες κόμα ότι ο λαός εσσικτήρισεν σε που τα καθήκοντα σου;
Κάτσε στα βραστά Λιλληκκούιν. Τωρά έν είσαι τίποτε. ΤΙΠΟΤΕ. Καλά να πάθεις.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς βεβαίως δε θέλουμε τον Αναστασιάδη για Πρόεδρο. Εσείς όμως, καταφέρατε να κάνετε τον Αναστασιάδη, ελκυστικό στους πολίτες! Τόσο κακή και τόσο αντιδημοκρατική είναι η διακυβέρνησή σας.

Δημοσθένης για το Christofias-Watch
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Άρα οι πολίτες ρε Δημοσθενούιν, προτιμούν ακόμα πιο διαλλακτικόν άδρωπον για πρόεδρον. Άδρωπον που εδέκτηκεν το σχέδιον Ανάν. Ο κωλοαγώνας σας για πλήρη απορριπτισμόν επάτωσεν! Εκάτσετε πάνω δηλαδή. Εσιέσετε πάνω σας να το πούμεν άλλωσπως. Άτε σφοντζιειστείτε γιατί ζολοβρωμάτε.

Τζιαί πέψετε συλληπητήρια στους Λυσσαρίδην, Ομήρου, Αρχεπίσκοπον και λοιπά ευνούχα χονδροειδή με τις μαύρες ρόπες, Συλλουρούιν, Ερωτοκρίτου (το Ρικκούιν το ππουθτούιν), Νικωλάκην, Αγγελίδην, Κενεβέζον, Κωλοκασίδην τζιαί τους υπόλοιπους πατριδοκάπηλους που πρόθυμα θα εδέχουντον πλήρη ηρωικήν Τουρκοποίησιν της Κύπρου, παρά να πετύχουν ο Γριστόφκιας ή ο Αναστασιάδης την λύσιν του Κυπριακού τζιαί την επανένωσην του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδος:
H ψευδαίσθηση του αλάθητου είναι καρπός της αλαζονείας που προϋπάρχει!
Το μεγαλύτερο λάθος του είναι το αλάθητό του!
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Μα εν για τον Ιησού Γριστόν που μιλάς πάτερ;

Anef_Oriwn είπε...

Katamutras,
Φαίνεται ότι τον συμπαθέστατο κατα τ’ άλλα Η.Β. εν τον πιάννουν ούτε τα χάπια πιον!!!

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,έλεοοοοοοος!Είμαι ο arxiepiskopos.Με κάλεσες για παγωτό στο Βιέννα.Κατάλαβες να σου υποσχέθηκα ότι θα έρθω;Ύστερα με αποκαλείς και ως ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ και στη συνέχεια αποδίδεις στον ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ λεχθέντα από τον Katamutra!Ρε,μα επειδή είσαι βλαμμένος με παραισθήσεις,εβάλθηκες να μας πελλάνεις τζι εμάς;Λοιπόν,για τελευταία φορά:Arxiepiskopos, Anef Oriwn και Katamutras είναι τρία διαφορετικά πρόσωπα.Όπως διαφορετικά πράγματα είναι η τσάκρα με την πόμπαν,τα πυροτεχνήματα με τις ριπές και η ΕΔΕΚ με τη λογική!

arxiepiskopos είπε...

Επίντροποι,τώρα κατάλαβα γιατί θεωρείτε τον Τάσσο ως Θεό!Όπως ο Θεός έστειλε το γιο του,τον Ιησού,να σώσει τον κόσμο,έτσι κι ο Τάσσος έστειλε το γιο του,το Νι-κωλάκη,να σώσει την Κύπρο!Και τόσο καιρό μου διέφευγε!

katamutras είπε...

συμφωνώ απόλυτα με το Καταμούτρα. τι γυρεύκουν οι Ομηρου-Λυσσαρύδης και Αρχιεπίσκοπος στα πολιτικά της κύπρου αφού εν έχουν κοπελλούκια;

ο Κατάμουτρας επαραδέχτηκε ότι ο βιολογικός πατέρας του Καταμούτρα - Ανεφ Οριων και Αρχιεπισκοπου είναι ο Εζεκίας Παπαιωάννου που το Κελλάκι. ΓΙΆΞ !

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

παρολο που υποσχομαι στον εαυτο μου συνεχως να μην πεφτω στο επιπεδο αυτο του μπλογκ, εντουτοις θα επανερχομαι οποτε το κρινω αναγκαιο (οι πως με τα λεγομενα μου εν να αλλαξει οτιδηποτε, αλλα εν για να τα θωρουν καποιοι που το παιζουν λεβεντες τζαι δυνατοι)

λοιπον, στο μυαλο μου εγω εχω το εξης σεναριο: ο νικωλας, σαν η τζεφαλαρκα τουτου του μπλογκ, σκεφτεται οτι εν θελει για προεδρο ξανα τον χριστοφκια. σκεφτεται επισης οτι εν εχει καμια πιθανοτητα να στηριξει τον καρογιαν. για τον ομηρου ουτε λογος, αφου εν αδυναμος. οποταν, μινισκει μας να υποστηριξουμε τον αναστασιαδη, περκει τζαι τζινος δωκει μας καμια καρεκλα.

