Αντώνης Σαμαράς: Η προσωποποίηση της Ελπίδας που ξανάρχεται!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!






"Και μη έχοντας πιο κάτω άλλο σκαλί
να κατρακυλήσεις πιο βαθιά στου κακού τη σκάλα
για το ανέβασμα ξανά που σε καλεί
θα αισθανθείς να σου φυτρώνουν τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα."




Κι εκεί που νομίζαμε ότι χάσαμε την ελπίδα όταν βιώσαμε τον αποκλεισμό του Τάσσου και την εκλογή Χριστόφια, όταν είδαμε τις αντιδημοκρατικές πρακτικές να κυριαρχούν και τη δημοκρατία να χάνεται, όταν φτάσαμε να νιώθουμε καθημερινά τη βρώμικη ανάσα του Αττίλα, ο οποίος ετοιμάζεται μέσω νομιμοποίησης να επεκταθεί και στις ελεύθερες περιοχές, όταν είδαμε την ιστορία μας να ξαναγράφεται, όταν είδαμε το στρατό μας να διαλύεται, την Παιδεία να ξεχαρβαλώνεται, τους πολίτες να συλλαμβάνονται για τα πιστεύω τους, τους "δικούς" μας να ρουφιανεύουν σε ξένους και ντόπιους για μία καρέκλα και για ένα ψηλό μισθό, όταν είδαμε τον άθλιο και ανίκανο Γιωργάκη, που ήθελε να πούμε "ΝΑΙ" για να ξεμπερδεύει με την Κύπρο (κι ας σήμαινε αυτό ότι θα μας πουλούσε για πάντα στην Τουρκία) να εκλέγεται Πρωθυπουργός της μάνας Ελλάδας μας, όταν φτάσαμε στον πάτο της σκάλας, εκεί που δεν υπήρχε άλλο σκαλί, βλέπουμε την Ελπίδα να ανθίζει και πάλι.


Ο Αντώνης Σαμαράς, μετά και την υποστήριξη του Δ. Αβραμόπουλου, μετατρέπεται στο φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης για την αρχηγία της Ν.Δ. .

Και βλέπουμε το άξιο, το ικανό, το πατριωτικό, το έντιμο να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην παρηκμασμένη πολιτική ζωή της Ελλάδας μας.

Για να περιμένουμε στη συνέχεια να μεταλαμπαδευτούν και στην Κύπρο μας, που πλέον ελπίζει ακόμη περισσότερο ότι θα μπορέσει να σωθεί από
την υποχωρητικότητα των κρατούντων πολιτικών της που οδηγεί ολόκληρη την Κύπρο στις αγκάλες του Αττίλα.

Αντώνη Σαμαρά, είσαι η προσωποποίηση της Ελπίδας μας, της Ελπίδας που ξανάρχεται!

ΑΛΩΕΥΣ για το christofias-watch

32 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελά...η αποκάλυψη συνεχίζεται...ποιο άλλο ακροδεξιο σκουλήκι να στηριζε η Υποτροπή?

Μα φυσικά στηρίζει τον εκλεκτο της Χρυσης Αυγης...αυτό που στηριξε δημόσια και ο Μιχαλολιακος...

ΕΛΑΜΟγια !!!

Πλαστήρας είπε...

Πολύ καλό το άρθρο σας παιδιά και πολύ εύστοχη η ανάρτηση του Παλαμά. Συμφωνώ απόλυτα. Η εκλογήτου Σαμαρά θα είναι μια ακτίδα ελπίδας στη μαυρίλα των Χριστόφια, Γιωργάκη και Αναστασιάδη.

Λέτε να του επιτεθεί προεκλογικά και αυτουνού ο Αναστασιάδης;

Ανώνυμος είπε...

Ευστοχοτατο αρθρο....Αγγιζει καθε Ελληνα Κυπριο..Καλη Επιτυχια στον Σαμαρα ..Το εθνος το ελληνικο ειτε στην Ελλαδα ειτε στην Κυπρο τον χρειαζεται..

Ανώνυμος είπε...

Mpravo re fasistopaida, emazepsete ola ta fasistaria mes to blog sas. eisasten spoudaioi sigharitiria

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζει να τα γυρίζει ο Σαμαράς;;
http://www.youtube.com/watch?v=5hGEh78NBBg&feature=player_embedded#
Aπο το 5:58
6:40!!!

Bobby Sands είπε...

Με τον Δρακουμέλ τον Μητσοτάκη τι θα κάνουμε... :)

τι έγινε ρε βρωμερά αέρια της μπλογκόσφαιρας;

θα λυθεί το κυπριακό ή όχι;

μας είχατε πρήξει τα αποτέτοια μας πως μόλις βγει ο σύντροφος Γρουτσόφκιας θα μας δείξετε, θα το λύσετε και μπλα-μπλα-μπλα...

τα παπάρια μας λύσατε, με το συμπάθιο. τόσο κρίμα είσαστε που μπαίνετε εδώ μέσα για να ξεχάσετε, αμολώντας αγενή αέρια.

