Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009



Η νεοταξική ψευδοαριστερά στην Κύπρο, έτοιμη να μας αλλάξει τα φώτα!


Χθές Πέμπτη 24/9/2009, κηδέψαμε το μεγάλο Κύπριο πατριώτη Βία Λειβαδά.


Έναν πατριώτη σοσιαλιστή, ένα άνθρωπο που ποτέ δεν ταλαντεύτηκε για την αυτονόητη αρχή ότι το όραμα για κοινωνική δικαιοσύνη είναι αλληλένδετο και ενίοτε και ταυτόσημο, με το όραμα για εθνική δικαιοσύνη.


Ο πραγματικός αριστερός δε χάνεται μέσα σε εξυπνακίστικα δόγματα και ατέρμονες και αδιέξοδες αναζητήσεις. Δεν πνίγεται μέσα σε αμφιβολίες και αυτοενοχοποιήσεις.


Ο πραγματικός αριστερός, είναι ο άνθρωπος που τον οδηγεί η ψυχή του για το καλό του ανθρώπου και για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Και ένας πραγματικός αριστερός, δεν μπορεί, παρά να είναι και θερμός πατριώτης.



Δυστυχώς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, έχουμε ένα ακμάζοντα ψευδοαριστερό νεοταξισμό, μια μεταμφιεσμένη με κουλτουριάρικο και διανοουμενίστικο μανδύα υποταγή στην παγκόσμια κυριαρχία του μεγάλου κεφαλαίου και των μεγάλων συμφερόντων.



Ψευδοαριστεροί υποταγμένοι σε κελεύσματα της Νέας Τάξης, γίνονται διαπρύσιοι κήρυκες του ιμπεριαλισμού, χαρακτηρίζοντας τον πατριωτισμό και τα οράματα για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία, ως εθνικισμό-σωβινισμό, ενώ την ίδια ώρα κλείνουν τα μάτια σε φασιστικές και δολοφονικές πρακτικές κρατών, όπως το αμετανόητο μαζικό έγκλημα της κατοχής της μισής Κύπρου από τη φασιστική Τουρκία.


Τσίμες και Σωμερίτες, Τσίπρες και Ηρακλείδηδες, Κουναλάκηδες και Κουνελάκηδες, Ρατσιστές Anef_Oriwn και σοβαροφανείς μανιακοί Ιαβέρηδες, τρεμοπούλια και βρωμοφυντάνια, Πάγκαλοι και Γιωργάκηδες, είναι οι ιδεολογικοί εκπρόσωποι ενός νέου ψευδοαριστερού πολιτικού ρεύματος, που έχει ανάγει την εθνική υποδούλωση ως τη "ρεαλιστική και την ορθολογιστική επιλογή", με το χαρακτηρισμό του γνήσιου πατριωτισμού ως εθνικισμού!


Και αφού το πολιτικό ρεύμα αυτό, δεν τα κατάφερε με τα ΜΜΕ και με τα λογής λογής χαϊβάνια και γιουσουφάκια να κάμψει τον πατριωτισμό του ελληνικού λαού, αφού δεν κατάφερε να αλώσει το χώρο της Αριστεράς, σήμερα καταφεύγει στα γνωστά μέσα των ιμπεριαλιστών ιδεολογικών πατρόνων του. Στον ίδιο τρόπο που οι μεγάλοι φασίστες του 20ου αιώνα Χίτλερ και Στάλιν χρησιμοποιούσαν για να επιβάλλουν τις ιδέες τους: τη ΒΙΑ και την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!



Το περιοδικό Ρεσάλτο, θύμα των φασιστορατσιστών!


Έτσι μέσα σε λίγες μέρες, είχαμε τρία τέτοια περιστατικά στην Ελλάδα:


1) την επίθεση από πλήθος αποκαλούμενων "αντιρατσιστών" ρατσιστοφασισταριών στα γραφεία του αριστερού πατριωτικού περιοδικού "Ρεσάλτο". Οι φασιστορατσιστές αποτέφρωσαν τα γραφεία του περιοδικού!



2) την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στην οικία του αριστερού πατριώτη Γεράσιμου Αρσένη (άλλη θα ήταν η μοίρα του ελληνισμού και της Κύπρου, αν εκλεγόταν αυτός ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντί ο νεοφιλελεύθερος, yesman των ιμπεριαλιστών στα εθνικά θέματα και προπαγανδιστής του ρατσιστικού Σχεδίου Ανάν, Κ. Σημίτης) και της Λούκας Κατσέλη. http://www.cosmo.gr/News/Hellas/250690.html

3) τον αποκλεισμό από κλίκα νεοταξικών ογλανιών που κυριαρχεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ του γνωστού αριστερού πατριώτη, σκιτσογράφου Στάθη Σταυρόπουλου από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, με την κατηγορία ότι είναι "Εθνίκι"! http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_19/09/2009_330027


Είναι φανερό ότι ο διωγμός της πατριωτικής Αριστεράς στην Ελλάδα έχει πλέον ενταθεί.