ρε αχαπαροι, ποιος σας ειπε οτι εγινε ο αναστασιαδης εκλεξιμος? μονο 2 λεξεις χαρακτηριζουν οσους ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πισω που τουτο το μπλογκ:
ΑΡΡΩΣΤΙΑ τζαι ΒΛΑΚΕΙΑ. για αυτο τζαι εν θα ευτυχισετε ποττε, για αυτο τζαι τα σχεδια σας εν θα υλοποιηθουν ποττε.

"Ο ΝΙΚΩΛΑΣ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ"


τζαι ακομα περιμενω απαντηση που τον κυρηκα γιατι καμνει συνεχεια ποστ τα ιδια τζαι τα ιδια σχολια του, 7 τζαι 8 φορες.

ται ακομα περιμενω απαντηση που την ψευδοεπιτροπη γιατι εν διαγραφει υβριστικα σχολια, σαν τζινα του κηρυκα.

katamutras είπε...

Μαρκούιν Μεταξένια γιατί δεν αυτοκτονείς και να διαγραφεις που τούτην την κοινονία που είσαι βάρος να πνασουμεν και μεις οι νορμαλ ανθρώποι;
Πρέπει να έχεις μιαλό για να κάνεις σεμινάρια και τέλος ποιο εν τω πρόβλημα σου αν βγεί ο Αναστασιάδης πρόεδρος ; η μήπως θέλεις να επισκεφτώ και τις δικές σελίδες στο ιττερνε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Συνεργασία... σε βάθος

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΥΠΡΟΥ - ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

του Δημήτρη Μπεκιάρη

http://goo.gl/Bx77

Anef_Oriwn είπε...

Ρε καβληντήρι ΜΑΤΣΟΥΚωμένε, αγράμματε φασιστοτραμπούκκε του διαδικτύου, τι προσπαθείς να αποδείξεις με τις ψευδο-απειλές ΣΟΥ του στυλ “… θέλεις να επισκεφτώ και τις δικές σελίδες στο ιττερνε;” Ρε παλλικάρι της φακής, πόρτη του διαδικτύου που κρυβόμενος πίσω από μια οθόνη κι ένα πληκτρολόγιο κάμνεις τον μάγκα!!! Ρε αγράμματο φασιστόμουτρο η ηλιθιότητα τζιαι η βλακεία ΣΟΥ δεν έχουν όρια!!! Ρε, μα εν καταλάβεις ότι γελοιοποιείσαι με τούτα που κάμνεις. Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά την αγραμματοσύνη ΣΟΥ, αλλά τζιαι την ανικανότητα ΣΟΥ να διαλογιστείς τζιαι να κάμεις συζήτηση. Ένας shύλλος που λάσσει είσαι κι αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να δηλώσεις την υπόσταση ΣΟΥ!!! Εκατάλαβες ρε αρρωστημένε τζιαι βλαμμένε; Εκατάλαβα να λαλείς!

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

τουτος ο ματσουκας πρεπει να ειναι ψυχακιας.η τουρκοσπορος.ειπε με προδοτη γιατι εγραψα οτι η μανα μου βιαστηκε απο τουρκους στην εισβολη.και εριψε υπονοουμενο οτι ταχα ειμαι γιος τουρκου.θα τον καταγγειλω στην αστυνομια και θα κατακρατηθει ο υπολογιστης του.ειναι καιρος να ποινικοποιηθει η βλακεια στο διαδικτυο.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ρε επιτροποι ρυθμιστε το γεριμο το μπλογκ οπως παλια.οπως το μπλογκ του ανεφ.να σχολιαζουμε χωρις να θελουμε να ξαναρυθμισουμε λογαριασμο.εκτος αν κανενας εοκαβητατζης η κανενας επαγρυπνιτης εστειλε μου ιο τζε για αυτο το δικο μου εσιει προβλημα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι σ-καταμουτρα (ανεφ-αρχιμουφτη και αλλα παραγωγα σου) μα εφατισεν σου η πειρα οξα το τζερρατο εν ποιο βαρυ με στον λαλλλαρο?
πε μου κορη κορου. ποιο που τα θκυο?
μιλουμεν η προσπαθεια σου να πεισεις οτι εν εισαι εσυ και τα 3 γελοια ψευδωνυμα, ειναι τοσο γελοια οσον την προσπαθεια της κυβερνησης να πεισει οτι το γερημον το φαξ εν που μονη της η γραμματευς του Βασου Γεωργιου που τοστειλεν. ε καλα σιορ ,αφου μια σεκρεταρυ εκαμνε ρουσφετι η εστω επροσπαθησε και το παραδεχεστε, πετε μας τζαι μας ποια πειθαρχικα και ποινικα μετρα ελαβεν η κυβερνηση εναντιον της σιορ?
ουστ κοπροσκυλλο, κερατουκλι. ουστ.

