Νέα απίστευτη προβοκάτσια του ΕΛΑΜΑΚΕΛ!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Κυριάκος Μάτσης. Ο φιλοσοφημένος ήρωας της ΕΟΚΑ με την ψυχική ευγένεια και το μοναδικό αίσθημα δικαίου, γίνεται σήμερα στόχος των χυδαίων προπαγανδιστών του ΕΛΑΜΑΚΕΛ!


Κατά του ήρωά μας Κυριάκου Μάτση στρέφονται τώρα τα ΕΛΑΜόγια της κυβέρνησης Χριστόφια, τα γνωστά ακραία στοιχεία του ΕΛΑΜ.

Αυτή η ιστοσελίδα πρώτη σας αποκάλυψε τις διακλαδώσεις και τις διασυνδέσεις του ΑΚΕΛ με το ΕΛΑΜ, σε εμπεριστατωμένη ανάρτηση της συναγωνίστριας Αγησιστράτης, την οποία ακολούθησε ακόμη μία ανάλυση της ιδίας.

Κατά καιρούς επίσης αναφερθήκαμε στις επίσημες ερωτοτροπίες των δύο αυτών ακραίων πολιτικών χώρων.

Η ταυτισή τους όμως, αποδυκνείεται για μια ακόμη φορά, με το πλέον χυδαίο τρόπο. Στην προσπάθειά του να οικειοποιηθεί το ΕΛΑΜ το μεγάλο αγωνιστή του κυπριακού αγώνα Κυριάκο Μάτση, τον παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του ως εθνικιστή και ως αντικομμουνιστή. Παρουσιάζοντας ένα γράμμα που είχε γραφτεί κατά τα νεανικά χρόνια του Κυριάκου, προς τους γονείς του, όταν η αγαπημένη του Θεσσαλονίκη μαστιζόταν από την κορύφωση του εμφυλίου και το οποίο ομολογουμένως ήταν έντονα επικριτικό για τους Έλληνες κομμουνιστές, απομονώνουν τη ζωή του ανδρός σε ένα και μόνο σημείο.

Και ταυτίζονται με την ΑΚΕΛική προπαγάνδα των καφενέδων και των διαφόρων ψευδοδιανοουμένων, που θέλοντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δηλαδή την αποχή του ΑΚΕΛ από τον ηρωϊκό αγώνα της ΕΟΚΑ, παρουσιάζουν την ΕΟΚΑ και τους αγωνιστές της ως ακραίους, φασίστες, αντικομμουνιστές, εθνικιστές κλπ.

Έρχεται δηλαδή το ΕΛΑΜ, για ακόμη μια φορά να ταυτιστεί με την ακελική προπαγάνδα, που παρουσιάζει διαστρεβλωτικά το γνήσιο πατριωτισμό ως "εθνικισμό" και ως "αντικομμουνισμό".

Την προπαγάνδα περί "βαρελότων" και "ψευτοδιγενήδων", που τυπικά μεν ανακλήθηκε, αλλά εξακολουθεί μέχρι σήμερα, μέσω χυδαίων ψυθιριστών που παρουσιάζουν την ΕΟΚΑ ως μία αντικομμουνιστική-σωβινιστική οργάνωση που αντί εναντίον των Άγγλων μαχόταν εναντίον των κομμουνιστών.

Βέβαιοι εμείς ότι η θεωρία του "αντικομμουνιστή" και "εθνικιστή" Μάτση είναι
μια ακόμη άθλια ελαμακελική προβοκάτσια, το ψάξαμε λίγο περισσότερο. Δεν μπορούσε παρά να στριφογυρνά στο άκουσμα της προβοκάτσιας αυτής, με οργή στο μυαλό μας η αθάνατη φράση του αγαπημένου μας Κυριάκου:

"«Να γιατί δεν νοιάζομαι αν τη γη αυτή τη ζουν Τούρκοι, Έλληνες, Εβραίοι… Εκείνο που έχει αξία είναι να τη ζουν αυτοί που την ποτίζουν με τον ιδρώτα τους και να περπατούν πάνω της ελεύθεροι, διαφεντευτώ της, κυρίαρχοί της»." (Πηγή: Ιθαγενείς Blog)



Α. Αντικομμουνιστής ο Μάτσης;


Το ότι ο Μάτσης όχι μόνο δεν ήταν αντικομμουνιστής, αλλά αντίθετα ήταν πολύ προοδευτικών μέχρι και σοσιαλιστικών αντιλήψεων, φαίνεται και από τις πράξεις του και από τα γραπτά του:

