ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΑ ΝΕΝΕΚΙΑ!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα διαχρονικά με
τους νενέκους συνεργάτες μας, είναι η βλακεία τους!





Ολόκληρο σενάριο στήθηκε από κάποιους, για να παγιδευτεί ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου και να φανεί αναξιόπιστος στα μάτια της κοινής γνώμης. Το σενάριο στήθηκε ενόψει των αποκαλύψεων στις οποίες θα προέβαινε ο Μ.Ιγνατίου για τη συνομωσία που στήνεται από αξιωματούχους του ΟΗΕ και ενδημικά τσογλανάκια, για να περάσει μια άδικη λύση στο λαό. Γνωστή η τακτική. Χτύπα τον αγγελιοφόρο και βγάλε τον αναξιόπιστο, για αντιπερισπασμό. Τα ίδια έκαναν κάποιοι και παλαιότερα, όταν έβγαιναν τα στοιχεία για τις χρηματοδοτήσεις από τη UNOPS.

Βασικά, κάποιοι θέλησαν να παρουσιάσουν προς τον Ιγνατίου, ότι στο γνωστό νενεκοτσιμπούσι στο σπίτι του νενεκοταβερνιάρη και ασχημοπλαστου νενεκογανυμήδη Μαγάριου στο βουνό, συμμετείχε και ο γνωστός νενεκοφασιστορατσιστής Ν.Αναστασιάδης, κάτι το οποίο όμως ουδέποτε συνέβη.

Στόχος τους ήταν να το δημοσίευε ο Μ.Ιγνατίου και αυτό, να τον διέψευδαν και έτσι να έστρεφαν την προσοχή προς το ότι ο Αναστασιάδης δεν ήταν στο δείπνο και έτσι να έβγαζαν τον Ιγνατίου ως φαντασιόπληκτο και αναξιόπιστο.

Βεβαίως ο Ιγνατίου, έμπειρος και έγκυρος, δε δέχτηκε να δημοσιεύσει κάτι χωρίς στοιχεία. Και τελικά εκτέθηκαν αυτοί που προσπάθησαν να τον παγιδέψουν.

Μάλιστα, οι επίδοξοι παγιδευτές του Ιγνατίου, όχι μόνο απέτυχαν, αλλά φάνηκαν και εντελώς ηλίθιοι, δημοσιοποιώντας στην εφημερίδα "ΑΛΗΘΕΙΑ" τα "κατορθώματά" τους.

Να σημειώσουμε ότι στα δείπνα του Μαγάριου, σύμφωνα με παραδοχή του Π.Χαραλάμπους, καλεσμένοι ήταν και οι πρώτοι διδάξαντες του νενεκισμού στην Κύπρο, γνωστοί για τις ακραίες και μειοδοτικές απόψεις τους, Αλ. Κωνσταντινίδης και Π.Χαραλάμπους.

Δημοσιεύουμε την απάντηση του Μ. Ιγνατίου στο Σαββατιάτικο Φιλελεύθερο. Εμείς συνιστούμε πάντως τα διάφορα ογλάνια των ιμπεριαλιστών και της Τουρκίας στα Ηνωμένα Έθνη, να ψάξουν να βρουν καλύτερους συνεργάτες και ανδρείκελα στην Κύπρο.

Γιατί τα νενέκια και οι πλασιέ των σχεδίων τους, κάνουν ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!



Ο «Γιάννης», τα δήθεν e-mail του και οι εμμονές κατά Αναστασιάδη



Η αλήθεια για μια σκηνοθεσία, μια απάντηση στην «Αλήθεια»

*
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ





ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Σεπτεμβρίου δέχθηκα ανώνυμο τηλεφώνημα από την Κύπρο. Ο άνδρας που τηλεφώνησε δήλωσε πως τον λένε «Γιάννη». Με ρώτησε εάν είχε φτάσει σε μένα ένα «πολύ σημαντικό μήνυμα» που μου έστειλε. Δεν το είχα λάβει. Μετά από ολιγόλεπτη κουβέντα αντιλήφθηκα ότι το είχε στείλει στην παλιά ηλεκτρονική διεύθυνση μου (ignatioum@aol.com), την οποία δεν χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια, αν και ο λογαριασμός παραμένει ενεργός. Είπε ότι τηλεφώνησε στο Μέγκα και του την έδωσαν! Ψέματα… Το μήνυμα αυτό, που έφτασε την επομένη, ήταν το πρώτο και τελευταίο που έστειλε σε μένα. Η μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση που έχω (mignatiou@aol.

com) δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τον εν λόγω κύριο.

