Έκανε γαργάρα τον Τουρκικό φασισμό

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ο φακός της Επιτροπής συλλαμβάνει τον ΑΝΤΙΦΑ του γλυκού νερού να κάνει γαργάρα τον Τουρκικό φασισμό ...

Περήφανος ακόμα και ο φασίστας (ηλικιακός ρατσιστής) Anef_Oriwn!

Αν και το παίζει επαγγελματίας ΑΝΤΙΦΑ, αν και διατηρεί μάλιστα φυτώριο παραγωγής επαγγελματιών ΑΝΤΙΦΑ (βλ. ΕΔΟΝ), φαίνεται πως στις κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ τον έμαθαν να εκφράζει τα αντιφασιστικά του αισθήματα και τις δημοκρατικές του ευαισθησίες επιλεκτικά. Τον δασκάλεψαν να το κάνει μόνο όταν πρόκειται για τους κάθε λογής πολιτικούς του αντιπάλους και ποτέ όταν πρόκειται για συντρόφους του ή ακόμα και για τον εαυτο του.

Αν και μας ξάφνιασε ευχάριστα με την σύγκριση Τουρκίας και Ναζιστικής Γερμανίας, ήρθε να το 'διορθώσει', να το δικαιολογήσει και να απολογηθεί.
Έκανε το κορόιδο καλύπτοντας τελικά τον Τουρκικό φασισμό και κλείνοντας το στόμα μπας και βγάλει τσιμουδιά και κακοφανήσει κανένα σύντροφο. Και ήρθε τελικά να επιβεβαιώσει τις φιλοφασιστικές του πεποιθήσεις (τονίζουμε: μόνο όταν πρόκειται για ΕΛΑΜ και Τουρκικό φασισμό) με την αποδοχή της διαγραφής των εγκλημάτων της Τουρκίας το 1974. Ο λόγος για τον Eυέλικτο.

Θα μου πείτε αυτό το κάνει κάθε μέρα ... Με την αποδοχή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας όπως οι Τούρκοι την επιθυμούν και την ερμηνεύουν (βλ. αποδοχή συνεταιρισμού, δηλ. ξεχωριστής τουρκικής κρατικής οντότητας), με την αποδοχή της παραμονής των εποίκων και την εν μία νυκτή διαγραφή του περιουσιακού...



Καλά όλα αυτά, συνηθισμένα τα βουνά που τα σιόνια...
Τωρά όμως έφκαλεν τζιαι το σιηνίν τζιαι το παλλούτζιν...

Σε εκδήλωση στο Λήδρα Πάλας κατά την οποία η Ε.Ε παρέδωσε εισφορά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην επιτροπή διερεύνησης της τύχης των αγνοουμένων, ο Ευέλικτος έκαμεν ξανά το θαύμαν του. Όχι μόνο αποδέχτηκε αλλά αναπαρήγαγε κιόλας την πάγια τουρκική θέση για το θέμα των αγνοουμένων: Το θέμα είναι λέει ανθρωπιστικό και δεν πρέπει να πολιτικοποιείται. Ακούσαμεν το τζιαι τούτον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Σημερινή' :

"Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είπε λέξη για τα εγκλήματα του τουρκικού στρατού, για τις εκτελέσεις και σφαγές αιχμαλώτων και αγνοουμένων και ούτε καν κάλεσε την Τουρκία να δώσει λόγο για το πού εξαφανίστηκαν οι αγνοούμενοι, πώς και ποιοι τους δολοφόνησαν, ούτε καν κατάγγειλε την Τουρκία για καταπάτηση της Συνθήκης της Γενεύης. Ανέφερε απλώς ότι το πρόβλημα των αγνοουμένων αγγίζει σχεδόν κάθε οικογένεια στην Κύπρο και έχει προκαλέσει πολύ πόνο και αγωνία σε πολλά άτομα για πάρα πολλά χρόνια. Πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα ανθρωπιστικό πρόβλημα και ως τέτοιο πρέπει να παραμείνει, εκτός πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων."

