ΔΗΚΟ: Συνοδός πολυτελείας;

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Πως με κατάντησαν έτσι; Κλωτσοσκούφι του Χριστόφια και ευκαιριακή συνοδός του Αναστασιάδη!




Η καθοδηγούμενη από την ανανική ηγεσία του ΔΗΣΥ συζήτηση για «φλερτ» ΔΗΚΟ – ΔΗΣΥ διογκώνεται καθημερινά. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζεται το ΔΗΚΟ ως ευκαιριακή συνοδός πολυτελείας!

Οι μυστικές (;) συναντήσεις, που διέρρευσαν στον Τύπο, του προέδρου της Βουλής και προέδρου του ΔΗΚΟ κ. Καρογιάν με την ανανική ηγεσία του ΔΗΣΥ για εξασφάλιση της δεύτερης θητείας με τις ψήφους των συναγερμικών βουλευτών (!), αλλά και η διερεύνηση από μέρους του Μάρκου Κυπριανού της πιθανότητας στήριξής του για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τις «πλάτες» του Αναστασιάδη (!), προκαλούν αηδία στους πολίτες. Τους πολίτες που πίστεψαν σε αυτό το κόμμα ότι μπορεί να επιτύχει τη συμπόρευση των πατριωτικών δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου και να προστατέψουν την Κυπριακή Δημοκρατία. Κάτι που επιτεύχθηκε μερικώς επί εποχής του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ποιες είναι οι συγκλίσεις στο Κυπριακό μεταξύ της σημερινής ηγεσίας του ΔΗΣΥ υπό τον Αναστασιάδη και του ΔΗΚΟ; Απλά δεν υπάρχουν!!!

Οι θέσεις του ΔΗΚΟ, είτε το θέλουν κάποιοι «έμμισθοι», είτε όχι, παρουσιάζουν συγκλίσεις με τα κόμματα της ΕΔΕΚ και του ΕΥΡΩΚΟ. Αυτές είναι οι πολιτικές δυνάμεις που πρέπει να στραφεί το ΔΗΚΟ αν τελικώς αποφασίσει να απογαλακτιστεί από το ΑΚΕΛ.

Τί θα κερδίσει δηλαδή το ΔΗΚΟ μέσα από μιαν ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΔΗΣΥ, εκτός του ότι θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες του Αναστασιάδη για την προεδρία της Δημοκρατίας;

Η συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του ΔΗΚΟ κ. Κενεβέζου στην εφημερίδα «Καθημερινή» (16/8/2009), στην οποία λέει ότι αποτελούν σφάλμα οι οποιεσδήποτε επαφές μεταξύ της δηκοϊκής ηγεσίας και της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, δεν αρκεί. Το ΔΗΚΟ πρέπει να τοποθετηθεί επισήμως ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με καμιά ανανική ηγεσία! Έτσι θα περιορίσει και τις ορέξεις του Αναστασιάδη να κυβερνήσει αυτό τον δύσμοιρο τόπο...







Διαφώνησα με το κόμμα μου στο θέμα της έναρξης των απ’ ευθείας συνομιλιών, αφού θεώρησα ότι υπήρξε ξεκαθάρισμα της βάσης λύσης και παράχθηκε σημαντικό έργο στις ομάδες εργασίας. Διαφώνησα με το κόμμα μου στο θέμα της αίτησης ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Συνεταιρισμό για την Ειρήνη. Τί άλλο θέλει από εμένα ο Χριστόφιας;



Από την άλλη, σε δημοσίευμα της κυριακάτικης «Σημερινής» (24/8/2009) αποκαλύπτονται οι προθέσεις του Προέδρου Χριστόφια να ρίξει στη μάχη της συγκράτησης του ΔΗΚΟ στο κυβερνητικό σχήμα της ντροπής το τελευταίο χαρτί που διαθέτει και δεν είναι άλλο από τον ... Μάρκο Κυπριανού! Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Πρόεδρος Χριστόφιας πιστεύει ότι από τη στιγμή που ο υπουργός εξωτερικών του ΔΗΚΟ (;) δεν έχει διαφωνήσει με τους χειρισμούς του στο Κυπριακό, ακόμα και όταν το επίσημο ΔΗΚΟ διαχώριζε τη θέση του, αυτό δείχνει την ταυτίση θέσεων των ανδρών Χριστόφια – Μάρκου. Επιστρατεύεται λοιπόν ο Μάρκος Κυπριανού από το Προεδρικό για να απειλήσει τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι αν τολμήσει να τον αφήσει πολιτικά άνεργο, καλώντας τον παραιτηθεί από τον υπουργικό θώκο, τότε ο Μάρκος και ο περίγυρός του θα στραφούν κατά του Μάριου Καρογιάν και θα τον εκτοπίσουν άμεσα από τη θέση του στο κόμμα... και στη βουλή το 2011!

