ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤA ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Τώρα και πάντα Προοδευτική
Αχάριστοι, ποθκιάντραποι και κομπλεξικοί!

Anef_Oriwn, μεγάλε Αρχηγέ,
Kıbrıs'ta barış engellenemez

Aslan, Aslan σκέπασε κι εμάς
τα κόκκινα βαζάνια ποτέ μην τα ξεχνάς

Το κόμμα να μας φέρει,
τον Κόκκινο Ιαβέρη

ΕΛΑΜ-Ταλάτ
Ελάτε στη μπουάτ!

(ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Η.Β. GROUP ΣΤΟ FACEBOOK)



Εδώ και κάποιο καιρό, κυκλοφορεί πρόταση μετονομασίας του νέου Αεροδρομίου Λάρνακας σε Τάσσος Παπαδόπουλος. Έχει μάλιστα ιδρυθεί και ειδικό group στο facebook, του οποίου η Επιτροπή είναι ένας από τους διαχειριστές.


Η ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου, ο σύλλογος των Κυπρίων φοιτητών εκεί, εξέδωσε απόφαση υποστήριξης της εν λόγω πρότασης.


Την πρόταση στήριξαν, εκτός από την αξιοπρεπέστατη ΔΗΚΟϊκή Αναγέννηση (μπράβο στα παιδιά, γιατί δεν άφησαν την καρογιανική αχαριστία να κυριαρχήσει στις τάξεις τους) και το πολύ αξιόλογο και δυναμικό Μέτωπο Ηνωμένου Βασιλείου (με το οποίο η Επιτροπή διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και το οποίο απέδειξε ότι ιδεολογική αυτονομία δε σημαίνει ισοπέδωση και αμνησία για το ρόλο που έπαιξε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος στη διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας), καθώς και οι εκπρόσωποι και της παράταξης του ΔΗΣΥ, Πρωτοπορία (κάτι που ομολογουμένως μας εξέπληξε και που μας δείχνει ότι δεν είναι ολόκληρός ο Συναγερμός ελεγχόμενος από το Νενέκο Αναστασιάδη).

Το ιδεολογικό αδελφάκι του ΕΛΑΜ στο Λονδίνο, η Προοδευτική Αγγλίας, ήταν η μόνη παράταξη που καταψήφισε την εν λόγω πρόταση!

Φυσικά, όποιος ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο ΑΚΕΛ, ξέρει ότι ιδιωτική πρωτοβουλία δεν υπάρχει και ότι τα πάντα είναι ελεγχόμενα και καθοδηγούμενα. Άρα η θέση της Προοδευτικής, είναι και θέση του ΑΚΕΛικού μηχανισμού.


Αυτοί είναι οι ΑΚΕΛαμνήμονες. Αυτοί τους οποίους εξέλεξε το ΔΗΚΟ στην Προεδρία. Αυτοί που χρησιμοποίησαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ως σκαλοπάτι για να ανέβουν στην εξουσία (όπως παραδέχτηκε κάποτε δημόσια και ο φασιστορατσιστής ακελομανιακός blogger Anef_Oriwn). Αυτοί που ο Ευέλικτος αρχηγός τους, δήλωνε δήθεν και φίλος του Τάσσου.

Βεβαίως δεν αναμέναμε κάτι καλύτερο: τα ευελικτόπουλα ήταν αυτά που διέδιδαν ξεδιάντροπα ότι ο Τ. Παπαδόπουλος είχε επαφές με την ΕΟΚΑ Β και ακόμα δεν έχουν απολογηθεί για αυτές τις αστοιχειοθέτητες κατηγορίες. Αυτοί που διαδίδουν ότι ο Τάσσος δήθεν δέχτηκε την εκ περιτροπής προεδρία και τους 50,000 εποίκους (ενώ ο ίδιος ο αρχηγός τους παραδέχεται ότι ήταν δικές του προσφορές προς την Τουρκία).

Πιο κάτω δημοσιεύουμε τη σχετική ανακοίνωση. Όσο για τα κομπλεξικά και ποθκιάντραπα, όπως αποδεικνύονται, ΕΔΟΝόπουλα, ένα έχουμε να τους πούμε: αν δεν ήταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος, δε θα είχαν σήμερα πατρίδα, αλλά μια τουρκική επαρχία. Δε θα είχαν σήμερα κράτος για να έχουν την Προεδρία του. Δε θα είχαν σημαία. Δε θα είχαν σύλλογο Κυπρίων φοιτητών.


Θα ήταν μέρος και αυτοί ενός τουρκικού προτεκτοράτου!

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!


ΡΙΜΑΧΟΣ για το christofias-watch


Ακολουθεί η πρόταση που πέρασε στην ΕΦΕΚ Η.Β.


Η Ε.Φ.Ε.Κ Η.Β. στηρίζει την ονομασία του νέου αεροδρομίου Λάρνακας ως “Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας – Τάσσος Παπαδόπουλος”


Η Ε.Φ.Ε.Κ Ηνωμένου Βασιλείου στηρίζει την πρόταση για ονομασία του νέου αεροδρομίου Λάρνακας ως “Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας – Τάσσος Παπαδόπουλος”, το οποίο θα εγκαινιαστεί τον μήνα Νοέμβριο. Η απόδοση κάποιου ονόματος σε αεροδρόμιο είναι μια πρακτική, η οποία έχει εφαρμοστεί σε πλειάδα αεροδρομίων του κόσμου.


Υπενθυμίζονται ενδεικτικά τα ακόλουθα αεροδρόμια: Ελευθέριος Βενιζέλος Ελλάδα, το Charles De Gaulle Γαλλία, το JFK ΗΠΑ, το Pierre Elliot Trudeau Καναδά, το W.A. Mozart Αυστρία, το Murcia-San Javier Ισπανία, το Manaus Eduardo Gomes Βραζιλία, το Mora-Siljan Σουηδία, το Nicola Tesla Σερβία και το Antonio Canova Ιταλία. Η πρακτική αυτή είναι διαδεδομένη έως και επιβεβλημένη και αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής σε εξέχουσες προσωπικότητες ενός κράτους, οι οποίες εργάστηκαν άοκνα και συνέβαλαν θετικά για το καλό, ευημερία και ανάπτυξη της πατρίδας τους.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία από τα νεανικά του χρόνια υποδεικνύοντας ήθος και αξίες σαν ηγέτης, σαν πολιτικός και σαν άνθρωπος. Υπό την καθοδήγηση και την αγωνιστικότητά του προστάτεψε τον Κυπριακό Ελληνισμό και αναζήτησε μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση, η οποία να συνάδει με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Συνεπώς, η ονομασία του νέου αεροδρομίου Λάρνακας, σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας - Τάσσος Παπαδόπουλος» είναι απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη και ελάχιστη τιμή προς τον ηγέτη και πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσο Παπαδόπουλο, τον Αγωνιστή της Ελευθερίας.

72 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala na pathete, na mathete na stirizete stis ekloges ton kathe xorkato! Irtate pou esso sas!

Ανώνυμος είπε...

Λαχταρώ την ημέρα που θα πέσει η μάσκα του ψευδο-αριστερισμού και θα ξηλιφτούν τα προιόντα του

ΦΟΙΤΗΤΑΚΟΣ είπε...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΜΕΤΩΠΟ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ανώνυμος είπε...

