ΚΩΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ ΚΩΣΤΑΡΛΟΥΜΠΑΣ, ΜΑΓΑΡΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΡΙΟΥ!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Είμαι ο Κωστακόμπλεξ Κωσταρλούμπας του "ΠΟΛΙΤΗ", άλλως Ξημαρόπεννας και σας παρακαλώ, δώστε μου κι εμένα σημασία!
Θέλω να γίνω Μαγάριος στη θέση του Μαγάριου!


Θα θέλαμε να κακίσουμε τη στάση ενός δημοτικού Σύμβουλου της ΕΔΕΚ (ψήφισε αποχή) στο Δήμο Στροβόλου και του Δημάρχου κ. Σάββα Ηλιοφώτου (διαφώνησε), σε σχέση με τη μετονομασία της λεωφόρου Αθαλάσσας σε λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου. Δεν τιμά ούτε τους ίδιους, ούτε το ιστορικό κόμμα της ΕΔΕΚ, που πρώτο αυτό υποστήριξε το 2007 την υποψηφιότητα Τάσσου Παπαδόπουλου. Αναμένουμε από την επίσημη ηγεσία της ΕΔΕΚ ότι θα διαχωρίσει τη στάση της και ότι θα ζητήσει τουλάχιστον εξηγήσεις.

Δικαιολογίες όπως "θα συγχυστούν οι εμπορευόμενοι με τη μετονομασία (ως να είναι η πρώτη φορά που άλλαξε ονομασία εμπορικού δρόμου)" ή "θα μετονομάσουμε άλλη λεωφόρο (που θα ολοκληρωθεί σε αρκετά χρόνια)" ή "δεν πρέπει να αλλάξει ένας δρόμος με ιστορικό όνομα(!!!!!) όπως η Αθαλάσσας (τι άλλο να ακούσουμε πλέον;)" που ακούστηκαν και ακούγονται από κάποιους, εμπλεκόμενους ή μη, πέραν από το ότι είναι ψευδοδικαιολογίες, κάποιες εκ των οποίων ακούγονται μάλιστα εκ των υστέρων, συνιστούν ασέβεια στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη.

Εντάξει κ. Δήμαρχε, λες ότι είχες άλλη εισήγηση, αφού βλέπεις ότι υπάρχει πλειοψηφική τάση στο Συμβούλιο, τι επιμένεις να εκφράζεις δημόσια και τόσο έντονα διαφωνία; Δεν καταλαβαίνεις ότι προσβάλλεις τη μνήμη του Τάσσου με τη συμπεριφορά σου;

Δυστυχώς υπήρξε και υβριστικότερη ακόμη συμπεριφορά για τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, από κάποιον που.... ζήλεψε τη "δόξα του Δρουσιώτη".

Αυτός δεν είναι άλλος, από το κόσμημα της κυπριακής υβρεογραφείας, Κ. Κωνσταντίνου
.

Κάποιος που θέλει να γίνει Μαγάριος στη θέση του Μαγάριου. Για διαβάστε τι έγραψε ο εν λόγω "κύριος" στον ΠΟΛΙΤΗ (υπάρχει άραγε Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας για να παρέμβει;):


" Μιλάμε φυσικά για την κατ' αρχήν απόφαση του Δήμου Στροβόλου να μετονομάσει τη Λεωφόρο Αθαλάσσας σε Τάσσου Παπαδόπουλου. Δεν είναι τουλάχιστον εξωφρενικό ένας ηγέτης αυτών των διαστάσεων να χωρέσει σε μια τόση δα λεωφόρο; Σας ξαφνιάζουμε;

Κάποτε, οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε υπερβάσεις. Έτσι, το «Κατά Βαρβάρων», κάνοντας σήμερα τη δική του υπέρβαση, θα προχωρήσει σε μία, τολμηρή πιστεύουμε, αντιπρόταση η οποία ταιριάζει στην περίσταση: Προτείνουμε λοιπόν να μετονομαστεί όχι μια... κοινή λεωφόρος αλλά ολόκληρη η Πράσινη Γραμμή (τι πάει να πει «Πράσινη Γραμμή» άλλωστε;) σε Γραμμή Τάσσου Παπαδόπουλου. Ολόκληρη. Από τον Λιμνίτη μέχρι τη Δερύνεια. Για να βλέπουν και οι επόμενες γενιές τα κατορθώματά του και, κυρίως, το ποιος κατάφερε να την αφήσει εκεί. Διότι εκεί θα μείνει, δυστυχώς."