Στη διάρκεια της πρώτης μας επικοινωνίας ανέφερε ότι ο κ. Νίκος Αναστασιάδης, τον οποίο καθύβρισε με σκαιότατους χαρακτηρισμούς, συμμετείχε σε «δείπνο εργασίας» δημοσιογράφων με τον κ. Ντάουνερ στην εξοχική οικία του κ. Μακάριου Δρουσιώτη, την πρώτη εβδομάδα Αυγούστου. Του απάντησα ότι από τα έγγραφα που έχουμε, δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Ενοχλήθηκε και συνέχισε να ομιλεί απαξιωτικά για τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ αναφέροντας ότι έχει πληροφορίες πως τον καλύπτω, επειδή μέλη της ευρύτερης οικογένειας μου είναι στελέχη του κόμματος. Του εξήγησα ότι οι προσωπικές σχέσεις δεν επηρεάζουν την κρίση κανενός για θέματα πολιτικής. Στο πρώτο τηλεφώνημα με ρώτησε πότε θα παρουσιαζόταν το βιβλίο μου για τα Ιμια, και του απάντησα πως αναβλήθηκε η παρουσίαση στην Κύπρο. Κλείσαμε, αφού υποσχέθηκε ότι θα αποστείλει αποδείξεις.

Μετά από δύο μέρες τηλεφώνησε ξανά και με βρήκε σε γαμήλια τελετή στο Νιου Τζέρσεϊ. Ισχυρίστηκε ότι έχει προσωπική γνώση για τη συμμετοχή του κ. Αναστασιάδη στο επίμαχο δείπνο. Απάντησα ότι εμείς δεν μπορούσαμε να στοιχειοθετήσουμε την παρουσία του στην οικία του κ. Δρουσιώτη, και ότι πιθανότατα μιλούσε για μία πρόταση, που πρόβλεπε μία άλλη σύναξη με δύο εκδότες, τρεις Ελληνοκύπριους δημοσιογράφους, έναν Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο, έναν αρχηγό κόμματος, έναν πρώην διπλωμάτη και έναν παραγόντα της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο ίδιο σπίτι, την τελευταία εβδομάδα Μαΐου. Ο «Γιάννης» μου είπε ότι καλύπτω τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ και επέμενε δίνοντας λεπτομέρειες της δήθεν ... άφιξης και της ... αναχώρησης του κ. Αναστασιάδη από την οικία του κ. Δρουσιώτη.

Προηγουμένως αναφέρθηκε λεπτομερειακά σε δύο περιστατικά που ισχυρίστηκε ότι αφορούν την προσωπική ζωή πασίγνωστου Ελληνοκύπριου πολιτικού ένα στη Νέα Υόρκη και ένα στο Λας Βέγκας- επί προεδρίας Γλαύκου Κληρίδη. Του απάντησα πως δεν έχω καμία απολύτως γνώση και προφανώς πρόκειται για φήμες. Ανέφερε ονόματα παραγόντων της Ομογένειας ως γνώστες των περιστατικών λέγοντας ότι «τον φωτογράφισαν, τον έχουν στο χέρι και τον εκβιάζουν». Ηταν ασυγκράτητος...

Στις 15 Σεπτεμβρίου τηλεφώνησε ξανά για να μου ανακοινώσει ότι η άρνησή μου να κάνω αναφορά στη συμμετοχή του κ. Αναστασιάδη στο δείπνο του κ. Δρουσιώτη, αποδεικνύει τις πληροφορίες του ότι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είναι «untouchable» (χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη). Απάντησα πως ο κ. Αναστασιάδης δεν πήγε. Ανταπάντησε ότι έχει φωτογραφίες. Αφού εκστόμισε απειλές -«τον τρέμετε όλοι» μου είπε- έκλεισε και δεν τηλεφώνησε ξανά. Σημειώνω ότι στο μεταξύ είχα ασκήσει κριτική στον κ. Αναστασιάδη για τα λεγόμενα του, όπως τα παρουσίασαν οι πρακτικογράφοι του κ. Ντάουνερ.