Ανώνυμος είπε...

Epanastatis:
τουτος ο ματσουκας πρεπει να ειναι ψυχακιας η τουρκοσπορος.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Χα χα χα χα χα χα χα . . . . . . .
Όι ρε εσού, μιλά τζιαί Ρώσσικα ρε!
Χα χα χα χα χα χα χα . . . . . . .

Ανώνυμος είπε...

Ματσούκας:
Μαρκούιν Μεταξένια γιατί δεν αυτοκτονείς και να διαγραφεις που τούτην την κοινονία που είσαι βάρος να πνασουμεν και μεις οι νορμαλ ανθρώποι;
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Χα χα χα χα χα χα χα . . . . . . .
νορμαλ ανθρώποι χα χα χα χα χα χα . . . . . . . νορμαλ ανθρώποι

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

η μεταξενια με υφος χιλιων καρδιναλιων (θηλυκων) επερασεν, εκλασεν και αποχωρησεν.
ευτυχως που εν ηξερεις ποιος εν ο τζυρης σου ( ο αληθινος) , ουτε τζεινος πως εχει 'γιον΄' γιατι αν ηξερε θα σου εδιαν πολλους βουζουνοπατσους .
ουστ κοπροσκυλλο
ουστ κοπριτη
ουστ

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

μαλλον ο καταμουτρας εν ο μεταξενιος.παντως δεν ειναι μεγαλος σε ηλικα και αυτο φαινεται απο τα λογια του.ρε μουτρακι ειμασταν τζε εμεις νεοι καποτε.αλλα δεν ειμασταν δουλοι κανενος κομματαρχη.γιατι εχουμε γλωσσα εθνος θρησκεια και πατριδα.κανενας νουσιμος δεν αρνειτε την γλωσσα του ουτε το λεει οτι γαμα το εθνος του.τουτα γιατι καποτε ειπες τα και επειδη τουτ λεει ο μεταξενιος και οι μαστραππαες του ακελ.παντως αν σας συγκρινουμε ακελ και ελαμ τερκαζετε.αραγε γιατι λετε οτι ειστε εχθροι?

arxiepiskopos είπε...

Όππα,συμπέθερε του Θεού,μα γιατί στην τελευταία σας ανάρτηση δε δέχεστε σχόλια;Φοβάστε μήπως θυμηθούμε τα Attivan και τον πελλόν,τον οποίο τώρα ηρωοποιείτε για να του φάτε το κόμμα.Ε,2% της Ένωσης Κέντρου,σας πήραμε χαμπάρι!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι αριμουφτη-ανεφ-σκατομουτρα,
θενκ γιου ρε ταρανδουλι που την επηρες διακοπες και μαυρισε. να σαι καλα συνεταιρακι μου
μμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!

katamutras είπε...

Επαναστάτη άμα ποινηκοποιηθεί η βλακεία ο κερατούκλης Άνεφ Ορίων Σιαχουρής μαζί με το ΚακκάΜουτρα και τη Μεταξένια θα πάνε ισόβεια..

Και όσο για σένα κάτι θα έκαμες για να σε ξατιμάσω. Ας πρόσεχες .
Για το ψυχάκιας που έγραψες φαντάζουμε ε για το Ταραντούλη Άνεφ Ορίων και το δύδιμο αδελφό του ΚακκάΜουτρα που ήταν.

Κερατούκλη Άνεφ Ορίων ΚΑΒΛΗΝΤΉΡΙ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ. Το πολύ ΚΕΡΑΤΟ φταιει στην περίπτωση σου.

ΣΙΑΧΟΥΡΗ και κερατούκλη Άνεφ Ορίων εγώ γνωρίζω το βιολογικό μου πατέρα ενώ εσού όχι. Και η γιναίκα μου δεν κάμνει παράπονα σε καμμιάν επιτροπή όπως η δική σου.

