ΚΑΡΟΓΙΑΝ-GATE: KAI Ο ΕΥΘΥΒΟΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Έλα Νέστορα, Καροφώτης εδώ. Κάτι πρέπει να γίνει με τούτα τα παλιόπαιδα του christofias-watch, γιατί μας χτυπούν ασταμάτητα. Μέχρι και ο Ευθύβολος συντάχθηκε μαζί τους. Ας τον πελάν, δεν έχουν και τηλέφωνο να παρέμβω υπέρ του Μέγιστου Αρχηγού μας, όπως έκαμα χθες στη Χαραλαμπίδου. Ρώτα τον Ευγενίου που ξέρει που internet να μας πει πως γράφουν σχόλια να κάνω παρέμβαση.



Η Επιτροπή εξασφάλισε σχόλιο για τα καμώματα του ανεκδιήγητου Κάρογιαν, από το γνωστό σχολιαστή Ευθύβολο. Είναι τιμή μας που ο Ευθύβολος, γνωστό ανά το παγκύπριο για τον καυστικό σχολιασμό του, δέχεται να δημοσιευθεί σχολιό του στην ιστοσελίδα μας.

Δημοσιεύουμε επίσης και άρθρο του Ευθύβολου εναντίον του γραφικού και ανεπαρκούς Κάρογιαν, το οποίο δημοσιεύθηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ της περασμένης εβδομάδας.

Αγαπητέ μας Ευθύβολε, σε ευχαριστούμε!



Η πολτοποίηση του ΔΗΚΟ

Διαβάζω πάντα με πολύ ενδιαφέρον και προσοχή τα άρθρα που (δυστυχώς) σπάνει γράφει στον «Φιλελεύθερο», ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης Γιώργος Χριστοδουλίδης.

Στο άρθρο του της περασμένης Δευτέρας (23/11) σχολιάζει τη δήλωση του Μάριου Κάρογιαν «ότι το ΔΗΚΟ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας. Υπάρχουν Κόμματα διαμαρτυρίας, για όποιον ενδιαφέρεται.» Και πρόσθεσε: «Ξεκινά η πειθαρχημένη επικοινωνία».

Δηλαδή, αφού το ΔΗΚΟ δεν θα είναι πια κόμμα που θα δικαιούται να διαμαρτύρεται και θα πρέπει να είναι «πειθαρχημένο», θα καταντήσει αναπόδραστα κόμμα της αγελαίας συμπεριφοράς.

Τότε στο ΔΗΚΟ θα έχουμε την επικράτηση του πολτού στην χυδαιότερη του μορφή. Και όποιος αντιτίθεται στην πολτοποίηση υπάρχει και η πόρτα να εξέλθει του ΔΗΚΟ, όπως πρωτοσέλιδα και χαρμόσυνα τιτλοφόρησε την είδηση η «Χαραυγή» («ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ»).

Ο κ. Κάρογιαν την πολτοποίηση των Δηκοϊκών την μετέτρεψε σε σύνθημα («ξεκινά η πειθαρχημένη επικοινωνία»), σε λάβαρο, σε αξίωμα και σε πρότυπο, το «είμαι πολτός» γίνεται παράταξη, γίνεται κόμμα, γίνεται πολιτική και θεωρία που υποστηρίζεται από την πολτότητα της πλειοψηφίας του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ. (Και συ τέκνον Φώτη;).

Αυτή η νοοτροπία τείνει να εξοβελίσει οτιδήποτε αρνείται την πολτοποίηση και επιδιώκει να υποβιβάσει στελέχη, μέλη και οπαδούς σε αγέλη.

Ο κ. Κάρογιαν θέλει να επιβάλει, λέει, «τον ενιαίο πολιτικό λόγο». Αλλά ποιόν «ενιαίο πολιτικό λόγο», αφού οι θέσεις του ΔΗΚΟ στο Κυπριακό, τουλάχιστον οι διακηρυγμένες και από τον ίδιο τον Αρχηγό, δεν διαφέρουν από εκείνες των «κατηγορουμένων»; Εκτός αν άλλα δηλώνει δημόσια και άλλα εννοεί.

