ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΟΝΤΙΚΟ"!!!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009


Στη φωτογραφία, ο ποντικός Γεωργίου κάνει σκόνη την καθεστωτικιά γατούλα του Ευέλικτου!


Σκόνη έκανε την Ευέλικτη παρουσιάστρια του καθεστώτος και τον επίτιμο κομισάριο καλεσμένο της ο Γ. Γεωργίου.

Κατ' αρχήν υπέδειξε το ηλίθιο και το εκβιαστικό της ερώτησης "Θέλετε Προεδρικό Συμβούλιο του Σχεδίου Ανάν ή την εκ περιτροπής του Χριστόφια;" (να σας την κόψουμεν με το μασιαίριν ή την ππάλαν; Να σας τουφεκίσουμε ή να σας απαγχονίσουμε;).

Αλλά και υπέδειξε πόσο ρηχός είναι ο Κομισάριος Τουμάζος, ο οποίος να σημειωθεί ότι απέφευγε να απαντήσει του Γεωργίου, αλλά ο Γεωργίου όλο και τον κυνηγούσε και όλο και τον ξεμπρόστιαζε! Και μάλιστα του υπέδειξε πόσο φαιδρό είναι το ΑΚΕΛ που φορτώνει τις δικές του υποχωρήσεις στον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Μάλλον θα φάει επίπληξη η Ειρηνούλλα από το καθεστώς. Το προγραμματισμένο ρεσιτάλ του Κομισάριου, τον οποίο θα εμφάνιζαν μόνο, χωρίς αντίλογο, έγινε βατερλό λόγω των δημοσιογράφων. Τόσο ο Γεωργίου, όσο και ο Μιχαηλίδης, έκαναν τον Κομισάριο με τα κρεμμυδάκια.

Την άλλη φορά, θα πάρουν και δημοσιογράφους δικούς τους. Την Γκιούροβα, τον Κωστακόμπλεξ και το Μαγάριο!

Το έμαθαν το μάθημά τους πια!

ΕΥΡΥΜΑΧΗ για το christofias-watch

Υ.Γ. Η πλάκα είναι που πήρε και ο Φώτης Καροφώτης και διέκοψε την εκπομπή, ο οποίος είπε ότι αφήνει για πιο μετά τα όσα ο Κομισάριος αδικαιολόγητα έριχνε στον Τάσσο (δεν τον ένοιαζε και τόσο φαίνεται!) και επιτέθηκε στον Κομισάριο, γιατί του προσέβαλε τον αφέντη Κάρογιαν! Από το ζήλο του μάλιστα, είπε και ψεύτη τον Τσιελεπή! Εκτός γραμμής ο Φώτης, εκτός του πνεύματος του εγγράφου Κάρογιαν στο Εκτελεστικό, με εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον του Κομισάριου. Ούτε τις δικές τους αποφάσεις, που φασιστικά θέλουν να επιβάλουν σε άλλους, δεν κρατούν οι καρογιανίσκοι. Οπότε: όταν βρίζουν τον Τάσσο τα ακελάκια, πρέπει να σιωπούν τα στελέχη και να μην απαντούν για να μην είναι "εκτός γραμμής", αλλά όταν θίξουν τον downerικό "Μεγάλο Ηγέτη", τότε πρέπει να σκίζουν τα ιμάτιά τους.

Α ρε Φώτη γελοίε, μήπως να κατεβείτε με τη Χαραλαμπίδου μαζί στις νέες δυνάμεις του ΑΚΕΛ σας;

Υ.Γ.2. Βρε συναγωνιστές της Αντιπαρακμής, μήπως έχουμε τηλεπάθεια; Τόση ομοιότητα στη σκέψη πια; Θα μας πάρουν για σας και θα σας πάρουν για μας οι της Επαγρύπνησης!!!

17 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΜΠΟΥ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ, ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ WATCH???

ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ???

Ανώνυμος είπε...

Αν η Χαραλαμπίδου πρέπει να κάνει εκπομπή "Μιλούμε μόνοι μας", τότε ο Μυλωνάς (που πρώτος έφερε αυτό το φρούτο όταν είχε προχθές τον Λιλλήκα και χθες τον Χριστόδουλο), πως πρέπει ονομάσει τη δική του εκπομπή;
Ή επειδή εκείνος είναι... δικός μας δεν έχει πρόβλημα;

cyberharasment είπε...

Από το ρατσισμό στον σεξισμό και τάμπαλι.

Ανώνυμος είπε...

Ο γεωργίου ψες στη χαραλαμπίδου ενόμιζε πως ήταν στον καφενέ. Τέτοια έπαρση, τε΄τοια αλαζονία,τόσο διαταραγμένη προσωπικότητα που αγκρίζεται, τόσο αχρεία εικόνα σπάνια βλέπουμε. Έγειρεν πίσω και σαν να ήθελε ακόμα τρεις καρέκλες να κάτσει.. ο παίκτης :-) Άσχετος!