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι αριμουφτη-ανεφ-σκατομουτρα,
θενκ γιου ρε ταρανδουλι που την επηρες διακοπες και μαυρισε. να σαι καλα συνεταιρακι μμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!! ΡE ΦIΛE ANEF,ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ,ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ!ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ!ΓΙΕΣΣΣΣΣ!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι αριμουφτη-ανεφ-σκατομουτρα,
θενκ γιου ρε ταρανδουλι που την επηρες διακοπες και μαυρισε. να σαι καλα συνεταιρακι μου
μμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έννεν λαφαζανιά ότι του χρόνου οι Τούρτσιοι ποτζιεί, εν να κάμουν τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Γρίβα τζιαί να γιορτάσουν τζιαί την 1ην Απριλίου!
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άγαλμαν εν να το κάμουν στο χωρκόν του το Τρίκωμον, σε συνεργασίαν οι βετεράνοι Τούρτζιοι επικουρικοί τζιαί οι βετεράνοι Άγγλοι στρατιώτες της εποχής τζιείνης.
Ούτε παράξενον ένι! Αν το καλοσκεφτείς οι μόνοι που εκερδίσαν που τη δράσην του Γρίβα στην Κύπρον, ήταν οι Τούρτζιοι τζι' οι Εγγλέζοι. Γιατί να μεν του κάμουν άγαλμαν;
Το θέμαν ένι τί θα κάμουμεν εμείς! Με τί μούτρα θα αντιδράσουμεν τζιαί αν πρέπει να αντιδράσουμεν.

Ανώνυμος είπε...

Τουτος ο Γ. Ηλιάδης εν να τσακρίσει που το άχην του όπως πάει! Εκατέασεν πούζαν!
Άκου να δεις ρε μισκίνη: Πάει ο τζιαιρός που εσυγκυβερνούσες με τον Γιωρκάτζιην. Τωρά έν είσαι τίποτε! ΤΙ ΠΟ ΤΕ!
Έσιεις αρτσιήθκια; Βάλε υποψηφιότηταν τζιαί ζήτα φήφον που τον λαόν. Ειδεμή μούλλωννε, μούλε, υβριστή του κυπριακού λαού.
Επειδή έσιεις πρόσβασιν σε μιαν εφημερίδαν τζιαί στον κωλοσταθμόν της εκκλησιάς ίντα; Έχομεν τζιαί μεις το internet τωρά. Τζιαί θα έσιετε την απάντησιν που σας αξίζει ρε κουστουμαρισμένα τζιαί μουτταρωμένα ρεμάλια.
Έβκα στη συζήτησιν ρε αν είσαι άδρωπος! Που γράφεις σαν μυξοπαπάς που τον άμβωνα. Έβκα στη συζήτησιν.

katamutras είπε...

Κακκάμουτρα εκείνο που φοβάσε εσυ ο ανεφούλης η μεταξένια και ο αμπάλατος αρχιεπίσκοπος θα το πάθετε. Είναι θέμα χρόνου το πολύ δεκαετίας να γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΘΕΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ВЫ БУДЕТЕ ГОМОСЕКСУАЛИСТАМИ

katamutras είπε...

Εσένα κακκάμουτρα θα σε φέρω Λεμεσό να τρώει KAI να πίνεις ΖΙΒΆΝΑ της ΛΟΕΛ μαζί μου στο σωματείο του ΑΡΧΗΓΟΥ. η είσοδος για σένα στο μνημείο του ΛΕΒΕΝΤΗ θα είναι δωρεάν.

katamutras είπε...

Όχι κακκάμουτρα – άλλαξα γνώμη. Εσένα θα σε πάρρω στο Βουνί μαζί με τα αρφούκια σου. Έτσι γάρος είσουν πάντα. Εγώ να τρώω και να πίνω στου Τάκη και συ να βόσκης στο χωράφι.

katamutras είπε...

Ο Μέγα Τάραντος ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ με αποκάλεσε φασίστα, ψυχασθενή νοητικά άρωστο και ανισόροπο και αγενή.
Ρε σπανέ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ αν εγω είμαι ότι είπες εσύ τι είσαι που βρίζεις ολους στα άλλα μπλοκς και σβήνεις τα σχόλια μας στο δικό σου μπλοκ;
Πόσο ψυχασθενής και ανισόροπος είσαι ότα χτρησιμοποιάς 4-5 ψευδονύμια ;
Ο Αριστοκράτης Ανεφ έχει τους καλύτερους τρόπους. Ποτε δε βρίζει κανένα. Ομαδικά μας βρίζει και ειρονεύετε γιατί αυτά ξέρει να κάνει αφου γεννήθικε και μεγάλωσε στη Σούτσου – Τεμπών και Πενταδακτίλου.

Ρε Ανεφούλη μπας και η μάνα σου είναι η Χρυστάλα που έμενε στο ανωούι εκεί στο πάρκυ του παλιού δημαρχείου ; μόνο έτσι εξηγήτε η μεγάλη αγάπη σου για τους τούρκους.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, με το να έχεις 4 και 5 και 6 και ξέρω γω πόσα άλλα ψευδώνυμα δεν πετυχαίνεις τίποτε.