πιέτε καμιάν ζιβάνα, της λοέλ κατά προτίμησην. μπορεί να σας περάσει.

σκατάες

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:

Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;

Σοφός είπε...

Αυτός που ρωτά συνέχεια για το Χρίστου στο πάρτι πρώην πραξικοπηματία, πρέπει να μάθει ότι το ΑΚΕΛ, ουσιαστικό πρόβλημα με πραξικοπηματίες δεν έχει. Απλά σε περιόδους εκλογών ή τα καλοκαίρια για να μαζεύει κόσμο στα συλλαλητήρια ή όταν θέλει να σπιλώσει αντιπάλους, θυμάται την ΕΟΚΑ Β.

Το Νίκο Κουτσού, στον οποίο εύχομαι να αναρρώσει, είναι χρόνια που τον διαβάλλει ως δήθεν πραξικοπηματία και ΠΟΤΕ δεν παρουσίασε στοιχεία. Όπως τον Τ. Παπαδόπουλο, για τον οποίο έλεγαν ότι είχε επαφές με την ΕΟΚΑ Β!

Βρωμιά και δυσωδία είναι σε αυτά το ΑΚΕΛ.

Τώρα, σε σχέση με το Σαμαρά, θα πω ότι η πολιτική είναι με τα πάνω και τα κάτω της. Μετά από πολλά κάτω, θα δούμε μια άσπρη μέρα φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Σοφέ μου συμφωνώ.

Αλλά παρατηρώ αμηχανία και ατολμία από κάποιον του ΑΚΕΛ να δικαιολογήσει τον Αντρέα Χρήστου.

Το παίζουν αθώες περιστερές και διαβάλλουν συχνά άλλους περί ΕΟΚΑ Β.
Συνεπώς, η παρουσία του Ανδρέα Χρήστου στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος είναι μια ΣΤΕΡΕΑ λαβή για να τους αρπάξει κανείς και να τους ταρακουνήσει.

Οπόταν, ας βρεθεί κάποιος απ το ΑΚΕΛ να μας βρεί μια καλή δικαιολογία

Ανώνυμος είπε...

Δαμέ δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, νομίζεις δάμε εννα κολλήσουν, Τούτοι εννα μας παντρέψουν με άδρωπο που λαλέι τζαι η λαϊκή ρήση, τζαι το να έβρουν ένα λόγο για την παρουσία του Χρίστου εν το πιο εύκολο πράμα. Φυσικά εννοείται ότι οι διάφορες δικαιολογίες που βρίσκει το ΑΓΕΛ είναι πιστευτά στην ακέλην τους τζαι μόνο. Νοήμωνες άνθρωποι δεν πιάνονται κορόϊδα ούτε του ΑΚΕΛ ούτε του Βόρδου Χάνεϋ ούτε κανενός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς είναι άκρα δεξιά. Γι' αυτό και εσείς ταυτίζεστε μαζί του.

Α ρε φασιστόμουτρα, πάντα καταφέρνετε να επιβιώνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ηντα μπου σου λάλουν επείσαν τους τάχα ότι ο Σαμάρας εν άκρα δεξιά, Τρων κουτόχορτο τα πλάσματ, ότι τους σερβίρουν χωνεύκουν το.

Ανώνυμος είπε...

Ασε που αν τους ρωτήσεις ήντα μπουν η άκρα δεξιά εν θα ξέρουν, δαμέ νομίζουν ότι το ΑΚΕΛ εν Αριστερά, Μπουα χα χα χα αχαχαχα.
Το πολυ πολύ να σηκωθούν να φύουν που τη συζήτηση γιατί δεν εμπίπτει το θέμα στην κασέτα της προπαγάνδας που τους παίζουν ούλη μέρα

Ανώνυμος είπε...

Άστε να βγει ο Σαμαράς και θα δούμε αν αποστασιοποιηθεί από τις προσπάθειες για λύση και αν αποσύρη την υποσ΄τηριξή του στον Χριστόφια.

Όλα αυτά λέγονται για εσωτερική κατανάλωση και για ενδοκομματικούς προεκλογικούς λόγους.

Σε λίγες μέρες θα τα έχετε και με τον σαμαρά..:-)

Ανώνυμος είπε...

Σαν ας πούμε ...
Ο Σαμαράς εν ήταν μες την ΕΟΚΑ Β ?

οξα έπαιζε πορτάρης με τα τσικό της Ομόνοιας ?

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:

Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;

Σάββας Παπάκης είπε...

Σας συνιστώ να μην υποτιμάτε τη Ντόρα, η οποία και έχει πολύ καλές εσωκομματικές διασυνδέσεις.

Η Ντόρα παραμένει φαβορί κι εσείς βιάζεστε να βγάλετε νικητή.

O PashioSartanakkas είπε...

