ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ – ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΚΑΠΗΛΟΙ «ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ» ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Είναι χάρη που σας κάνω και σας κυβερνώ!


Σε αυτό το ιστολόγιο, μέχρι σήμερα, μιλήσαμε πολλές φορές για την πραξικοπηματοκαπηλία που διακατέχει τον ευέλικτο, αλλά και το κόμμα του. Είναι ένα στοιχείο, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν κατά κόρον, για να μπορούν να συγκυβερνούν 40 χρόνια και σήμερα να κυβερνούν. («Η αποκατάσταση της αδικίας» εις βάρος των ΑΚΕΛικών, για την οποία έγινε θέμα, θα μας απασχολήσει σε κάποια επόμενη ανάρτηση).

Στόχος μας βέβαια, δεν ήταν να κοροϊδέψουμε ή να ειρωνευτούμε, τον κύριο που «προσφέρει» τα ανθρώπινα μας δικαιώματα στην Τουρκία, για να τα καταπατήσει όπως αυτή κρίνει απαραίτητο. Στόχος ήταν, να αναδειχθεί αυτή η τραγική και θλιβερή μεν, αλλά δυστυχώς πραγματική δε, πραξικοπηματολαγνεία.

Η Επιτροπή δικαιώθηκε ξανά, αυτή τη φορά όχι από τις εξελίξεις, αλλά από τον ίδιο τον ένοικο του Προεδρικού. Στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην επέτειο του μεγάλου αντιφασιστικού αγώνα, του ένδοξου αγώνα που καταγράφηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία μας, ο ευέλικτος κηπουρός των Ηνωμένων Εθνών, βρήκε την ευκαιρία να μας υπενθυμίσει ξανά το επαίσχυντο πραξικόπημα.

Φέρεται να δήλωσε ότι: "είμαστε και εμείς θύματα του νεοφασισμού, του σύγχρονου, και δυστυχώς ελληνικού ή ελληνόφωνου φασισμού, της Χούντας, και της ΕΟΚΑ Β, που έφεραν την καταστροφή, τα αποτελέσματα της οποίας, τις επιπτώσεις της οποίας, αγωνιζόμαστε εδώ και 35 χρόνια να εξοβελίσουμε, να ακυρώσουμε"!!!!!!!!!

Χωρίς βέβαια να εξηγά, γιατί, στα 40 χρόνια που συγκυβέρνησε το ΑΚΕΛ τον τόπο, δεν δικάστηκαν, δεν κατηγορήθηκαν, δεν φυλακίστηκαν οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι πραξικοπηματίες. Εάν πραγματικά ήθελε, τότε είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά προτίμησε να παίξει αυτό το χυδαίο παιχνίδι, της εκμετάλλευσης του αισθήματος περί δικαίου του κυπριακού λαού, εξαργυρώνοντας το σε ψήφους στην κάλπη.

Επανέλαβε αυτό τον ισχυρισμό του, που αποσκοπεί στην εμφύτευση στο μυαλό κάθε ελληνοκύπριου, ότι δήθεν για την τραγωδία του πολυβασανισμένου μας νησιού, φέρουμε ίση ευθύνη με την κατοχική Τουρκία, που εισέβαλε παράνομα, σκότωσε, βίασε, λεηλάτησε, απήγαγε, εξαφάνισε. Είναι έκδηλη η προσπάθεια του να πείσει, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την απαράδεκτη λύση που θα μας σερβίρει.

Δείτε το βίντεο:




Η Επιτροπή όμως, έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει, έναν ακόμα λόγο, για τον οποίο αγαπιούνται και αλληλοσυντηρούνται τα ΕΛΑΜΕΔΟΝόπουλα. Τα ινδάλματα τους, πραξικοπηματίες και πραξικοπηματοκάπηλοι αντίστοιχα, υπήρξαν οι μόνες καταγραφές στην κυπριακή μακραίωνη ιστορία, ανθρώπων που "υποχρεώθηκαν να κυβερνήσουν"!

Ο μεν Σαμψών, "υποχρεώθηκε να κυβερνήσει", αφού πρώτα η Χούντα απέτυχε να εντοπίσει τον Τριανταφυλλίδη, τον οποίο επιθυμούσε να διορίσει στην Προεδρία και ο μεν Χριστόφιας, υποχρεώθηκε "να κυβερνήσει", λόγω δήθεν της στασιμότητας που υπήρχε στο κυπριακό, ωσάν να έφταιγε η πλευρά μας για την άρνηση του πολιτικού εκπροσώπου του Αττίλα να εφαρμόσει την συμφωνία της 8ης Ιουλίου

Εν πάσει όμως περιπτώσει, "υποχρεώθηκαν και οι δύο να κυβερνήσουν" τον δύσμοιρο κυπριακό λαό, λόγω γεγονότων, περιστάσεων και συγκυριών. Ευχόμαστε και ελπίζουμε, τα αποτελέσματα να μην είναι τα ίδια...

ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias-watch

27 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με μια βασική (μικρή[!]) διαφορά... Ο ένας εξελέγη από τον κυπριακό λαό, ενώ ο άλλος διορίστηκε μετά από είσοδο των τανκς στο Προεδρικό!

Πόσο πιο βρώμικοι μπορείτε να γίνετε?!!!!

Ανώνυμος είπε...

εσεις μαλλον εισαστε οι δημοψηφισματοκαπηλοι,εμεινατε κολλημενοι τζιαμε τζιε εν ταρασσετε,αναφερεστε στο 76% λες και μονον εσεις εψηφισατε και οχι ο κυπριακος λαος στο συνολο του,συνεχιζετε να το χρησημοπηειτε ως προσχημα για απορριψη της οποιας λυσης και το επικαληστε οποτε δεν εχετε αλλα αισχρα πραματα να πειτε.Με αυτη την τακτικη ηρθατε τριτη στις εκλογες κε πηγατε εσσο σας απο το πρωτο γυρο αλλα που το καχρι καταφευγετε στο να παρομοιαζετε το χριστοφια με το σαμψων και να μιλατε για ελαμ-εδον κτλ.
Ελεεινοι Δημοψηφισματοκαπηλοι

Ανώνυμος είπε...

"Το μεγαλύτερο απότοκο του σημερινού καταντήματος είναι το πραξικόπημα που έφερε την εισβολή.
Κανένα από εκείνα τα λάθη δεν μπορεί να συγκριθεί με την εισβολή που ήταν απότοκο του πραξικοπήματος."

Τάσσος Παπαδόπουλος

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Ναι, ο Χριστόφιας εκλέγηκε από το λαό (βεβαίως με τη βοήθεια της προπαγάνδας κάποιων ΜΜΕ που παρουσιάζαν τον Τάσσο μέχρι και ως ΕΟΚΑΒΗΤΑΖΗ! Και βεβαίως με την ψήφο απελπισίας του κόσμου του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ).

"Εκλέγομαι από το λαό" όμως σημαίνει πρωτίστως ευθύνες. Σημαίνει ότι τη δέσμευσή μου για "ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ" την τηρώ. Σημαίνει ότι τις "γενναίες προσφορές" προς την Τουρκία, όφειλα να τις θέσω πριν τις εκλογές στο λαό. Άρα αν παραπλάνησα το λαό για να εκλεγώ, οφείλω να πάω σπίτι μου, γιατί είμαι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας.

Επίσης, η "εκλογή από το λαό", δε δίνει μετά απολυταρχικό δικαίωμα ολοκληρωτικού τύπου διακυβέρνησης. Οι συλλήψεις πολιτών για τις απόψεις τους, η πνευματική τρομοκρατία, το βόλεμα των ακελικών ημετέρων -που έτσι κι αλλιώς επί δεκαετίες βολεύονταν- γιατί δήθεν "ήρθε η σειρά μας να κανονίσουμε κόσμο", είναι δείγματα φασισμού. Που θα τα ζήλευαν και οι πραξικοπηματίες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μπλοκ άλλον από μια μαλακία δεν είναι :) τους κτύπησε στον εγκέφαλο.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Στο προεκλογικό του πρόγραμμα δεν ανάφερε τίποτα για εκ περιτροπής προεδρία και 50000 έποικους ο ψεύτης! Αν ανάφερνε προεδρία δε θα έβλεπε ούτε με τα κυάλια.

Σάββας Παπάκης είπε...

Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τον Ανώνυμο 6:47.

Το δημοψήφισμα πέρασε, καλώς ή κακώς απορρίφθηκε το Σχέδιο.

Τώρα υπάρχει μια άλλη προσπάθεια σε εξέλιξη. Γιατί προδικάζετε;

Ανώνυμος είπε...

Μα σοβαρομιλάτε;

Είναι σωστό ένα σχέδιο που ο λαός απορρίπτει μαζικά, να του το ξαναφέρνετε επειδή άλλαξε ο Πρόεδρος;

Πάτε καλά;

Α.Α. είπε...

Παιδιά, μετά το καρογιανγκέητ σας διαβάζω καθημερινά.