Ε, ε; Άμαν οι εκτελέσεις, οι βιασμοί, τα βασανιστήρια και τα υπόλοιπα εγκλήματα του Αττίλα υποβαθμίζονται σε 'ανθρωπιστικά προβλήματα' τότε τι έχει να πεί ο Ευέλικτος για πιο αναίμακτα θέματα όπως την παράνομη εκμετάλλευση των Ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα; Μήπως πρόκειται για μέτρα στήριξης της Κυπριακής Δημοκρατίας προς τους άστεγους βρετανούς συνταξιούχους που έρχονται στην 'ΤΔΒΚ' για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον;;;;;;;;;;;;;;;;

Το συμπέρασμα του επιστημονικού συνεργάτη της Επιτροπής είναι ότι ο άνθρωπος πάσχει που οξεία κρίση ιδεολογικής ταυτότητας σε συνδιασμό με σύνδρομο διχασμένου ΑΝΤΙΦΑ επιδεινωμένο από συμμεταπραξικοπηματικές τύψεις. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Που την μιάν ονειρεύκεται νέα πραξικοπήματα, συλλαμβάνει αθώο κόσμο τζιαι κατεβάζει 'φασίστες' φαντάρους που τα άρματα τζιαι που την άλλη κάμνει κοινές δηλώσεις με το σύντροφό Ταλάτ ξεχνώντας, όλως τυχαίως, να πει έστω τζιαι μια λέξη για το χειρότερο είδος φασισμού που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας: ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Πολύ σωστή η παρατήρηση του Τ/Κύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ:
"Τι ελπίδα μένει σ' αυτό τον κόσμο αν ο ηγέτης ενός αδικημένου λαού απολογείται επειδή αποκάλεσε 'φασίστα' τον κατακτητή του;"


Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο προειδοποιεί:


Φοβού τους αντιφά και εποικ-lovers!




Για την Επιτροπή

Ευρυβιάδης

27 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Δημήτρης Χριστόφιας ελέγχει το ΑΚΕΛ μέσω του υποχείριου του Άντρου Κυπριανού

ο Άντρος Κυπριανού ελέγχει το ΔΗΚΟ μέσω του υποχείριου του Μάριου Καρογιάν

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

O Μάριος Κάρογιαν έχει υποχείριο το Φώτη Φωτίου, ο οποίος είναι τατάς του Ιοσίλιου και του Αγαθοκλή.

"Ερμόλαος"

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω ότι αυτό δεν θα το κάνετε γαργάρα

ΔΕΑ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΑΛΑΤ

O Πρόεδρος Παπαδόπουλος και ο T/K ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ σε σημερινή συνάντηση τους στην Λευκωσία συζήτησαν για το θέμα των αγνοουμένων και αντάλλαξαν απόψεις στο Κυπριακό.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ κάλεσαν τη διεθνή κοινότητα να συμβάλει επειγόντως και με γενναιοδωρία στις εργασίες της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ).

Η ΔΕΑ, σε ανακοίνωση της που εξεδόθη μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Μάικλ Μόλερ με την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων από το Τρίτο Μέλος της ΔΕΑ Κριστόφ Ζιρόντ, σημειώνει ότι η παρουσία των δύο ηγετών «στέλλει χειροπιαστό μήνυμα υποστήριξης και εκφράζει ικανοποίηση για την επαναβεβαίωση της δέσμευσής τους στην πρόοδο που επιτελείται στις εργασίες της Επιτροπής».

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση οι δύο ηγέτες ανέφεραν ότι συζήτησαν για το ανθρωπιστικό θέμα των αγνοουμένων αλλά και το Κυπριακό.

«Η ΔΕΑ σημειώνει με ευγνωμοσύνη ότι οι δύο ηγέτες από κοινού απευθύνθηκαν προς τη διεθνή κοινότητα για επείγουσα και γενναιόδωρη συνεισφορά στο έργο της Επιτροπής», σημειώνει η ανακοίνωση.

Αναφέρει ακόμη ότι ο κ. Μόλερ και τα μέλη της Επιτροπής καλωσόρισαν τον Ελβετό διπλωμάτης, κ. Ζιρόντ.

Ο κ. Μόλερ, προστίθεται, υπογράμμισε τη σημασία της εργασίας που γίνεται από την ΔΕΑ και εξέφρασε την ελπίδα ότι η άφιξη του κ. Ζιρόντ «θα επιταχύνει το κλείσιμο του οδυνηρού αυτού κεφαλαίου στην ιστορία της Κύπρου».

Τα δύο μέλη της ΔΕΑ από την πλευρά της Κύπρου σημείωσαν ότι οι ενίσχυση της Επιτροπής θα συμβάλει στην εφαρμογή της ανθρωπιστικής αυτής αποστολής προς όφελος των συγγενών των αγνοουμένων, καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΑ.


http://www.cyprusnet.gr/CyprusnetPages/Pages%202006/DEA%20-%20agnooum.htm

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα των αγνοουμένων είναι

ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ
ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

όπως είναι και το Κυπριακό πρόβλημα.