αν θέλετε να ονομάσετε τίποτε με το όνομα του τάσου ίντα να ονομάσετε το αεροδρόμιο? έσχει τόσα καπαρέ η κύπρος...

Ανώνυμος είπε...

Για το καπαρέ σας, ετάξαμε αλλο

Σάββας Παπάκης είπε...

Εγώ διαφωνώ με την πρόταση. Τι είναι αυτή η προσωπολατρεία;

Και ποιος επιτέλους ήταν ο Παπαδόπουλος; Γιατί προσέφερε περισσότερα στην Κύπρο από ό,τι ο Γ. Κληρίδης ας πούμε ή ο Ε. Παπαϊωάννου;

Εισηγούμαι να πρωτοτυπήσουμε. Να αποκαλέσουμε το αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο "Ειρήνη/Baris"!

Να δώσουμε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι εμείς θέλουμε λύση και επανένωση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγώνας στο Ηνωμένο Βασίλειο τι θέση πήρε;

Ανώνυμος είπε...

Εφκαλαν το ελευθερια,εναφκαλουν τζιε την αθαλασσας,ας φκαλουν τζιε το αεροδρομιο σιορ.Οπως ειπε τζιε ο κωνσταντινου στο πολιτη ας φκαλουν τζιε την πρασινη γραμμη "τασσος παπαδοπουλλος" για να την Θωρειτε τζιε να χαιρεστε που εννα γινει διχοτομηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγώνας στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει μέλη στο Δ.Σ της ΕΦΕΚ ΗΒ αρα δεν έλαβε οποιαδήποτε θέση.

Ανώνυμος είπε...

"ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΜΕΤΩΠΟ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

πατριωτισμος πλεον ειναι να δινεις ονοματα σε αεροδρομια!!! Ε ρε γλεντια με τα φασιστακια!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πήρε έδρα ο Αγώνας;

Δεν κάνουν καλή δουλειά;

Ανώνυμος είπε...

Βασικά έχουν άσχημη μυρωδιά. Γι' αυτό.

Jordan είπε...

Ε σιγά ρε παιδιά. Τι μυρωδιές και βλακείες μας λέτε;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, έξω αππό κάθε καπαρέ θα βάλουμε μια λαμπούα κόκκινη, και μια φωτογραφία της μάνας σου. Ασσηχτιρ κωλόπαιδο, να μάθετε να σέβεστε τους νεκρούς ρε γιοπουτάνια.

ΔΗΣΑΚΕΛΑΜ είπε...

Είσαστε τρισάθλιοι ρε νενέκια, ψευτοαριστερούληδες, ροζοκομμουνιστάκια...νομίζω το ποθκιάντροποι και το κομπλεξικοί είναι οι πιο επιτυχημένοι χαρακτηρισμοί για την κατάντια σας. Χουντοκοκκινόκωλοι...

Ανώνυμος είπε...

Αντε πάλι με το ΕΛΑΜ. Τι πάθατε και δεν ασχοληθήκατε μαζί του σόσο καιρό; Πάλι με αφορισμούς και χωρίς σοβαρά στοιχεία...

Τρισκατάρατο ΑΚΕΛΑΜ είπε...

Τι στοιχεία θέλεις ρε κώλοκο εσύ για να πειστείς δηλαδή ότι το ΑΚΕΛ συντηρεί το ΕΛΑΜ και το ΕΛΑΜ συντηρεί το ΑΚΕΛ;

Στο θέμα μας όμως...γιατί ρε τρισκατάρατοι είσαστε τόσο ποθκιάντροποι; Ε ρε αλαζονία που φυσά στο λόφο του Προεδρικού...

Ανώνυμος είπε...

Με την ίδια λογική κι εσείς αφού έρχεστε σε αντιπαράθεση με το ΑΚΕΛ αλληλοτροφοδοτήστε...
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Εθέλαν να ονομαστεί Διεθνές Αεροδρόμειο Δημήτρης Χριστόφιας-Οδοστρωτήρας τα ΕΔΟΝοπούλα της Αγγλίας τζαι επικρέπσαν μάλλον

Στέφανος είπε...

Χουντοφασίστες, προδότες, καταδότες και διανοητικά ανώμαλα υποκείμενα της μητέρας φύσης, δεν θα περάσει το θέλημα σας να ξεχαστεί ο Τάσσος Παπαδόπουλος, επειδή ένας ηγέτης με αρχίδια, που αγονάτιστος και απροσκύνητος κόντρα στα μεγαλύτερα ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων, οδήγησε τη χώρα του στη σωτηρία, από τον βέβαιο θάνατο και ακολούθως με μακροχρόνια στρατηγική κατάφερε να αναστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε εις βάρος μας και με ανάληψη πρωτοβουλιών προχώρησε στη συμφωνία της 8ης Ιουλίου, την οποία όμως ποτέ δεν εφάρμοσε ο πολιτικός εκπρόσωπος του Αττίλα.

Η σύγκριση του Τάσσου με τον βοσκό, κηπουρό, λαφαζάνη, αφελή, τουρκόφιλο, υποχωρητικό, που κάνει προσφορές στον Αττίλα, είναι άνευ ουσίας...απλά αναδεικνύει το απόλυτο τίποτα που απεικονίζεται στο παχουλό, στρουμπουλό φασιστορατσιστικό πρόσωπο του ευέλικτου.

Να το θυμηθείτε...το νέο αεροδρόμιο ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ "ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ", και δυστυχώς για εσάς τα μπεμπεράκια του ΑΚΕΛΑΜ, θα θυμάστε για πάντα τον υπέροχο αγωνιστή κατά του ιμπεριαλισμού της Τουρκίας, κατά της αποικιοκρατίας της Αγγλίας, υπέρ πίστεως και πατρίδος, υπέρ της ελευθερίας.

Αν τσιβιτζιάζεστε με έναν άνθρωπο που απλά διεκδίκησε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΗ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΛΥΣΗ, που δεν είναι ρατσιστική και δεν καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα κανενός πολίτη, τότε να ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ, καθίκια, μογγόλοι, ακελικοί.

Γαρδέλης είπε...

Μαριγούλα Β,

Πάμε για καφέ να συζητήσουμε την ονομασία του αεροδρομίου; Και ότι προκύψει! Μμμμμμμμ

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγώνας έστειλε παρατηρητή στην συνεδρία; Ελπίζω να μεν αναστάτωσε η απόφαση εκείνο το παιδί που θεωρεί ότι το πιο όμορφο πράμα μες την Λευκωσία εν ο τούρκικος μιναρές…

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγώνας δεν εκπροσωπήθηκε στην συνεδρία. Οσο για τον μικρό γκρίζο λύκο της συγκεκριμένης παράταξης θα πρεέπει να ενημερωθούμε για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά από αυτή την απόφαση. Αν χρείαζεται βοήθεια μπορούμε να τον στείλλουμε στα γραφεία της Επαγρύπνησης στο Λονδίνο για αποθεραπεία.

xafies είπε...

Η Μαρία Β. είναι ό,τι πιο στημένο έχω δει τον τελευταίο καιρό.

f0itItrIa είπε...

Άκουσα οτι η πρωτοπορία για να υποστηρίξει την πρόταση ζήτησε να σβηστούν όλες οι αναφορές για το σχέδιο ανάν από μέσα, είναι αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βρωμορδάνου δεν είναι στο Λονδίνο!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε ότι δεν καταλάβαμε ότι πίσω από εσάς, κρύβεται ο Κλείτσικας του ΠΑΣΟΚ;

Σιβύλλες της Κύπρου!

