Τα ΕΛΑΜόγια του Χριστόφια

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Οι "ταγματάρχες" του ΕΛΑΜ ορκίζονται πίστη στον Χριστοφύρερ και τον Καρατζαφύρερ

Είναι κοινώς αποδεκτό πλέον πως μετά την ανάληψη της Προεδρίας εκ μέρους του Δημήτρη Χριστόφια έχουν εντατικοποιηθεί οι διεργασίες όσον αφορά την σύσταση και την δράση ακραίων νεοφασιστικών ομάδων στο νησί.

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν στην «Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο» (Ε.Α.Δ.Κ.) είναι συγκλονιστικές και ανατρέπουν κάθε άποψη, και κυρίως κάθε ψευδαίσθηση, που θα μπορούσε να έχει κάποιος πλέον για το καθεστώς Χριστόφια.

Μια από αυτές τις νεοφασιστικές ομάδες (μέρος του ευρύτερου δικτύου των Ταγμάτων Ύβρεως και Ταμπελώματος), την οποία χρησιμοποιούν κατά κόρον τα στρατευμένα ΜΜΕ, οι Χαραυγίτες της Επαγρύπνησης και εντεταλμένα όργανα των διαβρωμένων υπηρεσιών πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι φυσικά το νεοεμφανισθέν Ε.ΛΑ.Μ., δηλαδή το «Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο», αδελφάκι της νεοναζιστικής, μοναρχοφασιστικής «Χρυσής Αυγής» που δρα στην Ελλάδα.

Η Ε.Α.Δ.Κ. έχει τεκμηριώσει και παλαιότερα τις εμφανείς σχέσεις ΑΚΕΛ – ΕΛΑΜ, κυρίως σε ιδεολογικό επίπεδο. Παραπέμπουμε τους φίλους της Επιτροπής στο άρθρο «Χρυσή Αυγή και Χαραυγή, μια φωνή και μια κραυγή», στο οποίο έχουν τεκμηριωθεί οι υπόγειες διακλαδώσεις της σταλινικής Επαγρύπνησης με τις ακραίες ρατσιστικές ομάδες της Άκρας Δεξιάς: Τόσο οι ακραίοι Χαραυγίτες (προσκείμενοι στην φυλλάδα ΧΑΡΑΥΓΗ), όσο και οι ακραίοι Χρυσαυγίτες (προσκείμενοι στην ομάδα ΕΛΑΜ) έχουν ένα ΚΟΙΝΟ απύθμενο μίσος κατά του ηγέτη της Αντίστασης και στυλοφόρου της Δημοκρατίας, του Γιατρού Βάσου Λυσσαρίδη. Η συμμαχία του ΑΚΕΛ με την Χρυσή Αυγή, το ΕΛΑΜ και τους σωβινιστές των Γιώργου Βασιλείου – Νίκου Χρυσάνθου Αναστασιάδη σκοπό είχε να διαλύσει και να σπιλώσει την ένδοξη ιστορία της αντιχουντικής και αντιφασιστικής αντίστασης των Βάσου Λυσσαρίδη και των ομάδων του.

Οι αλληλοπριμοδοτήσεις του ΑΚΕΛ με την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ δεν σταματούν εδώ. Έχουν εξελιχθεί, και με τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα στο τιμόνι του «καλού καραβοκύρη», έχουν εκμοντερνιστεί και έχουν επικαλυφθεί με τον εξευρωπαϊσμένο φυλετισμό που ακούει στο όνομα Ε.ΛΑ.Μ.

Ας δούμε τα αμείλικτα τεκμήρια:

1) ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ο Δημήτρης Χριστόφιας στο Συνέδριο των Αποδήμων την Δευτέρα 24-08-2009 δήλωσε πως «στρώσαμε όμως το χαλί εμείς οι ίδιοι στην Τουρκία να εισβάλει και να κατακτήσει και να μη φεύγει από την Κύπρο». Την δήλωση περί «στρώματος του χαλιού» στην Τουρκία όμως, εκτός από τον Χριστόφια, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ(?) εκφράζει και το Ε.ΛΑ.Μ!! Σε κείμενο του στις 16-07-2009 (που αγιοποιεί την φασιστική ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ) θεωρεί πως είναι ο Εθνάρχης Μακάριος που άνοιξε την πόρτα στην Τουρκία να εισβάλει, με το διάγγελμα του στις 19-07-2009 στα Ηνωμένα Έθνη μετά το πραξικόπημα. Το Ε.ΛΑ.Μ. δηλαδή αποφεύγει να αναφέρει πως η Χούντα «έκανε την πάπια» και πως ο τουρκικός στόλος ήταν ήδη καθοδόν πριν την ομιλία Μακαρίου, και πως τα σχέδια για εισβολή προϋπήρχαν του πραξικοπήματος. Το Ε.ΛΑ.Μ., όπως και το ΑΚΕΛ, αποφεύγουν να αναφερθούν στις ευθύνες των ξένων μυστικών υπηρεσιών που έλεγχαν τους φασίστες, και φταίνε και οι δύο τον Μακάριο και τον ελληνοκυπριακό λαό ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, δηλαδή τα θύματα! Έχουμε δηλαδή σύμπνοια θέσεων ΑΚΕΛ-Ε.ΛΑ.Μ., αφού και οι δύο θεωρούν πως εμείς οι Ελληνοκύπριοι ανοίξαμε την πόρτα στην Τουρκία, και άρα δεν ευθύνεται ο Αττίλας που βρίσκεται εδώ!

http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2009/07/blog-post_16.html


2) Το ΑΚΕΛ και το Ε.ΛΑ.Μ. είναι «συμβιωτικοί οργανισμοί», δηλαδή χρειάζεται ο ένας τον άλλο για να επιζήσουν. Δεν είναι τυχαίο που οι νεοναζί του Ε.ΛΑ.Μ. εμφανίστηκαν μετά την εκλογή Χριστόφια. Δικαίως, λοιπόν, είναι κοινώς αποδεκτό πως το ΑΚΕΛ είναι ο «πατερούλης του ΕΛΑΜ»: Οι δύο μισαλλόδοξοι οργανισμοί, ακριβώς διότι η ιδεολογία τους εδράζεται στο μίσος, υπάρχουν για τις αντιθέσεις τους. Το ΑΚΕΛ υπάρχει διότι στο πρόσωπο του Ε.ΛΑ.Μ. (και πριν το Ε.ΛΑ.Μ. ως συντεταταγμένη πλέον ομάδα, σε άλλα φαντάσματα τα οποία ταμπέλωνε ως ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ, γριβικούς κτλ) τα ΕΔΟΝόπουλα, οι Χαραυγίτες, τα Ευελικτόπουλα, οι Μικροί Ποδηλάτες (μελλοντικοί Μεγάλοι Οδοστρωτήρες), και οι ιαβερικοί μπουρδολόγοι βρίσκουν τον εύκολο «φασίστα» εχθρό τους για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Και γίνεται και το αντίστροφο: Τα κυπριακά ΕΛΑΜόγια της Χρυσής Αυγής, εμποτισμένα με ένα ψυχροπολεμικό αντικομμουνισμό, και ένα νεοναζιστικό μίσος, βλέπουν στο ΑΚΕΛ τους ορκισμένους εχθρούς τους. Σε επίπεδο ηγεσίας όμως (φάνηκε στο συλλαλητήριο της 20ης Ιουλίου και στο μνημόσυνο των Ισαάκ-Σολωμού), τόσο η Επαγρύπνηση, όσο και οι αφανείς «ταγματάρχες» του ΕΛΑΜ, διατηρούν μεταξύ τους μιαν αφανή «θερμή γραμμή επικοινωνίας», όπου προπαρασκευάζονται και κατευθύνονται οι προβοκάτσιες, που κοινό σκοπό έχουν την διάλυση του κυπριακού κράτους.