Διζωνικός πόρτος είπε...

Ανώνυμε θέλεις να μας σχολιάσεις λίγο το πιο πάνω που εκόλλησες;

Αν μέσα από αυτό το άρθρο, θέλεις να μας πεις ότι και ο Τάσσος έτσι ελάλε, είσαι επιοικώς άσχετος.

Το θέμα των αγνοουμένων είναι ανθρωπιστικό θέμα, επειδή αγνοείται η τύχη 1619 άνθρωπων.

Για όσους μάθαμε τι απέγιναν, γίναμε μάρτυρες φρικτών εγκλημάτων του τουρκικού στρατού, για τα οποία η Τουρκία πρέπει να καταδικαστεί, δηλαδή το θέμα πρέπει να πολιτικοποιηθεί.

Να μας υποδείξεις σε παρακαλώ την άρνηση του Τάσσου για πολιτικοποίηση του θέματος επειδή δυσκολεύομαι να την εντοπίσω.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΝΟΥΜΕΝΟΙ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ 74 ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΕΧΜΕΤΖΙΚ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΛΙ Η ΕΟΚΑ Β. ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΖΑΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΚΑΜΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΝ. Ε ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΦΚΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΙΟΡ. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΝΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΥΕΛΕΙΧΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Διζωνικέ πόρτε

Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς με την πολιτικοποίηση;

Εγώ ισχυρίζομαι ότι ο Τάσσος ΔΕΝ πολιτικοποίησε το θέμα.
Και αυτό φαίνεται και από την είδηση που παράθεσα.
Αν εσύ ισχυρίζεσαι ότι το πολιτικοποίησε μπορείς να μου πεις (εμένα του επιεικώς – και όχι επιοικώς – άσχετου) πως πολιτικοποίησε το θέμα;

Για να μιλούμε συγκεκριμένα και όχι αόριστα.

Για μένα, μη πολιτικοποίηση του θέματος δεν σημαίνει παραγραφή των συνθηκών κάτω από τις οποίες χάθηκαν αυτοί οι άνθρωποι μας.

Φλίνκι είπε...

εσύ ανώνυμε 9:25 και 7:44 δεν είσαι ούτε "επιεικώς", ούτε "επιοικώς"

είσαι καθαρός έποικος

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά πιστέυω ότι οι ηγέτες που είχαμε ήταν πάντα μικρότεροι των περιστάσεων. Υποτίμησαν καταστάσεις, ήταν ανίδαιοι και ερασιτέχνες. Διέσπασαν τους Ελληνοκύπριους από το 1960 και πιο πριν. Υποτίμησαν τον τουρκικό κίνδυνο. Διαχειρίστηκαν τους Τουρκοκύπριους λανθασμένα και τους οδήγησαν στην αγκαλιά της Τουρκίας και των εθνικιστών τους. Μιλώ για όλους τους πολιτικούς που είχαμε. Όταν ξεκινάς με το ενωτικό κινημα επί αγγλοκρατίας και καταλήγεις να μιλάς για Δικοινοτικη Διζωνική Ομοσπονδία και τσακώνεσε για το περιεχόμενο, τότε σίγουρα υπάρχει μια διολίσθηση. Τι οδήγησε από την ενωση, στο ενιαίο κράτος, στισ δικοινοτικές φασαρίες, στη διάσπαση των Ελληνοκυπρίων σε ενωτικούς και δημοκρατικούς, στο πραξικόπημα, την εισβολή, τη συμφωνία για ΔΔΟ και τώρα το φλερτ ορισμένων με τη διχοτόμηση;
Ο Τασσος διαδέχθηκε τον κ. Γλαύκο Κληρίδη στη θέση του συνομιλητή, το 1976, και παρέμεινε σε αυτή τη θέση ως τον Ιούλιο του 1978. Στη διάρκεια της θητείας του ως συνομιλητής, ο κ. Παπαδόπουλος, ως Πρόεδρος υπεπιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου συνέταξε και αργότερα (το 1977) κατέθεσε στη Διάσκεψη της Βιέννης, την πρόταση για λύση, διζωνικής, δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που συνοδευόταν από γεωγραφικό χάρτη.

