Ο μαθητευόμενος μάγος του περιθωρίου ξαναχτυπά!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Περιθωριακή η Αδούλωτη Κερύνεια λέει ο Μ.Μιχαήλ και η ΓΝΩΜΗ! Είπεν ο Γάδαρος του Πετεινού Κεφάλα!!!!


Έμεινε να το ακούσουμε κι αυτό, από το μαθητευόμενο μάγο του ΔΗΣΑΚΕΛισμού και πρώτο βιολί της περιθωριακής εφημερίδας "ΓΝΩΜΗ", Μιχάλη Μιχαήλ.

Ο νέος στόχος του Μιχάλη Μιχαήλ, είναι η "Αδούλωτη Κερύνεια", το ιστορικό αυτό σωματείο της Επαρχίας Κερύνειας.

Κατά το Μιχάλη Μιχαήλ, τον εδώ και χρόνια εκπρόσωπο του ιδεολογικού περιθωρίου, που συμμετέχει στην πλέον περιθωριακών απόψεων φυλλάδα ανά το παγκύπριο, η "Αδούλωτη Κερύνεια" είναι περιθωριακή ομάδα, γιατί είναι ταγμένη ενάντια στη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία!!!! Ενώ ο ίδιος και τα ιδεολογικά φιλαράκια του, εκπροσωπούν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού, η οποία με θέρμη αγκαλιάζει την υπέροχη αυτή λύση για το εθνικό μας ζήτημα!!!!

Ρωτούμε ευθέως το Μιχάλη Μιχαήλ και τους άλλους ακραίους υποστηρικτές του διζωνικού απαρτχάιντ:

Α) Προνοεί ή όχι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, τουρκοποίηση της βόρειας Κύπρου και ειδικότερα της Κερύνειας;

Β) Γιατί επιμένουν να αγνοούν δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η πλειοψηφία του κυπριακού λαού δεν επιθυμεί αυτή τη λύση;

Γ) Πως η ΓΝΩΜΗ και ο Μιχάλης Μιχαήλ, αποκαλούν ως περιθωριακό ένα σωματείο με χιλιάδες μέλη, με δική του χορωδία, δικό του (τεράστιο) οίκημα, ένα κίνημα πρωταγωνιστή του αντικατοχικού κινήματος, από το οποίο, από το 1974 και έπειτα κρίνεται η εκλογή του ενός εκ των βουλευτών της Κερύνειας (τόσο η Ρ.Κατσελλή όσο και ο Σ.Φυττής, είναι από την Αδούλωτη Κερύνεια που πέρασαν. Ιδίως ο Σ.Φυττής, από αυτήν αναδείχθηκε, πολύ περισσότερο από ό,τι από το κόμμα του)

Δ) Ρωτήθηκε ποτέ ο κυπριακός λαός για το αν θέλει τη διζωνική; ΠΟΤΕ!

Ε) Το ότι ο κόσμος ψηφίζει στην πλειοψηφία του ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, σημαίνει ότι συμφωνεί με την πολιτική των ηγεσιών τους; Ξέχασε ο Κόκκινος Ιαβέρης, το ρεζιλίκι που έπαθε αυτός και οι ομοϊδεάτες του νενέκοι στο ΑΚΕΛ, όταν ο κόσμος τους γύριζε την πλάτη και αναγκάστηκε ο Δ.Χριστόφιας να παίξει την παράσταση της ζωής του, παριστάνοντας ότι υποστήριζε το ΟΧΙ, για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά;

ΣΤ) Γιατί δεν τόλμησαν ποτέ να κάνουν ένα δημοψήφισμα για τη διζωνική ο Μ.Μιχαήλ και οι ομοϊδεάτες του απαρτχαιστές διζωνιστές;

Ζ) Πως σχολιάζει ο Μ.Μιχαήλ τη σύμπλευση ΑΚΕΛ-ΦΑΣΙΚΚ υπέρ του διζωνικού απαρτχάιντ;

Η) Λέει ο κ. Μιχαήλ, ότι η Αδούλωτη Κερύνεια, υποστηρίζει την τουρκική εκδοχή της διζωνικής, ενώ ο ίδιος όχι. Το 2004, τέθηκε μια μορφή διζωνικής σε δημοψήφισμα. Ο Μ.Μιχαήλ είπε ΝΑΙ και ο κυπριακός λαός είπε "ΟΧΙ". Ρωτάμε τον κ. Μιχαήλ: υποστηρίζει σήμερα αυτή τη λύση; Εκείνη η λύση που υποστήριξε αυτός και η Τουρκία, ήταν ή όχι η τουρκική εκδοχή της διζωνικής; Ποιος τελικά δέχεται την τουρκική εκδοχή της διζωνικής;

