ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010


Ζητούνται προσφορές για την προμήθεια φερμουάρ ειδικού τύπου, τα οποία να εφαρμόζουν στο στόμα ατόμων με άποψη, για να εμποδίζουν τα πρόσωπα αυτά να προβαίνουν σε δηλώσεις, οι οποίες εκνευρίζουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον εξαρτώμενο πρόεδρο της Βουλής.

Τα φερμουάρ πρέπει να έχουν τις εξής προδιαγραφές:

-Να μπορούν να τοποθετηθούν και χωρίς την άδεια ή τη συγκατάθεση του διαφωνούντος στελέχους.

-Να ρυθμίζονται με τηλεχειριστήριο.



-Να μπορούν να ειδοποιούν με ψηφιακό σήμα το επίσημο κόμμα για την πρόθεση του ατόμου να κάμει δηλώσεις και ταυτόχρονα να στέλλουν σήμα συναγερμού στην επαγρύπνηση του κεντρικού κόμματος και του επίσημου παραρτήματος.

-Να στέλλουν σήμα σε αναμένοντα οδοστρωτήρα για δράση.

Τα φερμουάρ πρέπει να παραδοθούν στο επίσημο κόμμα μέχρι το προσεχή Σεπτέμβριο και να είναι έτοιμα για άμεση εφαρμογή και λειτουργία, μόλις ο πρόεδρος αποφασίσει να εφαρμόσει τα μέτρα για την ύπαρξη μόνο μιας φωνής στο κόμμα, της δικής του.

Τo κόμμα δεν είναι υποχρεωμένο να αποδεχθεί τη χαμηλότερη ή οποιαδήποτε προσφορά. Η προσφορά θα κατακυρωθεί σε εταιρεία που θα τύχει εκ των προτέρων της έγκρισης του ΑΚΕΛ.

Το επίσημο ΔΗ.ΚΟ. Κύπρου – Μυκόνου

19 Σχόλια:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

Κύριον Κώστα Παπακώστα (Υπουργό Άμυνας): Έχετε αντιληφθεί ότι χτες με τις δηλώσεις σας διαπράξατε ποινικό αδίκημα;

Καλώ τον Γενικό Εισαγγελέα να επέμβει διότι αναφερθήκατε σε πρόσωπα, σε επώνυμους που σας ζήτησαν ρουσφέτι και δεν το καταγγείλατε. Αυτό συνιστά ποινικό αδίκημα. Αν δεν το γνωρίζετε να παραιτηθείτε αμέσως και να δηλώσετε αδυναμία συνεχίσεως των καθηκόντων σας. Το λόγο έχει ο γενικός εισαγγελέας και εάν δεν κινήσει τις διαδικασίες εναντίον σας θέλουμε να μας πει τη δικαιολογία του. Και θα επιμείνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ζητούνται προσφορές για την προμήθεια φερμουάρ ειδικού τύπου, τα οποία να εφαρμόζουν στο στόμα.
Η προσφορά θα κατακυρωθεί σε εταιρεία που θα τύχει εκ των προτέρων της έγκρισης του ΑΚΕΛ.

Aναρτήθηκε από Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Χμ . . . Να σας προτείνω κάτι εγιώ ρε κοπέλια της επιτροπής να βάλετε μεσ' το στόμαν σας. Ίντα να καρτεράτε προσφορές για φερμουάρ τζιαί μασκαραλλίκκια;
Να πάτε νά βρετε τον Πενταρόγιωρκον, να σας προμηθεύσει τζιαί σας ποτζιείνα τα υπόθετα πού πιαεν που τον Αθανάσιον (έν τζιαί ξέρω ποιός εν τούτος). Αν εν αλήθκεια του τζι εν θαυματουργά πρωτοφανίσιμα, μπορεί να στουππώννουν τζιαί το στόμαν σας τζιαί να μεν εγρειάζεστε τα φερμουάρ. Ίντα να καρτεράρε;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Βρε ορφανό του Μαγάριου, έλεος!!!!