αυτοί φίλε μου είναι οι ηγέτες μας, που μας γαλούχησαν για την ένωση, μας παρέδωσαν ανεξαρτησία, διαπραγματέυτηκαν ΔΔΟ και τώρα οδεύμε για διχοτόμηση, που ήταν αυτό που ήθελαν οι Τούρκοι από το 1950 και ενωρίτερα.....

Ανώνυμος είπε...

Δλδ Ανώνυμε 7:44 εσύ βρίσκεις ίδιες τις παρακάτω δηλώσεις:

1. Το πρόβλημα των αγνοουμένων είναι ανθρωπιστικό και δεν πρέπει να πολιτικοποιηθεί. (περ. Χριστόφια)

2. Οι δύο ηγέτες είπαν πως συζήτησαν το ανθρωπιστικό πρόβλημα των αγνοουμένων. (περ. Παπαδόπουλου)

καιεπίσης καμία αίσθηση δεν σου κάνουν τα παρακάτω:

"Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ) δεν είπε λέξη για τα εγκλήματα του τουρκικού στρατού, για τις εκτελέσεις και σφαγές αιχμαλώτων και αγνοουμένων και ούτε καν κάλεσε την Τουρκία να δώσει λόγο για το πού εξαφανίστηκαν οι αγνοούμενοι, πώς και ποιοι τους δολοφόνησαν, ούτε καν κατάγγειλε την Τουρκία για καταπάτηση της Συνθήκης της Γενεύης."

ΑΧ ΑΧ ΑΧ Περιπέζουν τους συγγενείς μπροστά στα μάτια τους.

Είναι σαν να γίνεται ένας φόνος και υπόσχεσε της μάνας του θύματος να βρεις σε πιο χαντάκιν ερίξαν το γιό της αλλά δεν κάμνεις αναφορά για σύλληψη του θύτη ούτε για απονομή δικαιοσύνης.... Να μεν σου τύχει, πραγματικά ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτή η διολίσθηση, η έλλειψη οράματος, η έλλειψη ευθιξίας, η έλλειψη ειλικρίνιας προς το λαό που οδήγησε στη διάσπαση των ελληνοκυπρίων. Ισχύει για όλους τους πολιτικούς. Το κράτος του 1960 που δεν αγάπησαν τότε (προσπαθούσαν οι ΕΚυπριοι να το κανουν εφαλτήριο για την ένωση και οι Τκύπριοι εφαλτήριο για διχοτόμηση), το θυμήθηκαν όταν οδηγηθήκαμε στην καταστροφή του 1974 και βγήκε στο τραπέζι η ΔΔΟ. Πολλά λάθη: Επί Σημίτη/Κληρίδη θποστηρίκτηκε η ένταξη μας στην Ευρώπη και ως μοχλός πίεσης προς την Τουρκία (μελλοντικά βέτο κτλ). Αναρωτήθηκε κανείς αν η Τουρκία σήμερα θέλει στον ίδιο βαθμό με πριν 5 χρόνια να ενταχθεί; Το νέο τους δόγμα έχει αλλάξει κάτω από Ερωτογάν/Νατβούτογλου. Το ανέλυσε κάποιος πολιτικός σε κάποιο άρθρο ή εκπομπή; Όχι. Είναι κολλημένοι με τον υποτιθέμενο μοχλό πίεσης του βέτο που δεν θα δουλέψει.
Ασχολήθηκε ποτέ κάποιος πολιτικός να αναλύσει τη στρατηγική μηδενικών αντιπαραθέσεων του Ομπάμα; Ο Ομπάμα έχει ξεκινησει επίθεση φιλίας προς τους πάντες (Κίνα, Ρωσία). Με τους Ευρωπαίους το επίπεδο συνεργασίας επι οικονομικών θεμάτων είναο απόλυτο. με την οικονομική κρίση έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι κεντρικές τους τράπεζες δρουν μαζί. Τα υπουργεία οινονομικών και οι ηγέτες τους συνεργάζινται άψογα (G20, νταβός κτλ). Δεν έχουμε πριθώριο συμμαχίας πχ με τους Γαλλους ή τους Γερμανούς σήμερα ωσ αντίβαρο των ΗΠΑ/ Τουρκίας.
Μας ανέλυσε κάποιος πολιτικός ότι η Τουρκία είναι μεσα στους G20 σήμερα με ρυθμό γεννησεων 2.4 που σημαίνει 100 εκατομμύρια το 2050; Η Ελλαδα με ρυθμό γεννήσεων 1.3 σημάινει πλυθησμο 7 εκατομμύρια το 2050 και π΄ρεπει να ανοίξει τα συνορα της στους ξενους μετανάστες για να διατηρηθεί στα 10 εκαταμμύρια. Το ΑΕΠ της Τουρκίας ειναι 900 δις δολλαρια ετησιως και της Ελλαδας 220 δις. Ανελυσε κάποιος πολιτικός τις επιπτώσεις αυτών των δεδομένων; Με τον αγωγό Nabucco τι γίνεται; Η ευρώπη θέλει να παρακάμψει την εξάρτηση πάνω στη Ρωσία για ενεργεια, μέσω Τουρκίας (ενναλακτική δίοδος ενέργειας). Που μας αφήνει αυτό το δεδομένο σε σχέση με τους Ευρωπαίους; Είδατε κάποιο πολιτικό να τα αναλύει αυτά;
Οταν εμείς τσακωνόμαστε για το περιεχόμενο μιας λύσης, που τελικά δεν θα έρθει, και όλα τρέχουν γύρω μας ενώ εμέις κοιμόμαστε που θα είμαστε σε 20-30 χρόνια;
Και όλα αυτά αναφορικά με νενέκους/πατριώτες κτλ. ¨Ολα αυτα ειναι μαλακίες και φρου-φρου και αρώματα που μόνο διχάζουν και δεν βοηθούν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
Μετά που μου είπαν κάποιοι γνωστοί, μπήκα στο http://mihalismihail.blogspot.com/ όπου υπάρχει μια σειρά από βίντεο τα οποία προσπαθούν να καταρρίψουν την επιχειρηματολογία της δικής μας της μεριάς για τα όσα λέγονται για τη λύση του Κυπριακού, ποια πρέπει να είναι αυτή, τι συμφώνησε ο μ. Τάσσος Παπαδόπουλος και αν τα αλλάζει τώρα ο ακατονόμαστος.
Δεν έχουμε κι εμείς κάποιον να τους απαντήσει τεκμηριωμένα? Αυτά τα βίντεο είναι εκεί εδώ και μια εβδομάδα. Ας τους απαντήσουμε κι εμείς με στοιχεία πλέον...