Συνεχίστε, είστε απίθανοι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΦΡΟΣ Α':

Μιλάτε για ΕΛΑΜ που έχει 1-2 χρόνια αμελητέας μαλιστα ύπαρξης ...και δε μιλάτε για το ΔΗΣΥ που ιδρύθηκε για να στεγάσει τους πραξικοπηματίες!!

Αλήθεια γιατί αποφευγετε σε κάθε ηλίθιού (ούτως ή αλιώς) περιεχομένου ανάρτηση να τα βάζετε με το ΔΗΣΥ?

"Ευχαριστουμε" το δίχρονο ΕΛΑΜ που υπάρχει για να υπάρχει η ΕΔΟΝ με τα 65 και πλέον χρόνια ζωής
....είναι δηλαδή σαν να λέμε "ελα παππου να σου δείξω τα αμπέλια σου"

Και κάτι ακόμα: έχετε την απαίτηση μετά από κάθε ανάρτηση να σας απαντά πχ ο Κάρογιαν, ο Χριστοφιας, ο Αντρος Κυπριανού....

Με ποιά ιδιότητα ρε ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΆ ΟΝΤΑ? Αφού τα κότσια να εμφανιστείτε και να πειτε ποιοι είστε ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΤΕ... και ουτε ποτε θα τα χετε για να γλιτωνετε διασυρμούς από τους λίβελλους και το ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ βρυσίδι σας.

Ανώνυμος είπε...

Μας είπατε αλητες, φασίστες, ρατσιστές
Μα είμαστε το αύριο και είσαστε το χτες

Όλοι στην πορεία καταδίκης του ψευδοκράτος που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο την Κυριακή 15 ΝΟΕ 2009 στο μνημείο της Ελευθερίας κοντά στην Αρχιεπισκοπή

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα ακελικό καφράκι!

Το ΕΛΑΜ η ΕΔΟΝ το χρησιμοποιεί, από τότε που σας στηρίζει η ΕΟΚΑ Β και ο Αναστασιάδης.

Πριν το ΕΛΑΜ χρησιμοποιούσατε τους σημερινούς συμμάχους σας.

Ανώνυμος είπε...

Μας είπατε λαμόγια, τσιράκια της ΕΔΟΝ
είμαστε αδελφάκια των κόκκινων αμνών.

Όλοι αύριο, από το φωτογράφο της ΚΥΠ μέχρι τα εδονόπουλα με τις κάμερες που θα μας μαγνητοσκοπήσουν για να μας επικαλεστούν να είναι την Κυριακή 15/11/09 εκεί. Για να εκμεταλλευτούν τη δράση μας δεόντως.

Ελαμόγια

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία

Στις 30 Οκτωβρίου τελέστηκαν στην Λεμεσό τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος.

Γιατί ήταν παρών ο Δήμαρχος Λεμεσού και στέλεχος του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Χρήστου.

Οταν βρεθεί κάποιος να μου δώσει μια πειστική δικαιολογία, θα γραφτώ στο ΑΚΕΛ αμέσως και να αποκυρήξω τις όποιες άλλες πεποιθήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΚΕΛ δεν είναι γυμναστήριο που γράφεται όποιος θέλει, και ασφαλώς το ΑΚΕΛ δεν ικετεύει άτομα να γραφτούν όπως το ΔΗΚΟ ...που σχεδόν να έχει πιο πολλά μέλη από αυτούς που το ψηφίζουν ...

Ανώνυμος είπε...

>>> Ανώνημε 5:05

Φαντάστηκες τί θα έκανε το ΑΚΕΛ χωρίς Πραξικοπηματίες;

Τι θα έλεγαν στον κόσμο, "εμπρός στο δρόμο που χάρεξε ο Στάλιν"; Θα τους έπερναν ολοι με τις πέτρες. Ενώ τώρα έχουν τους "βαρβάρους" ως πρόσχημα για να μαζεύουν τα αρνιά στο μαντρί (που δέν είναι γυμναστήριο) και να κάνουν πραξικπηματο-καπηλευτική πολιτική εδώ και 35 χρόνια!

>>>Ανώνημε 5:58
Δέν απάντησες στο ερώτημα του "ανώνυμου 5:05" << Γιατί ήταν παρών ο Δήμαρχος Λεμεσού και στέλεχος του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Χρήστου, στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος; >>

Ορφέας

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εκπρόσωπος τύπου του Δημάρχου?
Ρωτήστε τον ίδιο ....αλλά ναι, τωρα θυμήθηκα ότι δεν σας λαμβάνει κανένας υπόψιν ...

