ΚΑΡΟΓΙΑΝ-GATE: ΚΟΥΝΝΑΦΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Diko supporters, come and follow the YES.
Follow your leader Marios and his master Dimitris Christofias!





Συνεχίζεται ο θόρυβος από το Κάρογιαν-gate! Η συγκλονιστική αποκάλυψη που ξεκίνησε από το christofias-watch, έχει περάσει τώρα στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου.

Στο χθεσινό Φιλελεύθερο 22/11/2009, ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας, τολμά ευθαρσώς να μιλήσει για το έγγραφο Downer-Κάρογιαν και για την αναφορά του Κάρογιαν ότι η βάση του ΔΗΚΟ θα τον ακολουθήσει σε ένα νέο δημοψήφισμα.

Σήμερα 23/11/2009, ο δικηγόρος Ξενής Ξενοφώντος, βάλλει με αρθρογραφία του τόσο εναντίον του Μ. Κάρογιαν, όσο και κατά αυτών που τον ανέχονται.

Ακολουθεί το κείμενο του Τ. Κουνναφή και αυτό του Ξ. Ξενοφώντος.

Επιβεβαίωσε το έγγραφο

Ο ίδιος ο Μ. Καρογιάν ομολόγησε ότι στην απόφασή του για στήριξη της εκλογής Χριστόφια στην Προεδρία, διασφάλισε (για τον εαυτό του) και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

Και πότε ήλθε η (ακατανόητη) συμπεριφορά του Μ. Καρογιάν;

Όταν κοινοποιήθηκε το έγγραφο συνομιλίας του με τον Ντάουνερ, (Ιανουάριος 2009) στο οποίο αναφέρεται:

«Ο κ. Καρογιάν επίσης σημείωσε ότι η θέση του, ως Προέδρου του ΔΗ.ΚΟ., μπορεί ν’ αμφισβητηθεί, αλλά εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα διατηρούσε την Προεδρία του ΔΗ.ΚΟ., υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον Πρόεδρο Χριστόφια. Γνωρίζοντας το επιχείρημα ότι η βάση του ΔΗ.ΚΟ. αντιτίθεται στο συμβιβασμό στο Κυπριακό Πρόβλημα, ο κ. Καρογιάν επέμεινε ότι η βάση θα ακολουθήσει την ηγεσία και ότι θα αντιμετώπιζε την πρόκληση από απορριπτικούς που θα κατέβαιναν ως υποψήφιοι».

Εκεί που περιμέναμε μια διάψευση από τον κ. Καρογιάν ότι υποσχέθηκε ρυμούλκηση του ΔΗ.ΚΟ. στους σχεδιασμούς Ντάουνερ, ο Μ. Καρογιάν επιβεβαίωσε (με τραγικό τρόπο) το έγγραφο!

T.ΚΟΥΝΝΑΦΗΣ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. 22/11/2009


ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ


Εδώ και 15 μέρες περίπου, έχει βγει στη δημοσιότητα ένα συνταρακτικό έγγραφο. To περιεχόμενο ενός από τα έγγραφα της ομάδας Downer, που έχει δημοσιευθεί σε κάποια blogs του διαδικτύου και σε κάποιες ημερήσιες εφημερίδες, αναφέρεται σε μια συνομιλία του Alexander Downer με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ και Πρόεδρο της Βουλής Μάριο Κάρογιαν τον Ιανουάριο του 2009. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, ο κ. Κάρογιαν φέρεται να χαρακτηρίζει συναγωνιστές του στην ηγεσία του ΔΗΚΟ ως απορριπτικούς, να συγχαίρει τον κ. Downer για την «καλή δουλειά που κάνει» και το χειρότερο: να διαβεβαιώνει τον Downer ότι η βάση του ΔΗΚΟ δεν είναι απορριπτική και ότι θα ακολουθήσει την ηγεσία σε ένα δημοψήφισμα.

Έχουμε δηλαδή μια έστω έμμεση υπόσχεση, πριν τη διεξαγωγή οποιουδήποτε δημοψηφίσματος και εν μέσω μίας διαπραγμάτευσης, ότι το ΔΗΚΟ, θα πει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.

