ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ!

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009


Achtung! Achtung! Σεβασμός στον Αυτοκράτορα Ευέλικτο το Μέγα!



Όσοι γνωρίζουν το Χρύση Παντελίδη, έχουν να πουν για το ήθος του, την ευγένεια και τη μετριοπάθειά του (το μήλο κάτω απ'τη μηλιά).

Ξέρουν επίσης όλοι ότι την ώρα που έτρεχαν οι διάφοροι μαρκοκαρογιάνοι καιροσκόποι να προβούν σε πολιτικές συναλλαγές για να διασφαλίσουν τον εαυτούλη τους και το πολιτικό τους μέλλον, ο Χρύσης παρέμενε πιστός στον Τάσσο.

Κι όμως.... Ούτε το Χρύση Παντελίδη δε σεβάστηκαν οι Οδοστρωτήρες. Και γιατί άλλωστε να αναμένουμε ότι θα τον σεβαστούν; Αυτοί δεν ήταν που κατηγορούσαν μέχρι και τον Τάσσο ότι είχε συναντήσεις με την ΕΟΚΑ Β (ετοιμάζει ο Ευαγόρας σχετική ανάρτηση); Αυτοί δεν είναι που δε σέβονται μέχρι και τους δικούς τους, στέλνοντας Οδοστρωτήρες να τους πατήσουν; Αυτοί δεν είναι που μαχαιρώνουν πισώπλατα μέχρι και ο ένας τον άλλον (τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί η εκτέλεση Κατσουρίδη διά στόματος Χριστόφια και διά χειρός της στενής του και ευνοούμενής του συνεργάτιδας στη Χαραυγή(ω ναι!!!!!) Γκιούροβα);

Με ένα χυδαιογράφημα τους στην επίσημη καθεστωτική εφημερίδα, μέσω κάποιου Γκάνταλφ (μάλλον Σάουρον θα έπρεπε να αποκαλείται), στην κυβερνητική φυλλάδα -που μάλιστα φιλοξένησε προχτές και τις ρατσιστοφασιστικές απόψεις του Γ.Φωτεινού που γράψαμε το Σάββατο -http://christofias-watch.blogspot.com/2009/09/blog-post_5186.html-, βάλλουν κατά του Χρύση Παντελίδη κατηγορώντας τον για ανοίκεια επίθεση στον Ευέλικτο Αυτοκράτορα το Μέγα και ότι εκμεταλλεύεται το μνημόσυνο του Τάσσου!!!!!!!!!!

Κατηγορούν το Χρύση Παντελίδη ότι εκμεταλλεύτηκε το μνημόσυνο του Τάσσου! Τον άνθρωπο που σεβάστηκε και αγάπησε τον Τάσσο όσο ελάχιστοι!


Αγανακτισμένος, ο συναγωνιστής
Θεόφιλος, μας απέστειλε το πιο κάτω σχόλιο. Και λίγα τους γράφει.



Απαγορεύεται να σκέφτεστε. Επιτρέπεται μόνο να θαυμάζετε την πολιτική του Χριστόφια


Την Κυριακή, μετά το μνημόσυνο του αείμνηστου ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου, ο στενός του συνεργάτης, Χρύσης Παντελίδης, δήλωσε τα εξής: «Σε μια περίοδο κατά την οποία υποβαθμίζεται και υποσκάπτεται η Κυπριακή Δημοκρατία, η ουσία του Κυπριακού και η αξιοπρέπεια των Ελληνοκυπρίων θυσιάζονται στο βωμό του καλού κλίματος και τα δημοσιονομικά πλεονάσματα γίνονται δημοσιονομικά ελλείμματα, ο κυπριακός λαός αισθάνεται όσο ποτέ άλλοτε την απουσία του Τάσσου Παπαδόπουλου και διαπιστώνει με θλίψη ότι το κενό που άφησε, παραμένει απλήρωτο».

Η πιο πάνω δήλωση έκαμε το/τη συντάκτη/ρια της ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΓΚΑΝΤΑΛΦ, να χύσει το δηλητήριο και να δείξει και το κάχρι της, αλλά και τη μεγάλη γλώσσα της, που τόσο πιστά γλύφει το αλάνθαστο γίγαντα της πολιτικής και ευέλικτο διαπραγματευτή και Θεό της Κύπρου. (Καλό, ε!)

Θεώρησε λοιπό ο/η η ΓΚΑΝΤΑΛΦ, ότι με τη δήλωσή του ο κ. Χρύσης Παντελίδης «προσβάλλει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια». Θεωρεί ακόμη ότι η δήλωση του κ. Παντελίδη «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και από την άλλη συνιστά ανοίκεια επίθεση κατά του Προέδρου Χριστόφια». Και συνεχίζει καταλήγοντας ότι η δήλωση «είναι ασέβεια στο λαό, που εξέλεξε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του έδωσε εντολή να κυβερνήσει....».

Αρχίζοντας από το τελευταίο θέλω να πω πως κι εγώ, και χιλιάδες άλλοι, δώσαμε τη ψήφο μας στο Δημήτρη Χριστόφια για να κλείσουμε το δρόμο στο φανατικό υποστηρικτή του σχεδίου Ανάν και αντίπαλο, τότε, του Δημήτρη Χριστόφια. Δεν του δώσαμε εντολή να αρχίσει τις υποχωρήσεις, να αποδεχτεί την εκ περιτροπής προεδρία και τους εποίκους, χωρίς διαπραγμάτευση, να υπονομεύσει τη Κυπριακή Δημοκρατία και τη διαπραγματευτική θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς με την αχρήστευση της συμφωνίας της 8ης Ιουλίου, που δεν βόλευε τον Ταλάτ και αποδέχεται κάθε είδους καταρράκωση της αξιοπρέπειας μας (Λήδρα, Λιμνίτης, έρευνα στο ασθενοφόρο) για χάρη του καλού κλίματος. Επόμενως ασέβεια προς τους ψηφοφόρους του δείχνει ο κ. Χριστόφιας και όχι ο κ. Παντελίδης.

Αν τα δημοσιονομικά ελλείμματα είναι ύβρις για τον Πρόεδρο, τότε ο πρώτος που τον βρίζει είναι ο Υπουργός Οικονομικών, που προσπαθεί να καλύψει τα (ανύπαρκτα;) ελλείματα και το Δ.Ν.Τ. που μας προειδοποιεί.

‘Αρα, κύριε/α ΓΚΑΝΤΑΛΦ όσα ανέφερε ο Χρύσης Παντελίδης όχι μόνο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά είναι λιγότερα από τη χειρότερη πραγματικότητα. Δεν είναι ανοίκεια επίθεση κατά του Δημήτρη Χριστόφια, αλλά απλή διατύπωση μιας κραυγαλέας διαπίστωσης, που μόνο οι πολιτικά τυφλοί δεν μπορούν να δουν.

Αλλά και κάτι άλλο. ‘Οταν λέμε ότι το κενό που άφησε ο Εθνάρχης Μακάριος κανένας δεν μπόρεσε να το καλύψει, είναι αυτό ύβρις για τους μετέπειτα προέδρους, περιλαμβανομένου και του Τάσσου Παπαδόπουλου, που υπήρξε ο άξιος συνεχιστής της πολιτικής του; ‘Οταν λέμε ότι το κενό που άφησε ο Εζεκίας Παπαϊωάννου στο αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του λαού μας ενάντια στους Αγγλοαμερικάνους, κανένας δεν μπόρεσε να το καλύψει από τους ηγέτες της αριστεράς, είναι ανοίκεια επίθεση για το Δημήτρη Χριστόφια, που ο ανθύπατος Μίλετ αποτελεί μέντορά του και προαναγγέλλει τις αποφάσεις και τις υποχωρήσεις του;

Μπορεί ο Δημήτρης Χριστόφιας να είναι αλάνθαστος πάπας και Θεός της πολιτικής και της διαπραγμάτευσης για τον/την ΓΚΑΝΤΑΛΦ, αλλά δεν παύει να μας γεμίζει με ανησυχία και τρόμο, όταν τον βλέπουμε να πλησιάζει με γοργά βήματα προς το σχέδιο Ανάν, κρατώντας ένα μυστρί, για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ.



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΙΜΑΧΟΣ KAI ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

37 Σχόλια:

παπα-Βέλιχτος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΝΤΕΝΚΤΑC

Εν Ερογλώ Ευχέτης

+Πάτερ Εδόνιος

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Θέλω να κάνω σχόλιο για την ουσία της ανάρτησης.

Ο Χρ. Παντελίδης μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Τον είχα δει κάποιες φορές σε συναντήσεις συναγωνιστών μου με τον Τ. Παπαδόπουλο.

Έχει πράγματι ήθος και επίπεδο.

Στην ΕΔΕΚ, ελάχιστους, για να μην πω και κανέναν δεν έχουμε με τέτοιο ήθος.

Είναι ντροπή τα τσογλάνια του Οδοστρωτήρα να καταφέρονται έτσι εναντίον ενός τόσο ξεχωριστού άνθρωπου.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τη βιομηχανία λάσπης που εγκαθίδρυσε το Καθεστώς; Μήπως τίποτα καλύτερο; Όμως δεν είναι και πολύ έξυπνοι γιατί ορισμένοι συνεργάτες τους είναι για κλάματα.

Παρακολούθησα λίγο απόψε την εκπομπή εκείνης της "αειθαλούς" τέως γκόμενας Ειρήνης Χαραλαμπίδου και έφριξα από την αντικειμενικότητα της γυναίκας. Δεν την άφηναν καλύτερα να πατά κουμπάκια στο Ευχάριστο Σαββατόβραδο!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Δεν το είδα Πλαστήρα. Τι έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Ανανοθεραπευτής:

επωνομαζόμενε ΕΔΕΚ Η.Β., που καπηλέυκεσαι ένα κόμμα και εν αντρέπεσαι για να παραπλανείς κόσμο (κόσμο της χαμηλής νοημοσύνης σαν τη δική σου ότι δήθεν αυτά γράφονται από ΕΔΕΚιτη).

Αν εσείς δε θέλετε ΛΥΣΗ, δε θα πληρώσουμε εμείς το μέλλον του τόπου μας για τους δικούς σας Μεγαλοιδεατισμούς....

Εμείς θα προχωρούμε για λύση όσο και αν στρώνετε το δρόμο της διχοτόμησης μέρα με τη μέρα. Στόχος σας ρε ανεγκέφαλοι (οι πλείστει εδω μέσα) είναι η επικράτηση της Ελληνικής φυλής(που σας μάθαν ότι είναι "Αρεία" φυλή, η "ανώτερη" φυλή του κόσμου) έναντι της Τουρκικής που πάλι (όπως σας εμάθαν είναι υποδιέστερη, άχρηστη, μογγόλικη, βάρβαρη φυλή).

Εν πάσει περιπτώσει αν κάποιοι ονειρεύονται σήμερα Μεγάλους Αλεξάνδρους και επικράτηση της μιας ράτσας έναντι της άλλης ... μόνο άρρωστα μυαλά μπορούν να χαρακτηριστουν...πάντως ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗ ΓΗ , και όλοι όταν πεθάνουμε θα γίνουμε ένα μάτσο κόκκαλα μέσα στο χώμα.

Οσο για το Χρύση ποιός είναι δηλαδή και δεν επιδέχεται κριτικής? Ούτε ο Πάπας δεν έχει αλάθητο...Μεσαίωνας δεν είναι πάντως....'Ο κύριος αυτός σας συγκινεί επειδή απλά έχει και αυτός βάλει τις παρωπίδες και έστω αν του φέρουν τη καλύτερη ΛΥΣΗ, θα πει ΟΧΙ γιατί...αυτός που διαπραγματευόταν ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΣΣΟΣ...

Με λίγα λόγια συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ τελευταια όπου δρούν μόνο με ψηφοθηρικά κριτήρια ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ...

ΧΟΝΕΨΕΤΕ ΤΟ!!!τΟ ΤΑΣΣΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΑΞΙΑ!!!
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ...

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ...

περαστικά σε όσους ψήνουν το ΟΧΙ...

Περικλής είπε...

Ανανοθεραπευτή,

Το ΝΑΙ δεν έχει προεξοφληθεί. Και αν δε διασφαλίζει τις αρχές που είπε ο Πρόεδρος, θα πούμε ΟΧΙ.

Επίσης θέλω να πω ότι εκφράζεσαι με τρόπο που είναι ακραίος και μου θυμίζει το Γ. Φωτεινό.

Μη γκρεμίζεις γέφυρες με άλλα κόμματα. Γιατί κάποιοι από το κόμμα, είστε τόσο απόλυτοι;

Όσο μου την σπάει αυτή η ιστοσελίδα, έχουν αρχίσει να με θυμώνουν και σύντροφοι όπως εσύ και ο Φωτεινός.

Όσο για τον κ. Παντελίδη και τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ήταν οι συνεργάτες μας για χρόνια και τους αξίζει κάποιος σεβασμός. Εγώ δε συμφωνώ τόσο πολύ επί της ουσίας με τον Παντελίδη, αλλά πράγματι αυτά που έγραψε ο Γκάνταλφ ότι ο Παντελίδης εκμεταλλεύτηκε το μνημόσυνο του Τάσσου είναι κάπως παρατραβηγμένα.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

@ΕΔΕΚΙΤΗ Η.Β.

Καλύτερα που δεν το είδες φίλε. Φιλοξενούμενοι ήταν ο Στεφάνου, ο Στυλιανίδης, ο Λαμάρης, ο Σιζόπουλος και ο Φωτίου. Η κυρία αυτή επιστράτευε το πιο μπόσικο κόλπο του βαλτού δημοσιογράφου. Διέκοπτε δηλ. αυτούς με τους οποίους διαφωνούσε και άφηνε γενικές ερωτήσεις - μπηκτές να πλανώνται στον αέρα.

Για πρδ κάπου που ο Φωτίου είπε "λύση βιώσιμη και λειτουργική" η Ειρηνιά διάκοψε και είπε "μα αυτά είναι υποκειμενικά" ή άφηνε μπηχτές του είδους "μα ο χρόνος κυλάει εναντίον μας" και "οι χαμένες ευκαιρίες δεν ξανάρχονται", υπονοώντας φαντάζομαι το Σχέδιο Ανάν.

Η γυναίκα είναι για φτυσιμο, αλλά εγώ δεν την φτύνω γιατί λυπάμαι το σάλιο μου.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανανοθεραπευτή

αγαπητέ μου ψευτοαριστερέ....
καταρχίν είστε μεγάλοι προδότες...
προδότες των ιδεών της αριστεράς κ μετά του τόπου...προοθείτε μια λύση η οποία θα επιφέρει ένα αργό κ ατοιμοτικό θάνατο για τον τόπο μας...η λύση συνομοσπονδίας του μεγάλου πολιτικού δημήτρη,που έδωσα κ εγώ τη ψήφο μου,δεν έχει καμία σχέση με τα ανθρώπινα δικαιόματα,είναι άκρος ρατσιστική κ δεν έχει καμία σχέση με τα ιδεώδη της αριστεράς...αλλά μήπως ξέρετε τις θέσεις της αριστεράς??
δυστιχώς στις κατασκοινώσεις της εδον εκαταφέραν να σας κάμουν να πιστέψετε ότι η διζωνική είναι προοδευτική λύση...πραγματικά λυπούμαι για το επίπεδο σας...

Χρύση προχώρα κ η παράταξη είναι δίπλα σου....εμείς δεν ξεχνούμε τους προέδρους μας...δεν ξεχνούμε οτι το κυπριακό είναι θέμα εισβολής κ κατωχής κ όχι δικοινοτικό πρόβλημα...εμείς θέλουμε να ζήσουμε μαζί με τους τούρκους συμπατριώτες μας κ όχι δίπλα σε αυτούς...αυτό άλλωστε ζούμε κ σήμερα...για ποιά λύση μας μιλάτε τότε??Στελέχοι που βγήκαν από την ιστορικότερη φοιτητική παράταξη της οποίας ο εκ των ιδριτών ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ φωνεύθηκε από την εοκα β΄ μαθήματα πατριωτισμού από κάτι ποταπούς σαν εσάς αγαπητέ μου δεν δεχόμαστε...

Χρύση συνέχησε και ο αγώνας μας στο τέλος θα δικαιωθεί για μια Κύπρο λεύτερη,ανεξάρτητη και τον λαό της ενώμενο και όχι ρατσιστικά χωρισμένο όπως θέλουν κάποιοι ρατσιστές,ανανηστές ψαυτοπατριώτες αριστεροί!!!!

Μάριος είπε...

Μιστρί, πηλός κι Άγιος ο Εδόνιος!

Ο Χρύσης, ο ΚΥΡΙΟΣ Χρύσης, έκανε μια πολύ επιοική διατύπωση της πραγματικότητας!

Όμως δεν παύει να ήταν αντικαθεστωτική δήλωση, γι'αυτό πρέπει να απαξιωθεί από τα όργανα της κόκκινης χούντας!

ΧΡΥΣΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕ...
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...Η ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΝ είπε...

Προς Ανανοθεραπευτή:

Εμείς θα προχωρούμε για λύση όσο και αν στρώνετε το δρόμο της διχοτόμησης μέρα με τη μέρα.

Εσείς προχωράτε για λύση στο highway ΔίκαιηΛύση-ΣχέδιοΑνάν, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με τα έξοδα για τα καύσιμα πληρωμένα από τους Αγγλοαμερικάνους. Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε τα θύματα της "οδικής" σας απερισκεψίας και αφέλειας.

Στόχος σας ρε ανεγκέφαλοι (οι πλείστει εδω μέσα) είναι η επικράτηση της Ελληνικής φυλής

Έτσι σου είπαν στα Περβόλια;

Οσο για το Χρύση ποιός είναι δηλαδή και δεν επιδέχεται κριτικής?

Οσο για το Χρύση τι ακριβώς είπε που να επιδέχεται κριτικής?

Ούτε ο Πάπας δεν έχει αλάθητο...

Αυτό, αν έχεις το θάρρος, να το πεις του μάστρου σου, που σε πιερώνει να γράφεις τούτες τες μαλακίες. Επειδή, όπως λες, Μεσαίωνας δεν είναι. Γι'αυτό κι εγώ αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που ενημερώνεται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ήταν να λαλεί έτσι ανωμαλίες.

Ο κύριος αυτός σας συγκινεί επειδή απλά έχει και αυτός βάλει τις παρωπίδες

Ο άνθρωπος αυτός μας συγκινεί επειδή έχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Ψάξε να βρεις τη λέξη στο λεξικό, επειδή σίουρα δεν θα την εξανάκουσες.

αν του φέρουν τη καλύτερη ΛΥΣΗ, θα πει ΟΧΙ γιατί...αυτός που διαπραγματευόταν ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΣΣΟΣ...

Εσένα αν σου φέρουν τη καλύτερη λύση, θα πεις όχι γιατί...δεν θα είναι του Ανάν. Έπαθες άσχημο κώλλυμα με τούτον...προτιμάς να τρώεις μαύρο;

Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΑΞΙΑ!!!

Ο ευέλικτος οδοστρωτήρας, όσο κι αν πηδά ίσια πάνω, ούτε το μιτσί δαχτυλούι του Τάσσου δεν αγγίζει. Δεν τον φτάνει, ούτε σε ευφυία, ούτε σε αξιοπρέπεια, ούτε σε αγάπη προς την πατρίδα του. Το ποτσί που το Δίκωμο, είναι ένα άχρηστο, ανίκανο πιόνι των Αγγλοαμερικάνων που το κινούν με ευελιξία. Ο Τάσσος ήταν βράχος στα θέματα αρχών και ευφιέστατος, γι'αυτό ο Ταλάτ δεν έρκετουν σε συνομιλίες. Μόλις εφκήκε ο λειψιμιός, εβούρησε να έρτει ο Ταλάτ, και τα αποτελέσματα; Απλά σκεφτείτε τον Λιμνίτη.

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Ο ΛΑΟΣ είπε...

Αρκετά ασχοληθήκετε με τον νενέκο.

Συγχαρητήρια Χρύση...

Άστους να κλαίνε.

Ρήγας είπε...

Όντως, ο Χριστόφιας μπροστά στον Τάσο Παπαδόπουλο ούτε που φαίνεται. Είναι σαν κουνούπι: Αόρατος και ενοχλητικός.

Δυστηχώς τα βάσανα μας όμως είναι πίσω.

Θα έχουμε στην Ελλάδα πρωθυπουργό τον Giorgakis, πρόεδρο ΝΔ την κόρη του Δρακουμέλ και αντιμουχτάρη (διότι έτσι έχει καταντήσει) στην Κύπρο τον Ευέλικτο τον Α' με πραγματικό πρόεδρο τον αρχηγό του Τούρκικου στρατού (διότι ΑΥΤΟΣ είναι που ΗΔΗ κάνει ό,τι θέλει και όποτε το θέλει) και μουχτάρη τον Ταλάτ. Και κάμποσα γιουσουφάκια, ιερόδουλες, ορκς και μπράβους να κάνουν cheerleading: Τί ωραία που'τανε, που'τανε, ...πούτανε.



Ρήγας

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! είπε...

Ο Χρύσης Παντελίδης ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασα κι εγώ.

Και ήταν σεβαστός από όλους, τόσο της παράταξής του, όσο και των υπολοίπων.

Οι θέσεις που εξέφρασε ήταν υπερβολικά ήπιες, αλλά οι ακελικοί έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Καταλάβετέ το. Η συνεργασία με το ΑΚΕΛ είναι λάθος.

Παναγιώτης είπε...

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε τόση αξία σε έναν πρόεδρο ο οποίος ακολουθεί τα αγγλοαμερικανικά συμφέροντα και είναι και υποχείριο του Ταλάτ, ο οποίος τον πέρνει ως τν πηγή και μετά τον στρέφει πίσω άποτο! Και καλά να του κάμει...γιατί επήρεν τον είδηση πόσο βλάκας και ανίκανος είναι! Δεν ξαναείδα πρόεδρο μιας χώρας που να ΜΗΝ διεκδικεί τα συμφέροντα του τόπου του, αλλά να δίνει περισσότερα αξιώματα και θέσεις κλειδιά στο νησί, ώστε σιγά σιγά να οδηγηθούμε σε τουρκοποίηση (γιατί αυτό έχουν σκοπό να κάνουν οι κκιλίντζιροι οι αδερφοί σας).

Όσο για τον φίλο που μίλησε χαρακτηριστικά για "Ελληνική Φυλή", αν δεν σου αρέσει που σε φωνάζουν αυτό που είσαι, δηλαδή ΕΛΛΗΝΑΣ, τότε να πάεις να ζήσεις στην Κούβα και την Αργεντινή και να προσκυνάς με μετάνοιες τον τάφο του Τσε σου, τζαι εμάς να μας αφήσεις να ζήσουμε σε μια χώρα απελευθερωμένη χωρίς εποίκους και εκ περιτροπής προεδρίες (αλώνισμα δηλαδή στα "έσσω" του τόπου μας).

Εμείς σαν ελληνοκύπριοι δεν θα δεχθούμε μια λύση που θα είναι καταστροφική για το νησί και να ανοίξουμε τις πόρτες για να έρθουν και στον νότο οι κκιλίντζιροι να πιάσουν ολόκληο το νησί (που είναι άλλωστε και οι βλέψεις τους).

Όταν σταματήσετε τα ληγμένα υπόθετα που σας μπίουν στην εδονοπροοδευτικοακέλ τζαι κάμνουν σας πλύση εγγεφάλου για το ότι η Δ.Δ.Ο είναι η μόνη λύση, τότε να έρθετε να διαπραγματευτείτε ξανά, ΣΩΣΤΑ!

Και έτσι για να δείτε το φόβο του προέδρου μας στην κριτική που δέχεται και στο ότι έμεινε μόνος του και δεν τον υποστηρίζει κανένας, εξέπεμψε σήμα SOS από την Ανθούπολη ψες στον εσπερινό για την Παναγία του Δικώμου (σίγουρα μόλις εμπήκεν στην εκκλησία εππέσαν οι εικόνες χαμέ τζαι μπρούμυτα μάλιστα για να μεν τον θωρούν ούτε αυτές - εθημήθηκε την εκκλησία και την ορθοδοξία στα υστερινά του-) και ζήτησε εθνική ενότητα και υποστήριξη στις προσπάθειές του για λύση...πράγμα που δεν θα το έχει γιατί οι ενέργειες του είναι Α(ΝΑ)ΠΕΙΡΕΣ.

Το δεύτερο ΟΧΙ έρχεται...

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Το ΉΘΟΣ του Χρύση Παντελίδη, είναι εδώ και χρόνια πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από φίλους και αντιπάλους.

Άνθρωπος εξαιρετικά χαμηλών τόνων, υψηλής ευγένειας και σεμνότητας, δεν απεκόμισε το παραμικρό υλικό όφελος από τη θέση του δίπλα στον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο.

Προσηνής και γλυκύς με όλους, σίγουρα επηρεάστηκε βαθύτατα σαν προσωπικότητα από τον αείμνηστο Τάσσο.

Η αισχρή και κατάπτυστη επίθεση εναντίον του, δεν διαφέρει σε τίποτα -παρά μόνο σε κλίμακα- από όσα απίστευτα εξαπέλυσε η ΑΚΕΛική κομματική Σταλινοτρομοκρατία κατά του τ. Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Λιλλήκα, επειδή εκείνος επέλεξε να μείνει δίπλα στον Πρόεδρο μέχρι τέλους.

Αυτό είναι το ΑΚΕΛ, που κάνει "σκόνη" οτιδήποτε βρεθεί μπροστά του, αν αυτό δεν συμφωνεί δουλικά και άκριτα μαζί του.

Αυτό είναι το ΑΚΕΛ που κυβερνά και από αυτό το ΑΚΕΛ περιμένουμε τη...λύση του Κυπριακού!!!

Έλεος «σύντροφοι», έλεος!

Έστω για τα προσχήματα, «επιτρέψτε» σε κάποιον να διαφωνεί μαζί σας χωρίς να του επιτίθεστε!

Η εποχή της Σταλινικής και Μπρεζνιεφικής Σοβιετοκρατίας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, θα έπρεπε να το γνωρίζετε. Τα Γκουλάκ έχουν κλείσει!

Αλήθεια….τι λύση ονειρεύεστε; Να συνεταιριστείτε με τις Κατοχικές Δυνάμεις και να κλείσετε όλους τους αντιφρονούντες στη φυλακή;;;;;

Θα πείτε τώρα πως λέω ακραία πράγματα. Σωστά;
Μα πως αλλιώς να απαντήσει κανείς στις τακτικές σας;
Το ένα φέρνει το άλλο και τον κατήφορο τον ξεκινήσατε ΕΣΕΙΣ!

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Προσυπογράφω.

Πρέπει να πούμε ένα φτάνει στη δολοφονία χαρακτήρων από το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, η οποία δεν είναι σημερινό φαινόμενο.

Για μένα, η οξύτητα στην επίθεσή τους εναντίον του συναγωνιστή Χρύση, δείχνει πόσο ουσιαστικές και επιτυχημένες είναι οι παρεμβάσεις του. Οι οποίες προσωπικά, θα ήθελα να ήταν ακόμη πιο συχνές.

Πρόκειται για πρόσωπο, με ήθος και αρχές, το οποίο έχει πολλά να προσφέρει στα πολιτικά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Χρύση, Χρύση,
ξεκίνα τους μαγήσι

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Απαγορεύεται να σκέφτεστε. Επιτρέπεται μόνο να θαυμάζετε τα οσα λεει ο χρυσης,ο φαληρος,η φανουλλα,ο ηλιαδης, ο λυσσαριδης και το ποντικι.Καμια κριτικη δεν επιτρεπται για αυτους τους εθνοσωτηρες.

Κυπρέος είπε...

Περικλή,
Πως γίνεται να κατηγοράς ΔΗΜΟΣΙΑ τους συντρόφους σου Φωτεινό και Ανανοθεραπευτή ότι είναι ακραίοι; Δεν πρέπει πρώτα να τους καταγγείλεις στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του Κόμματος σας, να εξεταστεί η υπόθεση τους κι αν καταδικαστούν για ακραίες ή αριστερίστικες παρεκκλίσεις τότε να τους επικρίνεις; Δεν είναι έτσι που πρέπει να λειτουργεί ένας σωστός ΑΚΕΛικός; Κάτι δεν παει καλά σ’ αυτήν την υπόθεση!

Περικλής είπε...

Εσύ που είπες ότι δεν είσαι του Κόμματος, δε νομίζω ότι σου πέφτει λόγος, για το πως θα κινηθώ εγώ μέσα στο κόμμα μου.

Έτσι όμως για να ξέρεις, έχω ήδη προβεί στα δέοντα.

Παναγιώτης είπε...

Οίμοι Περικλή!!

Το "κάρφωμα" είναι γονίδιο του κάθε ακελικού! Καθώς και η υποταγή στον αρχηγό και το προσκύνημα των ποδιών του!

"Διατάξτε Αφέντη! Ότι πείτε Αφέντη!"

Περικλής είπε...

Είδες Κυπρέε, τι γνώμη έχει ο κόσμος για εμάς;

Είσαι ευχαριστημένος έτσι;

Τα δέοντα είναι να υποβάλω την παραίτησή μου. Και αυτό έχω κάνει.

Μέχρι να ξεκαθαρίσω τι γίνεται.

Και ακόμη κι αν δε σας αρέσει Κυπρέε και άλλοι, θα επιχειρήσω να συνομιλήσω με τον Τυρίμο και τον Χριστοδουλίδη. Να μπορέσω να ερμηνεύσω γιατί αλλάζει τόσο το κόμμα μας.

Παναγιώτη, κοντά τη γλώσσα σου! Ούτε με ξέρεις και ούτε ξέρεις πως σκέφτομαι.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Έτσι ρε ξεφτίλες. Να δείτε ότι σας φεύγει κόσμος με τις ιδέες που εκφράζετε!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

ΝΕΟ BLOG:

http://edekitika.blogspot.com/

Κυπρέος είπε...

Περικλή,
Δεν είναι ανάγκη να νευριάζεις! Εγώ, ως υποστηριχτής της πολιτικής του Χριστόφια για Ομοσπονδιακή λύση, μια απορία εξέφρασα.
Όμως με τη λογική τη δικιά σου, δεν δικαιούται ο οποιοσδήποτε εκτός ΑΚΕΛ, να κρίνει την στάση, τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις μελών του Κόμματος αν πρώτα δεν αποφανθούν τα πειθαρχικά σώματα του Κόμματος αν είναι εντός ή εκτός γραμμής και συμπεριφοράς; Μα τι μας λες μωρέ Περικλή; Εσύ έχεις την έγκριση του Κόμματος που συχνάζεις σ’ ένα αντιακελικό μπλοκ; Ή μήπως είσαι της Επαγρύπνησης; Και καλά το όνομα του Φωτεινού είναι γνωστό, τον Ανανοθεραπευτή με τι στοιχεία τον “κάρφωσες”;

Περικλής είπε...

Εγώ δεν κάρφωσα κανένα.

Υπέβαλα παραίτηση.

Έστειλα επιστολή και διαμαρτύρομαι για απόψεις που εκφράζονται και μάλιστα στα κομματικά μας εκφραστικά όργανα.

Απόψεις που είναι απόψεις ΑΔΗΣΟΚ και βάλε!

Θα μείνω ως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Κυπρέο

πάω στοίχημα ότι είσαι τροτσκιστής. Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ:

Πραγματικά νοιώθω τεράστια "θλίμψη" και ανομολόγητο ΠΑΝΙΚΟ!!! Αυτό το blog 8α εξολοθρεύσει το ΑΚΕΛ όπως πάει!!!

Ο ένας μετά τον άλλο "σύντροφο" εξαφανίζονται ...σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου αυτή τη στιγμή, λόγω του blog αυτού...το ΑΚΕΛ έπεσε στο 25% !!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΠΑΡΕΔΩΣΑΣΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Οι "ακρότητες" που γράφουμε ωθούν τους "ΑΚΕΛικούς" να απαρνούνται (οϊμέ που έλεγαν και στις αρχαίες τραγωδίες!) το κόμμα που τους ανάθρευσε!!! Αλί και τρις ΑΛι, Μεχμετ Αλι Καβάζογλου!! Αλί και τρις Αλί σύντροφε Χριστοφια...

ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΑΜΕΣΑ.

ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΟΣ...

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ LOGO ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ Εδεκίτες, Συναγερμικούς, Κνίτες και ότι άλλο βάλει ο νούς των παταγωδώς αποτυχημένων Προβοκάτορων του blog...θα κάμουν όλους να πιστεψουν ότι πράγματι είναι όοοολοι εναντίον του Χριστόφια, είναι όοολοι εναντίο της λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας...

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΔΟΝΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ!!!

Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ...

Η 8η Ιουλίου, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ ΤΟ 2006, και τάααχα εγκατέλειψε ο Χριστόφιας μιλά στο 1ο σημείο για ΔΙΖΩΝΙΚΗ δικοινοτική Ομοσπονδία... όμως κάποιοι ανακάλυψαν τη διζωνικότητα στις διαπραγματεύσεις Χριστόφια-Ταλάτ(ή καλύτερα εξυπηρετούν την προπαγάνδα ενάντια στη λύση)

ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ... ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΣΟΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1989,

ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ Ο αείμνηστος Παπαδόπουλος, (αλήθεια ο Παπαδόπουλος που συζητούσε για Ομοσπονδιακή λύση δεν ήταν προδότης? ...Είναι για να δουν κάποιοι στο ΔΗΚΟ πόσο το κατοπινό χαϊδεμα των αυτιών σας από την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ευρωκο, δράσις σας έκαμε να γελιοποιήστε)

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ήρεμα ρε ακελάριον!

Ήρεμα.

Καμία σχέση η 8η Ιουλίου με τη σημερινή διαδικασία!

Καμία σχέση η ομοσπονδία των Συμφωνιών Υψηλού Επιπέδου και ακόμη και αυτή των προτάσεων του 1989 με το τι συζητείται σήμερα.

Άνοιξε τα μάτια σου. Υπερβήκαμε τα όρια των υποχωρήσεών μας κατά πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ανανοθεραπευτής:

Φωτισε μας εσύ με τις γνώσεις σου...
Βγάλε στη φόρα τις αποφάσεις Χριστόφια Ταλάτ...

Βγάλε καμπόσα από το νου σου για να πουμε ΟΛΟΙ σύσσωμοι ΟΧΙ!!

ΕΛΑ ΞΑΝΑΠΕΣΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ...ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑ?

ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!!

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. Η ΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ, Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ....

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Ως ΤΩΡΑ: ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣ....

Για πέστε μας "Εθνοσωτήρες" κατ αρχή τι λύση θέλετε? Πως θα την πετυχετε? Μήπως να κάνουμε πολεμο? Γι αυτό κάποιοι ομοϊδεάτες σας ανησυχούν ότι τάααχα δεν έχουμε σφαίρες και βόμβες στην Ε.Φ. ?

Μήπως να κάνουμε άλλο ένα πόλεμο? Μήπως να κάνουμε άλλο ένα πολεμο για να έχουμε και άλλους αγνοουμένους και άλλα μνημόσυνα?
Μήπως πρέπει να ξανακλάψουν οι μανάδες?

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ!!!
ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ...

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Κι εμείς επιδιώκουμε λύση κι εμείς επιδιώκουμε ειρήνη.

Και θέλουμε:

Έποικοι να φύγουν

Πρόσφυγες στα σπίτια τους

Έξω ο Αττίλας

Ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση.

Κατάργηση εγγυήσεων


Εσύ δέχεσαι λύση που δεν κατοχυρώνει τα πιο πάνω;

Ανώνυμος είπε...

Οχι βέβαια, αλλά σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες.
Πως θα την πετυχεις, για εξήγα μας και λίγο την τακτική , είναι ωραίο να λες ποιημα αυτό που θέλεις ΑΛΛΑ πάνω από όλα πρέπει να εχεις και τρόπο εφαρμογής για να μην είναι ΟΥΤΟΠΙΑ...αλιώς

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συμφωνούμε δηλαδή ότι θα πούμε ΟΧΙ. Γιατί η λύση που φέρνει ο Δ. Χριστόφιας μας οδηγεί σε καταστρατήγηση των αρχών.

Πως θα το πετύχουμε; Με επανατοποθέτηση του Κυπριακού και πίεση στην Τουρκία μέσω Ε.Ε.. Με ενίσχυση των συμμαχιών μας, αξιοποίηση του γεωστρατηγικού μας ρόλου, προσφυγές στη Γ.Σ. του ΟΗΕ, διεθνοποίηση του Κυπριακού, οργάνωση της ομογένειας, ενίσχυση της Ε.Φ., επανενεργοποίηση του δόγματος, αξιοποίηση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γενικά με το να αφιερωθούμε σοβαρά κυβέρνηση και πολίτες στο να πετύχουμε το κόστος στην Τουρκία από τη διατήρηση της κατοχής να είναι μεγαλύτερο από την αποχώρησή της.

Μια συνολική στρατηγική δε δοκιμάστηκε. Αυτό που δοκιμάστηκε, δηλαδή οι δικοινοτικές συνομιλίες και η αφελής και αποσπασματική πολιτική, ΔΕΝ απέδωσε καρπούς. Αποδίδει απλώς υποχωρήσεις εκ μέρους μας.

Βασικά, αν συμφωνείς όντως σε λύση που κατοχυρώνει τις αρχές που είπα πιο πάνω:

1) αναμένω να πεις ότι είσαι ενάντια στο Σχέδιο Ανάν
2) αναμένω να παραδεχτείς ότι η σημερινή διαδικασία φέρνει καταστρατήγηση των αρχών που είπες ότι αποδέχεσαι.

Άρα τι είναι ουτοπία; Οι λογικές προτάσεις του Γιατρού ή ο ρομαντισμός του Χριστόφια που με τα συντροφιλίκια και χωρίς πίεση στην Τουρκία, αποκλείεται να αποδώσει μια δίκαιη και σωστή λύση;

Ανώνυμος είπε...

Α(Υ)ΝΑΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ:

μεν μου λαώννεσαι, μεν μου συγχίζεσαι και γράφεις με κεφαλαία!! γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά που λες και κοροϊδεύεις, συμβαίνουν στην πραγματικότητα!

Ανώνυμος είπε...

ρε ΕΔΕΚ Η.Β αν φερει ο χριστοφκιας τους S-300 εννα τον βουρατε οπως το σχιλουιν δηλαδη? οπως εκαμετε με τον κληριδη?

Ανώνυμος είπε...

Ανανανοθεραπευτής:

Ρε ΕΔΕΚ Η.Β. ...ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ, ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?

"Ο κόσμος δεν άλλαξε ΠΟΤΕ με προσευχές" Ουσία έχει τι κάνουμε στην πράξη...

ΘΕΩΡΙΑ ΕΜΑΘΕΤΕ ΚΑΜΠΟΣΗ, θυμίζει μου κάτι φυλλάδια άχρηστα του ΔΡΑΣΙΣ και της ΕΦΕΝ που αποκρύβουν τι πραγματικά θέλουν και μιλούν με αυτά τα "ακουστικά ωραία" ευχόλογα του στυλ (να αυξήσουμε τις πιέσεις προς ΟΗΕ, να οργανώσουμε ομογένεια κλπ....

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ? ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ? ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Εχτές ο Πρόεδρος ήταν Γαλλία, σήμερα Ιταλία...Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΑ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ-ΕΥΡΩΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ....

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και του Προεδρου...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ Ν-Ε-Κ-Ρ-Ο ...ΠΌΣΕΣ φορές να το πούμε?

Μυρίζεστε ΑΝΑΝ χωρίς ΚΑΝ να έχει αρχίσει ο 2ος γύρος διαπραγματεύσεων και χωρίς ΚΑΝ να θεωρείται κάτι αποφασισμένο και δεσμευτικό! Να κοιμάστε με ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕ ΧΟΝΕΨΑΤΕ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ θα ΕΠΑΝΕΝΩΝΕΙ Ε/Κ-Τ/Κ, ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ...Η ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ...

"Αν είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος, τον ήλιο πάντα στην ίδια θέση θα αντικρύζουμε" (όπως λέι και το ποίημα του Χικμέτ

ΧΟΝΕΨΕΤΕ ΤΟ!!!Και μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις γιατί δεν καταφέραμε να λύσουμε το Κυπριακό με τον Τάσσο? (αφού για τους πλείστους απο σας ήταν Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ που μπορούσε να το λύσει σωστά)

Γιατί ακόμα και ο Τασσος Παπαδόπουλος δεν άλλαξε αυτή την , "καταστροφική" τακτική? (όπως τη χαρακτηρίζουν τη πρακτική των συνομιλιών και όσοι μιλούν με τη δική σου ρητορεία)

Γιατί δεν λύθηκε εκ μαγείας το Κυπριακό? Κάτσε λίγο σκέψου με τη λογική και μην παπαγαλίζεις αυτά που ακούς από συγκεκριμένους και μόνο πολιτικούς.

Καλό θα ήταν να λαμβάνεις τα ΠΑΝΤΑ υπόψην από τα γεγονότα του παρελθόντος, τη σημερινή κατάσταση στον τόπο μας, τα πολιτικά κόμματα, το Διεθνές περιβάλλον κλπ

Κυπρέος είπε...

Μα καλά ρε Περικλή, τωρά εσύ θέλεις να μας πεις και να μας πείσεις κι εμείς να σε πιστέψουμε ότι έχεις υποβάλει την παραίτηση σου από το αξίωμα του μέλους του ΑΚΕΛ [παρέδωσες και την κομματική σου ταυτότητα;], γιατί κάποιος κύριος ονόματι Φωτεινός, που δηλώνει Ακελικός [αλλά δεν τον ξέρει σχεδόν κανένας], έγραψε ένα άρθρο που εσύ το έκρινες ακραίο και σου κακοφάνηκε γιατί τούτο τοπ άρθρο το δημοσίευσε και η κομματική εφημερίδα; Μα ίνταμ που μας λαλείς; Δεν είσ’ εσύ που μας είχες πει ότι ο Φωτεινός δεν εκφράζει την επίσημη γραμμή του Κόμματος σας. Φάσκεις κι αντιφάσκεις, φιλαράκο, αλλά πρόβλημα σου! Εγώ απλώς θέλω, τώρα που αποχώρησες [όπως λες] από το ΑΚΕΛ και δεν δεσμεύεσαι από την κομματική ομερτά να σου υποβάλω ξανά ένα ερώτημα μου που επιμελώς απέφυγες να απαντήσεις προηγουμένως επικαλούμενος την πίστη σου στις κομματικές διαδικασίες. Μπορείς αν μου πεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ της έκφρασης «τιμολόγιο λύσης» που θα κληθεί σε περίπτωση λύσης να πληρώσει κατα τον Φωτεινό η ελληνοκυπριακή πλευρά και της καθιερωμένης πλέον πολιτικής φράσης «οδυνηρός συμβιβασμός» που έχει κάμει ή θα κάμει η ελληνοκυπριακή πλευρά;

Τέλος για τον Ανώνυμο που με Ρώτα αν είμαι Τροτσκιστής, μπορεί πρώτα να μου διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί όταν μιλά για τροτσκισμό ή τι χαρακτηρίζει ένα τροτσκιστή και γιατί του ‘ρθε να μου υποβάλει ένα τέτοιο ερώτημα [βάζοντας μάλιστα και στοίχημα ότι είμαι τροτσκιστής];