Με το bot "Anef_Oriwn" το παίζεις φιλος του ΑΚΕΛ της "ευρύτερης αριστεράς"

Με το bot "Arxiepiskopos" το παίζεις ΕΔΕΚίτης με παλιά ταυτότητα.

Με το bot "Katamutras" το παίζεις κυπριανικός του ΔΗΚΟ.

Με το bot "Πρωμιθέας" το παίζεις ανεξάρτητος πολίτης που ειρωνικά μιλώντας θέλει να κάνει συζήτηση.

Με το bot "Ξεμασκαρευτής" το παίζεις και πάλι ανεξάρτητος.

Με όλα όμως τα bots γράφεις με τον ίδιο γελοίο τρόπο, με το ίδιο νερόβραστο χιούμορ νηπιαγωγίου, και με το ίδιο κόμπλεξ και τον ηλικιακό ρατσισμό που μας έχεις συνηθίσει.

Έλεος ρε έμμισθο ρουφιανάκι Anef_Oriwn, έλεος!! Δεν έχει άλλες δουλειές να σου αναθέσει ο Άντρος;

CSTT είπε...

Αναζητώντας Στρατηγικό όραμα για την Κύπρο
http://cyprusstrategythinktank.blogspot.com/

arxiepiskopos είπε...

Επί(ν)τροποι,είναι ηλίου φαεινότερο από την κεντρική ανάρτηση πως το 46άρι σας κτύπησε κατακούτελα.Εκτός κι αν η ανάρτηση ανήκει στον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,που νομιμοποιείται να λέει βλακείες και σε κανονικες θερμοκρασίες!(μια βραστή ΚΕΑΝ,please!)

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε arxiepiskopos
να αναμένουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα υποστούν 6ωρο δημόσιο εξευτελισμό στην πλατεία Ελευθερίας σε περίπτωση που αποτύχουν να περάσουν στον επόμενο γύρο ?

Γιατί το καθεστώς της Β. Κορέας επέμενε σε 6ωρο και όχι σε 4ωρο η 8ωρο δημόσιο εξευτελισμό των ποδοσφαιριστών της εθνικής τους μετά τα ταπεινωτικά αποτελέσματα στο μουντιάλ ?
Μήπως οι κεφαλές του καθεστώτος διαβάζουν Μαλάριο Δρουσιώτη και τους κόλλησε με αυτό το 6ωρο η έχουν ανοικτή γραμμή με το γραφείο Ευελιξίας ?

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΠΕΛΑΣΓΕ,πρόσεχε το επίπεδό σου.Πενταρογιωρκοποιείσαι επικίνδυνα!Ομιλίαι κακαί φθείρουσιν ήθη χρηστά!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Ευελιξίας αναφέρει ότι τα Ευέλικτα αεροπορικά εισιτήρια για Σιβηρία έχουν τελειώσει. Γι αυτό στις γραμματείς του Άντρου και του Βάσου έχουν εκδοθεί εισιτήρια μονής διαδρομής.
Τα έξοδα διαμονής τους στις καλύβες 1ης κατηγορίας στα διάφορα κάτεργα της Σιβηρίας είναι καλυμμένα από τον Ανοιχτοχέρη , Χουβαρντά και Σπάταλο «Ευέλικτο Οδοστρωτήρα».

Περί τα τέλη της δεκαετίας του 1930 , κάποιοι Κύπριοι ταξίδεψαν ως τη Σιβηρία με εισιτήριο μονής διαδρομής και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους . Το ΑΚΕΛ μέχρι σήμερα αποφεύγει να απαντήσει στα ερωτήματα των οικείων τους , σχετικά με τις τύχες τους και γιατί το τότε ΚΚΚ συμφώνησε μαζί με τους αποικιοκράτες στο να εξορίσουν κάποια από τα μέλη του τότε παράνομου ΚΚΚ , στη Σιβηρία.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φιλε arxiepiskopos εσύ το έκανες πριν από εμένα , άρα έχω κι εγώ το δικαίωμα να το πράξω.

arxiepiskopos είπε...