Εκτός πάλι και αν ο κ. Κάρογιαν (και τον παρεξηγούμε) θέλει να επιβάλει το ενιαίο πολιτικό στυλ και τα έχει συγχύσει! Μα αν είναι έτσι, τα πράγματα, είναι πολύ απλά: Να φέρει κάποιον στυλίστα από την Αθήνα να διδάξει στυλ και ύφος στον Κολοκασίδη, τον Νικόλα, τον Κενεβέζο, τον Κουλία και στους άλλους που δεν έχουν στυλ.

Αν και γι’ αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται ειδικός από την Αθήνα. Υπάρχει και το στυλ του Νέστορα και του Αντρέα του Κωνσταντίνου. Ας μιμηθούν τους δυο στενότερους συνεργάτες του Κάρογιαν τα «άτσαλα» στελέχη του ΔΗΚΟ για αν παύσουν και τα προβλήματα στο Κόμμα.

Ευθύβολος

Υ.Γ.: Όταν κάποτε, κύριε Κάρογιαν, πήγαν να συλλάβουν τον Γάλλο συγγραφέα Τριστάν Μπερνάρ, τους είπε:

− «Ως τώρα ζούσα στην αγωνία. Από δω και μπρος θα ζω με την ελπίδα».

Από την ημέρα που ο κύριος Κάρογιαν εξασφάλισε από τον κύριο Χριστόφια και μια δεύτερη πενταετία και συγχάρηκε τον κύριο Downer «για την καλή δουλειά που κάνει» και τον διαβεβαίωσε ότι θα πατάξει τους «απορριπτικούς» του ΔΗΚΟ, θα μπορούσαν οι Δηκοϊκοί να πουν το ακριβώς αντίθετο:

− «Ως τώρα ζούσαμε με την ελπίδα. Από δω και μπρος θα ζούμε μέσα στην αγωνία».



Περί «ριάλιτυ» και άλλων «σόου»


Την περασμένη Δευτέρα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, απευθυνόμενος στα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του Κόμματος του μίλησε για:

* ψευδαισθήσεις στελεχών του ΔΗΚΟ
* ανέξοδες διαμαρτυρίες
* ότι το ΔΗΚΟ δεν είναι καφενείον
* ριάλιτυ σόου
* και για όποιος παραβιάζει τους κανόνες του θα θέτει εαυτόν εκτός κόμματος.



Ας αρχίσουμε με τις «ψευδαισθήσεις».

Αν ο κ. Κάρογιαν ήταν πολιτικά έντιμος, τις κατηγορίες του για ψευδαισθήσεις θα έπρεπε να τις απευθύνει κατά του Προέδρου Χριστόφια για τις ψευδαισθήσεις και τους ευσεβείς του πόθους ότι αυτός θα πετύχαινε εκεί όπου όλοι οι προκάτοχοι του απέτυχαν, και όχι κατά των Κολοκασίδη, Νικόλα και Κενεβέζου (διότι αυτοί είναι ο στόχος του).

Ψευδαισθήσεις διατηρούσε ο Χριστόφιας όταν πίστευε ότι αν έπαιζε το ρόλο του «καλού παιδιού» (ή του «μαννού παιδιού») οι Μεγάλοι θα επέπιπταν κατά της Τουρκίας και θα την εξανάγκαζαν σε υποχωρήσεις.

Ψευδαίσθηση ήταν επίσης και η αγγλικής υποβολής θέση για λύση για τους Κυπρίους από τους Κυπρίους.

Άλλη του ψευδαίσθηση υπήρξαν οι μονομερείς «γενναίες προσφορές» του προς τους Τούρκους ότι θα ότι θα συγκινούνταν και θα μαλάκωναν.

Αυτές είναι ψευδαισθήσεις και γι’ αυτές έπρεπε να αναφερθείς, κύριε Κάρογιαν, και όχι για τις τεκμηριωμένες θέσεις των τριών «αντιπάλων» σου μέσα στο κόμμα (που σε ανέδειξαν και πρόεδρο).

Μίλησε επίσης ο κ. Κάρογιαν για «βιομηχανία ανευθυνότητος», υπονοώντας βέβαια τους τρεις ως άνω αξιωματούχους του ΔΗΚΟ, που προσποιείται ότι δεν τους φοβάται, αλλά που στην πραγματικότητα τους τρέμει.