Αφού οι μηχανισμοί της νεοταξικής ψευδοαριστεράς απέτυχαν να θέσουν, με τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς και την άθλια γραπτή προπαγάνδα των Τσιμοξωμεριτών (που γράφει και ο Γ.Σέρτης), την πατριωτική αριστερά εκτός του πολιτικού παιγνιδιού, αποφάσισαν να καταφύγουν σήμερα, σε πιο έντονα χιτλεροσταλινικά μέτρα!

Τα μέτρα αυτά εντείνονται και στην Κύπρο:

Μετά το φάγωμα ιστορικών προσωπικοτήτων του ΑΚΕΛ από τους "εκσυγχρονιστές" νεοταξικούς κρατούντες στο εν λόγω κόμμα, αρχίσαμε να βιώνουμε έντονα ακόμη πιο φασιστικές ενέργειες.

Δεν είναι τυχαία, ούτε τα αυτοκόλλητα των "αντιφαστιστών" ρατσιστοφασιστών "ANTIFA" στην Κύπρο, που χαρακτηρίζουν το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" εθνικισμό, ούτε οι συλλήψεις ατόμων που διαφωνούν με το Δ. Χριστόφια, μέσω χρήσης του κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού. Ούτε είναι τυχαία η εκστρατεία λάσπης (η οποία λαμβάνει χώρα εδώ και δεκαετίες, αλλά έχει ενταθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες) εναντίον του μεγάλου αγωνιστή Βάσου Λυσσαρίδη.


Δεν είναι επίσης τυχαία η έξαρση του φασιστορατσισμού στις τάξεις των νεοταξικών ακελικών bloggers, όπως ο γνωστός ηλικιακός ρατσιστής Anef_Oriwn. Οι προόσφατες απειλές του κατά του γνωστού blogger Φάληρου Κυπριώτη ότι μπορεί να χάσει τα δόντια του, λόγω ππουνιάς στα δόντια ή λόγω ατυχήματος, είναι ενδεικτικές του έρποντος φασισμού του.

Αλλά
και ο γνωστός Κόκκινος Ιαβέρης, απειλεί πλέον δημόσια, αφού μόλις πριν λίγες ώρες ανάρτησε απειλητικό σχόλιο ότι "Ο φασισμός και οι ταγοί της διχοτόμησης νομίζουν ότι είναι παντοδύναμοι. Θα πάρουν σύντομα απάντηση.". Είναι προφανές ότι ως φασίστες και ταγούς της διχοτόμησης, θεωρεί και αρκετούς αριστερούς πατριώτες που συμμετέχουν στην Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, τους οποίους και παρομοιάζει με τον ΕΟΚΑΒηταζή Καλογερόπουλο Διάκο. Ελπίζουμε ότι η απειλή του θα είναι καμιά σοβαροφανής καινούρια ανάρτηση και όχι να πάρει το γκλομπ του ως Ιαβέρης και να αρχίσει να μας κυνηγά μαζί με τους μηχανισμούς του Οδοστρωτήρα με τους οποίους συσχετίζεται!


Ξεχνούν βέβαια οι ακελικοί bloggers τη σύνδεση του ΑΚΕΛ με το νεοφασιστικό ΕΛΑΜ, την οποία έχουμε καταδείξει μέσα από την πρόσφατη εμπεριστατωμένη ανάλυση της Αγησιστράτης "Τα ΕΛΑΜόγια του Χριστόφια" .



Το ήθος των νεοταξικών ψευδοαριστερών στην Κύπρο, φαίνεται από την αποχή τους από το μνημόσυνο του σοσιαλιστή αγωνιστή της ελευθερίας και της δημοκρατίας Βία Λειβαδά! Ούτε καν ένα στεφάνι δεν κατέθεσε εις μνήμιν του αγωνιστή Β. Λειβαδά το νεοταξικό ΑΚΕΛ! Κάτι το οποίο δεν ήταν καθόλου τυχαίο, αλλά μάλλον ήταν μια επιδεικτική κίνηση μίσους και περιφρόνησης προς τον αριστερό πατριωτισμό!


Ο νεοταξικός αριστερισμός, είναι το μεγάλο καρκίνωμα της παγκόσμιας Αριστεράς.

Και δυστυχώς στην Κύπρο και στην Ελλάδα (ιδίως στην Κύπρο, όπου έχει καταλάβει και τα ανώτατα αξιώματα), οι τραμπουκισμοί
της ψευδοαριστεράς ενάντια στους πραγματικούς αριστερούς (που μας θυμίζουν τις διώξεις των μη σταλινικών αριστερών από τους σταλινικούς κατά την περίοδο του Ισπανικού Εμφυλίου: δείτε σχετικά το "Γη και Ελευθερία" του Ken Loach και διαβάστε το "Πεθαίνοντας στην Καταλονία" του Orwell) έχουν πάρει ανεξέλεγκτη τροπή.


ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΑΣ!

ΣΟΦΡΩΝΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

48 Σχόλια:

Αντώνης-Άχνα είπε...

Δε συμφωνώ πάντα μαζί σας.

Αλλά θα σας πιστώσω ότι είσαστε πολύ μελετημένοι και ότι έχετε αρχές και πιστεύω.