3) Ο ρατσισμός των δύο είναι επίσης το ίδιο απόλυτος και συνεπώς πανομοιότυπος. Το μεν ΑΚΕΛ θεωρεί πως ΟΛΟΙ «Οι Τούρκοι είναι αδελφοί μας», παραβλέποντας τα εγκλήματα των Τουρκοκυπρίων εντεταλμένων μουτζαχίντ και των σφαγέων της ΤΜΤ, του Ντενκτάς, του Ταλάτ, του Κουτσιούκ και του Έρογλου. Το Ε.ΛΑ.Μ., από την άλλη, είναι ο αντίστροφος ρατσισμός, αφού θεωρεί πως ΟΛΟΙ οι Τούρκοι είναι εκ γενετής κακοί, φωνάζοντας το αισχρό σύνθημα «Καλός Τούρκος ο Νεκρός Τούρκος».

http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2009/07/blog-post_6181.html

4) Το ΑΚΕΛ και ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας, αφού βλέπει πως τον έχουν «καταλάβει» οι πάντες, προσπαθεί να πολώσει το κλίμα λέγοντας πως δήθεν επίκειται πραξικόπημα εναντίον του. Αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα της ΧΑΡΑΥΓΗΣ μιλούν δήθεν για σχεδιαζόμενο πραξικόπημα από ακροδεξιούς κύκλους, και τον Οκτώβρη του 2008 κατέβασαν στρατιώτη από άρμα της Εθνικής Φρουράς διότι δήθεν σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Πρόεδρο Χριστόφια κατά την διάρκεια της παρέλασης της 1ης Οκτωβρίου 2008. Φυσικά, οι υπόνοιες αυτές έμειναν να αιωρούνται και δεν μας παρουσίασαν στοιχεία και ονόματα. Είναι βέβαια άξιο απορίας: Τον Μακάριο είχαν, τότε, συνωμοτήσει πολλές ξένες μυστικές υπηρεσίες και δυνάμεις για να τον «καθαρίσουν», μιας και δεν μπορούσαν να του κάνουν «πολιτικό» πραξικόπημα αφού τύγχανε της λαϊκής υποστήριξης. Τον Χριστόφια, για τον οποίον πανηγύρισαν όλες οι μεγάλες καπιταλιστικές δυνάμεις, ποιοι θα συνωμοτήσουν για να τον ανατρέψουν; Είναι λοιπόν φανερό πως αυτό που κάνει ο Ευέλικτος είναι μια επικοινωνιακή τακτική για να προσδώσει μια ψευτοδημοκρατικότητα στο καθεστώς του.

Έλα όμως που το Ε.ΛΑ.Μ. έρχεται να τον βοηθήσει!!

Η «Πράσινη Πτέρυγα» του Ε.ΛΑ.Μ. έγραφε στις 24-08-2009 πως «έχει έρθει η ώρα για ένα ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»!!! Μα δεν είναι φοβερό πως έρχεται το Ε.ΛΑ.Μ. να «επιβεβαιώσει» αυτά που προσάπτει ο Οδοστρωτήρας σε όλους όσους τολμούν να τον αμφισβητήσουν; Και στο κάτω κάτω, γιατί το Ε.ΛΑ.Μ. ζητά ένα «εθνικό ολοκληρωτικό καθεστώς»!; Μήπως το καθεστώς Χριστόφια δεν είναι «ολοκληρωτικό καθεστώς», με συλλήψεις, πνευματική τρομοκρατία, φασισμό, φίμωση, Επαγρύπνηση, προβοκάτσιες κτλ; Άλλος είναι λοιπόν ο σκοπός του ΕΛΑΜ: Θέλει να μας πείσει πως το καθεστώς Χριστόφια δεν είναι ολοκληρωτικό αλλά δημοκρατικό, και συνεπώς «χρειαζόμαστε» ένα νέο «εθνικό ολοκληρωτικό καθεστώς». Η συνεργασία ΕΛΑΜ-ΑΚΕΛ είναι πλέον ξεκάθαρη!

http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2009/08/blog-post_24.html

5) Και αφήσαμε για το τέλος, τους διάφορους ψίθυρους (που όσο πάνε και εντείνονται) για τις πιο άμεσες σχέσεις του καθεστώτος με την Άκρα Δεξιά. Ρωτάμε δημόσια: είναι αλήθεια ότι στελέχη για το ΕΛΑΜ προκρίνονται από άτομα προσκείμενα στον ΔΗΣΥ, και εγκρίνονται από την Επαγρύπνηση;

Ζητάμε από το ΔΗΣΥ, το ΑΚΕΛ, το ΕΛΑΜ και την Επαγρύπνηση, να μας δώσουν απαντήσεις.

