OI "ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑΙ"!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ξεκινώντας την περασμένη Παρασκευή από τη Λεμεσό και στοχεύοντας στην εξάπλωση του σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΑΚΕΛ, εγκαινίασε την εκστρατεία "προετοιμασίας" της κοινής γνώμης, για το επερχόμενο σχέδιο λύσης.

Αυτό είναι το
τελευταίο χαρτί της Εζεκία Παπαϊωάννου και του Προεδρικού, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πλέον ασφυκτικά και η αποδοχή των ευέλικτων χειρισμών από την κοινή γνώμη, πήρε προ πολλού την κατηφόρα, χωρίς να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Επικεφαλής της εκστρατείας τέθηκε ο κατ’ευέλικτην υπόδειξη Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και για την επίβολή του διακαούς πόθου της "διεθνούς κοινότητας", επιστρατεύθηκε και ο Πρόεδρος του λεγόμενου "Ρεπουμπλικανικού ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ Κόμματος" Σογιέρ, με γνώμονα την ιδεολογική συγγένεια των δύο κομμάτων,
ενός μύθου που καλλιεργήθηκε και συντηρείται από την ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Δεδομένου ότι το ΡΤΚ, έχει ξεκαθαρίσει τις θέσεις του, διά στόματος του πρώην μουτζαχίντ και νυν πολιτικού εκπροσώπου του Αττίλα, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, η από κοινού συμμετοχή στην εκστρατεία αυτή, προδίδει τον απώτερο στόχο της.

Όταν ο Ταλάτ δήλωνε στις 29/04/2009 πως "όσον αφορά τη λύση του περιουσιακού ζητήματος, οι μέθοδοι που λαμβάνουν υπόψιν μόνο τις προσωπικές προτιμήσεις και εκτρέπουν την αρχή της διζωνικότητας, δεν θα γίνουν αποδεκτές από την τουρκοκυπριακή πλευρά", διασαφήνιζε ότι για να γίνει αποδεκτό το όποιο σχέδιο λύσης, τότε οι πρόσφυγες δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα, να αποφασίσουν οι ίδιοι για τις περιουσίες τους.

Όταν ο Ταλάτ δήλωνε στις 20/08/2009 πως "οι τουρκοκύπριοι απαιτούν να παραμείνει η Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη, για να πουν το ναι σε μια συμφωνία", ξεκαθάριζε ότι, απαραίτητο συστατικό της λύσης, πρέπει να είναι η διατήρηση των τουρκικών εγγυήσεων.

Όταν ο Ταλάτ δήλωνε στις 22/09/2009 πως "ο ΟΗΕ πρέπει να προειδοποιήσει εκείνους που κάνουν εισηγήσεις εκτός των παραμέτρων του ΟΗΕ", επεδείκνυε την
αποθράσυνση του, που αποτελεί φυσικό επακόλουθο των ευέλικτων υποχωρητικών χειρισμών.

Όταν ο Ταλάτ δήλωνε στις 20/10/2009 πως "δεν πρόκειται να ενσωματωθούμε στην Κυπριακή Δημοκρατία", διεμύνηε προς πάσα κατεύθυνση ότι, δεν αποδέχεται τη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά
επιδιώκει την παρθενογένεση, όχι ενός ομόσπονδου, αλλά ενός συνομόσπονδου κράτους.

Ο Ταλάτ κινείται ξεκάθαρα στη γραμμή του σχεδίου Ανάν,
το οποίο ξέθαψε ο ευέλικτος με την καταστρατήγηση της συμφωνίας της 8ης Ιουλίου, για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ. Οι δηλώσεις του που αναφέρονται πιο πάνω, βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις πρόνοιες αυτού του συντριπτικά απορριφθέντος εκτρώματος.

Άρα προς τι η εκστρατεία;

ΟΙ ΕΛΛΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΝ, ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΝΟΕΙ:

  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ
  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
  • ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΕΓΓΥΗΤΡΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Άρα προς τι η από κοινού εκστρατεία;

Αποδεικνύεται περίτρανα η
προσκόλληση κάποιων στο σχέδιο Ανάν, η ασέβεια τους προς τη λαϊκή εντολή που έλαβαν το 2004 και η ανάγκη "προετοιμασίας" του λαού για μια λύση, αντίθετη με τις αρχές, στη βάση των οποίων αγωνίζεται για 35 χρόνια.


