ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ "ΑΓΩΝΩΝ"!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009


Η ΕΔΟΝ, πρωτοστατεί στους "Αγώνες" του Καρναβαλιού




Στο βίντεο η ΕΔΟΝ πρωτοστατεί στους "αγώνες" για την Κύπρο μας, με φαγοπότια και χαριεντίσματα με τη νεολαία του Αττιλάρχη Ταλάτ στο Τρόοδος


Η ΕΔΟΝ με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την επιστροφή του νόμιμου Προέδρου της Ονδούρας Μανουέλ Σελάγια στη χώρα, και καταδικάζει το πραξικόπημα. Παράλληλα, εκφράζει την αλληλεγγύη της προς το λαό της Ονδούρας, ο οποίος ηρωικά παλεύει στους δρόμους για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων τους, ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΔΟΝ, ο Μανουέλ Σελάγια, ο οποίος «είχε ανατραπεί πραξικοπηματικά από το Μιτσελέτι με την βοήθεια του στρατού, των βιομηχάνων και την υποστήριξη των ΗΠΑ», έφθασε στη χώρα αργά το βράδυ της 21 Σεπτεμβρίου.
«Εδώ και 81 μέρες ο λαός της Ονδούρας αντιστέκεται και αγωνίζεται κατά της πραξικοπηματικής κυβέρνησης. Αγνοώντας την πολύωρη απαγόρευση της κυκλοφορίας που επέβαλε το δικτατορικό καθεστώς και με την επιστροφή του Προέδρου Σελάγια, χιλιάδες πολίτες εξέφρασαν την αντίθεση τους στους πραξικοπηματίες, ζητώντας την αποκατάσταση του νόμιμου Προέδρου», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η ΕΔΟΝ αναφέρει, επίσης, πως ακολούθησε επέμβαση ισχυρών δυνάμεων του στρατού και της αστυνομίας με αποτέλεσμα δεκάδες άτομα να τραυματιστούν και να συλληφθούν. «Η πραξικοπηματική κυβέρνηση δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά, αλλά έκλεισε και τα τέσσερα διεθνή αεροδρόμια, κήρυξε κατάσταση πολιορκίας και έκλεισε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Τέτοιες καταστάσεις», καταλήγει, «παραπέμπουν σε παρόμοια γεγονότα προηγούμενων δεκαετιών, όταν στις πλείστες χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου δημοκρατικές, αριστερές, προοδευτικές δυνάμεις προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν την έννομη τάξη και τη δημοκρατία, αντιμετώπιζαν την καταστολή από τις δυνάμεις οι οποίες υποκινούνταν από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ».

Λαέ της Ονδούρας, χαλάρωσε! Η ΕΔΟΝ στέκει στο πλευρό σου!

Η οργάνωση που διαδηλώνει υπέρ των λαών του πλανήτη και κατά των ιμπεριαλιστικών σχεδίων των ΗΠΑ και της Αγγλίας, είναι μαζί σου!

Μην σε επηρεάζει το γεγονός ότι στην Κύπρο υποστηρίζουν το Αγγλοαμερικανικό Σχέδιο Ανάν...

Μην σε επηρεάζει το γεγονός ότι τους τελευταίους 18 μήνες ακολουθούν πιστά τη διαδικασία και τα χρονοδιάγραμματα που οι Αγγλοαμερικάνοι καθόρισαν...

Μην σε επηρεάζει το γεγονός ότι έγιναν οι εκλεκτοί του Βρετανού Μίλετ και του Αυστραλού λομπίστα Ντάουνερ...

Μην σε επηρεάζει ότι στους ηγέτες τους εναποθέτουν όλες τις ελπίδες "κλεισίματος" του Κυπριακού οι Αγγλοαμερικάνοι...

Και να θυμάσαι, λαέ της Ονδούρας...Για όλα τα κακά της γης, ακόμη και για το πραξικόπημα στη χώρα σου, φταίει ο Τάσσος...

ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

15 Σχόλια:

Καφετζής είπε...

Παιδιά, στο Κυπριακό Καφενείο, ξεκίνησε η δεύτερη συζήτηση: Πάμε για νέο δημοψήφισμα;

ΕΔΟΝ είπε...

Άμα σας στείλουμε τα Ελαμόγια μας ρε κωλοεπίτροποι, δε θα σας αρέσει!

Ανώνυμος είπε...

Τα πληρωμένα κουμάσια άρχισαν να τα βάζουν με την εδον τώρα. Μόνο που είστε μικροσκοπικοί στο μέγεθος και στη ψυχή και δεν θα τα βγάλετε πέρα. σας το είπα ξανά. Η αγαμία και η μαλακία βλάπτει σοβαρά την υγεία. πηγαίνετε να βρείτε κανενα "κόκκινο τριαντάφυλο" να εκτονωθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΔΟΝ πότισε δηλητήριο γενεές Ελληνοπουλων

1974 είπε...