Φυσικά ο Τσιελεπής τους έκανε λάχανο και τους τρεις. Οι πουρούες τους έλειπαν και οι σημαίες της κερκίδας. Ο Τσιελεπής μιλούσε απλά ήρεμα και με σεβασμό στους ακροατές. Τους άλλους τους αφησε να εκτεθούν από μόνοι τους..

Για σου σε Τουμαζο μεγάλε!!

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος;! Ο Χριστοδούλου;;
Άλλη κοπλεξάρα εκείνη.. Τέτοια απομοίμηση της ελλαδικ΄ςη διαλέκτου μόνο για την αίγια φούξια κάνει..για γέλια :-)

Ρε Ττοουλούι που τ' Αυκούρου γυρέυτου αλλού. Εμείς σε ξέρουμε καλά..

Αντρίκκος είπε...

Πρωϊνή πρωϊνή η Επαγρύπνηση;

ήρεμη σκέψη είπε...

Εμένα πάλε η έπαρση, η έλλειψη σεβασμού τζε ήρεμης σκέψης / συζήτησης, ο θυμός τζε το μίσος που έδειχνε ο κ. Γεωργίου εθύμιζε μου πολλά το χριστόφιας-watch

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας ότι θέλει βλέπει/ερμηνεύει.
Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι αν το Σχέδιο Ανάν μάζεψε 76%, η "ΔΔΟ με ότι αυτό σημαίνει (βλέπε εκ περιτροπής, σταθμισμένη, 50000 εποικους και ακόμα δεν τελειωσε ...) θα συγκεντρώσει ένα 90%

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη επιτυχία του Τουμάζου εψές, επέτυχε το στόχον του να μεν φύει.
Είπε του ο μάστρος του εννα τον κάμει τέττε αν φύει τζαι εκατάφερε τα, έμπειραζει που εν απάνταν τις ερωτήσεις. Ακόμα τζαι ο μάστρος του ξέρει το ότι έν του παιρνά.

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Ήρεμη σκέψη,
ο κ Γεωργίου δεν είναι μίσος που έδειχνε. Το μίσος είναι μέσα σου και δεν σε αφήνει να δεις την αγωνία ενός ανθρώπου (ή μάλλον ενός λαού καλύτερα) που ξεπουλούν την πατρίδα του ανίδεοι πολιτικάντηδες της κακιάς και της Βρεττανοτουρκικής ώρας.

Ανώνυμος είπε...

Την πατρίδα την πούλησαν όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί και ηγέτες που είχαμε από το 50 και μετά. Δηλαδή, αν ένα σχέδιο καταψηφίστηκε από το 74%, εκεί είναι η επιτυχία;
Τοσα χρόνια κούφια λόγια, έλλειψη στρατηγικής, οδήγησαν στην de facto διχοτόμηση και το ξεπουλημα του 38% της γης και του 65% των ακτογραμμών στην Τουρκία.
Τι έκανε ένας πρόεδρος που είχαμε για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση;
Θεωρώ γελοίο ότι κάποιοι σχολιάζουν ως μεγαλη επιτυχία το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος και το καπιλεύονται. Ναι, εγκυμονούν κίνδυνοι που πρέπει να αποφύγουμε αλλά τι στρατηγική έχουμε;
Εδώ, επίσημα ξεκινήσαμε από την ένωση, περάσαμε στην ανεξαρτησία, περάσαμε στην διαπραγμάτευση για ΔΔΟ, ενώ ακούγονται φωνές που υποστηρίζουν όλα τα πιο πάνω.
Και ο κόσμος παρασύρεται από άχρηστους πολιτικούς που στην ουσία δεν έχουν προσφέρει τίποτα και μάλιστα πείθουν ότι είναι και ήρωες..... Ευτυχώς οι ήρωες μετρούνται και από τα αποτελέσματα και οι ιστορικοί του μέλλοντος, όπως και οι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν τι ηγέτες είχαν..

Ανώνυμος είπε...

Το 76% οφείλεται κυρίως στο ΑΚΕΛ και στο ότι ο κόσμος πίστεψε στον Χριστόφια. Όπως τον πιστεψε όταν μας έλεγε να ψηφίσουμε παπαδόπουλο κάνοντας πρόεδρο ένα παρακμιακό ηγέτη του 2% και όπως τον πίστεψε πέρσι και τον ανάδειξε πρόεδρο.

Που πήγε το 76% στον πρώτο γύρο των προεδρικών;; Πουθενά απλά εξανεμίστηκε όπως εη αξιοπίστία της προηγούμενης ηγεσίας όταν αποχώρησε το ακελ.

Πως γίνεται να λες ότι έχεις το 76%και στο τέλος να παίρνεις τους λιγότερους ψήφους από όλους;;

Αυτά παθαίνεις όταν έχεις χοντρό πορτοφόλι και μυαλό κοκκονόσυκο.

Ακούς Νηκώλα;! Αγόρασε μυαλό! Σκέψου το, γίνεται! :-)

/To Μαγγανοπήγαδο είπε...

Η επιτυχία του δημοψηφίσματος έγκειται στο ότι ο λαός δεν επέτρεψε στους πολιτικούς την Εθνική προδοσία που όπως ορθά λες οι πλείστοι (τέως και νυν) αγωνίστηκαν (..ζετε)να πετύχουν και δεν αποτελεί επιτυχία καθεαυτό καθώς επιτυχία θα ήταν η σωστή στρατηγική στους χειρισμούς τους προβλήματος μας. Η επιτυχία του δημοψηφίσματος είναι βάση αυτού σχετική αλλά δεν παύει να αποτελεί βροντερή φωνή ενός λαού που τοποθετήτε διαφορετικά από τους εκάστοτε πολιτικούς αρχηγούς του. Και ως έτσι το ότι βρήκε ο λαός την ευκαιρεία να βροντοφωνάξει ΄δεν μπορεί να παραγνωριστεί. Η ακύρωση της τόσο έντονα τοποθετημένης βούλησης του λαού αποτελεί πράξη φασιστική για την οποία ο σημερινός πρόεδρος είναι ένοχος. Εχτές το βράδυ ο Τσελεπής ανέμιζε το ΑΝΑΝ κωφεύοντας στο γεγονός ότι ο λαός το διαολόστηλε.
Και θα το ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ όσες φορές και να μας το σερβίρουν γιατί δεν είμαστε κουτορνήθια των Βρεττανοτουρκικών σκοπιμοτήτων όπως οι πλείστοι πολιτικοί αρχηγοί. Και καλά κάνουν να το πάρουν χαμπάρι για να μην σπαταλούν άδικα την ενέργεια τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός ψηφίζει σύμφωνα με το τι έχει μπροστά του και για ποιο σκοπό ψηφίζει.

Ψηφίζει βουλευτές ή Πρόεδρο για να βολέψει τα παιδιά του σε κυβερνητική δουλειά ? Τότε ψηφίζει όποιον τον τακτοποιήσει

Ψηφίζει για το Κυπριακό Πρόβλημα, το βιος του, το μέλλον του ? ααααα, εδώ τα κριτήρια διαφοροποιούνται!!!

Ανώνυμος είπε...

Το δημοψηφισμα ήταν μια παγίδα (εμπρος γκρεμός και πίσω ρέμα) για να αποενοχοποιηθεί η Τουρκία. Ο καταλύτης ήταν η ένταξη μας στην Ευρώπη που η Τουρκία προσπάθησε να χρησιμοποιήσει υπέρ της. ¨οτι και να ψηφίζαμε στο δημοψήφισμα νικήτρια θα είναι η Τουρκία
Η ένταξη στην ευρώπη είναι 3η στη λίστα προτεραιοτήτων της. Τώρα συνεχίζει την ενταξιακή δική της πορεία ανενόχλητη. Συγκεντρώνεται σε νεες συμμαχίες στον Καυκασο, κεντρικη Ασια και Μεση Ανατολη. Θα καταστεί κομβος μεταφοράς ενέργειας, μπήκε στους G20 με ΑΕΠ 900δισ χωρίς χρεη (Η ελλαδα ειναι 300 δισ και καταχρεωμενη. Ο πλυθησμός της θα είναι 100 εκατ, το 2050. Στην Κύπρο αναβαθμίζονται, εχουν μετατρέψει το Βορρα σε τουρκική επαρχία, οι εποικοι πληθαίνουν(ειδικά μετα το 2004) λογω οικονομικής ανακαμψης και οδηγοθμαστε σε Ταιβανοποιηση των κατεχομένων χωρις να αποποιούνται οι Τκυπριοι των δικαιωμάτων τους στισ ελευθερες περιοχες.
Θα επιζητούμε εμείς τη διχοτόμηση και δεν θα θέλουν οι Τουρκοι στο τέλος.
Και τότε θα θυμόμαστε το δημοψήφισμα του 2004 ως επιτυχία; Μας έφεραν ενα σχέδιο παγίδα. Φυσιολογικά είπαμε όχι και θα δούμε τις συνέπειες στα επόμενα χρόνια.
Φταίνε οι ηγέτες μας για έλειψη στρατηγικής γιατί μας οδήγησαν σε μια lose-lose κατασταση που θα χάναμε ούτως η άλλως.
Η ιδέα της ενταξης για να βάλουμε πίεση στην Τουρκία έγινε μπουμεραγκ...

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

...Έγινε μπούμεραγκ διότι έτσι ζωντόβολα που είμαστε αντί να βάλουμε πίεση στην Τουρκία βάλαμε πίεση ....πάνω μας.
Ω της βλακείας κεφάλαιο.

ΑντιΠαρακμή είπε...

@Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

ΕΜΕΙΣ φίλοι μου είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΕΣΕΙΣ είστε ΕΣΕΙΣ!
Ο Τσελεπής, η Χαραλαμπίδου, ο Χριστόφιας, ο Αναστασιάδης, ο Ταλάτ, ο Ερτογάν η CIA και οι Γκρίζοι Λύκοι, είναι οι ΑΛΛΟΙ!

Απλά χαιρόμαστε που σε αυτό τον τόπο μπορούν και κάποιοι άλλοι να σκέφτονται!