Ο Νίκος Αναστασιάδης με άλλους συναγωνιστές της Επαγρύπνησης
σε ρετρό φωτογραφίας εποχής

Αυτόπτες μάρτυρες, τόσο στα συλλαλητήριο της 20ης Ιουλίου 2009, όσο και στο μνημόσυνο Ισαάκ-Σολωμού είδαν μέλη της ΚΥΠ να συζητούν και να χαριεντίζονται με τους «λοχαγούς» και τους «ταγματάρχες» του ΕΛΑΜ. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τα ακούσαμε από διάφορους, πολλές πληροφορίες καταφθάνουν σε εμάς από email, και αρκετοί αναγνώστες μας άφησαν αντίστοιχα σχόλια. Δεν θα μας ξενίσει καθόλου αν αποκαλυφθεί πως υπάρχει επιχειρησιακή σχέση του ΕΛΑΜ με την Επαγρύπνηση-ΚΥΠ, αφού θα είναι πλέον ξεκάθαρο πως το ΕΛΑΜ καθοδηγείται από την κυβέρνηση για να υπηρετεί ακριβώς τον σκοπό που οφείλει να υπηρετεί: Να δίνει στον αυταρχικό Οδοστρωτήρα μια αύρα δημοκρατικότητας! Ας μην ξεχνάμε πως και την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ την χρηματοδοτούσαν και την εξόπλιζαν ξένες μυστικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και η ΚΥΠ της Χούντας.

Οι αποκαλύψεις της Ε.Α.Δ.Κ. είναι πολλές και συγκλονιστικές. Οι Χαραυγίτες, οι ηλικιακοί ρατσιστές, οι Χρυσαυγίτες, οι Κόκκινοι Ιαβέρηδες, τα ΕΛΑΜόγια με την ΚΥΠ και την Επαγρύπνηση δουλεύουν νυχθημερόν για να φιμώσουν κάθε αντίπαλη άποψη στο καθεστώς. Τα ΕΛΑΜόγια κρατάνε ελληνικές σημαίες και εκφράζουν ένα υπέρμετρο και αρρωστημένο ψευτοπατριωτισμό απλώς και μόνο διότι θέλουν να ακούγεται η παράλογη φωνή τους πάνω από τις φωνές της λογικής που αντιτίθενται στον ολοκληρωτισμό του ΔΗΣΑΚΕΛικού Χριστόφια. Και μετά, με το Ε.ΛΑ.Μ. ως δικαιολογία, ο ΔΗΣΑΚΕΛισμός αμολά τους Έποικ-Lovers, τους ομοφοβικούς νεοΠΑΣΟΚους, τους αντισενερικούς ειρωνευτές και ηλικιακούς ρατσιστές fasistes_anef_oriwn και τους Κόκκινους Ιαβέρηδες –δηλαδή τα σύγχρονα ΕΑΤ-ΕΣΑ- για να φιμώσουν κάθε φωνή αντίστασης στην επιδιωκώμενη τουρκοφασιστική λύση του Κυπριακού.


Αγησιστράτη για το christofias-watch - φωτογραφική επιμέλεια: Αλωεύς


28 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά ρε κοπέλια είσαστε για λύπηση!!!
Πάτε κάποτε να γράψετε κάτι σοβρό και να σας πούμε μπράβο, αλλά το χαλάτε με ένα σωρό βλακείες όπως τούτη εδώ.

Σκεφτείτε ότι σας διαβάζει και κόσμος σοβαρός.

Τίτος είπε...

Ε όχι και να ταυτίζετε την Αριστερά με τους φασίστες. Αυτό πάει πολύ!!!!!!

Εν αντρέπεστε τίποτε;

ΕΛΑΜ είπε...

Φοβηθήκατε ότι το εθνικιστικό κίνημα θα σας "κλέψει" τον κόσμο!

Σκατά στα μούτρα σας σκατοεπίτροποι.

Ανώνυμος είπε...

Όϊ μάνα μου. Εν ψυχίατρο που θέλετε δαμέσα. Περαστικά σας

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, η καλύτερη ανάρτησή σας μέχρι σήμερα, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Απίθανο, Απίθανο, Απίθανο!