Με τον «Γιάννη» δεν συζητήσαμε τίποτα άλλο. Ούτε το μενού, ούτε τα περί παρακολούθησης... Τίποτα άλλο.



Μαγνητοφώνησε τις συνομιλίες...



Πιστεύω ότι ο «Γιάννης» μαγνητοφώνησε τις τρεις συνομιλίες μας, οι οποίες αφού διαστρεβλώθηκαν αποτέλεσαν το υλικό για να κατασκευαστούν ηλεκτρονικά μηνύματα που δήθεν αντάλλαξα με τον συνομιλητή μου και δημοσιεύθηκαν στην «Αλήθεια». Προκαλώ τους ιδιοκτήτες της «Α» -διότι αυτοί έχουν την ευθύνη να δώσουν στη δημοσιότητα το περιεχόμενο των τηλεφωνικών συνομιλιών. Και εάν αποδειχθεί ότι οι συνομιλίες περιέχουν έστω και μία φράση από τα κατασκευασμένα στα γραφεία τους e-mails, εγώ θα εγκαταλείψω για πάντα τη δημοσιογραφία. Αναμένω...

Οσον αφορά τον στόχο του δείπνου του κ. Δρουσιώτη, στο οποίο δεν έλαβε μέρος ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, τα έγγραφα του ΟΗΕ ομιλούν από μόνα τους... Ας μην τα ξαναλέμε... Ο εν λόγω γραφιάς έχει να δώσει σοβαρές εξηγήσεις όχι μόνο για την πρόσφατη δράση του, αλλά και για εκείνη την περίεργη υπόθεση της ταπεινωτικής απολογίας του προς τον Σωκράτη Ηλιάδη...

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

21 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Καλά, τόσα λεφτά ρίχνουν, τόση προσπάθεια κάνουν, γιατί δε βρίσκουν καλύτερους πλασιέ οι ξένοι;

Εκτός από μειοδότες, οι λογής-λογής νενέκοι, είναι και ανίκανοι!

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη "επανένωση" και η συστηματική χρήση της υπονοεί την αποδοχή του διαχωρισμού και της αντιπαλότητας ανάμεσα στις δύο κοινότητες. Η "επανένωση" απενοχοποιεί την Τουρκία και την καθιστά παρατηρητή του Κυπριακού. Η "επανένωση" καμουφλάρει την εισβολή και την κατοχή με σκοπό την διαστρέβλωση της Ιστορίας/Γεγονότων και αποσκοπεί σε μόνιμη διαίρεση της Κύπρου σε δύο ζώνες. Οι χρήστες της λέξης "επανένωσης" ειναι οι λάτρεις του σχεδίου Ανάν.

Το Κυπριακό Πρόβλημα είναι πρόβλημα ΕΙΣΒΟΛΗΣ & ΚΑΤΟΧΗΣ και ο ΣΤΟΧΟΣ δεν είναι η επανένωση αλλά η Α Π Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ω Σ Η.

Οσοι θεωρούν την απελευθέρωση ως ακραία, φασιστική και εθνικιστική είναι αυτοί που ρυμουλκούν την Τουρκία στην Κύπρο και θα βρεθούν αντιμέτωποι με το Λαικό μένος.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι διεξάγετε εσείς πολιτικό διάλογο; Αποκαλώντας νενέκια και νενέκους τους όσους διαφωνούν με τις απόψεις σας;

Αυτή είναι η άποψή σας για την αποκατάσταση της δημοκρατίας;

Ανώνυμος είπε...

