Αξιοκρατία και Άντρος Κυπριανού

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ευέλικτε Μεγαλειότατε, για την αξιοκρατία που έδειξες, θα σου είμαι πάντα ευγνώμων!

Σε συνέντευξή του στο Φιλελεύθερο, στις 17/8/2010 ο Άντρος Κυπριανού, εξακολουθεί να φορά το φύλλο συκής του.

Υποστηρίζει λίγο ή πολύ ότι το ΑΚΕΛ δε μετέχει σε ρουσφέτι!!! Ότι ο ίδιος δε μετέχει σε ρουσφέτι!!!

Α. Σχολιάζουμε κάποια διαμαντάκια της συνέντευξης:

"Από κοντά μου δεν περνά τίποτα" (άραγε τα μηνύματα της γραμματέως που διέρρευσαν, για ποιον ήταν; Σε ποιον απευθύνονταν;)

"Αυτό που πρέπει να κρίνει ο κόσμος είναι πως ενεργεί ο Α.Κυπριανού" ( Ρωτούμε: (1) κατήγγειλε ποτέ ρουσφέτι που είναι και ποινικό αδίκημα; 2) γιατί στα 6 μηνύματα τα πλείστα ήταν για ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις; 3) Θα μας πει να μάθουμε, τι τον ήθελε ο γιος του αρχιφασίστα Σ.Ηλιάδη, Ζήνωνας Ηλιάδης;)

(Για την ΕΔΥ) "Για το όνομα του Θεού. Είναι άτομα που είναι πολύ καλά γνωστό πως έχουν διοριστεί. Άλλος πρόσκειται στο ΔΗΣΥ (εδώ ΟΚ!), άλλος στην ΕΔΕΚ (η "ΕΔΕΚίτισσα" υποστηρίκτρια - Χριστόφια και δική του εντελώς προσωπική επιλογή, Κατερίνα Μελισσηνού, πρόσκειται στην ΕΔΕΚ; ), άλλος στο ΔΗΚΟ (ο "ΔΗΚΟϊκός" δηλωμένος εχθρός του Τ.Παπαδόπουλου, Α.Παπαδόπουλος πρόσκειται στο ΔΗΚΟ;).

Μα σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται ο κ. Κυπριανού; Σε αγέλη προβάτων;

Β. Για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, κατά πόσον υπάρχει ή όχι αναξιοκρατία θα αναφέρουμε 3 ονόματα στον Α.Κυπριανού, που δεν επιλέχθηκαν μέσω ΕΔΥ και που ναι, αμφισβητούμε δημόσια κατά πόσον συνιστούσαν αξιοκρατικούς διορισμούς.

Άκης Παπασάββας

Μάριος Καρογιάν (και μαζί του Ν.Κυριακίδης και Α.Κωνσταντίνου)

Νίκος Μούδουρος

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;

Γ. Βεβαίως, να θυμίσουμε και ένα άλλο περιστατικό "αξιοκρατίας" εκ μέρους του Δ.Χριστόφια. Κανένας αντικειμενικός παρατηρητής, δεν μπορεί να ισχυριστεί, ότι ο Α.Κυπριανού, αξίζει έστω το 1/5 του Ν.Κατσουρίδη.

Ο Ν.Κατσουρίδης είναι και πιο καταρτισμένος και πιο ευφυής και πιο ευπροσήγορος. Ήταν μάλιστα και ο εκλεκτός της βάσης, όταν έγιναν εσωκομματικές εκλογές στο ΑΚΕΛ για ανάδειξη Γ.Γ. .

Ο Δ.Χριστόφιας όμως, ουσιαστικά επέβαλε τον Άντρο Κυπριανού. Του οποίου, το μοναδικό σημείο υπεροχής απέναντι στο Ν.Κατσουρίδη, είναι η υπακοή στο Δ.Χριστόφια.

Οπότε, δεν περιμένουμε από τον Α.Κυπριανού να καταδικάσει την αναξιοκρατία.

Κι αυτός άλλωστε, παράγωγό της είναι.