Υ.Γ. Προς όσους έσκιζαν τα ιμάτια τους επί Προεδρίας του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου για επισκέψεις ευρωπαίων αξιωματούχων στα κατεχόμενα ή ακόμα και για επίσημες επισκέψεις του Ταλάτ στο εξωτερικό, τους πληροφορούμε επιγραμματικά ότι:

  • Στις 17/06/2009, ο Ταλάτ έγινε δεκτός στο Ελσίνκι, από τον υπουργό Εξωτερικών της Φινλανδίας, με τον οποίο προέβησαν σε κοινή δήλωση στα ΜΜΕ.
  • Στις 14/09/2009, έγινε δεκτός στις Βρυξέλλες, από την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Υπεύθυνο Θεσμικών Σχέσεων και Στρατηγικής Επικοινωνίας, κ.Μάργκο Ουόλστρομ.
  • Στις 16/09/2009, είχε επίσημες συναντήσεις με εκπροσώπους κρατών – μελών της ΕΕ και των οργανώσεων σκέψης (thinking tanks) στις Βρυξέλλες.
  • Στις 22/09/2009, έγινε δεκτός στο State Department των ΗΠΑ, στις οποίες συμμετείχε και σε τηλεοπτικές εκπομπές.
  • Στις 13/10/2009, έγινε δεκτός από τη Σουηδέζα υπουργό κ.Μάλμστρομ.
  • Στις 03/11/2009, καλέστηκε για να προσφωνήσει ομιλία στο Κέντρο Σπουδών για Ευρωπαϊκές Πολιτικές στις Βρυξέλλες, με θέμα το κυπριακό πρόβλημα και τις διαπραγματεύσεις με στόχο την εξεύρεση μιας συνολικής λύσης.

Εάν η πραγματική τους ανησυχία ήταν η Κύπρος στον 21ο αιώνα και η σωτηρία της τότε, με τους ευέλικτους χειρισμούς του καθεστώτος
έπρεπε να αυτοπυρποληθούν σε δημόσια θέα.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias - watch

17 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα λέει ότι για να ικανοποιηθεί ο κόσμος του ΑΚΕΛ και να ακολουθήσει πιστά τις εντολές για αποδοχή του σχεδίου θα γίνουν τρανταχτές μεταγραφές στην Ομόνοια τον Ιανουάριο.

Μάλιστα ίσως κάποιες ανακοινωθούν το Δεκέμβρη, πρίν τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε, για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα πάντα με ενημέρωση από την sports management 'Αλέξης Τσούπρας', η εταιρεία έχει ήδη προσεγγίσει τη Galatasaray και την Transospor για να δοθούν Τούρκοι αστέρες με υποσχετική στην Ομόνοια.

Βασική προϋπόθεση να μετονομαστεί σε Homoniaspor και να δικαιούνται πλέον οι φίλοι της ανενόχλητοι να φέρουν Τουρκικές σημαίες στο γήπεδο, ως δείγμα υποστήριξης και αποδοχής των νέων αστέρων.

Τέλος, ασφαλής πληροφόρηση αναφέρει πως για την επίτευξη του στόχου αυτού έχει μεσολαβήσει ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Γιωργάκης Παπανδρέου και η κόρη του Μιτσοτάκη, Ντόρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Εμπρος Homoniaspor επάναπροσεγγίσου
Χερί φιλίας στον Αλί Ταλάτ
Το κόκκινο πανί θα ανεμίζουν
οι φίλοι σου και πάλι με χαρά

Φοράς το πράσινο το χρώμα του Γιωργάκη
Το ερυθρό το χρόμα της Τουρκιάς
Στο στήθος μισοφέγγαρο - τριφύλλι
Homoniaspor στο γήπεδο πετάς

Άμυνα - μισθοφόροι
Επίθεση -κουκκουλοφόροι
Του ευέλικτου ομάδα
Homoniaspor - Homoniaspor -Homoniaspor

Ανώνυμος είπε...

Τζαι γω θέλω έναν κόσμο αγγελικά φτιαγμένο. Χωρίς πρόσφυγες, χωρίς έποικους, χωρίς εγγυήσεις, χωρίς στρατούς, ισότητα, ελευθερία, ειρήνη, ευημερία...