Τι είναι όμως «βιομηχανία ανευθυνότητος»; Δεν είναι δήλωση του Προέδρου Χριστόφια (αναφέρομαι μόνο στις τελευταίες), ότι ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας στηρίζει τις προσπάθειες του; Και γιατί δεν ερώτησε ο κ. Κάρογιαν τον κ. Χριστόφια τι εννοούσε ο Άγγλος Πρωθυπουργός; Γιατί φοβήθηκε την απάντηση ότι οι προσπάθειες του Προέδρου της Κύπρου πάνε προς την κατεύθυνση που θέλει ο Γκόρντον Μπράουν;

Είπε ακόμα ότι το ΔΗΚΟ δεν είναι καφενείο.

Πήγε ποτέ κανείς στο ΔΗΚΟ και να δει κόσμο να δουλεύει εκτός από «κουνουσμά»; Και ότι τις μόνες λέξεις που ακούεις από τον Κάρογιαν όταν μπαίνει μεγαλοπρεπής μέσα στο κτήριο του ΔΗΚΟ είναι «γειά σου μεγάλε», «είσαι και ο πρώτος», «να μου ζήσεις λεβεντάνθρωπε» - κουβέντες δηλαδή του καφενέ, που για τον Κάρογιαν αποτελούν «υψηλή πολιτική» (διάβαζε κολακεία).

Θέλει, λέει, ο κ. Κάρογιαν «ενιαίο λόγο». Μα πώς θα υπάρξει «ενιαίος πολιτικός λόγος» όταν ο ίδιος άλλα λέγει στις επίσημες δηλώσεις του και άλλα συμφωνεί με τον Πρόεδρο Χριστόφια και με τον Άντρο Κυπριανού; Πώς θα συμβιβάσει τα δύο; Και που τολμά να πει στους «δικούς» του ό,τι διαμείβεται μεταξύ του και του Προέδρου;



Μίλησε και για «ριάλιτυ σόου» ο κ. Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Μα τι άλλο από «ριάλιτυ σόου» ήταν η συμπεριφορά του στις δισκοθήκες της Λεμεσού, μεσούσης της Προεδρικής προεκλογικής εκστρατείας, αρνούμενος κάθε επικοινωνία με το επιτελείο λόγω Λιλλήκα, γιατί τον φοβόταν μήπως του πάρει την πρωτειά;

Τι άλλο από «ριάλιτυ σόου» ήταν η απουσία του από την Κύπρο στις αποφράδες μέρες του πραξικοπήματος και της εισβολής, για να πάει σε γάμο στην Ουκρανία ή Μολδαβία (δεν είμαι σίγουρος) για να παραστεί σε γάμους φίλων της «κυρίας» του;

Τι άλλο από «ριάλιτυ σόου» ήταν η πρόσφατη επίσκεψη του στην Ρωσία όταν κουβάλησε μαζί του και τη φίλη της «κυρίας» του, πέρασαν όλοι από το VIP και η «πομπή» του μετείχε με όλη την επίσημη αποστολή σε όλες τις λαμπερές εκδηλώσεις στη Μόσχα;

Τι άλλο από «ριάλιτυ σόου» ήταν, όταν μέσα στις κυβερνητικές λιμουζίνες που παραχωρούσε η ρωσική κυβέρνηση στρογγυλοκάθονταν η φίλη της «κυρίας» του με τον σύζυγο της, ενώ τα επίσημα μέλη της αποστολής ακολουθούσαν με λεωφορειάκι;

Δεν είναι «ριάλιτυ σόου» να έχει Υπουργό τον Αντωνάκη; (1)

Δεν είναι «ριάλιτυ σόου» να έχει στην Κυβέρνηση ως «δικό του» Υπουργό Εξωτερικών, τον Μάρκο(2), που εκτός από βαρύγδουπο ύφος, νομίζει ότι μετέχει και σε αποφάσεις που έχουν σχέση με το Υπουργείο «του»;

Ο κ. Κάρογιαν με το «έτσι θέλω» διευθύνει ένα κόμμα που το παρουσιάζει δημοκρατικό.