Γνωρίζουμε ότι αν δεν κάναμε αναφορά στο ότι ο Μ.Μιχαήλ κατηγόρησε την Αδούλωτη Κερύνεια, πολύ λίγοι θα το μάθαιναν, αφού και Δεκαπενταύγουστο είναι και η εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ" δε διακρίνεται για την κυκλοφορία της.

Όμως, προτιμήσαμε να κάνουμε την αναφορά, για να δείξουμε στο που μπορούν να φτάσουν οι περιθωριακοί διζωνιστές, όπως ο Μ.Μιχαήλ: από ότι συμπεραίνουμε, στο πάθος τους και στην ανάγκη τους να ξεφύγουν από το περιθώριο, να τα βάζουν με σύνολα όπως η "Αδούλωτη Κερύνεια", που μόνο πρόσφεραν στον αγώνα του λαού μας και στη συντήρηση της μνήμης των κατεχομένων μας.



Τι σου έφταιξε η Αδούλωτη Κερύνεια Μιχάλη Μιχαήλ; Επειδή επιμένει να λέει την αλήθεια που εσείς επιμένετε να αγνοείτε και σας πονάει κατά βάθος στη συνείδηση;

Ότι δηλαδή η διζωνική ντεκτασική και κληριδική λύση σας συνεπάγεται και την τουρκοποίηση της Κερύνειας μας;

Πράξανδρος για το christofias-watch

21 Σχόλια:

Σπυρίδων είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Σπυρίδων είπε...

Γιατι ασχολείστε με τον αγράμματο και άσχετο; Γιατί; Για να τον κάνετε στο τέλος της ημέρας κάτι ενω είναι ανύπαρκτος; Δεν βλεπετε πως και οι "φίλοι" του έχουνε παρει αποστάσεις; Γιατί ασχολείστε με μια περιθωριακή εφημερίδα που δεν πουλαει και εναν μαθητευόμενο "δημοσιογράφο" που ουτε το ιδιο του το κομμα δεν παιρνει στα σοβαρα;

Αφηστε τις λαλακιες και κανετε αγωνα διαφωτισης γιατι ετοιμαζουνε το πακετο.

Σπυρίδων είπε...

ΟΠότε να βγει η συνέντευξη του Χρίστου Σιοπαχά; Θα βγει;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε ματσουκα μα εσενα η 50ρα πριγιπεσσα πλερωνει σε τζιολας τζαι εκαμες τοσα ρυαλια?
Ακου ρε κουμπαρε α, τζαι εμεις εχομεν την μουχτιν, εγιω δηλαδη γιατι εν πιερωνουμε. βεβαι εσιει τζαι χειροτερα, ο ανεφουλης κερατουκλης αρχιμουφτης που μας την ταιζει τζαι ποτιζει μας την τζαι ντυυνει μας την (οσην ωρα εν ντυμενη δηλαδη) την 50ρα πριγκιπεσσα μας.
μμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katamutras είπε...

Ε Κιρικα ετση ιλικία που έσιη πρέπη να πιερόνη. Ψισιηκά νε κάμνο μούχτι. Ο μούχτις επέθανε.
Α μάθη διλαδής ότι η άλλες πιερόνουντε μπορεί και να αυτοκτονιστή η πριγγιπέσα.

Τα ριάλια έκαμα τα που με επλόυμίζαν ούλλες οι κομμουνίστριες . τωρά μόνο λλίες με πλουμίζουν. Οι άλλες αλλαξαν κώμμα.

arxiepiskopos είπε...

Ρε,ΤΣΙΕΛΕΠΕ,τζιαι βέβαια έσιεις την μούχτην!Άκουσες κανέναν να πιερώνει...τη φούχτα του;

katamutras είπε...

