Η «πουλημένη» τριανδρία

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Είναι πολλά τα λεφτά ρε κοπέλια της Επιτροπής!


Σύμφωνα με τον Προϋπολογισμό για το έτος 2010, όπως παρουσιάζεται στο ρεπορτάζ του Μιχάλη Χατζηστυλιανού στις 4/11/2009 στην εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος":

Ο μισθός του Μάριου Καρογιάν (ως προέδρου της Βουλής) θα είναι 81.500 ευρώ και το επίδομα παραστάσεων 28.660 ευρώ, δηλαδή συνολικά 110.160 ευρώ.

Ο μισθός του Νέστορα Κυριακίδη (ως διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Βουλής) θα είναι 54.444 ευρώ και το επίδομα παραστάσεων 6.150, δηλαδή συνολικά 60.590 ευρώ.

Ο μισθός του Ανδρέα Κωνσταντίνου (ως ειδικού συμβούλου του προέδρου της Βουλής) θα είναι 52.843 ευρώ και το επίδομα παραστάσεων 4.100 ευρώ, δηλαδή συνολικά 56.943 ευρώ.

Συνολικά, η «πουλημένη» τριανδρία θα πάρει εντός του 2010 το ποσό των 227.693 ευρώ!!!


Ο Μάριος Καρογιάν προεδρεύει σε όλα τα συλλογικά όργανα του ΔΗΚΟ και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είναι μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος (ο ορισμός του ασυμβίβαστου!)


Δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι οι συγκεκριμένη τριανδρία θα διαταράξει τις σχέσεις του ΔΗΚΟ με το ΑΚΕΛ, αφού θα πρέπει να ανανεώσουν τη θητεία τους στις βουλευτικές εκλογές του 2011 (αν υπάρχει η Κυπριακή Δημοκρατία μέχρι τότε) . Διότι, αν ανανεώσουν τη θητεία τους για ακόμα μιαν πενταετία (διά της εκλογής του Μάριου Καρογιάν στην προεδρία της Βουλής με τις ψήφους των ακελικών βουλευτών) θα πάρουν (χωρίς τις ετήσιες προσαυξήσεις) τα πιο κάτω ποσά:

Ο Μάριος Καρογιάν θα πάρει 550.800 ευρώ.

Ο Νέστορας Κυριακίδης θα πάρει 302.950 ευρώ.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου θα πάρει 284.715 ευρώ.

Συνολικά, η «πουλημένη» τριανδρία θα πάρει 1.138.465 ευρώ!!!


Καταλαβαίνετε ότι είναι πολλά τα λεφτά για να ασχοληθούν οι εν λόγω κύριοι με την αξιοπρέπεια των δηκοϊκών.

Καταλαβαίνετε ότι είναι πολλά τα λεφτά για να ασχοληθούν οι εν λόγω κύριοι με την Ιστορία ενός κόμματος, που διαχρονικά ήταν το ανάχωμα στις βουλές των ξένων για επιβολή λύσης που θα υποδούλωνε τον ελληνισμό της Κύπρου στην Τουρκία.

Η «πουλημένη» τριανδρία θα συνεχίζει το ίδιο τροπάρι περί «δημιουργικής» συμμετοχής του ΔΗΚΟ στην Κυβέρνηση και θα καθιστούν το ΔΗΚΟ συνυπεύθυνο στις οδυνηρές υποχωρήσεις του Ευέλικτου.


Υ.Γ. Το μόνο που δεν συνυπολόγισε η «πουλημένη» τριανδρία είναι ότι με την πολιτική τους, το ΔΗΚΟ ίσως να μην είναι τρίτο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές του 2011 (αν υπάρχει η Κυπριακή Δημοκρατία μέχρι τότε)...



Μόδεστος για το christofias-watch

17 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε να σας τα δώκουμεν εσάς ρε κοπέλια να μας αφήκετε ήσυχους.