Το ΔΗΚΟ οφείλει να κάνει άνοιγμα μόνο προς της όμορες δυνάμεις, που δεν είναι άλλες από την ΕΔΕΚ, το ΕΥΡΩΚΟ και τους Οικολόγους. Αν το πετύχει, τότε θα έχει κάθε δικαίωμα να απευθυνθεί στον κάθε συναγερμικό πατριώτη (όχι την ηγεσία), στον κάθε αντιιμπεριαλιστή ακελικό πατριώτη και να τον καλέσει σε συμπόρευση για να για να αποτρέψουμε όλοι μαζί (ξανά) τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Μόδεστος για το Christofias - Watch

34 Σχόλια:

Περικλής είπε...

Εσείς μετατρέψατε τον εαυτό σας σε κλωτσοσκούφι.

Καλά που το αναγνωρίζετε.

Εμείς σας καλούμε, είτε να φανείτε θετικοί στη συνεργασία και να βοηθήσετε τον Πρόεδρο να επιλύσει το κυπριακό, αντί να του βάζετε τρικλοποδιές, είτε να πάτε με το ΔΗΣΥ.

Πρόβλημα δεν έχουμε, γιατί ξέρουμε ότι ο κόσμος δε σας ακολουθά πλέον. Από τις επόμενες εκλογές, μπορούμε να βγάλουμε Πρόεδρο και μόνοι μας, ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ!

Αργήσατε μάγκες. Το παιγνίδι χάθηκε. Και ο καιρός που ρυθμίζατε τα πάντα (οι ρυθμιστές και οι ρυθμιστές) έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Περικλή,

κατ' αρχήν για να βγάλετε ξανά πρόεδρο από μόνοι σας είναι και πάλι δύσκολο χωρίς να σας υποστηρίξουν πεντέξι κόμματα για να πάρετε έστω ένα 35%...

Από την άλλη, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ένα κόμμα όπως το ΔΗ.ΚΟ, συμμετέχει σε μια αριστεριστική, φιλοτουρκική και εκμαυλισμένη συγκυβέρνηση αφού και τα ίδια στελέχη του γνωρίζουν και αναγνωρίζουν το χάσμα θέσεων και απόψεων που τους χωρίζουν με το "κυβερνών" κόμμα! Μήπως είναι για την καρέκλα, για τα λεφτά και την εξουσία; Γιατί πάντα να είσαστε γλύφτες;;; Γιατί πάντα να κρύβεστε πίσω από τα δάκτυλά σας και την αλήθεια; Δείξετε έμπρακτα την διαφωνία σας με την αποχώρησή σας ή συνεργαστείτε για την επίλυση του εθνικού μας προβλήματος (που κι εδώ πάλι διαφωνείτε)....
Μια ζωή θα κρύβεστε κάτω από τα τραπέζια!

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Σήμερα διάβασα ότι το ΔΗΚΟ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Είτε κάποιος συμπαθεί το ΔΗΚΟ είτε όχι (προσωπικά, το συμπαθώ, άνκαι ηγετικά στελέχη του κάνουν τα πάντα, λες και το κάνουν επίτηδες, για να δημιουργούν αντιπάθειες) , πρέπει να παραδεχτεί ότι το ΔΗΚΟ όπως και η ΕΔΕΚ δεν έχουν θέση στην κυβέρνηση Χριστόφια. Οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες.

Εύχομαι λοιπόν να κάνει το ΔΗΚΟ την αρχή και εύχομαι επίσης, η ΕΔΕΚ να ακολουθήσει.

Διάβαζα ότι ο Νταβούτογλου αναφέρεται σε σύντομη "λύση" (στα μέτρα βέβαια της Τουρκίας). Άρα οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί.

Για να μπορέσουν ΔΗΚΟ κι ΕΔΕΚ να αντιταχθούν με αξιοπιστία στη συγκεκριμένη "λύση" (που όλα δείχνουν ότι θα είναι μια παραλλαγή του Σχεδίου Ανάν), πρέπει να βρεθούν στην αντιπολίτευση το συντομότερο.