Όσο και να προσπαθείς εσύ, και 2-3 άλλοι όπως ο Μεταξόπουλος, που έχετε από καμιά 10ρια ψευδώνυμα ο καθένας σας να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πως στο διαδίκτυο οι απόψεις του ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ έχουν πέραση, δεν τον καταφέρνετε.

Ο διάχυτος ηλικιακός ρατσισμός, το φτηνό χιούμορ, τα ψέματα, ο σεξισμός και η παραπληροφόρηση σας προδίδουν.

Όσο και να προσπαθήσετε, εσείς τα bots της Επαγρύπνησης μυρίζετε Άντρο από το μίλι. Είτε ως Anef_Oriwn, είτε ως Arxiepiskopos, είτει ως Katamutras ή Πρωμιθέας, η αφοσίωση στον σταλινισμό δεν κρύβετε.

Με τέτοιες μεθόδους προπαγάνδας νομίζετε πως θα περάσουν οι απόψεις σας;

Δεν ντρέπεσαι Anef_Oriwn να έχεις 10 διαφορετικά accounts; Δεν ντρέπεσαι να παίζεις τέτοιο φτηνό παιχνίδι για λίγα ψίχουλα του ΑΚΕΛ;

ΥΓ - ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ; Τι σημαίνει; Το ακούω συχνά τελευταίως και απορώ.

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,εσύ που είσαι επίτροπος περι-οπής,πες μου,γιατί στην τελευταία ανάρτηση του συμπεθέρου του Θεού δε δέχεστε σχόλια;Άρχισε-ελπίζω- να σας καταλαμβάνει το -άγνωστο μέχρι στιγμής-συναίσθημα της ντροπής;

Ανώνυμος είπε...

Λιλληκκούιν έν εκατάλαβες ακόμα ότι ο λαός εσσικτήρισεν σε;
Κάτσε στα βραστά σου. Τωρά έν είσαι τίποτε.
ΤΙ ΠΟ ΤΕ !
Καλά να πάθεις! Αχάριστε! Φάκκα!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Ματσούκα . . .
ξέρεις τζιαί Ρώσσικα θωρώ!
Πον νάρτω ποτζιεί στο σωματείο σας, θέλω να μου τραουδήσεις τζιαί το καζατσιόκ α!

arxiepiskopos είπε...

Έβαλεν τζι ο συμπέθθερος κύριος ΑΤΤΙΒΑΝ μιαν ανάρτηση τζι έδωκεν εντολήν "Ενν δέχουμε απαντήσεις".Τι φοάσαι,κύριε ΑΤΤΙΒΑΝ;Ότι θα θυμίσουμε στο δηκοικό κόσμο τη βρομιά σου εσένα και του συμπεθέρου σου,που σαν τέλειοι σαλταδόροι σκεφτήκατε πως θα μπορούσατε να μετατρέψετε το 2% της Ε.Κ σε 17% του ΔΗΚΟ;Λογαριάζετε,όμως,χωρίς το Μάρκο!Τζιαι καρτερά τζιαι το συμπεθθερούιν την προεδρίαν του ΔΗΚΟ!Ο Μάρκος,όμως,μιαν παροιμίαν ξέρει τζιαι λαλεί τους:"Έσιει κούσπον στην Ένωση Κέντρου"!

katamutras είπε...

sΚατάμουτρα αμα θέλεις λέμε και τον ύμνο της Ομόνοιας. Ελπίζω να με σας πειράζει με τον Ανεφούλη και τη Μεταξένια που έχει και Γριβικούς που υποστιρίζουν Ομόνοια.
Εμείς δεν κοματικοπιούμαι το ποδόσφερο όπως εσείς οι κόμμουνοι προδότες του έθνους και της πατρίδας μας.

ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ = Гомосексуально

arxiepiskopos είπε...

Επίτροπε Γ.Ηλιάδη,αν ενομίσετε πως ηύρετε κόμμα έτοιμο να οικειοποιηθείτε,γελαστήκατε.Εμάθετε στα έτοιμα,καιρός να ξεμάθετε.Έτοιμη βρήκε ο μακαρίτης ο συμπέθερός σου τη γυναίκα και την προίκα,έτοιμο το ΔΗΚΟ και μετά νόμίσατε πως θα το κληρονομήσει ο Νι-κωλάκης!Η δυναστεία των ετοίμων και όχι των εντίμων,όπως θέλεις να τους παρουσιάζεις!Ήταν καιρός να πέσουν οι μάσκες!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι αριμουφτη-ανεφ-σκατομουτρα,
θενκ γιου ρε ταρανδουλι που την επηρες διακοπες και μαυρισε. να σαι καλα συνεταιρακι μου
μμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε ανεφοπισκοπε, εν ηξερω ιντα σπα την επηρες ποτζει στην αυστρια, αμμα νασαι καλα μαη μποη. ουτε πως εν πενηνταρα ρε η 'πριγκιπεσσα' σου-μου. να σαι καλα ρε πεζεβεγκη (ου ειπα σου λεξη στην γλωσσα που καταλαβεις καλυτερα!!!!) .εχαρηκες??

katamutras είπε...