Ανώνυμος είπε...

ROTIKA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άνευ είναι κλώνος της έποικης όρνιχας της μάνας του.

John

Διζωνικός πόρτος είπε...

Μα βλέποντας το θέμα των αγνοουμένων μονόπλευρα, απώτερος στόχος είναι η παραγραφή των συνθηκών κάτω από τις οποίες ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ (και όχι χάθηκαν)αυτοί οι άνθρωποι μας και ατιμωρησία των δολοφόνων τους.

Πάλε ο Τάσσος; είπε...

Ανώνυμε 11:30, συμμερίζομαι τους προβληματισμούς σου, αλλά πρέπει να μάθεις την πραγματική ιστορία για το πως και από ποιους και πότε επρωτοεμφανίστηκε η ΔΔΟ.

Αν και με ανησυχεί αυτή η μανία να κατηγορηθεί για όλα ο αείμνηστος Τάσσος, δεν θέλω να σε ταυτίσω με τα ακελικά μαντρόσκυλα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΒΕΡΗΣ είπε...

Ανώνυμε 12:41, αξίζει να ασχολείσαι με έναν χρυσοπληρωμένο μεν, ανίκανο δε, δημοσιογράφο του άστρα, δηλαδή έμμισθο του κόμματος που προσφέρει γενναιόδωρα τα ανθρώπινα μας δικαιώματα στην Τουρκία;

Και αν δεν κάνω λάθος η επιτροπή ανάρτησε μια εξαιρετική απάντηση γενικότερα σε όσους τα ρίχνουν στον Παπαδόπουλο πριν λίγες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΒΕΡΗΣ, αλλά αυτός μιλάει με πραγματικά στοιχεία, έτσι όπως τουλάχιστον εγώ τα είδα, και με αποδείξεις, γεγονός που νομίζω πείθει, για να μην πω ότι κι εγώ νιώθω πεπεισμένος κάπως.
Έχει η επιτροπή κάτι ανάλογο να απαντήσει πίσω σε αυτόν?