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι ανήκουστα πράγματα να διαφωνείς με το ακελ ενώ είσαι στην Κυβέρνηση Παπαδόπουλου, να τσακκώνεσαι, να τα διαλύεις λίγο πριν τις εκλογές του 2008 και μετά να επιμένεις πάλι να συμπορευθείς μαζί του..αυτό τι σημαίνει; Καθαρά καρεκλοκενταυρισμό!

ΕΛΑΜ είπε...

Πάντως αν φύγει το ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση, προσφερόμαστε να μπούμε εμείς.

Αδελφέ μας Χριστόφια, πρέπει να προωθήσουμε τη συμβίωση με τους Γκρίζους Λύκους.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Αφού το θέμα σας είναι το Δη.Κο ας μιλήσουμε για αυτό.
προς Δηκοικους-
Πως είναι δυνατόν το κόμμα του Σπύρου Κυπριανού που δεν δείλιασε να ζητήσει από το Ακελ να φύγει από την κυβέρνηση του μη δεχόμενος συμβιβασμούς που ξεπουλούσαν το Κυπριακό , να βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση γαμπρών? Ο Σπύρος τόλμησε και βάδισε μόνος του, βεβαία ο Σπύρος ήταν ο Σπυρος. Εσείς σήμερα?
Πως είναι δυνατόν το κόμμα του Τάσσου Παπαδοπούλου που δεν διανοήθηκε να μετατρέψει την πατρίδα σε "κοινότητα σε αναζήτηση κηδεμόνα" , να ψάχνει συνεχώς για "κηδεμόνα"? Βάδισε μόνος με τον Λαό του. Βεβαία ο Τάσσος ήταν ο Τάσσος. Εσείς σήμερα?

Προς περικλουιν. Τα ληγμένα υπόθετα της Εδον προκαλούν παραισθήσεις. Με χαροποίει αφάνταστα η αλαζονεία σας. Το πόσο εύκολα μπορείτε να εκλέξετε πρόεδρο σας το έδειξαν οι ευρωεκλογές όπου αν και κυβερνώντες και φροντίζοντας ακόμα και τους αριστερούς καττους στες αυλές των υπουργείων ο Δη.Συ σας αφήκε πολύ πίσω, και σας εσωσεν και η αποχή. Πε του μαστρου σου στον τρίτο όροφο, ξέρεις εσύ ,να σου δείξει τα γκάλοπ του κρύου ιδρώτα περικλουνιν

Περικλής είπε...

Στο καλό και να μας γράφετε! Φυσανέμηδες καρεκλοκένταυροι του ΔΗΚΟ και εθνικοσοσιαλιστές τουρκοφάγοι της ΕΔΕΚ!

Περικλής είπε...

Το σχόλιο πιο πάνω το αφιερώνω στο σύντροφο Α.Ο. και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Περικλούδιν δεν απάντησες στον φίλο Κήρυκα....μήπως λέει αλήθεια;; Φτάνει πια ο στρουθοκαμηλισμός και τα περί επαναπροσέγγισης. Το παραμύθι με τους "αδελφούς τ/κ" είχε κακό τέλος γιατί ο Συντρόφιας απέδειξε ότι τούτα ούλλα ήταν αφορμές για πόλωση και κατηγορίες! Στα τσακίδια

TINA είπε...

Θυμάμαι ότι όταν το ΑΚΕΛ έφευγε από την κυβέρνηση Τ.Παπαδόπουλου, όλοι νιώσαμε μια ανακούφιση.

Σήμερα, αν γίνει το ίδιο από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, πάλι το ίδιο θα νιώσουμε.

Αφού διαφωνούμε ρε παιδιά. Γιατί δε χωρίζουν οι δρόμοι μας να ησυχάσουμε όλοι;

Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.

Σωστά Anef;

Ahmet_Oriwn είπε...

TINA bir,

l LONDRA’DAKİ BİNANIN DAVA MASRAFLARI… Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Mustafa Kemal Kaymakamzade, dün yüklü bir dosya ile Başsavcılığa giderek, eski yönetim hakkında suç duyurusunda bulundu

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην παρέλειπες να αναφέρεις και τον πολέμιο και δολοφόνο όλων των εθνών, Κεμάλ

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα Τίνα.

με το ζόρι δε θα μας κάνετε να αγαπήσουμε τους Τούρκους. Να τους κρατήσετε για τον εαυτό σας να τους χαίρεστε μόνοι σας.