Σαμα- who?
Πάτε καλά ρε Ταρζανέλλες δαμέσα?
"στέκεστε δίπλα", "υποστηρίζετε", "προσεύχεστε" ..Οι μανάες ξέρουν που ήσαστεν όξα γυρεύκουν σας ?
Ρε πάτε καλά? Επαναστάτες της κλανιάς και της ταρζανέλλας...Αγωνιστές της ατάκας και του συνθήματος-- ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ - ΑΥΤΟΣΙΟΥΜΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ - ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΙ...ΑΝΑΓΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΗ..αυτό σας το αναγνωρίζω...
Είμαι περίεργο μαμώ το κέρατό μου να μάθω, που διάολο αγωνιστήκατε...Βγαίνει εδωμέσα ο κάθε αυνανιστής και λέει, μπράβο παιδιά, να κάνουμε, να ράνουμε,να αγωνιστούμε, συμφωνούμε, μπράβο μας και ζήτω μας...για να βγουν μετά εν χορό οι υπόλοιποι αυνανιστές και αυνανίστριες και να χειροκροτήσουν- Μπράβο μεγάλε, τι καλά που τα είπες, κάνε το forward και του Γεωργίου και του Φτωχόπουλου, να γράψουν και αυτοί "τι καλά τα λένε τα παιδιά του Christofias watch".
Σιερετώ

Ανώνυμος είπε...

Που τον λόγια σου τζαι μόνο Pashio sartanaka, μάλλον σε κανένα βόθρο μεγάλωσες και αναγιώθηκες. Δεν είναι ανάγκη να το διαλαλείς, δεν μας αφορά η καταγωγή σου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Pashio sartanaka, το είδος του ¨διαλόγου¨ που σου μαθαν στο ΑΚΕΛ μόνο στους καφενέδες σας παιρνά, ο υπόλοιπος κόσμος εν πολιτισμένος γιε μου.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν ο Σαμαράς (όπως και ο Σημίτης και Ο Πάγκαλος), παρόλο που είναι Ελλαδίτες, δεν είναι στην ουσία Έλληνες. Ο Σημίτης είναι Εβραίος, Ο Πάγκαλος Αρβανίτης, Ο Σαμαράς...;;; Παρακαλώ ψαξτε το λίγο πριν με κατηγορήσετε...

Ανώνυμος είπε...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9 διαβάστε στην Ελληνική Βικιπαίδεια για τους Αρμάνους/Βλάχους, τις διάφορες θεωρίες περι καταγωγης τους. Διαβάστε προς το τέλος όπου στους διάσημους Βλάχους συγκαταλέγεται και ο Σαμαράς.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στον Κουτσού! Η Κύπρος τον χρειάζεται.

Πάντως από όλα τα μπλοκς πρώτος βγήκε προς τιμήν του ο Παντός Καιρού Μ.Μιχαήλ πρωί πρωί με ξεχωριστό ποστ ευχών. Μην τα κάνουμε όλα γαργάρα!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε 12.01. Ελληνας ειναι αυτος που θελει να ειναι Ελληνας...
Το ποιοι ακριβως ηταν οι προγονοι μας δεν το ξερουμε και ουτε μπορουμε να το βρουμε ακριβως,ποτε.
Αλλα ενας που μιλαει Ελληνικα,εχει Ελληνικο ονομα, μαλλον ειναι Ελληνας αρκει να το θελει..Και ευτυχως ειμαστε αρκετοι για να αλληλουποστηριζομαστε σαν ενα εθνος απεναντι σ'αυτους που μας επιβουλευονται

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Σωστός ο Ανώνυμος 12:56, Έχει πολλούς που ενώ βιολογικά δεν είναι Ελληνες ουσιαστικά είναι πιο Έλληνες από πολλόυς Βιολογικά Έλληνες. Και αντιστόφως ανάλογα έχει πολλούς βιολογικά Έλληνες που ουσιαστικά άγονται και φέρονται ως Έγγλεζοτουρκάκια και όλοι μας τους γνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα βγεί η Ντόρα θα μείνετε με την πούτσα στο χέρι, πάλι...

Ανώνυμος είπε...

Σίμος Αγγελίδης= Φυγόστρατος

Ανώνυμος είπε...

Αντώνης Σαμαράς όπως λέμε Τρύφων Σαμαράς!!

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:

Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα ότι ο Βγενόπουλος θα αγοράσει την ΕΔΟΝ και θα την κάνει εκκαθάριση.

Μακάρι

Ανώνυμος είπε...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9 διαβάστε στην Ελληνική Βικιπαίδεια για τους Αρμάνους/Βλάχους, τις διάφορες θεωρίες περι καταγωγης τους. Διαβάστε προς το τέλος όπου στους διάσημους Βλάχους συγκαταλέγεται και ο Σαμαράς.

Ανώνυμος είπε...

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αν υπάρχει η πιθανότητα να Σαμαράς είναι αυτή η ελπίδα,είμαστε μαζί του. Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει κι αυτός συμπλέοντας με τους προκατόχους του που θα προωθήσουν την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας αλλά και με τους δικούς μας που θέλουν επειγόντως την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία του σχεδίου Ανάν.

Ελπίζουμε να μας εκπλήξει ευχάριστα και να είναι ο ηγέτης που θα βοηθήσει στο να σταματήσει την ελεύθερη πτώση που ακολουθεί ο Ελληνισμός. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (για να σπάσουν οι εχθροί μας)