Βγήκαν τα πρωτοπαλίκαρα

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Σας παρακαλώ να μη με συγκρίνετε με το Βέργα ή άλλους ακελολάγνους. Ένας είναι ο Τρυφωνίδης σας!

Τους πνίγει η αδικία. Πήραν το «δύσκολο δρόμο», κουράζονται και υποφέρουν οι καημένοι και κανένας δεν τους το αναγνωρίζει. Ανεβαίνουν τον ανήφορο του δύσκολου δρόμου για το καλό της Κύπρου. Και όλοι τους κατηγορούν ότι μετέτρεψαν το κόμμα σε παραμάγαζο του ΑΚΕΛ.

Ε! Δεν πάει άλλο. ‘Ετσι μετά τον αρχηγό και πρόεδρο της καρέκλας άρχισαν και μιλούν και τα πρωτοπαλίκαρα του δύσκολου δρόμου. Βγήκε να πούμε ο Βέργας από την Πάφο και ο Τρυφωνίδης από τη Λάρνακα να κατηγορήσουν αυτούς που δεν σέβονται τις διαδικασίες της ντροπής. Ποιες διαδικασίες, κύριοι, πρωτοπαλίκαρα του Μάριου.

Τις διαδικασίες για να σώσετε την καρέκλα του Μάριου και του Μάρκου; Καλά, οι καρέκλες είναι αμετακίνητες. Αλλά γι αυτές τις καρέκλες δεχτήκατε την εκ περιτροπής προεδρία, τη σταθμισμένη ψήφο, τους εποίκους. Κι όλες αυτές τις αναξιοπρέπειές σας τις βαφτίσατε δύσκολο δρόμο. Κατάπτυστη συνενοχή είναι. Αύριο που θα βρείτε μπροστά σας την εκ περιτροπής προεδρία και τους δυο προέδρους των δύο κρατών, τι θα κάνετε; Θα μας θυμώσετε πάλι; Θα μας μιλήσετε για σεβασμό στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, δηλαδή στις μ..... σας; Θα μας μιλήσετε για το δύσκολο δρόμο που ανεβαίνετε για το καλό της Κύπρου; Καταλάβετέ το. Η καρέκλα του Μάριου και του Μάρκου δεν είναι το καλό της Κύπρου.

Αν είσαστε παλικάρια, να βγείτε και να υποστηρίξετε τις διαχρονικές αρχές του ΔΗ.ΚΟ. Το ΔΗ.ΚΟ. ιδρύθηκε για να στηρίξει τον Εθνάρχη στον αγώνα της αντίστασης ενάντια στα σχέδια των ξένων. Τις αρχές του ΔΗ.ΚΟ. τις κατέγραψαν με σαφήνεια ο Σπύρος Κυπριανού και ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Και τις καταξίωσε ο λαός με το δημοψήφισμα του 2004. Το ΔΗ.ΚΟ. δεν ιδρύθηκε για να καταντήσει παράρτημα του ΑΚΕΛ και εξάρτημα της ευελιξίας του Δημήτρη Χριστόφια.

Μπορείτε να βγείτε ψηλά σαν αετοί, ή σας έχει μετατρέψει ο Μάριος και ο Μάρκος σε γυμνοσαλίγκαρους, που έρπουν γύρο από τις καρέκλες;

Α! Να χαθείτε πρωτοπαλίκαρα των διαδικασιών του συλλογικού οργάνου. ‘Εχετε γίνει όργανο του Μάριου και εξάρτημα του ΑΚΕΛ. Χάσατε την αξιοπρέπεια του Εθνάρχη, του Σπύρου και του Τάσσου. Μην καλείτε τουλάχιστον τους άλλους να σας ακολουθήσουν στην κατρακύλα.

Κι αν αυτοί σωπήσουν, ο κόσμος του ανεπίσημου ΔΗ.ΚΟ. δεν θα σωπήσει ποτέ. Γιατί έχετε προσβάλει την ιστορία και την αξιοπρέπεια του κόμματος.