Ανδρέας Γεωργίου είπε...

Μα δετε πως απαντά της Τίνας ο τουρκόσπορος...

Ανώνυμος είπε...

Καμιά μετάφραση;;

Ανώνυμος είπε...

Το Δηκο είναι το κόμμα της Μάσας και του ρουσφετιου. Το κόμμα της διαπλοκής και της διαφθοράς. Τι σχέση μπορεί να έχει το ΔΗΚΟ που συμπορεύτηκε με τον Χριστόφια απλώς και ΜΟΝΟΝ για να λάβει το μερίδιο του από τα λάφυρα των υπουργίων, δημοσίων και των ημικρατικών οργανισμών, με το ΕΥΡΩΚΟ που ως κόμμα αρχών και ιδεών απέρριψε και τις δύο υποψηφιότητες και τις κατέταξε στο ίδιο καλάθι επικινδυνότητας για το Κυπριακό και αρνήθηκε έτσι να συρθεί στον βούρκο της λαφυραγωγίας που το ΔΗΚΟ δεν αντέχει;;

Το ΔΗΚΟ καθημερινά αποδηκνύει σε όλους τους πολίτες πόσο διευθαρμένο και εξουσιομανή κόμμα είναι. Αφού δεν πήρε αυτά που ήθελε από τους ημικρατικούς λέει πως δεν έχει θέση στην συγκυβέρνηση. Πράγματι δεν έχει θέση. Ο μοναδικός λόγος που το ΔΗΚΟ συμμετείχε έπαψε να υπάρχει, άρα και το ΔΗΚΟ δεν έχει λόγο να μένει άλλο. Γι΄αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ σε αυτούς τους 18 μήνες της διακυβέρνησης Χριστόφια υπάρχει ορατή πιθανότητα αποχώρησης του ΔΗΚΟ από της συγκυβέρνηση.
Όλα τα άλλα περί αρχών και λοιπά που το ΔΗΚΟ προστατεύει, είναι μπούρδες και όλοι το ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει και προεδρία ο Γιωργάκης!

Το ανάξιο τεκνό!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Ιμάμης της Μόρφου ΝΑΙ-όφυτος θα λειτουργήσει στον σκλαβωμένο Άγιο Μάμα. Αφού πρώτα πήρε βίζα από τον γυφτο-Ταλάτ.

Ανώνυμος είπε...

Τίνα, πως πάει ο οίκος ανοχής ? Όλα εντάξει ? Να εμπλουτίσεις το μενού έτσι ώστε να πολλήνει πελατεία.
Να βάλεις και κοράνι στην είσοδο να διαβάζουν όσοι κρατούν γυρίν.
Φημολογείται ότι ο πρωκτικός είναι το σπεσιαλιτέ, να μην πώ για τους πεοθηλασμούς

Κ.Σ. είπε...

Εσείς υποτίθεται είσαστε δηκοϊκοί;

Καλά το λέγαμε εμείς πως προσπαθείτε να διαλύσετε το κόμμα.

Δε θα σας αφήσουμε να μας διαλύσετε!

Θέλετε να πάτε με την ΕΔΕΚ και το ΕΥΡΩΚΟ πηγαίνετε. Το κόμμα μπορεί και χωρίς εσάς.

nekatomenos είπε...

"Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζεται το ΔΗΚΟ ως ευκαιριακή συνοδός πολυτελείας!"

Με τούτην την πρόταση έβαλες ούλλη σου την ανάρτηση σε λάθος λόγικη βάση Μόδεστε. Το ΔΗΚΟ ήταν *πάντα* ευκαιριακή συνοδός πολυτελείας.

Απλώς κάποτε εθκιάλεε που ήταν να προσφέρει τες υπηρεσίες του, ενώ τωρά παρακαλά για καρέκλες.

Το μεγαλύττερο καλό [για τη δημοκρατία, κακό για το ΔΗΚΟ] που έκαμε ο Τάσσος ήταν που εμπάσε την έννοια της κανονικής ιδεολογίας στο ΔΗΚΟ.

Προσδοκούμεν εις διάλυση ΔΗΚΟ και διασκορπισμού εις άλλα κόμματα των καρεκλοκένταυρων του, αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε επιτροποπουλα? Ξαφνικα ο καρογιαν εγινεν ο ηρωας σας και φοαστε οτι ενα τον εκτοπισει ο κυπριανου?? Αμα τον εξιτιμαζετε ηταν καλα,τωρα ομως εμετανορφωθηκεν σε πρεοδραρα?