Εύγε Αγησιστράτη!

Ανώνυμος είπε...

Α και εύγε Αλωέα!

xafies είπε...

Στο μνημόσυνο Ισαάκ-Σολωμού προσπάθησαν πολλοί κανονικοί άνθρωποι να βγάλουν φωτογραφίες των φιλικών συναναστροφών των ΕΛΑΜίτων και των ΚΥΠατζήδων την ώρα που αποχωρούσαν. Αν έχει κάποιος θα ήταν καλά να τις στείλει εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρα μεσάνυχτα οι σελίδες παιδιά. Όλη η αγαμία βγήκε περίπατο. Έχει ένα φάρμακο αλλά χρειάζεστε συνταγή του γιατρού για να το πάρετε. Ρωτήστε τον Βερεσιέ και θα σας δώσει.. Ουστ ρε διεφθαρμένα τσογλάνια

Φλίνκι είπε...

επιτέλους κάποιος γράφει για τις σχέσις ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

το αρθρο εν για γελια,μονοι τους το λαλουν αφου οι ετικετες πουκατω ειναι στη κατηγορια σατιρα.

Ανώνυμος είπε...

Ψέματα, ψέματα και πάλι ψέματα. Νομίζω είναι γνωστό το ότι πηρε τον δρομο της δικαιοσύνης, η άδικη και παράνομη σύλληψη μελών του ΕΛΑΜ που διένειμαν ενημερωτικό υλικό στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρη. Για να γράφεις αυτά που γράφεις ή εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία ή είσαι ηλίθιος. Η αστυνομία πριν από μερικούς μήνες εξέδωσε ενταλματα συλληψεως σε όλα 50 περίπου μέλη του ΕΛΑΜ και η κυπ με την σειρά της έρχετε σε κάθε εκδήλωση του ΕΛΑΜ με τους φωτογραφους τους οι οποιοι εκτός απο τα μέλη του ΕΛΑΜ φωτογραφίζουν και τα οχήματα τους... Το "αρθρο" σου είναι γεμάτο αναληθιες, ψεύδη και χολή για το εθνικιστικό κινημα σε Ελλαδα και Κύπρο. Η πρωτη η φωτογραφια με την λεζάντα δεν συναδουν μεταξύ τους, γιατι η φωτογραφία είναι skinheads του εξωτερικου. πρέπει να είσαι πολύ ηλιθιος πάντως για να μιλάς πως το ΕΛΑΜ είναι δημιουργιμα του τουρκόφια αφού υπάρχει για αρκετά χρόνια στην κύπρο(αλλα με άλλη ονομασία) άρα αυτό το γεγονός αποδυκνίει πως είσαι ένας ανίκανος δημοσιογραφίσκος. και τα περι νεοναζισμου, πάλι ηλιθιοτητες, αφου δεν νομιζω τα μέλη του ΕΛΑΜ να είναι γερμανοι την δεκατια του 30 και του 40, ασχετως πως δεν υπήρξε ποτε παλαιοναζισμός για να υπάρξει και νεοναζισμός. Και οι συσχετισμοι σου με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και χαραυγη μπορούν να χαρακτηρισθούν επιοικως γελιοι, δεδωμένου του χαμηλού εως ανυπαρκτου IQ σου

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Η αλληλεπίδραση των άκρων ακόμα και όταν δεν γίνεται συνειδητά δια των υπογείων οδών του συστήματος (συστημικοί υπόνομοι) γίνεται νομοτελειακά και εκ φύσεως.

Δυστυχώς η παλαιολιθικού τύπου «αριστερά» της Κύπρου έχει μεγάλη ανάγκη από τα άθλια φασιστοειδή του ΕΛΑΜ , της Χρυσής Αυγής κ.α. γιατί από εκεί και μόνο αντλούν την «ηρωική» αντιφασιστική ρητορεία τους, ενώ αντιστοίχως και ευθέως ανάλογα, τα διάφορα «ΕΛΑΜ» έχουν τεράστια ανάγκη από το παλαιοσταλινικό ΑΚΕΛ ώστε να δικαιολογούν τον ξεπερασμένου είδους αντικομμουνισμό τους που θυμίζει εποχές σιδηρού παραπετάσματος .