Apso Karydaki είπε...

o kokkinos iaveris kanei propaganda.

vazei apospasmata apo dilwseis toy tassou tis taksewn twn 5-10 defteroleptwn h ton 5-10 leksewn (ara ektos plaisiou)

me alla logia, kokkinos iaveris propagandistis kathos einai, tha mporouse na valei ton tasso na pei "gamo ton shisto pou sas efkale" kai na mas to parousiasei kai ws stoixeio. as valei tis plhreis dhlwseis tou tassoy kai tha doume.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν κάτι καλό από τον Ευέλικτο; Ο άνθρωπος είναι ταγμένος για να κάνει την Κύπρο "πομισιάρικη" με τους Τούρκους. Δεν είδατε πόσο τον επαίνεσε ο Γκόρτον Μπράουν για την "θαραλλέα" πολιτική του; Για να τον επαινεί ο Βρετανός πρωθυπουργός σημαίνει ότι είναι ο "εκλεκτός". Δύσκολη η κατάσταση σύντροφοι. Στο ΔΗ.ΚΟ. και την ΕΔΕΚ ψάχνονται, το ΕΥΡΩΚΟ δεν μεγαλώνει, ο Αναστασιάδης συσπειρώνει... Άραγε υπάρχει σωτηρία, αναρωτιέται ο πολύς κόσμος... Θα υπάρξει σωτηρία αν γίνουν πολλά θαύματα μαζί και αν ο λαός πάψει να είναι αδιάφορος κι αμέτοχος.

Ανώνυμος είπε...

apso karydaki πραπαγανδα είναι να δημοσιοποιείς ένα έγγραφο που το έγραψε ο Μπουρκ και το έστειλε στον Ντάουνερ και αναφέρεται στον Κάρογιαν και να υποστηρίζεις ότι είναι αυθεντική δήλωση του Κάρογιαν!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο αντέχουν τα τείχη των συνειδήσεων ?
Άντεξαν 3000 χρόνια και βάλε.
Λές να τ αλώσουν οι Μήδιοι Πέρσες Τούρκοι ?

Εφιάλτες αμέτρητοι!

Ανώνυμος είπε...

4:21 ανώνυμε, πότε θα καταλάβεις ότι η αντι-αμερικανική/αντι-βρεττανική προπαγάνδα είναι κούφια και για εσωτερική προπαγανδα και ότι όλες οι μαλακίες προερχονται από τους δικούς μας κακούς χειρισμούς; Ακόμα και η Ευρώπη αυτή τη στιγμή λόγω οικονομικής κρισης συντονίζει χειρισμούς με Άγγλους και Αμερίκή, λεπτό πρός λεπτο (Σαρκοζύ, Brown, gheithner). Ο Ομπάμα γεφυρώνει τις διαφορές των ΗΠΑ με όλους. Ακολουθεί στρατηγική επίθεσης φιλίας. Αλλά εξακολουθεί η ΗΠΑ να είναι η μόνη δυναμη που μπορεί να προβάλει ισχύ όπου θέλει παγκοσμίως, όποτε το θελήσει. Ξοδεύει ΕΤΗΣΙΩΣ 700 δις δολλάρια σε εξοπλισμούς ενω για παράδειγμα η Ρωσσία έχει συνολικο πλεόνασμα μετά από πολλα χρονια 500 δις. Δεν υπάρχει αντίπαλο δέος. Η πρώτη χώρα που επισκέφθηκε ο Ομπαμα ήταν η Τουρκία. Όλα είναι συγκινονούντα δοχεία συμφερόντων. Δεν είναι σόφρων να φταίμε τους τρίτους για όλα. Πρέπει να συναψουμε σωστές συμμαχίες.
Όλοι οι πολιτικοί μας είναι μικροί και ερασιτέχνες. Δεν υπάρχει στρατηγική, δεν υπάρχει όραμα.
Θα μου πεις να σκύψουμε στους δυνατους; Εγω λέω να βρούμε τον τρόπο να συμμαχήσουμε μαζί τους διαφορετικά θα μας σκύψουν περισσότερο.
Τα παραδείγματα της ελληνικής ιστορίας δείχνουν ότι εαν δεν είσαι δυνατός πρέπει να συμμαχήσεις με τισ σωστές δυνάμεις. Κατα την ελληνική επανάσταση-συμμαχία με Γαλλία, Ρωσία κτλ. Στην Μικρασιατική εκστρατεία η στροφη συμμαχιών προς Τουρκία έφεραν την Καραστροφή.
Οι Αρχαίοι αντιστέκονταν στις Θερμοπύλες για λόγους στρατηγικής καθυστερησης των Περσών, και ήξεραν ότι για την εποχή τους ο δικός τους στρατός που περίμενε στα μετόπισθεν ήταν ολιγαριθμος αλλά πιο συγχρονος και μπορπυσαν να τους αντιμετωπίσουν.
Εμείς ούτε στρατηγική έχουμε, ούτε συμμαχίες, όυτε στρατιωτική υπεροχή. Γι αυτά φταινε ΟΛΟΙ όσοι μας διοικησαν.