το επίπεδο της σελίδας σας και το δικό σας είναι πραγματικά αξιοθρήνητο. Πιστεύετε ότι μπορείτε να μας πείσετε με αυτό τον τρόπο ότι νοιάζεστε για την Κύπρο και όχι για τη τζέπη σας; Αξιοθρήνητο παράδειγμα προς αποφυγη είστε και τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Τι πολιτικό διάλογο να κάνεις με τους πλασιέ των Τούρκικών Θέσεων ρε φίλε;

Όσο για το ερώτημα από τον ΕΔΕΚ ΗΒ γιατί δεν βρίσκουν καλύτερους; Η απάντηση είναι εύκολη γιατί πιστεύουν ότι τρώμε κουτόχορτο και δεν χρειάζονται καλύτερους!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιγνατίου γνωρίζει τα χάλια σας;

Εσεις κανετε τωρα πολιτικο διαλογο;

Με λεξεις :
ενδημικά τσογλανάκια, νενεκοτσιμπούσι, ασχημοπλαστου νενεκογανυμήδη, ενεκοφασιστορατσιστής κλπ

θέλετε να σας παρει καποιος στα σοβαρά;Περιμένετε να ασχοληθεί κανένας μαζί σας δηλαδή εκτός απο τους εαυτους σας;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τον ενοχλεί τον πιο πάνω το ότι υπάρχουν μειοδότες και τον ενοχλεί το ότι υπάρχουν χαρακτηριστές;

Μήπως είναι και ο πιο πάνω μειοδότης;

Ανώνυμος είπε...

Μαγάριε μαγάριε νενεκογανυμήδη,
Έλα αμέσως τώρα εδώ και τσίμπα ένα αρχίδι!

"Ερμόλαος"

Ανώνυμος είπε...

εμαθαμε αλλο ενα σημερα,που τον ανωνυμο 4:33 μμ!! Αν δεν σου αρεσκουν οι χαρακατηρισμοι στις πολιτικες συζητησεις τοτε εισαι μειοδοτης!!
Aρκεψαν ηδη οι πατριωτικες ατακες,τζιε ακομα εν εφκικαν οι πρωτοΚΛΑΣΑΤΟΙ ρηγας,πλαστηρας,ιοσηιλιος να εκδωσουν τα HACCP πατριωτισμου!

Ανώνυμος είπε...

Μα ως γεγονός, εκείνος ο Ιοσίλιος που χάθηκε τελευταία;

Ιοσιλιοθαυμαστής

Ανώνυμος είπε...

Oι φασίστες και οι εθνικιστές είτε στην τουρκοκυπριακή κοινότητα ανήκουν είτε στην ελληνοκυπριακή τα ίδια μυαλά κολιαντιρίζουν και τις ίδιες φασιστικές μεθόδους χρησιμοποιούν [όπως, απειλές, επιθέσεις, λεκτικούς τραμπουκισμούς, φωνασκίες, βιαιοπραγίες].

Ανώνυμος είπε...

θα μας μάθετε και τη δημοκρατία τρομάρα σας τη δημοκρατία όπου το 18% θα έχει εκ περιτροπής προεδρία με το 82% και όπου δεν θα έχουν όλοι οι πολίτες ίσα δικαιώματα. Στην Κύπρο πάει να δημιουργηθεί διά της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας αυτό το οποίο καταργήθηκε στη Νότιο Αφρική, ένα νέο Απαρτχάιντ. Και όσοι αντιστέκονται σε αυτό αποκαλούνται από τους πρέσβεις των τουρκικών θέσεων εθνικιστές!!

Σοφός είπε...

Οφείλουμε πολλά στο Μιχάλη Ιγνατίου.

Να'ναι καλά που ξεσκεπάζει τους νενέκους.

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα έρθει η ώρα και η στιγμή θα κάνουμε το καθήκον μας προς την πατρίδα. Αν είναι δια της πέννας και ανέμακτα έχει καλώς φτάνει να υπάρχε συνέχεια του Ελληνισμού στο νησί.

Αν είναι δια των όπλων και πάλι θα κάνουμε το καθήκον μας με κόστος. Αλλά ποτέ δεν θα απεμπολήσουμε τη γη των προγόνων μας επειδή θέλουν κάποιοι άλλοι.

Πρέπει ν'αγωνιστούμε οι επόμενες γενιές να έχουν ηγέτες με σωστά οράματα, να οδηγήσουν τον λαό και να τον λυτρώσουν με τη βοήθεια του Θεού.

