ΜΑΚΑΡΙΟΣ(ΜΑΓΑΡΙΟΣ) ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009


Ο Μαγάριος Δρουσιώτης, αναμένει τους υψηλούς προσκεκλημένους του!



Ακολουθεί κοινή ανάρτηση μεγάλων ελλαδικών και κυπριακών blogs. Γιατί η ντροπή που λέγεται Μαγάριος, είναι ντροπή όλων μας.
(Λόγω τυπογραφικού λάθους γράφτηκε στην πρώτη γραμμή 34 αντί 35 χρόνια. Ευχαριστούμε το γνωστό συνήγορο των εποίκων και υβριστή των εκτοπισμένων, blogger- "epoik-lover" για την υπόδειξη του λάθους, το οποίο και διορθώσαμε)




Η Κυπριακή Δημοκρατία, παραμένει υπό ξένη στρατιωτική κατοχή επί 35 χρόνια.

Το τουρκικό έγκλημα εις βάρος της Κύπρου, που έλαβε χώρα το 1974 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, παραμένει ατιμώρητο. Οι βιασμοί, οι φόνοι, οι εκτελέσεις, οι εξαφανίσεις, η προσφυγοποίηση σχεδόν του μισού πληθυσμού της Κύπρου, είναι μόνο μερικές απο τις πτυχές της κυπριακής τραγωδίας.

Δυστυχώς οι προσπάθειες του διεθνούς παράγοντα για επίλυση του Κυπριακού, όχι μόνο ευνοούσαν υπέρμετρα την Τουρκία και τα συμφέροντά της, αλλά κατέληγαν, σχεδόν όλες, στη νομιμοποίηση των εγκλημάτων της.

Το 2004, είχαμε το Σχέδιο Ανάν. Το οποίο ενώ εμφανέστατα νομιμοποιούσε την κατοχή και τα παράγωγά της, έβρισκε αρκετούς υποστηρικτές τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

Άτομα που παρουσίαζαν το διχοτομικό και άδικο αυτό Σχέδιο λύσης, ως "τελευταία και μοναδική ευκαιρία".

Ένας από τους ένθερμους προπαγανδιστές του Σχεδίου αυτού, ήταν ο (πρώην σκληροπυρηνικός στις απόψεις του στο Κυπριακό) δημοσιογράφος,
ο Μακάριος Δρουσιώτης.

Στα πλαίσια της προπαγάνδας του, δε δίστασε ακόμη και να επιτεθεί ανοίκεια στον πρώην προϊστάμενό του (τον καιρό της "Επίκαιρης")
Λάζαρο Μαύρο, άτομο γνωστό για τις δημοκρατικές ευαισθησίες του και για τους αγώνες του για την Κύπρο, παρουσιάζοντάς τον ως φασίστα και εοκαβητατζή!

Μέχρι και τον Αλέκο Παναγούλη έφτασε στο σημείο να καθυβρίζει σε κάποια φάση της "σπουδαίας καριέρας του", ο Μ. Δρουσιώτης.

Ο δημοσιογραφικός και πολιτικός βίος του βρίθει σημαντικών σημείων αναφοράς, με αποκορύφωμα τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι τραπέζωνε στο βουνό, διάφορους οπαδούς της επαναφοράς του Σχεδίου Ανάν, καθώς και αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών. (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/t_13.html, http://www.efylakas.com/archives/2435)

Ο Μακάριος Δρουσιώτης, εύλογα, για τον τρόπο με τον οποίο αρθρογραφεί, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως
Μαγάριος Δρουσιώτης.

Γιατί
αντί να συστρατεύεται με τον κυπριακό ελληνισμό, στην προσπάθειά του για επιβίωση και απαλλαγή από την κατοχή, επανειλημμένα υποβαθμίζει τις ευθύνες της Τουρκίας και των ξένων προστατών της και ρίχνει λάσπη και μαγαρίζει εναντίον των συμπατριωτών του Ελληνοκυπρίων και των θυμάτων της κατοχής. Ιδού κάποια από τα έργα και τις ημέρες του Μαγάριου:

1) όταν το 2004 επιβεβαιώνονταν περίτρανα ότι οι ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη χρηματοδότησαν το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, το δημοσιογραφικό καθήκον του Μαγάριου, δεν τον οδηγούσε στο να εντοπίσει ποιοι τα πήραν από τους Αμερικάνους, αλλά να μας βγάλει όλους φαντασιόπληκτους και τρελούς, ιδίως τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, ο οποίος εύλογα είπε ότι δε θα υπήρχαν αποδείξεις και χαρτόσημα και ότι τη χρηματοδότηση την καταμαρτυρούσε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Βεβαίως η χρηματοδότηση του ΝΑΙ από τους ξένους πλέον έχει επιβεβαιωθεί και δικαστικά, αλλά και μέσω παραδοχής των Ηνωμένων Εθνών σε έγγραφά τους.

Όμως ο Μαγάριος, αφιέρωνε ώρες και ημέρες, αντί στο να βρει τους πράκτορες και τους δωροδοκούμενους, στο να διαψεύσει την είδηση. Ως να είχε διοριστεί τίποτα εκπρόσωπος της Αμερικανικής πρεσβείας! Γύρισε λοιπόν κι ένα σχετικό ντοκιμαντέρ, με το οποίο διέψευδε όλα τα στοιχεία εναντίον των Αμερικάνων και το παρουσίασε και δημόσια. Κατά τη γνώμη μας, το εν λόγω ντοκιμαντέρ είναι ένα μνημόνιο βλακείας και διαστρέβλωσης. Τίτλος του, "η περιρρέουσα ατμόσφαιρα", τον οποίο ο Μαγάριος επέλεξε για να ειρωνευτεί τον Τ. Παπαδόπουλο.