Ρε ΚΥΡΗΚΑ μα έχασες τέλεια την αντροπή ; εν έχεις καθόλου τσίππα πάνω σου; Πειράζεις τη γυναίκα του Άνεφ αρχιδομούρη σκατάμουτρα και περιπέζεις τον και από πάνω ;
Αλλα και κείνος εν τέλεια ΓΑΡΟΣ χωρίς τρόπους.! Να του τακτοποιάς τη γυναίκα του και να μη σου λέει ένα ευχαριστώ ο άΧΡΗΣΤΟΣ κερατούκλης και πεζεβεγκαρος Άνεφ. ;
ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ = Гомосексуально

katamutras είπε...

Μάλιστα κύριοι το είδαμε και τούτω – ο Ταραντούλης ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΝΟΣΕΞΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ μιαλουδάκι του έβαλε την εξης αγγελία στις ρος σελίδες εβδομαδιέας εφημερίδας -
« Μεσίληκο ζευγαράκι που ακούει στα ονόματα Ανεφούλης και Ανεφούλα ζητά νεαρό ΑΝΤΡΑ για ρος ιστοριούλες και τριγωνάκια χωρίς Περιορισμούς, anef_ Πλαισίων, Taboo και Προκαταλήψεων, με Τάσεις Αιρετικές και Αντισυμβατικές, Ανατρεπτικές και ενίοτε διαστροφικές. Του Ανεφούλη αρέσει πάρα πολύ να βλέπει την Ανεφούλα του στο σιζυγηκό τους κρεβάτι με τους εραστές της κτυπόντας ρυθμικά παλαμάκια φωνάζωντας δυνατα τσιμέντοσέ την ».

Ο ηλίθιος πεζεβέγγης ΑΝΕΦ έχει την πιο πάνω αγγελία και στο δικό του μπλοκ…
ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ = Гомосексуально

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ματσουκα, ευδοκιμεις μονο τον αυγουστο? τι φρουτο ειν' τουτο??

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ματσουκουδιν μουυυυυυυυυυυυυυυυυ?????????

Ο ΓΡΙΒΑΣ ΕΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΝ! η μαλλον καλυτερα, ΕΨΟΦΗΣΕΝ! εφααν τον οι λιμπουροι! χεχεχεχεχε προδοτες!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

δευτερη συνεχομενη αναρτηση που δεν μπορουμε να σχολιασουμε! χμ, μιλησε κανεις για φασισμο και για μαλακιες περι ελευθερης εκφρασης και αποψης?? και μαλιστα στο πιο δημοκρατικο μπλογκ ανα την υφηλιο, της ιστοριας??

katamutras είπε...

Μεταξένια εσύ δεν είσαι ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ που απειλούσε άλλα πρώσοπα που έγραφαν σε σελίδα σου στο φάσε μπουκ;
Αρα δεν έχεις το δικαίομα να μιλάς για φασισμό αφου είσαι αρχιφασίστας και κόκκινος φασίστας μαλιστα.

Μεταξένια μετά το Κακκάμουτρα είσαι ο δευτερος που ενοχλήτε για σχολεια που αφορούν ρον ΠΕΖΕΒΕΓΚΗ Άνεφ.
Γιατί άραγες σου ;
είσαστε το ίδιο πρωσοπο η είσαστε ομοιοπαθης με το ά ΧΡΗΣΤΟ ;

katamutras είπε...

Μεταξένια αφου ο ΓΡΙΒΑΣ πέθανε και τον έφαγαν τα λιμπούρια γιατί το φοάσε τόσο πολύ ακόμα ; με ένα γλυκό καρυδάκι δε θα σου πειράξουμε το σύστιμα αποχέτεφσης σου.

Μαρκος Μεταξοπουλος = Гомосексуально = τουρκόσπορος = βολκσβάγκεν

katamutras είπε...

Ο Ανεφούλης και η Μεταξένια πάσχουν και ι δύο τους από οξία αμφιβληστροηδή – κλωστροηδή κερατίτιδα .
Μάνα μου ρε! Εν κρίμα ! λυπούμε τους!

Κάποιος να τους κλαδεψει τα κέρατα παρακαλώ.

arxiepiskopos είπε...