Είδατε τι ωραία φανφάρα εκατασκέυασα;

Τώρα θα βάλω τζαι λλιον αλατοπίπερο.. Προσέχετε που τους Εγγλέζους. Μισούν μας, ζηλέυκουν μας. Η Κύπρος εν το αμφάλιν της γης! Τωρά τζαι ο ΟΗΕ παίζει το παιχνίδι των τούρκων. Τούτοι ούλλοι του ΟΗΕ εν πράκτορες. Εσιει τζαι δικούς μας που εν πουλημένοι.. Εν προδότες! Εμείς είμαστε απόγονοι του λεωνίδα και θα αντισταθούμε! Εδώ είναι το Βυζάντιο! Εν πιστευκετε; Ρωτήστε τον αρχιεπίσκοπο. Τζείνος ξέρει...

Εν ιξέρω πως θα τα εφαρμόσω τούτα που θέλω. Οι πιθανότητες να τα καταφέρω είναι μηδέν, αλλά εγώ τούτα θέλω! (που μέσα μου μπορεί τζαι να μεν το πολλοπιστευκω)

Θα έβρω τζαι λλία θύματα να τους περιπαίζω τζαι να τους φοϊτσίαζω να με ψηφίζουν...

Αφού έχω δίκαιο! Το πολυ-πολυ να μεν λυθεί για κάμποσο τζαιρό το κυπριακό τζαι να συνεχίζω εγώ το βκιολί μου.

Κόφτει με ιντα που΄να γίνει σε 30-40 χρόνια; Εννα φάω να σπάσω, τζαι εγώ τζαι τα κοπελλούθκια μου, τζαι αν εν σκούρα τα πράματα πάω στο σπιτι μου στο Λονδίνο..

Κύπριος πολιτικός (1960-2009)

Ανώνυμος είπε...

Πως πέθανε ο τελευταίος ΑΕΛιστας πολιτικός;;;

Αν το βρετε ......

Ανώνυμος είπε...

Α Hint: το μικρό του είναι Μάριος

Κυπριακά Ιστολόγια είπε...

Ήρθε ο μοναδικός συναθροιστής όλων των κυπριακών ιστολογίων.

www.kypriakablogs.com

Ανώνυμος είπε...

Επιεν στο ΔΗΚΟ τζαι αποκεφάλισεν τον ο Καρογίαν!

Ανώνυμος είπε...

Y re paithkia toso polemo ?
Prospathei o proedros.
Exoun oloi provlima me tin ek peritropis kai tous epikous..sorry alla kai o tassos dextike ayta ta pramata.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ lete..en llio outopiko den nomizete?
kai anw,den eimaste vlakes,an den ertei mia kali lysi den tha poume nai.Alla dystyxos oi pleistoi apo sas den thelete lysi..i kalytera thelete lysi,na fioun oulloi kai na meinoume oi ellines(mazi me pakistanous,indous,boulgarous,roumanous kai tourkokyprious,afou den ginete na tous dioksoume).
ayta,kamete lliin ypomoni,alla exo tin aisthisi pos den prokeite na dexteite pote tin opoiadipote lysi

Ανώνυμος είπε...

O θεός να σας ελεήσει.

Ψυχοπαθείς..

Ανώνυμος είπε...

GIATI THEN THIMOSIEVETE POIOI EISASTE KAI GRAFETE ME PSEVDONYMA?

Sartanakkas is Back είπε...

Α παναγία μου ίντα χούμορ...ίντα εξυπνάδα...α παναγία, παναΐα μου....
Ειδικά ο πρώτος ανώνυμος...WOW...να σε χαίρεται ο παπάς σου..κούκλε μου...και καμιά φορά αν σου λαλεί ότι κρίμας που εν σε επέξε αυνάν....μεν στεναχωρκέσαι...εν που σε αγαπά...κούσουλε μου εσύ...λεβέντη μου...τσιάκκο

Konstantinos είπε...

ego eimai o anonymos .."Y re paithkia toso polemo ?"
Kapou aristera stin selida exete ton xristofia na ttokarei me ton braun kai na tous vaftizete kai filous..poion?ton xristofia..pou protima na paei kouva para agglia fkallete ton filo me tous egglezous..An afti den einai propaganda(kapos e3ofthalmi kiolas) ti einai arage?

Ανώνυμος είπε...

re konstantino thoreis polles eidiseis vlepo kai mallon en se ivre akoma i epagrypnisi na sou fernei tin xaraugi spiti sou! ennen i epitropi pou tous efkale filous en oi idioi pou to eipan. o christofias meta tin epistrofi tou prin liges meres pou to londino kai o brown sto arthro tou pou dimosieuse stin xaraugi!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Παιδιά,

Δε θέλουμε να διαγράφουμε μηνύματα.

