Ο Καρογιάν (ξανά) δεκανίκι του Ευέλικτου

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Good boy Marios! Now, fetch!



Η άνανδρη επίθεση κατά του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΚΟ κ. Γ. Κολοκασίδη από τον κ. Μάριο Καρογιάν, απέδειξε (ακόμα μια φορά) την εξάρτηση του προέδρου της Βουλής από τον Ευέλικτο και το ΑΚΕΛ!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Γ. Κολοκασίδης εξέφρασε με δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. τις ανησυχίες τού κάθε προβληματιζόμενου πατριώτη. Είπε ότι οι προτάσεις της τουρκοκυπριακής πλευράς οδηγούν σε συνομοσπονδιακής φιλοσοφίας λύση. Είπε, επίσης, ότι οι προτάσεις της δικής μας πλευράς δεν αναιρούν αυτή τη φιλοσοφία. Προσθέτως, μίλησε για ελλιπή ενημέρωση των συλλογικών οργάνων του κόμματος σε ότι αφορά το Εθνικό Θέμα και τους χειρισμούς του Ευέλικτου, αλλά και για ανάγκη επανεξέτασης της συμμετοχής του ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση.

Κριτική στην πολιτική Χριστόφια, άσκησε επίσης και ο Κ. Κενεβέζος σε συνέντευξή του στο Φιλελεύθερο.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Καρογιάν μετά τον ολιγοήμερο θυμό του, μάλλον για το ότι ο Ευέλικτος δεν διόρισε τον εκλεκτό του στο Δ.Σ. της ΑΤΗΚ, έγινε (ξανά) το άλλοθι του Ευέλικτου για να συνεχίσει την καταστροφική του πολιτική στο Κυπριακό. «Άδειασε» τον κ. Κολοκασίδη λέγοντας ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματός του εκφράζει προσωπικές απόψεις και φιλολογήματα! Τα ίδια εννούσε και για το Γ.Γ. του. Αν είναι δυνατόν!!!

Ο προσφάτως εκ της βάσης του ΔΗΚΟ εκλεγμένος Αναπληρωτής Πρόεδρος εκφράζει προσωπικές απόψεις! Κατά τον κ. Καρογιάν...

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο εξαρτώμενος πολιτικά και επαγγελματικά από το ΑΚΕΛ κ. Καρογιάν (αλήθεια, τί θα επαγγέλλεται ο πρόεδρος της Βουλής όταν δεν θα κατέχει βουλευτική έδρα;) συμμορφώνεται πλήρως με το «Ανώτατο Σοβιέτ».

Ο κ. Καρογιάν μαχαιρώνει πισώπλατα τους συναγωνιστές του στο ΔΗΚΟ για να ικανοποιήσει τον Κόκκινο Οδοστρωτήρα.

Ο κ. Καρογιάν μαχαιρώνει πισώπλατα τους συναγωνιστές του στο ΔΗΚΟ για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα «δικαιολογητικά» για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της Βουλής.

Ο κ. Καρογιάν μαχαιρώνει πισώπλατα τους συναγωνιστές του στο ΔΗΚΟ για να διαφυλάξει τον υπουργικό θώκο του Giorgaki της Κύπρου, του καιροσκόπου κ. Μάρκου Κυπριανού (τώρα που το ξανά σκέφτομαι, αδικούμε τον Giorgaki όταν τον παρομοιάζουμε με τον Marko, διότι ο πρώτος είχε το θάρρος να τοποθετηθεί στο δημοψήφισμα του 2004, ενώ ο δεύτερος σχεδόν κρύφτηκε, όπως κρύφτηκε και κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2008).


Αγαπητέ Μάριε,

Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι είστε πολύ κατώτερος των περιστάσεων...

Προσβάλλετε τον περήφανο και αγονάτιστο δηκοϊκό κόσμο!

Η συνδιαλλαγή σας με τον Ευέλικτο σας έχει καταντήσει δεκανίκι του.

Λυπούμαστε πραγματικά για το κατάντημά σας...


Υ.Γ. Που ήσασταν κ. Πρόεδρε της Βουλής την Κυριακή και λάμψατε διά της απουσίας από το μνημόσυνο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου; Μήπως παραθερίζατε σε κανένα ξενοδοχείο στην Πάφο; Λέω μήπως...