Ένα μεγάλο μπράβο για τη δουλειά που κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Ο χειρότερος σας εφιάλτης ακολουθεί. Γιώργος Α. Παπανδρέου προθυπουργός της Ελλάδας. Ρίξτε μια ματιά http://fimotro.blogspot.com/2009/09/6_25.html

Ανώνυμος είπε...

an ma tis klasete pas ta shili

Bobby Sands είπε...

ίσως το κορυφαίο άρθρο από την δημιουργία του μπλογκ.

Unknown είπε...

Τιμή και Μνήμη στον Βία Λειβαδά.

Από κει και πέρα όμως, σούπες και αχταρμάδες όπως αυτή εδώ: Τσίμες και Σωμερίτες, Τσίπρες και Ηρακλείδηδες, Κουναλάκηδες και Κουνελάκηδες, Ρατσιστές Anef_Oriwn και σοβαροφανείς μανιακοί Ιαβέρηδες, τρεμοπούλια και βρωμοφυντάνια, Πάγκαλοι και Γιωργάκηδες, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από κανέναν σοβαρό άνθρωπο και μάλιστα με αυτή τη γλώσσα.

Μπορεί κανείς να διαφωνεί με τον Παύλο Τσίμα ή τον Ριχάρδο Σωμερίτη, ή σε πολιτικό επίπεδο με τον κο Τρεμόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά το εν λόγω άρθρο και η γλώσσα του συνιστούν απρέπεια.

Και είναι τουλάχιστον φαιδρό, να "λούζετε" τόσον κόσμο με όλα αυτά τα επίθετα και μετά να κατηγορείτε άλλους για τα ίδια που κάνετε!

Και κάτι άλλο! Έχετε κάποια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα αυτή τη΄στιγμή πέραν του Γιώργου Παπανδρέου;

Δεν μιλάμε για ψήφο διαμαρτυρίας, μιλάμε για ψήφο Διακυβέρνησης γιατί ο τόπος πάει με αυτόματο εδώ και σχεδόν 6 χρόνια!

Για να το καταλάβετε αυτό που λεω, γνωρίζω κόσμο, Έλληνες που ζουν στην Κύπρο χρόνια και που δεν είναι ΠΑΣΟΚοι (έρχονται είτε από τ αριστερά είτε από τα δεξιά) και θα πάνε αυτή τη φορά να ψηφίσουν τον Γ.Α.Π. Γιατί, απλά δεν πάει άλλο, γιατί απλά η Ν.Δ. αποδείχθηκε μία απόλυτη λαίλαπα χωρίς προηγούμενο.

Και μην ξεχνάτε, πως την πρόταση στον φίλτατο Στάθη της Ελευθεροτυπίας την έκανε ο ίδιος ο Αλέξης ο Τσίπρας που βρίζεται ξεδιάντροπα σε αυτό το κείμενο, γιατί συνδέονται φιλικά και ιδεολογικά.

Αν ο Τσίπρας υποχώρησε αυτή τη στιγμή στις όποιες αντιδράσεις είχαν ορισμένοι, το έπραξε και καλώς, για να διαφυλάξει την ήδη τραυματισμένη ενότητα του χώρου!

Ρήγας είπε...

>Για να το καταλάβετε αυτό που λεω, γνωρίζω κόσμο, Έλληνες που ζουν στην Κύπρο χρόνια


Εννοείς Ελλαδίτες.

Ρήγας είπε...

Δεν έχω δει κανέναν από τους υπερευαίσθητους προοδευτικούς και λοιπούς κουλτουριάρηδες, φοιτητοπατέρες, εργατοπατέρες, καναλάρχες, δημοσιογραφίσκους, κλπ. να καταδικάσουν αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα από την νεοταξική ψευδοαριστερά. Μού-γκα!

Ρήγας είπε...

Σχετικά με τον Giorgakis:

"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας."

--Γιώργος Παπανδρέου, 1999 (ως υπουργός εξωτερικών), σε συνέντευξη του στο βορειοαμερικάνικο περιοδικό 'Πατρίδες' (Ιούνιος 2008: http://www.patrides.com/jun08/free.htm). Η συνέντευξη δώθηκε στον αρχισυντάκτη του περιοδικού Θωμά Σ. Σάρα.

Bobby Sands είπε...

Ρήγα, τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο που ήτανε μέλος της κυβέρνησης των Ιμίων; Τότε που "το αεράκι πήρε την ελληνική σημαία από τα ίμια", και "ευχαριστήσαμε τους αμερικάνους"...

κύριε Πίττα, όντως τα έκανε σκατά ο μπούλης, όμως μην μπούμε στην λογική του μονόφθαλμου και του τυφλού...

Ανώνυμος είπε...

Κάφρος:

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ !!!

ΑΣΙΧΤΗΡ!!! Για να καταλάβουν πόσο αχάπαροι είστε οι "κηρυκες" (κήρυκες της ηλιθιότητας κατ ακρίβειαν)...δίνετε το χαρακτηρισμό στον Αρσένη ως Αριστερό!!!...

Πιο ακροδεξιό Πασόκο δε θα βρεις ...αλλά επειδή είναι ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΣ τον ηρωοποιείτε!!!και του δίνετε την ταπέλλα της επιλογής σας !!!

ΠΛΑΝΑΣΘΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ρε "Οχιές" ...

Αλήθεια στο βρύσιμο αυτό πως απαντά ο "σύντροφος" (τάααχα κνιτης) από Θεσσαλονίκη? ...Εδω σε θέλω κάβουρα να δω ρε ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ "ΚΝΙΤΗΣ" είσαι ...

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα στις επόμενες προεδρικές εκλογές πρέπει να κατγέλθεις υποψήφιος.

Το οφείλεις στον εαυτό σου μα πάνω απ όλα το οφείλεις στην πατρίδα.

Αν δεν το πράξεις πιστεύω θα ναι λάθος. Εκτός και αν δεν θεωρείς ότι οι απόψεις σου είναι σωστές.

Ανώνυμος είπε...

Που έτσι θάρρος να βάλει υποψήφιος μάνα μου.

Πλαστήρας είπε...

Εξαιρετικό κείμενο. Η πατριωτική αριστερά στην Κύπρο είναι σχεδόν ανύπαρκτη αν εξαιρέσουμε την ΕΔΕΚ και όχι στο σύνολο της γιατί σημάδια Σημιτικού "εκσυγχρονισμού" υπάρχουν και σ' αυτήν: Χανίδηδες, Μάριοι Ηλιάδηδες, Σοφοκλέους κλπ. Όπως παλιά υπήρχε το καρκίνωμα της τροτσκιστικής λεγόμενης Αριστερής Πτέρυγας. Διερωτώμαι τι θα γίνει στην μετά Λυσσαρίδη εποχήν. Τον χώρο της Αριστεράς στην Κύπρο μονοπωλεί δυστυχώς το εθνομηδενιστικό ΑΚΕΛ που δεν αφήνει τίποτα άλλο να αναπτυχθεί. Πατριωτικά στελέχη του ΑΚΕΛ όπως ο Δώρος Χριστοδουλίδης και ο Αγαπίου φαγώθηκαν από το κύκλωμα των ναινέκων.

Πλαστήρας είπε...

Πέραν του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ, εξαιρετική πατριωτική αριστερή έπαλξη στην Μητροπολιτική Ελλάδα αποτελούν το περιοδικό ΑΡΔΗΝ και η εφημερίδα ΡΗΞΗ του Γιώργου Καραμπελιά. Να υποθέσουμε ότι θα αποτελέσουν το νέο στόχο των νεοταξικών τσογλανιών;

Ανδρ. είπε...

Εγώ θα προσέθετα επίσης τις ιστοσελίδες Κόκκινη Πιπεριά (kokkinipiperia.blogspot.com), Εμπροσθοφύλακας (www.efylakas.com) και Πατριωτική Αριστερά (patari.org).

Ανδρ. είπε...

Συγγνώμη, η Κόκκινη Πιπεριά είναι http://red-pep.blogspot.com/

Επίσης να προσθέσω την Σίβιλλα (www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.com)

Ανώνυμος είπε...

ρε κάφρε και λοιποί παλαβοί, εσείς τα πήρατε από το ανάν; πού είσασταν εχτές να γράψετε για τον μαγάριο την άποψη σας;

Μορφίτισσα είπε...

Καλάν ρε παίδες, είδατε δυτική χώρα που να μεν έσιει νεοφασισμό; Είναι σύνηθες κοινωνικό φαινόμενο τζιαι ούλλοι οι νεοφασίστες έχουν την ίδια βίαια ρητορική. Ανώμαλοι σικκιρτισμένοι αγάμητοι, δυσγάμητοι, ή κακογαμημένοι ή κακογαμιάες, που σιονώννουν ούλλην την λίμποντο τους πάνω σε κοινωνικό μούτσιο. Θάνατος τζιαι έρωτας είναι ένα, τζιαι άμα ο έρωτας είναι απών, ο ανέραστος ερωτεύεται με τον θάνατο τζιαι γυρέφκει ιερούς σκοπούς για να δικαιολογήσει τες ανώμαλες ορμές του που ξεχυλίζουν διότι δεν μπορεί να τες συγκρατήσει άλλο η κοινωνική λογοκρισία. Το να φαντασιώννεσαι να δείς έναν άθρωπο πεθαμμένο μες σε λάκκο με ασβέστη τζιαι να μεν σε κλείσουν σε ψυχιατρείο, θέλει πολλά ιερούς σκοπούς να υποκινούν τες ορμές σου.

Αν μεν εν άλλον οι τωρασινοί δεν κρατούν καλασνίκωφ, τζιαι αν περάσουν που την φαντασίωση στην πράξη, θα τους κάτσει μέσα η λλίον πιο εδραιομένη εξουσία.

Μάριος είπε...

Πολίτη Πίττα αφιέρωσες μισή γραμμή για το Βία Λειβαδά και ανάλωσες τες υπόλοιπες για να υποστηρίξεις τα νενέκια. ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Ο χειρότερος σας εφιάλτης ακολουθεί.
"Για τη θέση του υπουργού των Εξωτερικών ακούγονται ως επικρατέστερα τα ονόματα του αρμόδιου εκπροσώπου Ανδρέα Λοβέρδου, του Ευάγγελου Βενιζέλου που φέρεται να επιθυμεί την ανάληψη του ΥΠΕΞ, αλλά και της Άννας Διαμαντοπούλου." ΤΑ ΝΕΑ 26/9/2009.