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα τα πόθκια του βρωμούν όπου έσιει www

Ανώνυμος είπε...

Όντως η φοιτητική παράταξη του ΔΗΣΥ, Πρωτοπορία επέμενε να αφαιρεθεί αναφορά ότι η Κυπριακή Δημοκρατία συνεχίζει να υφίσταται λόγω της ηγετικής και αξιοπρεπούς στάσης του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Το ΜΕΤΩΠΟ και η Αναγέννηση τελικώς δέχτηκαν την αλλαγή ούτως ώστε να υιοθετηθεί η πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΔΗΛΑΔΗ!!!

ΕΧΕΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΕΛ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΧΑΡΙΝ ΣΤΟ ΕΛΑΜ!!!

ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! ΤΟ ΕΛΑΜ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΝ ΔΕΝ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΤΟ 2007 , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ,ΑΛΛΑ ΤΟ 1917, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!

...Ε ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣΤΕ!!
ΔΗΚΟΙΚΑΚΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ, ΜΕ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!...Η' ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΑΣ!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΚΟ!!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΑΛΕΙ ΟΟΟΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ!!!!

....ΑΤΕ Η ΠΟΡΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΝΕΙ
ΠΕΡΙΠΕΖΕΤΕ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....ΕΙΣΤΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11.50
Ο Αγώνας, που έτσι κι αλλιώς δεν πιάνει έδρα, φέτος είχε και αισθητή συρρίκνωση του ποσοστού του, το οποίο κατευθύνθηκε προς Αναγέννηση (που αύξησε λίγο το ποσοστό της) και Μέτωπο (που κατέβηκε για πρώτη φορά και έπιασε 12%), επειδή:
1) Κάποια στελέχη του ΒΡΩΜΟΥΝ τουρκοσπορίαση που το μίλι και έχουν το θράσος να φκαίνουν και πουπάνω
2) Κατέληξε να μην εκφράζει τον κεντρώο αλλά τον ακελικό χώρο, Χατζηδημητρίου style και έτσι υπήρξε μεγάλη μετακίνηση προς την Αναγέννηση και Μέτωπο
3) Κάποια βρωμερά στελέχη του όπου κάτσουν και όπου σταθούν ξητιμάζουν τον Λυσσαρίδη και εκδιώκουν κακήν κακώς τους Λυσσαριδικούς που βρίσκουν αλλού εκφραστές των θέσεων του

f0itItrIa είπε...

Ευχαριστώ για το quick answer. Τελικά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι πρωτοπόροι μόνο για τους διαγωνισμούς πιλόττας κάμνουν τζαι κατά καιρούς εν «λίο πατριώτες» για να σώσουν το πράμα τζαι εννα τους το φατσίσω στις εκλογές που εννα με πιάνουν πρηχτοτηλέφωνα. Κανεί τους. Επολλήναν οι επιλογές μας anyway τωρά. Όι πως επερίμενα κάτι καλύτερο που τα νενέκια δηλαδή αλλά επειδή που ήμουν πρώτο χρόνο εψήφισα τους γιατί ήξερα τους που τα greek nights και έτσι, πάντα γυρεύκω κάτι πάνω τους που να μεν το κάμνει τόσο άσχημο που τους εψήφισα.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΔΗΚΟ????

...Τόσο άθλιοι που το μοναδικό πραγμα που γνοιάζονται αυτή τη στιγμη είναι να ονομασουν Τάσσος Παπαδόπουλος το Αεροδρόμιο και τους ένα σωρό δρόμους και δεν ξέρω τι άλλο!!!

Όπως βλέπετε η ΜΗ ΛΥΣΗ ---> ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ
ειναι πιο επιθυμητη στο ΔΗΚΟ παρά η ΛΥΣΗ.

Οπως φαίνεται κάποιοι θέλουν να φυλάξουν ως κόρη οφθαλμου τη ΜΗ ΛΥΣΗ!!!

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

το μοναδικο που μπορει να ονομαστει "Τάσσος Παπαδόπουλος" ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ είναι η Πράσινη Γραμμή!!!

Ρήγας είπε...

Χε χε... Μόνο με την ιδέα ότι τα νενέκια κτυπιούνται πάνω κάτω σαν επιληπτικοί καννίβαλλοι, τότε αυτό είναι υπέροχο νέο.

Τάσος Παπαδόπουλος λοιπόν και αν δεν σας αρέσει, να έρχεστε με το πλοίο στην Λεμεσό! :-)

Και όσα νενέκια είστε Λευκωσιάτες θα σας βάζουμε να πληρώνετε και διόδια.

Λοιπόν, επί της ουσίας: ΧΙΛΙΕΣ φορές διχοτόμιση παρά οποιαδήποτε μορφή ομοσπονδίας.

Και όσους τους τρώει ο κώλος τους, ας πάνε να ζήσουν στα κατεχόμενα να τους φύγει η φαγούρα.



Ρήγας

Μαρία Β' τουλάχιστο αν θες να συνεχίσεις το παιγνίδι με την περσόνα, κράτα κάποια προσχήματα. Ως τώρα μια χαρά το ...έπαιζες. Μην μας χαλάς τον έρωτα.

Ανώνυμος είπε...

"Τι στοιχεία θέλεις ρε κώλοκο εσύ για να πειστείς δηλαδή ότι το ΑΚΕΛ συντηρεί το ΕΛΑΜ και το ΕΛΑΜ συντηρεί το ΑΚΕΛ;"

Ρε καρεκλογαδαρε,το μονο που συντηρει το κομμα σου το ΔΗΚΟ εν οι καρεκλες,τωρα που εχασετε τα μεγαλα μεσα στο ρουσφετι κλανετε τζιε κλαιτε οπως εκαμεν ο ιερωνυμιδης που θελει να φυετε που την κυβερνηση επειδη δεν εχετε αντιπροσωπευση στους ημικρατικους που την στιγμη που ΜΟΝΟΙ σας ειπατε ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ επειδη αγκριστηκετε που εσας τους εδωκαν ουλλους!! τζιε ποια εντα στοιχεια για την σχεση ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ?? Οι λαφαζανιες του christofias watch??

εγω προτεινω το στρατοπεδο που βρισκοντε οι TOR-M1 να το ονομασουμεν επισης "Τασσος Παπαδοπουλλος" και να χτισουμεν και ενα ξενοδοχειο μεσα αποκλειστικα για την MOSSAD.Γιατι να μπαινουμεν στα μεταφορικα εξοδα δηλαδη?? Να ερκουντε δαμε οι εβραιοι,να καμουν την κατασκοπεια τους,τις διακοπες τους τζιε αν θελουν αν ξαναρτουν.Φανταστου να εφερνεν τζιε τους S300 o τασσος δηλαδη,ηταν να ειχαμε λιστα αναμονης που να τους στειλουμεν!!

Συ-Βίλλος είπε...

μα τελικά πίσω που το μπλογκ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ-ΓΟΤΣ κρύβεται ο Κλείτσικας;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι το ΑΚΕΛ που έχει σχέσεις με το ΕΛΑΜ ρε σκατάες παλιοφασίστες και το ξέρετε.