Θα αναμέναμε ότι μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, που εγείρουν ένα σοβαρότατο πολιτικό ζήτημα, ο Μάριος Κάρογιαν, θα ήθελε να διαψεύσει το έγγραφο ή να θέσει ζήτημα ότι η ομάδα Downer τον συκοφαντεί. Θα αναμέναμε έστω ότι θα ήθελε να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Θα αναμέναμε από τους άλλους της ηγεσίας του ΔΗΚΟ ότι θα προέβαιναν σε ένα σχόλιο, σε μια ενέργεια, σε μια έκκληση προς τον αρχηγό του κόμματός τους να δώσει εξηγήσεις. Θα αναμέναμε από αρχηγούς ή βουλευτές άλλων κομμάτων να εγείρουν το θέμα. Κι όμως, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το άρθρο: φύλλο δεν κινήθηκε.

Αντί αυτού, αυτό που μαρτυρήσαμε την περασμένη Δευτέρα 18/11/2009, ήταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ο Μ. Κάρογιαν, ο οποίος έχει μετατρέψει την πολιτική συναλλαγή και τα προσωπικά ανταλλάγματα σε επιστήμη, να μέμφεται άλλους για «προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα, ριάλιτι σόου, προσωπικές ατζέντες» κλπ. Και να εξασφαλίζει και μία τεράστια πλειοψηφία από τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ. Εν μέσω της καθολικής σιωπής όλου του Εκτελεστικού για το έγγραφο Downer το οποίο τον εκθέτει.

Τι άλλο θα μαρτυρήσει η πολιτική ζωή του τόπου; Ως πότε η αναίδεια και η άνομη πολιτική συναλλαγή θα κυριαρχούν στην πολιτική ζωή του τόπου; Και ως πότε κάποιοι πολιτικοί, που θα μπορούσαν να ξεχωρίζουν, να παραμένουν σιωπηλοί, συνένοχοι παθητικοί θεατές των φαινομένων αυτών;

Η πολιτική δυστυχώς, με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, έχει γίνει ένα κλειστό club-prive. Για όσους συναλλάσσονται για τον εαυτό τους και για όσους τους ανέχονται.

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 23/11/2009


ΜΑΡΙΕ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΗΓΕΙΣΑΙ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!

ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΝ ΣΕ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ"!

Ευρυμάχη για το christofias-watch

16 Σχόλια:

Ahmet_Oriwn είπε...

Τελικά ποια εν η μεγαλύτερη μπαζογκόμενα της Επιτροπής σας; Η ΕΥΡΥΜΑΧΗ ή η ΑΓΗΣΙΣΤΡΑΤΗ;

Ανώνυμος είπε...

μαριε...χριστογιουσουφακι!!!

Ανώνυμος είπε...

στρατηγική προπαγάνδας:
1.Δαιμονοποιούμε τον Ντάουνερ. Είναι η προσωποποίηση της κακής λυσης, τυπου Ανναν- πράκτορας των Τουρκων.
2. Ταυτίζουμε τον Καρογιαν με τον δαίμονα.
3. Παίρνουμε την ηγεσία του ΔΗΚΟ

Μα είστε σοβαροί;

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Εδώ από την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, το διευθυντή σύνταξης του Φιλελευθέρου, μέχρι το διάσημο δημοσιογράφο Μ.Ιγνατίου, τον Γ. Ηλιάδη, το Χ.Κληρίδη, το Ξ.Ξενοφώντος ζητούν εξηγήσεις, επί ενός γραπτού κειμένου που μιλά από μόνο του, εδώ ο ίδιος ο Κάρογιαν σιωπά και κάποιοι ακόμη αμφιβάλλουν και μιλούν για προπαγάνδες;

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας να του στείλουμε το έγγραφο. Ή μήπως θα μας πουν ότι είναι και αυτό φτιαχτό;

Ανώνυμος είπε...

στρατηγική πολιτικού ελιγμού:

1. Εχω κόμμα 2%
2. Μπαίνω στο ΔΗΚΟ, που εκλέγει πρόεδρους με συνεργασίες και ανελλίσομαι σε πρόεδρο κόμματος.
3. Εκλέγομαι πρόεδρος με τους ψήφους του ΑΚΕΛ
4. Λόγω ένταξης στην Ευρώπη η Τουρκια και οι φίλοι της παίζουν παιχνίδι για αποενοχοποίηση της Τουρκίας.
5. Δεν διαπραγματευομαι και καλώ το λαό να απορρίψει το σχέδιο ( αφου θα το έκανε ουτως η άλλως)
6. Εκμεταλλεύομαι το 76%, με εθνοκαπηλεία, σαν να είναι δικό μου το 76%
Μα είστε σοβαροί;

Τώρα οι διάδοχοι συνεχίζουν την ίδια στρατηγική εθνοκαπηλείας, λες και οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι και δεν έχουμε κρίση.

Μα είστε σοβαροί;

Θα ολοκληρωθεί ο κύκλος και θα πάτε πίσω στο 2%....

Ανώνυμος είπε...

αντιγράφω προηγούμενη ανάρτηση μου:
Δεν είπα ότι το εγγραφο είναι πλαστό. Απλλά λέω ότι δεν αποδυκνύει ακριβώς ότι τα είπε με ακριβώς αυτο τον τροπο ο Καρογιαν.
Παράδειγμα: Συνομιλεί Μπουρκ με Καρογιαν. Λέει ο Μπουρκ: Εχετε καποιες εσωκομματικές διατριβές στο κόμμα σας. Κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο; Απαντα ο Καρογιαν: Όχι αντιθέτως έχω πλήρη έλεγχο του Εκτελεστικού και η βαση του κόμματος είναι πιστή στον πρόεδρο του κόμματος.
Ο Μπουρκ μετά γραφει e-mail στον Ντάουνερ και του αναφερει για τη συναντηση με τον Καρογιαν και λέει μεταξύ αλλων: Ο Καρογιαν πιστέυει θα επικρατησει των απορριπτικών.

Μπορώ να σκεφτώ πολλά σενάρια για τι μπορεί να μπορεί να είπε ο Κατογιαν και πως μεταφέρθηκε από τον Μπουρκ στον Ντάουνερ.

Το έγγραφο Μπουρκ δεν είναι μαγνητοφωνημένη συνδιάλεξη για να το πάρω λεξη προς λεξη. Παρα μόνο ενα εγγραφο που αναφερεται στον Καρογιαν στο 3ο πρόσωπο, γραμμενο απο τον Μπουρκ.
Δεν αποδεικνυεται ότι ο Κάρογιαν χρησιοποιησε τη λέξη απποριπτικοί....

Μόνο με φαντασία μπορώ να αποδώσω την κάθε λέξη ως την αυθεντική συνομλία Μπουρκ-Καρογιαν.

Αρά υπάρχει το στοιχείο δαιμονοποίησης/προπαγάνδας

Ανώνυμος είπε...

στο ΔΗΚΟ θα πέσουν κεφάλια και δεν θα είναι του Καρογιαν.

Μην ξαφνιαστείτε αν το δίσκο με τα κεφάλια τον κρατεί ο Αγγελίδης! Ηδη στο Εκτελεστικό τήρησε αποχή. Βλέπετε, πρέπει να σκεφτεί και το μέλλον του γιού του ο καυμένος.

Μετά οι αποκεφαλισμένοι τι θα κάνουν; Θα κάνουν κίνηση, η καινουργιο κόμμα; Μα πως θα δουλέψει; Mε 2%, μονο ο Νικόλας θα βγαίνει βουλευτής..Ο Kενεβέζος; O Κολοκασίδης; O Λιλλήκας θα τους ακολουθήσει; Δεν νομίζω... Και ο αρχιεπίσκοπος τι θα τους πει; Θα τους πει: Παιδιά, προτιμούσα τον Τασσο που είχε και κάποιες ικανότητες. Η εκκλησια δεν θα πετά λεφτά πάνω σας, θα βρω άλλους να περνώ τα μηνύματα μου. Θα μείνω με τα ΜΜΕ και καμιάν ΕΔΕΚ. Εξάλλου η εκκλησία είναι αθάνατη, εσεις...

Ανώνυμος είπε...

....ε ωραία γιατί εν ηφκαίνει καλό ο Κάρογιαν να φανερώσει την αλήθκεια τζαι σιωπά? Ε?
Αφού σιωπά τα σενάρια θα παίζουν γιατί τούτος ο λαός εξεγελάστηκε τόσες πολλές φορές που δεν έσιει την πολυτέλεια του κρύψε ολάν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΟΥΦΚΙΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ, ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ...
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΤΤΙΣΜΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ? ....ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΟΥΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

3:44 όποιος φκάινει δηλ. τζαι λαλεί κατί πχ. Ο Μπουρκ, πρέπει να βουρούν να το διαψεύσουν; Δηλ. να φκει ο Κάρογιαν τζαι να πει, εννεν ακριβως ετσι που τα είπα; Νομίζω δεν είναι ανάγκη καποιος να σχολιάζει τους υπάλληλους του Ντάουνερ.
Δεν εκατάλαβες ότι τουτα ούλλα εν παιχνιδκια για να επικρτατήσει η μια κλίκκα για η άλλη μες στο ΔΗΚΟ;

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Λυπούμαι, αλλά όσο κατάφερε ο Τάσσος να βελτιώσει στα μάτια μας την εικόνα του ΔΗΚΟ, τόσο κατάφερε να την χαλάσει ο Κάρογιαν.

Κάποτε λέγαμε ότι το ΔΗΚΟ είναι συμφεροντολόγοι της καρέκλας, που παν όπου φυσά ο άνεμος. Αυτό μας το άλλαξε ο Τάσσος και πολύς κόσμος ψήφισε ΔΗΚΟ μόνο και μόνο για τον Τάσσο.

Μετά που μπήκε ο ρουφιάνος πρόεδρος του ΔΗΚΟ και πούλησε το ΔΗΚΟ στο Χριστόφια για να γίνει πρόεδρος της Βουλής, το ΔΗΚΟ έχασε αυτόματα 6%. Τυχαίο;

Όχι βέβαια. Απλά οι διάφοροι καρογιανορουφιάνοι και νεστορολαμόγηδες και αντρεοκωστακόμπλεξ, λυμαίνονται το ΔΗΚΟ σήμερα.

Να πω κάτι που κυκλοφορεί έντονα και ας βρεθεί ένας να με διαψεύσει: ο Κάρογιαν ο ρουφιάνος δεν είχε σχεδόν καθόλου επαφή με τον Τάσσο από τη μη εκλογή του ως το θάνατό του.

Είναι ένα αχάριστο κωλόπαιδο, ένας αλήτης πρώτου μεγέθους.

Που σήμερα πνίγηκε στα λεφτά και στην εξουσία που δε θυμάται καν ότι στην πολιτική πρέπει να υπάρχει, τουλάχιστον στοιχειώδης ιδεολογία.

Ουστ ρε λαμόγιο του Ντάουνερ. Ουστ ρε παλιορουφιάνε. Όξω από το ΔΗΚΟ ρε βρωμιάρη ελεεινέ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΟΥΦΚΙΑΝΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ , ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑ. ΚΣΙΜΑΡΙΣΜΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Ανέκδοτο για την ΠΕΟ, αφιερωμένο στον Πάμπη Κυρίτση.

Γινόταν ένας διαγωνισμός reality και σε αυτόν
συμμετείχαν ένας Εγγλέζος, ένα Γερμανός κι ένα Κυπραίος.
Έπρεπε μέσα σε 2 λεπτά
α) να πλύνουν μια σκάφη ρούχα
β) να γαμήσουν μια γυναίκα
γ) να φάνε ένα γλυκό
δ) να φάνε ένα ψωμί

Πάει πρώτα ο εγγλέζος, πιάνει γαμά την γυναίκα, πλένει 1-2 σώβρακα ...
ντριννννν ... έξω, ετέλειωσε ο χρόνος.
Πάει μετά ο Γερμανός, άνθρωπος της δουλειάς, πλένει τα ρούχα στην σκάφη,
γαμά και την γυναίκα, πάει να τζίσει πας το ψωμί ....
ντριννννν ... έξω, ετέλειωσε ο χρόνος.

Πάει ο Κυπρίαος, έσκιψε την γυναίκα πάνω απ τα ρούχα για να τα πλύνει
και την γαμούσε από πίσω, πίανει με το ένα χέρι το γλυκό και το άλλο το ψωμί...
έφαν τα, επερίσσεψε και χρόνος.

Βγαίνει έξω, ζητωκραυγές, "μπράβο", "ζήτω" κλπ
Δημοσιογράφοι, Κάμερες "Πες μας πως τα κατάφερες, ποιό ήταν το σκεπτικό" ?

"Αν δεν γαμήσεις τον εργαζόμενο, δεν τρώς γλυκό ψωμί"

Ανώνυμος είπε...

Λιλληκούιν Κενεβεζοι Κουλλιες καιτα ρέστα πάνε να καμουν τον ΛΑΟΣ της Κύπρου. Α ναι μαζί και το Συλουροουιν που κανει επαναπροσεγγιση με τις Σρινλακεζες και τις Κινεζουες για πιπες.

Χαμένοι και καμμένοι από χέρι είσατε ουλοι σας. Αφηκά το σχόλιο και στου προφεσόρου Φαληρου που παλε λιβανιζει τον μακαρίτη Δεν βαρεθηκετε ακομα ρε; Κανεις δεν ειναι μαζι σας αμα ειναι να κανετε κομμα ουτε 5% θα παρετε

Ανώνυμος είπε...

Εσύ, εννα πιάεις τον Μίτα

Ανώνυμος είπε...

Mario Gara-Jahn...
Αυτόν τον Γερμανό η Κύπρος πρέπει να τον απελάσει αμέσως!