Ο Μαγάριος είχε ψύχωση εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου. Προφανώς γιατί αντιλαμβανόταν ότι ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό εμπόδιο για να περάσουν τα σχέδια της Τουρκίας και των αξιωματούχων φίλων του.


2) συνεχώς σπίλωνε τη φήμη και την υπόληψη του Τάσσου Παπαδόπουλου, όσο αυτός ήταν Πρόεδρος. Ήταν τόσο χυδαία η κατά καιρούς αρθρογραφία του, που μέχρι και παρουσίαζε το μόνο από τους 3 υποψήφιους στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου, που αντιστεκόταν στους Αγγλοαμερικάνους και τους σχεδιασμούς τους, ως ευνοούμενο των Αμερικάνων!!!!


Είναι βέβαια περίεργο το μίσος του κατά του Τάσσου Παπαδόπουλου, διότι μέχρι και την 23η Φεβρουαρίου 2003 (στον ΠΟΛΙΤΗ) ο ίδιος δημοσιογράφος τον αποθέωνε. Ενώ σε πρόσφατα βιβλία του (πχ το "Η Πρώτη Διχοτόμηση") αφήνει να υπονοηθεί πως ο Τάσσος ήθελε, δήθεν, να "καθαρίσει" τους Τουρκοκυπρίους. Έγραφε τότε και παραδεχόταν πως ο Τάσσος δεν ήταν «άμεσα αναμεμιγμένος σε υποθέσεις βίας κατά Τουρκοκυπρίων». Δήλωνε επίσης απερίφραστα ότι «η υποστήριξη (του Τάσσου) από την Αριστερά, που παραδοσιακά είχε τις καλύτερες σχέσεις με τους Τουρκοκύπριους, αποτελεί το εχέγγυο ότι θα τις τηρήσει». (http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/?p=141).

Ακόμη και μετά θάνατον, κατηγορούσε την οικογένειά του Προέδρου Παπαδόπουλου, η οποία έχει δώσει εδώ και δεκαετίες μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας στην κυπριακή κοινωνία, ως μια μικροπρεπή και πικροπρεπή οικογένεια που κατηγορούσε το Δ. Χριστόφια για το θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου και που ήθελε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το θάνατο του Τάσσου, διοργανώνοντας συλλαλητήρια στο χώρο της κηδείας.

Βεβαίως η πραγματικότητα είναι ότι η ανωτερότητα της οικογένειας του Τ. Παπαδόπουλου είναι τόσο μεγάλη, που όχι μόνο δεν είχαν οιαδήποτε αισθήματα πίκρας απέναντι στο Δ. Χριστόφια (αντίθετα του επέτρεψαν να μιλήσει στην κηδεία και να εκφωνήσει ένα -υβριστικό επικήδειο- για τον Τ. Παπαδόπουλο) αλλά έδωσαν και οδηγίες να κλείσουν οι πόρτες της Εκκλησίας κατά την κηδεία καταπνίγοντας και τη λαϊκή οργή που υπήρχε σε χιλιάδες άτομα που ήταν στο προαύλιο της εκκλησίας και τα οποία ήταν έτοιμα να εκφράσουν την αγανάκτισή τους για τον άδικο χαμό του Τ. Παπαδόπουλου. Αυτό δείχνει ότι κάθε άλλο παρά υπήρχε πρόθεση πολιτικής εκμετάλλευσης του θανάτου του Τ. Παπαδόπουλου.

3) ενώ αποκαλύπτονταν φρικτά εγκλήματα του Αττίλα το περασμένο καλοκαίρι, ο Μαγάριος, χρησιμοποιώντας ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα παρουσίαζε ως "αντίποινα σε δικά μας εγκλήματα", κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί ότι πρόκειτο για γνωστές αρλούμπες του Μαγάριου. Μάλιστα, ακόμη επιμένει να μην απαντά στα ερωτήματα που του τίθενται από τον ακαδημαϊκό Κώστα Μαυρίδη και το "Κυπριακό Ποντίκι" σχετικά με το συμβάν και τα οποία τον διαψεύδουν (http://pontiki.com.cy/index.php/23/3206.html). Αμφισβητούσε επίσης τις αποκαλύψεις για δολοφονία 320 Ε/Κ που έγιναν πρόσφατα από τουρκοκυπριακή εφημερίδα, προκαλώντας τη δίκαιη οργή του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ.


Δείπνο στο εξοχικό του Μαγάριου στο βουνό

4) ενώ ο Αττίλας έκανε τα αίσχιστα στο θέμα της μετάβασης προσκυνητών στον Άγιο Μάμα, για τη θρησκευτική γιορτή του Αγίου, εμποδίζοντας τη διέλευσή τους, παρά τα προηγουμένως συμφωνηθέντα, ο Μαγάριος παρουσίαζε το θέμα ως περίπου προβοκάτσια του Γ. Ομήρου, του κοινοτάρχη Κ. Πύργου και καναλάρχη.



5) ενώ ο ίδιος διοργάνωνε πολιτικά τραπεζώματα με καλεσμένους γνωστούς υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν και αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών, κάτι το οποίο αποκαλύφθηκε πρόσφατα με διαρροή εγγράφων των Ηνωμένων Εθνών ( δεστε σχετικά: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/blog-post_8932.html, http://eretiko-istologio.blogspot.com/2009/09/blog-post_19.html, http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/09/blog-post_1185.html, http://www.efylakas.com/archives/2425), κατηγορούσε τους όσους αντιδρούν σε μια άδικη λύση, ότι διοργανώνουν συνομωσίες για να αποτρέψουν τη "λύση". Για να συναντήσει πάλι την αντίδραση του Τουρκοκύπριου συναδέλφου του Σενέρ Λεβέντ. Ενώ δηλαδή ο ίδιος οργάνωνε πολιτικά τραπεζώματα, είχε το θράσος να μιλά για ανύπαρκτες συνομωσίες άλλων. Προφανώς έκρινε εξ' ιδίων τα αλλοτρια.

Ο Μαγάριος Δρουσιώτης, είναι δυστυχώς, ένας εκ των συνηγόρων της Τουρκίας στον ελληνοκυπριακό τύπο. Και, έχοντας ξεπεράσει σήμερα, ακόμη και τον Αλ. Κωνσταντινίδη,
είναι η ντροπή της κυπριακής δημοσιογραφίας!


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ BLOGS

Σημείωση: Δεν ξέρουμε ποια ακριβώς η σχέση του Μακάριου Δρουσιώτη, με το Φάνο Δρουσιώτη, ο οποίος και είναι εργοδοτούμενος σε καζίνο των κατεχομένων, θησαυρίζοντας προδοτικά εις βάρος της πατρίδας του. Σίγουρα όμως έχουν το ίδιο επώνυμο, το οποίο προσδιορίζει και τη γεωγραφική τους καταγωγή: το χωριό Δρούσια. Ένα χωριό της επαρχίας Πάφου, με έντονες δημοκρατικές ευαισθησίες (ο Τ. Παπαδόπουλος είχε λάβει 45% στις προηγούμενες εκλογές).

Μαγάριος και Φάνος Δρουσιώτης, είναι οι δύο επώνυμες ντροπές της Δρούσιας.


Σημείωση 2: Βεβαίως, υπάρχει και ένα άτομο που τιμά την κυπριακή ειδικότερα και την ελληνική δημοσιογραφία εν γένει. Και είναι το αντίπαλο δέος του Μαγάριου.

Πρόκειται για ένα δημοσιογράφο με σπουδαίο ερευνητικό έργο, συγγραφέα έγκυρων βιβλίων (σε αντίθεση με το Μαγάριο, δεν απολογείται για τα βιβλία του σε εοκαβητατζήδες). Ένα σπουδαίο αγωνιστή που αποκαλύπτει συνεχώς τις συνομωσίες που ξετυλίγονται σε βάρος της Κύπρου μας.

Μιχάλη Ιγνατίου, σε ευχαριστούμε. Όσο πολύ ο Μαγάριος μαγαρίζει την κυπριακή και την ελληνική δημοσιογραφία, τόσο εσύ την κοσμείς.

49 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο βοηθός του Μαγάριου, δηλαδή το τσογλάνι ή τσιράκι του, είναι ο Ανεφ Ορίων.

"Ερμόλαος"

Αρμένιος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία σας να ξεσκεπάσετε αυτό το τσογλάνι.

Αγαθοκλής είπε...

Ε άτε ρε κοπέλια καλό, πέρκει σας κινήσει καμιάν αγωγή ... Ε όχι τίποτε άλλον, πέρκει ανακυρηχθεί και με βούλα δικαστηρίου 'ΠΡΟΔΟΤΗΣ'.

Πέρκει του απονείμουν τζαι τούτου το μετάλλιο της ερυθράς ημισελίνου.

Σάββας Παπάκης είπε...

Το είδα λίγο πριν σχολάσω. Το τυπώνω και θα το δώσω σε όλους στη δουλειά.

Κυρίως σε αυτούς που διαβάζουν "ΠΟΛΙΤΗ". Για να δουν τι υποκείμενα γράφουν εκεί μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Το "βαθύ κράτος" των Blogs αντεπιτίθεται!

Περιρρέων είπε...

Γεωργίου, Βαλανίδη, Παπαηλία, τον παίρνετε ρε πουστράκια!

Ρουφιάνοι! Είναι αυτός τρόπος να κάνετε επιθέσεις στους συναδέλφους σας;

Περιρρέουσος Ατμόσφαιρος είπε...

Ρε Δρούσιωτε, μεν χώννεσαι πίσω που το λάπτοπ σου.

Έφκα που το χρηματοκιβώτιο της UNOPS να σε δούμε ρε ξήμαρε.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Παιδιά, ωραία η ιδέα για κοινή ανάρτηση από όλους μας.


Καθένας έχει τις ντροπές του. Εμείς εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουμε τη μεγάλη ντροπή από το Southampton o οποίος έχει εκθέσει με την ανοησία του τη φοιτητική μας οργάνωση. Πλέον οι φοιτητές μας, κάνουν άλλες επιλογές.

Ας είναι. Είναι καιρός όλοι να ξεπλύνουμε τις ντροπές μας.

Ρήγας είπε...

Έχετε αφήσει ΠΟΛΛΑ που δεν είπατε.


1. Για την ΣΠΙΛΩΣΗ του ονόματος του ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ και την αντίδραση των συναγωνιστών του Παναγούλη:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/blog-post_22.html




2. Για την βράβευση του από την οργάνωση Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/blog-post_5114.html


3. Ποιοί είναι οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα; Και ποιός τους χρηματοδοτεί; Αυτοί δεν είναι που τάσσονται υπέρ των ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ κρατουμένων απο το Αμερικάνικο καθεστώς;

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/04/rsf.html


4. Για τα αίσχη του απέναντι στους συναδέλφους του, ας κοιτάξει κάποιος την ίδια του την ιστοσελίδα:

http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-V=dialogoi&_FSECTION=1300&-ddialogoi.html&-Sr&_VLANGUAGE=gr&_VSECTION=1300&_FCATEGORY=IGNA&_VCATEGORY=IGNA

(Διότι όταν κάνεις documentary με κύριο θέμα κάποιο πρόσωπο και οργανώνεις και δημόσια συζήτηση, είναι θέμα κοινής λογικής και δεοντολογίας ότι τον ΚΑΛΕΙΣ να συμμετάσχει.)