Όχι, για τον Κωσταρλούμπα, δε φταίει ο Αττίλας για την κατοχή και την πράσινη γραμμή και την κατοχή.

Για το γνωστό συμπλεγματικό υβριστή Κ.Κωνσταντίνου "φταίει ο Τάσσος" και η πράσινη γραμμή είναι "κατόρθωμά του" και "τα κατάφερε να την αφήσει εκεί."

Ο εν λόγω υβριστής -που όπως πολλοί στον ΠΟΛΙΤΗ (Κασκάνης-Διονυσίου-Δρουσιώτης), άλλαξε σχεδόν 100% απόψεις στο Κυπριακό,- έχει, από αξιοπρεπής και πολλά υποσχόμενος αντικατοχικός αρθρογράφος κάποτε, γίνει σήμερα ο πρωταθλητής του εμετισμού και της αρλούμπας! Και ενοχλείται φαίνεται ακόμη και από το ότι ο Τάσσος έζησε και υπήρξε ανάμεσά μας!

Και το όνειρο ζωής του, φαίνεται να είναι, να γίνει μαγαριότερος του μαγάριου, μαγάριος στη θέση του μαγάριου!

Τρέμε Μαγάριε. Ο Κωστακόμπλεξ Κωσταρλούμπας, άλλως Ξημαρόπεννας, σε έχει ξεπεράσει!

Δηϊδάμεια για το christofias-watch

39 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαγαριάκι ένα πράμα!

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να αλλάξουμε και το όνομα της Λευκωσίας να την κάνουμε
ΤΑΣΣΙΑ??
εεεεεε?
φτάνει ρε !!!επρήσετε μας με το ...ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ.
Να γιωμίσουμε ούλη την Κ΄πυρο με το όνομα Τάσσος? Εν έχει άλλο άξιο ο τόπος τούτος? Φυσικά εν περιμενω να μου πειτε κάτι άλλο.

Σε λίγο ο Τάσσος σε souvenir, φλυντζανακια καφέ, μπλουζάκια, αγιογραφίες, σκουλαρίκια και ότι αλλο τραβά η ψυχούλα σας...

Ανώνυμος είπε...

re kosta kosta, sou efxome 20 epikoi na gamisoun ton jiri sou ke na sfaksoun thn mana sou

Τασσομάχος είπε...

Όταν το όνομα του Τάσσου και η φάτσα του γεμίσουν την Κύπρο στην ίδια ποσότητα που μας γέμισε με τον Τσε Γκεβάρα το ΑΚΕΛ, να δούμε.

Bobby Sands είπε...

ναι... ο τσε γκεβάρα...

και ρωτάς τα αρνιά που φέρουν φανέλες με το πρόσωπό του ποιος είναι, και σου απαντούν ρώσσος αγωνιστής...

τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να τους λένε πως ήταν και ομονοιάτης. κάτι σαν τον καιάφα να πούμε...

όσο για την ανάρτηση, ο κωσταντίνου είναι παλιός συναγερμικός που φαίνεται μετά από τα πολλά δολάρια που πήρε (και τα εντατικά σεμινάρια σε όσλο και κων/λη...) πούλησε τα μυαλά του στην "υπηρεσία της τζύπρου μας"!

Ανώνυμος είπε...

ο Κωστακόμπλεξ ήταν παλιός εθνικιστής

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι οι τουρκοφιλικές θέσεις του Κ.Κ. είναι λόγω λεφτών ή σεμιναρίων.

Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.

Bobby Sands είπε...

φίλε μπορεί να έχεις δίκιο, όμως το όνομά του εμφανίστηκε ανάμεσα σε αυτά των συμμετεχόντων σε διαφορα "φιλειρηνικά" σεμινάρια της UNOPS. Αυτό όντως είναι γεγονός. Ο άλλος δημοσιογράφος που δεν χάνει τέτοιου είδους σεμινάρια είναι ο σενιόρ Καρεκλάς...

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας είναι αρλούμπας, κομπλεξικός, πουλήμένος βέβαια (πληρωμένος μόνο σε δολλάρια), ίσως ομοφυλόφιλος. εξάλλου είστε αυτοί που θα επαναφέρουν τη δημοκρατία στην Κύπρο.

πρόσφυγας είπε...

τόση ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... πως να την αντέξει το πλάσμα. Κανεί.. όι άλλον σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Είπαμε ότι είσαστε απόγονοι αύτών που ανακάλυψαν την Δημοκρατία αλλά κάμετε λίγο κράτει στον δημοκρατικό διάλογο.

Bobby Sands είπε...

Και όμως, σε αφήσαμε και είπες την άποψή σου. Και τι μας είπες; Εδονίστικες ασυναρτησίες.

Άντε να συλλάβετε κανέναν διαδηλωτή να μας δείξετε την δική σας δημοκρατία, την δημοκρατία του "γαμώ και δέρνω"...

άσε μας ρε κουμπάρε νυχτιάτικα...

Ανώνυμος είπε...

Το ομοφυλόφιλος που κολλά με τα υπόλοιπα;

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστούμε bobby sands που μας άφησες και είπαμε την άποψη μας. Αυτό για σας πρέπει να μην είναι απλώς δημοκρατικό, πρέπει να είναι μεγάλη παραχώρηση... αφού είστε οι μόνοι... πατριώτες, σοφοί, γνώστες της ιστορίας.. Οι άλλοι, είπαμε.. είμαστε πουλημένοι. Παρεμπιπτόντως, εγώ δεν είμαι εδονίτης, είμαι συναγερμικός, και συμφωνώ με τον Κωνσταντίνου ότι ο Τάσος άφησε την γραμμή εκεί να χωρίζει την Κύπρο, όταν είχε την ευκαιρία και την συγκυρία, αλλά δεν συνομιλούσε, για να φέρει σχέδιο κακό να το αναθεματίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Οπου είχε ένα σιχαμερό υποκείμενο που δεν έβρισκε δουλειά, βρήκε καταφύγιο στον κατάπτυστο τύπο.

Στρατευμένη λασπολογία υπό τον μανδύα της τάχα αμερόληπτης και ακριβοδίκαιης δημοσιογραφίας (λαμπρό να τους κάψει) με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πολιτικών πεποιθήσεων του μαστροπού τους

Bobby Sands είπε...

δεν είμαστε 5 χρονων, άσε τα σάπια φίλε, κράτα τα για τα 15χρονα ρίφκια...
και ποιος είσαι ξέρουμε, και κυρίως τι είσαι.

Πλαστήρας είπε...

Ανώνυμε 12:08

Τι κι αν είσαι συναγερμικός; Ανήκεις σε μια από τις δυο συνιστωσες του ΔΗΣΑΚΕΛ. Όπως και ο μάστρος σου ο Νίκος Χρυσάνθου Αναστασιάδης που επιτέθηκε στον Καραμανλή όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να στηρίξει τον bravo Giorgos, ένα άλλο αμετανόητο Ανανιστή με την ελπίδα ότι θα πιέσει τον Χριστόφια να ξεπουλήσει την Κύπρο.

Όσο για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Κ. Κωνσταντίνου ποσώς με ενδιαφέρουν. Αυτό που μετρά είναι η χολή και η κιτρινίλα που εκπέμπει μέσα από τις στήλες του YENI Πολίτη.

Ahmet_Oriwn είπε...

Kostas Konstantinou, uçak yolculuğu, birçok açıdan dünyanın en konforlu yolculuk biçimi. Ancak, bu konforun düzenli ve sürekli olabilmesi için, dikkat edilmesi gerekli olan birtakım uyarılarımız var. İhtiyaçlar çeşit çeşit... Ama emin olun, bütün uyarlarımız, uçuş düzeninizin aksamaması ve güvenliğiniz için. THY'nin yetkin personeline emanet olsanız da, uçuş güvenliğiniz ve düzeniniz açısından, bu sayfadaki uyarıları dikkate almanız gerekiyor.

Τ.ΧΓ είπε...

Σαν δε ντρέπεστε!

Ο Κώστας Κωνσταντίνου είναι ένας σοβαρός και συνεπής στις απόψεις του αρθρογράφος.

Πολεμά όσο λίγοι τη διχοτόμηση και αυτούς που την προωθούν.

Είναι ένας πατριώτης από τους λίγους.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε και τι είμαι και ποιος είμαι και όλα τα ξέρετε. Και ο Πλαστήρας ξέρει οτι ο Παπανδρέου και ο Αναστασιάδης και ο Χριστόφιας και όλοι όσοι δεν συμφωνούν μαζί σας ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Με πείσατε τουλάχιστον για τον σεβασμό σας στο διάλογο.

Ανώνυμος είπε...

Όχι απλά πατριώτης, ΣΠΑΝΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
Ένας λεβέντης που τολμά να τα βάζει με το σύστημα.
Τα τασσούδια και τα στρακκούδια προφανώς δεν αντέχουν να ακουν την αλήθεια.

Σοφός είπε...

Το ποιοι πουλούν την Κύπρο, το λένε τα έγγραφα των Ηνωμένων Εθνών.

Ιδίως Γιωργάκης-Ανανστασιάδης.

Ανώνυμος είπε...

Ανανοθεραπευτής:

Αλήθεια γιατί δεν σχολιάζετε φίλτατοι Τασσσικοί αυτό που είπε ο Ταλατ μετά την ομιλία του Χριστόφια στη Γ.Σ. ΟΗΕ προστές?

Γιατί δε σχολιάζετε αυτό που είπε ότι "Η ομιλια του Χριστοφια ήταν χειρότερη και από αυτές που έκανε ο Τάσσος Παπαδόπουλος πριν 3-4 χρόνια"

...κάτι που σημαίνει ότι ο Χριστόφιας ασκεί σκληρή τακτική έναντι της άλλης πλευράς...

τακτική όμως στοχευμένη και πολιτική που μας βγάζει απο τα αδιεξοδα που μας έβαλε ο Τάσσος...

Μιλήστε "Σοφοί των Σοφών"

By the way πότε θα αρχίσετε να διανέμετε φυλάδια "ΟΧΙ" στο νέο σχέδιο ΑΝΑΝ?

Αγωνιούμε ρε "Πατριώτες", αγωνιούμε να δούμε που θα βγει αυτη η ξεδιαντροπη τακτικη σας...

Ανώνυμος είπε...

ο Κωστακόμπλεξ ήταν παλιός εθνικιστής

*Ιοσίλιος*

the Idiot Mouflon είπε...

"...τι επιμένεις να εκφράζεις δημόσια και τόσο έντονα διαφωνία;"

Τελικά είναι σίγουρο, είσαστεν του ΑΚΕΛ εσείς...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε κουμπάρε εμένα ερώτησαν με αν θέλω να μεινήσκω σε δρόμο με το όνομα του Τάσσού;

Πόθεν στα πόθεν ρε να μας επιβάλετε με το ζόρι το όνομα του Μάστρου σας..

σκατοφασίστες..

Είναι η σιηρόττερη μορφή βιασμού τούτο το πράμα..

Να μας αλλάξουν με το ζώρι το όνομα του δρόμου μας και να μας βάλουν το όνομα της νέας μασκόττας τους..

όπως μας επουλήσαν τον ΜΑΚΑΡΙΟ ως άγιο τόσα χρόνια τωρά θα θέλουν να πουλούν τον Τασσο στα κοπελλούθκια μας

Ως τον νέο ..ιστορικό ηγέτη...

Οι ηγέτες ενώνουν ρε Δεν διχάζουν...

...

Οπου θωρώ ταπέλλα Παπαδόπουλος θα βάλλω πισινή το διπλοκάμπινο να την ζαβώνω.



ετσι όπως πάτε εσείς οι σκατοκυπραίοι ούλλοι οι δρόμοι θα είναι Εθνικές εορτές και ονόματα των καραγκιόζηδων σας

Οδός Γρίβα Οδος ΑΡΧιΜΑΚ.

Κανεί ΡΕ!!

Εν σας κανεί που εβιάσατε το Ελευθερία;

Και τί θα γίνει δηλαδή αν ονομαστεί μετά που 2 χρόνια ο Νέος δρόμος;

Εννα πεθάνει;

Οξά το πρόγραμμα σας λαλεί κάθε χρόνο να ονομάζετε και κάτι εις μνήμη του για να στηθεί η αγιογραφία Πριν καταλάβει ο λαός την καταστροφή που έφερε στην Κύπρο ο μαυραναφεντος σας;

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα ένεν αν θα ονομαστεί ο δρόμος Τάσσος Παπαδόπουλλος (που πραγματικά ακόμα εν εκατάλαβα γιατί τον μισάς τόσο πολύ και τι ακριβώς σου έκαμε αλλά ας είναι έτσι όπως επιθυμείς).

Το πρόβλημα είναι που αυτός ο δημοσιογράφος λαλείς μας απλά και ωραία ότι για την κατοχή φταίει ο Παπαδόπουλλος. Η Τουρκία ουδεμία σχέση έχει με την κατοχή. Μόνος του ο Παπαδόπουλλος τα έκαμε ούλλα. Καλά καλά εν μας είπε γιατί ακριβώς φταίει ο Παπαδόπουλος για την κατοχή. Γιατί λοιπόν φταίει μόνο ο Παπαδόπουλος για την κατοχή; και γιατί δεν φταίνει καθόλου οι Τούρκοι;

Ανώνυμος είπε...

Xmm...


Γιατί φταίει ο Παπαδόπουλος που υπάρχει σήμερα κατοχή στη Κύπρο...


Xmmmm.....


Xmmmm.....


Ααα... ΝΑΙ επείδη ο Αννανάς ελάλεν αποχώρηση της κατοχής?

Στο Π και Φ???

χμμμμμ......

Μήπως επειδή πέταξε στα σκουπίδια την μοναδική ευκαιρία που είχαμε εδώ και 35 χρόνια να θκιώξουμε τους 50 χιλιάδες τούρκαλλάδες που την Κερύνια; Που θα τα εγοράζαμε ούλλα πίσω σε 3 χρόνια;

Χμμ... μήπως επειδή επεράσαν 6 χρόνια και ακόμη να δούμε την ''καλύτερη λύση''


Χμ... μήπως επειδή οι Εποικοι απο 50 χιλιάδες εγίναν 150χιλιάδες;


Χμ... μήπως η Αμμόχωστος και η Μόρφου ετουρτζιέψαν πηλέ;


Χμμ... μήπως επειδή υπέγραψε και αναγνώρισε την καλή θέληση που επέδειξε η τουρκία το 2004

Χμμ... Μήπως επειδή εκουβάλησε τον Ανανά για να τον απορρίψει ο Λαός αντί να το κάμει τζήνος στο μπούκκεστορ και επαρουσίασε την τουρκία ως την καλή της υπόθεσης;


Χμμμ ... Επειδή αναίρεσε το Εμπάργκο των κατεχομένων;



Α... έτσι πληροφοριακά είμαι πουτζήνους που εψήφισαν ΟΧΙ στον Ανανά.. (αφου το είπεν το κόμμα..) ΟΧΙ για να τσιμεττόσουμεν το ναι..

το βλακούδι ενόμιζα τότε ότι μετά που 6 μήνες ήταν εθορούσαμε άλλον σχέδιο ...

Καλλύττερο...
Καλλύτερη λύση.. που μας έταξε...

είδαμεν τα ούλλα..

Ευτύχως που σήμερα καταλάβαμε ξεκάθαρα τι είχε στο μυαλό του ο ΜΑΣΤΡΟΣ και υπερασπιστής ΤΗΣ Συμμορίας των πλουσίων που εδρατζιάσαν που την εισβολή στη ράσιη των προσφύγων...


Αυτό θα γράψω με σπρέι πουκάτω που την ταπέλλα του Τάσσου στην Αθαλλάσσα..

θα βάλω ένα τοξούδι.. και θα το γράψω...

έτσι να φαίνεται...

Ο οραματιστής ηγέτης.. Οραματίστηκε την διχοτόμηση...

Ανώνυμος είπε...

"υπάρχει άραγε Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας για να παρέμβει;"

Σιουρα εν υπαρχει,επειδη αν υπηρχε κατι ποντικια τζιε κατι ενωσις ηταν να εκυκλοφορουσαν ως κολοχαρτα τζιε οι εφημεριδες.Το πιο ειρωνικο εν οτι ακριβως διπλα που το συγκεκριμενο σχολιο εχετε διαφημιση της ξημαροποντικοφυλλαδας.

Το καλο με εσας τους αποκαταστατες εν οτι κλανετε για την πνευματικη τρομοκρατια εναντιον του λυσσαριδη(ταχα) ενω που την αλλη οι αναρτησεις σας βριθουν με μισος και εχθρα προς οσους εκφραζουν αντιθετη αποψη!! Παραδειγματα? Χαραλιμπιδου,Δρουσιωτης,Μιχαηλ,Κωνσταντινου απο τους επωνυμους!! Η λιστα με τους ανωνυμους που εξυβριζεται ειναι ατελειωτη!

Αλλα η προσωπολατρεια που εχετε για τον τασσο δεν περιγραφετε.
Να αλλαξουμεν οσους δρομους εχουν το ονομα του αρχιεπισκοπου μακαριου τζιε να τις καμουμεν Τασσου Παπαδοπουλλου!! Τζιε να καμουμεν μιαν πλατεια Τασσου Παπδοπουλλου σε καθε χωρκο τζιε πολη!!
Εντα το νεο το αεροδρομιο?? Τζιε τζεινο σιορ!!
Αφου οσα παραπανω μερη εχουν το ονομα του τασσου τοσο πιο πατριωτες ενα νοιωθουμεν!!!
Αλλα οι μεγαλοι αποκατασατες της δημοκρατιας ε8ελουν τα ονοματα τους να φιγουραρουν σε κτιρια και δρομους?? Γινετε ΔΗΚΟικος χωρις προνομια??

Η Ληδρας να μετονομαστει σε λεωφορο ρηγα!
Η Θεμιστοκλη δερβη σε Bobby Sands!
H κεννετυ σε λεωφορο Πλαστηρα!
Η λεμεσου σε λεωφορο Ριμαχου!
(τις υπολοιπες να τις διαμοιρασιυν μεταξυ τους αν τα καταφερουν)
Το νεο πανεμηστημιο να ονομαζεται "Φαληρος Κυπριωτης-Μαριος Ηλιαδης"
Η νεα κρατικη βιβλιοθηκη "Φανουλλα Αργυρου"
Η τριτη λωριδα στον αυτοκινητοδρομο "Λαζαρος Μαυρος"
κτλ κτλ...
Α τζιε τον νεο σταθμο επεξεργασιας λυματων να τον ονομασουν Ιοσιλιο.

Ανώνυμος είπε...

Από την πολλή μαλακία, άρχισες βλέπεις μαυρόασπρα όνειρα

Tassos Souvenirs Ltd είπε...

χα χα από το γάμα -γάμα ο ένας τον άλλον δαμέσα άρκεψε το inbreeding..

Γεια και χαρά σας αποκαταστάτες της Δημοκρατίας. Τι και αν είστε λίγο αλλήθωροι. Το inbreeding αυτά έχει.

Πάντως ακόμα δεν κατάλαβα ποιός από εσάς είναι το γιουσουφάκι του γιατρού.

Του΄Τάσσου, από οτι κατάλαβα ΄σασταν όλοι γιουσουφάκια, έτσι Μάριε?

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα ότι ο Βγενόπουλος θα αγοράσει την ΕΔΟΝ και θα την κλείσει

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ:

Η Μακαρίου να γίνει Μιχάλη Παπαπέτρου.
Η Διγενή Ακρίτα σε Γιώργου Βασιλείου.
Η Κωνσταντίνου Παλαιολόγου σε Νίκου Αναστασιάδη.
Η Πλατεία Ελευθερίας σε Πλατεία
Α(υ)νάν.
Η Νικηφόρου Φωκά σε Μωάμεθ β' του Πορθητή.
Η Γρηγόρη Αυξεντίου σε bravo Giorgos.
Η Στροβόλου σε Δημήτρη Χριστόφια.

και τέλος

Η οδός Σούτσου σε Μακάριου Δρουσιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας αρέσει ο δρουσιώτης αλλά σαν δημοσιογράφος είναι καλύτερος από εσάς. Ίσως αυτό σας ενοχλεί δημοσιογραφούλια του γλυκού νερού που χωρίς αδιαφανείς "ενισχύσεις" και δεν θα μπορούσατε αν εργοδοτηθείτε πουθενά.

Bobby Sands είπε...

παρακαλείται ο άνευ ορίων να μην γράφει με δέκα διαφορετικά παρατσούκλια. αν έχει μπαλάκια ας βάλει το γνήσιο ψευδώνυμό του. 50 χρονών άνθρωπος και ακόμα σαλιαρίζει. φτάνει και μας έπνιξες! το γράψιμό σου κάνει μπαμ από 10 χιλιόμετρα μακρυά. είναι το σοφιστικές γράφιμο της ακελικής χωρκατο-κουτοπονηρο-ιντελιγκέντσιας και πλέον το μάθαμε.

δοκίμασε να γράψεις σαν τον τσέχωφ ή τον ντοστογιέφσκι, κάτι μπορεί να γίνει...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά σταματάτε να κατηγορείτε ένα απο τους καλύτερους τούρκους δημοσιογράφους που έβγαλε ποτέ ο πολίτης ( η πρώτη τουρκική εφημερίδα μεταφρασμένη στα Ελληνικά που κυκλοφορεί στην Κύπρο ).

Ρήγας είπε...

Καλά, το αγόρι για ποιό λόγο στενοχωριέται; Τον ενοχλεί η διεύθυνση που θάναι "Οδός Τάσου Παπαδόπουλου" και δεν θα μπορεί να το πηγαίνει το γράμμα;

Avevaios είπε...

Διάβασα τα σχόλια για να γελάσω. Ο Κώστας Κωνσταντίνου είναι κορυφαίος αρθρογράφος κατά τη γνώμη μου. Είτε διαφωνεί κάποιος με αυτά που γράφει, είτε συμφωνεί, οφείλει να το αναγνωρίσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ξιμάρισμενος λασπολόγος avevaie από τον αρθρογράφο απέχουν από τη γη ως το φεγγάρι...moun

Ανώνυμος είπε...

αναλογο τουτου του μπλοκ στα κατεχομενα διαχειριζονται το οι γκριζοι λυκοι, στη γερμανια το NPD, στη γαλλια ο LePEn και οι οπου γης φασιστες και λογης άλλοι skin heads. Αναλογες ειναι και οι δημοσιευσεις και τα διαφορα links