Διόσκουρος, για το Christofias-watch

19 Σχόλια:

Ntropiasmenos DHKOikos είπε...

Ποια "πρωτοπαλλίκαρα" ρε φίλε;
Τα πορδοπαλλίκαρα της φακής θέλεις να πεις!!!
Τα γλυφτρόνια του κερατά...
Και δεν είναι Τρυφωνίδης ο "κύριος"... είναι Τγυφωνίδης!

Το ΔΗΚΟ Μυκόνου με πρόεδρο τον Καρουφιάν και σκυώδη πρόεδρο τον Μαρκουλίνο, με πορδοπαλλίκαρα της φακής τους Τγυφωνίδη, Βέρκα, Πότση, Αθηνά (στο ΔΗΚΟ Μυκόνου ανήκει αυτή μεγάλη νίκη), Κλεάνθους (Νίκος και Άκης), Φωτίου κλπ καρεκλολάγνοι παρέλαβαν κόμμα του 18% και τα παραδώσουν γουμά του 8%!!!

Όπου συναντήσετε τα ανωτέρω πορδοπαλλίκαρα αποθεώστε τα!!! Το αξίζουν...

Ουστ!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Το γεγονος οτι το τρυφωνιδη ειναι το πρωτοπαλλικαρο του μαριου, αποτελει μια απο τις καλυτερες αποδειξεις της καταντιας και της ξεφτιλας του 'βασιλια της μυκονου'.
να σας ζησει το τρυφωνιδη σας. να το χαιρεστε. σας αξιζει!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

Η ομιλία Μακαρίου στο Συμβούλιο Ασφαλείας
| Εκτύπωση | 02/08/2010 | Με την Φανούλα Αργυρού

«Ο στόχος της εισβολής ήταν η δημιουργία μιας Ομοσπονδίας στην Κύπρο. Η Επιχείρηση ήταν επιτυχής, όμως η δημιουργία της Ομοσπονδίας στο τραπέζι ακόμα δεν έγινε κατορθωτή. Ο στόχος αυτός παραμένει ανεκπλήρωτος».

Δήλωση του Στρατηγού Εβρέν και πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας σε τουρκική καθημερινή εφημερίδα «Σημερινή» 12 Φεβρουαρίου 1990.
Αναφέρομαι στο άρθρο του αγαπητού Σάββα Ιακωβίδη στην κυριακάτικη «Σημερινή» 18 Ιουλίου 2010, με τίτλο «Η χούντα, ο Μακάριος και μια ομιλία του, που πολλοί... ξέχασαν» και θα ήθελα να προσθέσω τα ακόλουθα τα οποία προηγήθηκαν της ομιλίας εκείνης. Ο Μακάριος είχε ενημερώσει τη βρετανική κυβέρνηση για το τι θα έλεγε στο Συμβούλιο Ασφαλείας, πράγμα που βοήθησε την τελευταία να ανάψει το πράσινο φως στον Ετζεβίτ να εισβάλει. Αυτά είναι ιστορικά γεγονότα αδιαμφισβήτητα, τραγικά και αποτρόπαια, ταπεινωτικά για ανθρώπους που σχεδόν θεοποίησε μερίδα του λαού και συνεχίζει να δέχεται με παρωπίδες για να τηρούν άλλοθι όλοι εκείνοι που παραχωρούν δίκαια και πατρίδα. (Τα πιο κάτω ήδη δημοσιεύθηκαν αμά τη αποδεσμεύσει τους από τη γράφουσα στη «Σημερινή»).