Αλωεύς για το christofias-watch

11 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

το γερημον το φαξ εν που μονη της η γραμματευς του Βασου Γεωργιου που τοστειλε? ε καλα σιορ ,αφου μια σεκρεταρυ εκαμνε ρουσφετι η εστω επροσπαθησε και το παραδεχεστε, πετε μας τζαι μας ποια πειθαρχικα και ποινικα μετρα ελαβεν η κυβερνηση εναντιον της σιορ?

Ανώνυμος είπε...

"Μα σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται ο κ. Κυπριανού; Σε αγέλη προβάτων;"
Αλωεύς για το christofias-watch
- - - - - - - - - - - - - - - -
Όι καλέ μου ίντα αγέλην προβάτων τζιαί κουρουφέξαλλα!
Απευθύνεται στο χριστεπώνυμον ποίμνιον της ορθοκωλ. . πραξίας ήθελα να πω!
Στο ποίμνιον που τα πιστεύκει ούλλα καλέ μου!
Α α α ούλλα τζι ούλλα, μεν που προσβάλλεις το ποίμνιον! Άκου αγέλη προβάτων μίσσιμου.
Εν εν πρόβατα ρε κουμπάρε! Εν ποίμνιον! Με ποιμέναν τον Ττόμην είπαμεν. Ου ουουουου! Άτε να δω!

arxiepiskopos είπε...

"...Όπως αποκαλύπτει ο ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟΣ Μιχάλης Ιγνατίου, στο Φιλελεύθερο....".ΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ UNOPS ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΓΑΙΔΟΥΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,Ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ!ΤΟΣΟ ΕΓΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΠΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ!

arxiepiskopos είπε...

"....Διαβάστε περισσότερα στον Εμπροσθοφύλακα, τη διαδικτυακή πύλη αντικατοχικής ενημέρωσης. Το αντικατοχικό κίνημα, κυριαρχεί απόλυτα στο διαδίκτυο." ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ...ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.ΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Β'. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΟΑΖΕΤΑΙ!ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ανεφοκερατουκλι-αρχιμουφτη, αφιερωμενο
'γιατι οι 50ρες ισον με δυο 25αρες'
ανεφοκερατουκλι σου χροστω κερασμα, σιουσιουκκο και ζιβανια (να παν κατω τα φαρματζια σου), δεν ξερω ποτζη στην αυστρια σε ιντα σπα την πηρες την 'πιγκιπεσσα' μας αλλα ενεοσεν ρε τραουλλε, κριμα που εν σου καηλα τζαι σενα. εγω εν τζαι χω προβλημα να σου καηλα τζαι σενα ρε αγορινα, λαλω σου το. θενκ γιου μαη μποη.
εκαταλαβες πεζερεκουλη?
Εκαταλαβα να λαλεις.
Κ.

katamutras είπε...

Ο Κακκάμουτρας σίουρα είναι ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ. Επιδή το μπλοκ του εγινε καταβόθρα προσπαθη με τα απραιπή λόγια του να λερόση και τούτο το μπλοκ.
Αλλά που ένα ΓΑΡΟ μιάλο και δυπλό ήντα που περιμένης.

Μαρκούλα Μεταξένια εχχηρισμένη τραβέστα τρασσέξουναλ έλα αν είσε μάγκας που ποδα στο ΔΙΓΕΝΗ να πης τούτες τες κουβέντες.
Αλλά έτσι κορούα που είσε δε τορμάς.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τα ρουσφέτια που αναφέρει η Επιτροπή δεν είναι τα μόνα. Υπάρχουν πολλά άλλα, αφού το ΑΚΕΛ κυριάρχησε παντού.

Υπάρχουν βέβαια και άλλου είδους "ρουσφέτια", πιο έμμεσα, όπως η συνεργασία Συλικιώτη με την ΚΙΣΑ, μιαν ομάδα στης οποίας τις πορείες υπάρχουν βίαιοι τραμπούκοι και κουκουλοφόροι, και η οποία αναπαράγει την ιδεολογία του περιθωριακού "ΠΟΛΙΤΗ" και της ρατσιστικής φυλλάδας "ΓΝΩΜΗ"

Θα παραθέσω τώρα τα σχετικά στοιχεία.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Είπε ο Anef_Oriwn, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Katamutras 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Το κεντρικό bot του γνωστού τραμπούκου Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μάλλον το bot της Επαγρύπνησης Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???