Τιούτως ο Μου Μιχαιλ που λαλήτε ιποστιρίζη διζονική δυχοτωμική ομοσπονδία γιατίς εν τον κόφτη αν πάμε οι πρόσφιγες στα σπίτια μας η όχι.
Αφού η ιδαιολογία των προδωτών κομμουνιστών λέει ότι εν πρέπη να έχουμε κράτοι σίνορα και ότι πρέπη να τα μοιραζούμαστεν ούλλα και να μην έχη πλούσιους. Αζούλα πούζα εδό.

Ενιχτοξιμερόνουμουν εγώ στη δουλιά και έφκενεν η πίστη μου να κάμο ότι έκαμα και να τα μοιραστό με τους φτίριες ;
Αυτή τι θα μου δώκουν για να μιραστούμεν ; τη γενέκαν τους η την αρφήν τους ; έτσι κι αλλιώς τες έχω.

arxiepiskopos είπε...

Ε,ΜΑΤΣΟΥΚΑ,όταν ενυχτοξημερώνεσουν,όπως λαλείς,στη δουλειά,η γεναίκα σου ίντα μπου έκαμνεν;Εκαρτέραν έναν ψοφισμένον,αγράμματον μαλάκαν να 'ρτει να τη γαμήσει,οξά έσαζεν την τζιαι τζιείνην ο γαμιάς ο Τσέλεπος;

katamutras είπε...

Ρε τράουλλε αρχιεπίσκοπε άνεφ ορίων κεραττά απού έσιη μούγια μουγιάζετε.
Ππεζεβέγγιες έκαμα πολλούς σαν εσένα. Εμένα κόμα εν εγιννίθυκε τζιήνος που εν νε με κάμη ππεζεβέγγη.
ΓΑΡΕ εν ήμε παντρεμένος , τάραντε ανήκανε που δε σου κάνει κούκου.

arxiepiskopos είπε...

E,καλά,ρε ΜΑΤΣΟΥΚΑ,πόσων γρονών είσαι,αφού ήρτες πρόσφυγας;Τουλάχιστον σαράντα;Τζιαι είσαι ελέύθερος κόμα;Να πω ενν βρίσκεις γεναίκαν,έσιει παρακατινές που πιάνουν τζιαι ττόππουζους αγράμματους σαν εσέναν.Άρα...ρε,μα αρέσκει σου ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ;Ου,φυρμόν!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε τραουλλε ανεφ-πισκοπε, να σε παρακαλασω να με ν μου φκαλεις αβανιες. εγιω μονο την πενηνταρα πριγκιπεσσα ΜΑΣ κανοζιω, εν εχω μαθκια (ουτε τιποτε αλλο) για αλλην. μακαρι να την προλαβαινω αφου εσενα εν σου καηλα. θενκ γιου για την αυστρια μαη μποη

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,μα είσαι πενηντάρης;Γιατί η μόνη πενηντάρα που καταφέρνεις να γαμάς,ενν η ...φούχτα σου!

katamutras είπε...

Αρχιδομούρη να πας στο δηκό σου μπλοκ να γραφης ξιμαρισιές και όχι στα άλλα μπλοκ.
Ελα ποτζιή στο κοπρολακκο σου να μηλήσουμε τη γλόσσα σου.
Τουτο το μπλοκ ε μονο για σοβαρούς και νούσιμους αδρόπους.
Εσού ούτε άδροπος ήσαι ούτε σοβαρός ούτε νούσιμος. Διακλαδομένος τάραντος είσε.
Δε σου κάνη κούκου Γι αυτό σου την ταχτοπιά ο Κίρικας.

Ρε ανίκανε Αρχικεραττά έχο όπια γενέκα θέλο. Δε χριάζετε να παντρφτό . τάραντε

aris είπε...

Μετά από λίγες μέρες ανάπαυλας ξαναμπαίνω στο blog και βλέπω πάλι τον συνήθη "τύπο" να βρίζει τους πάντες, να "αλλάζει" κουβέντα, να προσπαθεί να σκιαγραφήσει το προφίλ των bloggers με ερωτήσεις του τύπου "πόσων χρονών είσαι;" , "είσαι πενηντάρης;" και άλλα μασκαραλίκια. Ο χαφιεδισμός στα φόρτε του! Προσοχή στους bloggers, ΜΗΝ δίνετε προσωπικά στοιχεία, μην ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης και μην απαντάτε σε όσους βρίζουν και συζητούν οτιδήποτε άσχετο με το θέμα της ανάρτησης. Μην πέφτετε στην παγίδα, αυτό θέλουν οι χαφιέδες του καθεστώτος... Να φύγουν όσοι διαβάζουν το blog και έχουν (σοβαρή) άποψη. Θέλουν αρνιά, ελεγχόμενα από τους κομισάριους και την επαγρύπνηση, τρομάρα τους..

arxiepiskopos είπε...

