ΚΑΡΟΓΙΑΝ-GATE: Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009


Ασσιημον πελάν ήβραμεν! Ενόμιζα ότι θα ξεχαστεί το θέμαν!


Σήμερα, στις 16:00, η Επιτροπή θα δημοσιεύσει την πρώτη δήλωση δημοσίου προσώπου για τις αποκαλύψεις του christofias-watch για την παράξενη συνομιλία Downer-Κάρογιαν.

Ο Γιώργος Ηλιάδης, ο διακεκριμένος αυτός δημοσιογράφος ο οποίος δεν έμαθε ποτέ να μασά τα λόγια του, παίρνει θέση, μετά από σχετική παράκληση της Επιτροπής.

Πως σχολιάζει ο κ. Ηλιάδης τις αποδιδόμενες στον Κάρογιαν δηλώσεις για "απορριπτικούς" στο ΔΗΚΟ, για τη βάση που θα ακολουθήσει τον Κάρογιαν στο "ΝΑΙ" και για την "καλή δουλειά" που κάνει ο Downer;

Σήμερα στις 16:00.

14 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ξαναμιλήσει το βατραχοκοκούι;; Κουάξ κουάξ..

Άτε είμαστε όλον αυτία. Φαντάζομαι θα είναι πολύ σημαντική δήλωση.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η Επιτροπή παίρνει τοις μετρητοίς το έγγραφο του David Bourke; Ποιός αποδίδει στον Κάρογιαν τις δηλώσεις περι απορριπτικών; Ο Bourke τους αποκαλεί απορριπτικούς και με μια στρέβλωση που θυμίζει κυνήγι μαγισσών, η Επιτροπή 'εσύγκοψε' ότι το είπε ακριβώς έτσι ο Κάρογιαν. Τι εννοώ: o Κάρογιαν μπορεί να είπε, θα επικρατήσω εγώ στο κόμμα και όχι η συναπαρξιά του Παπαδόπουλου. Ο Bourke ο οποίος θεωρεί τον Παπαδόπουλο απορριπτικό έστειλε υπόμνημα στον Downer και του λέει- σε συνομιλία μου με τον Καρογιαν, μου είπε ότι θα επικράτήσει των απορριπτικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα είπε κατα λέξη έτσι ο Κάρογιαν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε μόνο εκείνο ο Κάρουφιαν. Είπε και άλλα. Και κείνο να αφαιρούσαμε, τα άλλα είναι πιο σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

γι'αυτό ίσως και ο τύπος ασχολήθηκε τόσο λίγο με το θέμα. Το έγγραφο δεν είναι χειροπιαστή απόδειξη. Είναι πολύ εύκολο να υποθέσει κάποιος ότι είναι η άποψη ή η ερμηνεία του Bourke για τα λεγόμενα του Κάρογιαν. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε περαν πασης αμφιβολίας ότι ακτιβώς έτσι μίλησε ο Κάρογιαν. Τα μόνα συμπεράσματα από το έγγραφο, όσον αφορά τα λεγόμενα του κάρογιαν είναι μόνο εικασίες. Γιάυτο και στα σχόλια εδώ στο ιστολόγιο, όσοι δεν θέλουν τον Κάρογιαν του ερμηνεύουν ως αποδεικτικό στοιχείο. Όσοι είναι αδιάφοροι δεν βγάζουν κανένα συμπέρασμα.

Ανώνυμος είπε...

Πε του Κάρουφιαν να βγει να κάνει δηλώσεις για το θέμα αν θέλει, αντί να σιωπά και να βάζει ανώνυμους δικηγόρους στα σχόλια του διαδικτύου.

Σίγουρα αν κάνει δηλώσεις, οι Επίτροποι θα τις δημοσιεύσουν.

Ανώνυμος είπε...

Οι έποικοι στα σπίτια τους και μεις στα δικά μας!

Ανώνυμος είπε...

Μα τουτος ο Ηλιαδης εν ο άνδρας της Αλίκης?Τζιαι που καταλάβει τούτος που τουτα τα ζητήματα.Ημαρτον πιον μες τουν τον τόπο!!

O PastoSartanakkas είπε...

Χα χα..εξακολουθεί να σας έχει γραμμένους στα...τρυφερά του ο Καρόγιαν...και εσείς που κάτω που την συκαμινιάν καρτεράτε να σας απαντήσει για να την δημοσιεύσετε...χα χα χα χα
προσέχετε μόνον γιατί αφοδεύουν οι ζίζιροι...και το σκατό τους θεωρείται τοξικό.....ΑΚΡΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Κόκος Ηλιάδης σπουδαίο δημόσιο πρόσωπο!!

Ευτύχως που υπάρχει και η επιτροπαπαριά να κάνουμε χάζι..:-)

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Από ότι με σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια απόφαση συλλογικού Οργάνου του ΔΗ.ΚΟ που να χαρακτηρίζει μελή της ηγεσίας η του εκτελεστικού σαν «απορριπτικούς». Αντιθέτως, υπάρχουν ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του εκτελεστικού όπου όλα τα μελή επαναλαμβάνουν την δέσμευση και επιθυμία τους για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με σωστό περιεχόμενο . Σύμφωνα με το έγγραφο Νταουνερ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή σε ημερήσια εφημερίδα ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ αποκαλεί μέλη της ηγεσίας ως «απορριπτικούς» . Με αυτά τα δεδομένα φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ διαπράττει στη συγκεκριμένη περίπτωση το «έγκλημα της έκφρασης προσωπικής άποψης» και το «αμάρτημα της διγλωσσίας». Είναι διαφορετικοί οι «κανόνες» για τον πρόεδρο? Που κρύβονται οι τιμωροί και κατήγοροι?

Ανώνυμος είπε...

Hellooooooooooooooo!! εν ωρα????

πολιτικός μηχανικούλης είπε...

Γιατί ο Χρίστος Χρίστου (άλλως ηλιακιακός ρατσιστής, άλλως ανευ_οριων), ο οποίος ανήκει στο ΑΚΕΛ, νιώθει τόσο έντονη την ανάγκη να υπερασπιστεί τον Κάρογιαν, κρυβόμενος μάλιστα πίσω από το ψευδώνυμο Sartanakkas???

πολιτικός μηχανικούλης είπε...

και γιατί ο Χρίστος Χρίστου του ΑΚΕΛ λατρεύει πραξικοπηματίες όπως ο Ανδρέας Νεοκλέους, ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Χρίστος Πουργουρίδης;

O Sartakkas Originale είπε...

Ρε πολιτικέ μηχανικούλλη, αν πω ότι κάοποιος σε έχει γραμμένο στα παπάρια του...τότε τον υπερασπίζομαι?
Τότε να υπερσπιστώ τον εαυτό μου απέναντι σου :)

Και τέλος, ο Χρίστος Χρίστου δεν είμαι και τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζο ούτε εκ του μακρόθεν. Αλλά από οτι κατάλαβα τον βλέπετε εφιάλτες...