Ξέρεις, κύριε Μάριε Κάρογιαν, τη μόνη διαφορά, ανάμεσα στον ετσιθελισμό και στο φασισμό;

Ο μεν φασισμός θεωρεί κτήνη όλους τους ανθρώπους, εκτός από τους οπαδούς του, ενώ ο ετσιθελισμός από τη φύση του, θεωρεί κτήνη και τους οπαδούς του μαζί.

Θέλεις δε να παρουσιάζεσαι ως άνθρωπος με ανεξαρτησία γνώμης. Αλλά η ανεξαρτησία της γνώμης σου ανοιγοκλείνει σαν φυσαρμόνικα που την παίζει ο Χριστόφιας.



(1) Υπάρχουν άνθρωποι που η σκέψη τους είναι μονόροφη. Ούτε απάνω πάτωμα έχει ούτε υπόγειο.

(2) Όποιος έχει αρκετά λεφτά για να αγοράζει πίνακες, δεν είναι απαραίτητο να ξέρει και πώς θα τους κρεμάσει.


Υ.Γ.: Και να σου πω και κάτι; Δύσκολος ρόλος στον άνθρωπο ο νικητής, πλην όμως όταν είσαι νικητής δεν το λογαριάζεις. Και ο νικητής είναι πάντα υποψήφιος νικημένος.

Τώρα που πήρα φόρα, θα σου πω και κάτι ακόμα. Άνθρωποι σαν εσένα, που δεν έχουν προσωπικά αισθήματα, δεν έχουν ούτε εαυτό.


Ευθύβολος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

19 Σχόλια:

Καρουφιάνος-Δρακουμέλ είπε...

Θα σας πιάσω κάποτε καταραμένα στρουμφάκια! Που θα μου πάτε;

Κάρογιος είπε...

Φώτη, σκάσε. Μιλάς παραπάνω από ότι πρέπει. Εβάφτισα σε εκπρόσωπο τύπου για να είσαι ο ρουφιάνος μου, όχι για να το πιστέψεις και να κάνεις και τον εκπρόσωπο τύπου και να παίρνεις και πρωτοβουλίες.

Συμμαζεύτου λίγο!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΗΣ - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΙΣΗ ΨΗΦΟΥ.
ΤΣΕ-ΛΕΠΗΣ - ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!
ΦΩΤΗΣ - ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΠΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κοπέλια της Επιτροπης. Συγνώμη αν θας πληγώσω αλλά από παρατηρητήριο Χριστόφια, επρήσετε μας με την κόντρα Κάρογιαν με τον Παπαδόπουλο. Το ΔΗΚΟ μετα δυσκολίας θα πάρει 12% αρα για 88% του πληθυσμού δεν μας κόφτει τι γίνεται μεσ στο ΔΗΚΟ. Το πολυ-πολυ να τα παρακολουθουμε οπως το ποδόσφαιρο. Αλλα εσείς επαρακάμετε το. Είσαστε εκτός θέματος..
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι πίσω από το blog σας είναι η κλίκα του Παπαδόπουλου και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εξουσία του ΔΗΚΟ. Εξεκινήσατε ωσ παρατηρητηριο Χριστόφια τζαι τωρά επειδή σας τρώει αλλού επρήσετε μας με τον Κάρογιαν ρζιαι τεσ εσοκομματικά σας...

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο 11.53, βεβαια οφειλω να αναγνωρισω οτι απο τη στιγμη που ο καρουφκιανος ειναι η φιλιππινεζα του ευελικτου δεν ειναι ασχετο το θεμα

DOROS είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΕ ΤΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΤΕ? ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΈΙ Ο ΔΗΚΟΪΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ? ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ?
ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΜΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΑ ΣΥΝΑΠΑΡΤΖΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΨΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ Ε ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΔΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΙ ΛΕΕΙ...
ΤΟ 70% ΤΟΥ 10% ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΘΙΑΣΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ...ΤΟ 8% (18% ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΚΟ) ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ?

ΕΠΙΤΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΩΣΚΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΕΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΔΩΚΕΝ ΜΑΣ ΤΩΡΆ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΤΑΤΟΣ 3000000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙ

Ανώνυμος είπε...

