ΚΑΡΟΓΙΑΝ-GATE: ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ Γ. ΣΕΡΤΗ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

"To Δημοκρατικό Κόμμα δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας. Είναι κόμμα εξουσίας."16/11/2009
Οπότε διαμαρτυρίες κομμένες και να ακολουθάτε "την ηγεσία" (δηλαδή εμένα και τα τσογλάνια μου) όπως είπα και του κ. Downer!
Και μεν έχετε έννοια. Και ΝΑΙ να πούμε, θα τα κανονίσω να είμαστε εξουσία.



Δε θάβεται το θέμα, όπως ο γνωστός Κάρογιαν πιθανότατα θα ήθελε.

Το Κάρογιαν-gate, η αποκάλυψη του εγγράφου με το οποίο ο Κάρογιαν φαίνεται να προβαίνει σε φρικτές δηλώσεις προς το Downer, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Από το christofias-watch, σε πολλά άλλα blogs όπως ο αγαπημένος μας Εμπροσθοφύλακας, και από τα blogs του διαδικτύου στον Ημερήσιο Τύπο και στο ραδιόφωνο (το χρονογράφημα το διάβασε σήμερα, όπως κάθε μέρα ο Λ. Μαύρος και επανέλαβε και το επίμαχο κομμάτι). Έχουμε επίσης και τις δηλώσεις δημοσίων προσώπων όπως ο Γ.Ηλιάδης και ο Χρ. Κληρίδης.

Μάριε Κάρογιαν, πλέον δεν απαιτούμε εξηγήσεις. Απαιτούμε την παραίτησή σου. Άθλιε!



Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Γ. Σέρτη στο Φιλελεύθερο:


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
18/1/2009

Προς Αυτοαπορριπτομένους

Του Γ. Σέρτη


ΜΗΝΕΣ και μήνες αφήνουν οι πρωταγωνιστές τους προβοκάτορες να ροκανίζουν την (Αν)α(ν)ξιοπιστία της πολιτικο-κομματικής ηγεσίας, λεν μισές - και με πολλή καθυστέρηση - κουβέντες οι συγκυβερνώντες, κρατά για χρόνια αυτή η κολόνια - τις δύο αντιθετικές - γραμμές της η -μη- Αντιπολίτευση, και...

Τα μέσα -έκαστο με τον δικό του φακό- χαρακτηρίζουν την αναμενόμενη εξ αναβολής- συνεδρία, είτε το αντιλαμβάνονται είτε όχι οι Δηκοϊκοί αξιωματούχοι, ο Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ τούς το έθεσε καθαρά:

-Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα;

(Από τις παρομοιώσειςτων βατράχων που ζεματίζονται, ύστερα από απόψυξη, περάσαμε στις βαλίτσες!)

Ο Μάρκος Κυπριανού απάντησε γραπτώς -«γραπτώς, καλό προφορικώς », για όσους θυμούνται:

- Κάτω τα χέρια από τη διπλοασφαλισμένη - των δύο Κυριακών -βαλίτσα μου. Κοντολογίς, σε πάντα διαμαρτυρόμενο λέω:

«Σκάσε, και κολύμπα»! Θα το επιβεβαιώσει και ο Μάριος!

Ο Μάριος Κάρογιαν δεν κρατά ...ισορροπίες, παρόμοιες με τις προσυνεδριακές, σύμφωνα μ’ ένα από τα έγγραφα του Ντάουνερ, ύστερα από συνάντησή τους (Γενάρης του 2009):

«Ο κ. Κάρογιαν επίσης σημείωσε ότι η θέση του, ως Προέδρου του ΔΗΚΟ, μπορεί ν’ αμφισβητηθεί, αλλά εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα διατηρούσε την Προεδρία του ΔΗΚΟ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον Πρόεδρο Χριστόφια. Γνωρίζοντας το επιχείρημα ότι η βάση του ΔΗΚΟ αντιτίθεται σε συμβιβασμό στο Κυπριακό Πρόβλημα, ο κ. Κάρογιαν επέμεινε ότι η βάση θα ακολουθήσει την ηγεσία και ότι θα αντιμετώπιζε την πρόκληση από απορριπτικούς που θα κατέβαιναν ως υποψήφιοι».

Μάλιστα!

Η βρετανική προπαγάνδα - «όσοι δεν αποδέχονται τη «λύση» μας, δεν ...θέλουν λύση» - πέρασε από το Λονδίνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής, απεκεί στην κοίτη του Πεδιαίου, και ...αισίως -απαισίως, κατακρίβειανανέβηκε στα χείλη και - μη ...αναμενομένων, μάλιστα - κομματικών ηγεσιών!

(Ανήμερα του Πολυτεχνείου ακούμε το... στρατονομικό ανακοινωθέν των ...δύο ηγεσιών, προφανώς:αποφασίσαμεν και διατάσσομεν!)


ΕΥΡΥΜΑΧΗ για το christofias-watch

10 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζετε κόμα ρε κολόπαιδα; Να έρτει πίσω ο πρόεδρος να σας σάσει ούλλους να σας στείλει στο Ευρωκο και στον λιλληκόγλειφτη να ησυχάσουμε

Ανώνυμος είπε...

Ο Σέρτης να κάτσει στ' αφκά του, γιατί κανένας δεν τον ερώτησεν. Δικό μας κόμμα είναι, εμείς αποφασίζουμε για τα εσωτερικά μας.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ, 5.51 ,ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΚΟ, δικο μας κομμα ειναι ειπε.
ΤΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΕ -
1. ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΣΤΟΝ ΝΤΑΟΥΝΕΡ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ?ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ.
2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?
**** Ουδεμία διάψευση υπήρξε στην πληροφορία που δημοσιεύσαμε την περασμένη Κυριακή ότι στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με τον Πούτιν ήταν παρών κι ένας ατζέντης όπλων.
Όπως συμπληρωματικά πληροφορούμαι, αυτός ήταν και ο κουμπάρος στο γάμο του ΔΗΚΟ με το κόμμα του Πούτιν.
Στο μεταξύ, έμαθα κι άλλα ενδιαφέροντα από το ιστορικό ταξίδι του Καρογιάν στη Μόσχα:
Ο Μάριος πήρε μαζί του και τη σύντροφό του. Όλα καλά έως εδώ. Πήρε μαζί της και τη φίλη της μετά συζύγου. Οπόταν, όλο το τσούρμο πέρασε από το VIP και ακολουθούσε την επίσημη αποστολή σε όλες τις λαμπερές βραδινές εξόδους στη Μόσχα.
Αν έμεναν μέχρι εδώ, στ' ανάθεμα, αλλά υπάρχει κι άλλη συνέχεια: Δίπλα στο Μάριο και τη δικιά του, στη λιμουζίνα που τους παραχώρησε ο Τσάρος θρονιαζόταν η φίλη της φίλης του με το σύζυγό της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τούς ακολουθούσαν με το λεωφορειάκι!
Έτσι αγώνες, ρε Μάριε, τους κάμνω χίλια χρόνια! *** Τώρα κατάλαβα γιατί ο Χριστόφιας πέταξε τα 100 εκατομμύρια, εν μέσω οικονομικής κρίσης, για να αγοράσει τανκς.
Την άλλη φορά που θα πάει στη Μόσχα, ο ατζέντης θα φροντίσει να μην του ακυρώσει τη συνάντηση ο Πούτιν. ***
Να τον χαιρόσαστε...
3. ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ....100,000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΣΘΟ..2 ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΚΑ 2,000,000 ΣΠΙΤΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΕ 1.5 ΧΡΟΝΟ...ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΡΩΤΩ.
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΘΜΟ 5.24
ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΥΛ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΙΛΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΑΝΗΚΕΤΕ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να αποδείξετε πέραν πασης αμφιβολίας ότι ο Κάρογιαν είπε μέρος, ή όλα, ή με το λεκτικό αυτών που αναγράφρει ο Μπουρκ στο έγγραφο που έστειλε στον Ντάουνερ. Το έγγραφο είναι γραμμένο από τον Μπουρκ προς τον Ντάουνερ και αναφέρεται στον Κάρογιαν στο 3ο πρόσωπο. Είσης πρέπει να αποδείξετε ότι το εγγραφο είναι αληθινό και όχι πλαστό. Δεν είναι ευθύνη του Κάρογιαν να απαντά σε κάθε δημοσιογράφο ή ιστολόγιο, που δεν μπορουν να αποδείξουν κάποια υποτιθέμενα γεγονότα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΙΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ...ΤΟΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΤΟΥΝΕΡ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΙ, ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΚΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ? ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λες Κύρηκα δεν απαντούν τα πιο πάνω. Από τη στιγμη που τα γράφει ο Μπουρκ προς τον Ντάουνερ αντιλαμβάνεσε ότι δεν μπορεί να αποδεικτεί οτι τα είπε ο Κάρογιαν, και αν τα είπε, αν χρησιμοποίησε αυτό το ακριβές λεκτικό.

Ανώνυμος είπε...

diladi o berk ekame sinomosia, egrpase oti ithele ke edoke to egrafo twn kopeliwn tou xhristofiaswatch ke ths alithias ke tou serti ke ksero go se posous allous, gia na dimiourgisi provlima tou karogia? ti les re file? akou dne apodiknie oti ta ipe. to tragiko den ine apla oti ta ipe ine oti ine toso vlaks pou epien monos tou ke den mpori na epikalesti kapion gia na ta diapsefsi esto psemata. h mipos epien monos tou gia alloys skopous. kseris 2,000,000 pou laloun oulloi oti extise ,en polla rialia.

Ανώνυμος είπε...

ο Άντρος Κυπριανού είναι μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ και σκιώδης Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Μάριε Κάρογιαν, πλέον δεν απαιτούμε εξηγήσεις. Απαιτούμε την παραίτησή σου. Άθλιε!

Εσείς θέλετε και αποκατάσταση της δημοκρατίας ... φασιστοειδή... που την δημοκρατία ερέξετε και εν εσταματήσετε..

Ανώνυμος είπε...

εισαστε αχρηστοι,ηλιθιοι και παλιοπαιδα.ο καρογιαν θα παραμεινει προεδρος και εσεις θα πουλατε κουπες με το ευρωκο στην πλατεια ελευθεριας.ατε ασιχτιρ