Πάντως σε άλλα σημαντικότερα καθόλου τυχαία περιστατικά δεν έχετε την ίδια "ευαισθησία"...πχ Όταν ο "Μακαριότατος" έκαμνε μνημόσυνο στους πραξικοπηματίες 15 Ιουλίου.συ

Ορφέας είπε...

Ανώνυμε 5:05
Θα σου δώσω εγώ την απάντηση πριν στη δώσει ο Ανώνυμος! "Εκπρόσωπος Τύπου" του Δημάρχου.

Και εγώ τώρα κατάλαβα γιατί παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Ανδρέας Χρίστου, στα εγκαίνεια που έκανε ο Υπουργός του πραξικοπήματος Ανδρέας Νεοκλέους,
Νόμισε ότι ήταν το μνημόσυνο του πραξικοπηματία Υπουργού!!

Ορφέας

Ανδρέας Χριστοφή είπε...

Ευχαριστώ την Επιτροπή που με ενημέρωσε για την διαγραφή του μπλόγκ μου απο τον λεγόμενο συναθροιστή των κυπριακών ιστολογίων.
Δεν εκπλήσσομαι όμως.Οχι για το δικό μου μπλόγκ, αλλά κυρίως για το πρώτο ιστολόγιο της Κύπρου που αντιπολιτεύεται με σοβαρότητα την κυβέρνηση Χριστόφια.

Ορφέας είπε...

Καλά ρε παιδιά, γιατί δεν κάνετε και εσείς έναν άλλο συναθροιστή κυπριακών ιστολογίων, στο οποίο να συμπεριλάβετε όλα, μα όλα τα κυπριακά ιστολόγια;

Έτσι για να τη σπάσετε σ' αυτόν τον "μικρό θεό", που το παίζει δημοκράτης και με δικτατορικές πρακτικές προσπαθεί να φιμώσει όσους διαφωνούν μαζί του και δεν μπορεί να τους αντιμετοπίσει ευθέως και με επιχειρήματα.

Δείξετε σ' αυτό το φασιστοειδές ότι η "εξουσία", που νομίζει πως έχει, μπορεί να εξανεμιστεί χωρίς να το καταλάβει όσπου να μείνει ολόγυμνος.

Τί στό όνομα θα κολλήσετε;
Πρόταση: cyprus-blogs.***
ή cyprusbloggers.***

Ευκαιρία να δημιουργηθούν όχι ένας ούτε δύο αλλά πολλοί συναθριστές!!

Οι blogοπατέρες δεν χρειάζονται!!

Ορφέας

Ανώνυμος είπε...

Αντικατοχικές εκδηλώσεις για την ανακύρηξη του ψευδοκράτους .. στηρίζετε? αν ναι ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν παιδιά το κυπριακό πάει προς λύση είτε το θέλουν οι τ/κ και ε/κ ντεκτασικοί είτε όχι.

Ευτυχώς για τον κυπριακό λαό αυτή τη στιγμή κυβερνά ένας πρόεδρος με καλή θέληση που αναγνωρίζει την κύπρο (ολόκληρη και όχι τη μισή) σαν πατρίδα του.

Και αύτός είναι ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ.. :-)

Περαστικά στην παπαηλιού, το κοκούι (το συμπέθερο της φωτεινής), το μυλωνούι και στους διαφορους περιωριακούς που δεν το χώνεψαν ακόμα.

Μάριος είπε...

Ο τελευταίος ανώνυμος σε ποια χώρα ζει;

Ανώνυμος είπε...

Στην Ουραγκοτάγκα, όπου είναι το μόνο μέρος στο κόσμο που βρίσκεις εκ περιτροπής πρόεδρο και σταθμισμένες ψήφους

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντρος Κυπριανού κατηγορούσε το Τάσσο ότι είχε επαφές με στελέχη της ΕΟΚΑ Β, χωρίς ποτέ να το αποδείξει.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Αντρέας Χρήστου παρέστη σε εγκαίνια των γραφείων του Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος και υπάρχουν πλήθος από μάρτυρες.

Συνεπώς, στα μάτια του κόσμου, ο κοινός ψεύτης, συκοφάντης είναι ο Αντρος Κυπριανού.

Ανώνυμος είπε...

Τι χολή και μισός υπάρχει ρε παιδί μου σε αυτό το blog. Την ιστορία την διαβάζεται για να διδάσκεστε από τα λάθη ή για να παίρνετε ακραία περιστατικά και να δημιουργείται πάθη και μίση μεταξύ σας. Βρε κούνια που σας κούναγε!!!!!!