Το ΔΗΚΟ, και συγκεκριμένα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι που έχει σχέση με το ΕΛΑΜ - μεν ξεχάννετε πως εν ο γιος Αγγελίδης που εφώναζε μαζί τους "Χριστόφια Προδότη Καταδότη". Ξεχάνετε τα τούτα ρε σκατοφασίστες ΔΗΚΟϊκοί;

Ανώνυμος είπε...

"Χριστόφια Προδότη Καταδότη" φώναζαν κάποια βαλτάεδονόπουλα, συμπαρέσυραν κάποιους άλλους ανόητους και συνελήφθηκαν κάποιοι άλλοι που δεν είπαν "κιχ"

Ετσι κάνει το καθεστώς

ελληνικα δημοκρατικα ιδανικα: μάθημα 1ον είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝ ΤΖΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το αν εν ένας φασίστας εν καθορίζετε που τον τίτλο που διά στο εαυτόν του αλλά η γενική συμπεριφορά του. Σε γενικές γραμμές ο φασίστας εν το αντίθετο του δημοκράτη. Δημοκράτης εν τζείνος που σέβετε τον συνομλητή του τζε την αντίθετη άποψη, θέλει να εμπλέκετε σε δημοκρατικό διάλογο τζε κυρίως έσιει αναπτυγμένη την κριτική σκέψη.

Κριτική σκέψη εν το ακριβώς αντίθετο του να ξιτιμάζεις το Άνεφ Ορίων κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι με το οποίο διαφωνείς

Ανώνυμος είπε...

εμάθετε και θωρείτε φαντάσματα τωρά που εν ο δημητράκης πρόεδρος.. εμάθετε να λαλείτε και για το καθεστώς ... ρε πως αλλάζουν οι καιροί.. όσπου να φκει ο χριστόφιας ήταν ούλλα μια χαρά , τωρά μόνο σκευωρίες και στημένα πράματα βλέπετε.. ακούω σας και γελώ , φασιστάκια είσαστε για την πλάκα και μόνο

Ανώνυμος είπε...

Δημοκράτης : Ο σεβόμενος την πλειοψηφία και τις επιλογές της
Φασίστας : Ο επιβληθείς δια της βίας ανκαι υποστηρίζετε από μειοψηφία

Είναι οι "ΕΔΗ" δημοκράτες ?
Είναι ο Αναστασιάδης δημοκράτης ?
Είναι οι οπαδοί του σχεδίου Ανάν δημοκράτες ?

Γιατί δεν σέβονται το 76% του δήμου τότε που απέρριψε τα σχέδια τους για κατάλυση του κράτους και επιβολή "ΔΔΟ με ότι αυτό σημαίνει"

Συνεπώς, όσοι κατηγορούν περί φασισμού, να αναλογιστούν ότι το 53% δεν είναι 98% αλλά μια περιστασιακή πλειοψηφία που κάλιστα θα μπορούσε να είναι 49%.

Κι επειδή ζούμε και σεβόμαστε την Δημοκρατία, οι μύθοι ότι τάχα επίκειται πραξικόπημα εναντίον του Χριστόφια, αφ ενός προκαλεί συσπείρωση των οπαδών του ΑΚΕΛ, αφ ετέρου προκαλεί γέλοτες εις τους υπόλοιπους.

Ο Μακάριος απολάμβανε της καθολικής σχεδόν αποδοχής και υποστήριξης του δήμου.
Ο Χριστόφιας απολαμβάνει της υποστήριξης μιας ολοένα και συρρικνωμένης μειοψηφίας. Αυτό διότι υφάρπαξε τις ψήφους έκαμε άλλα από αυτά που υποσχέθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ σκεφτείτε καλά αυτό που είπε ο Μπρεχτ- 'αλίμονο στους λαούς που χρειάζονται ήρωες'. Η προσωπολατρία είναι χαρακτηριστικό αδύνατων και φθίνοντων λαών. Κάθε χωριό της Κύπρου έχει αδρίαντα, άγαλμα. κάθε δρόμος και γήπεδο άλλο όνομα. Ακόμα και υπουργών. Ή στρατιωτικών που ηττήθηκαν στον πόλεμο, ή στρατιωτικών που σκοτώθηκαν σε ατυχήματα (όχι στη μάχη). Οι περισσότεροι είναι ήρωες εντός εισαγωγικών. Στην Παλαιστίνη στις 3 ιντιφάντες σκοτώθηκαν 10,000 Παλαιστίνιοι. Φανταστείτε αν κάθε δρόμος είχε και τα ονόματα όλων αυτών. Ο δυνατός λαός δεν έχει ανάγκη ωα ηρωοποιεί εύκολα. Η ανάγκη εύκολης ηρωοποίησης επιδυκνύει προπαγάνδα λόγω αδυναμίας.

nekatomenos είπε...

Μα εν αντρέπουνται τούτα τα ΕΔΟΝΟπουλλα να μεν ακολουθούν τις πολιτικές επιταγές των άλλων παρατάξεων;

Γιατί καλό πράμα η δημοκρατία φτάννει να συμφωνούν ούλλοι μαζί μας. Να πελλάνετε που το Μέτωπο έφαε σας τη θέση χωρίς να έσιει τον "μηχανισμό" των κατεστημένων.

Τζαι να φοάστε την ημέρα που εννά ξυπνήσουν τα ΕΔΟΝοπουλλα τζαι εν θα τα κρατά πλέον κανένα αρτηιριοσκληρομένο κόμμα [τα πρωτοφλορούθκια εν ξυπνούν, εππέσαν αργά εψές μετά την αγωνιστική πιλόττα].

Τζαι για να περάσω στο θέμα σας [επειδή ξέρω οτι το να είμαι εκτός θέματος εν ο μόνος λόγος για τον οποίο θα με εσβήννατε, άλλωστε είσαστε δημοκράτες, αν ανήκατε σε κόμμα η δημοκρατία θα ήταν στο όνομα του]:
Εν χρειάζεται να ξιτιμάσουμε τον Τάσσο για να δείξουμε καθαρά οτι ο επιχειρούμενος οργασμός μετονομασιών ΔΕΝ υποστηρίζεται που την πλειοψηφία του κόσμου. Οι καταστηματάρχες της Αθαλάσσας παραπονιούνται. Ίσως τζαι στο θέμα του αεροδρομίου να μεν περάσει η μετονομασία. Στην ΔΗμοκρατία αγαπητοί μου η γνώμη μας μπορεί να απορριφθεί που τους άλλους, άσχετα αν εμείς την θεωρούμε ευαγγέλιο.

Η περίπτωση της Αθαλάσσας εν ενδεικτική. Η αντίδραση λέτε ήταν πολιτική; Φυσικά τζαι ήταν! Θεωρείτε τη στάση τους αχαριστία; Έ όπως λαλούν τζαι οι αγγλοσάξωνες, tough.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου συμφωνώ μαζι σου. Δαμαί εστυσαν αγάλματα επειδή επολέμησε κάποιος το 74. Επειδή διλ έκαμε το καθήκον του. Οϊ επειδή ενίκησε τον πόλεμο. Δηλ όποιος πολεμά για το καθήκον κ άγαλμα; ήθελαν να ονομάσουν κ γήπεδα 'Κεντέρης' επειδή έπιασε χρυσό στους ολυμπιακούς. Μετα εβουρουσαν τον γι ααναβολικά τσιαι εχάθηκε. Μετά ήθελαν να ονομάσουν γηπεδα 'Παγδατης' που ηρτε δευτερος στην Αυστραλια τσιαι εχασε που τον Φεντερερ. (Αλλα για Κυπραίος εν καλος και να ονομασουμε τσιαι γηπεδο)

nekatomenos είπε...