Unknown είπε...

Ντροπή σου Πίττα που αντί να καταδικάσεις την επίθεση στο Ρεσάλτο και σαν αριστερός πατριώτης (όπως το παίζεις) να υπερασπιστείς τους υπόλοιπους που διωκόμαστε καθημερινά από το νεοταξικό καθεστώς Χριστόφια, εσύ υπερασπίζεσαι τον κάθε Τσίπρα και Yiorgaki.

Υπερασπίζεσαι αυτούς που το 2004 πάσχιζαν για να πουλήσουν την Κύπρο, υπερασπίζεσαι τους οπαδούς του Σχεδίου Ανάν, που προσπάθησαν να μας το επιβάλουν επειδή είχαν κάποια θέση εξουσίας, υπερασπίζεσαι αυτούς που μας έβριζαν επειδή αντιταχθήκαμε στη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ντροπή σου ρε...τι άλλο να σου πω;

Έπρεπε να ντρέπεσαι ρε παλιόπαιδο.

Ανώνυμος είπε...

Yeni-Politi Pitta εν ο αυτόματος πιλότος που είπε ότ θα στηρίξει την όποια απόφαση του κυπριακού λαού για το Σχέδιο Ανάν, σε αντίθεση με την "αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα" που δεν έχασε ευκαιρία να μας εκβιάζει και να μας εξυβρίζει;

Yeni-Politi Pitta εν ο αυτόματος πιλότος που άσκησε το βέτο στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, την ίδια ώρα που η "αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα" δεν πίστευε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Γύφτο Πίττα είπε...

Καλά ρε κυριάκο, ακόμα εν εκατάλαβες το ρόλο του Πολίτη δαμέσα; Και ποιος είπε ότι εν αριστερός πατριώτης; Ένα νενέκι του Τσίπρα και του Παπανδρεόυ, ούτε καν να το παίξει πατριώτης δεν μπορεί.

Unknown είπε...

Απλά και μόνο γιατί ορισμένοι παράγουν εντυπώσεις μέσω κραυγών και συνθημάτων.

Ασφαλώς και καταδικάζω ανοιχτά την επίθεση στο Ρεσάλτο, όπως και κάθε επίθεση σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, περιοδικό και εφημερίδα.

Όσοι ξέρουν ανάγνωση και παρακολουθούν τα όσα γράφω, γνωρίζουν άριστα πως είχα καταδικάσει ανοιχτά και επώνυμα τις επιθέσεις που έχει δεχτεί πολλές φορές το βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη. Αυτού του είδους οι πρακτικές είναι και αισχρές και χυδαίες.

Μόνο που, ποιοτικά δεν διαφέρουν σε τί-πο-τα από το συνεχές υβρεολόγιο και βάφτισμα κάθε ιδεολογικού & πολιτικού αντιπάλου σε "προδότες" , "πουλημένους" κλπ

Αχά! 'Ωστε είμαι και "νενέκι"...

Εδώ γελάνε! Ρώτα πρώτα, μάθε, και μετά να τολμάς να γράφεις δημοσίως τέτοιες αρλούμπες.

Ξαπόλα μας ολάν είπε...

Πολίτη μα ενόμισες ότι είσαι ο πιο διάσημος "δημοσιογράφος"; Ενόμισες ότι ούλλοι βουρούν να αγοράσουν τις παπαροφυλλάδες στις οποίες εκτονώνεσαι; Γιατί πρέπει να ξέρουμε όλα όσα έγραψες για να κριθείς; Κρίνεσαι για την πλήρη σου υποστήριξη στην πλατφόρμα του ναι, την οποία εξέφρασες στο σχόλιο πιο πάνω.

Αλλά πέμου ειλικρινά, τζιαμέ στο κτίριο της παπαροφυλλάδας του πολίτη που γράφεις, έχουν σε στο ίδιο γραφείο με το κώστα κωνσταντίνου;

Πε και τη γνώμη σου για την χυδαιότητα που δημοσιεύτηκε στις 25 του μηνός από τον συγκάτοικο σου στο γραφείο

Ανώνυμος είπε...

Ρε βιλλομούτσουνε να απαντήσεις και για τον αυτόματο πιλότο...εκαλόμαθες να πετάσσεις πόρτους και να αποφεύγεις μετά να απαντάς.

Ανώνυμος είπε...

Π(ου-ι)ττούδιν εγώ που μεινίσκω στην Ελλάδα έχω να σου πω για ανθρώπους που εψηφίσαν ΠΑΣΟΚ, το 2004 ελαλούσαν τα ίδια για το ΠΑΣΟΚ και εψηφίσαν Νέα Δημοκρατία, τώρα λαλούν τα ίδια για τη Νέα Δημοκρατία και θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και σε λία χρόνια μάλλον θα λαλούν τα ίδια για το ΠΑΣΟΚ και θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Εν πολλά περιορισμένη η πληροφόρηση σου, γι'αυτό μεν φκάλλεις συμπεράσματα αυθαίρετα και μεν το παίζεις παντογνώστης επειδή εμίλησες με 10 ανθρώπους προχτές και επειδή γράφεις σε 2-3 μέσα του κώλου.

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Το 2003 ένας άνθρωπος ανέλαβε την καμπάνια του Τάσσου Παπαδόπουλου για την Προεδρία.

Το 2004, έκανε την επικοινωνιακή εκστρατεία του ΟΧΙ.

Και στις δυο περιπτώσες δεν έλαβε καμία αμοιβή.

Ο Γ.Πήττας (politispittas)

Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα στις επί μέρους απόψεις του και να απαιτεί αυτές να είναι σεβαστές.

Αγαπητέ Ανώνυμε 2:49 μμ είσαι προβλητικός, δυστυχώς όχι μόνον εσύ.

Με τα όσα καταγγέλει η ανάρτησις συμφωνώ. Με το ύφος και το λεξιλόγιο σε κάποιες περιπτώσεις διαφωνώ και εγώ.

Στέφανος είπε...

Προς Πίττα,
να ενισχύσω λίο ένα από τα πιο πάνω ερωτήματα τα οποία δεν απαντάς...ο αυτόματος πιλότος ήταν αυτός που έκανε τις συμφωνίες με τους Ρώσους, τις οποίες η αξιόπιστη επιλογή που λες θέλει να αναθεωρήσει; Να τις αναθεωρήσει για τα συμφέροντα ποιου;

Προς Φάληρο,
δεν καταλαβαίνω γιατί νοιώθεις την ανάγκη να υπεραμυνθείς τον Πίττα, αλλά γιατί δεν μας λες και ότι ο Πίττας ήταν ο σπιούνος, ο ρουφιάνος του επιτελείου του Τάσσου το 2008; Γιατί δεν μας λες ότι εσπουρτολοούσε στο επιτελείο του Χριστόφια ότι εγίνετουν στο επιτελείο του Τάσσου; Επειδή αν το ήξερες και τούτο δεν θα τον υπερασπίζεσουν ή αν το ξέρεις και υπερασπίζεσαι τον, τότε είσαι κι εσύ ένας αλήτης και προβοκάτορας.

Unknown είπε...

"Κύριε" Στέφανε, γράφω υπογράφω και πράττω στο φως, με το όνομά μου και την ευθύνη λόγων και πράξεων.

Εσύ ποιος είσαι που πίσω από ένα ψευδώνυμο ψεύδεσαι αισχρά και ασύστολα;

Γυμνοσάλιαγκα!

Ανώνυμος είπε...

Φάληρε να τους πιάσουμε έναν έναν:

Τσίμας -> Τσίμες
Σωμερίτης -> Σωμερίτες
Τσίπρας -> Τσίπρες
Ηρακλείδης -> Ηρακλείδηδες
Τρεμόπουλος -> Τρεμοπούλια
Πάγκαλος -> Πάγκαλοι
Γιωργάκης - > Γιωργάκηδες
...και λοιποί που απλά αναφέρονται στον πληθυντικό βαθμό, κάτι που δεν νομίζω ότι είναι απρεπές.

Πάμε στους υπόλοιπους οι οποίοι χαρακτηρίζονται επιεικώς:
α) Ρατσιστές Anef_Oriwn -> Είναι γνωστοί οι χαρακτηρισμοί που απέδωσε ο Χρίστος Χρίστου, πίσω από αυτό το ψευδώνυμο στο Βάσο Λυσσαρίδη. Οι χαρακτηρισμοί του, υποδηλώνουν ένα άτομο που διακατέχεται από ηλικιακό ρατσισμό. Ίσως να νοιώθει κόμπλεξ, επειδή κι αυτός είναι ένας 50χρονος ανέραστος. Αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι ο χαρακτηρισμός που του δόθηκε στην ανάρτηση είναι επιεικέστατος, ή και ελλειπέστατος, επειδή μπορεί να ήταν πολύ πιο βαρετός και να τον χαρακτηρίζει πιο επιτυχημένα. Για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι πορνόγερος. Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι τα παιδιά της πιτροπής θέλουν να κρατήσουν κάποιο επίπεδο.

β) Σοβαροφανείς μανιακοί Ιαβέρηδες -> Ο Μιχάλης Μιχαήλ, μέσα από το blog του έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν έχει δική του προσωπική άποψη για τίποτα. Ακολουθεί σαν υπάκουο σκυλάκι την κομματική γραμμή. Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, επειδή το χαμηλό του επίπεδο ως δημοσιογράφος δεν του επιτρέπει να εργαστεί πουθενά αλλού πλην του κομματικού ραδιοφωνικού σταθμού. Και για αυτόν ο χαρακτηρισμός μπορούσε να ήταν πολύ πιο βαρετός για να τον φωτογραφίζει καλύτερα. Για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι κωλογλύφτης του Χριστόφια ή σκυλάκι του Κελακίου, άρα εγώ και πάλι χαιρετώ την αγαπημένη μου επιτροπή που θέλει να κρατήσει κάποιο επίπεδο.