Τέλος στις εγγυήσεις, τέλος και στα ξένα στρατεύματα. Η καρπασία επιστρέφεται υπο ε/κ διοίκηση.

Ο Χριστόφιας θα τα καταφέρει να διαπραγματευτεί μια πολύ καλύτερη λύση από αυτή που μας έφερναν και επαιρναν άλλοι πέντε χρόνια άποτους στη βρύση.

Ανώνυμος είπε...

.....και όλα αυτά Ανώνυμε 1:13 Made in the UK under the auspices of Her Majesty The Queen.

Αρε αχάπαροι που κυκλοφορούν

Ανώνυμος είπε...

Αχάπαροι είστε εσείς.. πάρτε τα όπλα (όπως τότε...:-) και λύστε το όπως νομίζετε, αλλά δεν σας περνά.

Εξάλλου είστε από εκείνους που βάζουν μεσο για να μην υπηρετήσετε στρατό όπως τον γιο του αγγελίδη για παράδειγμα. (όποτε πάω έφεδρος τον θυμούμαι τον μαλάκα). Και τον άλλο τον μαλάκα που πούλησε την αντιαρματική τάφρο για να πάρει χρήματα..:-)

Ε ρε κορόιδα που υπάρχουν!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λες τα έχεις στείλει για έγκριση στον Gordon Brown?

Ανώνυμος είπε...

Κόρη λιλληκκού εσύ είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:29 είναι φανερό ότι δεν είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.
Προφωνώς πιστεύεις ότι όσοι παν έφεδροι είναι ναιναίκοι.
Οι ναιναίκοι φίλε είναι αυτοί που στηρίζουν την πολιτική διάλυσης τόσο του Στρατού όσο και της Κυπριακής Δημοκρατίας και η λύση που υπονοείς δεν αποτελεί λύση αλλά διάλυση.
Υπάρχουν χάπια αν θέλεις να βγεις από το παραλήρημα σου αλλά δυστηχώς δεν υπάρχουν χάπια να σε βοηθήσουν έτσι ώστε η σκέψη σου να αποκτήσει συνοχή. Δεν πειράζει όμως πολλοί επιβιώνουν ακόμη και χωρίς συνοχή σκέψης και δεν θάσαι μόνος.

Σωτήρης Σωτηρίου είπε...

1188 τζιαι πόψε για να ασσιχτηριστεί ο ευέλικτος...ο GAROyian πότε με το καλό θα μείνει άνεργος;

π. Επάγρυπνος είπε...

Ποιος έδωσε 3.000.000 σε τούτο το καθίκι; Ο χρυσομητροπλίτης Εδόνιος Κύκκου και πάσης ανωμαλίας ομίλου επιχειρήσεων λαϊκού;

Φύλαξε τα 3.000.000 ρε τζιαι μεν τα ξοθκιάζεις πας τα πάρτυ...έδωκε σου τα για καμιά μεταγραφή της ομόνοιας το γενάρη.

Ανώνυμος είπε...

ο Σύλλογος Ένοπλων Πραξικοπηματιών στηρίζει εκ περιτροπής προεδρία με Τ/κ Πρόεδρο τον Ε/κ Χριστόφια και Ε/κ Αντιπρόεδρο τον Α/κ Καρογιάν

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

οι πραξικοπηματίες ήταν οι κολλημενοι με την Ένωση ΕΚύπριοι, που δεν ήθελαν ανεξάρτητο κράτος οπως συμφωνήσαμε. Σήμερα καποιοι θέλουν ενιαίο κράτος, ενώ έχουμε συμφωνήσει ΔΔΟ. Δεν τους ταυτίζω αλλά υπάρχει κάποια αναλογία

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτε.
Η ΔΔΟ είναι ο ψευδονομιμοφανής τρόπος για να εδραιώσει την εισβολή-κατοχή η Τουρκία.
Η ΔΔΟ είναι η πιο κοντινή λύση στην αδυναμία του Χριστόφια έτσι ώστε να γραφτεί στην Ιστορία ο Πρόεδρος που κατάφερε να σκουπίσει με το βαμβάκι την βιασθέισα Κύπρο, να την παρθενοράψει για να την ξαναβιάσουν οι Αττίλες.