Πόσα πρέπει κύριοι να πληρώνεται ένας Πρόεδρος της Βουλής; Είναι τίποτε ανειδίκευτος εργάτης;Και πόσα πρέπει να πληρώνονται οι στενοί σύμβουλοι του Προέδρου της Βουλής;Τα περί πουλήματος είναι αισχρά.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα καρογιανάκι - χριστοφάκι!

ανοίξτε τα μάτια είπε...

αίσχος. να έρχονται μετά από σπουδές στο εξωτερικό και εξειδικεύσεις και κόντρα εξειδικεύσεις, πτυχία με double majors, μάστερ, διδακτορικά και εργασιακή πείρα νέοι άνθρωποι στην Κύπρο και να τους δίνουν οι εργοδότες 800-1000 ευρώ τον μήνα γιατί "είναι νέοι" και κάποιοι άλλοι που δουλεύουν πολύ λιγότερο και μάλιστα τα παίρνουν από την τσέπη του φορολογούμενου πολίτη, να πληρώνονται τόσα λεφτά. Τί ιδιαίτερη δουλειά κάνει δηλαδή ο διευθυντής του Προέδρου της Βουλής και δικαιολογείται τέτοιος μισθός;

Ανώνυμος είπε...

πρωτε ανωνυμε οι συγκεκριμενοι 3 που αναφερονται στην αναρηση, ναι ειναι ανειδικευτοι . και αν δεν ηταν εκει να τρων τωρα το μονο που θα μπορυσαν να κανουν ειναι εργατες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΑΣ
Αν ήταν ο Σενέκης σας διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Βουλής, και ο Νικολας Παπαδόπουλος πρόεδρος της Βουλής ...εν θα πληρώνονταν με αυτά τα ποσά?

Τι βλακείες μας λέτε ρε αχρηστα όντα? Μήπως θα δούλευαν αφιλοκερδώς? Μήπως θα έλεγαν "Ευχαριστούμε έν χρειάζεται να παίρνουμε τόσα πολλά"

κεεεεεεεετσ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε χαχαχαχ 12.06 ειπα σου και χτεσ..χριστο ευγενι-κα να γραφεις. ουστ οξα εισαι εσυ παρη ?
ουστ

Ανώνυμος είπε...

Πάρις έννε με γιώτα που γράφεται;

Ανώνυμος είπε...

το "παρης" εν που το ρημα "τα παιρνω" λογω συγγενειας με τον "τα παιρνω" αντρεα κωνσταντινου του καρογιου

Ανώνυμος είπε...

Η Επιτροπή αυτές τις μέρες σκίζει!

Μπράβο παίδες, μπράβο!

Φ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ" ΣΑΣ...
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ.

ΕΙΣΤΕ ΧΥΔΑΙΟΙ, ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΝΤΑ....
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ!

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΣΤΕ Κ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΚΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΘΥΜΟΘΚΙΑΡΗ ΑΝΩΝΥΜΟ 5.10
Α. ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΣΤΕ Κ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣΤΕ", ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ? ΠΟΙΟΙ "ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ"? ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ. ΠΟΙΟΥΣ?
Β. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΗΝ ΠΣΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗ.ΚΟ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΕΠΕΛΞΕ ΣΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.
Γ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΦΗΜΡΙΔΑ, ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ? ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕ?
Δ. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΚΟΙΚΟΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ" ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΑΥΛΗΣ. ΔΗΚΟΙΚΟΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΣΙΟΡ? ΤΙ ΕΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ?
Ε. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΟΘΚΙΑΡΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΕΔΜΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟΥ ΣΟΥ (καρογια) ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΕΡ.
ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΘΥΜΟΘΚΙΑΡΗ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

http://politispittas.blogspot.com/2009/11/blog-post_07.html

αυτός την είδε διχοτόμηση; δεν κατάλαβα τιναι που γραφει

Ανώνυμος είπε...

οι τιποτα αλλο αλλα τον διαφημιζετε τον τουρκοσπορο εεε;

Ανώνυμος είπε...