Γράφετε ελληνικά.

Αναρτήσεις σε greeklish θα διαγράφονται.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν πλανήτη ζεις ρε Κωνσταντίνο?
Εν επήρε χαπάρι γιέ μου. Επισημοποιήσαν τον αρραβώνα πηλέ, τόσο τζαιρό ο κόσμος τόχε τούμπανο τζαι μεις κρυφό καμάρι. Εφορήσαν τζαι τες βέρε τωρά οπότε μάλλον εν στην Κούβα που ζεις εσού. Αν τζαι έμαθε τα μαντάτα τζαι ο κάστρος τζαι αγγκρίστηκε αλλά εφακκά πέννα ο δικός,
βλέπεις έρως ανίκατε μάχη
Χριστόφιας Brown Love for ever God save the Queen

Ανώνυμος είπε...

ρε πρωτε ανωνυμε εγω ακουσα οτι ο νικολακης ετοιμαζετε για παικτης του αποελ αφου στο δηκο ενα φαει πορτα η ενα φυει μονος του αρα χρειαζετε νεα στεγη,αφου πολιτικος εν καμει ασ δοκιμασει παικτης,χτιτζιαρης τζινος εννα τερκασει με την χτιτζιομαδα σου

Ασφαλεις πληροφοριες κανουν λογο για προταση της ιερας αρχιεπισκοπης κυπρου γαι δενεισμο cristiano ronaldo απο την ρεαλ στο αποελ μεχρι το νεο δημοψηφισμα με τον ορο οτι σε καθε γκολ ο cristiano θα φκαλει τα φανελα για να δειχνει το συνθημα "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ".Η κινηση χαιρετιζεται απο ΕΥΡΩΚΟ,Οικολογους και ΕΔΕΚ αφου θα τονωσει τα πατριωτικα αισθηματα του λαου.Ο λαζαρος μαυρος αναφερει τον ronaldo ως τον σημαιοφορο της εθνικης σωτηριας ενω τα χεσε-μεσα μαζικης ενημερωσης ποντικι,Κ-ενωσης,αντ1 και λογος μιλουν για τον μεγαλυτερο φιλελληνα της συγχρονης εποχης! Μαλιστα ο δημοσογραφος κυριακος-απελαστε τον νταουνερ-πομηλοριδης προτεινει οπως νεος ειδικος αντιπροσωπος να γινει ο cristiano που τον διακατεχει απολυτη αξιοπιστια σε αντιθεση με τον σατανα-εξωαποδω-επαισχυντο-ολετηρα νταουνερ.

Το ντεπουτο του ronaldo αναμνετε να γινει συντομα,αξιζει να ανφερθει οτι μεσαζων ενεργησε η μονη βατοπεδιου που δηλωνει οτι τα οποια κερδη της μονης θα προσφερθουν δωρεα σε φιλανθρωπικα ιδρυματα(πχ τραπεζες).

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΡΕΙ
ΜΕΣΤΑ ΣΚΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΤΙΤΖΙΑ
ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε κωνσταντινο μα επραματα τουτα? που εξανακουστηκεν προεδρος της κυπρου να καμει τοκκα με τον πρωθυπουργο της αγγλιας?? Ενα αθημασε τον τασσο? Με οπκιον εβερεθετουν εδιαν του τζιε δκυο μουστουνιες!

Konstantinos είπε...

Προς πρώτο και δευ΄τερο ανώνυμο μετά απο το τελευταιο post μου..
Καλά φίλε μου,αναμένεις να βγουν στες τηλεοράσεις και να πουν κάτι διαφορετικό?Ξέρω γω να bγει ο χριστόφιας και να πει επήγα και είδα τον @#@#$ εγγλεζο τον brown?(καφέ και τούτος όπως καφέ(kofi) ηταν και ο ανάν)..
Επαγρύπνιση..της μοδας τούτη η λέξη..ακούω την και από φίλους που διαφωνούμε(ναι,ακομα καμνουν με παρέα)..επαγρύπνιση σημαινει να είσαι όξυπνος..να έχεις ανοικτα τα ματια και το νου σου και να σκεφτεσαι οσα σου λεν,και να κρινεις πως σου φαινονται εσενα..δεν ειναι ο μηδενισμος προς καθε προσπαθεια και η μιζερια