Πρόβλημά σου η πενταρογιωρκοποίηση!Αν σε εκφράζει το επίπεδο αυτό,συλλυπητήρια!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Καλέ μου φίλε , είμαι σε θέση να αποδείξω μέσα από τα γραφόμενα σου , ότι κάνεις και σύ αυτά που μου καταλογίζεις ότι κάνω εγώ τώρα.
Εξάλλου δε μπορείς να επικαλείσαι συνεχώς την ανωτερότητα σου σε σχέση με κάποιο 3ο άτομο και συνάμα να συνομιλείς σε τακτά χρονικά διαστήματα με αυτό το άτομο.

Aντρέας Αντρέου είπε...

... Ὡς χαρίεν ἔστ' ἄνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾖ: Πόσο χαριτωμένο πράγμα είναι ο άνθρωπος, όταν είναι άνθρωπος! (Μένανδρος)

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Ενώ ο Ευέλικτος καταρρέει, το μόνο που τον εμποδίζει από το να πέσει είναι το "ποκούμπι" του ο Καρεκλογιάν και η συνοπαρτζιά του (οι γνωστοί άγνωστοι που φαίνεται ότι έμπασε με τρόπο, στην κεντρική επιτροπή για να περνά την γραμμή του). Το κακό είναι που όταν το ΔΗ.ΚΟ. αποδυναμωθεί περαιτέρω (κάτω από το 10%), πράγμα που θα γίνει, θα χάσει κι άλλο την αξιοπιστία του. Ακόμα και μετά την φυγή του Καρεκλογιάν από την προεδρία,που κι αυτό θα γίνει, θα έχει πρόβλημα το ΔΗ.ΚΟ. να είναι βασικός πυλώνας αντίστασης στα Ανανικά σχέδια ("λύσης" από τους κυπρίους για τους Κυπρίους). Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να πείσει τον λαό να αντισταθεί σε αυτά τα σχέδια. Με άλλα λόγια, η μόνη που ζημιώνει είναι η Κύπρος. Παρά ταύτα, όσο πιο σύντομα μας αδειάζει την γωνιά ο Καρεκλογιάν, τόσο το καλύτερο. Γι' αυτό θα πρέπει να φροντίσουν οι πατριώτες ΔΗ.ΚΟηκοί, αλλιώς θα πρέπει να εξετάσουν και το ενδεχόμενο, αν βρεθεί η Κύπρος σε καταστάσεις όπως αυτή του 2004, να εγκαταλέιψουν το σκάφος του ΔΗ.ΚΟ.

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΠΕΛΑΣΓΟΣ είπε...

... Ὡς χαρίεν ἔστ' ἄνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾖ: Πόσο χαριτωμένο πράγμα είναι ο άνθρωπος, όταν είναι άνθρωπος! (Μένανδρος).......................... ...Από την Πόλη έρχομαι...(λαός)

paparazzi είπε...

Κάποιοι πολύ επώνυμοι πολιτικοί που ισχυρίζονται ότι πατούν παθκιά παθκιά πάνω στα βήματα του Μακαρίου γιατί δεν ήταν στο μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου την Κυριακή?
Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ας πούμε?
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ που τυγχάνει υιός Υπουργού του Μακαρίου ή ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ που και αυτός τυγχάνει να είναι υιός Υπουργού του Μακαρίου? Δεν άκουσα κανένα να κάνει παράπονο. όλοι αυτοί ήταν απόντες.

arxiepiskopos είπε...

Όι,paparazzi,ήταν απασχολημένοι για να γράφουν αναρτήσεις για τον Κάρογιαν,που έκαμε μπάνιο στη Μύκονο ΜΕΤΑ την παρουσία του σε εκδήλωση καταδίκης του πραξικοπήματος!

paparazzi είπε...

σωστος ο αρχιεπισκοπος

arxiepiskopos είπε...

Ούφφου,πυράν!!!Τζι εχαθήκαν που το μπλογκ ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,ο ΑΙΑΝΤΑΣ τζιαι ο ΡΗΓΑΣ να μας δροσίζουν λλίον με τες κρυάδες τους!Ένας ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ μανιχός του,πόσα να προφτάσει;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ε γιατί εν λούννεσαι καμιά βραστή ΚΕΑΝ να δροσιστεί ορφανούλι του Μαγαρίου;