Τα συνασπιστούλια της ΕΔΟΝ!

Καμία μα καμία σχέση με ΚΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε τον αρχισύντροφο Χρουστόφκια να καθαρίσει για σας ρε εδονοπούλλια.
Τζαι πάλε ασχολούνται οι άχριστοι με το πραξικόπημα? αφού μόνο τούτον έχουν θα μου πείτε. Την εισβολή όμως βρωμερά σκουλίκια, τίποτε.
Τζαι το ακέλ σας ήξερε για το πραξικόπημα αλλά δεν το σταμάτησε.

ΕΔΟΝ: ο,τι πιο ανθελληνικό, τουρκολάγνο και κομπλεξικό υπάρχει στην Ελληνική Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Έλα η επαγρύπνιση να απειλεί

Ανώνυμος είπε...

Που να ξηλήφτηκε

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΟΝΙΤΗΣ 100% :

Να σας γυρίζει ρε ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ
επειδή πρόσωπο με πρόσωπο ΔΕΝ εχετε τα ΚΟΤΣΙΑ να τα βάλετε με την ΕΔΟΝ, κρύβεστε πίσω που την ανωνυμία του διαδικτύου...

Είμαι σίγουρος ότι θα φιλοσοφήσετε για το χαρακτηρισμό "φασίστες" αλλά ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ,

ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ...απλά για να δημιουργείτε ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ εντυπώσεις...για όποιο δεν ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (γραμμή που ακολουθεί με πάθος το ΔΗΚΟ κ ορισμένα άλλα περιθωριακά στοιχεία..)

ΝΑ ζείτε όμως ΠΑΝΤΑ με το ΦΟΒΟ ΟΤΙ Η ΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ
-ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
-ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
-Θα αγωνίζεται ενάντια ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΣΜΟ
-Θα είμαστε πάντα μπροστά σε όλα....

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ...ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

ΕΔΕΚ SOUTHAMPTON είπε...

Έμμισθε πιο πάνω,

Μετά από το πιο πάνω λογύδριο για τους φανταστικούς αγώνες της ΕΔΟΝ, δικαιούσαι να ζητήσεις και μια προαγωγή στο Κόμμα! Μεγάαααλεεεεεε!

Πρόσφυγας 2 είπε...

"Γιουσουφάκι, αλήτη, δειλέ, προδώτη. Ένας λάκκος με ασβέστη σου χρειάζεται. Ούτε καν σφαίρα στο κρανίο."
τουτον αποτελει σαφη απειλη για δολοφονια.
ενεν [μονο εστω] θεμα για τα μπλογκς [τζαι το ειδος του λογου που αρθρωνουν]...παμεν πισω στον ιουλη..ιδου το ιδιο ερωτημα με εναν δημοσιογραφο σαν στοχο τωρα..
μπορει καποιος να περπατει τζαι φωναζει σκοτωστε τον ταδε;
διοτι τουτον λαλει το «καλος τουρκος νεκρος τουρκος» του ιουλη τζαι η φαντασιωση με τους λακκους του ασβεστη τζαι τες σφαιρες στο κρανιο τωρα...

η πρωτη μου αντιδραση αμα το ειδα στον στροβολιοτη ηταν να νοιωσω περισσοτερο σεβασμο για τον δρουσιωτη..αμα τον απειλουν με ετσι τροπο σαφως ενοχλει τους..τζαι εβαλαν τα ορφανα της κερκιδας να φκαλουν τα σωβρακα τζαι τα κομπλεξ περιπατο..δαμαι..
αλλα για να ειμαστεν ειλικρινεις το δαμαι εν απλα χαζον θεαμα..τουτος ο λογος εσιει ριζες στην εξουσια..στο ε/κ βαθυ κρατος στα μιντια..τζαι αλλου..

ειχα θκιεβασει οτι το ονομα του νικολα παπαδοπουλου φιγουραρει σε καποια συνδεση με το νεοφασιστικο μπλογκ..τζαι ισια σημερα εθκιεβασα την δηλωση του φωτιου που εν εξω φρενων με τον νταουνερ γιατι λαλει ειπεν το δηκο απορριπτικο..
κυριε ελεησον τζαι ας ειμαι αθεος..
μα καλα ποτε το δηκο εσταματησεν να εν απορριπτικο; ο νικολας τζαι ο κολοκασοδης εφυαν που το δηκο;
οξα ειμαστεν αλλα να μεν μας το λαλουν;
μαλλον εν δαιμονοποιηση του συμβολου για να αποκλειστει η ερμηνεια τζαι τα τεκμηρια..η σκεψη κοινως..
αν οντως ο κ. παπαδοπουλος συμμετεχει εμμεσα η αμεσα στην στηριξη ενος μπλογκ [που ενεν δημοσιο ημερολογιο πκιον αλλα οργανωμενη εκστρατεια δημοσιων σχεσεων μιας πολιτικης στην μπλοκοσφαιρα] το οποιο επιτρεπει ετσι διατυπωσεις απειλων, εν θα παρει θεση; Εν πρεπει να παρει θεση σαν δημοσιο προσωπο;
οξα εν να του φταιουν οσοι κατονομαζουν την εκκληση σε ιδεολογικο εγκλημα [διοτι τουτον ενι τζαι σαφως παραβιαζει το συνταγμα οσον αφορα την "καλιεργεια μισους"]..