Μόδεστος για το Christofias-Watch

19 Σχόλια:

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Μ.Κάρογιαν ντροπιάζει τόσο το ΔΗΚΟ όσο και τα πολιτικά πράγματα στην Κύπρο.

Συντείνει τα μέγιστα στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής ζωής.

Επιπλέον, για τους δικούς του ιδιοτελείς λόγους, εμποδίζει τη συνένωση του κεντρώου χώρου.

Είναι κρίμα που σε τόσο δύσκολους καιρούς, του μεγάλου κόμματος του ενδιάμεσου χώρου, ηγείται ένας τόσο ιδιοτελής άνθρωπος.

παπα-Βέλιχτος είπε...

ΚΑΡΟΓΙΑΝΙΕ, CE ΠΡΟCΚΑΛΩ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΤΗC ΕΔΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙC ΜΕCA COY TIC ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕC ΑΡΕΤΕC THC ΟΡΘΟΔΟΞΙΑC MAC, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗC ΟΡΘΗC ΔΟΞΑC ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

Εν Ταλάτιω Ευχέτης

+Μητροπολίτης Εδόνιος ο Τουρκοφιλητής

Ανώνυμος είπε...

μαριε καρογιαν απαγορευαιτε να κανεις κριτικη του κολοκασιδη! Ποιος ενομισες οτι εισαι? Ο πεφωτισμενος ηλιαδης η ο αγιος χρυσης παντελιδης? Ατε να μεν ξαπολυσουν τον ιοσηλιο πανω σου τωρα οι αποκαταστατες!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΙ ΣΤΟ ΔΗ.ΚΟ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΡΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ? ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΑΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΤΣΙΑΡΙΣΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ Ο 6ος ΕΠΙΛΑΧΩΝ Ο στελιος ιερωνυμιδης. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΙΑΣΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ Ο ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ,ΑΚΟΥΣΟΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ. Ο ΕΣΑΕΙ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΚΑΜΕΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛEΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ιερωνυμιδη Ο ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ, εσυ ΠΟΙΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ. ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΦΑΙΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥ.ΠΟΣΟΣΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΛΑΒΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ Ο ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ, ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ? ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξενακι πριν να κρινεις να κανεις την αυτοκριτική σου. ιδιοτελής είσαι εσυ και οι όμοιοί σου που παλιώνετε να συνενώσετε τον ενδιάμεσο χώρο πέρκι τζαι πιάσετε καμιά καρέκλα... αν θέλετε να διαλύσετε την ΕΔΕΚ διαλύστε την και ελάτε στο ΔΗΚΟ διαφορετικά παρετάτε μας....

επίσης ο Καρογιάν στο μνημόσυνο του Τάσσου ήταν στην Σουηδία μαζί με τον Νικόλα τζαι εκόφκαν τραχανά.

Ανώνυμος είπε...

το "Ιοσίλιος" γράφεται με γιώτα και όχι με ήττα

χτιτζιάρη ηττημένε

ηττοπαθή

ηττημένο μυαλό

ηττηφόρε

οπαδέ του ΑΚΕΛ και της ΕΟΚΑ-Η'

*Ιοσίλιος*

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Για τα περί φιλοδοξιών μου να "πάρω καρέκλα", έχω να απαντήσω ότι όσοι με ξέρουν πραγματικά, μπορούν μεν να μου βρουν πολλά ελαττώματα, αλλά η καρεκλομανία και το ξεπούλημα ιδεών για προσωπικό βόλεμα, δε συγκαταλέγονται σε αυτά.

Σε σχέση με τα υπόλοιπα, είναι γνωστά τα επιχειρήματα κάποιων προσκείμενων στο Μ.Κάρογιαν και Μ.Κυπριανού, που θυμίζουν τελεσίγραφα Αττίλα.

-Διαλύστε τα κόμματα σας και ενταχθείτε στο ΔΗΚΟ

-Η συνένωση δε θα έρθει από την ηγεσία αλλά από τη βάση (άρα η ηγεσία ΔΕΝ κάνει τίποτα)


Αυτά είναι ουσιαστικά φύλλο συκής, πισω από το οποίο κρύβεται η πολιτική γύμνια και η ιδιοτέλεια κάποιων που προτιμούν να είναι στο 12% αντί στο 30%, φτάνει οι ίδιοι να έχουν διασφαλισμένο το πολιτικό τους μέλλον.