γ) Βρωμοφυντάνια -> Ο Φυντανίδης, δημοσιογράφος που πρόσφατα πήρε συνέντευξη από τον ευέλικτο και παραλίγο να σταθεί και να τον χειροκροτεί την ώρα της συνέντευξης. Εργοδότης του Μαγάριου. Αυτό τα λέει όλα!

Άρα εγώ χαιρεώ την υπεύθυνη και επιεικέστατη στάση της επιτροπής. Ελπίζω να βρεις το θάρρος να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Στέφανος είπε...

Ρε Πίττα άμαν σκαλίζεις ένα θέμα και γεννιούνται ερωτήματα, όπως το περί αυτόματου πιλότου, οφείλεις να δίνεις εξηγήσεις.

Απάντα στα ερωτήματα και άστες παρλαπίππες περί επωνυμίας.

Μπορείς;

Ανώνυμος είπε...

Επέλλανε μας που τις απαντήσεις ο Πίττας.

Κάμε κράτει ρε...να προλαβαίνουμε να τις διαβάζουμε!

Αυτόματε πιλότε...αχάπαρε!

Ρήγας είπε...

Μορφίτισσα,

Από ποιό βιβλίο αντέγραψες την κουλτουρο-ανάλυση; Το είχες περάσει το μάθημα; Ξέρεις, υπάρχει διαφορά μεταξύ αντιγραφής και κατανόησης.

Σχετικά με τους προδώτες:

ΤΙ κάνουν στους προδώτες στην παλαιστίνη;

Στην βόρειο Ιρλανδία;

ΤΙ έκαναν στους προδώτες στην Ελλάδα της κατοχής; Την Σερβία, ή την ΕΣΣΔ της κατοχής; Ή την Γαλλία;

Στους προδώτες δεν αξίζει παρά η χειρότερη τιμωρία.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

τι τους εκαναν?? τους εγραφαν με δυο ομικρον!!

Ανώνυμος είπε...

Φάληρε ο Πολίτης εβόβωσεν

Bobby Sands είπε...

αγαπητοί φίλοι του μπλογκ. όλοι ξέρετε πάνω-κάτω τις απόψεις μου, τόσο από τις εδω επισκέψεις μου, όσο και από τις βόλτες που έκοβα παλαιότερα στο "εναλία κύπρος" (που μας αποχαιρέτησε για πάντα εδώ και λίγες μέρες - φαίνεται λύγισε λόγω βρώμικου πολέμου) αλλά και σε άλλα ανεξάρτητα πατριωτικά μπλογκς.

επειδή καθημερινά κάνω τις βόλτες μου σε κάθε κομματικής απόχρωσης ηλεκτρονικό στέκι, έχω να πω τα εξής:

(α) ο πίττας σίγουρα δεν είναι ακελικός.
(β) γνωστοί ακέλες μπλογκερς όπως μιχαήλ, άνευ_μαλακίας, ακέρας κ.α. έχουν συγκρουστεί με τον πίττα για διάφορα άρθρα του.
(γ) ο πίττας του σήμερα, σίγουρα δεν είναι ο ίδιος με τον πίττα προ ενός χρόνου.

το να βρίζω τον πίττα, όπως και το να ασχολούμαι καθημερινά με τον άνευ_μαλακίας ή τον κάθε άνευ, δεν νομίζω πως προσφέρει κάτι σ' εμάς.

εγώ προτιμώ να πηγαίνω στα στέκια τους και να τους χτυπώ εκεί.

αυτό άλλωστε τρέμουν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν τολμάς Bobby Sands ... Δεν έχεις ούτε τ’ αρχίδια, ούτε και το γεναικάτον να το κάμεις ... Μόνο ανώνυμα και θρασύδειλα μπορείς ν’ αρθρώσεις καμιά λέξη ...

Ανώνυμος είπε...

ενώ εσύ είσαι μες την επωνυμία...

χαρά στο θράσος σας δηλαδή!

μορφιτισσα είπε...

"Το να φαντασιώννεσαι να δείς έναν άθρωπο πεθαμμένο μες σε λάκκο με ασβέστη τζιαι να μεν σε κλείσουν σε ψυχιατρείο, θέλει πολλά ιερούς σκοπούς να υποκινούν τες ορμές σου."

Τουλάχιστον εκατάλαβες ότι εσύ είσουν ό εμπνευστής του πιό πάνω. Τζε επιβεβιώνεις την ορθότητα της διάγνωσης με μιαν συνεχιζόμενη έως αρρωστημένη εμμονή στην βία την τιμωρία τζε τον θάνατο.

Κύριε Ρήγα ποιός σε χειροτόνησε "προδΩτη watcher" τζε με πιά credentials.

Τζε αν σου πω ότι εσύ τζε η επιτροπή σας ενότι πκιό κοντά σε Προδότες έχω ακούσει. Τζε αν έχω τζε γω χειροτονηθεί σε προδΩτη watcher" που τον οποιονδήποτε εθνοπατέρα μου δίνεται το δικαίωμα να καλώ στην θανάτωσή σου.

Bobby Sands είπε...