ρε κοπελια εγω εν ειμαι του δηκο ουτε της εδεκ, εν πολλοασχολουμαι αλλα μπαινω συχνα δαμεσα και σε διαφορα μπλοκ να πω την αληθκεια. ο πεθερος μου εν παλιος δηκοικος που το τζαιρον του βενιαμιν, που κουβεντιαζουμεν λαλι μου συνεχεια για τουντο νεστορα κυριακιδη. ξερετε γιατι ο τασσος επακκεταρεν τον που το δηκο? εξαφανιστηκεν καμποσα χρονια , εσιωπησε ,εχωστηκε οσπου και ο καρογιαν εφερεν τον πισω. εγιω ξερω, ειπε μου ο πεθθερος μου. εφυεν σιωπηλος, γαιτιιιιι? ηντα μπο καμεν και επακεταρεν τον ο τασσος και εν ετολμαν να φανει? εσεις ξερετε? αμμεν ηξερετε ρωτατε να μαθετε.επειδη εννα αρκεψουν να με ξατιμαζουν και εν εχω ορεξη, απλα σας λαλω οτι ο πεθθερος μου εν που το ακατζιν.
νικος τ.

Ανώνυμος είπε...

Έσιει που την Πέμπτη που η Επιτροπή έβαλεν στους Γ. Κολοκασίδη, Ν. Παπαδόπουλο, Κ. Κενεβέζο, Α.Αγγελίδη και άλλους τες πιο κάτω ερωτήσεις:

--> Έχετε πειθαρχικά όργανα στο κόμμα για να επιληφθούν αυτής της περίπτωσης και να ζητήσουν διευκρινίσεις;

--> Θεωρείτε ότι ο Μ. Κάρογιαν, αν έκανε αυτές τις δηλώσεις, τις οποίες δε διαψεύδει, μπορεί να συνεχίσει να είναι Πρόεδρος του ΔΗΚΟ;

--> Μπορεί ο Κάρογιαν, εάν όντως ευσταθούν τα όσα του αποδίδονται, να υπονομεύει τη διαπραγματευτική θέση της πλευράς μας, να αποκαλεί "απορριπτικούς" τους συναγωνιστές του και να αντιμετωπίζει σαν τσουρούθκια τον κόσμο του ΔΗΚΟ που θα ακολουθήσουν την ηγεσία, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ;

--> Μήπως πριν από το ερώτημα "Αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση" πρέπει να τεθεί το ερώτημα "Αποχώρηση του Κάρογιαν από το ΔΗΚΟ" (εμάς πάντως ποσώς μας ενδιαφέρει τι θα κάνει μετά κι αν έχει ή όχι κάπου να πάει!);

--> Μήπως η υπερβολική σας ανοχή προς τον Κάρογιαν έχει καταντήσει τραγική;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ;

ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ- ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΤΖΙΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να κάνω μια εισήγηση .Να ανακυριξουμε σε εθνικούς ήρωες τον Νικώλα τον Παπαδόπουλο(για την έλευση του φυσικού αερίου), τον Κουλία (για την οικοπεδοποίηση της αντιαρματικής τάφρου), τον Αρχιεπίσκοπο για τις δημοκρατικές του διαδικασίες(8%), τον Ομήρου(Κακομοίρου) και τις σταθερές του θέσεις επί όλων των θεμάτων, τον Γιατρό(50 χρόνια δημοκρατιας+50 χρόνια τον προσέχουμε να μην μας τον φάνε),τον Κουτσού για την αντίσταση του στην χούντα στο πραξικόπημα(Περιστερονοπηγή και γύρω Τουρκοκυπριακά χωριά) και τον Γιώργο τον Γεωργίου τον δημοσιογράφο του «Ποντικιού» και τις ξεκάθαρες πολιτικές του απόψεις και το σύνθημα που εφαρμόζει από τα νεανικά του χρόνια(ουκ επί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα ).Τον Αντένα να τον επιβραβεύσουμε με τον διορισμό του Λουκή Παπαφιλίππου σε πρέσβη της Κύπρου στα Η.Ε.
Τέλος όλοι οι Νενέκοι να μεταναστεύσουν για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα Ελληνικό νησί ριγμένο στο πέλαγος.