Ανώνυμος είπε...

η σημερινη ταχινοπιττα ""ΔΗΚΟ: Συνοδός πολυτελείας;" ειναι ακομα μια προσφορα της επιτροπης για αποκατασταση της δημοκρατιας στη κυπρο

Ανώνυμος είπε...

"Το Δηκο είναι το κόμμα της Μάσας και του ρουσφετιου. Το κόμμα της διαπλοκής και της διαφθοράς. "

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΕΑΣ ΔΑΜΕ...

...ΡΕ ΣΕΝΕΚΚΗ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΑΜΕΣΑ!! ΑΛΛΑ ΦΟΑΣΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΡΤΕΙ ΤΟ ΓΥΡΙΝ ΣΟΥ

ΠΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΟΜΟΡΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟ, ΠΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ...

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΠΕΛΛΟΥΡΟΥΙΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΖΙΗΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΚΟΜΑ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΟΜΙΖΩ?

ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΛΑΜ είπε...

Τα παραπονεμένα δηκόπουλα του Μάρκου, μπορούν να έρθουν μαζί με μας. Στην κυβέρνηση του Οδοστρωτήρα, του ΕΛΑΜ και των Γκρίζων Λύκων.

ΕΛΑΜ ΕΛΑΜ ΑΚΕΛΑΜ!

ΑΚΕΛΑΜ είπε...

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΕΛΑΜ, ΑΚΕΛΑΜ, ΑΚΕΛΑΜ!

Ανώνυμος είπε...

For poor Ahmet_Oriwn who doesn’t know Greek:

Translation from Turkish to Greek

Turkish

“TINA bir,

l LONDRA’DAKİ BİNANIN DAVA MASRAFLARI… Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Mustafa Kemal Kaymakamzade, dün yüklü bir dosya ile Başsavcılığa giderek, eski yönetim hakkında suç duyurusunda bulundu”


Greek

“Α TIN,

l LONDON Ιδρύματα στο κτίριο ... ΚΟΣΤΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ της Διοίκησης Γενικός Διευθυντής Μουσταφά Κεμάλ Kaymakamzade, χθες φορτωμένο με ένα αρχείο, μεταβείτε στο Γενικό Εισαγγελέα, η διαχείριση ήταν παλιά για την καταγγελία”

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε παιδιά!!!
Πείτε τα...
Ντρπούμαστε να πούμε ότι είμαστε δηκοϊκοί!!!
Εμείς που επί Σπύρου και επί Τάσσου εκορτώναμε που καμάρι!!!

Τώρα έμεινε μας ο Βάσσος... Ένας μεγάλος πατριώτης!

Αν πορευτούν μόνα τους τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου θα τα κατασπαράξουν το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, που έχουν τους μηχανισμούς...

Εμείς θέλουμε ένα ενιαίο πατριωτικό κόμμα του ενδιάμεσου χώρου, που θα το υπολογίζουν ντόπιοι κα ξένοι!!!



Τάσσο ζεις, εσύ μας οδηγείς!!!

Ανώνυμος είπε...

Πιο βρωμόγλωσσα δεν υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

Άνευ Οργίων

Ανώνυμος είπε...

το δηκο ειναι πλεον το κλωτσοσκουφι του Ακελ.
ελατε μαζι μας,
δεξια ενωμενη ποτε νικημενη. αφηστε το μαρκουιν με το χριστοφια και ελατε , κεντροδεξια ενωμενη, να απαλλαγουμε που τους βρομισμενους του ακελ.

Ανώνυμος είπε...

@anonymous 2:56μμ

Τσιέκκαρε και τους γιούδες των πολιτικών προσώπων Του Κομματος σου τζιαι άφησε τον ΄Αγγελιδη. Τσιέκκαρε τζιαι τους ποδοσφαιριστές της Ομάδας σου τζιαι πάλε μιλούμε!
Εννα τσιεκκαρουμε τζιαι εμείς οι υπόλοιποι τα ΚΟΖΙΑ που εννα βάλετε μες την Πρεσβία της Κούβας αν τα καταφέρετε να την ανοίξετε! Πε τους μες ΤΟ ΚΟΜΜΑ οτι για να δουλεψεις σε πρεσβεία πρεπει να γνωριζεις διπλωματικο δικαιο και να περασεις εξετασεις του διπλωματικου σωματος. Το να ανήκεις στο Ακελ τζιαι να μιλας ισπανικα εννεν προσοντα για το διπλωματικο σωμα!!!