"Ο Μακάριος απολάμβανε της καθολικής σχεδόν αποδοχής και υποστήριξης του δήμου.
Ο Χριστόφιας απολαμβάνει της υποστήριξης μιας ολοένα και συρρικνωμένης μειοψηφίας. Αυτό διότι υφάρπαξε τις ψήφους έκαμε άλλα από αυτά που υποσχέθηκε."

Επίσης ο Τάσσος εκλέγηκε με υποστήριξη άλλου κόμματος, επέτυχε το 76% λόγω του φόβου του κόσμου για ένα σχέδιο [και όχι λόγω της ίδιας της ΔΔΟ όπως λαλούν κάποιοι] το οποίο ο ίδιος δαιμονοποίησε [τζαι σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις εχαντάκωσε] τζαι απέτυχε να επανακλεγεί παρ' όλες τις προσπάθειες της αυλής του να το παίξει Μακάριος.

Τζαι τούτα ούλλα τα στοιχεία να μην ίσχυαν, εκατάφερε να διχάσει τους Ε/Κ τζαι να γινεί το όνομα του ανάθεμα για τους Τ/Κ [των οποίων επίσης ας μην ξεχνούμε, είναι πρόεδρος ο κάθε Πρόεδρος της Δημοκρατίας]. Δεν τυχάνει ολικής αποδοχής ρε κουμπάρε. Αν νιώθετε οτι εν αδικία εντάξει, τζαι εγώ θεωρώ αδικία οτι το ΔΗΚΟ [ας πούμε] εξακολουθεί να πιάννει ψήφους αλλά εγώ αντιλαμβάνουμαι πως η απαίτηση μου να συμφωνούν ούλλοι μαζί μου εν γελοία.

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμε να περάσουν καμία 30 χρόνια και αν αποδειχτεί οτι οι πραξεις του έσωσαν την Κύπρο τότε ας βάλουμε το όνομα του παντού. Αλλα πιστεύω οτι θα περάσει στην αμνησία... Τα προβλήματα που έχουμε να πείσουμε στον ΟΗΕ οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σ'αυτόν. Ο Χριστόφιας είχε να αντιμετωπίσει πολυ αρνητικο κλίμα. Τη ΔΔΟ ο Παπαδόπυλος την υποστήριζε σθεναρά και με δηλώσεις συνεχώς, και αυτη τη λυση διαπραγματευεται ο Χριστόφιας. Ο Παπαδόπυλος διαπραγματευτηκε, δεκτηκε την επιδιατησία και έφερε το Ανναν. Μετα διχασε το λαο σε ήρωες και νενεκους. Μη ξεχνατε οτι ηταν η Ενωση Κεντρου με 3%, βρέθηκε στο Δηκο. Στα 65 του βρεθηκε προεδρος του Δηκο και εκλέγηκε με τισ ψηφους του ΑΚΕΛ. Εφερε το Ανναν (Αυτος διαπραγματευτηκε) και τώρα ειναι ηρωας επειδη ειπε να ποθμε οχι. Λες και ο λαος δεν ηξερε τι να πει.

rino είπε...

και εγω διαφωνω με την προταση, απλα τζαι μονο γιατι ειμαι κατα αυτης της προσωπολατρειας. το αεροδρομιο αν θελουμε να του δωσουμε καποιο ονομα εκτος απο "Διεθνες Αεροδρόμιο Λαρνακας" γιατι όχι Δ.Α. Ζηνων αφου ειναι και στη Λαρνακα (εν ειμαι σκαλιωτης) εν πολλα πιο δικαιο τζαι αποδεχτο απο όλους θέλω να πιστευω.

Ανώνυμος είπε...

ο Παπαδόπουλος χωρίς το ΑΚΕΛ δεν μπορούσε ποτέ να εκλεγεί. Το 2003 τον υποστήριξε και εκλέγηκε. Το 2008 δεν τον υποστήριξε και ήρθε τρίτος!! Ακόμη και μετά από προσπάθεια καπηλείας του ΟΧΙ προς το σχέδιο που αυτός διαπραγματέυτηκε. Στο δευτερο γύρο τοθ 2008 το ΔΗΚΟ μετά από παρέμβαση του υπεστήριξε το Χριστόφια. Γνώριζε πολύ καλά την δύναμη του ΑΚΕΛ και πως ίσωσ τους ξαναχρεαιστεί....

Ανώνυμος είπε...

@ rino

Για να σκεφτούμε αν αξίζει τον κόπο να ονομάσουμε το αεροδρόμιο Δ.Α. Ζήνων, θα πρέπει να μας αποδείξεις ότι ο Ζήνωνας δεν τάχθηκε υπέρ του Ναι στο δημοψήφισμα του 2004.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Προτείνω το αεροδρόμιο να ονομαστεί "Ειρήνη / Baris Χαραλαμπίδου - Κιζίλγιουρεκ".

Καλό ε!

Ανώνυμος είπε...

το αεροδρόμειο Αθηνών πήρε το όνομα Ελευθέριος Βενιζέλος, ενός ανθρώπου που είχε όραμα, πήρε κάποιες αποφάσεις οδυνηρές για την τότε εποχή, και παρέδωσε μια Ελλάδα μεγαλύτερη. ο Τάσσος Παπαδόπουλος, υποσχέθηκε στον λαό οτι θα διαπραγματευτεί με ΒΑΣΗ το σχέδιο Ανάν, το έφερε στον λαό κουτσουρεμένο και μη διαπραγματεύσιμο και το απέρριψε στο διάγγελμα του από τη ΒΑΣΗ (δεν παρέλαβα κράτος να παραδώσω κοινότητα). τι έκανε ο τάσσος τελικά για την κύπρο? ΤΙΠΟΤΑ!!!! και όσο συνεχίζετε να ονομάζετε εθνάρχες ανθρώπους που φοράνε παρωπίδες και καταστρέφουν τον τόπο αυτό, κάθε πέρσι θα είναι και καλύτερα. κάποτε το αεροδρόμειο αυτό θα ονομαστεί πιθανόν αεροδρόμειο ταλατ, αφού με τη διχοτόμιση που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε, ο τόπος αυτός σε 100 χρόνια θα έχει 10 εκ τούρκους (εισαγώμενους από τουρκία) και 1εκ έλληνες, σκεφτείτε τι θα γίνει, δουλέψτε λίγο το μυαλουδάκι σας. ο μακάριος, ο σπύρος και ο τάσσος, απλά απέρριπταν σχέδια σκεφτόμενοι τις φιλοδοξίες τους, ή σκεπτόμενοι για το "καλό" του τόπου το σήμερα μονο και όχι το αύριο. ο Μεταξάς είπε ΟΧΙ και με ακολούθησε πόλεμος, εδώ λέμε ΟΧΙ και ακολουθεί η καφετέρια, το clubaki, το αυτοκινητάκι μας και η καλοπέραση μας, α και τα αγγλικά μας που πετάμε σε μια πρόταση με αναλογία 3 λέξεις αγγλικές στις 5 λέξεις σύνολο. με αυτά τα δεδομένα όχι την κερύνεια δεν παίρνουμε πίσω, αλλά δίνουμε και την λεμεσό πατριωτάκια μου

Ανώνυμος είπε...

^Αγαθοκλής^

Γιατί εν περιμένουμε λίον τζιαι μετά ονομάζουμεν το...?

Αντιλαμβάνεσθε ότι μπορεί εντός των επόμενων μηνών να προκύψουν νέα δεδομένα.

Ίσως χρειαστεί να το ονομάσουμε "ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ - ΤΑΛΑΤ" αν τα καταφέρουν να λύσουν το Κυπριακό. Εν να πιασουν τζιαι νομπελ ακούεις.

Το μισό θα έχει επίσημη γλώσσα την Τουρκική και το άλλο μισό την Ελληνική.

Θα έχουμε 2 διαύλους εμείς και 1 διαύλο οι Τ/Κ και θα εναλλάσονται εκ περιτροπής.

Οι ελεκτές εναέριας κυκλοφορίας θα είναι Τ/Κ και Ε/Κ με δικαίωμα βέτο...

Παράλληλα επιτρέπονται οι πτήσεις σε επιβάτες χωρίς εισητήριο, μόνο προς Κυπρο - οχι από - με την προϋπόθεση να είναι παράνομοι (βλ. νομιμοποίηση εποίκων).

Γενικός διευθυντής του αεροδρομίου θα μπει ο Anef_Oriwn και Δ.Σ. θα μπουν όλοι της συνοπαρτζιάς του. Οι Τ/Κ δεν θα εκπροσωπούνται με αντιπρόσωπο... εκπροσωπεί τους επάξια ο Ηλιακιακός Ρατσιστής.

Στρατηγικοί επενδυτές θα είναι οι: ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΓΓΛΙΑ. Με δικαίωμα μονομερούς επέμβασης στα του αεροδρομίου και χρήσης του για επιθέσεις στο ΙΡΑΚ...

Να ζήσετε!!!
ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ - ΤΑΛΑΤ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΠΟΥΑΤ

Ρήγας είπε...

Μπλα μπλα μπλα. Μόνο προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Τάσου βλέπω εδώ μέσα. Και μάλιστα νεκρός βλέπω ότι ενοχλεί περισσότερο.

Νενέκια, ξεφτύλες: Όσους τους τρώει ο ποπός τους (ή κάτι άλλο) ας πάνε να ζήσουν στα κατεχόμενα με τους έποικους, τους δολοφόνους της ΤΜΤ που γίνανε "ειρηνιστές", τους γκρίζους λύκους, τον Τριμικλινιώτη, τον Αγκαστινιώτη, τον Αντρέα τον Ύψωνα, τον Κωστή τον Αχνιώτη και όλα τα υπόλοιπα φρούτα και να πλακωθούν στις πίπες (της ειρήνης). Αφού ο νότος δεν σας κάθεται, ίσως σας ...καθήσει ο βορράς.



Ρήγας

Αυτόνομη Δημοκρατία Λεμεσού
(προσωρινώς υπό Λευκωσιάτικη κατοχή)

Ανώνυμος είπε...

αυτο είναι το θέμα φίλε ρήγα, ότι σε επιχειρήματα εσύ βλέπεις μόνο μπλα μπλα, και από αδυναμία δικής σου να απαντήσεις, λες ότι θέλουμε να ζήσουμε με στον βορρά υπο΄κατοχή. φίλε εγώ προσωπικά τους τούρκους τους θεωρώ εχθρούς μου, αλλά πρέπει να βλέπουμε και τα δεδομένα μας

Ανώνυμος είπε...

αυτο είναι το θέμα φίλε ρήγα, ότι σε επιχειρήματα εσύ βλέπεις μόνο μπλα μπλα, και από αδυναμία δικής σου να απαντήσεις, λες ότι θέλουμε να ζήσουμε με στον βορρά υπο΄κατοχή. φίλε εγώ προσωπικά τους τούρκους τους θεωρώ εχθρούς μου, αλλά πρέπει να βλέπουμε και τα δεδομένα μας

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα, δεν είναι λογικό να βλέπεις κριτική κατά του Παπαδόπουλου; Το ερώτημα ειναι αν θα ονομαστεί το αεροδρόμιο Τασσος παπαδόπουλος και δεχεται επίθεση απο το ιστολόγιο τα ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ. Τα δυο αυτά κόμματα υποστηρίζονται απο το 65-68% του λαού. Ο Παπαδόπουλος στις εκλογές του 2008 ήταν τρίτος στις προτιμήσεις. Είναι λογικό πολλοί να ρωτούν γιατι να κάνουμε προσωπολατρια και να αναλύουν το συγκεκριμένο πολιτικό αρνητικά γιατί δεν το έχουν πολυ ψηλά και αποτελούν και την πλειοψηφία....

Ρήγας είπε...

Δικαίωμα του καθενός να διαφωνεί ή να συμφωνεί.

Αλλά όταν ρωτάτε μερικοί "Τί έκανε; Αφού συνεχίζεται η κατοχή", τότε η ερώτηση είναι άστοχη και (το λιγότερο) ΥΠΟΠΤΗ , διότι υπενίσσεται ότι ο Τάσος Παπαδόπουλος είναι υπεύθυνος για την κατοχή.

1. Ο Τάσος Παπαδόπουλος απέτρεψε Τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου. Και αν ακόμα δεν το βλέπετε, είτε βαλτοί είστε είτε βλάκες.

2. Στάθηκε "και μόνος και μετά πολλών" απέναντι στην βία (με τις απειλές και τα φιμάνια κλπ) αλλά και την τρομοκρατία των ξένων ιμπεριαλιστικών καθεστώτων (στα οποία οι Κύπριοι "αριστεροί" ΤΑΧΑ εναντιώνονται. Χα!) που ήθελαν και συνεχίζουν να επιδικώκουν την μετατροπή της Κύπρου σε προτεκτοράτο της Τουρκίας και του ΝΑΤΟ.

3. Κράτησε πολύ ψηλά την αξιοπρέπεια των Ελλήνων της Κύπρου.


...και

4. Αν δεν ήταν ο Τάσος Παπαδόπουλος, σήμερα δεν θα ήταν πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Ευέλικτος αλλά ο Ταλάτ ή κάποιος άλλος εγκάθετος του Τουρκικού καθεστώτος.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν δεσμευτεί απέναντι σε ξένα καθεστώτα και άλλα διεθνή πολιτικά και μεγαλο-βιομηχανικά λόμπι, αλλά η Κύπρος δεν είναι και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει η Σιγκαπούρη της μεσογείου όπως ονειρεύτηκε ο πρώην πρόεδρος Βασιλείου, όπως θέλουν τα ιμπεριαλιστικά καθεστώτα της δύσης και όπως θέλουν κάποια τοπικά πολιτικά και κομματικά λόμπι και όπως θέλουν τα γουσουφάκια τους και οι μπράβοι τους και οι ιερόδουλες τους.



Ρήγας

Ρήγας είπε...

Σχετικά με το θέμα "προσωπολατρεία", θα ήθελα κάποιον να μας πει το ίδιο και για τα μπλουζάκια, σώβρακα, φανέλλες, σημαίες, σάρπες Che Guavara μάρκας Froot of the Loom - Made in the USA που φορούν οι Κύπριοι αριστεροί.

Και με την λογική σας:

Τί έκανε ο Che; Όλα τα λατινοαμερικάνικα καθεστώτα (μαζί και η Κούβα) έχουν δικτατωρίες.