α) Ήταν ο ίδιος ο Κυριάκος Μάτσης, ο οποίος αν και τοποθετημένος στο αντίπαλο στρατόπεδο τον καιρό του Εμφυλίου, δε δίστασε να υπερασπιστεί κομμουνιστή συμφοιτητή του στο Δικαστήριο, βάζοντας δηλαδή κάτω το ίδιό του το κεφάλι, πράξη σπάνια για τις μέρες μας. Να τι γράφει ο Μηνάς Κασιμάτης για τον Κυριάκο Μάτση:

"...φθάνει στο σημείο να υπερασπιστεί τον Κύπριο συμφοιτητή του Γιάννη Δρουσιώτη, που είχε συνταχθεί με τους αντάρτες και είχε καταδικαστεί σε θάνατο. Ενώ θα περίμενε κανείς ότι, ο Μάτσης θα αναθεμάτιζε τον συμπατριώτη του, ή ότι έστω θα έμενε παγερά αδιάφορος εμπρός στην καταδίκη του σε θάνατο, εκείνος τον επισκέπτεται στην φυλακή και τον υπερασπίζεται στο στρατοδικείο.

Και ύστερα από δέκα χρόνια, κατά τον αγώνα της ΕΟΚΑ, θα επιχειρήσει να έχει επαφή με Κυπρίους Κομμουνιστές, πράγμα που προκάλεσε και την υποψία σε κάποιους ότι τάχα ήταν και ο ίδιος Κομμουνιστής!"



β) Τα ΕΛΑΜΕΔΟΝόπουλα να γνωρίζουν ότι ο Κυριάκος Μάτσης, πάνω απ' όλα ήταν ιδεολόγος.Να τι έλεγε:


" Έμαθα πάντα στην ζωή ν'; αγαπώ και να εκτιμώ τους ιδεολόγους αγωνιστές που ξέρουν ν'; αγωνιστούν για ένα ιδανικό -αδιάφορο ποιο είναι αυτό- αρκεί να το πιστεύουν"


γ) Επαναλαμβάνουμε επίσης τη γνωστή φράση του Μάτση: "«Να γιατί δεν νοιάζομαι αν τη γη αυτή τη ζουν Τούρκοι, Έλληνες, Εβραίοι… Εκείνο που έχει αξία είναι να τη ζουν αυτοί που την ποτίζουν με τον ιδρώτα τους και να περπατούν πάνω της ελεύθεροι, διαφεντευτώ της, κυρίαρχοί της»."

(Πηγή: http://math-telos-agras.pblogs.gr/2009/02/kyriakos-matshs-o-hrwas.html )

δ) Και η ίδια η δράση του όμως στην ΕΟΚΑ δείχνει το αντίθετο. Ο Μάτσης είχε αποκλειστικό και μόνο σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας του. Και αυτό το απέδειξε με τη ζωή του!


Β. Εθνικιστής ο Μάτσης;



Είναι γνωστό ότι ο Μάτσης όχι απλά ΔΕΝ ήταν εθνικιστής, όπως αυθαίρετα το ιδεολογικό alter ego της ΕΔΟΝ, το γνωστό και πανίσχυρο επί διακυβέρνησης Χριστόφια ΕΛΑΜ θέλει να παρουσιάσει, αλλά ήταν διεθνιστής.

Εκτός από τα όσα αναφέραμε πιο πάνω, παραθέτουμε και μια άλλη φράση του ίδιου του Κυριάκου:

" Χρειάζονται ακόμη αιώνες για να συναισθανθή η ανθρωπότης ότι μόνον με την συναδέλφωσιν των λαών θα μπορέση ο ταλαίπωρος κόσμος να ζήση αρμονικά τον πολυτάραχο πλανήτη μας."

Ούτε σημαίες καπηλευόταν ο Κυριάκος, ούτε σύμβολα, αλλά με τη ζωή του αγωνίστηκε για την ιδέα της Ελευθερίας και της Ένωσης με την Ελλάδα.

Και δεν ήταν κανένας φασίστας πολεμοκάπηλος των μεγάλων λόγων και των ανύπαρκτων έργων (ακούτε ΕΛΑΜόγια;), αλλά ένας αφοσιωμένος αγωνιστής, που έλεγε "Ου περί χρημάτων τον Αγώναν ποιούμεθα" (ακούς Ευέλικτε Οδοστρωτήρα με το ανακαινισμένο από το Μιλτιάδη σπίτι σου και με τους παχυλούς μισθούς του γαμπρούλη σου ως "συμβούλου";) και που έλεγε στους Άγγλους κατακτητές:

"Εσάς ποιος είναι, όμως, ο ρόλος και η αποστολή σας; Γιατί βρίσκεστε σε έναν τόπο που δεν σας θέλουν; Τι θα κάνατε εσείς, αν ήσασταν στη δική μου τη θέση; Απαντήστε μου."

Ο Κυριάκος Μάτσης ήταν ένας από τους πιο βαθιά φιλοσοφημένους Κύπριους του 20ου αιώνα. Ένας άνθρωπος που τις ιδέες του, τις έκανε πράξη και τις τιμούσε με το αίμα του.

Οι προσπάθειες των ΕΛΑΜΑΚΕΛικών να πλήξουν αυτή την υπέροχη φυσιογνωμία, δε θα περάσουν.

Ο ΕΛΑΜΑΚΕΛΙΚΟΣ ΚΑΠΗΛΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! NON PASARAN!


ΑΛΩΕΥΣ για το christofias-watch

22 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατριώτης «μαϊμού» ονόματι Σαμαράς, κατέκλεψε τον ελληνικό λαό και αμέσως μετά έφτιαξε το κόμμα του!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς έχει μετεξελιχθεί εδώ και χρόνια σε έναν τεράστιο πολιτικό απατεώνα. Θα είναι δυστυχώς μια τεράστια απογοήτευση για όσους καλόπιστα τον υποστηρίζουν επειδή νομίζουν πως τον διαπνέουν πραγματικός πατριωτισμός.

Giannis Agiannis είπε...

Το πρόβλημα αγαπητέ Αλωέα είναι ότι τούτα που γράφεις για τον Κυριάκο Μάτση και τα διάφορα περί ΕΛΑΜΑΚΕΛ είναι τόσο φαιδρά που ΚΑΝΕΝΑ σοβαρό άνθρωπο δεν μπορείς να πείσεις – εκτός φυσικά από τον Εαυτούλη σου, την συναγωνίστρια σου την Αγησιστράτη, μερικούς άσχετους και αφελείς φανατικούς τζε κανένα δκυο κοπελλούρια! Προσπαθείς να συνδυάσεις τα ασυνδύαστα, το ΑΚΕΛ με το ΕΛΑΜ, στηριζόμενος σε αερολογίες, αλλά και χωρίς να σκαμπάζεις τίποτα, τζε κάμνεις μας τζε ρεζίλι! Πότε είπε ρε αχάπαρε το ΑΚΕΛ ή η ΕΔΟΝ ότι ο Μάτσης ήταν εθνικιστής; Μπορείς να μας παρουσιάσεις έστω κι ένα έγγραφο ή κείμενο τους; Αντίθετα πάντα τιμούσαν τον Μάτση κι ΟΛΟΥΣ όσους έδωσαν τη ζωή τους τότε. Και πάντα τονίζουν εκείνα τα λόγια του Μάτση που παραθέτεις κι εσύ στο κείμενο σου: «Να γιατί δεν νοιάζομαι αν τη γη αυτή τη ζουν Τούρκοι, Έλληνες, Εβραίοι… Εκείνο που έχει αξία είναι να τη ζουν αυτοί που την ποτίζουν με τον ιδρώτα τους και να περπατούν πάνω της ελεύθεροι, διαφεντευτώ της, κυρίαρχοί της».
Άλλη φορά να μας έρχεσαι πιο διαβασμένος!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αγιάννη, για τους ψευτοβαρελότους ποιος μιλούσε; Οι εξωγηίνοι;

Ανώνυμος είπε...

παιδιά κοψετε τες κοντρες και συγκεντρωθείτε αν σας ενδιαφερει η εξης πληροφορία- Στις χρηματαγορές διαπραγματέυονται τα λεγόμενα Credirt Default Swaps (CDS) τα οποία μετρουν την φερεγγυότητα μιας χωρας να αποπληρώσει τα δανεια που έχει. Αυτη τη στιγμή για πρώτη φορά ta cds τουρκίας σε σχέση με της Ελλαδας δείχνουν οτι η Τουρκία θεωείται πιο φερεγγυα απο την Ελλαδα!