Bobby Sands είπε...

για ακόμη μια φορά οι ξιμαρισμένοι πεμπτοφαλαγγίτες έγιναν ρεζίλι των σκυλιών...

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρέφω καμία εκτίμηση προς τα πρόσωπα ή τις ενέργειες του Μ. Δρουσιώτη και του Ν. Αναστασιάδη, όμως θα συμφωνήσω ότι σε πολιτικού περιεχομένου συζητήσεις και κείμενα οι χαρακτηρισμοί είναι καλύτερα να αποφεύγονται (εκατέρωθεν βεβαίως). Είναι ακόμα νωπή η πικρα του προηγουμενου διχασμού. Κατά τ' άλλα είναι ευτύχημα το ότι έχουν προκύψει αυτά τα έγγραφα που αποκαλύπτουν τις δολιότητες των ξένων για επιβολή των σχεδιασμών τους. Αναμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η έκφραση "τερματισμός του εποικισμού" υπονοεί ότι όσοι έποικοι προλάβαν και πατήσαν το πόδι τους στην Κυπριακή επικράτεια πριν την "διά-λυση", μας μένουν "αγγονίν".

Ο στόχος είναι η ΕΚΔΙΩΞΗ των εποίκων.
Ορισμένοι θέλουν να μείνουν οι έποικοι για να τους κάνουν ημέτερους ψηφοφόρους, οι άθλιοι.

Ρήγας είπε...

Αντί να σας ενοχλούν αυτά που συμβαίνουν γύρω μας:

--Πολύ προσεκτικά διαμορφωμένες λέξεις και εκφράσεις που ΔΕΝ εξηπηρετούν την Ελληνική κοινότητα (π.χ. "επανένωση", "τερματισμός εποικισμού", κλπ),

--Χρηματισμός (φανερός πλέον) γνωστών και άγνωστων.

--κ.α.

σας ενοχλούν όσοι ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ τα πιο πάνω.

Κάποιους, είτε δεν τους βοηθά ο νους τους, είτε είναι βαλτοί. Δεν αξηγείται αλιώς. Όπως και νάχει, εξηπηρετούνται ΟΛΟΙ εκτός οι Έλληνες της Κύπρου.

Ο δε Αναστασιάδης, μπορεί να κατάφερε να γελάσει του Κασουλίδη, αλλά δεν κατάφερε να γελάσει του Ιγνατίου. Αχ Νικολάκη μου, βρήκες πιο πονηρό από σένα. Δεν πειράζει, Χίλιοι Νικολάκηδες από την Συλίκου θα συνεχίσουν τον αγώνα σου.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

ποιος διαφωνεί πως ο Νίκος Αναστασιάδης είναι νενεκοφασιστορατσιστής;

νενεκος = υποστήριξε το ΝΑΙ
φασίστας = υποστήριξε την ΕΟΚΑ βητα
ρατσιστής = τον υποστηρίζει ο Ανευ_Ορίων

άρα ο χαρακτηρισμός είναι σωστός και δεν αποτελεί ύβρη

μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχάλης Ιγνατίου και η οικογένεια του ήταν της ΕΟΚΑ Β΄. Τώρα το ακούτε αυτό; Ρωτήστε στις Αγγλισίδες να σας πουν..

Ρήγας είπε...

Μήπως τον "Γάννη" τον λένε Μαγάρο;

Επειδή είναι γνωστός παλιοχαρακτήρας και αλήτης και δειλός και δεν είναι η πρώτη φορά που προσπάθησε να παίξει βρώμικο παιγνίδι στον Ιγνατίου. Αλλά, το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, επειδή έχει ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ.

ΔΕΙΛΕ παλιοχαρακτήρα που σπούδασες "φωτογραφία" και παριστάνεις τον δημοσιογράφο και τον ιστορικό, αφού στην Κύπρο ό,τι δηλώσεις είσαι, τουλάχιστο βγες έξω και εμφανίσου. Παλιοαλήτη!


Ρήγας


ΥΓ/ Μακάριε είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει.