Όλα του γάμου δύσκολα...

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009



Ευέλ. : Διούμεν σας την την κόρην σύντροφε! Όσα όσα!
Αττιλάρχ.: Σύντροβον Γρουστόφκια, σπουδαίον θείον!




Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε σχέση με το κυπριακό και προσπαθώντας να κατανοήσω τις τουρκικές θέσεις και στόχους στην Κύπρο έφτασα στο συμπέρασμα ότι η Τουρκική πλευρά φέρεται σαν ένας προικοθήρας που προσπαθεί να διασφαλίσει -μέσω προγαμιαίου συμφώνου- το μέλλον του με μία εύπορη νεαρά.


Έχοντας πλήρη γνώση της ακαταλληλότητας αυτού του γάμου και γνωρίζοντας ότι θα οδηγηθεί αργά η γρήγορα σε βίον…αβίωτο, προσπαθεί με τη βοήθεια της παντοδύναμης μέγαιρας μητέρας του (Μεγάλη Βρετανία), να βάλει χέρι στην υπάρχουσα περιουσία της νύφης ώστε να εξασφαλίσει το μερίδιο του στις επιχειρήσεις της απροστάτευτης κόρης μετά το σίγουρο διαζύγιο, προσφέροντας της ως αντάλλαγμα τη δήθεν και πρόσκαιρη κοινωνική αποκατάσταση.


Οι επιλογές της κόρης, που το Μάιο του 2004 πήρε το διδακτορικό της και θα έχει έτσι μια λαμπρή καριέρα, είναι αυτή την στιγμή περιορισμένες. Όποιο δρόμο και να επιλέξει θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Είναι όμως καλύτερα να προχωρήσει σε ένα γάμο, υπογράφοντας προγαμιαίο σύμφωνο, το οποίο εν γνώσει της δεν θα την αφήσει ποτέ να ξεφύγει από το παρελθόν της και ούτε θα τη βοηθήσει να βελτιώσει το μέλλον της; Είναι λογικό να προχωρήσει σε ένα γάμο που θα την κάνει δέσμια ενός προικοθήρα και μίας πεθεράς που θα κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο; Ή είναι καλύτερα να αποφύγει το γάμο και να προσπαθήσει για το καλύτερο, έστω μόνη της αλλά κυρία του βίου της και παρά την κοινωνική κατακραυγή των ξένων που θα έχει να αντιμετωπίσει αρχικά;


Όσο για τους γονείς της; Τον «αδιάλλακτο», «απορριπτικό» και προστατευτικό πατέρα της που έδιωχνε τους γαμπρούς που έρχονταν από το Περού και τη Νέα Υόρκη, τον τελευταίο καιρό δεν τον ήθελε...Αλλά τώρα που πέθανε τον αναζητά διακαώς...


Και έμεινε με ένα θείο της, το «Θείο Γάμου» όπως τον ονόμαζαν οι συγγενείς, που «απ τ’ αλώνια βρέθηκε στα σαλόνια» με τη δέσμευση να πετύχει ένα «δίκαιο γάμο», όπως έλεγε...


Όλα τα γάμου δύσκολα...


Α.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ για το christofias-watch

6 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την Αγάπη, όλα είναι δυνατά.
Χριστόφιας Ταλάτ Brown Love for ever

Ανώνυμος είπε...

O Ιοσίλιος θεάθηκε στο γάμο της κόρης του Ταλάτ, στο τραπέζι του Anef_Oriwn και του Ασίλ Ναδίρ.

"Ερμόλαος"

Σάββας Παπάκης είπε...

Ενώνω τη φωνή μου με αυτούς που τάχθηκαν υπέρ σας στο θέμα της διαγραφής σας από το Lexipenitas.

Στο θέμα της ανάρτησής σας. Καλά τα αστεία, αλλά για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, ο γάμος πρέπει να γίνει. Και ο γαμπρός είναι ένας. Όχι ο ιδανικός, όχι ο ιδεατός, αλλά η άλλη κοινότητα του νησιού.

Ανώνυμος είπε...

Κλείτσικα και επιτροπάρια του Κλείτσικα, πήγατε στο Λυσσαρίδη σας απόψε;

Εκάμετε χαρούες;

Unknown είπε...

Ο ανήρ ονόματι Αττίλας, αφού άρπαξε, βίασε, σκλάβωσε και εξευτέλισε την νεανίδα (Κύπρο), σήμερα ζητά από την κοινωνία τη νομιμοποίηση των πράξεων του, ώστε να νυμφευτεί τη θεία (Ευρώπη).

Επιπλέον, ζητά από την κόρη να αναθρέψει και τα βλαστάρια του (εποίκους), τα οποία κουβαλά από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο φονιάς κι ο βιαστής να παν στη φυλακή και μετά να συζητήσουμε για τον όποιο γάμο(όι με τον αττίλα πάντως και χωρίς νόθα τέκνα), μακρυά από το σημερινό καθεστώς απειλής.

εφημεριδοπώλης είπε...

Ειδικά του γάμου του Χριστόφια. Χθες αναγκάστηκε να πει ότι η γυναίκα του είναι ηλίθια και την ξεγέλασαν οι κορούες της Εσπρέσο, βάζοντας της λόγια στο στόμα της. Μετά για να μεν τις φάει με το μαδράτζι, έπιασεν το αεροπλάνο και επήε στην Άγκελα. Η πλάκα εν ότι ο Μητσόπουλος νομίζει εκρόστηκε του.