17 Ιουλίου 1974 - Συνάντηση Μακαρίου και Χάρολτ Γουίλσον

Στις 17 Ιουλίου 1974 ο Μακάριος συνάντησε το Βρετανό πρωθυπουργό συνοδευόμενος από τον τότε Υπ. Αρμοστή της Κύπρου στο Λονδίνο κ. Κώστα Ασσιώτη. Ο Βρετανός πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, δέχθηκε τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπ. Ετζεβίτ, ο οποίος πήγε με μια μεγάλη κουστωδία, αρχηγών στρατιωτικών επιτελείων, υπουργών και άλλων. Στον Ετζεβίτ και τη συνοδεία του παραχωρήθηκε και επίσημο γεύμα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ευχαρίστησε τη βρετανική κυβέρνηση για τη γρήγορη ανταπόκρισή τους να τον σώσουν και έδωσε πλήρη αναφορά των γεγονότων των τελευταίων ημερών. Ο Βρετανός πρωθυπουργός ρώτησε τον Πρόεδρο Μακάριο τι θα έλεγε στο μήνυμά του στα Ηνωμένα ΄Εθνη, και του ζήτησε να δηλώσει τι ανέμενε από τους Βρετανούς να κάνουν ως μέλη της Κοινοπολιτείας. Ο Πρόεδρος είπε ότι η βρετανική κυβέρνηση είχε ήδη δηλώσει την πρόθεσή της να μην αναγνωρίσει το Σαμψών. Ζήτησε από την κυβέρνηση της Α. Μεγαλειότητας να διατηρήσει την αναγνώριση του ιδίου ως τον εκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Σαμψών δεν είχε βγει στην εξουσία ούτε με επιτυχή επανάσταση: Είχε επιβληθεί από έξω. Ο Πρωθυπουργός εισηγήθηκε πως το γεγονός μπορούσε να λεχθεί ότι έχει κάποια χαρακτηριστικά εισβολής.

Ο Πρόεδρος Μακάριος συμφώνησε. Επίσης, ζητούσε και από άλλες κυβερνήσεις να ζητήσουν την αποχώρηση των Ελλήνων αξιωματικών από την Εθνική Φρουρά, όπως έκανε η βρετανική κυβέρνηση, και να προτρέψουν την ελληνική κυβέρνηση να μην αναγνωρίσει το Σαμψών ως πρόεδρο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας σκόπευε να κατηγορήσει την ελληνική χούντα με δυνατά λόγια. Θα έλεγε ότι είχε απόδειξη για την ανάμειξή τους σε τρομοκρατικές δραστηριότητες, και θα ζητούσε ψήφισμα που να καταδικάζει το πραξικόπημα (χαρακτηρίζοντάς το ως ξένη εισβολή), θα καταδίκαζε την παραβίαση της κυπριακής ανεξαρτησίας και θα καλούσε όλα τα μέλη να μην αναγνωρίσουν τον εκπρόσωπο της ελληνικής χούντας ως πρόεδρο της Κύπρου...

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Χάρολτ Γουίλσον πληροφόρησε τον Αρχιεπίσκοπο ότι θα έβλεπε και τον Τούρκο πρωθυπουργό το ίδιο βράδυ. Ο Πρόεδρος Μακάριος είπε πως η άμεση ερώτηση ήταν: Ποία πρακτικά μέτρα μπορούσαν να παρθούν; Το τουρκικό ενδιαφέρον ήταν να μη γίνει η Κύπρος μέρος της Ελλάδας. Οι ελληνικές δηλώσεις εν τω μεταξύ ήσαν καθαρά μη ικανοποιητικές, και πίστευε ότι οι Τούρκοι θα επέμεναν στην αποχώρηση των Ελλήνων αξιωματικών από την Εθνική Φρουρά, όμως δίχως αμφιβολία ο Σαμψών θα έφερνε ένσταση σ΄ αυτό... Ο Πρόεδρος είπε ότι δεν ήταν σίγουρος αν άρεσε στους Τούρκους, όμως πίστευε ότι τον προτιμούσαν από τον Σαμψών...

Σύμφωνα με τα πρακτικά της πιο πάνω συνάντησης δύο σημεία ενδιαφέρουν:

Α) Ούτε ο Μακάριος ούτε ο Γουίλσον συζήτησαν το πιο κρίσιμο σημείο, δηλαδή την τουρκική πρόθεση για εισβολή στην Κύπρο. ΄Οταν μάλιστα ο Γουίλσον ήταν πλήρως ενημερωμένος για τις τουρκικές προθέσεις και προετοιμασίες και ως εγγυήτρια δύναμη (η Βρετανία) όφειλε να είχε προβάλει το θέμα ως θέμα προτεραιότητας με τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο. Το γεγονός ότι το απέφυγε είναι εγκληματικό για τη Μ. Βρετανία.

Β) Όμως ένοχος είναι και ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, ο οποίος εξάγεται ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να διατηρήσει την προσωπική του θέση και προσωπικό του γόητρο, κατηγορώντας την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη ως δύναμη εισβολής, δίχως να κάνει την παραμικρή αναφορά στη ζωντανή πιθανότητα μιας σίγουρης τουρκικής εισβολής και των συνεπειών της. Ο Γουίλσον στην ουσία έβαλε λόγια στο στόμα του Μακαρίου όταν εισηγήθηκε πως το γεγονός μπορούσε να λεχθεί ότι είχε κάποια χαρακτηριστικά εισβολής. Για την οποία (εισήγηση) ο Μακάριος συμφώνησε.

Η συμπεριφορά του Μακαρίου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά όταν η μόνη του ανταπόκριση στην επικείμενη συνάντηση Ετζεβίτ/Γουίλσον ήταν να διερωτηθεί «ποία πρακτικά μέτρα μπορούσαν να ληφθούν; Το τουρκικό ενδιαφέρον ήταν να μη γίνει η Κύπρος μέρος της Ελλάδας». Δεν κατάλαβε ότι ένα τέτοιο μέτρο σήμαινε τουρκική εισβολή;

ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΟΥΡΟΥ

Ερευνήτρια/συγγραφέας

CSTT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
CSTT είπε...

ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ http://cyprusstrategythinktank.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ntropiasmenos DHKOikos:
καρεκλολάγνοι παρέλαβαν κόμμα του 18% και θα παραδώσουν γουμά του 8%!!!
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Ε . . . όι τζιαί γουμάς το 8% ρε αρφούιν (αν τζιαί ντροπιασμένος). Αν σ' ακούσουν οι μνούχοι της ΕΔΕΚ εν να . . . αγκριστούσιν τζιαί μετά σου! Θωρείς τους ότι εν μούττη του δκιόσμη!

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΗ.ΚΟ. ιδρύθηκε για να στηρίξει τον Εθνάρχη στον αγώνα της αντίστασης ενάντια στα σχέδια των ξένων. Τις αρχές του ΔΗ.ΚΟ. τις κατέγραψαν με σαφήνεια ο Σπύρος Κυπριανού και ο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Μπορείτε να βγείτε ψηλά σαν αετοί, ή σας έχει μετατρέψει ο Μάριος και ο Μάρκος σε γυμνοσαλίγκαρους, που έρπουν γύρο από τις καρέκλες;

Διόσκουρος, για το Christofias-watch
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Ρε ηλίθιε Διόσκουρε,
οι οδηγίες που έσιεις από τους εργοδότες σου(Αρχεπίσκοπον τζιαί Νικωλάκην) εν σαφείς: Θάψετε τον Σπύρον, τον Μάρκον τζιαί τον Μάριον, θεοποιείστε τον Τάσον τζιαί τον Νικωλάκην.
Αφού ξέρεις ότι ο σκοπός μας είναι να καταλάβομεν το ΔΗΚΟ τζιαί να του αλλάξουμεν όνομαν, αλλά το εμπόδιον εν ο κόσμος του ΔΗΚΟ που εξακολουθά να εκτιμά τον Σπύρον, εσού αντί να τον θαύκεις φουμίζεις τζι όλας; Εν έτσι πον να φάμεν τον γιον του Σπύρου τον Μάρκον;
Ηλίθιε!
Γράψε άλλην ανάρτησιν γλήορα ρε γάρε! Γλήορα! Ως το απόγευμα να βάλεις άλλην!

Ανώνυμος είπε...

Τις αρχές του ΔΗ.ΚΟ. τις κατέγραψαν με σαφήνεια ο Σπύρος Κυπριανού και ο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Διόσκουρος, για το Christofias-watch.
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Α α α! Δηλαδή ο Σπύρος άφησεν τζιαί λλίες αρχές πίσω, τζι ήρτεν ο Τάσσος τζιαί συμπλήρωσεν τες ύστερα που 25 χρόνια!
Καταλάβω ίντα αρχές εσυμπλήρωσεν ο Τάσσος: Το ΔΗΚΟ θα το κληρονομήσει ο γιός μου ο Νικώλας τζιαί θα του αλλάξει τζιαί όνομαν να το κάμει όπως θέλει. Ο γιός του Σπύρου ο Μάρκος έν έσιει μοιράσιν καθόλου τζιαί πρέπει να εκδιωχθεί άπαξ και διά παντός που το κόμμαν.

arxiepiskopos είπε...

Οι αρχές του ΔΗΚΟ,όπως τις κατέγραψε ο Τάσσος,είναι οι εξής δύο(κι αν η Επι-ντροπή έχει αντίλογο, να μας τον παραθέσει):(1)Ο Σπύρος είναι πελλός που παίρνει τα attivan με τη χιλιάδα(εφημερίδα ΚΗΡΥΚΑΣ,όργανο του εθνάρχη Τάσσου)

(2) Συμφωνία 8ης Ιουλίου 2006 μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Τάσσου Παπαδόπουλου και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ
Δέσμη Αρχών

1. Δέσμευση για την επανένωση της Κύπρου με βάση μια ΔΙΖΩΝΙΚΗ,ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,την Τρίτη θα κάνω μια σύντομη επίσκεψη στην Πάφο και θα ήθελα να συναντηθούμε.Επειδή δε σε γνωρίζω και επειδή η βλακεία μπορεί να μην αποτελεί και φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό σου,σου προτείνω τον εξής τρόπο αναγνώρισης:Ως σύνθημα θα ρίξω στο κάστρο στις 12 το μεσημέρι ακριβώς μια τσάκρα κι εσύ,ως παρασύνθημα θα φωνάξεις "Γιατρέ,πέσε κάτω,βαλλόμαστε"!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,ως εδώ και μη παρέκει.Με εξυπηρέτησες μια βδομάδα που έλειπα στην Αυστρία,αναλαμβάνοντας τους πελλούς μου,όμως από τις 23 του Ιούλη που επέστρεψα ανέλαβα εγώ τους δικούς σου.Πάνε τώρα δυο βδομάδες και τους βαρέθηκα.Αν από εκεί που βρίσκεσαι,έχεις πρόσβαση στο μπλογκ,γράψε μου πότε επιστρέφεις για να κανονίσω την πορεία μου.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

νικωλα μου?? ο τασσος επεθανεν.

Anef_Oriwn είπε...

Αγαπητέ Arxiepiskopε,

Λυπούμαι που θα ΣΕ απογοητεύσω αλλά έχω αποφασίσει να ΜΗΝ ασχολούμαι πλέον με τους πελλούς [τους Επιτρόπους και τα Επιτρόπουλα] «τούτου» του blog!!!
Μετά από ενδελεχή και σε βάθος μελέτη της κλινικής τους κατάστασης και της παντελούς απουσίας [απ’ αυτούς] έστω και της παραμικρής βελτίωσης [παρά την μακροχρόνια θεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή], έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι περιπτώσεις τους ΔΕΝ είναι ιάσιμες - ούτε καν αναστρέψιμες!!! Γι’ αυτό και ΔΕΝ υπάρχει πλέον λόγος ν’ ασχολούμαι μαζί τους!!!
Αν και είμαι κατά της ιδρυματοποίησης [ειδικά μάλιστα για τέτοιες βαριές περιπτώσεις όπως αυτές του ΚΙΡΙΚΑ, του Έαντα, του Η.Β.* και του Pentaro], προσωπικά ΔΕΝ βλέπω άλλη διέξοδο από του να παραμείνουν εντός του “Ιδρύματος” [αυτού] και να αυτοϊκανοποιούνται!!! Τώρα αν ΕΣΥ και ο σχολιογράφος Katamurtas νοιώθετε και θέλετε, για ανθρωπιστικούς λόγους, να τους κάμνετε φιλοφρονητικές επισκέψεις [για να μην αισθάνονται και τόσο μόνοι, αλλά και για να τονίζεται έτσι και η κατα τ’ άλλα αμελητέα υπόσταση τους] είναι δικό ΣΑΣ θέμα. Οφείλω όμως, να ΣΑΣ πω ότι το θεωρώ άκρως ρατσιστικό να σπάζετε πλάκα μαζί τους!!! ΔΕΝ είναι σωστά πράματα αυτά που κάμνετε με «τούτους» τους πελλούς!!!