Κοινός τόπος και των δύο η ες αεί συντήρηση των μαγαζιών τους και της πελατείας τους που ως επί το πλείστον αποτελείται στην καλύτερη περίπτωση από αφελείς και στην πλέον συνηθισμένη από ηλίθιους και ανιστόρητους. Για αυτό και ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ συνιστούν το ΑΚΕΛΑΜ, την αιωνία καθυστέρηση στην πολιτική μας ζωή.

Ανώνυμος είπε...

αφου οι ακροδεξιοι εν δημιουργημα του χριστοφια,τοτε και ο αρχιεπισκοπος ειναι δικο του ΕΛΑΜΟΓΙΟ.Εκεινος εξαλλου ιδρυσε μαζι με αλλους το κινημα (ταχα)για ελευθερια και δικαιοσυνη στη κυπρο το οποιο ιδρυθηκε στις 11 του μαη 2008,δηλαδη μετα την εκλογη χριστοφια?? Ο χρηματοδοτης και ειδωλο σας,ο μεγαλος επιχειρηματιας του νησιου μας δεν ειναι και αυτος ενας νεοφασιστας που αρχισε να μιλα μετα τις εκλογες??

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4:53, δε σου τα λεν καλά οι ταγματάρχες και οι ταξίαρχοί σου στο ΕΛΑΜ!

Τσιράκια του Χριστόφια είναι. Και του κάνουν πλάτες.

Κανένας υψηλόβαθμος του "στρατού" σας δε θα συλληφθεί, ανκαι είναι γνωστοί στην ΚΥΠ. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Αχ και βαχ ρε Φάληρε! Μ’ απογοήτευσες γαμώτα!
Από τη μια δίνεις μακρόσυρτες συνεντεύξεις όπου με περισπούδαστο ύφος και βαθυστόχαστες αναλύσεις τα “ψάλλεις” του “Ευέλικτου Οδοστρωτήρα” και τον “κατατροπώνεις” κι από την άλλη ασχολείσαι με πάσα σοβαροφάνεια με τις ηλιθιότητες και τις φαιδρότητες για ΑΚΕΛΑΜ κι άλλες μακακίες της κάθε τσαχπινογαργαλιάρας Αγησιστράτης που παρέα με τον Αλωνάρη της, αλλού τους τρωει κι αλλού κνίθονται!

Ανώνυμος είπε...

Αγησιστρατη και Αλωναρη συνεχιστε ετσι!! Ακομα 2-3 αναρτησεις παρομοιου περιεχομενου και ουτε ο βρωμοσιλιος ενθα πατα δαμεσα!

Ανώνυμος είπε...

Βρωμόσσιυλλος κι όχι «βρωμοσιλιος»!

Ρήγας είπε...

Σίγουρα η άκρα δεξιά βολεύεται με την δράση της άκρας αριστεράς και το αντίστροφο.

Αυτό δεν είναι φρούτο που ανακαλύψαμε στον Ελληνισμό, αλλά το έχουμε δει σε πολλές χώρες.

Αν τώρα στην Κύπρο συνεργάζονται κιόλας, αυτό δεν το ξέρω, αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση. Έχουμε δει και χειρότερα: Συνεργασία Ελλήνων με Βρεττανούς αποικιοκράτες, με Βρεττανοαμερικάνικα και Τούρκικα καθεστώτα κλπ. Γιατί να μας ξενίζει και συνεργασία μεταξύ Ελλήνων αν κάποιοι στόχοι σε μια δεδομένη στιγμή ταυτίζονται;



Ρήγας

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Τελικά, έχουμε τον καλό καραβοκύρη από την ανάποδη.

Ανώνυμος είπε...