Έγραψαν για τον Μακάριο Δρυσιώτη:

"[ο] Δρουσιώτης δεν είναι πειστικός ούτε καν για τους δικούς μας της ΤΜΤ. Και λέει αυτά που για τόσα χρόνια έλεγε ο Ντενκτάς."

--Σενέρ Λεβέντ (στο άρθρο 'Σκάκι με τον Διάβολο, Εφημερίδα Πολίτης, 09/06/2005).
http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=806&-V=dialogoi




Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε Μαγ(κ)άριος Δρουσιώτης είναι αυτός τα έργα και οι ημέρες του δεν εχουν τέλος.οσο για τον τίτλο να αλλαχθεί ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ (γράφει και στην Ελευθεροτυπία)

Ρήγας είπε...

Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα (άρθρο στο Βήμα):

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=188432&ct=74&dt=27/04/2008


Ρήγας

Bobby Sands είπε...

Του έγραψε και ένα ωραίο ο Φτωχόπουλος στην ένωση!

καλό ταξίδι στον Βία Λειβαδά.

Bobby Sands είπε...

Από την στήλη, "ο κώλος της όρνιθας"

ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Κκεντάκι φράητσιηκη ή μακτό-
νας ;
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Προτιμώ σου-
γλούθκια αρνίσια που την άλλην πλευράν.
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Που ποιαν πλευ-
ράν τζιοιμάσαι;
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Εν τζιοιμού-
μαι, έχω εφιάρτες ότι πιάννουν με οι Τούρτζιοι
τζιαι εν με γαμούν τζιαι αναγκάζουν με να βλέπω
ούλλη μέρα Ττομ εν Τζιέρρυ τζιαι επειδή εν καταλάβω γιατί
πάντα κερδίζει το ποντικούιν, πιάννω τα κλάματα τζιαι κλαίω.
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Αγαπάς τον Παπαδόπουλλον ;
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Γιαξ γιαξ γιαξ, εννά ξεράσω!
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Όχι τον Τάσσον, τον Γιάννην, εν-
νοώ.
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ (στάζουν τα σάλια του): Τον
λατρεύω!
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Ομοφυλοφιλικά;
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Μα εν ππούσστης;
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Όχι ούτε μας κόφτει είντα 'ν'
που κάμνει ο καθένας με τον κάτω κώλον του, διότι με τον
πάνω κώλον σας είστε τζιαι οι θκυο σσιυλλοσσιυλλόππουσ-
στοι.
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Μα έχουμεν τζιαι πάνω κώ-
λον;
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Φύσα μες στο σιέριν σου.
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ (φυσά τζιαι μυρίζεται το):
Παναΐα μου, εν χτιτζιόν!
ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ: Είδες; Έσιεις.

χα,χα,χα!!!

http://www.yialousa.org/Newspaper/index.html

Bobby Sands είπε...

...και επίσης αυτό, πάλι από το τελευταίο φύλλο

Ο Φυντανίδης δεν είναι κανένας τυ-
χαίος δημοσιογράφος στην Ελλά-
δα. Ούτε ο ρόλος του στο Κυπριακό εί-
ναι τυχαίος. Πριν το σχέδιο Ανάν, προ-
σέλαβε τον Μακάριο Δρουσιώτη στην
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, για να προετοιμά-
σει το έδαφος της συκοφάντησης οποι-
ουδήποτε αντιστεκόταν στις ορέξεις των
Τούρκων και για να υπερασπιστεί τις
δυνάμεις στην Ελλάδα, που ήθελαν - άλ-
λοι φανερά και άλλοι πιο κρυφά - να τε-
λειώνουν με τον πονοκέφαλο του Κυ-
πριακού. Ο Μακάριος έκανε καλά την
δουλειά του και παρ' ότι πιάστηκε δε-
κάδες φόρες να ψεύδεται, ο Φυντανίδης
όχι μόνο τον κράτησε, αλλά τον ανήγα-
γε και σε επίσημο πληροφορητή της ελ-
λαδικής κοινής γνώμης, μιας και μόνο
αυτός είχε μόνιμες στήλες στον ελλαδι-
κό τύπο. Κατά το σχέδιο Ανάν έγινε πο-
λύ πιο αντιληπτός ο κύριος Φυντανί-
δης. Μαζί με Γιωργάκηδες, Σημίτηδες
και έναν σωρό άλλους Ελλαδίτες, έδω-
σαν σκληρές μάχες, ασελγώντας πάνω
στο σώμα της Κύπρου, όχι μόνο στον
Τύπο, αλλά και στις τηλεοράσεις και
στα ραδιόφωνα. Φυσικά ο κυπριακός
λαός τούς έχωσε ένα μεγάλο παλούκι
στον κώλο.
Τώρα ο Φυντανίδης, διά μέσου του
Δρουσιώτη, επανέρχεται στην λάσπη και
την ασυδοσία, συμμετέχοντας στην αθώ-
ωση της Τουρκίας και την ενοχοποίηση
της Κύπρου και της Ελλάδας, σε σχέση
με τους πέντε αγνοουμένους που δολο-
φόνησαν οι Τούρκοι και πρόσφατα βρέ-
θηκαν τα κόκκαλά τους σ' ένα πηγάδι.
Τα άρθρα του Δρουσιώτη έκαναν ήδη
την ζημιά τους, έστω και αν τώρα θα εί-
ναι αναγκασμένος να τα αποσύρει. Στο
παρελθόν προσωπικά είχα αποδείξει
στον Φυντανίδη ότι ο Μακάριος ψεύδε-
ται και δεν είμαι ο μόνος. Εκατοντάδες
τηλεφωνήματα και επιστολές έχουν κα-
ταφθάσει στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με
παράπονα και με στοιχεία, που αποδει-
κνύουν ότι ο Δρουσιώτης είναι ένα σκα-
τό που ψαρεύει μέσα στους βόθρους.
Όμως ο Φυντανίδης συνεχίζει να τον
έχει εκεί και να τον προστατεύει, όπως
ακριβώς έκανε όταν προσωπικά τού επε-
σήμανα κάποια πράγματα. Aς είναι. Πά-
ντως ότι έπαθαν το 2004 θα το ξαναπά-
θουν.

Ανώνυμος είπε...

Αιωνία η μνήμη στον αγνό πατριώτη Βία Λειβαδά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Στο καλό φίλε ...

Σοφός είπε...

Τώρα ο γελοίος Δρουσιώτης, βάφτισε τα blogs "βαθύ κράτος"

http://www.efylakas.com/archives/2422

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον 10 μπλοκς και μπλοκκίδια συμμετέχουν μαζικά και οργανωμένα σ’ αυτήν την ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος του Μακάριου Δρουσιώτη. Μα τόσο πολύ τον φοβάστε;

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν φοβάται το ανήθικο και συκοφαντικό του μυαλό, κανείς δεν φοβάται την καλοπληρωμένη του πένα. Αλλά καιρός ήταν να αποκαλυφθεί, να πουν κάποιοι την αλήθεια χωρίς διπλωματίες και δεύτερες αναγνώσεις πίσω από τις γραμμές, για να μάθει και ο απλός κόσμος τι διαβάζει. Συγχαρητήρια παιδιά!

Μαγάριε, να χώσεις όλη την πένα στον κώλο σου

Kokorikis είπε...

Ο Μαγάριος είναι Γάριος

Ρήγας είπε...

Μπορείς να κοροϊδεύεις κάμποσο κόσμο για λίγο διάστημα ή λίγο κόσμο για κάμποσο διάστημα, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Όταν η αλήθεια εμφανιστεί, μετά από το φαγοπότι (στο Τρόοδος ή αλλού) αρχίζει το ΓΙΑΟΥΡΤΙ !

Ο Ελληνισμός τους προδότες τους φτύνει.

Το ότι αυτή τη στιγμή τον φτύνουν δέκα ιστολόγια (και πάμπολλοι αναγνώστες) δεν σημαίνει ότι τον φοβούνται. Σημαίνει ότι τον σιχαίνονται.

Διότι τα γιουσουφάκια όπως τον Μαγάριο είναι θρασύδειλα ανθρωπάκια της ντροπής.

Συγχαρητήρια στην Επιτροπή.



Ρήγας

Αναγνώστρια για την αποκατάσταση της δημοκρατίας είπε...

Για το έργο του Δρουσιώτη έχω κάνει και εγώ κατά καιρούς παρατηρήσεις. Όμως τέτοιου είδους προσωπικές επιθέσεις όπως την σημερινή, εναντίων οποιουδήποτε ατόμου και μάλιστα συντονισμένες από μεγάλο αριθμό μπλοκ, είναι κατά την άποψή μου πλήγμα στην δημοκρατία. Μου θυμίζει έντονα το κυνήγι Μαγισσών όπου το κούρντισμα του όχλου εναντίων μιας γυναίκας εκατάληγε στην βάναυση θανάτωσή της. Αυτά γίνονταν τον Μεσαίωνα, εμπήκαμε αισίως στην τρίτη χιλιετηρίδα και εσείς αιτείστε ότι αγωνίζεστε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Λυπούμε να παρατηρήσω ότι με την ανάρτησή σας αυτή πήρατε κορυφαία θέση στην ομάδα των υποσκαπτών της Δημοκρατίας

Ανώνυμος είπε...

Φίλη αναγνώστρια
όλοι αυτοί που είναι στην "επιτροπή" είναι όλοι ανώνυμοι.. τόσο πολύ θάρρος έχουν που ούτε το όνομα τους δεν τολμούν να γράψουν. προτιμούν να βρίζουν τους συναδέλφους τους. Είναι κομπλεξικοί..

Πάντως έχει ένα κέρδος αυτή η συζήτηση.. εμάθαμε ποιος είναι το κόκκινο τριαντάφυλλο.. χα χα χα

Εκάβη είπε...

Δεν είναι κακό να διαβάζεις Πολίτη ή Μακάριο Δρουσιώτη ή οποιαδήποτε άλλη πηγή αυτής της γραμμής. Κακό είναι να τους πιστεύεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης, έχει απομακρυνθεί από την Ελευθεροτυπία εδώ και έναν χρόνο περίπου, δεν είναι Διευθυντής της. Έχει μια "νερόβραστη" και αδιάφορη εκπομπή στην τηλεόραση της ΝΕΤ κάθε Κυριακή μεσημέρι.

Ουσιαστικά, απολύθηκε, μετά το θάνατο του ιστορικού εκδότη της εφημερίδας, του κου Τεγόπουλου.

Η Ελευθεροτυπία, στο ξεκίνημά της και για αρκετά χρόνια υπήρξε καινοτόμος εφημερίδα και ανέδειξε πλήθος θεμάτων που αποτελούσαν ταμπού για την ελληνική ειδησεογραφία. Επίσης, πέρα από Μαγάριους, στην εφημερίδα αυτή εργαστηκαν και συνεχίζουν αρκετοί εξαιρετικά σημαντικοί Έλληνες συντάκτες, από τον μοναδικό Γιώργο Βότση, μέχρι τον σπουδαίο σκιτσογράφο και αριστερό πατριώτη Στάθη.

Η ισοπέδωση των πάντων όχι μόνο βλάφτει, αλλά φωτίζει την μωρία αυτών που την πράττουν.

Ανώνυμος είπε...

Ισοπέδωσε κάποιος; Ή ειρωνεύτηκε κάποιος την Ελευθεροτυπία;

Έλεος πλέον! Διαβάζετε καλύτερα!

Αναγνώστρια είπε...

Προς Επιτροπή Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Παρακαλώ αποκαταστείστε την Δημοκρατία στο Μπλοκ σας.

Πείτε μου δεν σας ενοχλεί αυτό που γίνεται εδώ μέσα και το επίπεδο στο οποίον έπεσε ο ¨διάλογος¨. Αναλογιστείτε λίγο τις αρχές της Δημοκρατίας - Σεβασμός της αντίθετης άποψης, δημοκρατικός διάλογος, ηθική & αξιοπρέπεια, κριτική σκέψη.

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! είπε...

Από τις καλύτερες αναρτήσεις σας μέχρι σήμερα.

Ο Δρουσιώτης δημοσιογραφεί κατά τρόπο βαθύτατα ανθελληνικό.

Η χυδαιότητά του έπρεπε κάποτε να ξεσκεπαστεί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β. ποιος είναι αντιπρόεδρος του Αγώνα τώρα πάνω στην Αγγλία, μιας και μιλούμε για... γάριους;

K.

Sartanakkas Magar-itis! είπε...

γειά σου ρήγα καβλάντη που εννα πάεις να σύρεις γιαούρτια. Ήθελα να ξέρω πως θα τα σύρεις ανώνυμα.

Επί της ουσίας τώρα. ΟΛΟΙ εναντίον ενός. Τόσο πολύ τον φοβάστε? Τόσο ξεφτίλισε τον pash δημοσιογράφο Ιγαντίου (αυτόν με τις ανώνυμες διπλωματικές πηγές) που εκουριστίκετε ούλλοι πάνω του.

Τόσο σας πείραξε που ξεφτίλισε τον αποδημήσαντα?

πατριώτες του συνθήματος και της κλανιάς.

Συνοδοιπόροι του Γεωργίου, του φτωχόπουλου και άλλων γελοίων όπως ο όνομα και μη μαλλί, ο ο Κούλλης του α, ο τομ χωρίς τον τζέρυ, ο Νοικώλας, ο κενός βέζου, και εκείνος ο στρουμπουλός, πως τον λένε να δεις....

:)
Ο βοηθός του Μαγάριου, δηλαδή το τσογλάνι ή τσιράκι του, είναι ο Ανεφ Ορίων.
Ένα μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία σας να ξεσκεπάσετε αυτό το τσογλάνι.
Πέρκει του απονείμουν τζαι τούτου το μετάλλιο της ερυθράς ημισελίνου.
Για να δουν τι υποκείμενα γράφουν εκεί μέσα.Έφκα που το χρηματοκιβώτιο της UNOPS να σε δούμε ρε ξήμαρε.Ο Μαγάριος είναι Γάριος
Όταν η αλήθεια εμφανιστεί, μετά από το φαγοπότι (στο Τρόοδος ή αλλού) αρχίζει το ΓΙΑΟΥΡΤΙ !

Ο Ελληνισμός τους προδότες τους φτύνει.
Ο Δρουσιώτης δημοσιογραφεί κατά τρόπο βαθύτατα ανθελληνικό.

Η χυδαιότητά του έπρεπε κάποτε να ξεσκεπαστεί.


Χα χα χα..να τα διαβάζεις μαζεμένα έχει φάσιν....

Ο ρήγας, ο πλαστήρας, ο εδεκκίτης ο φάληρος, το θαλάσσιο λιοντάρι και αισχάτος ο κόλος της όρινθας..., ο bobby sands, και ο βάρτου ρίγανη κουμπάρε να μυρίσει...
Υποκλίνομαι στους νέους Παλαιών Πορδών Κυπριών...
Lyssarides Uber alles!

xafies είπε...

Οι «ανώνυμες» διπλωματικές πηγές είναι ανώνυμες για το κοινό. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟ!!!!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Για να δείτε κι εμείς με τι άτομα καταντήσαμε σήμερα στο φοιτητικό μας κίνημα, να τι έγραψε για το Δρουσιώτη η ντροπή μας από το Southampton στις 10/7/2005:

"Είναι φιλοΑΚΕΛικός κατά την όχι τόσο ταπεινή μου άποψη. Αλλά ένα έχω να πω: RESPECT

Όταν δεν το πιάνει το φιλοΑΚΕΛικό του γράφει υπέροχα άρθρα."

Είδετε τελικά ότι ο καθένας έχει τις ντροπές του;

Ανώνυμος είπε...

Η ντροπή από το Southampton, πρέπει να μάθει τι είναι το FA, το Palmolive, το Dove και το Imperial Leather!

Ανώνυμος είπε...

ο Μακαριος Δρουσιωτης φερει το ονομα καιτου πρωην Αρχιεσπισκοπου σας ειναι ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ οταν ερχεται στην Αθηνα παει για καφέ στην οδο βαλτεσιου

ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ μονιμος κατοικος Ελλαδος

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

και επειδη ειναι αναρχικος εσεις τι προβλημα εχετε φασιστικα κυπριακα σκουληκια;

Ρήγας είπε...

Το αν είναι "αναρχικός" ο Μακάριος (που δεν είναι) δεν μας ενδιαφέρει. Ας είναι και εικονολάτρης, εικονομάχος, κομμουνιστής, πράσινος, βένετος, βενιζελικός, βασιλικός, μακαριακός, γριβικός, παπανδρεϊκός, καραμανλικός, κλπ.

Το αν δεν είναι Έλληνας (που είναι), ούτε αυτό μας ενδιαφέρει. Ας είναι και Κονκολέζος.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. Και ότι είναι ένα θρασύδειλο γιουσουφάκι των Βρεττανοαμερικάνικων ιμπεριαλιστικών καθεστώτων (αυτών που εξυπηρετούν --είτε συνειδητά είτε ρομαντικά χωρίς να το κόβει ο νους τους-- οι Ελλαδίτες και κάποιοι Κύπριοι "αναρχικοί") και γιουσουφάκι του Τούρκικου καθεστώτος.

Μέχρι και ο Τούρκος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ τον έχει φτύσει!

Εδώ χιονίζει και εσείς προσπαθείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία.

Ξυπνάτε ρεεεε!!!



Ρήγας


Αφιερώνω το πιο κάτω στα γιουσουφάκια της νέας τάξης, δεξιά και αριστερά και "αναρχικά":

--The soldiers are paid to fight, but the rebels aren't.

--What does that tell you?

--They can win!

(The Godfather, Part II)

Ανώνυμος είπε...

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης χειροτόνησε τον ευατό του ιστοριοδίφη αφού καταπιάστηκε με σκοτεινές περιόδους της Κυπριακής Ιστορίας και συνέγραψε πλήθος βιβλίων. "Εφκαλεν νάμιν" διότι ελάχιστοι ασχολήθηκαν με τα θέματα αυτά και το γεγονός ότι δεν υπήρχε διασταύρωση των ιστορικών του ισχυρισμών, του προσέδωσε πειστικότητα.

Από κάποια φάση και μετά η φήμη του αργόσβησε, τα συγγράματα του δεν είχαν "πέρασιν" έτσι εκμεταλευόμενος τις εξελίξεις γύρω από το Σχέδιο Ανάν, ξαφνικά βρέθηκε "πρώτη μούρη". Εισπράττοντας χρήματα, διαστρεύλωσε τα γραπτά του και τα αλλοίωσε έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις πολιτικές πεποιθήσεις των χορηγών του.

Οπως είπε κι ένας πολιτικός τα γραπτα του Μακάριου Δρουσιώτη είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας με αλχημιστικές πράξεις αλλά και
αυθαίρετους συλλογισμούς. Είναι προιόν μιας συγγραφής που διατρέχεται από το
σύνδρομο της συνομωσίας.

Ρήγας είπε...

>φασιστικα κυπριακα σκουληκια;

Μάγκα, δεν πας να κάψεις κανένα βιβλιοπωλείο ή καμοιά εικόνα ή καμοιά Ελληνική σημαία να ξελαμπικάρεις; Εσύ που ...δεν είσαι φασίστας;

Και εγώ θα τηλεφωνήσω στην Greenpeace να καλύψει την Αθήνα με κορδέλα, διότι ΜΟΝΟ εκεί υπάρχουν "αναρχικοί-αριστεροί" που εξυπηρετούν συμφέροντα δυτικών ιμπεριαλισμών. Είστε είδος για να σας βάλει κάποιος στη γυάλα.



Ρήγας

Ζαρατούστρας είπε...

Μα ο Ορίων πως το λέτε, που χάθηκε τις τελευταίες μέρες;

Ρήγας είπε...

Είναι το τέλος του Ραμαζανιού και όλοι οι Τούρκοι γιορτάζουν.

Μαζί τους, γιορτάζουν και οι Τουρκόσποροι.


Ρήγας

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Κάποιος ανώνυμος και θρασύδειλος φασίστας προβοκάτορας δημοσιοποίησε τα στοιχεία του κ. Μακάριου Δρουσιώτη (διεύθυνση οικίας, τηλέφωνο κλπ) στα σχόλια του παρόντος δημοσιεύματος.

Η Επιτροπή έχει διαγράψει το μήνυμα και καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες. Θεωρούμε πως επρόκειτο για προβοκάτσια από τους γνωστούς φανατικούς εχθρούς της δημοκρατίας.

Θέλουμε να το κάνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως οι διαφορές μας με τον κ. Δρουσιώτη ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Εμείς, στα πλαίσια της δημοκρατίας, ασκούμε κριτική στα όσα δημόσια γράφει ο κ. Δρουσιώτης. Εννοείται πως δεν επικροτούμε ενέργειες προσωπικής στοχοποίησης ανθρώπων, πρακτικές δηλαδή της ΕΟΚΑ Β και άλλων φασιστικών ομάδων.

Εκ μέρους της Ε.Α.Δ.Κ.
ΟΝΗΣΙΛΟΣ

Πλαστήρας είπε...

Η αναρχοφασιστική χούντα, τα συντροφάκια του Άνευ Οργίων και του Μαγάριου χτύπησε εις διπλούν στην Αθήνα. Δεν ανέχονται πατριώτες δεξιούς ή αριστερούς. Έκαψαν τα γραφεία του αριστερού περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ και έδειραν φοιτητή του ΛΑΟΣ επειδή τόλμησε να μοιράσει φυλλάδια με τις θέσεις του. Αίσχος σκουλήκια.

Leonidas Chajichristou είπε...

Συμφωνώ Πλαστήρα.

Ο Άνευ Ορίων και ο Μιχάλης Μιχαήλ εκφράζουν απόψεις όπως και αυτές του λεγόμενου αναρχοαριστερού χώρου (που στην ουσία είναι απλώς ιδεολογικά εθνομηδενιστικός).

Άνθρωποι σαν τον Μιχάλη Μιχαήλ, τον Άνευ Ορίων, εκείνο τον ξεδιάντροπο τον Στροβολιώτη και άλλους είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ βίαιων επιθέσεων σαν αυτές που αναφέρεις.

antiomospondiakos είπε...

Blogοκοινοπραξία!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βρήκαμε την «κοινοπραξία» κυπριακών blogs που εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες. Ασχέτως του θέματος που πραγματεύεται, μας αρέσει το γεγονός ότι εισήχθη επιτέλους και στην Κύπρο ο πολιτικός ρόλος των new media και δη των blogs, που εδώ και χρόνια λειτουργεί ως μορφή σύγχρονου opinion leading στο εξωτερικό. Αναμένουμε κι άλλα τέτοια, από όλες τις γραμμές του Κυπριακού, με σεβασμό πάντα στο υποκείμενο/ αντικείμενο της συζήτησης. Μπορεί το blogging να μην είναι δημοσιογραφία αλλά η ανωνυμία δεν ισούται με ασυδοσία. Όσο πιο σοβαρή είναι μια ανάρτηση, τόση περισσότερη επιρροή μπορεί να ασκήσει άλλωστε.

από Σημερινή http://www.sigmalive.com/simerini/anafandon/195468
Νομίζω μιλά για τούτο το θέμα

αντι-ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Η εθνοφασιστική χούντα, τα συναγωνιστούθκια του Κλάσει-ρα και του Ρηγόπουλου, χτύπησε εις πολλαπλούν στο διαδίκτυο. Δεν ανέχονται τους διαφορετικά σκεπτόμενους δεξιούς ή αριστερούς. Λοιδορούν τον δημοσιογράφο Μακάριο Δρουσιώτη και βρίζουν τον οποιοδήποτε τολμήσει να εκφράσει τις θέσεις του. θέσεις του. Αίσχος σκουλήκια.

Ανώνυμος είπε...

τουτη η μαζικη επιθεση εναντιον του δρουσιωτη,εννεν πνευματικη τρομοκρατια ?

ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ UBER ALLES!!

Jimmy Hendrix είπε...

Ο ΑΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ SOUTHAMPTON ΠΟΥ ΕΧΑΘΗΚΕ;

Πενταδάκτυλος είπε...

Ρε κοπέλια με εκείνος που λαλείτε που το Southampton, ο άλουτος ρε, εν εκείνος που έχει το εμετικό το blog; Αν είναι για τον ίδιο που μιλούμε απολαύστε τον:

"Σήμερα (10/7) είναι τα γενέθλια μου. Όντας άθεος, μόνο δυο μέρες τον χρόνο γιορτάζω: την επέτειο της γέννησης μου και την αρχή του χρόνου. Η μέρα των γενεθλίων μου είναι δηλαδή μια από τις δυο πιο σημαντικές μέρες του χρόνου για μένα και την περνώ πάντα στη Λευκωσία (όπως και τον Δεκαπενταύγουστο αλλά αυτό είναι άσχετο future post).
Απόψε, σε αριθμό ζυγό, δειπνίσαμε σε ένα αγαπημένο εστιατόριο της πόλης και μετά ακούσαμε ζωντανά Λατινοαμερικανικές μουσικές με θέα - από ταράτσα πολυόροφου κτηρίου - τη Λευκωσία να κοιμάται. Ξεχώριζε φυσικά το φωτισμένο τζαμί που θαμπώνει με την ομορφιά του. Το ίδιο συναίσθημα με κατέκλυσε για ακόμη μια φορά.. το νοιώθω τόσο συχνά σε σκηνές που πρωταγωνιστεί η Λευκωσία που έχει καταντήσει γραφικό.. κι όμως ισχύει. Ιδού λοιπόν: «Μα τι όμορφη πόλη. μυρίζει ανατολή. είναι τόσο όμορφη γιατί δε σου κρύβει τα ελαττώματα της. Το κάλλος ζει στην ατέλεια. Χωρίς την ασχήμια της η πόλη θα έχανε από την ομορφιά της». Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι η Λευκωσία δε θα μπορούσε να μην ήταν «η» Λευκωσία. Δε θα μπορούσε να μην είχε γένος θηλυκό (πχ όπως «το» Παρίσι). Πως να χωρέσει τόσος ερωτισμός σε έναν άντρα;
Χρόνια καλά να έχουμε λοιπόν"

εν εν τέλειος;

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι να διαβάζω κείμενα του Μακάριου Δρουσιώτη και του Κώστα Κωνσταντίνου (εφημερίδα: ΠΟΛΙΤΗΣ) διότι (α) έχουν το θάρρος να αντιτάξουν λογική επιχειρηματολογία και συγκροτημένη σκέψη απέναντι στο κυρίαρχο βόλεμα πίσω από το "τι μας συμφέρει" (β) συχνά τεκμηριώνουν τις τοποθετήσεις τους με στοιχεία, και (γ) όπου εκφράζουν προσωπικές απόψεις τις παρουσιάζουν ως τέτοιες. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι βρήκα μια δήλωση σε αυτό το ιστολόγιο η οποία να ικανοποιεί αυτά τα κριτήρια.
Α. Τρεζάμης
Κοινωνικός Αναλυτής
Βρυξέλλες