Αυτό είναι σημαντικό διότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει τεράστιο ελλειμα και εξωτερικό χρεός. Πρ'επει να βρει τρόπο να το αποπληρώσει. Το κράτος πρέπει να βρει έσοδα εν μεσω οικονομικής κρίσης Εχει 2-3 τρόπους. Να αυξησει φόρους η να παταξει τη φοροδιαφυγη. Να κάνει περικοπες (αμυνα. εργα κτλ) Να ανοιξει τα συνορα σε μεταναστες, να δουλέυουν και να πληρώνουν φόρους.
Τα δημογραφικά τηε Ελλαδας είναι χαλια. Τα οικονομικα μέτρα θα τα κάνουν χειρότερα τα δημογραφικά. Περικοπες στην αμυνα την βαζουν σε αδυνατη σχεση με την Τουρκία, οπως και τα χάλια δημογραφικα....
Που μας αφήνει εμάς εδώ στην Κύπρο, σε ότι αφορά συμμαχίες ή τι μπορούμε ρεαλιστικά να περιμένουμε απο την Eλλαδα;

Ανώνυμος είπε...

φίλε Ανώνυμος που να δεις τα οικονομικά της Κύπρου που είναι...και που πάνε...τα φάγαμε όλα φίλε, δώσαμε συντάξεις σε εκατομμυριούχους "συνταξιουχους", δώσαμε παροχές σε όποιον είχε "αναγκη" να ανακαινίσει το σπίτι του, και τώρα τα ψάχνουμε. α και μια ασήμαντη λεπτομέρεια, αν δεν μπαίναμε στο ευρώ όπως ήθελε το ακελ, τώρα θα είμασταν ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ

Anef_Oriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:43,
Άμα δεν έχετε τι να πείτε ξεφουρνίζετε μας τους βαρελόττους! Αν το πάρουμε έτσι και ο Γρίβας σκότωνε αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης κατα τη Γερμανική Κατοχή και μετά κατά τον Εμφύλιο συνεργαζόταν με τους Εγγλέζους ... Γιατί τον τιμάτε;
Και εξωγήινοι ήταν μόνο εκείνοι που εκάμαν ή συμμετείχαν στο πραξικόπημα στην Κύπρο. Τώρα αν κάμποσοι που τούτους ήταν και της ΕΟΚΑ, δεν χει καμιά σημασία, ε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανήκω στο ΕΛΑΜ ούτε με νοιάζουν τέτοιες ΔΗΘΕΝ εθνικιστικές ομάδες.Αλλά σας παρακαλώ πριν να κάνετε μάθημα περι πατριωτισμού και εθνικισμού ξεδιαλύνεται στο μυαλό σας τις δυο ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ αυτές έννοιες.

ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΕΚΚΙΤΗΣ είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΡΕΘΗΚΕΝ ΤΖΙΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑΝ ΤΟΥΣ!!! ΝΑΙ, Ο ΜΑΤΣΗΣ ΑΝ ΕΖΙΟΥΣΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΟΥΡΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΖΙΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΒΙΑΣ Ο ΛΕΙΒΑΔΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΖΙΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΜΕ ΞΥΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΚΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΕΓΙΩ ΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΓΙΩ ΕΝΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΖΙΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΚΕΛ ΕΠΑΙΖΕΝ ΠΕΛΛΟΝ. ΕΡΚΟΥΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΛΟΥΘΚΙΑ ΑΚΕΛΙΚΑ ΤΖΙΑΙ ΕΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑΒΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΤΡΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ Η ΗΓΕΣΙΑ... "ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΕΛΛΟΛΥΣΣΑΡΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ"...

ΕΝ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΤΣΗ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΛΟΥΘΚΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΟΚΑ ΕΝ ΕΙΧΕΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΣ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ.

Ρήγας είπε...

Ο Μάτσης ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Ακόμα και απο την σημρινή εποχή ο Μάτσης είναι πολύ πολύ μπροστά.

Ευτυχώς που το ΑΚΕΛ δεν τον έχει καταλάβει ούτε τον έχει εκτιμήσει, όπως και ΚΑΝΕΝΑΝ ήρωα της ΕΟΚΑ και δεν έχουν κανέναν τους στα t-shirts σαν τον Che Guevara που τον έχουν κάνει κινούμενο σχέδιο.

Μας λένε "Ναι, αλλά ο Che είναι παγκόσμιας εμβέλειας." Δεκτόν ότι είναι παγκόσμιας εμβέλειας. Ο Μάτσης λοιπόν τί είναι; Ο Αυξεντίου τί είναι; Ο Παλληκαρίδης τί είναι; Ο Ζάκος τί είναι; Οι υπόλοιποι ήρωες τί είναι; Ο Δώρος τί είναι; Οι αρχές για τις οποίες θυσιάστηκαν δεν είναι παγκόσμιας εμβέλειας βρε ρουφιάνοι ακελικοί που δεν έχετε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ήρωα δικό σας που έπρεπε να πάτε στην Καραϊβική και να τους κάνετε εισαγωγή.

Και ΤΙ σχέση έχει ο Che με το ΑΚΕΛ; Καλά, αστεία πράγματα.



Ρήγας

Sartanakkas - Theblog is coming είπε...

Ενώ εσείς από όλους όσοι έλαβαν μέρος στυον αγώνα της ΕΟΚΑ ποιόν διαλέξατε να κάνετε φανέλα? ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ..
Αρα αγοράκαι πάρτε τα ππιριλλιά σας και το "σωφεράκι" σας και σε άλλο παντοπωλείο. Εδώ δεν αγοράζει κανένας τον "πατριωτισμό" σας.
Μα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος αγαπητέ φίλε

Ο ρηγας έχει πάνω στη φανέλα του τον παπαφώτη.. :-)

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτος ο τελευταίος Ανώνυμος. Αφήνει υπονοούμενα σε βάρος του ηρωικού αγωνιστή Παπαφώτη. Ως γνωστό ο Παπαφώτης είναι αυτός που έδωσε ένα γέρο μάθημα τον καιρό της ΕΟΚΑ σε βάρος των “προδοτών” αριστερών στην περιοχή της Καρπασίας και της Μεσαορίας. Με δικές του οδηγίες τιμωρήθηκε παραδειγματικά ο “προδότης” Σάββας Μένοικος. Εδέσαν τον σε ένα δέντρο στην αυλή την εκκλησιάς και τον πετροβολήσαν. Οι κακές γλώσσες λενε ότι τον ελιθοβολήσαν μέχρι θανάτου, αλλά ο ανθρωπος ήταν άτυχος. Έπαθε καρδιακή προσβολή τζε πέθανεν! Γιατί λοιπόν να μην έχει και ο Ρήγας την φάτσα του Παπαφώτη σε ττι σερτ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάτσης έκανε ή δεν έκανε Ηθική Εθνική Διαπαιδαγώγηση στα στρατόπεδα της Β. Ελλάδος κατά τον εμφύλιο; Ήταν ή δεν ήταν αντικομμουνιστής; Το ότι υπερασπίστηκε ένα Κύπριο συμπατριώτη του στο Δικαστήριο δεν μου λέει κάτι, ούτε το ότι σεβότα όλους τους ιδεολόγους από όποια ιδεολογία και αν προέρχονταν.Αυτό δεν σήμαινε ότι δεν ήταν εθνικιστής. Μην καπηλεύεστε μαχητές οι οποίοι έπεσαν και θυσιάστηκαν για ξεκάθαρες ιδέες όπως Ελλάδα, Εθνικισμό και Θρησκεία για να προωθήσετε τα δικά σος μικροκομματικά συμφέροντα.
Ατε κι όταν με το καλό σας σούμε σε καμιά πορεία στο δρόμο να κουβεντιάσουμε πολιτισμένα τις οποιες ιδεολογικές διαφορές μας
ΕΛΑΜΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Kαι το πιο ωραίο σημείο στο άρθρο εκέι που μιλάει για πανίσχυρο ΕΛΑΜ κατά την διακυβέρνηση Χριστόφια... Μιλάμε για πολύ γέλιο. Μακάρι να ήμασταν πανίσχυροι δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πως ήμαστε ενα μικρό ακόμα κίνημα με δραστήρια όμως μέλη που με την συνεχή δυναμική παρουσία μας στο δρόμο και τις ξεκάθαρες θέσεις μας και ιδεολογία μας δυναμώνουμε μέρα με την μέρα τραβώντας κυρίως την νεολαία προς το μέρος μας.

EΛΑΜΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ακριβώς φίλε ανώνυμε. Μπροστά στο τ-σιερτ είναι ο παπαφώτης και πισω ο θάσος σοφοκλέους..:-)

Τόσός είναι ο πατριωτισμός τους που παρολίγο να διαλύσουν του συνδέμσους αγωνιστών για μια πολυκατοικία που εχτίσαν συνεταιρικά στη Ρόδο και τσακωθήκαν στη μοιρασιά..

Τσογλάνια και οι δύο :-)

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:

Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:

Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάτσης ήταν επίσης νεοναζί, σκότωνε μαύρους, ήταν επίτιμος πρόεδρος του Κου Κλουξ Κλαν, ιδεολογικός πατέρας του Γεώργιου Παπαδόπουλου και καμαριέρα στα γραφεία του ΕΛΑΜ.

ΕΛΑΜΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ο Anef_Oriwn φορά t-shirt με τον Ανδρέα Χρίστου μπροστά και τον Ανδρέα Νεοκλέους από πίσω

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωρκάτζης θα τιμωρήσει τους προδότες