Ρήγας

ΔΗΚΟ JUNIOR είπε...

Μπράβο στο Μέτωπο που στήριξε την πρόταση για το Αεροδρόμιο.

Φάνηκε πως το Μέτωπο σέβεται την μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου ακόμη περισσότερο και από ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ μέσα στις Αναγεννήσεις (και Βρετανίας, αλλά και αλλού), που όπου σταθούν και όπου βρεθούν βρίζουν τον Τάσσο και συντάσσονται με τον Κάρογιαν, τον Κλεάνθους, την Κυριακίδου και άλλα ΧριστοφοΝΑΙΝΑΙΚΙΑ.

nekatomenos είπε...

Ρήγα:
"Σχετικά με το θέμα "προσωπολατρεία", θα ήθελα κάποιον να μας πει το ίδιο και για τα μπλουζάκια, σώβρακα, φανέλλες, σημαίες, σάρπες Che Guavara μάρκας Froot of the Loom - Made in the USA που φορούν οι Κύπριοι αριστεροί."
http://en.wikipedia.org/wiki/Tu_quoque
Η προσωπολατρεία εξακολουθεί να είναι λάθος, όποιος και να την εξασκεί. Το επιχείρημα σου είναι τουλάχιστον αστείο.

Ρήγας είπε...

Μπράβο ρε νεκατωμένε. Είσαι μάγκας. Το επιχείρημα μου (σε γενικές γραμμές) ήταν:

Δεν γίνεται να έχεις τον Che στάμπα του σουτιέν σου και να μιλάς για προσωπολατρεία (στη περίπτωση ονομασίας του αεροδρομίου).

Εσύ συμφώνησες μαζί μου, αλλά συνέχισες λέγοντας ότι το επιχείρημα μου είναι αστείο.

Τώρα, επί της ουσίας:

Πολλά αεροδρόμια έχουν ονόματα πολιτικών. Αν λοιπόν είναι να το ονομάσουμε κάτι, ας το ονομάσουμε "Τάσος Παπαδόπουλος." Έχει δύο θετικά η ιδέα αυτή. Πρώτον, δείχνουμε ότοι τιμούμε την μνήμη ενός μεγάλου άντρα και δεύτερον, γουστάρουμε να σας βλέπουμε να κτυπιέστε μια ζωή σαν επιληπτικά χταπόδια.

Στην Κύπρο κυβέρνηση το ΑΚΕΛ,
συμπολιτευόμενη 'αντιπολίτευση' το ΔΗΣΥ του Αναστασιάδη,
μαζί έχετε το 60+% των ψήφων,
στην Ελλάδα κυβέρνηση το PASOK με τον υποτίθεται Έλληνα Jeffrey, απόλυτη πλειοψηφία,
οι Αμερικάνοι/Εγγλέζοι συνεχίζουν να πιέζουν και να φοβερίζουν...

...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ !!

Έτσι για να δείτε ότι είστε οι μεγαλύτεροι LOSERS στην ιστορία της Κύπρου.

Και αν δεν σας αρέσει η προσωπολατρεία, ρίξτε κάτω έστω τα μισά από τα άπειρα αγάλματα Μακαρίου και ονομάστε και κανέναν δρόμο και τίποτε άλλο επιτέλους... Στην Λεμεσό υπάρχει διασταύρωση μεταξύ λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ (φώτα Αριέλ).

Ο Τάσος σας ενόχλησε τώρα;




Ρήγας

pros DHKO JUNIOR είπε...

Ένα από τα πράγματα που κάνουν το ΜΕΤΩΠΟ να ξεχωρίζει είναι ότι ποτέ δεν αναλώνεται στο ποιος είναι ο καθένας και από πού προέρχεται αλλά στο ποιες ιδέες προβάλλει και ποιο έργο επιτέλεσε. Ο μέσος μετωπίτης θα σου πει ότι δεν συμφώνησε ποτέ 100% με τον Τάσσο, γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχει σωστό περιεχόμενο σε μια λανθασμένη λύση και τον «χαλούσε» η… «διζωνικότητα» του μακαρίτη. Όμως θα σου πει επίσης ότι εκτιμά αφάνταστα το γεγονός ότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν δείλιασε μπροστά στις βουλές τρίτων. Ότι έπραξε αυτό που έπρεπε, όταν οι συνθήκες χρειάζονταν κάποιον που να μην φοβάται την σκιά του. Και αυτό αποδείχτηκε εμπράκτως και σε αυτή την περίπτωση. Η Κύπρος χρειάζεται ομάδες και μονάδες όπως το Μέτωπο, που δεσμεύονται μόνο από την πολιτική τους συνείδηση και μπορούν να υποστηρίξουν κάθε καλή πρόταση, από όπου και αν προέρχεται, χωρίς άλλη σκοπιμότητα από την εξυπηρέτηση του σωστού.

nekatomenos είπε...

"Δεν γίνεται να έχεις τον Che στάμπα του σουτιέν σου και να μιλάς για προσωπολατρεία (στη περίπτωση ονομασίας του αεροδρομίου)."

Επίσης εν γίνεται να δείχνεις τόση προσωπολατρία τζαι ταυτόχρονα να... μιλάς για προσωπολατρεία. Εσύ συμφώνησες μαζί μου αλλά αμέσως μετά έφκαλες τα λιβάνια.

Εγώ που εν ανέμισα κανέναν Τσε τζαι εν έχω άγαλμα του Μακαρίου στον κήπου δικαιούμαι να μιλώ για προσωπολατρία γιατρέ; [Α ναι, ούτε οι ΕΔΕΚίτες να μιλούν για προσωπολατρία μπάι δε γούει;]

"Και αν δεν σας αρέσει η προσωπολατρεία, ρίξτε κάτω έστω τα μισά από τα άπειρα αγάλματα Μακαρίου και ονομάστε και κανέναν δρόμο και τίποτε άλλο επιτέλους..."

Συμφωνώ απολύτως. Αλλά ένα κακό εν διορθώνεται με ακόμα ένα κακό: να ρίξουμε ούλλα τα αγάλματα του Μακαρίου να έρτει ίσια ίσια με τον Τάσσο. Κάθε πρόεδρος ένας δρόμος τζαι ένα κτίριο. Συμφωνούμε αλλά φαίνεται να θεωρείς οτι επειδή το κομματικό κατεστημένο έβαλε δίπλα που κάθε στύλλο της ηλεκτρικής τζαι έναν Μακάριο πρέπει να δεχτούμε ακόμα τζαι όσοι εν εγκρίνουμε καμιά προσωπολατρία να αρκέψετε τζαι με τον Τάσσο να έρτετε ίσια ίσια.

Φίλε μου, τα επιχειρήματα σου στερούνται λογικής.

Pro DHKO Jr.:
"Ο μέσος μετωπίτης θα σου πει ότι δεν συμφώνησε ποτέ 100% με τον Τάσσο, γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχει σωστό περιεχόμενο σε μια λανθασμένη λύση και τον «χαλούσε» η… «διζωνικότητα» του μακαρίτη."

Ε πάλε καλά.

"...χωρίς άλλη σκοπιμότητα από την εξυπηρέτηση του σωστού."