*Σημείωση: Ο Η.Β. είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση που αναδεικνύει ότι η κατάσταση των εν λόγω ασθενών ΔΕΝ μπορεί να σάσει. Ενώ [ο Η.Β.] σημείωσε μια μικρή βελτίωση και προσπάθησε να κάμει τον ευγενικό και να πιάσει κουβέντα μαζί ΜΑΣ σε ήπιους τόνους, αυτό μόνο για λίγο κράτησε κι ο Η.Β. επανήλθε δημήτριος με τις γνωστές εκφράσεις του για «ερυφροφασίστες» και «ηλικιακούς ρατσιστές»!!! Άσε που είναι τόσο κοντόφθαλμη η αντίληψη του [όπως και των άλλων φυσικά] που εξακολουθεί να νομίζει ότι ο Anef_Oriwn, ο Arxiepiskopos και ο Katamutras είναι το ίδιο πρόσωπο!!!

Φίλε Arxiepiskopε,
Προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά πια!!! ΕΓΩ ΔΕΝ μπορώ να τους βοηθήσω!!! Πρέπει να αποταθούν πλέον σε πραγματικούς ψυχίατρους!!! Αλλά ποιος θα τους παραπέμψει εκεί όταν οι ίδιοι ΔΕΝ αντιλαμβάνονται ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα; Eνόσω Oι κοι Επίτροποι [όπως ας πούμεν η κα Γαμησιστράτη], ΔΕΝ τολμούν να παρουσιαστούν σε συζητήσεις, τους χρειάζονται και τους χρησιμοποιούν σαν ομάδα κρούσης εναντίον όσων διαφωνούν μαζί τους ... Τόσο μεγάλα βλήματα εν’ τούτα τα Επιτρόπουλα!!!

Για την ώρα, ΕΓΩ θα συνεχίσω τες διακοπές ΜΟΥ, τζι’ ας φακκούν!!! Εν πελλοί, αλλά εν ακίντυνοι!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξενια,
το ποσο ηλιθια και αισχρη εισαι το εχεις αποδειξει πολλες φορες εδω μεσα και στα γηπεδα οπου θαυμαζες την κυματιζουσα 'σημαια΄' του ψευδοκρατους,
το απεδιξες και σημερα με το αισχρο που γραφεις
'Ο/Η Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...
νικωλα μου?? ο τασσος επεθανεν.

07 Αυγούστου 2010 7:11 μ.μ.
σου ευχομαι απο καρδιας αυτο που απευχομαι και για το χειροτερο εχθρο μου. να βρεθεις στην θεση του Νικολα.
να στεκεσαι μπροστα στον αδειο ταφο του πατερα σου (αν ξερεις βεβαια ποιος ειναι ο πραγματικος σου πατερας) και να εχουν αφεραισει (κλεψει) το σκηνωμα του. να μην ξερεις που βρισκεται η σορος του νεκρου σου πατερα. και να βρεθει μετα καποια ηλιθια σαν εσενα και να σου γραφει "μεταξενια, ο πατερας σου πεθανε'
σου το ευχομαι απο καρδιας . σου αξιζει ρε αποβρασμα. αει στο διαολο και συ και ολοιμοι ομιοι σου. σου το ευχομαι απο καρδιας. μακαρι να το παθεις. ηλιθια. αποβρασμα. κραγμενη ξεφτιλισμενη τραβεστι. αει στο διαολο,μαλακισμενη.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

