ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΟΥΠΕΡ!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009



Το νέο Κυπριακό Ποντίκι που κυκλοφορεί αύριο είναι SUPER! Γεμάτο αποκαλύψεις, ιδίως μετά τα έγγραφα που βγήκαν στο φως για τη δράση των καλοθελητών και των "φίλων" τους (όπως του γνωστού δειπνοσοφιστή Μαγάριου).

Είχαμε την τύχη να έχουμε μια προεπισκόπηση και σας παροτρύνουμε: πάρτε το οπωσδήποτε.

Πάρτε μια γεύση από την τελευταία σελίδα.

28 Σχόλια:

Ρήγας είπε...

Μακάριε Δρουσιώτη ΔΕΙΛΕ και ΑΛΗΤΗ, ως πότε θα κρύβεσαι;

http://www.efylakas.com/archives/2218


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ο Δρουσιώτης εν κρύφκεται, ο Δρουσιώτης μιλά ΕΠΩΝΥΜΑ ρε ΠΟΥΤΤΟ!!

ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ 2 είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ

"*Προσέξτε: Το να φάει κανείς με τους αξιωματούχους του ΟΗΕ συζητώντας έστω την επιθυμία του να δει μια λύση στο Κυπριακό και το πώς ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει, εάν και εφόσον οι δύο ηγέτες φτάσουν σε συμφωνία αλλά και δεδομένου του κλίματος ενάντια στη λύση (γενικώς...) το οποίο έχει αρχίσει να καλλιεργείται με λύσσα ξανά, αυτό ΔΕΝ είναι πατριωτικό. Το να καλεί, όμως, μυστικά ένας Ελληνοκύπριος ηγέτης σε δείπνο έναν από τους πλέον σκληροπυρηνικούς πολιτικούς Τ/Κ, το γιο του Ντενκτάς, με αντικείμενο, όχι την προσπάθεια για λύση, αλλά την προσπάθεια για αποτροπή της λύσης (και ουσιαστικά της επανένωσης, της επιστροφής προσφύγων, της απομάκρυνσης του στρατού κατοχής, εποίκων κτλ), αυτό ήταν πράξη... πατριωτική!"

Ρήγας είπε...

Ο Μαγάριος δεν έχει απαντήσει ΠΟΤΕ σ'αυτά που βγαίνουν στην δημοσιότητα, είναι μια ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ που μόλις ανάψεις στο φως κρύβεται.

Μαγάριε, ΔΕΙΛΕ και ΑΛΗΤΗ βγες έξω από την ΤΡΥΠΑ σου και απάντα: http://www.efylakas.com/archives/2218

Σε οποιανδήποτε κανονική χώρα στον κόσμο ο Μαγάριος θα είχε αυτό που του αξίζει. Στην Κύπρο τον βλέπω στο διπλωματικό σώμα μια μέρα.

Γιουσουφάκι, αλήτη, δειλέ, προδώτη. Ένας λάκκος με ασβέστη σου χρειάζεται. Ούτε καν σφαίρα στο κρανίο.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικαιο προσφυγα 2,αλλα διαφευγει μου που εγινηκεν και ποιος ηταν ο ελληνοκυπριος που το εκαμε?? μηπως ηταν σε εκεινο το φτωχοσπιτο των 100 στρεματων μολις μπεις της δευτερας?? Αλλα μεν ακουις πελλαρες! Εκαλεσεν τον ο χριστοφκιας τον γιο του σφαγεα!!
Παντως κυκλοφορουν ανεπιβεβαιωτες φημες οτι το γκαρσονι που εσερβιρεν τον ντεκτας ηταν ο ρηγας!

Ανώνυμος είπε...

"Γιουσουφάκι, αλήτη, δειλέ, προδώτη. Ένας λάκκος με ασβέστη σου χρειάζεται. Ούτε καν σφαίρα στο κρανίο."

πως ειπαμεν την επιτροπη? Για αποκατασταση της δημοκρατιας στην κυπρο??

Ρήγας είπε...

Σας ενοχλεί ο Τάσος Παπαδόπουλος ακόμα και νεκρός. Να δούμε πόση λάσπη μπορείτε να ρίξετε.

Θέλετε επανένωση με τους ΕΠΟΙΚΟΥΣ και τα ΜΕΧΜΕΤΖΙΚ; Πηγαίνετε στον βορρά και να μην μας γράφετε. ΤΙ σας εμποδίζει;

Παλιοτόμαρα, ρουφιάνοι!

(Μαγάριε, ΑΛΗΤΗ, ΔΕΙΛΕ, παλιοκατσαρίδα, ακόμα κρύβεσαι;)

Τέρμα οι καλοσύνες. Δεν θα μετατραπεί η Κύπρος σε Άδανα για να μπορείτε να βρίσκετε άνετα ανατολίτες γκόμενους.

Ομοσπονδία να κάνετε στο σπίτι σας.



Ρήγας

Ρήγας είπε...

"Γιουσουφάκι, αλήτη, δειλέ, προδώτη. Ένας λάκκος με ασβέστη σου χρειάζεται. Ούτε καν σφαίρα στο κρανίο."

>>πως ειπαμεν την επιτροπη? Για αποκατασταση της δημοκρατιας στην κυπρο??

NAI. Αμφιβάλλεις δηλαδή ότι σε ΟΛΟΥΣ τους προδώτες επιβάλλεται η χειρότερη των ποινών;



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνεις με την ενεργεια του τασσου να βρεθει μυστικα με τον σερνταρ ντεκατς?? Επειδη δηλαδη ο γιος ντεκατς δεν ηταν ΜΕΧΜΕΤΖΙΚ ειναι μια χαρα να τον βλεπει ο τασσος?
Να σου φερουμε τον σερνταρ ντεκτας εσσο σου καλο να του καμεις το τραπεζι!! Αφου τις ιδιες αποψεις εχετε πανω-κατω!!

Ανώνυμος είπε...

NAI. Αμφιβάλλεις δηλαδή ότι σε ΟΛΟΥΣ τους προδώτες επιβάλλεται η χειρότερη των ποινών;

οχι στη δημοκρατια,εχτος αν ζουμε στη δημοκρατια του ρηγα,οσοι εχουν διαφορετικες αποψεις ειναι προδοτες! Αφου αυτες ειναι οι αρχες σας ε τοτε γιατι εκλανετε μερα-νυχτα για τις συλληψεις των εξυβριστων?? Αν εισασταν εσεις στν εξουσια ηταν να τους επυροβολουσετε! Ε συγνωμμη να τους ριξετε στους λακκους οπως προτιμα ο ρηγας!!

Πλαστήρας είπε...

Δυσκολεύομαι να καταλάβω τους αφιονισμένους οπαδούς του ΕΒΕΤ. Εδώ βγαίνουν στη φόρα στοιχεία και εσείς επιμένετε. Τόσο πολύ ποθείται την "επανένωση" με τους φέλλαχους; Αυτές οι κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ αποκτηνώνουν τους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

ενω απο την αλλη η νυχθημερον αναγνωση ποντικιου και ενωσης οδηγει στον εκδημοκρατισμο και στην δημιουργια μιας νεας γεννιας ελληνοψυχων εθνοσωτηρων.Αν ακουτε και λαζαρο μαυρο το πρωι τοτε ανεβαινει κατακορυφα και το νοητικο σας επιπεδο και χρηζεστε αξιοι απελευθερωτες του τοπου μας(στη θεωρια παντα)!

Ανώνυμος είπε...

"Το να καλεί, όμως, μυστικά ένας Ελληνοκύπριος ηγέτης σε δείπνο έναν από τους πλέον σκληροπυρηνικούς πολιτικούς Τ/Κ, το γιο του Ντενκτάς, με αντικείμενο, όχι την προσπάθεια για λύση, αλλά την προσπάθεια για αποτροπή της λύσης (και ουσιαστικά της επανένωσης, της επιστροφής προσφύγων, της απομάκρυνσης του στρατού κατοχής, εποίκων κτλ), αυτό ήταν πράξη... πατριωτική!"

Ώστε εσύ ξέρεις και το θέμα που εκάλεσε ο Τάσσος τον γιο του Ντεκτάς σε ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση. Μα ποιος είσαι; Ο Τάσσος εν μπορεί να σαι διότι επέθανε, Θεός μακαρίσει τον...άρα είσαι ο γιος του Ντεκτάς;

:o

Άπταιστα τα ελληνικά σου πάντως.

Ρήγας είπε...

Επαναλαμβάνω:

ΤΙ θα συνέβαινε στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Ελλάδα, Σερβία, ΕΣΣΔ, Γαλλία σε κάποιον που θα λάμβανε χρήματα για να στηρίξει σχέδιο "λύσης" που πρότειναν οι Ναζί;

ΤΙ θα συνέβαινε στην Παλαιστίνη σε κάποιον που θα λάμβανε χρήματα για να στηρίξει σχέδιο "ειρήνης" που πρότειναν οι Αμερικάνοι και το Ισραήλ;

ΤΙ θα συνέβαινε στην Ιρλανδία σε κάποιον που θα λάμβανε χρήματα για να στηρίξει σχέδιο "ειρήνης" που θα πρότειναν οι Βρεττανοί;

Ή σε οποιανδήποτε κατεχόμενη χώρα, ή αποικία;

Εδώ δεν υπάρχει ούτε καν ΤΣΙΠΑ! Στην Κύπρο οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ έχουν αποθρασυνθεί. Όχι μόνο τα παίρνουν ΦΑΝΕΡΑ αλλά κατηγορούν και τους υπόλοιπους ότι ...δεν θέλουν λύση!

ΠΟΙΑ είναι αυτή η λύση; Η ομοσπονδία και ο συνεταιρισμός με τους ΕΠΟΙΚΟΥΣ και τα ΜΕΧΜΕΤΖΙΚ!

Συνεταιρισμό να κάνετε στο σπίτι σας με τους μουλλάδες για τα συζυγικά σας καθήκοντα! Και κάντε όσες εν αλλάξ τοποθετήσεις γουστάρετε.

Αλλά τα ΦΕΤΙΧ σας, αφήστε τα ΜΑΚΡΥΑ από την πατρίδα μας.

Παλιορουφιάνοι!



Ρήγας

ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ 2 είπε...

Λάου λάου Ρήγα μου.
Τόση αποκατάσταση της Δημοκρατίας πως να την αντέξει το πλάσμα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:04μμ, τζίνος με το σπίτι που ειρωνεύκεσαι εν τζίνος που σου είπε το κόμμα να ψηφίσεις το 2003 και εσύ σαν καλό αρνάκι υπάκουσες; Εν ο ίδιος που σου είπε το κόμμα ότι εν φασίστας και απορριπτικός και άσχημος το 2008 και εσύ πάλε σαν καλό αρνάκι που είσαι δεν τον εψήφισες;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε 10:22μμ, μα περιπέζεις μας σιόρ; Στο δείπνο ήταν και ο πλέον ευέλικτος. Ήταν μαθητευόμενος πατριώτης τότε και εμάθαινε πως να προσπαθείς ως την τελευταία ώρα να πετύχεις το καλύτερο για τον τόπο σου. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΠΑΡΩΝ. Αλλά εκόπηκε το μάθημα...

Νίκος είπε...

Ανώνυμε 10:28μμ, που προφανώς είσαι το υπαλληλάκι της επαγρύπνησης και το πόστο σου εν η επιτροπή και τωρά εν η βάρδια σου, θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι ο Χριστόφιας είναι ο μη χείρων βέλτιστος επειδή απλά συλλαμβάνει τους αντιφρονούντες;

Λυπούμαι μπουγελόφατσα αλλά η αντίληψη που έχετε για τη δημοκρατία εσίς οι κοκκινοχουνταίοι είναι πολύ στενάχωρη, όσο όσο για να χωρά στο εγκεφαλάκι σας.

Ανώνυμος είπε...

Ενω η αντιληψη η δικη σου τζιε του ρηγα σχιζει που δημοκρατικοτητα!!
Εγω εν ακουσα κανενα κοκκινοχουνταιο ουτε χριστοφια να μιλα για λακκους,αντιθετως ο ρηγας ο δημοκρατικος το ειπε!! καμε λιο πανω την σελιδα να το δεις! εννεν πολλα δυσκολο,εννεν αναγκη να καρτερας να γραψει το ποντικι αρ8ρο για τα λεγομενα του ρηγα για να το αντιληφθεις!

Ανώνυμος είπε...

"Ήταν μαθητευόμενος πατριώτης τότε και εμάθαινε πως να προσπαθείς ως την τελευταία ώρα να πετύχεις το καλύτερο για τον τόπο σου."

α δηλαδη ο τασσος αμαν βρεθεται μυστικα με τον γιο του ντεκτας για να ΜΕΝ λυσουν το κυπριακο και προτεινει να συνεργαστουν(που αν αντλησουμε απο την σημερινη σας φιλοσοφια θα σημαινε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ,βεβαια αυτα ειναι νεα φρουτα,δεν υπηρχαν οταν ο τασσος ηταν προεδρος) για ενα κοινο ΟΧΙ τοτε προσπαθει για το καλο του τοπου του ΕΝΩ οταν ο χριστοφιας προσπαθει για ΛΥΣΗ του κυπριακου τοτε ειναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ,ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ και ολα τα συναφη!

Ανώνυμος είπε...

εχεις πηγες ρε τελευταιε ανωνυμε πως αυτος ηταν ο σκοπος της υποτιθεται μυστικης συναντισης του Παπαδοπουλου και του γιου του Ντεκτας ;

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο Μακάριος Δρουσιώτης γράφει επώνυμα. Εσείς γιατί κρύβεστε;
Βγάλτε τις μάσκες, αισχρά ποντίκια πουλημένα κουμάσια.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κοριός ποιος είναι;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ποιος είσαι βρε πουλημένε;

Ανώνυμος είπε...

Το επίπεδο της σελίδας αυτής και των διαχειριστών της είναι το ίδιο το επίπεδο των ιδεών που εκπροσωπούν. (ίσως επί πληρωμή..)

Ανώνυμος είπε...

Πως λέγεται κάποιος που παραποιεί την ιστορία εις βάρος της πατρίδας του;

Πως λέγεται αυτός που τα παίρνει από τους εχθρούς του Έθνους για να στηρίξει τα τουρκικά συμφέροντα;

Πως λέγεται αυτός που αποενοχοποιεί εγκλήματα πολέμου ρίχνοντας τις ευθύνες στα θύματα;

Μια λέξη: ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!!

Οι επώνυμοι προδότες δεν παύουν να είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και μόνο μία τιμωρία τους αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βιλλουθκια ...ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΠΕΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ
ΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑ ΡΕ ΜΙΣΗΣΜΕΝΟΙ
ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ....

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ!!!

ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

ΚΑΦΡΟΣ

Ρήγας είπε...

Η Κύπρος είναι σε τέτοιο χάλι που οι προδότες είναι ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ενώ απλοί πολίτες που διαφωνούν με την νέα τάξη προτιμούν να παραμένουν ΑΝΩΝΥΜΟΙ.

Αυτό είναι δείγμα ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ.

Είπαμε: Επανένωση και ομοσπονδία και ίσα πολιτικά δικαιώματα να κάνετε με τους μουλλάδες στο ΣΠΙΤΙ σας με την μάνα σας και την γυναίκα σας και την κόρη σας. Εκεί, κάντε όσες εκ περιτροπής και εν αλλάξ και εντός-εκτός και επί τα αυτά γουστάρετε. Αφού το γουστάρετε το πράγμα, πως να το κάνουμε. Φετίχ είναι αυτά. Με την ΠΑΤΡΙΔΑ μας όμως, κάτω τα ξερά σας.


Ρήγας