...που ακόμα εν τζαι είπετε μας πιο ένει. Τζαι παρακολουθώ τις θέσεις σας που κοντά εγώ τζαι διώ τους σοβαρή προσοχή αντί να φωνάζω τζαι ακόμα εν ξέρω πιο εν το σωστό που λαλείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε τι είσαστε εσείς του Christofias Watch? Κακομαθημένα κωλόπαιδα που κλαιν όλη μέρα για την κυβέρνηση Χριστόφια (θυμίζοντας μωρά που τους πηραν το γλυφηντζούρι τους)! Δεν έχετε καθόλου επίγνωση πόσο αδύναμοι είσαστε και κυρίως πόσο ασήμαντοι...Αν νομίζεται ότι προκαλείται φόβο και ανησυχία στο "ΑΚΕΛΙΚΟ κατεστημένο", απλά προκαλείτε άφθονο γέλιο!

Οσο αφορά εσάς που κρύβεστε απο πίσω (και απο το blog αλλά και συ ρε Αναγεννησιάνικο ροκολούι της Αγγλίας, αρφούι του Σ..κκη που βγάζεις τάχα τα άπλυτα της Προοδευτικής στη φόρα - μη χέσω!) να ξέρετε απλά ότι προκαλείται γέλιο! Να σας θυμίσω απλά ποιοί εξέλεξαν τον αχάπαρο πρόεδρο της ΕΦΕΚ ΗΒ και ποιοί τον στηρίζουν. Να σας θυμίσω και το πλαίσιο συνεργασίας που υπογράψατε με τους προδότες τηε Προοδευτικής (κι αφού είναι τόσο προδότες γιατί συνεργάζεστε μαζί τους ρε καρεκλοκένταυροι? Και γιατί δεν μας κάνετε όλους τη χάρη και να αποχωρήσετε και απο τη κυβέρνηση?)

Εν πάσει περιπτώσει δυστυχώς τον Τάσο είναι λόγω του ΑΚΕΛ που ανήλθε στην εξουσία (και κάτι κακομαθημένα σαν εσάς φωνασκούν μετά από τόσα χρόνια) και το ΑΚΕΛ τον στήριξε περισσότερο απο το ίδιο σας το κόμμα, το ΔΗΚΟ.

Άτε τζιλάτε το αμαξούι σας γιατί φέτος βλέπω σας να κατρακιλάτε στις φοιτητικές κάτω και που τους νέους σας συνεργάτες το ΜΕΤΩΠΟ!ΑΝΥΠΟΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιθκία το Μall που θα κάμουν οι παπάδες πως θα το φκάλουν;;; Τζαι τζίνο Τασσο Παπαδόπουλο..δεν το συζητώ... ε;!ε;;;; Να το βάλουν σαν πρόταση νομίζω τα μωρά στην ΕΦΕΚ Η.Β τζαι τούτο!! Να κάμουν τζαι γκρούύύπππ στο φατσοβιβλίο..Αρέκκει τους πολλά!..Καμνουν χαρούες πάνω στα γουόλς!

Εν το μεταξύ ..να μιλήσουμε τζαι λλίο σοβαρά..
Εννα γεννήσει η αδερφή μου...
Εννα κάμει κόρη.......
Σκεφτόμαστε ειλικρινά να την φκάλουμε Τασσο Παπαδόπουλο!!
Τι νομίζετε;;

Πολλά φιλούθκια

Μαριάντα 'Τ.Π'

Ρήγας είπε...

Νεκατωμένε, να προσπαθήσω να το ξεκαθαρίσω:

Καλά κάνει η πολιτεία/ τοπικές αρχές όταν αποφασίσουν να τιμήσουν την μνήμη κάποιου. Ένας δρόμος, ή μια προτομή, ή ονομασία ενός κτιρίου κλπ δεν σημαίνει προσωπολατρεία (άνκαι μάλλον το παρακάνουμε, ειδικά με αγάλματα και κτίρια).

Δέκα δρόμοι συν εκατόν αγάλματα όμως πάει πολύ.

Τώρα, η Μαρία η Β' είναι που μίλησε για προσωπολατρεία (για το αεροδρόμιο) και σ'αυτήν πήγαινε η απάντηση μου (στην οποία επενέβηκες).

Και είπα: Δεν γίνετε να μιλάτε για "προσωπολατρεία" εσείς (εννοώντας την αριστερά) που μέχρι και σώβρακο φοράτε τον Che.

Προσωπικά προτιμώ να μην ονομάζονται τα κτίρια (οι δρόμοι έτσι κι αλιώς πρέπει να ονομάζονται) και προτιμώ να μην είναι γεμάτη η Κύπρος με αγάλματα Μακαρίου.

Το θεωρώ επίσης απαράδεκτο να υπάρχουν λεωφόροι "Γρίβα-Διγενή" οπουδήποτε στην Κύπρο.




Ρήγας

Ρήγας είπε...

Ανώνυμε 3:14, την κόρη να την βγάλετε Αϊσιέ-Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Αν ήταν αγόρι θα πρότεινα Κεμάλ-Χρίστο Στυλιανίδη ή αν μεγάλωνε και το ...τύλιγε το κουπέπι να αποκτούσε το Jeffrey ως καλιτεχνικό όνομα.

Ελπίζω να βοήθησα.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειπα την προταση μου,το στρατοπεδο των TOR-M1 να μεατονομαστει τασσου παπαδοπουλλου και να χτισουμεν μεσα ξενοδοχειο αποκλειστικα για την MOSSAD.
ολες οι εξυπηρετησεις για τους συμμαχους μας -μη ιμπεριαλιστες ισραηλιτες.Ρηγα συμφωνεις??

Πλαστήρας είπε...

Το νέο γήπεδο της Ομόνοιας πως θα ονομαστεί;

α) Εζεκίας Παπαιωάννου
β) Ιωσήφ Στάλιν
γ) Ισμέτ Ινονού
δ) Κεμάλ Ατατούρκ
ε) Μεχμέτ Αλή Eshexixi
st) Miltiades Nikolaou Stadium

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ είπε...

πίσω από το μπλοκ αυτ΄ο κρύβονται στελέχη της ΑΝαγέννησης Αγγλίας και ορισμένα γνωστά πρώην στελέχη της Αναγέννησης Αθήνας που καθοδηγούν τα δηκοπιθηκάκια τους στην Αγγλία για να γράφουν τις βλακειες που γράφουν.

σας καταλαβαμεν ρε αλήτες ακροδεξιοί Αναγεννησσιάνοι και συνειδητοποιήστε πως η ακροδεξιά σας συμμαχία (Αναγένηση-Μέτωπο-Πρωτοπορία) δεν θα καταφέρει τίποτε στο τι θα σας κάνουμε όλους φέτος στις εκλογές.

Και για το θέμα της αποχώρησης, να σηκωστήτε να φύετε που την κυβέρνηση: ΝΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ γιατί είστε ότι χειρότερο και φασιστικό έβγαλε ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

κλαστηρα κλασε να σου περασει.ενεχουμε κατι να πουμε για να διακαιολογησουμεν τον μακαριτη και λαλουμε για την ομονοια παλε.

αμαν καμει το αποελ γηπεδο εννα δω ποσοι που εσας τους τασσολατρες εννα απαιτησετε να το ονομασουν τασσος παπαδοπουλλος

Ανώνυμος είπε...

να δουμε τι αλλη λαφαζανιά θα μας πείτε ρε κρυφο-φασιστακια που γραφετε τουτες τες μαλακιες σε τουτη την μαλακο-σελιδα... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