για αλλη μια φορα οι πραξικοπηματολαγνοι ξαναχτυπουν με τον δεν ξεχνω.ενταξει μπορει να ειπε ο μακαριος περι ελληνικης εισβολης.παρακατω.οταν βλεπεις στρατο να ερχεται με τανκς και να κανει πεδιο μαχης την λευκωσια πολλα σκεφτεσαι.η χουντα δεν ηταν μια ξενη κυβερνηση που ηθελε να μοιρασει την κυπρο?αυτα θα τα ακουσεις συντομα γιατι στο δησυ στο ελαμ το κεα και το αδηκ οπου στεγαζονται οι δολοφονοι αυτα δεν λεγονται.η ουσια μια ειναι και την ξερεις.ας σταματησετε λοιπον εσεις οι δολοφονοι του κυπριακου ελληνισμου να ριχνετε αλλου την ευθυνη.ανατρεψετε με φασιστικες διαδικασιες την νομιμη κυβερνηση της κυπρου αλλα ο λαος σας πολεμησε συσσωμος!εξαφανιστηκατε με την εισβολη και καποιοι μεμονωμενα πολεμησαν.αλλοι παλικαραδες σας δολοφονουσαντα ολακερα τουρκικα χωρια.αυτα τα ντοκουμεντα υπαρχουν σε ξενες εφημεριδες και οχι στην κυπρο!καιρος να τα κλεισετε και να παραδωσετε τους αυτους που μαχαιρωναν πισωπλατα στρατιωτες γιατι δεν ηθελαν να σκοτωσουν συμπατριωτη τους.αυτους που λεηλατησαν την αρχιεπισκοπη.αυτους που σκοτωσαν για πλακα κοπελιτσες στο καιμακλι.αυτους που γεμισα την κυπρο πτωματα αοπλων ανιρωπων που σηκωθηκαν να διωξουν την τρομοκρατια σας.αυτους που ηθελαν δημοκρατια και οχι δικτατορια.τωρα εσεις πιασατε αξοωματα εκαμετε επιχειρησεις.συντομα ομως ενας ενας θα ψοφατε.ο φακελος ερχεται!ερχεται ομως και η δικη μας τρομοκρατια του κυπριακου ελληνισμου.μην ψαχνετε αριστερα φαντασματα.δεν ανηκουμε πουθενα.ουτε κλεψαμε τον παπακωστα εμεις.εμεις ειμαστε φονιαδες δοσιλογων!θα το καταλαβεις οταν αρχισουν τα αιματα.τωρα σου φαινονται πελλαρες του πι σι

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

φιλε to πραξικοπημα το προκαλεσε ο μακαριος μαζι με τουσς πολιτικους για να φερει την δημοκρατια στην ελλαδα....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

γιατι οι απογονοι του ανδρεα παπανδρεου του καραμανλη και του μακαριου φοβουνται να ανοιξει ο φακελος της προδοσιας και τα φορτωσαν στους παθιασμενους ελληνες ιωαννιδη και σαμσων..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

ο φακελος της κυπρου δεν ανοιγει γιατι ειναι υπευθηνοι ο μακαριος και οι πολιτικοι στη ελλαδα που εστησαν παγιδα στο ιωαννιδη να κανει το πραξικοπημα και αμεσως εγινε ανυπακοη απο νταβο αραπακη παπανικολαου και γαλατσανο που ηθελαν στρατιωτικη ητταν στην κυπρο για να επανελθουν οι μεσσιες φανταστητε αν ειχαμεν στρατιωτικη νικη του ιωαννιδη θα ειχαμεν ακομα χουντα…..