Ανώνυμος είπε...

4:48 ανώνυμε, αυτά που λες για αντίσταση συνειδήσεων και εφιάλτες είναι ανωριμότητες.
Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα χάθηκαν πάρα πολλά. Συμφωνα με τον πλυθησμό της αρχαίας Ελλάδας ο πλυθησμός των Ελληνων σημερα επρεπε να ηταν 200 εκατομμυρια. Χαθηκαν ολόκληρες αυτοκρατορίες. Χάθηκαν οι μεγαλύτερες πόλεις (Κωνσταντινούπολη, Αντιόχεια, Προυσα, Καισάρεια, Τραπεζουντα, Αλεξανδρεια). Εκατομμύρια νεκροί και πρόσφυγες. Μην επαναπαύεσε ότι οι συνειδήσεις αντιστέκονται και ότι πάντα υπήρχαν Εφιαλτες, αρα κάπως θα είναι όλα εντάξει.
Προβλέπω και άλλες διολισθήσεις, κυρίως λόγω έλλειψης στρατηγικής, έλλειψης συνάψεων σωστών συμμαχιών και δημογραφικής συρρικνωσης Ελλαδας σε σχέση με Τουρκια.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ, 4.21
ΤΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ -
1. ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΣΤΟΝ ΝΤΑΟΥΝΕΡ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ?ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ.
2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?
**** Ουδεμία διάψευση υπήρξε στην πληροφορία που δημοσιεύσαμε την περασμένη Κυριακή ότι στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με τον Πούτιν ήταν παρών κι ένας ατζέντης όπλων.
Όπως συμπληρωματικά πληροφορούμαι, αυτός ήταν και ο κουμπάρος στο γάμο του ΔΗΚΟ με το κόμμα του Πούτιν.
Στο μεταξύ, έμαθα κι άλλα ενδιαφέροντα από το ιστορικό ταξίδι του Καρογιάν στη Μόσχα:
Ο Μάριος πήρε μαζί του και τη σύντροφό του. Όλα καλά έως εδώ. Πήρε μαζί της και τη φίλη της μετά συζύγου. Οπόταν, όλο το τσούρμο πέρασε από το VIP και ακολουθούσε την επίσημη αποστολή σε όλες τις λαμπερές βραδινές εξόδους στη Μόσχα.
Αν έμεναν μέχρι εδώ, στ' ανάθεμα, αλλά υπάρχει κι άλλη συνέχεια: Δίπλα στο Μάριο και τη δικιά του, στη λιμουζίνα που τους παραχώρησε ο Τσάρος θρονιαζόταν η φίλη της φίλης του με το σύζυγό της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τούς ακολουθούσαν με το λεωφορειάκι!
Έτσι αγώνες, ρε Μάριε, τους κάμνω χίλια χρόνια! *** Τώρα κατάλαβα γιατί ο Χριστόφιας πέταξε τα 100 εκατομμύρια, εν μέσω οικονομικής κρίσης, για να αγοράσει τανκς.
Την άλλη φορά που θα πάει στη Μόσχα, ο ατζέντης θα φροντίσει να μην του ακυρώσει τη συνάντηση ο Πούτιν. ***
Να τον χαιρόσαστε...
3. ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ....100,000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΣΘΟ..2 ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΚΑ 2,000,000 ΣΠΙΤΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΕ 1.5 ΧΡΟΝΟ...ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΡΩΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ανάγνωσμα:

Κωσταντίνου Καβάφη, Θερμοπύλες

Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες·
δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις,
αλλά με λύπη κιόλας κ’ ευσπλαχνία·
γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
είναι πτωχοί, πάλ’ εις μικρόν γενναίοι,
πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε·
πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.

Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται ο ΑΝΤΙΦΑ του γλυκού νερού να φκεί που το νερό για να μεν μουλιάσει...

είπεν η μάμμα του η ΑΝΝΟΥ

^Αγαθοκλής^