Ρε ΤΣΙΕΛΕΠΕ,γράψε το να το θυμάσαι:Ο Αύγουστος είναι ο τυχερός σου μήνας.Ποιος να το φανταζόταν πως θα εμφανιζόταν ο Ματσούκας κι εσύ από πρώτος στη λίστα της ηλιθιότητας θα βρισκόσουν δεύτερος!Άτε,με το καλό να εμφανιστεί και ο ΑΙΑΝΤΑΣ,οπότε μπορεί να γίνεις τρίτος,απομακρυνόμενος κι άλλο από τον πάτο της ηλιθιότητας!

arxiepiskopos είπε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ:ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ!!!

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,συμβαίνει κάτι παράξενο με σένα και να το κοιτάξεις:Στην ηλικία σου είναι αδιανόητο να μαλακίζεσαι με φαντασιώσεις.Ρε,είσαι έφηβος στο μυαλό ή μήπως είσαι παρθένος ακόμα και ντρέπεσαι να το πεις; Εξάλλου,κρίνοντας από το επίπεδο λόγου και από την καταπληκτική ευστροφία και εφευρετικότητά σου(μη γελάτε,ρεμάλια Ανεφ και Μεταξόπουλε),η μόνη γυναίκα που θα σου καθόταν θα ήταν κάποια λιμοκτονούσα,κουφή και τυφλή αλλοδαπή.Αλλά τέτοιες περιπτώσεις φιλοξενούνται σε άσυλα,οπότε έχεις ελπίδα να την συναντήσεις!

katamutras είπε...

Αρχιδεπίσκοπε δεν είσαι σε θέση να κρίνης τους άλλους. Πιο βλάκας από εσένα τον Ανεφ και τη Μεταξένια δεν υπάρχει.
Μπαίνει τίπωτε στον πισηνό σου και ταράζεσε άμα μιλούμε για τον ΑΝΕΦ ; ΕΊΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΑΠΛΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΔΙΑΚΛΑΔΟΜΕΝΟΣ ΤΑΡΑΝΤΟΣ;

Και στα μονα μπλοκ που απαγορεύετε ο αντιλογος είναι αυτό του βολκσβάγκεν Ανεφ και εκείνο της Μενεξεδένιας.
Γιατί η ΑΝΕΦΟΥΛΑ σβήνει τα σχόλεια μας; Επιδή είναι δημοκράτης;
Γιατί η Μενεξεδένια απειλά όποιον έχει άλλη άποψη στη σελίδα της; Επιδή είναι δημοκράτης;
Γιατί Αρχιδομούρη εισαι Гомосексуально; Επιδή είσαι ο ΑΝΕΦ;

Αρχιδομούρη soutsos boy - παιδί της τουρκούς της Χρυσταλούς (ανοούι δίπλα από πάρκυ παλιού δημαρχειου) να μη μιλάς για ήθη – επίπεδα και δημοκρατία . για γλυκό καρυδάκι και για γλείψιμο εμας των οπαδών του ΜΕΓΑ ΓΡΙΒΑ ΜΌΝΟ ΔΙΚΑΙΟΎΣΕ.

katamutras είπε...

Πολλές φορές σε αυτό το μπλοκ προκλήθηκαν οι ΑΝΕΦ-ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΗΣ-ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑΣ-ΜΕΝΕΞΕΔΕΝΙΑ σε διάλογο με επιχηρήματα αλλά το μόνο που κάνουν αυτές οι κυριούλες είναι να καταφεύγουν στις βρισιές και τη λάσπη αφού έτσι είναι μαθημένοι και όταν τους απαντήσεις στην γλώσσα τους τους κακοφένεστε.

ΑΝΕΦ-ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΗ-ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ-ΜΕΝΕΞΕΔΕΝΙΑ Вы будете гомосексуалистами

katamutras είπε...

Η Άνεφ Ορίων έκαμε παράπονο στη αστινομία για τα σχόλεια του Ματσούκα και του άλλου Ματσούκα και για τα σχόλεια του Κύρικα και κάποιου άγνοστου επιδή ήταν δίθεν βριστικά και τον ενοχλούσαν. Οι δικές του βρισιές και μαλακίες δεν τον ενοχλούν. Διαβάστε τι μου έγραψε σε αυτό το μπλοκ-