Σε άλλο πρόσφατο σχόλιο του στις 21 Ιουλίου 2010 7:03 μ.μ. ο τραμπούκος Katamutras απείλησε ευθέως και τον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Όσον αφορά το Τσουρουλλούιν ας προσέχει τζιαί τζιείνος καλού κακού. Ποιός ιξέρει;»

Σε σχόλιο στις 26 Ιουλίου 2010 11:55 π.μ. γράφει «εγιώ έν έχω κοντόκαννο κυνηγετικό! Εν μακρύκαννον πόχω χα χα χα χα χα. . .».

Οι φιλοΑΚΕΛικοί κουκουλοφόροι όπως ο Katamutras μέχρι τώρα έχουν λοιδωρήσει και απειλήσει ξεκάθαρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, τον Ξενή Ξενοφώντος και τους ιθύνοντες του μπλογκ Χριστόφιας Γοτς, και σχεδόν τους υπόσχεται το μέλλον που είχε και ο Ελλαδίτης μπλόγκερ Σωκράτης Γκιόλιας.

Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πολύ καλή η ανάρτηση της Επιτροπής. Για μια ακόμη φορά βλέπουμε τον ρόλο που παίζουν τα πληρωμένα bot της Επαγρύπνησης, όπως ο Anef_Oriwn που με τα πολλά accounts του προσπαθεί να σταματήσει τον διάλογο, να "γαμήσει" την συζήτηση, και να σκοτώσει την ελευθερία του λόγου.

Εγώ απορώ: Αφού ο Anef_Oriwn έχει τόσα bots (Arxiepiskopos, Katamutras, Πρωμιθέας, Yiayia, Αφροασιάτης), ΠΟΥ ξέρουμε πως δεν ήταν αυτός τελικά ο "Ρήγας";

Γιατί εξαφανίστηκε ο "Ρήγας", ΑΜΕΣΩΣ μετά που το καθεστώς ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ, χρησιμοποιώντας το σχόλιο-προβοκάτσια που δημοσίευσε κατά του Μαγάριου, προσπάθησε να κλείσει το Χριστόφιας-Watch και να ανακαλύψει την Επιτροπή;;;

Σημαντικά ερωτήματα... Ίσως τελίκά πίσω από τον αναλώσιμο "Ρήγα" κρυβόταν κάποιο γνωστό προβοκάτορικό πολυbot της Επαγρύπνησης, όπως ο χρηματοδοτούμενος Anef_Oriwn;;;;

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ανεφοκερατουκλι-αρχιμουφτη, αφιερωμενο
'γιατι οι 50ρες ισον με δυο 25αρες'
ανεφοκερατουκλι σου χροστω κερασμα, σιουσιουκκο και ζιβανια (να παν κατω τα φαρματζια σου), δεν ξερω ποτζη στην αυστρια σε ιντα σπα την πηρες την 'πιγκιπεσσα' μας αλλα ενεοσεν ρε τραουλλε, κριμα που εν σου καηλα τζαι σενα. εγω εν τζαι χω προβλημα να σου καηλα τζαι σενα ρε αγορινα, λαλω σου το. θενκ γιου μαη μποη.
εκαταλαβες πεζερεκουλη?
Εκαταλαβα να λαλεις.
Κ.

18 Αυγούστου 2010 3:33 μ.μ.
Blogger Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...

Ο Κακκάμουτρας σίουρα είναι ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ. Επιδή το μπλοκ του εγινε καταβόθρα προσπαθη με τα απραιπή λόγια του να λερόση και τούτο το μπλοκ.
Αλλά που ένα ΓΑΡΟ μιάλο και δυπλό ήντα που περιμένης.

Μαρκούλα Μεταξένια εχχηρισμένη τραβέστα τρασσέξουναλ έλα αν είσε μάγκας που ποδα στο ΔΙΓΕΝΗ να πης τούτες τες κουβέντες.
Αλλά έτσι κορούα που είσε δε τορμάς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ:ΕΥΦΥΙΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΝ!