ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δημοσιευτούν τα "στοιχεία"

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009


Είναι πλέον αντιληπτό ότι οι πολιτικοί τυμβωρύχοι της "Εζεκίας Παπαιωάννου", διέπραξαν, διαπράττουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν αμετανόητοι να διαπράττουν ένα χυδαίο πολιτικό έγκλημα.

Εκμεταλλευόμενοι το προδοτικό πραξικόπημα, ανέπτυξαν μια αντιπραξικοπηματική ρητορική που στόχο είχε την συγκομιδή ψήφων και έχτισαν ολόκληρες προεκλογικές εκστρατείες, επικαλούμενοι σχεδόν για τα πάντα το ότι αυτοί "δεν έκαναν το πραξικόπημα".

Ποτέ δεν απαίτησαν την παραδειγματική τιμωρία για τους ενόχους του πραξικοπήματος, αφού κάτι τέτοιο δεν θα τους επέτρεπε να ρίχνουν λάσπη, χωρίς στοιχεία, εναντίον πολιτικών τους αντιπάλων, να τους κατηγορούν ότι δήθεν "συνεργάζονται και έχουν επαφές με τους πραξικοπηματίες". Δεν θα τους επέτρεπε να ταυτίζουν όσους προβάλλουν την ανάγκη για ρεαλιστική αντικατοχική πολιτική με τους άφρονες και ακραίους πραξικοπηματίες, λέγοντας ότι "και πριν το 1974 κάποιοι είχαν ακραίες θέσεις και μας κατάστρεψαν".

Ο στόχος των πραξικοπηματοκάπηλων το 2008, κατ'εντολήν της "διεθνούς κοινότητας" ήταν η απομάκρυνση του Τάσσου Παπαδόπουλου από την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι πολιτικές το 2008, ήταν δύο. Η πολιτική του Τάσσου και η πολιτική των άλλων.

Ακολουθώντας την γνωστή και πετυχημένη συνταγή, κατήγγειλαν τον Τάσσο, ότι είχε μυστικές συναντήσεις με Εοκαβητατζήδες. Ο Τάσσος αντιλαμβανόμενος τη χυδαία τους στρατηγική, τους προκάλεσε:


Η απάντηση των Οδοστρωτήρων ήταν: "Θα μιλήσουμε, όταν κρίνουμε οι ίδιοι ότι είναι σωστό", αφήνοντας τα σύννεφα του πραξικοπήματος να αιωρούνται πάνω από την υποψηφιότητα του αείμνηστου Τάσσου.

Έκτοτε, κανένας δεν τους ζήτησε να δημοσιεύσουν τα "στοιχεία" που έχουν. Το θέμα εσκεμμένα έμεινε εκεί. Το μεταπραξικόπημα του 2008 στεύθηκε με επιτυχία. Ο Τάσσος απομακρύνθηκε και ο εκλεκτός της "διεθνούς κοινότητας", ανακυρήχθηκε Πρόεδρος. Ίσως όχι με πραξικοπηματικές διαδικασίες, αλλά με συνεχή πλύση εγκεφάλου, προπαγάνδα και προβοκάτσιες. Γνωστές τεχνικές στους πραξικοπηματοκάπηλους.

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, απαιτεί, ακόμα και σήμερα, να δημοσιευτούν τα "στοιχεία". Αν δεν υπάρχουν, απαιτούμε τη δημόσια απολογία του ευέλικτου οδοστρωτήρα.

Μέχρι τότε, για εμάς είναι
ΕΝΑΣ ΦΤΗΝΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!

ΕΥΑΓΟΡΑΣ για το christofias-watch

31 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είτε παίδες ελλήνων, ελευθερούται πατρίδαν.

Καλό είναι να προσέχουμε και λίγο την ορθογραφία μας.
Γράψατε για τον Τάσσο "αείμνυστος"

αει + μνήμη
αείμνηστος

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Διορθώθηκε "Ανώνυμε" φίλε!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Έχετε απόλυτο δίκαιο παιδιά. Το ΑΚΕΛ οφείλει να δώσει στοιχεία.

Αλλά ΔΕΝ θα δώσει. Τέτοιοι είναι, τέτοιοι ήταν πάντα.

Συκοφάντες. Ρωτήστε και το Β.Λυσσαρίδη, που μέχρι και πράκτορα της CIA τον έλεγαν στους καφενέες τους.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Β.Λυσσαρίδης ζητούσε επίμονα την παραδειγματική τιμωρία των πραξικοπηματιών, οι ΑΚΕΛικοί των αποκάλεσαν "δημαγωγο".

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος Χριστόφια, συκοφάντη, πολυαγαπημένε των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, των ντιβέλοπερς και του μουτζαχίντ Ταλάτ

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Όταν θα δημοσιεύσουν στοιχεία για τα όσα συκοφαντικά έλεγαν για το Γιατρό, θα δημοσιεύσουν και για τον Τάσσο!

Ο Γκέμπελς θα τους ζήλευε!

Ανανοθεραπευτής είπε...

Σιγά μη σας δώσουμε και στοιχεία.

Εσείς δώσατε στοιχεία ότι δεν είχε συναντήσεις με την ΕΟΚΑ Β; Δε δώσατε!

Γιατί να σας δώσουμε εμείς;

Ανώνυμος είπε...

Μου είναι πεποίθηση ότι το δίδυμο έγκλημα, το ΑΚΕΛ το είδε με χαιρεκακία. Διότι από την μιά "έκανε ΤΑΜΕΙΟ" τα θύματα, φόρτωσε και φορτώνει την ευθύνη σε όλους τους υπόλοιπους κατά το δοκούν. Με την είσβολή επλήγησαν οι εθνικόφρωνες και μειώθηκε ο ελληνισμός, διαχρονικοί στόχοι του ΑΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Ανανοθεραπευτή, είσαι gay. Δώσε στοιχεία τωρά ότι δεν είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Οι ιμπεριαλιστές έστρωσαν το κόκκινο χαλί στο Χριστόφια να περάσει σαν οδοστρωτήρας και να κλείσει το κυπριακό.

Τωρά στρώνουν το χαλί και στον άλλο νενέκο, τον Παπανδρέου.

1974 είπε...

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος υπήρξε πραγματικά ένας μεγάλος ηγέτης. Που αντιστάθηκε στον αγγλοαμερικανικό ιμπεριαλισμό και στον τουρκικό επεκτατισμό.

Που ήταν το εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για τη μαρτυρική Κύπρο.

Οι συνασπιστούλληδες του ΑΚΕΛ, ήταν φυσικό να επιστρατεύουν τέτοιες μεθόδους και να μεθοδεύουν εκστρατείες λάσπης εναντίον του σπουδαίου αυτού Κύπριου ηγέτη. Μόνο έτσι θα πετύχαιναν τα, ευθυγραμμισμένα με τους ιμπεριαλιστές, σχέδιά τους για κλείσιμο του Κυπριακού.

Ανώνυμος είπε...

O κ.Τουρκόφιας δεν είναι εκλεκτός της Διεθνούς Κοινότητας αλλα του εβραιομασωνισμού.

Σάββας Παπάκης είπε...

Εγώ δε θα μπω σε χαρακτηρισμούς, αλλά θα συμφωνήσω με το ότι εάν κατηγορείς κάποιον για κάτι, όπως για το ότι έχει συναντήσεις με την ΕΟΚΑ Β και αδυνατείς να το τεκμηριώσεις, οφείλεις να απολογηθείς. Να παραδεχθείς ότι είχες λάθος.

Στην Κύπρο ο κανόνας είναι να μη λογοδοτεί κανείς για τίποτε. Αυτό δεν είναι σωστό όμως.

Ανάποδος είπε...

Πότε θα το χωνέψετε ρε φασιστόμουτρα ότι ο Τάσσος και η ΕΟΚΑ Β σας έχασαν τις εκλογές; Πάππαλα! Τέλος! The end!

Ανώνυμος είπε...

Ενα το χωνεψουν αμαν φκαλουν τον αναστασιαδη προεδρο σε 4 χρονια για να σωσουν τον κυπριακο ελληνισμο απο τον χριστοφια!

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΛΛΙΟΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ.,..ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, Μ ΧΙΛΙΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΟΣΟ ΛΛΙΟΣ ,ΞΕΠΟΥΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο μαρκος, ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕΝ....
ΕΚΑΛΥΨΑ ΣΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΥΕΛΙΧΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΛΛΑΡΕΣ..ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ερωτηση κουιζ 2....γιατι τον ευελιχτο ο μπερλουσκονι τον δεχτηκε μονο σε δειπνο, δηλαδη κους κους χωρις ατζεντα, δηλαδη παναυρουιν και οχι επισημη συζητηση ουσιας? γιατι τον δεχτηκε ο διακοσμητικος προεδρος της Ιταλιας ο οποιος δεν εχει καμια ενεργη συμμετοχη στην διαμορφωση πολιτικης του Ιταλικου κρατους? μηπως επειδη ο σταθερος υποστηριχτης των διεκδικητικων θεσεων μας (θεσεις του Τασσου δηλαδη) κυριος Μπερλουσκονι ειναι πυρ και μανια με τις μαλακιες και τις συνεχεις υποχωρησεις του ευελιχτου στους Τουρκους ειδιεταιρα στα θεματα Ε.Ε-τουρκιας που ενδιαφερουν αμεσα τους Ιταλους?
ρεζιλι της ευρωπης ο καφετζης του δικωμου και η ππινου η γεναικα του
υ.γ το ιδιο ακριβως εκανε και ο σαρκοζι, 1 ωρα δειπνο χωρις ατζεντα.

Ανώνυμος είπε...

@Ανάποδος

Οι πλειστοι απο εμας δεν ειδαν κανενα Εοκαβιτατζη να θέτει υποψηφιοτητα για προεδρικες. Ειδαμε ομως αυτους που μας ονόμαζαν φασίστες να ζητουν προεδρία! Ειναι οι ίδιοι που εγλυφαν τον Ασλανίδη και ανηρτησαν την φωτογραφια του μεσα στο σωματειο της Ομονοιας και επισης τον δήλωσαν σαν το πρώτο μέλος του σωματειου. Ηταν οι ιδιοι που επερναν τις επιχορηγησεις που εδινε ο Ασλανιδης στα Αθλητικα Σωματεια. Ειναι το ΜΟΝΟ σωματειο που πηρε λεφτα απο τον Ασλανιδη.
Επισης ειναι οι ιδιοι που κανανε δεξιώσεις στο Χιλτον για τον Ασλανιδη και οι ΜΟΝΟΙ που εμφανιζονταν σε τετοιου ειδους εκδηλωσεις απο ολα τα πολιτικα προσωπα και κομματα της Κυπρου.
Ειναι οι ιδιοι που βγάλανε τον προδοτη του Αυξεντιου να μιλησει στον Αστρα πριν λιγα χρονια!(αληθεια,εσεις του Αστρα που μπαινοβγαινετε ολη μερα εδωμεσα δεν θελετε να το διαψευσετε?Μα πώς?αφου δεν μπορειτε,επειδη ειναι αληθεια!)
Οποτε Αναποδε, δεν ειμαστε εμεις οι φασιστες. Απλα "αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χάρη"!!
Οσο για τον Προεδρο που εν του κομματος σου, αν ησουν πραγματικος Αριστερος,ή εστω γνωριζες τι εστι πραγματικα αριστερος(βλεπε Λυσσαριδη για παραδειγμα ο οποιος σαν καθαροαιμος αριστερος ΠΟΛΕΜΗΣΕ για την πατριδα του οχι σαν κατι αλλους,ονοματα δε λεμε,ξερεις εσυ,που επαίζαν πελλο και κρυβονταν απο το φοβο τους,καταδικαζαν καθε αγωνα,ονομαζαν φασιστες τους δεξιους αλλα με το που ερχοταν ο Ασλανιδης εβουρουσαν να πιασουν γλυψιμο που τον Αρχιφασιστα...αυτο τους κανει χειροτερους απο τους ΕΟΚΑβιτατζηδες διοτι δειξαν τον πραγματικο τους εαυτο και την διαχρονικη υποκρισια που τους χαρακτηριζει)τοτε ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.

Αν θεωρούσες τον Τασσο φασιστα,εοκαβιτατζη ε τοτε τι να πουμε τζιαι εμεις για τον Πατριωτη Χριστοφκια???Ο Τασσος ο "εοκαβιτατζης" κατα εσας εν επουλησε την Κυπρο οπως τον Πατριωτη Χριστοφκια. Με τον Χριστοφκια τζιαι τζεινα που ειχαμε επι Τασσου χανουμε τα ενα ενα....
Προεδρος Λυσης ταχα μου.....
Σιουρα εννα ΛΥΣΟΥΜΕ ως τες επόμενες προεδρικες και μακαρι να ειμαστε ΚΡΑΤΟΣ ως τοτε παρα ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ που προσπαθει να μας καμει την Κυπρο ο Χριστοφκιας...

Οσο για ενα αλλο ερωτημα που εθεσε καποιος, Χριστοφιας ή Αναστασιαδης,
δηλωνω Αναστασιαδης,για τον απλούστατο λογο πως τα "παθηματα γινονται μαθηματα". Το 2004 πηρε το μαθημα του. Το Ακελ ομως δεν το πηρε και νομιζει πως ο κοσμος ειναι παλαβος. Αυτα θα τα δειξει το μελλον ομως...

Η ιστορια ομως θα δικαιωσει ολους εμας...η χειροτερη προεδρια ειναι αυτη που ζούμε τωρα....Θα περασει ομως...και θα ελθουν εκλογες ξανα...και θα τα ξαναπουμε...

Ανώνυμος είπε...

@Anapodos

Χωρις το ΔΗΚΟ εν εφκαινε προεδρος ο Δημητρης σου που να επετασσετουν λιγκουρι ως το φεγγαρι!
πουννα ξαναεχει εκλογες να θυμασαι πως χωρις τουντους "φασιστες τζιαι εοκαβητατζηδες" εν ιφκαλλετε προεδρο τζιαι παλε τουτους τους "φασιστες τζιαι εοκαβητατζηδες" εννα γλυφεις!
ΟΠΟΤΕ ΜΕΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΑΚΕΛΑΚΙ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τα πρόβατα του ΑΚΕΛ που βόσκουν δαμέσα, ο Τάσσος Παπαδόπουλος, το 2003, ήταν ο καλός, ο άξιος, ο δημοκρατκός και προοδευτικός. Το 2008 ήταν ο άσχημος, ο ππεκρής, ο φασίστας, ο εοκαβητατζής.

Τραγικό παράδειγμα για το πως αναγιώνουνται τα εδονόπουλα. Αύριο αν τους πει ο Χριστόφκιας, ότι πρέπει να κάμει στρατόπεδα συγκέντρωσης των αντιφρονούντων, να είστε σίγουροι ότι θα μας λαλούν ότι αυτό θα γίνει για την προάσπιση της Δημοκρατίας.

ΒΛΗΜΜΑΤΑ, ΕΕΕΕ ΒΛΗΜΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε οι Ομονοιάτες φώναζαν "Ομονοια Πρωτάθλημα και Τάσσο Πρόεδρο". Τους ενδιαφέρει η "μή ήττα". Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα νίκη. Φτάνει να βρούν κάτι να αναρχο-φωνασκούν.

Ιδου η υποκρισία. Υποστήριζαν Τάσσο και 6 μήνες πριν τις εκλόγές κατασκεύασαν αμέτρητα ελαττώματα.
Ενώπιον 2 άθλιων επιλογών, διάλεξαν την μη χειρότερη.

Έρχεται και η ρεβάνς. Τα τρωκτικά ροκανίζουν αδιάκοπα την επιλογή Χριστόφια.

Ρήγας είπε...

Πολύ σωστά αυτά που αναφέρει ο ανώνυμος 4:57 μμ. (διατηρώ όμως τις διαφωνίες μου για τον Αναστασιάδη). Όλα τα άλλα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.


Διαφωνώ με τον 7:01 μμ ότι τα γιουσουφάκια του Ακελικού λόμπι είναι βλήμματα για δύο λόγους:

1. Τα βλήμματα έχουν περιεχόμενο ενώ οι ακελικοί δεν έχουν περιεχόμενο.

2. Τα βλήμματα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να υπεραπίσεις την πατρίδα από τον εχθρό, τους ακελικούς όμως όχι.

Αντί για βλήμματα προτείνω επομένως το "κάλυκες." Είχαν κάποτε περιεχόμενο.


Ακελάκια:

Οι ήρωες μας πέθαναν πολεμώντας τους Βρεττανούς και τους Τούρκους.

Οι ήρωες σας κρύβονται ακόμα στο Λονδίνο.



Ρήγας

Λούκης Λουξ είπε...

Αφού ταιριάζει με το θέμα, θα το βάλω και εδώ.

Δύο ερωτήσεις μόνο κ. Κυπρέε, δεν θα ενοχλήσω άλλο.

Μας είπες πως "Και γιατί να σε τρομάζει μόνο ο Αναστασιάδης και όχι και οι πολιτικοί επίγονοι της ΕΟΚΑ Β΄"

1. Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ή δεν είναι "πολιτικός επίγονος της ΕΟΚΑ Β";

2. Μπορείς να μας προσδιορίσεις τους "πολιτικούς επιγόνους της ΕΟΚΑ Β";

Ευχαριστώ.

nekatomenos είπε...

Σαν ούτε ΑΚΕΛικός, ούτε Συναγερμικός ούτε τίποτε θα ήθελα να σημειώσω καλόπιστα κάτι [όι οτι άμα κάποιος θέλει να μου βάλει την ταπέλα για να ακυρώσει την ερώτηση μου εν θα τη βάλει ένιγουει αλλά να δοκιμάσω]:

Συμφωνώ οτι πρέπει να δωθούν στοιχεία στην δημοσιότητα για τις κατηγορίες περί επαφών Τάσσου. Ταυτόχρονα όμως θα πρότεινα να δωθούν στην δημοσιότητα στοιχεία για τις κατηγορίες χρηματισμού και εξαγοράς συνειδήσεων το 2004.

Αναγνωρίζετε φαντάζομαι οτι χυδαίες, χωρίς αποδείξεις κατηγορίες πρέπει να αμφισβητούνται ακόμα και όταν αφορούν ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούμε.

Ανώνυμος είπε...

Στοιχεία για το γεγονός πως ξένες υπηρεσίες έδιναν λεφτά για το ΝΑΙ:

http://www.efylakas.com/archives/1391

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αναμένουμε τα στοιχεία για τις δήθεν σχέσεις Τάσσου-ΕΟΚΑ β

nekatomenos είπε...

Δεν πείθομαι ιδιαίτερα από το εν λόγω στοιχείο:

1. "αλλά και στην παραδοχή της Κίνησης «Μαζί Όλη η Κύπρος» ότι έλαβε χρήματα από την UNOPS για να προωθήσει πολιτικά το Σχέδιο Ανάν"

Με άλλα λόγια μια υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών χρηματοδότησε την προώθηση του σχεδίου που είχαν προτείνει τα Ηνωμένα Έθνη; Πω πω χρηματισμός!
Με την έννοια "χρηματισμός", όπως θεωρώ χρησιμοποιήθηκε στην τότε εκστρατεία, εγώ καταλαβαίνω "πληρώθηκε από την CIA την ΜΙ6 και την Μοσσάντ για να ψηφίσει Ναι ή να εκφράσει δημόσια θέση υπέρ του Ναι".

2. "Το Δικαστήριο κατέληξε ότι το δημοσίευμα είναι δυσφημιστικό υπό τύπον ψευδοϋπαινιγμού, όμως δεν αποδέχθηκε την εισήγηση για αληθή ή νομικό υπαινιγμό, αφού δεν καταδείχθηκε κανένα εξωτερικό στοιχείο που θα καθιστούσε το δημοσίευμα κατανοητό μόνο από κάποιους που το γνώριζαν."

Δηλαδή αν και δεν μιλάμε για [νομικό] λίβελλο μιλάμε, σύμφωνα με το δικαστήριο για "δυσφημιστικό" δημοσίευμα.

Επαναλαμβάνω πως συμφωνώ οτι όποιες κατηγορίες για τον Τάσσο πρέπει επίσης να υποστηριχτούν με στοιχεία.

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

Ο Χρίστος Στυλιανίδης και η "Κίνηση Πολιτικού Εκσυγχρονισμού" δεν πήρε τίποτα ρε νεκατωμένε;

nekatomenos είπε...

Εν ξέρω. Για αυτό επαναλαμβάνω: Στοιχεία παρακαλώ.
Που να δείχνουν "χρηματισμό" όπως τον καταλαβαίνω.
Αλλιώς κάμμεις το ίδιο πράμα στο οποίο ο συγγραφέας της ανάρτησης.

Περιμένω στοιχεία εναντίον του Τάσσου τζαι πραγματικά στοιχεία για τον λεγόμενο χρηματισμό.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή τα λεφτά της CIA/MOSSAD/MI6 εν κακά, τα λεφτά της UNOPS εν καλά;

νοουμένου ότι το Σχ. Ανάν ήταν ετεροβαρές, αυτό δεν συνιστά χρηματισμό;

nekatomenos είπε...

"δηλαδή τα λεφτά της CIA/MOSSAD/MI6 εν κακά, τα λεφτά της UNOPS εν καλά;"

Μεν γίνεσαι απλοϊκός/η. Τα λεφτά της CIA/MOSSAD/MI6 θα ήταν παράνομα, κρυφά τζαι θα υπέσκαπταν την δημοκρατία. Τα λεφτά της UNOPS τα οποία αν δεν κάμμω λάθος επιάνναν τα τζαι εφημερίδες σαν υποστήριξη για τα βιβλιαρούθκια που επεριγράφαν το σχέδιο, ήταν όπως το εκατάλαβα εγώ νόμιμα τζαι στα πλαίσια της προώθησης του σχεδίου στην κοινή γνώμη τζαι της καμπάνιας του Ναι.

"νοουμένου ότι το Σχ. Ανάν ήταν ετεροβαρές, αυτό δεν συνιστά χρηματισμό;"

Παίρνεις σαν δεδομένο οτι η γνώμη σου για το σχέδιο εν ευαγγέλιο τζαι ακυρώνει τες γνώμες των άλλων. Υπήρχαν άτομα που είτε εν το εθεωρήσαν ετεροβαρές, είτε εξεγελαστήκαν [αν θέλεις], είτε αποφασίσαν να συμβιβαστούν. Άρα το οτι εσύ θεωρείς το Σχ. Ανάν ετεροβαρές εν σημαίνει πως όποιος διαφωνεί μαζί σου εχρηματίστηκε.

Είναι σαν να σου λαλεί κάποιος που θεωρεί οτι το Σχ. Ανάν ήταν το καλλύτερο πράμα έβερ [άσχετα με το πώς ερμηνεύκουμε εμείς την κατανόηση/προθέσεις του] οτι οι χρηματοδότες της καμπάνιας του Οχι εχρηματίσαν κόσμο για να το υποστηρίξει.