"Νέα "πατάτα" Δ.Χριστόφια!"
Η Anef_Oriwn είπε...
Ρε καβληντήρι ΜΑΤΣΟΥΚωμένε, αγράμματε φασιστοτραμπούκκε του διαδικτύου, τι προσπαθείς να αποδείξεις με τις ψευδο-απειλές ΣΟΥ του στυλ “… θέλεις να επισκεφτώ και τις δικές σελίδες στο ιττερνε;” Ρε παλλικάρι της φακής, πόρτη του διαδικτύου που κρυβόμενος πίσω από μια οθόνη κι ένα πληκτρολόγιο κάμνεις τον μάγκα!!! Ρε αγράμματο φασιστόμουτρο η ηλιθιότητα τζιαι η βλακεία ΣΟΥ δεν έχουν όρια!!! Ρε, μα εν καταλάβεις ότι γελοιοποιείσαι με τούτα που κάμνεις. Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά την αγραμματοσύνη ΣΟΥ, αλλά τζιαι την ανικανότητα ΣΟΥ να διαλογιστείς τζιαι να κάμεις συζήτηση. Ένας shύλλος που λάσσει είσαι κι αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να δηλώσεις την υπόσταση ΣΟΥ!!! Εκατάλαβες ρε αρρωστημένε τζιαι βλαμμένε; Εκατάλαβα να λαλείς!
11 Αυγούστου 2010 8:05 μ.μ.

katamutras είπε...

Η Anef_Oriwn είπε στο δικό της μπλοκ –
Η Anef_Oriwn είπε...
Όλα τα διαγραφέντα σχόλια ανήκουν στο φασιστοειδές ονόματι «ΜΑΤΣΟΥΚωμένος»!!! Από τούδε και στο εξής ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα σχόλια του θα διαγράφονται, είτε αυτά περιέχουν βρισιές είτε όχι!!!
Αγοράκι, άντε λοιπόν, το κουβαδάκι ΣΟΥ και σ’ άλλη παραλία!!! Αρκετά έπαιξες επαέ!!!
Άει σιχτίρ καθίκι!!!
8/8/10 11:01 μ.μ.
Η Anef_Oriwn είπε...
Έχω ήδη διαγράψει 7 σχόλια ενός φασιστοειδούς με το nickname «ΜΑΤΣΟΥΚωμένος»!!! Από τούδε και στο εξής ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα σχόλια του θα διαγράφονται, είτε αυτά περιέχουν βρισιές, είτε όχι!!! Εξ άλλου εν τζιαι μπορεί να πει τζιαι κάτι του ουσιαστικό [εκτός από τες οδούς όπου μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια – soutsoυ, tempών, pentadaktyloυ ... Παιδικά τραύματα είν’ αυτά!] ...
Αγοράκι, άντε λοιπόν, το κουβαδάκι ΣΟΥ και σ’ άλλη παραλία!!! Αρκετά [ΤΟΝ] έπαιξες επαέ!!!
Άει σιχτίρ μαλακισμένο καθίκι!!!
9/8/10 1:23 π.μ.
grapi

arxiepiskopos είπε...

Ρε,ΑΝΕΦ,μα τζιαι ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ενν επίτροπος τζιαι απαγορεύει αναρτήσεις;Κρατάτε με να μεν φυρτώ(που τα γέλια).Έχουμεν τζιαι λέμεν:Ματσούκας επίτροπος,Πενταρόγιωρκος επίτροπος.Να μας πουν πως ενν τζι ο Τσιέλεπος επίτροπος τζι εκλείσαμεν!

arxiepiskopos είπε...

Μεγάλο αστέρι του μπλογκ,άξιε εκπρόσωπε της Επιντροπής,τρισμέγιστε Ερμή(ΜΑΤΣΟΥΚΑ,ήθελα να πω),γιατί δε με αφήνεις να εκφραστώ;Επειδή είπα πως ο Τάσσαρος τα βρήκε όλα έτοιμα,από γυναίκα μέχρι κόμμα και νόμισε πως ήταν Θεός;Επειδή μίλησα για τα όνειρα του Νι-κωλάκη να κληρονομήσει το ΔΗΚΟ,ως άξιος απόγονος του μεγάλου ετοιματζή;Έσφαλα,συμπέθερε,ήμαρτον,επίτρεψέ μου την έκφραση και από τούδε και στο εξής δε θα λέω ότι ο Τάσσος,ο υιός και το συμπέθερο πνεύμα ήταν γκράντε παγαπόντες.Θα λέω πως είναι θεοί,κι ας με θεωρούν ΜΑΤΣΟΥΚΑ!

katamutras είπε...

Αρχιδομούρη βούρα πήεννε στο μπλοκ σου να σβήσεις τα σχόλεια μου που εν πολλά και καυτικά πάλε

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι αριμουφτη-ανεφ-σκατομουτρα,
θενκ γιου ρε ταρανδουλι που την επηρες διακοπες και μαυρισε. να σαι καλα συνεταιρακι μου
μμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε ανεφοπισκοπε, εν ηξερω ιντα σπα την επηρες ποτζει στην αυστρια, αμμα νασαι καλα μαη μποη. ουτε πως εν πενηνταρα ρε η 'πριγκιπεσσα' σου-μου. να σαι καλα ρε πεζεβεγκη (ου ειπα σου λεξη στην γλωσσα που καταλαβεις καλυτερα!!!!) .εχαρηκες??