ανώνυμε 11:07...
... κλάσε μας τ' αρχίδια και καληνύχτα. νυχτοβάτη της εδόν...

Ανώνυμος είπε...

Πιττα πιττα εισαι εδω; που κρυβεσαι βρε αριστερο πατριωτακι της εφημεριδας "πολιτης";

Ανώνυμος είπε...

μέχρι πότε θα κρύβεσαι πίσω που τη "ανωνυμη σελίδα" ???

ΣΕΝΕΚΚΗ ΔΕΙΛΕ, ΑΧΡΗΣΤΕ ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΕ!!!


ΣΕΝΕΚΚΗ ΔΕΙΛΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ

ΣΕΝΕΚΚΗ ΔΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΡΥΦΑ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ...

ΣΕΝΕΚΗ ΔΕΙΛΕ, ΕΙΣΑΙ ΤΛΟΓΝΑΝΗ TOY ΛΙΚΕΡ

μέχρι πότε θα κρύβεσαι???
μέχρι πότε θα κρύβεσαι???
μέχρι πότε θα κρύβεσαι???

Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ!!! ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΟΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ...ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΔΗΚΟ!!

Πλαστήρας είπε...

Διάβασα στην Καθημερινή ότι ο Αδόλφος Αναστασιάδης επιτέθηκε στον Καραμανλή. Αληθεύει; Γιατί να μην αληθεύει άλλωστε; Ο τύπος δεν ε΄χει ούτε ιερό ούτε όσιο. Το μόνο που τον νοιάζει είναι ένα νέο Σχέδιο ΑΝάν και τίποτα άλλο. Καλά ο άνθρωπος είναι ένας χυδαίος ΠΡΟΔΟΤΗΣ και τίποτα άλλο. Φυσικά και θέλει τον bravo Giorgos για να ξεπουλήσουν μαζί πατρίδες πιο εύκολα.

Ρε Συναγερμικοί ακόμα να ξυπνήσετε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Φίλε Πλαστήρα αν υπάρχει online το άρθρο κάνε post το link να διαβάσουμε και μεις.

Ρήγας είπε...

Μορφίτισσα,

Μόνο στην Κύπρο οι προδότες είναι celebrities και έχουν cheerleaders.

Τουλάχιστο κάποτε φορούσαν κουκούλες και φυγαδεύονταν στο Λονδίνο.

Σήμερα έχουν και ιστολόγια.

Σε άλλες χώρες παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

Επιπλέον, σε μια Κύπρο που οποιαδήποτε άποψη εναντίον του κατεστημένου και των λόμπι που το αποτελούν μπορεί να σημαίνει περιθώριο για κάποιον και την οικογένεια του για πάντα, που οι αποτυχημένοι μπράβοι της ΚΥΠ αντί να κυνηγούν Τούρκους πράκτορες (μα τί λέω...) κυνηγούν άτομα που διανέμουν φυλλάδια σε παρελάσεις, ή που διοργανώνουν αντικατοχικά συλλαλητήρια, κ.ά. είναι αστείο να μας καλείτε να μιλούμε επώνυμα.

Αντί δηλαδή να ντρέπεστε για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της Κύπρου, είστε και περήφανοι.

Ποιός με "διόρισε" κυνηγό των προδοτών; Κανένας. Εδώ είναι η διαφορά μας. Ότι εμένα δεν με ΔΙΟΡΙΣΕ κανένας. Δεν με πληρώνει κανένας.

Όσοι δουλεύουν εναντίον της Ελληνικής κοινότητας, είτε συνειδητά --από οποιαδήποτε θέση-- είτε χωρίς να το κόβει το μυαλό τους, είναι εχθροί μας. Είτε είστε Ελληνόφωνοι είτε όχι.



Ρήγας

1974 είπε...

Γ. Πήττα, με έχεις απογοητεύσει, ως αριστερός πατριώτης που είσαι κι εσύ, δεν έπρεπε να κάνεις πλάτες του Γιωργάκη και του Τσίπρα!

Κάνεις πλάτες στους yesmen του ξένου ιμπεριαλισμού, στους υψηλούς προστάτες των κουκουλοφόρων και στους μεταπράτες του Σχεδίου Ανάν και των αμερικανικών σχεδιασμών για την Κύπρο.

Ξέρεις ότι ο Γιωργάκης ήταν ανεπιθύμητος από τον Τ.Παπαδόπουλο και ότι ο τελευταίος τον κάλεσε να μην πατήσει το πόδι του στην Κύπρο; Σε αντίθεση με την Αλέκα που οι σχέσεις της με τον Παπαδόπουλο ήταν αδελφικές (αυτόν θέλαμε για Πρόεδρο της Κύπρου και όλοι το γνωρίζουν).

Η στάση σου είναι ανεξήγητη και πρέπει να απολογηθείς στα παιδιά του blog, τα οποία νομίζω ότι σου δείχνουν πολύ σεβασμό μέχρι τώρα!

Καλά τα λένε οι Επίτροποι, πρόκειται για μια ακριβέστατη και τεκμηριωμένη ανάρτηση σχολίου, την οποία πρέπει να διαβάσουν όλοι οι αριστεροί πατριώτες σε Ελλάδα και Κύπρο.