χιχιχι!

arxiepiskopos είπε...

xxxxx

arxiepiskopos είπε...

ΜΑΤΣΟΥΚΑ,σαράντα και χρόνων άνθρωπος ελεύθερος,ή πούστης ή μαλάκας είσαι.Αν ισχύει το πρώτο,πρόσεχε το σκύψιμο,γιατί ελλοχεύει(=καραδοκεί,παραμονεύει)δισκοπάθεια.Αν ισχύει το δεύτερο,άλλαζε συχνά χέρι,γιατί ελλοχεύει τενοντίτιδα.Είσαι που είσαι ένας αγράμματος ττόππουζος,τουλάχιστον να είσαι σωματικά υγιής.Επίσης κάμε μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να παντρευτείς.Όλο και κάποια τυφλή ή καθυστερημένη θα βρεθεί.Αν είναι και αλλοδαπή,τόσο το καλύτερο,γιατί θα γνωρίζετε εξίσου την ελληνική γλώσσα!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,έλα πίσω,σε παρακαλώ!Εσύ έφυγες,ο Μικελλίδης έκλεισε,δεν τους προλαβαίνω.Τελικά θα με πελλάνουν εμένα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Είπε το πολυbot της Επαγρύπνησης Anef_Oriwn (γράφοντας ως Arxiepiskopos) στις 21 Αυγούστου 2010 3:17 μ.μ.:

«Επίσης κάμε μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να παντρευτείς.Όλο και κάποια τυφλή ή καθυστερημένη θα βρεθεί.Αν είναι και αλλοδαπή,τόσο το καλύτερο,γιατί θα γνωρίζετε εξίσου την ελληνική γλώσσα!»

Ρατσισμός, σεξισμός, ξενοφοβία. Τα χαρακτηριστικά του καθεστώτος ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ. Οι οπαδοί της ρατσιστικής ΔΔΟ, της βίας και της συγκυβέρνησης ΔΗΣΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΦΑΣΙΚΚ μας έχετε συνηθίσει σε αυτά.

katamutras είπε...

Πενταρόγιορκο απάντισα του Αρχιεπισκοπου σε άλλο μπλοκ για αφτή τη παράγραφω.
Δεν ήνε η πρότη βολά που αναφέρετε σε τούτες τες ομάδες του πλιθισμού με αφτό τον απαράδεχτο τρόπο. Προσπαθά να μιώση εμένα προσβάλλωντας ολόκλιρη την αθροπότιτα και κάθε νούσιμο ον πάνω στη γη .
Αφτό ήνε το επίπαιδο κάπιων που τον πέζουν ανώτερη και ξερόλες.

Αφτή η άθρωπη του ΑΚΕΛ δε χριάζετε να τους γράφουμε τι ήνε.
Τα γραμμένα τους μιλούνε από μόνα τους.
Αν ήχαν αθρωπιά πάνω τους θα ήταν καλλίττερη αθρώπη και θα κιβερνούσαν δίκεα και σοστά χορίς ρουσφέττια και σκάνταλα.

Το ψάρη - ου σιγνόμη το ΑΚΕΛ έθελα να πώ - βρομή που τη κκελλε.
Με έτσι προδώτη Χριστόφια και με έτσι ιλήθιο Άντρο ίνε επόμενο να βρομούν οι ΑΚΕΛΙΚΗ.

katamutras είπε...

Φανταστίτε πόσω μιώνη τη γενέκαν του ο Αρχιεπίσκοπος όταν μου λαλή

«Επίσης κάμε μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να παντρευτείς.Όλο και κάποια τυφλή ή καθυστερημένη θα βρεθεί.Αν είναι και αλλοδαπή,τόσο το καλύτερο,γιατί θα γνωρίζετε εξίσου την ελληνική γλώσσα!»

Αν ήμουν η γενέκα του πρότα θα τον εκεράτονα (τοκαμε ήδη) και μετά θα τον εψάτζιεβκα. Σίφονα με το πιόν του ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ η γενέκα του τι πρέπη να ίνε που τον επαντρέφτικε;