Είναι γνωστό και το επιχείρημα που προέβαλλε πολύ παλιά ένας νυν στενότατος συνεργάτης του Κάρογιαν (ο οποίος συνεργάτης να σημειωθεί επί Τάσσου ήταν σε πλήρη δυσμένεια). Έλεγε χαρακτηριστικά "Καλλύτερα λλίοι τζιαι να τους κουμαντάρουμεν".

Ανώνυμος είπε...

Νησί πικρό, νησί γλυκό, νησί τυραγνισμένο,
κάνω τον πόνο σου να πω και προσκυνώ και μένω.

>Εσύ της θάλασσας ρυθμός, ολάνθιστο κλωνάρι,
πώς σου μαδήσαν τ'άνθια σου διπλοί, τριπλοί βαρβάροι.

Τι θλιβερά που σεργιανούν τριγύρω σου τα ψάρια,-
κ' οι αντίχριστοι να παίζουνε την τύχη σου στα ζάρια.

Κουράγιο, μικροκόρη μας, που μας εγίνεις μάνα,
ύμνος και θρήνος της ζωής κι ανάστασης καμπάνα.

Αίσχος στους ομοσπονδιακούς. Ζήτω το ενιαίο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ανώνυμος είπε...

οξα ηταν στα πεθθερικα του στη μολδαβια ο μαστρος σου ο μαριος ρε ανωνυμε την κυριακη?

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να έχει, ο Κάρογιαν δημιουργεί μου αηδία και απέχθεια...εκάμετε τον τζαι σπουδαίο...τον καρεκλοκένταυρο, το γλείφτη!

Μια ζωή θέλει να παραιτήσει σαν συγκυβέρνηση, αλλά τάσσουν του λεφτούθκια τζαι μεινήσκει!

Εκάμαν τζαι τα σκατά αξία

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πάει Σαββατοκυρίακα στην Πάφο;

Που μένει;

Γιατί μένει εκεί;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Το καθεστώς Χριστόφια μπορεί να χαρακτηριστεί δικαίως Αττίλας Γ'

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Μπράβο Μόδεστε. Πολύ εύστοχη ανάρτηση.

Θα ήθελα σε κάποια φάση να γράψετε και για τους διάφορους δικούς μας, της ΕΔΕΚ, που έχουν πλήρως ενταχθεί στα τάγματα του Οδοστρωτήρα.

Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι και πόσο έχουν προδώσει το κόμμα μας και το Γιατρό.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

ΝΕΟ BLOG:

http://edekitika.blogspot.com/

Περικλής είπε...

Επίτροποι θα σας στείλω απάντηση σύντομα στο e-mail.

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα τα κόμματα έχουν εισβάλει δωροδοκημένοι κήρυκες του σχεδίου Ανάν.

Διαχρονικά ακόμα και οι ισχυρότερες πύλες, έπεσαν από Εφιάλτες

(κακό ψόφον να χουν)

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Κάτι ανθυπομετριότητες όπως τον Κάρογιαν (και όχι μόνο) είναι αυτοί που κάνουν τον κόσμο να κλείνει την τηλεόραση όταν βλέπει πολιτική συζήτηση. Άοσμοι, άχρωμοι και άγευστοι.

Μα για πόσο κουτορνίθια μας περνούν κάποιοι; Ο Κάρογιαν κάνει ότι μπορεί για να μετατρέψει το ΔΗΚΟ τέταρτο κόμμα. Εν τω μεταξύ το ΔΗΣΑΚΕΛ τρίβει τα χέρια του.

Ανώνυμος είπε...

βρωμοσιλιε γρηγορα στο μπανιο,

χτιτζιοφορε

λερωμενο μυαλο

νικιτη στο ξημαρολοι

αλουτε τραμπουκκο

τσιρακι του κολοκασιδη

οπαδε του αρχιεπειχηριματια τομμη και της ΕΟΚΑ Β,Γ,Δ και Ε