ναι,καλα τα λες,να αρχισει και την πυραυλολογια οπως ο πρηγουμενως για να τρεχετε παλι πισω του ρε χακι αρνι

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά...
Σας διαβάζω για να καταλάβω τι συμφέροντα εξυπηρετείτε.
Είναι λυπηρό που νέα παιδιά σαν και εσάς, έξυπνα να μιλάτε με τόσο φανατισμό και να τάσσεστε σε μια πλευρά και να τοποθετήστε με τέτοιο τρόπο.
Η συμμετοχή στην πολιτική ζωή του τόπου και στα κοινά δεν σημαίνει να εξυπηρετώ συμφέροντα παρατάξεων, κομμάτων και συγκεκριμένων ανθρώπων που σκοπό έχουν το βόλεμα..
Τί εχουμε καταλάβει από όλους τους πολιτικούς όλα αυτά τα χρόνια?
Αναξιοκρατία, ρουσφέτι, αδικία... ακόμα περιμένουμε δικαιοσύνη σε αρκετά ζητήματα.
Θα μπορούσατε να ασκείτε κριτική αλλά όχι αφοριστική και ισοπεδοτική. Κριτική που θα προβληματίζει τους ανθρώπους και θα τους κάνει να σκέφτονται...

ΕΔΟΝ Πελεντρίου είπε...

Μα τελικά το ΕΛΑΜ είναι αριστερό σαν και εμάς; Ανήκει, όπως εμείς, στο Λαϊκό Κίνημα;

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα

Ευτυχώς ρε παιδία μας φτιάχνεται την μέρα με τις Μ*#$%#ς που γράφεται!

Κατηγορείτε το Ε.ΛΑ.Μ. ενώ εσείς είστε πουθενάδες σε αντίθεση με το ΕΛΑΜ που έχει πολλές παρουσίες στους δρόμους!

Κατηγορείτε το ΕΛΑΜ ότι συνεργάζεται με αστυνομία και κυβέρνηση , από την στιγμή που πολλά μέλη του και "ηγετικά" στελέχη του συλλήφθηκαν , τι να πρωτοθυμηθούμε;; 1 Οκτ; 28 Οκτ; Εκδήλωση συμπαράστασης για τον εθνοφρουρό; .. Για να μην αναφερθούμε και στα πιο παλιά!
Ενώ εσείς που δεν συνεργάζεστε και είσαστε πουθενάδες, σας έχουν σύλλαβοι όλους!

Είναι εύκολο να κάθεστε πίσω από μια οθόνη και απλά να σχολιάζεται! Και με ένα πληκτρολόγιο να νομίζεται ότι μπορείτε να σχολιάζεται τα πάντα, με ένα ψευδώνυμο!

Αλλά στο δρόμο απλά να χώνεστε! .. και να μην υπάρχετε πουθενά!
Αφού μόνο εσείς είστε οι καθαροί, και όλα τα κρίνεται, και είσαστε οι τέλειοι κατεβείτε και εσείς στον δρόμο!

Που είναι ο κόσμος σας! .. Που είσαστε εσείς οι ίδιοι;

Τουλάχιστον το ΕΛΑΜ είναι εκεί ..

Εγώ προσωπικά ασχολούμαι γενικά με τον εθνικό χώρο, αλλά με τα όσα βλέπω να γράφεται με ωθείται να ενταχθώ στο ΕΛΑΜ .. αφού κακά τα ψέματα κάνει την καλύτερη δουλειά από όλους!

Και ειδικά από κάτι καπηλευτές του Εθνικού χώρου σαν εσάς!

ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ είπε...

O ROUFIANOS POU ITAN STES 20 IOULIOU STIN PORIA TOU ELAM ITAN ENA POLI GNOSTO KOMMATOSKILO TIS EDEK.. ALOSTE EMIS TON GNORIZOUME PROSOPIKA KAI PERIMENAME MIA TETIA TOU ENERGIA GIAVTO KAI TON AFISAME MAZI ME MAS NA FONAZEI OLA TA SINTHIMATA POU LEGAME KATHOLIN TI PORIA TOU ELAM(AKOMI KAI SINTHIMATA IPER TOU STRATIGOU GEORGIOU GRIVA DIGENI)!! NIXTA THA ERTHOUME PRODOTES NA SAS VROUME(KAI ESENA PSILE)

Ανώνυμος είπε...