@ ΤΙΝΑ
"Σήμερα, αν γίνει το ίδιο από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, πάλι το ίδιο θα νιώσουμε."
Νομιζω εσυγχιστικες!
Το Ακελ, επι Παπαδοπουλου "εφαε τον βου τζιαι έφτυσε τον νούρο"! Το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ εν εφααν τον βου του Ακελ! Εγευτηκαν μερικες μπουκιες τζιαι μάχουνται να τον αφηκουν συξυλο διότι τζιαι χορτασμενοι ειναι τζιαι ξέρουν που φαι. Το ΑΚΕΛ έφαε συνειδητα ως τον νουρο διοτι ηταν πονηστικωμενο τζιαι φαι να ενει τζιαι ας ειναι οτι να'ναι.Αμα χορτασετε τζιαι φτυσετε τον νουρο νομιζετε οτι εν ηξερουμε οι υπολοιποι τι εν ο βους τζιαι τι μεγεθος εχει?Ο νούρος θα σας σώσει?
".....πάλι το ίδιο θα νιώσουμε"
Σαν τί ας πούμε?Πια ανακουφηση ενιώσετε σιορ μες το Ακελ? Διοτι εγώ θυμουμαι σας χεσμένους με τες γλώσσες έξω να βουράτε που πίσω ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ γιατι προεδρο ούτε στα όνειρα σας εν εφκαλλετε μονοι σας!Εκτος του οτι τρώτε με όρεξη αυτα που διαφημιζετε οι ιδιοι πως φτύσατε νωρίτερα,έχετε την εντύπωση πως προσφέρετε "μαθήματα πολιτικης διατροφολογιας" στους γύρω σας!!!

@Περικλής
"Από τις επόμενες εκλογές, μπορούμε να βγάλουμε Πρόεδρο και μόνοι μας, ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ!"
Ε τζιαι hey Περικλή που φκάλλετε Προεδρο μονοι σας τζιαι μαλιστα ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ!
Αν ήταν έτσι ιντα εγλύφετε ποτζει τζιαι ποδά πριν τες εκλογες?Αν ειναι έτσι τοτε γιατι το Ακελ εν αφηνει ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ να φυουν που τη συγκυβερνηση τζιαι στο παρα πέντε πάλε εφκάλετε τες γλώσσες σας?Διοτι ΝΑ σας παει να μείνετε μονοι σας διοτι εννα τη φατε την κριτικη μονοι σας τελικα στο τελος της προεδριας για οτι καμετε τζιαι η ευθηνη θα είναι μονο δικη σας!Plus, παλε εννα τους βουρατε που πισω στες επόμενες εκλογες μπας τζιαι γελαστουν να σας "βοηθησουν" αλλα ετσι λαθος εν θα καμουν δευτερη φορα.
Στις ευροεκλογες παλε πρωτο το Ακελ α? Τζιαι τωρα ειδικα μετα που τζεινες τες δηλωσείς περι συγχωρεσης της Τουρκοκυπριακης Κοινοτητας τζιαι που εν θα καταγγελθει η Τουρκια για εγκληματα πολεμου βαση του Διεθνες Δικαιου, θωρειτε τα ποσοστα σας να φκαίνουν πάνω?Πιοι σιορ σας καμνουν τες ερευνες?εν μεταξυ σας που τις κάμνετε?
Τζιαι πιον ρε θέλεις να φκάλεις προεδρο σου την αλλη φορα που ΤΟ ΚΟΜΜΑ? Το Αντρουδι?καμνετε το groomed για πρόεδρο? Αν ηταν ο Κατσουριδης τουλαχιστο θα το εσκεφτουμουν διοτι ο νους του στροφαρει τζιαι εν ο μόνος εξυπνος τζειμεσα...
Περικλη, ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡOUSE ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΕ!TO ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΛΥΦΕΙ ΕΔΕΚ,ΔΗΚΟ ΚΑΙ ΔΗΣΥ ΤΩΡΑ......

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Η ομοφοβική ανάρτηση πιο πάνω έχει διαγραφεί.

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Εύγε. (και για τη διαγραφή, το μόνο που μας έλειπε είναι οι υστερικοί ομοφοβικοί...)

Ανώνυμος είπε...

@Tina+Perikles

Ιντα ρε κοπελια?ακομα να σας πει το κομμα ιντα που να απαντησετε?