Πρόσφυγας 2 είπε...

2 μέρος....

ποθεν προερχεται ενδεχομενως τουτον το μενος;
1. η παρεμβαση του δρουσιωτη τον αυουστο για την υστερια με τους αγνουμενους σαφως αφηκεν καγριν στο δικτυο της απορριπτικης εξουσιας στα μιντια..
προσπαθουν να εκτονωθουν με τουτην την ερμηνεια..
2. το βιβλιο του δρουσιωτη για τον γιωρκατζη σαφως ενοχλησεν τον νεοτερο γιωρκατζη [τζαι το κυκλωμα που τον προωθα] που σιονωνει ριαλια να φκαλει αγιογραφιες του παπα του..γιατι θελει να το παιξει πολιτκος υποψηφιος κατι..
οποτε η ενορχηστρωση μιας επιθεσης εναντιον του δρουσιωτη εν ενας τροπος να απαντησει σε τζηνα που εν μπορει, το κυκλωμα που προωθει τον νεωτερον..
3.απο οτι επιασα αποσπαματικα ο ιγνατιου [κωλος τζαι βρατζιν με το κυκλωμα του φιλελευθερου μιχαηλιδη-κουνναφη] επαθεν εναν ρεζιλικιν με καποιον που του εκαμνε φαρσα οτι εσιει φωτογραφιες του αναστασιαδη που επηεν σε διεπνο στου δρουσιωτη κλπ κλπ..
τζαι αντι να παει συγνωμη..που θεωρει οτι δικαιουται να εν σπιουνος στην καθημερινοτητα για το που τρωει τζαι με ποιους καποιος, εφκηκεν παραπανουμενος οτι εκαμαν του φαρσα..
αμα εισαι ηλιθιος..
αλλα σκεφτου δηλαδη..ο διουθυντης υλης [μιας εφημεριδας με μιαν μαζικη κυκλοφορια που την εκτισεν ο κατσαμπας χαρω σε] τζαι ο ανταποκριτης της εφηεμιρδας ασχολουνται με τις σχεσεις ενος δημοσιογραφου τζαι ενος πολιτικου στο στυλ ιντα που εφαασιν τζαι ποτε..
κεκτημενη ταχυτητα της περιρρεουσας;

ειμαι σαφως υπερ της υπερασπισης του δρουσιωτη αλλα τζαι της δικαιοσυνης..
οποτε να απαντηθει το ερωτημα:
αμα καποιος τυλιχτει την έναν εθνικο συμβολο [την ελληνικη η την τουρτσικη σημαια] εσιει ασυλια που την απειλη φονου, την καλιεργεια μισους κλπ - τα οποια απαογορευκουμεν στον δημοσιο μας λογο-πραξη;

διαφωνω ομως με το να δημοσιοποιηθει η μπλοκικη εκδοχη της "μαχης" του σαμψων - στες ομαδες του οποιου αναγιωθηκεν τζαι ο κουνναφης...

Ρήγας είπε...

Εgώ είπα --και επαναλαμβάνω-- ότι οι προδώτες χρειάζονται την εσχάτη των ποινών.

Να βγει ο Μαγάριος και να πει ότι απευθύνθηκα σ'αυτόν ΕΦΟΣΟΝ ο ίδιος είναι προδώτης, τότε ας πάω φυλακή.

Λάκος και ασβέστη στους προδώτες.


Ρήγας

ΥΓ/ Μαγάριε, είσαι σπίτι; Διότι σε παίρνω και μιλάει.

Ανώνυμος είπε...

Κάφρος :

Εύγε στον "Πρόσφυγα"!!
Χαίρομαι που κάποιοι τα λεν εξω από τα δόντια και δεν μασούν την κάθε βλακεία που γράφει η λεγόμενη "επιτροπή Δημοκρατίας" της κλίκας του Σενέκκη και των αλλων θανάσιμων εχθρών της λύσης...

Παναγιώτης είπε...

"ΝΑ ζείτε όμως ΠΑΝΤΑ με το ΦΟΒΟ ΟΤΙ Η ΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ
-ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
-ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
-Θα αγωνίζεται ενάντια ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΣΜΟ
-Θα είμαστε πάντα μπροστά σε όλα...."


Γι' αυτό η Προοδευτική είναι πάντα δεύτερη σε όλες τις τοπικές! χαχαχαχαχαχαχα

η λάσπη γίνεται μπούμερανγκ