Προς τον συγραφεα του "άρθρου" που οργιάζει αφάντασα η φαντασία του! Το ποιους εξυπηρετείς με τα ψεύδη που γράφεις είναι κοντά στον νου. Μάλλον εφοιθήκετε την δυναμικότητα που εδειξε το ΕΛΑΜ και το πόσο γρήγορα εμάζεψε κόσμο. Αν μπορείς τεκμηρίωσε μια που τούτες ούλλες τες ανυπόστατες κατηγορίες που εξφενδονίζεις κάτα του ΕΛΑΜ. Ενώς κινίματος που εν εσχει πίσω του ούτε εταιρείες, ούτε devlopers, ούτε καναλοκράτορες και άρχοντες των ΜΜΕ. Αλλά επίσης ούτε και την έκκλησία όπως εδιάβασα στα σχόλια. Και θα σου κάμω και εγώ μια ερώτηση. Γιατί το blogspot τούτο εδημιουργήθηκε με την άνοδο του χριστόφια στην εξουσία? Και γιατί κάμνετε πόλεμο του ΕΛΑΜ σε μια ιστοσελίδα που τάχα κάμνει πόλεμο του χριστοφια? Εν γελοιότητες τούτα που γραφεις και το μόνο που καταφέρνεις ειναι να μειώνεις τον εαυτό σου (ασχέτως πως προπαγανδιζεις με ψευδώνυμο)και μειώνει επισης και το΄"κύρος" της ιστοσελίδας. Αλλά το μόνο που καταφέρνεις στην τελική είναι να καμνεις διαφήμιση του ΕΛΑΜ. Και για εκείνους που μιλούν για άκρα, είδαμε και τα χαίρκα του υπόλοιπου φάσματος (βλ. ακρα δεξια εώς άκρα αριστερα)

ΥΓ
το σχολιο μου είναι γραμμενο ούτως ώστε να καθρεφτίζει το επίπεδο του αρθρου σου, εξού και τα "κυπριακα".

Ανώνυμος είπε...

ο συγγραφέας ετούτου του άρθρου πέρνει το μεγαλύτερο βραβείο ηλιθιότητας.

Είμαι σίγουρος ότι πιστεύει ότι οι Η.Π.Α. είναι σοβιετική ένωση και κουμουνιστικός παράδεισος ενώ η Έυρώπη είναι μιά απέραντη έρημος με πολλούς που πεθαίνουν από την πείνα.

τέτοια λαμπρά μυαλά ΔΕΝ τα χρειάζεται η Κύπρος!!

Ανώνυμος είπε...

κοιτα με αυτου του ειδους τα αρθρα δεν ξερω τι ακριβως εξυπηρετουν. Ισως λογω του οτι το ακελ δαιμονοποιει το ελαμ και την χ.α. και τα ταυτιζει με τον εθνικισμο και τον αντιομοσπονδιακο χωρο,και προσπαθειτε να δειξετε οτι το ακελ το εχει προσχεδιασμενο ολο αυτο για να αποπροσανατολισει τον κοσμο.
δεν εχω ιδεα. αλλα για το ονομα του θεου, δεν ξερω τι αλλο μπορειτε να σκετειτε. στην αρχη απλα ηταν γελοια η φαση που δεν χαλουσε το καλο προσωπο που δειχνετε,την επιχειρηματολογια που θετετε και τις αποκαλυψεις που κανετε. αλλα πλεον αρχισε να γινεστε χυδαιοι. παψετε πριν να ειναι πολυ αργα. οσο για την ΕΟΚΑΒ λιγο σεβασμο γιατι το 90 τοις εκατον των ανθρωπων που την στηριζαν ηταν αγνοι ενωτικοι και πατριωτες. και δεν υπεφεραν και λιγα απο το "καθεστως" του μακαριου κατι που λιγο πολυ φερνει απο την χουντα χριστοφια. επαναλαμβανω κοψτε τις χυδαιοτητες γιατι απλα πεφτετε απο τα ματια μας.

αντιομοσπονδιακος δημοκρατης ενωτικος

ΚΙΝΥΡΑΣ είπε...

προσπαθείται να φτιάξετε κάτι σοβαρό και μετά τα χαλάτε...
τουλάχιστο προσπαθείστε να γράφετε αλήθειες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
http://www.facebook.com/note.php?note_id=451486631262